💚 فرخنده میلاد بانوی دوعالم، روز زن و آغاز فصل #زندگی_فاطمی تبریک و تهنیت باد💐
🔸 دفتر زندگی انسان مؤمن ۱۴ فصل دارد؛ زندگی ما، گاهی نبوی، علوی، فاطمی، حسنی، حسینی، سجادی، باقری، جعفری، موسوی، رضوی، تقوی، نقوی، عسکری و گاهی نیز مهدوی است.
🔸 فصل سوم زندگی، فصل زندگی فاطمیست؛ کسی که در دفاع از ولی خود امام علی(ع) تزلزل ندارد و میتواند سید جوانان اهل بهشت را بپروراند.
🔸 اگر حسن و حسین (ع) ثمرهی فؤاد فاطمه (س) هستند، فصل فاطمی زندگانی ما، فصل شهیدپروریست. مادری میتواند شهید بپروراند که کوردل نباشد؛ از غم و شادیهای نابجا و حب و بغضهای بیحساب عبور کند؛ از صدر خود به شغاف و از شغاف به قلب و آنگاه به فواد خود برسد؛ فؤاد خود را بینا کند. فؤادی مطمئنه، باثبات و بینا را در خود مهیا سازد.
💬 استاد حسن عباسی - ۹۵/۱۲/۱
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
Ey Madar - Alireza - <unknown>.mp3
9.09M
🌸ولادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر مبارک🌸
🎼آهنگ احساسی و بسیار زیبای "ای مادر" با صدای علیرضا
🔹صفحه علیرضا در اینستاگرام
instagram.com/alirezamusic_ir
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
هدایت شده از صوتوفیلم - استاد حسن عباسی
استقلال ملی ودشمنانش _ 30 دی ماه 99 _ هیئت قمربنی هاشم ساری.mp3
33.23M
#صوت_سخنرانی استاد حسن عباسی
🔺 موضوع: استقلال ملی و دشمنانش
🗓 ۳۰ دی ماه ۹۹
📍بررسی کارنامه ۴۳ ساله گفتمان انقلاب اسلامی
📌هیئت قمربنی هاشم ساری
#سال_۹۹
مرجع نشر صوت و فیلم
استاد حسن عباسی
📡 @Dr_abbasi
✅ سخنرانی استاد حسن عباسی با موضوع استقلال ملی و دشمنانش
🗓 ۳۰ دی ۹۹
📹 مشاهده در یوتیوب:
▫️ youtu.be/z3iSBt4x5Qc
📹 مشاهده در آپارات:
▫️ aparat.com/v/fpY2F
📹 مشاهده در تلگرام:
▫️ t.me/Dr_abbasi/512
📹 مشاهده در روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ خصم کرامت
💬 حضرت آیت الله جوادی آملی
🔸 ما یك دشمن جدی داریم كه شب و روز با او درگیریم و آن ابلیس است كه ما را رها نمیكند ـ نه در خواب و نه در بیداری ما ـ ما باید بدانیم میدان جنگ كجاست و او از ما چه میخواهد، چون تا زمانی که ما ندانیم میدان جنگ كجاست و از كدام طرف دارد حمله میكند كه ما نمیتوانیم سنگر بگیریم. او از ما چه میخواهد و چه چیزی از ما میخواهد بگیرد؟ مال میخواهد؟ جان میخواهد؟ چه كار میخواهد بكند؟ دشمن های بیرون معلوم است كه اینها یا معدن نفت می خواهند یا معدن گاز می خواهند و اگر نشد آدم را می كشند تا ببرند، اگر كسی معدن نفت و گاز را به آنها دهد كاری با آدم ندارند، این معلوم است. در عداوت های دیگر هم معیار عداوت مشخص است، بالأخره میدان مبارزه مشخص است.
🔸 اصرار قرآن كریم این است كه میدان مبارزه را مشخص كند كه این با چه چیز شما مخالف است؛ با سواد شما مخالف است؟ با علم شما مخالف است؟ با مقام شما مخالف است؟ فرمود میخواهید عالم شوید، شوید؛ میخواهید مقام داشته باشید، داشته باشید؛ این دشمن با هیچ كدام از این امور مخالف نیست و اصرار قرآن هم این است كه این نمی خواهد شما را بكشد، یك دشمنی نیست كه دشمن خون شما باشد، اگر شما را كشت این پیروزی برای او حاصل نمیشود. این دشمن تمام تلاشش این است كه در میدان جنگ اسیر بگیرد، آنگاه هر چه می خواهد روی این اسیر پیاده كند و اگر نتوانست به آن صورت اسیر محض بگیرد، فقط با آبروی شما كار دارد، همین! او با مال شما یا علم شما کار ندارد. میخواهید با سواد شوید، بشوید؛ میخواهید مقام پیدا كنید، بكنید او می خواهد شما را «مسلوب الحیثیة» كند.
🔸 خدای سبحان هم فرمود من انسان را با آبرو آفریدم ﴿لَقَدْ كَرَّمْنا بَنی آدَمَ﴾،[1] من او را یك موجود عادی خلق نكردم، با كرامت آفریدم. بنابراین میدان جنگ مشخص است كه چیست و كجاست و او از ما چه می خواهد ببرد؛ ما را میبیند و ما او را نمیبینیم ﴿إِنَّهُ یراكُمْ هُوَ وَ قَبیلُهُ مِنْ حَیثُ لا تَرَوْنَهُمْ﴾،[2] اما خدای «اكرم»، خدایی كه فرمود: ﴿كَرَّمْنا بَنی آدَمَ﴾، خدایی كه در همان محكمه و میدان، انسان را بر شیطان برتری داد و خود شیطان اعتراف كرد كه ﴿هذَا الَّذی كَرَّمْتَ عَلَی﴾ به ما راه نشان داد و فرمود فیض من دمِ دست شماست، او شما را می بیند و شما او را نمی بینید. این فیض من و این سنگر من دمِ دست و زیرِ گوش شماست، فوراً بیایید داخل! آنگاه تو او را می بینی و او شما را نمی بیند، كاملاً این صحنه نبرد به عكس می شود، مگر نه آن است كه ﴿إِنَّهُ یراكُمْ هُوَ وَ قَبیلُهُ مِنْ حَیثُ لا تَرَوْنَهُمْ﴾ وقتی وارد «حِصن» من شدید، من از طرف شما باید دفاع كنم، آن وقت من او را می بینم و او كه ما را نمی بیند، او كه خدابین نیست! لذا انسان وارسته راحتِ راحت است و یك عمری را با آبرو زندگی می كند.
🔸 غرض این است اینكه گفتند جهاد اكبر است و تلاش و كوشش است و مدام مراقبت كنید و محاسبت كنید و مشاركت كنید، برای اینكه اول ما باید میدان جنگ را بفهمیم که با چه كسی در جنگیم و با چه میجنگد؟ اگر ما همیشه علم خودمان را زیاد كنیم یا درجات مقام را زیاد كنیم او كه با اینها مخالف نیست، اگر ﴿وَ اتْلُ عَلَیهِمْ نَبَأَ الَّذی آتَیناهُ آیاتِنا فَانْسَلَخَ مِنْها﴾[3] شد این است، مگر سامری یك آدم عادی بود؟ این همه در آن صحنه بودند تنها كسی گفت ﴿فَقَبَضْتُ قَبْضَةً مِنْ أَثَرِ الرَّسُولِ﴾[4] او بود! نه سامری یك آدم عادی بود و نه آن بلعم باعورا، وقتی خدا فرمود: ﴿وَ اتْلُ عَلَیهِمْ نَبَأَ الَّذی آتَیناهُ آیاتِنا﴾ معلوم می شود آدم عادی نبود. بنابراین با فضل ما، با علم ما، با فقه ما، با فلسفه ما و با تفسیر ما هیچ مخالف نیست، فقط با آبروی ما مخالف است و تمام تلاش و كوشش او این است كه انسان را «مسلوب الحیثیة» كند.
[1]. سوره اسراء, آیه70.
[2]. سوره اعراف, آیه27.
[3]. سوره اعراف, آیه175.
[4]. سوره طه, آیه96.
📚 درس خارج فقه قبض جلسه ۹
تاریخ: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
@esratvtelegram
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
32.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقلاب اسلامی را چگونه به کودکانمان توضیح دهیم؟ (۲)
✨ویژه ایام الله دهه مبارک فجر
🇮🇷 و پیروزی انقلاب اسلامی ایران
🔵بنای محکم انقلاب🔵
🕷 عنکبوتها مهندسین کوچکی هستند که خانههایشان را با تار میسازند. حدود دو ساعت طول میکشد تا این تارها 🕸 تنیده شوند. فکر میکنند خانه محکمی ساختهاند، اما اتصالات تارها و محل برپایی خانهها زیاد بادوام نیستند. روابط خانوادگی عنکبوتها نیز سست است. مثلاً در نوعی از عنکبوتها وقتی نوزادهای عنکبوت متولد میشوند، پدر و مادر خود را به عنوان غذا میخورند! خداوند در سوره عنکبوت فرموده که بیت عنکبوت سستترین خانه است.
انقلاب اسلامی با اتکا به ولایت فقیه در استمرار ولایت انبیاء و ولایت الله، بنای محکمی را بنا کرده که استحکام آن در طول بیش از چهل سال، با وجود همه فشارها و دشمنیها، هر چه بیشتر خود را اثبات کرده است.
با استفاده از #آیت_عنکبوت میتوان این واقعیت را به کودکان توضیح داد.
✨ برداشتی آزاد از جلسه ۴ دوره تربیت مربی استراتژی برای کودکان و نوجوانان تدریس شده توسط استاد حسن عباسی در ۷ آبان ۱۳۹۰.
—————————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ راه حل نهایی برای رسیدن به استقلال در ۲ جمله از خمینیِ حکیم
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ تولید هنری درباره مادران و همسران شهدا باید بیشتر شود
💬 حضرت آیتالله خامنهای:
🔸 جا دارد سخن خودم را مزیّن کنم به تکریم از مادران و همسران شهدا در دو نسل: یکی در نوبت دفاع مقدّس، یکی در نوبت دفاع از حرم که چه نقش ماندگار و بینظیری را از خودشان به یادگار گذاشتند و حقّاً باید در برابر آنها سر تعظیم فرود آورد. متأسّفانه نسبت به این بزرگواران، فعّالیّتِ تولید هنری خیلی کم شده؛ این ظرفیّت فوقالعاده برجستهای است و جا دارد که بیشتر از این، کار بشود. ۹۹/۱۱/۱۵
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ خب ! برجام که مرده است. در پسابرجام آمریکا ابتدا #یو_ترن و #ایسا و #کاتسا را رفع کند، بعداً از بازگشت سخن بگوید.
✍️ توئیت استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ دولت کریمه
💬 حضرت آیت الله جوادی آملی
🔸 باید بدانیم که نظام اسلامی ما نظام کرامت است. نظام کرامت با آفرینش ما سازگار است. ما می خواهیم کریمانه حکومت داشته باشیم، کریمانه دولت داشته باشیم، کریمانه ملت داشته باشیم، حوزه ما کریمانه و دانشگاه ما کریمانه و خدمات ما و نهضت خدمت رسانی ما هم کریمانه باشد. این در دعاهای ما هم آمده است که «اللَّهُمَّ إِنَّا نَرْغَبُ إِلَیكَ فِی دَوْلَةٍ كَرِیمَة»،[1] این دولت کریمه که برای امامان معصوم (علیهم السلام) مطرح بود و اجرای آن به دست ولی عصر (ارواحنا فداه) خواهد بود، عبارت از عدل محض نیست که انسان عادل باشد. ممکن است یک حکومت با فشار عدالت را تحمیل بکند، ولی دولتش دولت کریمانه نیست.
🔸 کرامت به معنای عظمت نیست، به معنای کبیری نیست. بزرگی یک حساب دیگری دارد. کلمه «کبیر» کلمه «عظیم» اینها شاید معادل فارسی داشته باشند؛ اما «کریم و کرامت»، اینها ظاهراً معادل فارسی ندارند. ما در فارسی باید چند کلمه را کنار هم بگذاریم تا بتوانیم کرامت را معنا کنیم. کرامت وصف خاص فرشتگان است، آن بزرگ منشی و بزرگواری است. آن کسی که نه تنها گناه نمی کند، خود را برتر از آن می داند که گناه بکند، نه برای ترس از جهنم، نه برای بهشت رفتن، می گوید حیف من است که خودم را آلوده بکنم، وقتم را تلف بکنم! این روحیه در فرشتگان است که فرشتگان را خدای سبحان در سوره مبارکه «انبیاء» وقتی معرفی می کند به عنوان ﴿بَلْ عِبَادٌ مُّکرَمُونَ ٭ لاَ یسْبِقُونَهُ بِالقَوْلِ وَ هُم بِأَمْرِهِ یعْمَلُونَ﴾[2] معرفی می کند، فرشته کریم است.
🔸 یک انسان حالا یا استاد حوزه است یا استاد دانشگاه است، او در کوی و برزن با کودکان بازی نمی کند، می گوید این در شأن من نیست، چنین حالتی را حالت کرامت می گویند. فرشتگان کریم هستند و هرگز تن به آلودگی نمی دهند. در «زیارت جامعه» در وصف ائمه (علیهم السلام) ما #وصف_کرامت را داریم، همان وصفی را که خدای سبحان در سوره «انبیاء» برای ملائکه ذکر می کند: ﴿بَلْ عِبَادٌ مُّکرَمُونَ ٭ لاَ یسْبِقُونَهُ بِالقَوْلِ وَ هُم بِأَمْرِهِ یعْمَلُونَ﴾ همان وصف را در «زیارت جامعه» برای ائمه (علیهم السلام) می خوانیم، می گوییم شما بندگان مکرم الهی هستید،[3] حوزه کارش این است، دانشگاه کارش این است، آن که با فشار آدم خوبی می شود آن به هر حال طعم کرامت را نچشیده، یک وقت که فشار برطرف شد به کج راهه می رود این خطر همیشه او را تهدید می کند.
[1]. الكافی (ط ـ الإسلامیة)، ج3، ص424؛ مصباح المتهجد و سلاح المتعبد، ج2، ص581.
[2]. سوره انبیاء، آیات26 و27.
[3]. كامل الزیارات، ص318؛ «فَأَنْتُمْ أَوْلِیاؤُهُ النُّجَبَاءُ وَ عِبَادُهُ الْمُكْرَمُون».
📚 درس اخلاق
تاریخ: ۱۳۸۲/۰۷/۲۴
@esratvtelegram
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ بعضی سعی میکنند نقش محوری مادر در خانواده را کمرنگ کنند؛ ارزش کار زنان خانهدار باید فهمیده شود
💬 حضرت آیتالله خامنهای:
🔸 مادر، محور خانواده است؛ این را دستگاههای تبلیغاتی غربی و متأسّفانه بعضی غربزدههای خود ما سعی میکنند کمرنگ کنند، یا نفهمند، یا نشان ندهند... لازم است ارزش و ارج خدمات زنانی که خانهداری و کدبانویی را ترجیح دادهاند، فهمیده بشود؛ اگر چه خدمات خارج از خانه هم به عهدهی بانوان بوده و هست و خواهد بود و اشکالی هم ندارد، امّا این مهمترین بخش خدمت زنانه است. ۹۹/۱۱/۱۵
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از مسجد مجازی حضرت عمار ره
💚 مراسم ختم مجازی مرحوم قدرت الله گرجی
🔰 رحلت جانگداز مومن زاهد مرحوم قدرتالله گرجی بر جامعه مومنین تسلیت باد.
🔸 ضمن عرض تسلیت به بازماندگان، مجلس ختم مجازی با قرائت فاتحه معالصلوات و یک صفحه از قرآن کریم و نثار ثواب آن به روح مرحوم را هماکنون برگزار میکنیم.
مسجد مجازی حضرت عمار ‹ره›
🕋🧎@masjed_ammar