ایذه، تجلی خط ایثار
از علی تا علی
خبر محزون کننده عروج آسمانی نوجوان شجاع و فداکار ایذه ای یاد و خاطره نسل نوجوان دفاع مقدس را دوباره زنده نمود
نوجوانانی همچون علی آذرباد شهید پانزده ساله با ایمان و خوش سیما و فداکار ایذه ای که علی رغم سن کم و جانباز شدن از ناحیه یک چشم در جزیره مینو در ایام دفاع مقدس آنچنان به قله های معرفت و عرفان دست یافته بود که سن کم و اصرار اطرافیانش نمی توانست مانع حضور مستمرش در جبهه گردد؛
وقتی نگارنده ابن سطور در شب نیمه شعبان ۶۵ در مقر لشکر ولی عصر عج،اندکی از ایثار او تمجید نمودم در قامت یک عارف و سالک، برآشفته گردید و زبان به گله گشود که این تعاریف راه سلطه شیطان را بر من می گشاید !!
علی آذرباد در عملیات کربلای پنج آسمانی شد تا آتش تجاوز دشمن را دفع و خاموش نماید
سی و پنج سال بعد از او در ایام عزای اهل البیت عصمت وطهارت علیهم السلام «علی لندی» نوجوان دیگری از خطه رزمنده پرور ایذه با همان معصومیت و شجاعت به دل آتش زد تا با گذشت از خویش ناجی هموطنان گردد و خود گرفتار آتش شد...
علی لندی به نقل پرستارانش در ایام بستری علی رغم ۹۱ درصد سوختگی آه و ناله هم نمینمود ! و از عمویش سوال میکرد که آیا ثابت کردم که من با امام حسین عليه السلام هستم ؟
از آتش قهر دشمنان اسلام تا آتش خانه و ماوای هموطنان تنها حریف قدرش خط ایثارحسینی و علوی است از علی ( آذرباد ) تا علی ( لندی )
خدایا این عزیزان را میهمان قاسم بن الحسن علیه السلام شهید نوجوان کربلا بگردان....
میراحمدرضا حاجتی
https://eitaa.com/Hajati
💠به مناسبت ایام الله اربعین حسینی و گرامیداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهین شهر باهمکاری بسیج اساتید و نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان اصفهان برگزار می کند
سخنرانی با عنوان :
"آموزه های تمدن ساز اربعین حسینی"
سخنران:
حجت الاسلام والمسلمین حاجتی
زمان برگزاری: شنبه سوم مهرماه 1400/7/3
ساعت 16/30
لینک حضور در جلسه:
https://b2n.ir/388943
مراسم شام اربعین حسینی | مؤسسه فرهنگی هنری عصر امام خمینی | مسجدسلیمان
https://eitaa.com/Hajati
جلسه ۱۱۰ ) تنبیه دوازدهم استصحاب کفایه.m4a
14.72M
💠 برشی از مباحث فقهی و اصولی
📍کفایة الاصول/تنبیه دوازدهم/بخش اول
https://eitaa.com/Hajati
ج ۱۱۰ ) تنبیه دوازدهم ( ب ).m4a
21.25M
💠 برشی از مباحث فقهی و اصولی
📍کفایة الاصول/تنبیه دوازدهم/بخش دوم
https://eitaa.com/Hajati
میراحمدرضا حاجتی
💠 حرم عبدالعظیم حسنی علیه السلام | مزار شهید مدافع حرم حسن عبدالله زاده
https://eitaa.com/Hajati
هدایت شده از حوزه نیوز خوزستان
📝گزارشی از هفتمین نشست منطقهای توانمندسازی شبکه راهیاری در استان خوزستان
حوزه| هفتمین نشست منطقهای توانمندسازی شبکه راهیاری در گام سوم «مهرواره اوج»، با حضور مدیران کل، معاونین فرهنگی و مدیران ادارات و شبکه راهیاری استانهای ایلام، کرمانشاه، لرستان و خوزستان، به مدت دو روز در اهواز برگزار شد که در آن پیرامون "پیادهسازی و تشکیل نظام امت-امامت با مرکزیت مسجد" و "تبیین گفتمان راهیاری و شبکهسازی مساجد" برای حل مشکلات محلات، صحبت و تبادل نظر شد.
🔸آیین افتتاحیه و بیان اهداف و راهبردها
🔸کار فرهنگی در "شرایط جنگی"
🔸تشکیل نظام «امت-امامت» با مرکزیت مسجد
🔸«تبیین گفتمان راهیاری» و «شبکهسازی مساجد» در نشست منطقهای توانمندسازی شبکه راهیاری
🔹برگزاری سلسله نشستهای تخصصی
🔹کارگاه حل مساله و آموزشی چگونگی شناخت ظرفیتها و احصاء مشکلات
🔹تشکیل کارگاههای گروهی بوم
🔹ارائه بوم و داوری آنها از سوی هیئتداوران
🔸جلسه درس اخلاق استاد حاجتی
🔸آیین اختتامیه به همراه تقدیر از مدیران شهرستانی
➕مشروح خبر و تصاویر؛
hawzahnews.com/xbnns
🌐 خبرگزاری حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
هدایت شده از حوزه نیوز خوزستان
🔰هماکنون در حال برگزاری است؛
💠درس اخلاق استاد حاجتی در نخستین شب از هفتمین نشست منطقهای توانمندسازی شبکه راهیاری در گام سوم «مهرواره اوج»
🌐 مرکز خبر رسمی حوزه در خوزستان
eitaa.com/joinchat/1139933203Ced8a13e413
✅رویکرد سیاسی «امام حسن عسکری(ع)» در مواجهه با دشمنان
📍حجت الاسلام والمسلمین میر احمدرضا حاجتی در گفتوگو با میزان پیرامون سیره سیاسی «امام حسن عسکری(ع)» گفت: با وجود خفقانی که حاکمان عباسی در زمان امامت «امام یازدهم(ع)» ایجاد کرده بودند نفوذ «امام حسن عسکری(ع)» باعث ترس خلفای خونریز عباسی شده بود لذا هیچ چارهای جز زیر نظر گرفتن این امام بزرگوار برای خود ندیدند، با این همه تلاش برای عدم ارتباط ایشان با مردم در حکومت عباسی ادامه داشت ولی نفوذ معنوی و علاقه مردم برای دیدن «امام حسن عسکری(ع)» در مدت زمان کوتاهی افزایش فراوانی پیدا کرده بود و همین امر سبب شد تا حکومت عباسی نقشه قتل این امام بزرگوار را تدوین کند.
*ترس حاکم از «امام حسن عسکری (ع)»
🔸ایشان «امام حسن عسکری(ع)» را یکی از جوانترین «ائمه معصومین (ع)» در زمان شهادتشان دانست و ابراز کرد: برخورد حاکمان عباسی با «امام حسن عسکری (ع)» نشان میدهد که آنان تا چه میزان از محبوبیت این امام بزرگوار در جامعه میترسیدند و چرا ایشان را در یک منطقه نظامی حصر کرده بودند. ترس حاکم وقت از «امام حسن عسکری (ع)» به حدی بود که این امام بزرگوار را به مرکز حکومت خود آورده و تحت الحفظ نگهداری میکرد این امام بزرگوار مجبور بودند هر دوشنبه و پنجشنبه خودشان را به دارالخلاف معرفی کنند.
🔹حجت الاسلام حاجتی توصیههای «امام حسن عسکری (ع)» به نمایندگانشان در شهر قم را مورد بررسی قرار داد و تصریح کرد: «امام حسن عسکری (ع)» در زمان امامت خود، احمد بن اسحاق قمی که عالمی جلیل القدر و فقیهی پرهیزگار بود را به عنوان نماینده ویژه خود در شهر قم قرار دادند و به وی در نامهای توصیههای ارزشمندی ارائه کردند که با بررسی این نامه میتوان به عمق و بلندای فکری «امام حسن عسکری (ع)» پی برد.
🔻*رویکرد «امام حسن عسکری (ع)» در توسعه حرکتهای اسلامی
🔶این کارشناس علوم قرآنی پیرامون توصیههایی که «امام حسن عسکری (ع)» طی نامهای به نماینده خود داشتند اشاره و تاکید کرد: چنانچه توصیههایی که «امام حسن عسکری (ع)» در نامهای به نماینده خود در شهر قم کردند را در جامعه به اجرا بگذاریم میتوانیم در یک جامعه و زندگی آرمانی زندگی کنیم و نسلی ارزشمند را به جامعه آینده تحویل دهیم.
🔹ایشان پیرامون نام «امام حسن عسکری (ع)» بیان کرد: این امام بزرگوار همانطور که در زندگی شخصی خود خوش خلق بودند از نظر به اجرا در آوردن احکام اسلامی و تلاش برای توسعه حرکتهای اسلامی رویکرد ارزشمندی را در پیش گرفته بودند همین امر سبب شد تا به «حسن عسکری(ع)» نام بگیرند.
🔸این کارشناس علوم قرآنی به یکی دیگر از دلایل زیر نظر بودن «امام حسن عسکری (ع)» توسط حکومت عباسی اشاره و اظهار کرد:حاکم وقت عباسی احادیث «پیامبر اکرم (ص)» را در مورد «امام دوازدهم(عج)» شنیده بودند لذا «امام حسن عسکری (ع)» را همواره زیر نظر داشتند تا اگر فرزند ایشان را یافتند وی را به فتل برسانند.
🔻*حرکت «امام حسن عسکری (ع)» در امتداد اندیشههای «پیامبر اکرم(ص)»
🔹حجت الاسلام حاجتی در همین راستا تصریح کرد: «ائمه معصومین (ع)» و «امام حسن عسکری (ع)» در امتداد و تکرار رویههای فکری و اندیشههای «پیامبر اکرم(ص)» حرکت کردند، آنان تکرار کننده، تفسیرگر و همچنین احیا کننده سیره «رسول خاتم (ص)» بودند. «ائمه معصومین(ع)» مطالبات خداوند که زمانی بر «پیامبر اکرم (ص)» نازل شده بود را بار دیگر برای مردم تکرار کردند و خود را نیز مقید به بیان بی کم و کاست دستورات «پیامبر اکرم(ص)» و خداوند در جامعه میدانستند.
🔸ایشان تاکید کرد: زندگی «امام حسن عسکری (ع)» داستانی تاریخی نیست بلکه درسی است که از بطن تاریخ بیان شده و برای زندگی همیشگی بشریت ضروری است، به عبارت دیگر این امامان بزرگوار الگویهای ساری و جاری ما هستند.
🔹مسئول حوزه علمیه امام رضا علیه السلام خاطرنشان کرد: بررسی سیره شخصیتی، رفتاری و سیاسی «امام حسن عسکری (ع)» به ما میآموزد تا از ایشان الگوبرداری کنیم و همه اعمال، رفتار و افکار خود را بر پایه آموزههایی که «امام یازدهم(ع)» بیان کردهاند قرار دهیم. امروز که بشر در بن بست فکری و اجتماعی قرار گرفته الگوبرداری از راهنمایانی همچون «ائمه معصومین(ع)» یکی از بهترین رویکردها محسوب میشود.
https://eitaa.com/Hajati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍درخواست حجت الاسلام والمسلمین حاجتی از گروههای جهادی و خیرین جهت یاری مناطق زلزله زده اندیکا
https://eitaa.com/Hajati