☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 طاها ایزدی
#نخل
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
🟡 خیرین گراش دو آمبولانس خریدند
📌در شهریور امسال، مجمع خیرین سلامت بالغ بر ۷ میلیارد تومان در حوزههای درمانی، فرهنگی، وام، خرید تجهیزات پزشکی و ساخت پروژهها هزینه کرده است.
🚑 به گزارش کانال مجمع خیرین سلامت، از مهمترین اقدامات این مجمع در ماه گذشته خرید دو دستگاه آمبولانس به ارزش بیش از ۶ میلیارد تومان بوده است.
🔻دیگر اقدامات این مجمع در شهریور ۱۴۰۳ شامل این موارد است:
▪️۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان تهیه و توزیع لوازمالتحریر
▪️۱۰۲ میلیون تومان کمکهای درمانی
▪️۸ میلیون تومان بستههای غذایی و معیشتی
▪️۱ میلیارد و ۶۴۷ میلیون تومان کمکهای فرهنگی
T.me/Khabarak7
7Berkeh.ir
🟡 سازندگان تیرچه و بلوک برای پروانه کسب اقدام کنند
#اطلاعیه #اصناف
🔻اتحادیه مصالح فروشان شهرستان گراش پیرو جلسه اصناف با فرماندار در اطلاعیهای از افراد فاقد دعوت کرد تا ۱۴ مهرماه ۱۴۰۳ برای دریافت پروانه اقدام کنند.
▫️به اطلاع کلیه افراد فاقد پروانه کسب در رسته تیرچه و بلوک و قطعات بتونی داخل و خارج از محدوده خدمات شهری می رساند، حداکثر تا تاریخ ۱۴ مهرماه جهت تشکیل پرونده و صدور پروانه کسب به اتحادیه مصالح فروشان شهرستان مراجعه نمایید.
▫️ لازم به ذکر است از این تاریخ به بعد، اتحادیه هیچگونه مسئولیتی در قبال صدور پروانه کسب افراد فوق الذکر نخواهد داشت.
T.me/Khabarak7
7Berkeh.ir
🕊 چامهای برای شاعر دلتنگ بندرعباسی
📘 سی و پنجمین شماره مجله ادبی «چامه»، ویژه زندگی و آثار محمدعلی بهمنی منتشر شد. این شاعر و ترانهسرای ساکن بندرعباس، نهم شهریور ۱۴۰۳ در گذشت.
▫️ به گزارش هفتبرکه، شماره ۳۵ چامه با شعرها و داستانهایی از شاعران و نویسندگان امروز ایران و جهان بهتازگی در ۱۵۶ صفحه منتشر شده است.
💬 صادق رحمانی، مدیر و سردبیر مجلۀ ادبی چامه، در بخشی از یادداشت خود نوشته است: «از آنجا که بخش عمدهای از آثار بهمنی به موضوعات عاشقانه اختصاص دارد، برخی از منتقدان او را به عدم پرداختن به مسائل اجتماعی و سیاسی نقد کردهاند. زبان ساده و روان شعرهای محمدعلی بهمنی باعث محبوبیت او در میان عموم مردم شده است.»
💬 محمدعلی بهمنی در گفتوگو با احمد امیرخلیلی گفته است:
▫️ شما میپرسید شعر به من چه داده است و چه چیزهایی را گرفته است! میگویم شعر به من «بودن» داده است. چرا؟ چون شعر من نه اما شعرهایی هست که انسان دلتنگش میشود و میخواهد حتی اگر هزار بار خوانده است دهها بار دیگر هم بخواند. چرا این وسوسه در انسان پیش میآید؟ البته وسوسهای در کار نیست واقعیت این است که یکی از دو نفر درون شما دلش برای دیگری تنگ شده است. برای این حالت هیچ تعریفی وجود ندارد. من جوانتر که بودم هر جا و هر لحظه برای خودم شعر میخواندم خودم شنونده خودم بودم. شعر، خودم را با خودم آشنا کرد و خودم را دلتنگ خودم، به من زندگی داد. اما آن بخش دیگر سوال که شعر از من چه گرفته است؟ میتوانم بگویم هیچ چیزی! یک دلیلش اینکه شعر یا ذات شعر وقتی ما را به طرف خود میکشاند ما را از خودمان نمیگیرد بلکه ما را به علاوه خودمان میکند: منهایی در کار نیست.
▫️ در بخش ویژه محمدعلی بهمنی، یادداشتهای این نویسندگان و شاعران به چشم میخورد: احمد امیرخلیلی، موسی بیدج، عبدالجبار کاکایی، صابر ساده، اسدالله نوروزی، محمدرضا تقیدخت، حامد عسکری، عبدالحسین انصاری، رضا اسماعیلی، ابراهیم حسنلو و حسنا محمدزاده.
▫️ چامه این شماره، در چهار بخش داستان، شعر، گپ و ترجمه انتشار یافته است.
🍂 در بخش «فصلواژه» شعرهایی دربارۀ فصل پاییز از این شاعران آمده است: یدالله رؤیایی، محمدرضا شفیعی کدکنی، هرمز علیپور، ویدا وکیلی، علی پورحسن، سریا داودی حموله، میثم متاجی، شیرکو بیکس، پیام شمسالدینی، مرتضی امیری اسفندقه، سجاد اسدی و احسان افشاری.
📚 در بخش «نقد و بررسی کتاب»، دو نقد انجام شده است: عسکر حکیم، نقد مفصلی را بر تازهترین مجموعه شعر محمدشریف سعیدی نوشته است؛ همچنین عباس شکری، نگاهی به شعر «روایتِ راوی» حیاتقلی فرخمنش انداخته است.
📌 شمارۀ ۳۶ مجلۀ چامه به زندگی و آثار فرزاد ادیبی، گرافیست و شاعر اختصاص خواهد یافت.
🌐 مجله چامه را میتوانید به فرمت الکترونیکی از فروشگاههای اینترنتی فیدیبو، طاقچه و جار تهیه کنید.
🔻 معرفی کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151599
▪️🕊▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
هفت برکه گراش - گریشنا
🕊 چامهای برای شاعر دلتنگ بندرعباسی 📘 سی و پنجمین شماره مجله ادبی «چامه»، ویژه زندگی و آثار محمدعلی
Chameh 35 - First Pages.pdf
3.16M
🕊 صفحات اولیهی چامه شماره ۳۵
🔹 ویژه زندگی و آثار محمدعلی بهمنی، شاعر و ترانهسرای بندرعباسی
📲 به فرمت الکترونیک
🔻 خبر کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151599
#چامه #کمدکتاب #پیشخوان
▪️🕊▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/7B-Wa
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
❌ مصدومیت راننده نوجوانان موتورسیکلت در تصادف جاده لار - گراش
▫️به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان گراش، شکاری رئیس این جمعیت گفت: طی تماس تلفنی از سوی نیروهای مردمی، در ساعت ۲۲:۰۴ تاریخ شنبه ۷ شهریورماه ۱۴۰۳ مبنی بر برخورد خودرو سواری ۲۰۶ با موتورسیکلت، در بلوار دادمان و کیلومتر ۷ جاده لار - گراش، سریعا یک تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات شهدای امدادگر با خودرو آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
🔻شکاری افزود: بر اثر این حادثه، راننده موتورسیکلت که پسری ۱۷ ساله بود، به دلیل تروما از ناحیه سر و گردن و خونریزی دست و پا پس از انجام اقدامات اولیه و کنترل خونریزی، برای تکمیل درمان به بیمارستان امیرالمومنین علی (ع) انتقال داده شد.
#حوادث
T.me/Khabarak7
7Berkeh.ir
🍪 یک لقمه در زنگ تفریح: از خرما-ارده تا تفتو-گرجه
✍️ مریم مالدار
😋 یکی از نُقلهای دورهمیهای ما، نَقل اعتراض مهدی به تبعیض مادرم در مورد تغذیه بچههاست؛ اینکه چرا مادرم در کیف مهدی گوجه و بادمجان میگذاشت (که به قول خودش «انگار قرار بوده زنگ تفریح پَپولِس درست کند») و تغذیه مدرسه من همیشه ویتامین سی بود با کاکائو!
🔻 کلکلِ خانوادگی بر سر تغذیهی مدرسه
🥕 مهری به عنوان فرزند ارشد خانواده، موبایلش را زمین میگذارد و میگوید: «راست میگوید. تغذیهی ما همیشه چیزهای دمِ دستی و ساده بود. هر چه در یخچال بود؛ فرقی نمیکرد خیارسبز باشد یا هویج! و مقداری پول برای اینکه کم نیاوریم و از بوفه مدرسه چیزی بخریم تا زنگ آخر ضعف نکنیم.»
🍡 زن داییِ دههشصتیام میخندد و میگوید: «حالا آنقدرها هم که شما میگویید، وضعیت دههی ما اسفناک نبود! با اینکه مادر و پدرم هر دو شاغل و کارمند بودند، باز هم لقمهی نان و پنیری در کیفم بود. یا گاهی اوقات کبابِ ماستی پخته که در عروسیها اضافه میآمد، تغذیه ما میشد. و باقیاش هم پول.»
🍭 خواهرزادهام به عنوان یک دهه هشتادی، با این همه تنوع تغذیهای در بازار و بوفه مدرسه، باز هم معترض است.
🔻 همه چیز از برنامه در رفته!
✔️ اما حرف همه که تمام شد، مادرم مثل یک قاضی حکم نهایی را صادر میکند: «کار از بیخ خراب است! قبلا که ما بچهمدرسهای بودیم، خبری از اینهمه تنوع و تغذیه نبود. انصافا اعتراضی هم به خانواده نداشتیم، چرا که همهچیزمان روی برنامه بود.
🥘 صبحِ زود، کل اعضای خانواده بیدار میشدند و بعد از نماز صبح، بساط صبحانه آماده بود. هر روز هم یک چیز داشتیم، از قبیل نخود، باقلا، انواع نانهای محلی، آش، تخم و بلالیت، نان و شیر و هر چه که در آن زمان بود. همه پای سفرهی صبحانه سر حال و قبراق جمع بودند.
🌓 حالا اما همه چیز تغییر کرده. بچهها تا نیمههای شب بیدارند و صبحها جانِ بیدار شدن ندارند. مادرها هم همینطور. نهایت صبحانهای که برای بچههایشان آماده میکنند همان چیزهای حاضری مثل کیک و شیر است، آن هم اگر بچههای امروزی به صبحانه لب بزنند!
🔻 خوردنیهای مدرسه در دهه چهل
🫔 و بعد این خوردنیها را ردیف میکند: «خرما با ارده، پشمک با نان، کُوِتَه، تخم مرغ، نان و مهوه، و همهی چیزهای ساده اما مقوی و سالم. ناگفته نماند که بوفه مدرسه هم به راه بود و با همان پنج قران و دو قرانی که ته جیبمان میگذاشتند، میشد پفک یا کیکی چیزی خرید!»
🔻 خوردنیهای مدرسه در دهه شصت و هفتاد
❓ حالا نوبت من بود که مثل کارآگاهها، دهههای مختلف را کنج و کُراو کنم تا به سرنخ یا نقطهی تشابهی در تغذیههای مدارس از قدیم تا الآن برسم. کارم را با یک پرسش اینستاگرامی شروع کردم: «دهه چندی هستید و تغذیه مدرسهتان چه بود؟»
▫️ هفت نفر از دهه شصتیها اعلام کردند تغذیهشان بیشتر میوه و لقمههای خانگی یا آش و نخود از بوفه مدرسه بوده است. داشتم امیدوار میشدم به ثبات و کیفیت تغذیه، حداقل از دهه چهل تا شصت؛ که شامل اینها میشد: «کنجد لای کاغذ، میوه، لقمههای خانگی که اغلب نان و پنیر بود».
📌 تا اینکه جوابها بیشتر شد و کیفیت پایینتر آمد!
🍪 تعداد پاسخهای دهه هفتاد و هشتادیها طبق معمول خیلی خیلی بیشتر بود، با تغذیههای گوناگون، اما یک گزینه مشترک: «تفتو گرجه» (تفتان با سس گوجه)! هر چند پرچم تیتاپ و تاینی به لطف طرفدارانش هنوز بالاست.
🔻خوردنیهای بچهمدرسهایها امروزی
🍫 هر چه جلوتر میآییم، از کیفیت و سلامت و مقوی بودن تغذیهها کم میشود. پاسخ دههی هشتاد و نودیها کاملا متفاوت و لاکچریتر است: ناگت، ساندو، شیر کاکائو، شکلات خارجی، چیپس عمان، ویفر لوکر و هر چیزی که شما فکرش را بکنید، جز میوه و خرما!
💸 تقریبا بیشتر دهه هشتادیها نوشتهاند: «پول تو جیبی و تغذیه از بوفه مدرسه.»
❤️ باز هم نتیجهگیری مادرم درست از آب در آمد. او حق داشت از کیفیت تغذیه برای بچهها یا نوهها بنالد. به رغم آنکه دوره مدرسه را تمام کردهام، هنوز هم وقتی به او شکلات کیندر تعارف میکنم، میگوید: «کربونِ یک دونه اُرما» (این به قربان یک دونه خرما).
🖌 شما هم برای ما بنویسید که برای خودتان یا بچههایتان چه تغذیهای برای مدرسه میگذاشتید.
🔻 گزارش کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151603
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 عبدالرضا حسینپور
۷ تا ۱۳ مهرماه هفته ملی سالمند است که امسال با شعار «سالمندی فعال، فردایی برای همه» برگزار میشود.
حاج مهرعلی مهرابی و حاج عزیز نوبهار
#خرک #اصناف
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
✅ سیاست بخش درمان، توسعهی همزمان بخش دولتی و خصوصی است
✍️ یادداشتی از دکتر سید جواد محقق
▫️ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی گراش
↩️ در چند سال اخیر، شاهد تغییر رویکرد کلانی در ارائه خدمات درمانی در گراش بودهایم و از توسعهی صرف بخش دولتی به سمت توسعهی بخش خصوصی نیز رفتهایم. این تغییر رویکرد که با نیازسنجی جدید در شهر و با هدف برندسازی برای گراش انجام شده، از جهات مختلف برای گراش و منطقه مفید بوده است.
🔻 رویکرد گذشته: توسعهی صرف بخش دولتی
▫️ در سالهای پیشین، مدیران دانشکده و بیمارستان بر توسعهی بخش دولتی و بیمارستان متمرکز بودند. از هر نظر تلاش میشد تا کلینیک بیمارستان را توسعه بدهیم و پزشکان متخصصان را به بیمارستان بیاوریم و آنها را به صورت تماموقت با تعرفه دولتی در خدمت داشته باشیم.
▫️ در همین راستا، به پزشکان متخصص اجازهی دایر کردن مطب داده نمیشد و همین مساله، بار زیادی را از لحاظ مالی به دوش بیمارستان وارد میکرد. به همین خاطر پزشکان تمایل زیادی به ماندن طولانی مدت در گراش نداشتند و بعد از اتمام دوره طرحشان از گراش میرفتند.
⛔️ مسالهی دیگری که ایجاد میشد این بود که مردم منطقه برای گرفتن خدمات درمانی سنگین و پرهزینه مثل جراحی قلب و جراحی مغز و اعصاب به بیمارستان گراش میآمدند، ولی برای خدمات درمانی ساده به لار و اوز میرفتند. طبعا تعداد بیماران سرپایی و ساده، خیلی بیشتر از بیماران پیچیده است. مراجعهی بیماران سرپایی به مطبهای خصوصی در شهرها، هم در آبادی شهرها تاثیر داد و هم گردش مالی بالاتری ایجاد میکند و باعث رونق بازار میشود. اما با سیاست گذشته، گراش از این رونق و آبادی محروم مانده بود.
🔻 رویکرد کنونی: سرعت دادن به توسعهی بخش خصوصی
✔️ اما در دو سه سال اخیر، با تغییر رویکرد در بخش درمان، هرچند همچنان توسعهی بخش دولتی با جدیت دنبال میشود، اما روند توسعهی بخش خصوصی و افزایش کلینیکهای خصوصی را نیز پیش بردهایم. از یک طرف، به پزشکان اجازه دادهایم که مطب خصوصی بزنند و در بعضی موارد حتی برای پیدا کردن محل مناسب برای مطب کمکشان هم کردهایم. از طرف دیگر، به کسانی که در ساختوساز مشارکت دارند، پیشنهاد دادهایم که کلینیک پزشکی بسازند و به آنها قول دادهایم که پزشکان متخصص و فوق تخصص را بیشتر کنیم و در این کلینیکها مستقر کنیم.
🏨 بدین ترتیب، اکنون چهار کلینیک خصوصی و یک کلینیک دولتی در گراش در حال فعالیت است: پلیکلینیکهای سیمرغ، طالب، مجتمع پزشکان و درمانگاه سلامت که خصوصی هستند؛ و پلیکلینیک مولیالموحدین(ع) که دولتی است. چند کلینیک دندانپزشکی نیز در شهر فعالیت میکند.
🩺 علاوه بر این، در سیاست جدید سعی بر این بوده است که هم تعداد پزشکان متخصص بالاتر برود، و هم پزشکان فوق تخصص را به گراش بیاوریم. امروز تعداد پزشکان متخصص در رشتههای مختلف اضافه شده است، به عنوان مثال، سه متخصص زنان، سه متخصص ارتوپد و سه متخصص قلب، غیر از درمانگاه دولتی، در گراش مطب دارند. در رشتههای دیگر هم سعی شده است تعداد پزشکان متخصص زیاد باشد تا مردم حق انتخاب داشته باشند و از خدمات متفاوت استفاده ببرند.
🔬 ضمن این که در زمینهی فراهم کردن خدمات فوق تخصصی و آوردن پزشکان فوق تخصص به گراش هم اقدامات موفقی کردهایم. برای مثال، اکنون خدمات فوق تخصص جراحی قلب و عروق، انژیوگرافی، انترونشن قلب، فوق مراقبتهای ویژه، ناباروری، غدد درونریز، گوارش، نوزادان، جراحی پلاستیک، جراحی سرطان، شیمیدرمانی (هماتولوژی) با حضور پزشکان در این رشتهها در گراش دایر است و باز هم برای ارائهی خدمات فوق تخصصی رشتههای دیگر از جمله نفرولوژی و روماتولوژی پیگیری میکنیم.
🔻 هدف: برندسازی برای گراش
💎 یکی از اهداف اصلی این سیاستگذاری، برندسازی برای گراش و پزشکان ساکن در گراش است. توسعهی بخش خصوصی و افزایش پلیکلینیکها چند فایدهی مستقیم و غیر مستقیم دارد:
1️⃣ یکی این که استقبال مردم منطقه بیشتر میشود و گراش به برند معتبری در زمینهی درمان و خدمات بهداشتی تبدیل میشود.
2️⃣ دوم این که برای مردم گراش و منطقه، احساس امنیت سلامتی و درمانی میآورد چون خیالشان راحت است که تقریبا اکثر خدمات درمانی که در مرکز استان ارائه میشود، در گراش نیز ارائه میشود.
3️⃣ سوم این که در کنار این امنیت و برندسازی، مراکز متعدد تجاری و مرتبط درمانی مثل کالای پزشکی و داروخانهها هم رشد میکند و باعث افزایش گردش مالی و کسب درآمد برای کسبه میشود.
🔻 #یادداشت کامل در هفتبرکه:
☑️ 7berkeh.ir/archives/151616
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🗞 مدرسه رسانه هفتبرکه : #میم ۱
🔻سرعت در انتقال، ویرایش و انتشار عکسهای خبری
▫️مدرس: محمد پاسیار - عکاس خبری لارستان
🗓 سهشنبه ۱۱ مهرماه ۱۴۰۳
🏢 گراش | موسسه هفتبرکه
🔻شماره تماس و تلگرام برای هماهنگی:
☎️ ۰۹۳۷۴۹۰۹۶۰۰
☑️ T.me/Gerash
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🚶🚴 به مناسبت گرامیداشت هفته انتظامی، همایش عمومی پیادهروی و دوچرخهسواری خانوادگی، ساعت ۷ صبح جمعه ۱۳ مهرماه ۱۴۰۳ از روبهروی شهرداری به سمت کلانتری مرکزی گراش برگزار میشود.
#مراسم #پلیس #ورزش
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🟡 فاطمه حسینی بر سکوی سوم آمادگی جسمانی فارس
🥉 به گزارش اداره ورزش و جوانان گراش، مسابقات آمادگی جسمانی استان فارس در روز جمعه ۶ مهرماه در شیراز برگزار شد. در این مسابقات، فاطمه حسینی از باشگاه نبض گراش در رده سنی اول (۱۶ تا ۲۰ سال) به مقام سوم رسید. دیگر نماینده گراش فاطمه زمانی بود. مربیگری این تیم را ستاره ابراهیمی، مربی و مدیر باشگاه نبض، سومین باشگاه تخصصی بانوان گراش، به عهده داشت.
#ورزش
T.me/Khabarak7
7Berkeh.ir
🏓 راهیابی سه پینگپنگباز گراشی به رقابتهای کشوری
▫️ مسابقات تنیس روی میز هوپس پسران منطقه یازده کشور (شامل استانهای فارس، هرمزگان و بوشهر) روز پنجشنبه ۵ مهرماه با حضور ۳۷ بازیکن در شیراز برگزار شد.
✔️ ورزشکاران گراشی در این مسابقات درخشیدند: محمدمهدی سبزواری مقام دوم؛ یاسین فرهادی مقام سوم؛ و ابوالفضل حسینیفرد مقام پنجم را به دست آوردند. این سه بازیکن جواز حضور در رقابتهای کشوری به میزبانی اردبیل را نیز کسب کردند.
▫️حسین درویشی هدایت این بازیکنان را بر عهده داشت.
#ورزش
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
📄 سالن هتل جهانگردی لار هم برای کنسرت مجاز شود
📢🎻 تهیهکنندگان کنسرتهای موسیقی در لارستان از بروجردی، نماینده مجلس درخواست کردند که سالن هتل جهانگردی به جمع سالنهای مجازی لارستان برای کنسرت بازگردد.
▫️به گفته تهیهکنندگان کنسرت طی یک سال اخیر علیرغم درخواستهای زیاد مردم و جوانان و خصوصا هنردوستان منطقه، هیچ کنسرت پاپ و سنتی در لار برگزار نشده و یکی از دلیل اصلی عدم برگزاری هزینه بالا و ظرفیت کم در سایر سالنهای لارستان است.
▫️تالار هتل جهانگردی با ظرفیت ۷۰۰ نفر در سالهای گذشته میزبان کنسرتهای موسیقی بود اما در یک سال اخیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس این تالار را به دلیل نداشتن صندلی ثابت از سامانه خارج کرده است.
✅ منبع: آفتاب لارستان
T.me/Khabarak7
7Berkeh.ir
📚 «کا» : خاطرات حاج یعقوب مهرابی کتاب شد
▫️خاطرات حاج یعقوب مهرابی از دوران دفاع مقدس و جنگ ایران و عراق با تلاش برادرش دکتر امیرحمزه مهرابی در قالب کتاب ۳۳۰ صفحهای «کا» منتشر شد.
▫️به گزارش هفتبرکه همزمان با هفته دفاع مقدس، کتاب خاطرات یکی از رزمندگان گراش به کوشش برادرش منتشر شد. عنوان کتاب «مخفف کاکا به معنی داداش و برادر است که در زبان محاورهی گراشی موقع مخاطب قرار دادن برادر ...گفته میشود.
امیرحمزه مهرابی در مقدمه نوشته است:
از اولین مصاحبه با حاج یعقوب مهرابی (۱۲ مهر ۱۳۹۹) تا چاپ مجموعه (شهریور ۱۴۰۳) حدود چهار سال به طول انجامید. شش ماه زمان برای انجام مصاحبه صرف شد و حدود یک سال صرف پیادهسازی و نگارش آن گردید. تقریبا بیشترین زمان، صرفِ پیدا کردن ناشر برای چاپ کتاب شد. این امر زنگ خطری است برای ادبیات حوزهی دفاع مقدس، که باید چارهاندیشی شود.
▫️یعقوب مهرابی فرزند مهرعلی اول تیرماه ۱۳۴۷ در شهر گراش محله پاقلعه متولد شد. حدود ۱۰ ساله بود که همراه با انقلابیون به نهضت امام خمینی (ره) پیوست و سال اول راهنمایی به جبهه رفت. حاج یعقوب در حال حاضر مدیر کارگاه درب و پنجره آلومینیومی را بر عهده دارد و به عنوان مداح، رزمنده و جانباز دفاع مقدس در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی همچنان فعال است.
▫️کتاب در بخشهای بعدی با مرور دوران کودکی و فعالیتهای انقلابی او در آن زمان ادامه پیدا میکند و هر بخش شامل مرور خاطرات حاج یعقوب از جبهه، دوستان و همرزمانش، عملیاتهای مختلف و فعالیتهای مبارزاتی او در میدان جنگ و در میدانهای فرهنگی است.
💬 روایتهای کتاب داستانی و نقلقولهای افراد متعدد از زبان حاج یعقوب است و نثر روان و سادهای دارد. در بخشی از این کتاب با عنوان «بازگشت پرمخاطره» که حاج یعقوب و همرزمان گراشی و غیرگراشی او در مسیر بازگشت به فاو بودهاند:
«این بندهی خدا خیلی عصبانی بود. خسته هم بود. فرماندهی گردان هم بود. قد بلند و هیکلی هم داشت و ... دژبان فهمید که این خیلی جدی است. یک مرتبه رفتند، زنجیر را انداختند. خلاصه، زنجیر را انداختند و ما حرکت کردیم و آمدیم پادگان امام. بچهها توی این ماموریت خیلی خیلی خسته شدند. ماموریت بسیار سختی بود... (ص ۱۴۹)»
▫️بخش پایانی کتاب «کا» شامل عکسهایی از کودکی، خانواده، همرزمان و عکسهای سالهای جبههی حاج یعقوب مهرابی است.
▫️این کتاب در ۳۳۰ صفحه با قیمت ۱۴۰ هزار تومان از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، نشر صریر منتشر شده و در دسترس علاقهمندان به این حوزه قرار دارد.
▫️دکتر امیرحمزه مهرابی پیشتر کتاب سردار بینشان را درباره زندگی و آثار شهید ناصر سعادت منتشر کردهاست و «کا» دومین کتاب نویسنده در حوزه ادبیات دفاع مقدس است.
در هفتبرکه بخوانید:
https://7berkeh.ir/archives/151619
#کتاب #فرهنگوارشاد #دفاع_مقدس
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
🏓 مقام سوم تیم «داروخانه لطافت گراش» در مسابقات باشگاهی جوانان
▫️ رقابتهای باشگاهی نوجوانان و جوانان منطقه یازده کشور، انتخابی رقابتهای کشوری، ششم مهرماه با حضور تیمهایی از سه استان فارس، هرمزگان و بوشهر در خانه پینگپنگ فارس برگزار شد.
🥉 تیم «داروخانه لطافت گراش» در این مسابقات به مقام سوم دست یافت و جواز حضور در رقابتهای کشوری را کسب کرد. هرچند به خاطر عدم وجود اسپانسر، حضور تیم در مرحله کشوری منتفی است.
▫️ آبدرمانی بعثت شیراز مقام اول و تیم هیات تنیس روی میز لارستان مقام دوم را کسب کردند.
🏓 محمدسبحان و امیرعلی یحیایی، علیرضا سبزواری و محمد عباسزوج بازیکنان این تیم، و عبدالهادی موغلی مربی و علی یحیایی نیز سرپرست تیم بودند.
💬 مهدی یحیایی، رییس هیات تنیس روی میز، گفت:
📌 با این که تیم جواز حضور در مسابقات کشوری را کسب کرده است، اما با همهی پیگیریها، به دلیل عدم وجود اسپانسر، در مسابقات حضور نخواهد داشت و به احتمال زیاد، برخی از بازیکنان تیم به تیم شیراز خواهند پیوست.
#ورزش
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
⭕️ بند خاکی فداغ بازسازی شد
▫️ به گزارش روابط عمومی بخشداری مرکزی گراش، با پیگیری مدیران شهرستان، حوضچه آرامش بند خاکی شاه نعمتالله #فداغ بازسازی و سرریز آن مرمت و بهسازی شد.
📌 حوضچهی این بند خاکی در سیل سال ۱۴۰۰ کاملا تخریب شده بود. در فروردین ۱۴۰۳، هفتبرکه در گزارشی به این مساله پرداخته بود:
☑️ 7berkeh.ir/archives/144906
▫️ این پروژه با قراردادی به مبلغ یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان (از محل اوراق قرضه) بین اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گراش با پیمانکار به انجام رسید.
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
هدایت شده از خبرک هفت
🟡 #مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت سهشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۳ در گلزار شهدای گراش برگزار می شود.
T.me/Khabarak7
7Berkeh.ir
🔴 در نهم روز پاییزی تقویم، هوای گراش هم با چند قطره باران حس خنکی گرفت. نازنین شبان، شب زیبای پاییزی کلات را در یک عکس همراه با کمکی ادیت ثبت کرده است.
#شبانه #اینستاگردی #گراش_زیبا #کلات #حس_زندگی
▪️▫️▪️
🔴 7Berkeh.ir
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ t.me/HaftBerkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
هدایت شده از خبرک هفت
🟡 دو جلسه ختم قرآن برای شهید سید حسن نصرالله
📖 چهارشنبه صبح در مدرسه علمیه
📖 شب جمعه در مسجد دروازه
T.me/Khabarak7
7Berkeh.ir
☀️ صبح دوستان به خیر و نیکی
#حس_زندگی
📸 مریم دانشور
#درخت #دشت #ابر
▪️☀️▪️
🔻همراه با هفتبرکه در شبکههای اجتماعی
🔴 7Berkeh.ir
✔️ T.me/HaftBerkeh
✔️ Instagram.com/7Berkeh
✔️ Whatsapp : bit.ly/wa-ger
✔️ youtube.com/@7berkeh
✔️ eitaa.com/Haftberkeh
✔️ twitter.com/7berkeh
✔️ Sapp.ir/7berkeh
✔️ Ble.ir/7Berkeh
✔️ Wa.me/989374909600
🔘 فروش زمین ۴۲ هکتاری در اناخ
🔻زمینی زراعی با مشخصات زیر و مناسب برای اجرای طرحهای کشاورزی، صنعتی ، دامداری، آبخیزداری، نیروگاه خورشیدی و ... به فروش میرسد:
✅مساحت ۴۲.۲۵هکتار(۴۲۲،۵۰۰مترمربع)
✅دارای پروانه چاه عمیق معتبر
✅استخر آب ۵۰ هزار گالنی
✅دارای سند تک برگ
▫️زمین به صورت یکجا به فروش میرسد، اما پس از خرید امکان تفکیک به قطعات کوچکتر وجود دارد.
🔻 موقعیت:
گراش | اناخ | ۶ کیلومتری شرق شهرک صنعتی
☎️ شماره تماس و هماهنگی: ۰۹۱۷۷۸۲۱۲۳۲
#تبلیغات #املاک #فروش #زمین #فراگیر