💠 پروژه آخرالزمانی به نام هالیوود (نقدی بر نه گانه ماتریکس)
🔸 در یکی از انیمیشنهای نه گانه ماتریکس (معروف به انیماتریکس) کارگردانان فیلم (برادران واچفسکی) حرف خود را به طور عریانی
میزنند آنجا که با زوم کردن روی نقشه خاورمیانه، عربستان را نشانه می گیرند و با زوم کردن روی مرکز بیابانی شبه جزیره، شهری را (شهر صفر _ یک) به عنوان محل استقرار شیاطین روبوتیک (یاران کامپیوتر شیطانی ماتریکس نشان میدهد که عقل هر عاقلی آن را مهمترین شهر مسلمانان داند.
🔸 در ادامه این انیمیشن، خرمگسی
شوم و جغد مانند روی شبه جزیره عربستان فرود می آید و به سمت بصره و بغداد حرکت میکند (نهایت جسارت و بی شرمی نسبت به مقدسات اسلامی!)
🔸 این نقشه درون سازمان ملل نصب شده است به دست قدرت یک کارگر نظافتچی سازمان ملل متحد (!؟) این خرمگس کشته میشود و با خونش هلال شیعی را از منتها الیه عراق (لبنان) تا وسط ایران ترسیم میکند.
🔸 در این انیمیشن، ملل (بخوانید صهیونیستهای حاکم بر آمریکا و فرانسه و آلمان و کانادا و ... ) از قدرت علمی و پیشرفت اقتصادی این رباتهای شیطانی در هراسند و آنها را منکوب و سرکوب می کنند!
🔸 در فیلم پسر جهنمی (Hell Boy) نیز آمریکایی ها در مبارزه با اتحاد نازیهای هیتلری و ایرانیان موفق میشوند که شیطان را محدود کرده و نگذارند راه تسلط او به این دنیا باز
شود.
🎙 محمدحسین فرجنژاد
✍حامیم|حلقه ای میان مردم و کارگزاران|
▪️@Hamim_Kashmar
هدایت شده از جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
🔶 انسان در تقابل با ایسم ها
.
▪️ در نیمه دوّم قرن هجدهم و با ظهور دستگاههای بخار تجاری، انقلاب صنعتی چهره اجتماعی و اقتصادی انگلستان و به دنبال آن تمام جهان را برای همیشه تغییر داد. انقلاب صنعتی نقش نیروی کار را در فرآیند تولید کمرنگ کرده و بدین ترتیب امکان انباشت ثروت و ابزار تولید و به دنبال آن قدرت را در شکلی بیسابقه پدید آورد و بدین ترتیب بنیان کاپیتالیسم یا نظام سرمایه داری گذاشته شد.
▪️شکافهای طبقاتی ناشی از سرمایهداری که خود را در قالب فقر و بیعدالتی و فساد و فروپاشی خانواده متجلی کرده بود، باعث ایجاد جریانهای سوسیالیسم به موازات کاپیتالیسم شد. بدین ترتیب دو جبهه فکری سوسیالیسم و کاپیتالیسم در مقابل هم صف آرایی کردند. اولی با شعار عدالت به دنبال از میان برداشتن تمام حقوق مالکیت و مناسبات جهان کهن بود و دومی با شعار آزادی به دنبال آن بود که هر قید و بندی را که بر دستان انسان است، بازبگشاید. پس از جنگ جهانی دوّم این دو جبهه به عنوان فاتحین جنگ، تمام دنیا را بین خود قسمت کرده و سعی کردند که تئوریهای خود را بر روی زمین محقق کنند.
▪️امّا آنگونه که از تاریخ بر میآید، سوسیالیسم وجدان کاری انسان را دست بالا گرفته بود و کاپیتالیسم طمع انسان را دست کم و هر دو فراموش کرده بودند که انسان موجودی مختار است که می تواند از تمامی مدلهای جبری تخلف کند. آنچه میتواند مشکلگشای این بحث کهنه و قدیمی شود، انسانی است که طمع خود را به نیازهایش محدود کرده و تلاشش را به اندازه نیازهای جامعه اش گسترده کرده باشد. اگرچه همیشه بین آرمان و واقعیت فاصله است، ولی اسلام پیکان آرمان خود را در جهت تربیت چنین انسانی نشانه رفته است و تنها انسانی که به آخرت ایمان داشته باشد، انگیزه کافی برای هر دو را دارد.
.
✍کانال دستنوشته های امیرحسین اسفندیاری
💠@Jaraian
💠 آیا با ۳۱۳ نفر میشود قیام کرد؟!
🔸 مقاله اندیشکده یهودی جینسا:
▫️وقتی یک ژنرال ایرانی شیعه به نام "قاسم سلیمانی" میتواند ارتشی نیمسری و نیمنظامی چریک را در سطح خاورمیانه آماده سازی و تا آمریکای جنوبی و افریقا گسترش دهد که هیچ ارتشی درسطح جهانی تاب مقابله با آن را نداشته باشد؛
▫️یا وقتی در مانورها بهترین ارتشهای جهان همچون ارتش آمریکا و اسرائیل مقابل آنها قرار میگیرند، به سمت نبرد فرسایشی پیش رفته و در نهایت درمانده و خسته، یا باید آتشبس استراتژیک و یا شکست مذبوحانه را پذیرا باشند؛
▪️میتوان گفت: اگر در سطح جهانی فقط ۱٠٠ نفر نه ۳۱۳ نفر، از این چنین افرادی را کسی در اختیار داشته باشد میتواند، ادعای رهبری و حکومت بر کل گیتی را داشته باشد!!!
▫️در زمانی که "داعش" به کردستان عراق یورش برد، کردستان عراق ۹٠ هزار نیرو و انواع سلاحهای سبک، نیمهسنگین، و سنگین را در اختیار داشت، که در عرض فقط چند ساعت شکست خورد! و ناچاراً در آخرین لحظات سقوط، دست به دامان سردار ایرانی "حاج قاسم سلیمانی" شدند، او فقط با ۴٠ نیرو برای مقابله با اشغالگران داعشی وارد کردستان عراق شد؛
▫️خودِ سرکرده کردهای عراق "آقای بارزانی" میگوید:
وقتی او و چهل نیرویش را دیدم، پاهایم سست شده بود و گفتم: فقط همین چند نفر؟!
اما وقتی خبر حضور "حاج قاسم" به گوش داعشیها رسید، در نهایت ناباوری دیدیم که چند کیلومتر عقب نشینی استراتژیک نمودند!
▪️بعد از پیروزی بر "داعش" بود که بارزانی میگوید: تازه فهمیدم "لشگر یک نفره" که میگویند یعنی چه!
✍حامیم|حلقه ای میان مردم و کارگزاران|
▪️@Hamim_Kashmar
💠 چیمریکا را بشناسیم
🔸سالهاست که از افول آمریکا سخن می گوییم؛ افولی که لایه های عمیق تر آن به افول تمدن غرب و لیبرالیسم کشیده می شود. در این میان، ظهور چین به عنوان جانشین آمریکا، بسیاری را به فکر واداشته است و برخی از تحلیلگران استراتژیک مانند #حسن_عباسی از سرمایه گذاری زرسالاران جهانی بر روی چین سخن می گویند.
🔸 ۱۲سال پیش وقتی نایل فرگوسن استراتژیست آمریکایی برای نخستین بار در کتاب خیزش پول، ترکیب قدرت چین و آمریکا را در قالب مفهوم #چیمریکا تئوریپردازی کرد گفت بسیاری از وقایع آینده محصول این گربه-سگ است. البته فکر نمیکرد یکی از محصولات این ترکیب همزیانه فتنه جهانی #کرونا باشد.
🔸 برخی میگویند کرونا کار چین بوده برخی میگویند کار آمریکا! پاسخ را باید در مفهوم #چیمریکا یافت. بسیاری از پدیدههای جهانی شده محصولی ترکیبی از کشور چیمریکاست.
▫️ گربه-سگ استعاره از این است که اگر چه آمریکا و چین رقیب یا دشمن هم هستند اما حیاتشان به هم گره خورده است.
🔸 آمریکا و چین در زمینههای مختلف پروژههای مشترک زیادی دارند. یکی از این حوزهها، تکنولوژیهای زیستی بوده است. هر دو طرف هم صدایش را درنمیآورند که حقیقت ماجرای #کرونا_ویروس چه بوده؟! در سالهای آتی منتظر ظهور محصولات دیگری از پیوند نامیمون چین-آمریکا باشید.
✍حامیم|حلقه ای میان مردم و کارگزاران|
▪️@Hamim_Kashmar
هدایت شده از جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
🔶 کشور نیازمند اینفلوئنسر است!
.
▪️ مشکلات متعددی در کشور وجود دارد از مشکلات اقتصادی و سیاسی گرفته تا مشکلات اجتماعی و با بررسی دقیق آن ها و درک علت العلل آن ها به این نتیجه میرسیم که همه این مشکلات مبنای فرهنگی دارد ؛ این که امام خامنهای میفرمایند سیاست ذیل فرهنگ تعریف میشود به همین جهت است.
▪️ امروز در ایران ما با فقر مواجه هستیم. فقری که از ابتدای خلقت تا به امروز وجود داشته و از آن به تعبیر شهید بهشتی فقر نیروی انسانی تراز نام برده شده است ؛ یعنی هرگاه کاری داشتیم نیروی مناسب آن را نداشتیم.
امروز در ایران ما نیازمند اینفلوئنسر هستیم! اینفلوئنسر نه به معنای رایج آن در فضای مجازی بلکه اینفلوئنسر به معنای واقعی کلمه
اینفلوئنسر به معنی فردی تاثیر گذار است ، یعنی کسی که با رفتار و کارکرد خود روی عده زیادی تاثیر میگذارد.
▪️اینفلوئنسر های فرهنگی در ایران زیاد نیستند ، محدودیت ها و سختی های زیاد کار فرهنگی نیروهای جوان را از این کار بازمیدارد و افراد با تجربهتر نیز سریع فرسوده میشوند.
کنتاکتهای (درگیری های درون سیستمی) زیاد در کارفرهنگی انرژی بسیاری از فعالین این حوزه میگیرد و عدم وجود یک رهبر در سطوح کلان برای ایفای نقش نخ تسبیح باعث موازی کاری و کار بدون تدبیر میشود.
با این حال عدم وجود فردی تاثیر گذار در سطح شهر و کشور باعث میشود که کار های فرهنگی زیادی بر زمین بماند و کارهای انجام شده نیز فاقد اثر گذاری کافی باشد که خود میتواند عامل اصلی دفع نیروی فرهنگی باشد.
✍ امیرحسین اسفندیاری
.
💠@Jaraian
🌐جهان در جَرَیٰان است.
💠 آتش عشق
🔸 فرارسیدن ایام سوگواری و عزاداری سیدالشهداء، اباعبداللهالحسین علیهالسلام و اولاد و اصحابشان علیهمالسلام تسلیت باد.
🔸 قالَ رَسُولُ اللّهِ صلّىاللهعلیهوآلهوسلم:
اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً؛
براى شهادت حسین، حرارت و گرمایى در دلهاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمیشود.
▪️ جامع احادیث الشیعه ، ج۱۲، ص۵۵۶.
✍حامیم|حلقه ای میان مردم و کارگزاران|
▪️@Hamim_Kashmar
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 روشن تر از نور خورشید، نور حقیقت است.
🔸 چگونه حقیقت را از دروغ تشخیص دهیم؟زمانیکه حق و باطل در آمیخته شدند چه کنیم؟
▫️اگر از فرعونیان بپرسند: دشمن شماره یک شما کیست؟
میگویند: موسی...
▫️اگر از نمرود بپرسند،
میگوید: ابراهیم...
▫️اگر از ابوسفیان بپرسند،
میگوید: حضرت محمد صل الله علیه و آله...
▫️اگر از معاویه بپرسند،
میگوید: علی...
▫️اگر از یزید بپرسند،
میگوید: حسین...
▫️ اگر از آمریکا بپرسند،
میگوید:.....
✍حامیم|حلقه ای میان مردم و کارگزاران|
▪️@Hamim_Kashmar
هدایت شده از جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
🔶 امام اینفلوئنسر بود؟
.
▪️در یادداشت قبل به لزوم وجود افراد تأثیرگذار (اینفلوئنسر) در کشور پرداختیم و گفتیم که نیاز اصلی امروز کشور اینفلوئنسر ها به معنای واقعی کلمه هستند که با تأثیر گذاری خود در جامعه موجب هدایت و اصلاح جامعه میشوند و این افراد در قالب حلقه های میانی متولی فرهنگی میباشند.
▪️ خب سوالی که پیش آمد این بود که آیا امام اینفلوئنسر یا فردی تاثیر گذار بود ، برای پاسخ به این سوال باید نقش افراد مختلف در کشور را باهم بررسی کنیم.
▪️شخص تاثیرگذار در واقع حد نهایی یک انقلاب فرهنگی نیست بلکه شروع کار است ، افراد تأثیرگذار زیادی در کشور داریم که قطعا شما افراد متعددی از آن ها را میشناسید.
وقتی فرد عملکرد خودش را از تأثیرگذاری فراتر ببرد به مصلح اجتماعی میرسد.
مصلح اجتماعی کسی است که دامنه تأثیر گذاری بیشتر و قدرت تأثیر گذاری بیشتری را دارد.
وقتی نام مصلح اجتماعی میآید ناخودآگاه اسم شهید حمیدرضا اسدلهی و برادرانش برایم تداعی میشود ، شهید حمیدرضا اسدلهی پاسدار جوانی بود که کار فرهنگی برایش حد و مرز نداشت و از ایران تا عراق ، سوریه ، لبنان ، یمن ، افغانستان و پاکستان بهره ای از کارهای فرهنگی او برده بودند.
خیلی عجیب بود وقتی ایشان برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) رفت ، جنوب تهران با یک خلع عظیم مواجه شد و وقتی که ایشان شهید شدند. یکی از رفقای شهید برایم چنین تعریف کرد که وقتی برادران شهید قصد اعزام به سوریه داشتند این بار آقا مخالفت کردند زیرا نبود حمیدرضا به شدت در جنوب تهران احساس میشد ، او مصلح یک اجتماع بود.
▪️حجت خدا را همه با حججی میشناسید کسی که دنیای اسلام را سربلند کرد.
حجت خدا کسی است با دامنه تأثیر و قدرت تأثیر به مراتب بیشتر از یک مصلح اجتماعی که میتواند نشانهی قدرت خدا در زمین باشد.
▪️اما امام خمینی(ره) حجت خدا نبود او یدالله بود کسی که احیاگر اسلام در جهان شد و از قِبل حرکت ایشان انقلاب فرهنگی در دنیا رخ داد.
▪️حال شما بگویید امام حسین(ع) کیست که تاریخی را متحول کرد؟
✍ امیرحسین اسفندیاری
.
💠@Jaraian
🌐جهان در جَرَیٰان است.
هدایت شده از جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 هشدار گسست اجتماعی ۱ (جامعه شناسی اسلامی)
.
▪️روند فتنه شناسی از ۷۸ تا کنون مطالب و نکات ظریفی در خود دارد با توجه به اقتصادی نبودن مطالبات و شیوه ناهنجار اعتراض به مرور از تعداد فتنه گران کم و به خشونتشان اضافه شده است ؛ که اوج آن در فتنه ۱۴۰۱ بود وقتی جمعیت اندکی وحشیانه قسمتی از کشور را بهم ریختند و داستان های کربلا را برایمان مصور نمودند تا امروز آرمان ها و روح ا... حجت کربلایی باشند که این جماعت یزید صفت منکر آن بودند.
▪️خب دشمن این هارا خوب میفهمد جامعه شناسان او در ایران فعال هستند و مدام در حال طرح ریزی نقشه ای برای دوقطبی سازی جامعه هستند ، چیزی که از مدت ها دنبالش بودند و روش آن را پیدا کردند(پارسال در این مورد نوشتم و پیش بینی کردم که اوضاع به درگیری و تقابل این دو رویکرد منتهی میشود)
از طرفی متن های اشتباهی از افراد با دستگاه های تحلیلی اشتباه میبینیم که میگویند ما جامعه را دوقطبی نکنیم با امر به معروف نکردن و هرکار دیگری که جرقه سالگرد مهسا کومله زده نشود. این در حالی است که امثال این کارشناس نمایان نمیدانند یا نمیخواهند بدانند که دشمن ما برای فتنه یا دلیلی دارد یا دلیلی میسازد و شما با این عقب نشینی ها عملا مثل بنی صدر زمین میدهید و حتی در قبال زمین دادن زمان هم نمیخرید!
▪️اما چاره چیست در یادداشت بعدی به راهکار حل این گسست اجتماعی خواهیم پرداخت اما در این یادداشت قصد دارم مجددا هشدار گسست اجتماعی و دوقطبی شدن جامعه را بدهم ، چیزی که امام خامنهای همیشه در مورد آن نگران بودند.
.
✍ دستنوشته های امیرحسین اسفندیاری
💠@Jaraian
💠 مردم مسئول تامین منابع مالی «مبلغین جهاد تبیین» در نگاه رهبر معظم انقلاب
🔸 مقام معظم رهبری (مدظله العالی):
گذران معیشت روحانیت به صورت سهم امام، تا انواع دیگر کمکهای مالی، بر دوش مردم بوده است، روحانیون و مردم، مادتاً و معناً، به هم آمیخته بودند.
▪️سخنرانی در جمع طلاب علوم دینی، در مدرسهی فیضیه، ۱۱/۹/۱۳۶۶.
🔸سیستم مالی یاد شده (ادارهی زندگی حوزه از طریق وجوهات)، از ویژگیهای روحانیت شیعی بوده و با همین ویژگی، از روحانیت اهلسنت تمایز یافته است:
«روحانیت اهل تسنن، از لحاظ مالی، با مردم سر و کار ندارد و مردم، کمک مالی به آنها نمیکنند…آنها از ممرّ دیگری تامین میشوند؛
▫️اما ما روحانیون شیعه، اصلاً پولمان را از مردم میگیریم و زندگیمان را مردم اداره میکنند...ما از اولی که به عنوان یک واحد، در تاریخ کشور خودمان مشخص شدیم و بروز کردیم، با مردمِ متوسط سر و کار داشتهایم.»
▪️سخنرانی در دیدار با علما و روحانیون زابل، ۹/۲/۱۳۶۵.
▪️متن کامل از ویکی فقه
✍حامیم|حلقه ای میان مردم و کارگزاران|
▪️@Hamim_Kashmar
هدایت شده از جَرَیٰانْ| امیرحسیناسفندیاری
🔶 هشدار گسست اجتماعی ۲ (جامعه شناسی اسلامی)
.
▪️سبک زندگی جوهره اصلی و آخرین سنگر دفاعی هر مکتبی است ، تمام جنگ های دنیا و درگیری های عالم در نهایت ریشه در این سبک زندگی دارد ؛ لیبرال ها میگویند سبک زندگی باید آزاد باشد و این آزادی را به اقتصاد و سیاست و دیگر قسمت ها تزریق کرده اند ، کمونیست ها مدعی سبک زندگی برابر هستند ، همه چی باهم برابر باشد و نتیجه این سبک زندگی در اقتصاد و سیاست و دیگر قسمت ها بسط داده میشود تا فرهنگ کشور را تغییر دهد و تمدن مختص خود را بسازد ، خروجی این فرهنگ و شاکله این تمدن همیشه با تمدن های رقیب ناسازگاری داشته است و بسته به شرایط فرهنگی و قدرت آن کشور میتواند تعامل با تقابل را رویکرد خود قرار دهد.
انتخابی که برای غرب همیشه تقابل بوده است! روزی لیبرال ها با فاشیست ها تقابل کردند ، روزی با کمونیست ها و امروز هم درحال تقابل با اسلام هستند.
پس متوجه شدیم بین این دو تمدن هیچ راه تعاملی نیست ، چون در واقع غرب خوی تعاملی ندارد زیرا با هیچ تمدنی تاکنون تعامل نکرده است و همیشه چون یک چکش همه تمدن ها را مثل میخ میبیند.
▪️در نتیجه سخنان بالا به دونکته رسیدیم: ۱. تمدن ایرانی در تمام عرصه های جنگ از جنگ سخت گرفته تا جنگ نرم امروز موفق بوده است ، و توانسته دشمن را به آخرین سنگر خود یعنی سبک زندگی عقب براند و امروز ما با نقطه ضعف غرب طرف هستیم ، البته که در طی این جنگ ها ریزش های و تلفات زیادی هم داشتیم ۲. همانطور که آخرین سنگر یعنی سبک زندگی نقطه ضعف اصلی غرب بوده است ، اصلی ترین دلیل پایان حکومت علوی نیز بوده است و تمدن اسلامی هم از این سبک زندگی تجربه خوبی ندارد ، زیرا هم تجارب اهل شیطان در این زمینه بیشتر بوده و اهل حق در این زمینه کم کاری کرده اند و هم جذابیت های این سبک زندگی شیطانی است که عاشورا را رقم زد.
▪️امروز نقشه دشمن تقابل دو جناح طرفدار حجاب و بی حجابی است که بخشی از استراتژی آنفلوآنزای نیویورکی(تنفر مردم از یکدیگر) میباشد. اما این کافی نخواهد بود و به مرحله بالاتری میرسد ، یعنی تقابل هر دو جناح با حاکمیت(تنفر همه از حاکمیت) ؛ در این دو قطبی قطب بی حجاب معتقد به برخورد سخت و خلاف قوانین بشری حکومت است و قطب باحجاب به خاطر مماشات با دولت درگیر میشود ( تاکنون هم درگیر شده است ، کم ندیدیم از فیلم هایی که پلیس با معترضین و متحصنین به ولنگاری حجاب برخورد سخت کرده است)
در نهایت این درگیری ها به تخریب وجهه دولت و ضربه به تمدن اسلامی منتهی میشود. این وسط عدهای افراطی هم شرایط را برای حکومت و مردم سخت تر میکنند و آب در آسیاب دشمن میریزند.
▪️به نظر حقیر که قبلاً هم گفتم در سالگرد مهسا کومله اتفاق بزرگی را شاهد نخواهیم بود زیرا هم در سال قبل دشمن ضربه بزرگی خورده و حاکمیت در آمادگی و آگاهی کامل قراردارد و هم دشمن میداند که تکرار این جنبش با همان ترفند ها فایده ای ندارد و از یک سوراخ دوباره نمیتواند ضربه بزند. دشمن هنوز نتوانسته خود را سرپا کند هم پشتیبانی لازم از اغتشاشات را ندارد (به خاطر اختلال در سیستم مدیریت اغتشاشات: منافقین که ضربه سختی خوردند و اینترنشنال که در آوارگی به سر میبرد ) هم بودجه و عوامل موثر آن را در ایران نمیتواند گسترش دهد(بخش قابل توجهی از سرمایه ۱۰ ساله آمریکا در ایران طی اغتشاشات ۱۴۰۱ دستگیر شدند و پرونده دارند ، تربیت مجدد نیرو برای لیدری موفق ، زمانبر است)
▪️در یادداشت بعدی (آخرین یادداشت گسست اجتماعی) به راهکار حل این معضل ، مرتبط کردن اغتشاش به معیشت و کشف حجاب سازمانی میپردازم.
.
✍کانال دستنوشتههای امیرحسین اسفندیاری
💠@Jaraian
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 هدف بیغیرت کردن جوانان با بی بندوباری و نابود کردن عصبیت مردانه است؛
🔸 طوری که مرد زنش را با آرایش غلیظ و بدون حجاب به خیابان آورده و میداند چشمهای هرزی به زنش طمع دارند ولی بی تفاوت است.
🔸 غرب بدنبال عادی سازی دیاثت می باشد، آدم دیوث هم نمیتواند بجنگد.
✍حامیم|حلقه ای میان مردم و کارگزاران|
▪️@Hamim_Kashmar