✅بعد از اقامه نماز مغرب و عشا
🔷جلسه خانه ملت لایبید به منظور رسیدگی به مشکلات این شهر با حضور جناب آقای حاجی و مسئولان شهرستان شاهین شهر و میمه در حال برگزاری است
♦️مسجد المهدی (عج)
♦️۱۲ شهریور ۱۴۰۵
@Hamase4
پیش از ظهر امروز؛
نشست مشترک شهرداران شهرهای شهرستان های شاهین شهر و میمه و برخوار با مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران برگزار شد
نماینده مردم شریف شهرستانهای شاهین و میمه و برخوار در تشریح این این نشست گفت: در این جلسه مسوولان و شهرداران دو شهرستان برخوار و شاهین شهر ومیمه در حوزه باز آفرینی شهری و بافتهای فرسوده درخواستهای خود را بیان کردند.
حسینعلی حاجی افزود: با توجه به وجود زیر ساختهای آب، برق و گاز در بافتهای فرسوده، حمایت از بازآفرینی در بافتهای فرسوده به ماندن در شهرها و جلوگیری از حاشیه نشینی کمک میکند.
وی گفت: پرداخت تسهیلاتی که به شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر و روستاها برای بافتهای فرسوده داده می شود بایستی به شهرهای بزرگتر و با جمعیت بیشتر هم تعلق بگیرد تا سبب رونق و ساخت و ساز در بافتهای فرسوده شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر شده و این مهم حمایت دولت را میخواهد.
گفتنیست این نشست ۴ ساعته که با دعوت جناب آقای حاجی از عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و سفر وی به برخوار انجام شد، در جوار امامزاده ابراهیم ابن موسی بن جعفر علیه السلام دولت آباد برگزار گردید.
@Hamase4