هدایت شده از کلام ناب معصومین علیهم السلام
🔸امشب طولانیترین ماه گرفتگی قرن رخ میدهد
🔹طولانیترین ماه گرفتگی قرن ۲۱ در شامگاه جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ اتفاق میافتد و این رویداد نجومی مهم و زیبا در بخشهای بزرگی از ایران، استرالیا، آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکای جنوبی قابل رویت است.
🔹این خسوف در ساعت ۲۱:۴۴:۴۷ جمعه ۵ مردادماه آغاز خواهد شد و مدت زمان گرفت کامل ۱۰۳ دقیقه خواهد بود.
🆔 @kalam_masoom
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
عدم اعتماد به دشمن یکی از شاخصه های انقلابیگری است
[سوره الأنفال (8): آيه 56]
الَّذِينَ عاهَدْتَ مِنْهُمْ ثُمَّ يَنْقُضُونَ عَهْدَهُمْ فِي كُلِّ مَرَّةٍ وَ هُمْ لا يَتَّقُونَ (56)
(بدترين جنبندگان نزد خداوند،) آنانند كه از ايشان پيمان گرفتهاى، سپس پيمان خود را در هر بار مىشكنند و (در وفادارى و حفظ پيمان،) اهل تقوا و پروا نيستند.
آیه 56 با ذکر آیه 57 و 58 معنی پیدا می کند .
فَإِمَّا تَثْقَفَنَّهُمْ فِي الْحَرْبِ فَشَرِّدْ بِهِمْ مَنْ خَلْفَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَذَّكَّرُونَ وَ إِمَّا تَخافَنَّ مِنْ قَوْمٍ خِيانَةً فَانْبِذْ إِلَيْهِمْ عَلى سَواءٍ إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الْخائِنينَ ...
«پس اگر در جنگ بر آنان (عهدشکنان) ، دست یافتی ، کسانی را که در پیش آنان هستند تار و مار کن باشد که عبرت گیرند ، اگر از خیانت یکی از آنها بیم داری ، پیمانشان را به سوی خودشان بینداز...»
ماجرای تاریخی از این قرار است که خداوند درباره پیمان شکنان به پیامبر می فرماید : اگر در جنگ بر آنان دست یافتى که خواهى یافت چنان بر ایشان سخت گیر که مایه عبرت کسانى شوند که درپی تکرار این خیانت ها هستند تا ترس و نگرانى بر آنان حاکم شود و دیگر براى نبرد با مؤمنان همداستان نشوند، باشد که بفهمند پیمان شکنى و ستیزه جویى با مؤمنان چه فرجام شومى دارد.
و اگر از قومى که با آنان پیمان بسته اى بیم خیانت در پیمان دارى، پیمانشان را به سویشان بیفکن و لغو آن را به ایشان اعلام کن تا شما و آنان در آگاهى از لغو پیمان یکسان باشید، و بدان که اگر به آنان اعلام نکنى مرتکب خیانت شده اى و خداوند خیانتکاران را دوست نمى دارد.
این آیات خود بیانگر دستور خداوند و سیره پیامبر اکرم (ص) در برابر عهد شکنانی است که سابقه اعمال آنها بیانگر غیرقابل اعتماد بودنشان است!
🌹🌹🌹بیانات امام خامنه ای در دیدار مسئولان نظام؛1395/3/25) »
قرآن می فرماید اگر دشمن نقض عهد کرد، باید آن قرارداد را پرتاب کنید طرف خودش!
«سند [برجام] - همانطور که عرض کردم- یک خلل و فُرَجی دارد، یک زوایای پرابهامی دارد که اینها موجب شده است که دشمن بتواند سوء استفاده کند، طرف مقابل بتواند از آنها سوء استفاده کند. ما البتّه برجام را ابتدائاً نقض نخواهیم کرد؛ این را همه بدانند! ما نقض نمی کنیم برجام را؛ لکن اگر طرف مقابل نقض کند که حالا همین طور این کسانی که نامزد ریاست جمهوری آمریکایند، مدام دارند تهدید می کنند که ما می آییم پاره می کنیم، نقض می کنیم، اینها اگر پاره کردند،ماآتش می زنیم. اینکه حالا نقض نمی کنیم، متّکی است به دستور قرآن: «اَوفوا بِالعَهد» (اسراء: 34)
بالاخره یک معاهده ای است انجام داده ایم، نمی خواهیم معاهده را ما به هم بزنیم؛ و آنکه اگر آنها نقض کردند، ما هم نقض خواهیم کرد، این هم متّکی است به آیه ی قرآن: «وَ اِمّا تَخافَنَّ مِن قَومٍ خِیانَةً فَانبِذ اِلَیهِم عَلی سَوآء» (انفال:58)
اگر آن طرف نقض کرد، نقض کن. «فَانبِذ» یعنی پرتاب کن طرف خودش؛ رد کن. بنابراین ما تابع اصول قرآنی هستیم؛ هم در این طرف قضیّه، هم در آن طرف قضیّه.»
تدوین : رجبعلی بازیاد
#نیتِ_پشتِ_عمل و #برکت_در_کارزار
✍#محمد_بهزاد
گفته شده که از سال 1380 تا به الان که قریب به 16 سال می شود، آمریکا در این منطقه 7000میلیارد دلار خرج کرده تا #طرح_گالیوری منطقه که طراحی جیمز بِلک وِل است را اجرایی کند.همان طرحی که منطقه ما را "لی لی پوت " و اسراییل را #گالیور_خاورمیانه می شناسد.
طبق این طرح که بعدها به "#خاورمیانه_بزرگ " معروف شد و خانم رایس در خلال جنگ 22 روزه از آن خبر داد! چند کشور از جمله ایران، عراق ، سوریه ، ترکیه و مصر نیز به عنوان رقبای اسراییل بزرگ در نظر گرفته شده اند.
از سال 1371 شمسی که این طرح مطرح شده ، بنا بوده که کشورهای رقیب اسراییل با تجزیه و جنگ و استحاله ، #تسلیم_زیاده_خواهی او شوند و از نیل تا فرات با امنیت کاملِ اطراف آن تحویل اسراییل شود.
11 سپتامبر بهانه لشگرکشی شد و افغانستان و سپس عراق سقوط کرد و بعد نوبت گالیورهای دیگر بود که #ساقط و سپس #تجزیه شوند.در این شرایط، ایران نیز مستقیم و غیر مستقیم وارد کارزار شد.
سوال مهم این است که با توجه به میزانِ آورده قدرت ها به میدان، #نتیجه_حاصله به نفع چه کسی و به چه مقدار بوده است؟
جواب این است که با توجه به ادعای آمریکایی ها مبنی بر هزینه 16 میلیاردی ایران در جبهه مقاومت( بر فرض صحت) ، آمریکا #437 برابر ایران هزینه کرده است و عایدی او #تقریبا_هیچ !؟
این هزینه غیر از پولپاشی های سعودی و اذنابش و یا اروپایی ها و صهیونیستهاست.
آیا انسان منصفی هست تا با مقایسه دستاوردهای این چالش برای ایران ، با توجه به سرمایه گذاری 1 به 437 برابری، به #حاج_قاسمها و #حججی_ها دستمریزاد نگوید؟!
ای کاش این تاثیر #نیت_خالص که موجب #برکت_خون_و_مال است به داخل و میان برخی دولتمردان هم رسوخ میکرد تا ...
مراسم سالگرد ارتحال علامه بهلول گنابادی
با حضور و سخنرانی
نماینده محترم ولی فقیه در استان خراسان رضوی
برگزار می گردد.
زمان: یکشنبه ۷ مرداد همزمان با نماز مغرب وعشا
مکان: مرقد علامه بهلول گنابادی
👉 @moheban14
هر صبح یک آیه:
اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم
« الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَىَ جُنُوبِهِمْ وَيَتَفَكَّرُونَ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ رَبَّنَا مَا خَلَقْتَ هَذا بَاطِلاً سُبْحَانَكَ فَقِنَا عَذَابَ النَّار»
ِ
آنان که خدا را ایستاده و نشسته و به پهلو خفته یاد می کنند و در آفرینش آسمانها و زمین می اندیشند: ای پروردگار ما، این جهان را به بیهوده نیافریده ای تو منزهی، ما را از عذاب آتش بازدار.
(آل عمران/191)
🌺
♦نقشه دلربا و شگفت انگیز این جهان آنچنان قلوب صاحبان خرد را به خود جذب میکند که در جمیع حالات به یاد پدید آوردنده این نظام و اسرار شگرف آن میباشند لذا آیه شریفه میفرماید: «خردمندان آنها هستند که خدا را در حال ایستادن و نشستن و آنگاه که بر پهلو خوابیدهاند یاد میکنند و در اسرار آفرینش آسمانها و زمین میاندیشند» (الَّذِینَ یَذْکُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلی جُنُوبِهِمْ وَ یَتَفَکَّرُونَ فِی خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ).
یعنی همیشه و در همه حال غرق این تفکر حیات بخشند.
لذا خردمندان، با توجه به این حقیقت، این زمزمه را سر میدهند که:
«خداوندا! این (دستگاه با عظمت) را بیهوده، نیافریدهای» و همه روی حکمت و هدف صحیحی آفریده شده (رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلًا).
در این موقع متوجه مسؤولیتهای خود میشوند، و از خدا تقاضای توفیق انجام آنها را میطلبند، تا از کیفر او در امان باشند و لذا میگویند: «خداوندا! تو منزه و پاکی ما را از عذاب آتش نگاهدار» (سُبْحانَکَ فَقِنا عَذابَ النَّارِ).
تفسیر نمونه/ ذیل آیه 191 سوره آل عمران»♦
نشان خادمیاری آستان قدس رضوی به مسئولان هیئات مذهبی خراسان رضوی اعطا میشود
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: نشان خادمیاری آستان قدس رضوی به مسئولان هیئات مذهبی استان خراسان رضوی اعطا میشود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، حجتالاسلام کاظم لطفیان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به برگزاری همایش مسئولان هیئات مذهبی با حضور تولیت آستان قدس رضوی در حرم مطهر امام رضا علیه السلام در آستانه دهه کرامت گفت: در راستای راهبرد توسعه خدمت، خادم و مخدوم و رسالت فرهنگی دینی و تربیتی هیئات مذهبی، مسئولان هیئات مذهبی خراسان رضوی با عنایت امام رضا علیه السلام بهعنوان خادم یار این آستان مقدس مشغول به خدمت می شوند.
حجتالاسلام لطفیان افزود: این طرح با توجه به حضور اثر گذار هیئات مذهبی و ارائه خدمات توسط آنان در سطح حرم مطهر رضوی کلید خواهد خورد و در طرح خادمیاران، مسئولان هیئات مذهبی با گستره استانی در حرم رضوی خدمت خواهند کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: در راستای استمرار این خدمت، خادمیاران هیئات مذهبی در قالب ارائه خدمات در بارگاه منور ثامن الحجج(ع) و انجام فعالیت های داوطلبانه اجتماعی در محیط مساجد، هیئات مذهبی، محلات و مناطق به فعالیت در گروههای خادمیاری مشغول می شوند.
http://ido.ir/news/956146/
◎﷽◎
🔷🔸 نــڪـتــه هاے 🔷
نـــ✨ـــاب قــــــ📖ـــــرآنی
🔰عملِ کم، ولی خوب🔰
تو بازار چوب فروشها، تو هر حجره، شاید روزی چند کامیون چوب معامله بشه..🚚🚛
ولی آخرِ روز اگه ازشون سؤال کنی، چقدر کاسبی کردی؟؟؟💵💰
مثلاً میگه دویست هزار تومن، یا سیصد هزار تومن😟☹️
اما یک مُنَبَّتکار، یه تکّه کوچیک از همون چوبها رو میگیره و حسابی روش کار میکنه.. و روش نقش و نگارهای زیبا خلق میکنه...😇
بعد همون تکّه چوبِ کوچیک رو یک میلیون تومن یا بیشتر میفروشه...💵💰😳
و گاهی اوقات انقدر همون تکّه چوبِ کوچیک نفیس میشه، که نمیشه روش قیمت گذاشت😳
👌 اعمال عبادی هم همینطوره
⚠ زیاد #عبادت کردن، خیلی ارزش نداره،
👈 بلکه روی عمل حسابی کار کردن، و اون رو خوب از کار در آوردن، خیلی مهمّه👉
آدم زیارت عاشورا، دعای کمیل، نمازِ شب، و... رو کم بخونه، ولی خوب بخونه.😌😊
بعضیها انگار کُنتِرات برداشتن، باید حتماً بخونن و تموم کنن😳
❗️❗️لازم نیست خیلی بخونی.
️⚠ در زیاد خوندن، خطر عادت شدن و بیروح شدن، و بی توجّه تکرار کردن وجود داره.
❗️ملاکِ قرآن برای قبولیِ اعمال "اَحسَنُ عَمَلا" است، نه "اَکثَرُ عَمَلا"❗️
اَحسَنُ عَمَلا👈 یعنی خوب و به نحو احسن انجام دادن.
اَکثَرُ عَمَلا👈 یعنی زیاد و کثیر انجام دادن.
☝️ لذا خدا میفرماید ما شما رو خلق کردیم، تا مشخص بشه کدومتون بهتر عمل میکنید، نه اینکه کدومتون بیشتر عمل میکنید:
💟 خَلَقَ الْمَوْتَ وَ الْحَیَاةَ لِیَبْلُوَکُمْ أَیُّکُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا
💢 خدا مرگ و حیات را آفرید، تا شما را بیازماید، که کدام یک از شما بهتر عمل میکنید.
🌴سوره ملک، آیه ۲🌴
☝️ و بعد هم میفرماید، کسانی که عمل رو به نحو احسن انجام میدن، اجرشون پیش ما محفوظه:
💟 إِنَّا لَا نُضِیعُ أَجْرَ مَنْ أَحْسَنَ عَمَلًا
💢 مسلّماً ما پاداش کسانی که اعمال نیک انجام میدهند را، ضایع نخواهیم کرد!
🌴سوره کهف، آیه ۳۰🌴
هدایت شده از سیدجعفر صفا
بیان حکمت 208نهج البلاغه در بین نمازگزاران مسجد جامع روستای خیرآباد.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔅 راز یک حمایت
❔ چرا رهبر انقلاب از مواضع اخیر رئیسجمهور در حوزهی سیاست خارجی صریحاً حمایت کردند؟
🔻 از جمله نکات خبرساز در دیدار اخیر هیئت دولت با رهبر انقلاب اسلامی، حمایت صریح حضرت آیتالله خامنهای از مواضع مقتدرانهی رئیسجمهور در سفر به اروپا بود. این موضع در دیدار سفیران، کارداران و مسئولان وزارت امور خارجه با رهبر انقلاب نیز مورد تأکید قرار گرفت و ایشان سخنان رئیسجمهور مبنی بر اینکه «اگر نفت ایران صادر نشود، نفت هیچ کشوری در منطقه صادر نخواهد شد» را «سیاست و رویکرد نظام» معرفی نموده و از وزارت خارجه پیگیری جدی اینگونه مواضع رئیسجمهور را خواستار شدند.
🔹️ اما راز حمایتهای صریحی که اخیراً از سوی رهبر انقلاب نسبت به مواضع رئیسجمهور اعلام میشود چیست؟ برای پاسخ به این سؤال، توجه به چند نکته ضروری است:
🔍 ادامه مطلب را از آدرس زیر بخوانید:
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=40199
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
☘تاوقتی اهل ایستادگی باشیم پیروزیم
[سوره آلعمران (3): آيه 152]
وَ لَقَدْ صَدَقَكُمُ اللَّهُ وَعْدَهُ إِذْ تَحُسُّونَهُمْ بِإِذْنِهِ حَتَّى إِذا فَشِلْتُمْ وَ تَنازَعْتُمْ فِي الْأَمْرِ وَ عَصَيْتُمْ (152)
و قطعاً خداوند وعدهى خود را (مبنى بر پيروزى شما در جنگ احد) محقّق گرداند، زيرا كه دشمن را با خواست او مىكشتيد، تا آنكه سست شديد و در كار (جنگ و تقسيم غنائم) به نزاع پرداختيد و از (دستور پيامبر) نافرمانى كرديد
🌹پيامها:
1- نصرت خداوند تا زمانى است كه شما به وظيفه عمل كنيد. «لَقَدْ صَدَقَكُمُ اللَّهُ وَعْدَهُ»، «إِذا فَشِلْتُمْ وَ تَنازَعْتُمْ»
2- از جمله عوامل شكست، سستى، نزاع و عدم اطاعت از فرماندهى است. «فَشِلْتُمْ وَ تَنازَعْتُمْ»، «وَ عَصَيْتُمْ»
⭐️🌙امام خامنه ای در دیدار کارگزاران نظام ۱۳۷۰/۰۵/۲۳
درسی که قرآن در باب جنگ اُحد به ما داد، درس بزرگی است و متعلق به همیشه است. خلاصهی مطلب هم این است که خدای متعال به مسلمانان وعده میکند که ما شما را کمک خواهیمکرد، و این وعده در جنگ اُحد عملی میشود؛ «و لقد صدقکم الله وعده»وعده ی کمک تحقق پیداکرد و شما پیروز شدید و دشمن مجبور به عقبنشینی شد؛ تا اینکه مشکل به وسیله ی خود شما شروع گردید.
طبق روایات، پیامبر فرموده بود: «لا تبرحوا هذا المکان فانا لا نزال غالبین ما ثبتّم فی مکانکم». تا وقتی ایستادهاید، شما پیروزید. وقتی که مشکل پیدا شد و میل به مال دنیا و غفلت از وظیفه و چشموهم چشمی در تکالب بر حطام دنیوی، بر احساس وظیفه و وجدان درونی و دینی فایق آمد، قضیه بعکس شد: «حتّی اذا فشلتم»؛ اول سست شدید، «و تنازعتم فی الامر»؛به درگیری میان خودتان پرداختید، «و عصیتم» ؛ پُستتان را ترک کردید و آنجایی که به شما گفته بودند باشید و نگهبانی بدهید، محل را رها کردید؛ در نتیجه قضیه بعکس شد. «ذلک بانّ الله لم یک مغیّرا نعمة انعمها علی قوم حتّی یغیّروا ما بانفسهم». این، یک قانون است؛ مثل قانون جاذبه، مثل قوانین دیگر طبیعی و تاریخی.
خدا نعمت را برنمیگرداند؛ ما هستیم که با رفتار خودمان، با عقبگرد خودمان، با سوء تدبیر خودمان دربارهی امور خویش، نعمت را برمیگردانیم. لذا قرآن به ما یاد میدهد که از زیادهرویهایتان به آنچه در امر خودتان انجام دادهاید، استغفار کنید؛ «ربّنا اغفرلنا ذنوبنا و اسرافنا فی امرنا».
«پیش از ﺍﯾﻨﮑﻪ " ﻋـﺎﺑـﺪ" ﺑﺎﺷﯽ،
" ﻋـَﺒﺪ" ﺑـﺎﺵ ! ﺷـﯿﻄﺎﻥ ﻫﻢ ﻗﺮﯾﺐ ﺑﻪ ۶۰۰۰ ﺳـﺎﻝ ﻋﺒـﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩ، عـﺎﺑـﺪ ﺷﺪ، ﺍﻣﺎ "ﻋـَﺒـﺪ " ﻧـﺸﺪ ...!!!!
ﺗــﺎ "ﻋـَﺒـﺪ" ﻧـﺸﻮﯼ، ﻋﺒﺎﺩﺗﺖ ﺳـﻮﺩﯼ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﻧـﺪﺍﺭﺩ....»
عبد ﺑﻮﺩﻥ ﯾﻌﻨﯽ:
" ببـﯿﻦ ﺧﺪﺍﯾﺖ ﭼﻪ ﻣﯽﺧـﻮﺍﻫﺪ، ﻧﻪ ﺩﻟﺖ"....!!
_علامه حسن زاده
🔴 سوال یک نماینده مجلس از دولت/ چرا ۷۰درصد تولید تعطیل شده در حالی که هنوز تحریمی اتفاق نیفتاده؟
♦️مهرداد لاهوتی :قرار بود نگاه به واردات را کاهش دهیم اما دولت در شرایط پر مشکل کنونی باز هم رویکرد واردات محور دارد تولید کنندگان ما فقط با 30 درصد توان تولید ، کار می کنند
♦️کار به جایی رسیده که مهر و تسبیح ها را هم چینی ها تولید می کنند
🌍eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
مثل خداوند عیبپوش بندههای خدا باشیم!
️پروردگار توقّع دارد که ما این کارها را از او یاد بگیریم.
خانمها، آقایان، برادرها، خواهرها خدا توقّع دارد «تَخَلَّقُوا بِأَخْلَاقِ اللَّهِ» از اخلاق خدایی متخلّق بشوید.
خدا یک عمر از ما پوشانده است...
https://sapp.ir/khanvadevaramesh
📛 الآن اگر من یک عیب از کسی بدانم طاقت ندارم این عیب را درون خود نگه دارم.
میگویم: میخواهم یک چیزی بگویم… نه، ولش کن غیبت میشود!
♨️ نفر روبرو هم بدتر حریص میشود:
حالا تو را به خدا بگو، اینجا که کسی نیست. چرا از اوّل گفتی؟ باید بگویی...
💥 اینطور در خانوادهها غیبت میشود، اسرار مردم همینطور فاش میشود...
🚫چرا به این کار استارت میزنی؟
ببین من یک چیزی میدانم…
🌾نه، استغفر الله! از اوّل اصلاً شروع نکن، دیگران را حریص نکن، اصلاً دفن کن این قضیه را...
«تَخَلَّقُوا بِأَخْلَاقِ اللَّهِ»چون بعد آیه و قسم میدهد که یک مقدار بگو، سر نخ بگو..!
*کانال ذکرهای گره گشا *
📘بخشی از سخنان استاد فاطمی نیا در جلسه سیری در صحیفه سجادیه ۵۱تاریخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۵
✅
راه حقّ، هيچگاه هموار نبوده و تحققّ آرمان ها با تحمّل سختیها و مشكلات همراه است
«وَ لَقَدْ كُذِّبَتْ رُسُلٌ مِّن قَبْلِكَ فَصَبرَُواْ عَلىَ مَا كُذِّبُواْ وَ أُوذُواْ حَتىَّ أَتَئهُمْ نَصرُْنَا وَ لَا مُبَدِّلَ لِكلَِمَاتِ اللَّهِ» ( انعام/ 34)
و همانا پيش از تو نيز پيامبرانى تكذيب شدند، ليكن در برابر آنچه تكذيب شدند و آزار ديدند صبر كردند، تا يارى ما به آنان رسيد. (تو نيز چنين باش زيرا) براى كلمات (و سنّتهاى) خداوند، تغيير دهندهاى نيست.
نكتهها:
«لِكَلِماتِ»، به معناى سنّتهاى الهى است
سنّت و برنامه الهى، فرستادن رسولان و آزادى مردم در انتخاب است. كافران را به كيفر مىرساند و رسولان را در راه دعوت، امداد مىكند.
«كَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَ رُسُلِي» « كانَ حَقًّا عَلَيْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ»«إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنا» «وَ لَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ»
پيامها:
1- راه حقّ، هيچگاه هموار نبوده و تحققّ آرمان انبيا همراه با تحمّل مشكلات بوده است. «فَصَبَرُوا عَلى ما كُذِّبُوا»
2- يكى از بهترين اهرمهاى مقاومت در برابر شدايد، بيان امدادهاى الهى است.«فَصَبَرُوا») ... ( «حَتَّى أَتاهُمْ نَصْرُنا»
3- رهبران، انتظار اطاعت همه را نداشته باشند. «كُذِّبُوا»
4- شرط اصلى پيروزى، صبر است. «فَصَبَرُوا») ... ( «حَتَّى أَتاهُمْ نَصْرُنا» (خداوند به صابران، نويد پيروزى مىدهد)
5- دشمنان از هيچ تلاشى عليه حق، كوتاهى نمىكنند، خواه تكذيب باشد و خواه آزار. «كُذِّبُوا»، «أُوذُوا»
6- صبر مستمر، زمينهساز نزول نصرت و رحمت الهى است. «فَصَبَرُوا») ... ( «حَتَّى أَتاهُمْ نَصْرُنا»
7- حقّ، پيروز است. «أَتاهُمْ نَصْرُنا»
8- سنّتهاى الهى تغيير ناپذير است و خداوند خلف وعده نمىكند. «لا مُبَدِّلَ لِكَلِماتِ اللَّهِ»
تدوین : رجبعلی بازیاد
✍حسین شمسیان: واما چه باید کرد!؟
1⃣ مالک و اشعث،هردو سرداران بزرگ سپاه علی بودند، اما وقتی مالک به خیمه معاویه رسید،اشعث شمشیرش را زیر گلوی علی گذاشت! سپاهیان، وحشت زده از جنگ با قرآنِ عمروعاص،مات و مبهوت تماشا می کردند و از ترس دینشان(!) می لرزیدند!
مقاومت علی و روشنگری هایش بی فایده بود و عربده های اشعث بر موعظه های او غالب شد!
مالک برگشت و «بی کسی علی»، جنگ برده را به شکستی تاریخی بدل کرد.
آن سوی معرکه،عمروعاص، به دین احمق ها می خندید!
راستی اگر در آن سپاه افسرده و حیران،به جای یک مالک، ده مالک اشتر وجود داشت،نمی توانستند مردم را متحد و متفق کرده،مسیر تاریخ را از کوچه ننگین حکمیت،به هلاکت معاویه تغییر دهند!؟
2⃣در تحمیل حکمیت و در اصل افول ستاره حکومت در سلسله امامت، سه عامل دخیل بود:
🔴 الف:ترفند دشمن در ناامیدی سپاهیان مولا و ایجاد تردید و شکاف در آنها.
🔴 ب:سکوت و خیانت خواص در بزنگاه تاریخی.
🔴 ج:حماقت و وحشت بی مورد مردم.
3⃣تاریخ درست در همان مقطع است.
🔴 مردم با مکر و تدبیر عمروعاص های تحت امر آمریکا ، دین و دنیای خود را از دست رفته می بینند.هرروز حلقه معیشتشان تنگ تر شده و بسیاری به همین خاطر ، تردید جدی دارند که اصلا در جبهه حق ایستاده اند یا نه؟!!
🔴 اشعث های لانه کرده در مراکز مختلف حاکمیت،فرصت را مغتنم شمرده، از هر گوشه شمشیر کشیده اند و فشار می آورند تا از دَم خیمه معاویه برگردیم!
4⃣ حالا تنها و تنها حضور پر تعداد مالک ها. سرنوشت جنگ را تغییر می دهد.
حالا باید سرداران سپاه،ائمه جمعه، اعضا مجمع تشخیص، دانشجویان ، مردم عادی و حتی و حتی نمایندگان مجلس به این پرسش مهم پاسخ بدهند که اشعث هستند یا مالک؟!
آیا منتظر می مانند مکر عمروعاص های لانه کرده در دولت با حماقت و جُبنِ ابوموسی گونه آنها، انگشتر را از دست مولا به دست معاویه کند و بعد یک عمر دست به ریش بکشند و استغفار کنند!؟یا نه، مالک وار، جانشان را پروانه شمع وجود مولا می کنند!؟
🔴 مالک بودن به شعار نیست،باید آبرو وسط گذاشت و کار کرد،کار روشنگرانه ،باید ترک عافیت گفت،فریاد زد،طومار نوشت،برای تک تک مطالبات مردم جان کند و عرق ریخت،باید پاشنه در دفاتر نمایندگان در هر شهر و دیاری بخاطر پیگیری های بی پایان ما از جا در بیاید، باید در هر دانشگاهی جلسه و تجمع و مناظره بر سر حفظ اصول انقلاب و مطالبه حقوق مردم صورت بگیرد،باید با «هر طریق ممکن» جلوی ازپا در آمدن دموکراتیک انقلاب را بگیریم ،حتی اگر متهم «به هر عنوانی» بشویم ...
🔺خلاصه باید هرکاری را بکنیم که اگر عمار و مالک بودند می کردند و گرنه اشعثیم!!
بی تعارف
چهل ساله خیلی ازمسئولین و حزب های مختلف میخوان این حکومت اسلامی رو تغییر بدن ولی مردم نمیگذارن.
قدرت نظامی و چینش ما توی منطقه انقدر قدرتمند هست که هیچ قدرتی توی دنیا حتی فکر حمله نظامی روهم نمیکنه.
تنها راهی که بعد از پایان جنگ دیدن ،نفوذ درداخل و براندازی از داخل بود.
الان رسیدیم به ته داستان.
یعنی تموم اون مسولایی که حروم خوری کردن و مال مردمو بالاکشیدن،
طرح های ضد منافع واستعماری رو پیش کشیدن،
با فقر به فحشا دامن زدن،
با سخت کردن ازدواج باعث شهوترانی تو جامعه شدن،
با به هم زدن بازار نزول خواری و ورشکستگی رو رواج دادن
وخیلیییی ازین کاراشون که الان مردم رو به مرگ رسوندن ، تیر اخرشون رو دارن میزنن تا با شورش مردم بتونن جنگ داخلی راه بندازن.
این وقایع وحشتناک اخیر فقط برای براندازی نظام توسط آقازادها با پشتیبانی کامل دولت و مجلس هست.
کلیت ولایت فقیه و پایه ی این نظام انقدری مستحکم هست که تحت هیچ شرایطی به استعمار غرب در نمیاد.
ولی:
زجرکش شدن مردم دل ادمو به درد میاره.
خدا به مردم ایران صبر بده که هرکسیو میارن توی مجلسو دولت ،فقط زندگی مردمو سخت تر میکنه.
این راه اخرش خوبه ،علف های هرز چیده میشه چون روزهای سخت و اختلافات شدید سطوح بالای کشور شدید خواهد شد که ممکنه فتنه ی وعده داده شده باشه همدیگه رو رسوا کنن.
فقط مراقب باشیم مابین اعتراضات:
یک:
گروهک منافقین کشته سازی و تخریب اموال عمومی نکنه و از معترضین جداباشن.
دو:
بحث نظامی توی منطقه رو قاطی نکنیم.
کمک و جنگ های نامنظم ما توی منطقه تماما از قسمت ناچیزی از پنج درصد بودجه نظامی صرف میشه.
محکم پای خواستهامون باشیم تا به وعده ی اصلی خدا برسیم،انشاءالله🌹🌹
روزمان را باقرآن آغاز کنیم
همراهی خداوند با مومنان انقلابی موجب دلگرمی ؛ امید و شجاعت مومنین است
[سوره طه (20): آيات 45 تا 46]
قالا رَبَّنا إِنَّنا نَخافُ أَنْ يَفْرُطَ عَلَيْنا أَوْ أَنْ يَطْغى (45) قالَ لا تَخافا إِنَّنِي مَعَكُما أَسْمَعُ وَ أَرى (46)
(موسى و هارون) گفتند: پروردگارا! همانا مىترسيم كه او بر ضد ما تعدّى كند يا بر طغيان ادامه دهد (و بر آن بيفزايد).
(خداوند) فرمود: نترسيد، همانا من با شما هستم (و همه چيز را) مىشنوم و مىبينم.
🌳نكتهها:
1- «أَنْ يَفْرُطَ عَلَيْنا» يعنى ما مىترسيم كه فرعون، قبل از بيان استدلال و آوردن معجزات بر ما پيشى گرفته و طغيان خود را نسبت به بنى اسرائيل افزايش دهد.
2- آنچه براى انبيا مذموم است، خشيت و ترس قلبى از غير خداست و گر نه، خوف طبيعى، لازمهى انسانيّت آن بزرگواران و همه انسانهاست و هر انسانى در برابر خطرات اين ترس را دارد.
🌳پيامها:
1- بررسى مشكلات و موانع احتمالى و ترس از آينده و ناكامى، منافاتى با اخلاص و مقام نبوّت ندارد. «إِنَّنا نَخافُ» ...
2- جوسازى و شايعه سازى، شيوهى طاغوتها و ستمگران است. آنان فضا را مسموم و مردان خدا را متهم مىنمايند و يا بعد از شنيدن حقّ دست به آشوب مىزنند تا سخن حقّ آنان اثر نكند. «يَفْرُطَ عَلَيْنا أَوْ أَنْ يَطْغى»
3- ايمان به همراهی خداوند با مومنان انقلابی و يقين به امدادهاى الهى، عامل شجاعت و روحيه يافتن مؤمنان است. «إِنَّنِي معکما
امام خامنه ای در دیدار بسیجیان۱۳۹۵/۰۹/۰۳
خدای متعال موسی و هارون را مأمور کرد که بروند به سراغ فرعون، خب خیلی کار عظیمی بود که دو نفر آدمِ تنها، بروند به مقابله و معارضهی با یک قدرت عظیمِ آن روز؛ قدرت فرعونی یک قدرت بسیار عظیمی بود -از لحاظ سیاسی، از لحاظ اجتماعی، حتّی از لحاظ نفوذ در مردم، از لحاظ تأسیسات اداری، که تفاصیلی دارد قدرت فرعونی- یک چیز عجیبی بود فرعون؛ یک قدرت مستبدِ فعّالمایشاء؛ با آن همه امکانات؛ خدای متعال دو نفر را مأمور میکند که بروید شما با این آدم معارضه کنید و مبارزه کنید. حضرت موسی عرض کرد پروردگارا! ممکن است برویم، ما را مثلاً بکشند، به قتل برسانند، کارمان نصفهکاره بماند -از کشتن نمیترسیدند، گفتند کار نصفهکاره میمانَد- قالَ لا تَخافا إِنَّنی مَعَکُما اَسمَعُ وَ اَرىٰ، [خدا گفت] من با شما هستم. ببینید معیّت الهی این است: اِنَّنی مَعَکُما اَسْمَعُ وَ اَرىٰ. اینکه خدا میگوید «إِنَّ اللهَ مَعَ الَّذینَ اتَّقَوا» -که من عرض میکنم اگر من و شما تقوا داشته باشیم خدا با ما است- این معیّت الهی و با ما بودنِ خدا، معنایش این است که میتوان دو نفر آدم تنهایِ دست خالی را فرستاد به جنگ یک فرعون.
تدوین : رجبعلی بازیاد🌹
هدایت شده از رابطین مساجد وهیاتهای مه ولات
تقدیر امام جمعه محترم مشهد حجت الاسلام #علم_الهدی و ریاست اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی حجت الاسلام #لطفیان از ریاست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مه ولات حجت الاسلام #فاطمی👆👆👆