💠نگاه #رهبر انقلاب اسلامی
✍ «حیا و عفاف» علاوه بر آنکه حکم و دستوری الهی است یکی از عوامل اقتدار ملّی نیز هست که دشمن آن را هدف گرفته:
«[دشمن] دنبال این است که این عوامل #اقتدار ملّی را از بین ببرد؛ هدف دشمن این است. ایمان را از بین ببرد، حیا و عفاف را از بین ببرد.»
۱۳۹۵/۱۰/۱۹
توطئهای که در سالهای اخیر و با طرح کلیدواژههایی چون «#حجاب_اجباری» و عملیات روانی، میدانی و تبلیغاتی پیرامون آن در پی حیازُدایی و مبارزه با #حجاب و #عفاف در ایران اسلامی است.
╔═ ⚘════⚘ ═╗
🌺🍃
@hamyanquran
╚═ ⚘════⚘ ═╝
استاد!
خریدار برای خرید طوطی به پرنده فروشی رفت. قیمت طوطی را سؤال کرد. فروشنده گفت 5 میلیون تومان! خریدار گفت چه خبره! چقدر گران! مگر این طوطی چه میکند! جواب شنید که او دیوان حافظ را از حفظ دارد! خریدار گفت خوب آن طوطی دیگر چقدر میارزد؟ پاسخ شنید آن هم ده میلیون قیمت دارد، چون دیوان مولوی را حفظ کرده!
خریدار که دیگر مأیوس شده بود از قیمت طوطی سوم سؤال کرد و پاسخ شنید 20 میلیون تومان! سؤال کرد این یکی، دیگر چه هنری دارد؟
پاسخ شنید این طوطی هیچ هنری ندارد! فقط دو طوطی دیگر به او میگویند استاد!!
حکایت بعضی افراد در روزگار ماست...
@hamyanquran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━✨🌹✨🌸✨━┓
@hamyanquran
┗━✨🌸✨🌹✨━┛
❓آیا میتوانید آیه و یا حدیثی دربارۀ ستایش از مجتهد غیر معصوم نقل کنید؟
👇🏿👇🏿👇🏿👇🏻👇🏻👇🏻👇🏿👇🏿👇🏿👇🏻👇🏻👇🏻👇🏿👇🏿👇🏿👇🏻👇🏻
🎤در مورد جایگاه تفقه و فقاهت در دین، قرآن میفرماید: "و شایسته نیست مؤمنان همگی ]برای جهاد [کوچ کنند. پس چرا از هر فرقه از آنان دستهای کوچ نمیکنند تا ]دستهای بمانند و[ در دین آگاهی پیدا کنند و قوم خود را وقتی به سوی آنان باز گشتند، بیم دهنده باشند که آنان ]از کیفر الاهی[ بترسند".[1]
❇️قرآن، در این آیه گروهی از مؤمنان را به تفقه در دین تشویق میفرماید، تا پس از کسب علوم و معارف دین آنها را برای قوم خود بیان کرده و بیم دهندۀ آنان از کیفر الاهی باشند. در ضمن مردم هم به پذیرش سخنان این گروه دعوت شدهاند. آیا میتوان در مورد فقیه و مجتهد ستایشی بهتر از این یافت؟
با این وصف، در روایات زیادی از ائمه(ع) ستایش از فقها مطرح گردیده که ما فقط به ذکر چند روایت میپردازیم:
🔷شیخ صدوق از امام علی(ع) نقل میکند که رسول خدا(ص) فرمود:
"اللهم ارحم خلفائى"؛ خدایا! جانشینان مرا مورد رحمت خویش قرار ده. از آنحضرت(ص)سؤال شد: جانشینان شما چه کسانى هستند؟ فرمود: "الّذین یأتون من بعدى یروون حدیثى و سنّتى"؛ آنانکه بعد از من میآیند و حدیث و سنّت مرا نقل میکنند.[2]
بدیهی است که مراد از "کسانى که بعد از حضرت(ص) میآیند و حدیث و سنّت او را نقل میکنند" فقیهاناند، نه راویان و محدّثان؛ زیرا نبى اکرم(ص) از سه شأن عمده[3] برخوردار بودند و تنها فقها این توان را دارند که در تمامی شئون، جانشین آنحضرت(ص) باشند.[4]
✳️در تفسیر امام حسن عسکری(ع) آمده است که امام رضا(ع) فرمود: "در روز قیامت به عابد گفته میشود تو فرد خوبی بودی؛ زیرا همت تو هدایت خودت بود و مردم هم مخارج تو را میدادند، پس داخل بهشت شو! اما فقیه(مجتهد) کسی است که خیر خود را به مردم میرساند، آنان را از دست دشمنانشان نجات میدهد. نعمتهای بهشت را در اختیار آنان میگذارد. و رضایت خداوند را برای آنان تحصیل میکند. (در روز قیامت) به فقیه گفته میشود: ای کسی که کفیل یتیمان آل محمد(ص)، هدایت کنندۀ ضعیفان، محبان و دوستداران آل محمد(ص) هستی، بایستی تا برای کسانی که مسائل دینی خود را از تو فرا گرفتهاند، شفاعت کنی. پس او توقف میکند و داخل بهشت میشود، در حالیکه گروه گروه با او داخل میشوند. اینها کسانی هستند که از علم او(فقیه) استفاده کردهاند و از علم کسی که از علم فقیه استفاده کرده، استفاده کردهاند و از علم کسانی که تا روز قیامت از علم او استفاده میکنند، استفاده کردهاند. پس نگاه کنید و ببینید که بین مقام این دو(عابد و فقیه) چه مقدار تفاوت است".[5]
👈از این روایت و روایتهای مشابه آن، عظمت مقام فقیه(مجتهد) و کار او (تعلیم مسائل دینی به مردم) و عظمت پاداش اخروی او (بهشت و شفاعت برای دیگران) فهمیده میشود.
📚منابع
[1]. «ما کانَ الْمُؤْمِنُونَ لِیَنْفِرُوا کَافَّةً فَلَوْ لا نَفَرَ مِنْ کُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طائِفَةٌ لِیَتَفَقَّهُوا فِی الدِّینِ وَ لِیُنْذِرُوا قَوْمَهُمْ إِذا رَجَعُوا إِلَیْهِمْ لَعَلَّهُمْ یَحْذَرُون"». توبه، 122. البته برخی در بارۀ آیۀ 7 سورۀ انبیا: "فَسْئَلُوا أَهْلَ الذِّکْرِ إِنْ کُنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ"؛ (اگر نمیدانید از آگاهان بپرسید)، گفتهاند، اگرچه مصداق بارز این آیه طبق روایات، امامان(ع) هستند، اما شامل فقها هم میشود، چون شأن نزول و مورد، کلیت آیه را تخصیص نمیزند و شامل هر اهل خبرهای میشود.
[2]. ر. ک: شیخ صدوق، من لا یحضره الفقیه، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، ج 4، ص 420، ح 5919، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ دوم، 1413ق؛ شیخ صدوق، امالی، ص 180 – 181، مچلس 34، ح 4، بیروت، اعلمی، چاپ پنجم، 1400ق.
[3]. رسالت (تبلیغ آیات الاهى و رساندن احکام شرعى و راهنمایى مردم)، قضاوت (داورى در موارد اختلاف و رفع خصومت)، ولایت (زمامدارى جامعۀ اسلامى و تدبیر آن).
[4]. برای اطلاع بیشتر، ر. ک: امام خمینی، کتاب البیع، ج 2، ص 629؛ هادوى تهرانى، مهدى، ولایت و دیانت، جستارهایى در اندیشۀ سیاسى اسلام، ص 95- 102، قم، مؤسسه فرهنگی خانه خرد، چاپ سوم، 1381ش.
[5]. مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 2، ص 5- 6، باب 8، ح 10، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق.
@hamyanquran
🌟 مسابقه کلیپ برتر🌟
♦️لطفا کلیپها را به طور کامل مشاهده نمایید سپس پاسخ ١٠سوال انتخابی از کلیپ ها را که در انتهای پستها ارسال می شود، به آیدی ادمین ارسال نمایید...
سپاس از حسن توجه و همکاری اعضای خوب کانال حامیان قرآن🙏🙏🙏
در پناه خدا باشید🙌
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
@hamyanquran
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
1_راه های اجابت دعا از نظر حضرت علی علیه السلام چیست؟
2_ خداوند در جواب افرادی که به پیامبر میگفتند شما مقطوع النسلی چه می گوید؟
3_ قرآن به همراه چه چیزی قابل هدایت خواهد بود؟
4_ به فرموده ی حضرت علی در نهج البلاغه، شروع فتنه ها با چه چیزی کارگر می شود؟
5_ دسته ای از اعمال است که اگر در راه خدا و بی منت باشد پاداشی نیکو نزد خداوند دارد و انجام دهنده از هیچ پیشامدی بیمناک نباشد؟
6_ صبر از نظر پیامبر به چند دسته تقسیم می شود نام ببرید؟
7_ از نظر قرآن کریم راه رسیدن به یقین و اینکه فرد دچار شک و شبهه نشود چیست؟
8_ چرا به حضرت زهرا سلام الله علیها کوثر می گویند؟
9_ کدام نوع از صبر است که خداوند برای او ۹۰۰ درجه در نظر گرفته و فاصله هر درجه از اعماق زمین تا انتهای عرش می باشد؟
10_ چه چیزی باعث حجاب بین خدا و اهل بیت می شود و همچنین باعث سستی باورها می گردد؟
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
http://eitaa.com/joinchat/1222639635C424d1b4ace
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی سپاسگزار
آنچہ کہ هست باشے
وقتےبرای شاد بودن
نیاز بہ بهانہ نداشته باشے
آن زمان است کہ واقعا زندگےمیکنی
بازےزندگے،بازی بومرنگهاست...
#سلام صبحتون پرانرژی🌸🍃
@hamyanquran
تعیین سال خمسی👆👆
📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید.
┏━💠💠🆔💠💠━┓
@hamyanquran
┗━💠💠🆔💠💠━
#تلنگری
وقتی دفتر اعمال باز می ماند...📖
🌺پیامبر اکرم صلّى الله علیه وآله می فرمایند:
إذا مات ابن آدم انقطع عمله إلّا عن ثلاث : ولد صالح یدعو له ، وعلم ینتفع به ، وصدقة جاریة
🌀هرگاه انسان بمیرد، پرونده اعمال او بسته میشود، مگر در سه چیز ،که پس از مرگ نیز ادامه دارد و آثار آن به او می رسد:
📊فرزند صالحی که برای او دعا می کند، علمی که دیگران از آن نفع می برند و صدقه جاریه.
💯همانطور که فرزندان با دعای خیرشان برای والدین می توانند ثوابی به ثواب های دفتر اعمال آن ها بیافزایند👈 اگر باعث شوند که دیگران برای والدینشان دعا کنند، برای والدین حسنه نوشته خواهد شد.
📝بنابراین، فرزندان در دنیا هرگونه عمل خیری انجام دهند، ثواب و اثرات نیک آن برای والدین نیز ثبت می گردد.
[#خداپدرومادرتوبیامرزه🙏🌺]
@hamyanquran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹فضیلت سوره نباء ...😇🌙
🗣ترجمه آموزشی و کلمه به کلمه 👏
@hamyanquran
حداقل برای یک نفر☝️ #ارسال کنید .