✅ سخنرانی استاد حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین، در مراسم پنجمین سالگرد سردار شهید حاج محمد ناظری فرمانده یگان ویژه نیروی دریایی سپاه، به صورت برخط
🔸 ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 صد پسر در خون بغلتد؛ گم نگردد دختری
🔹 تصویرسازی دیدنی حسن روحالامین از حادثه تروریستی انفجار کابل
اندیشه جویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
✅ از سنگ باران تا باران موشک...
🔸 رهبر انقلاب: امروز قدرت مقاومت صدها برابر شده؛ جوان فلسطینی که روزی با سنگ از خود دفاع میکرد، امروز با موشک نقطهزن پاسخ میدهد. موازنه بنفع فلسطین بشدت تغییر کرده.
دشمنی که خود را «ارتشی که هرگز شکست نمیخورد» معرفی میکرد، امروز بدل شده به «ارتشی که رنگ پیروزی را نخواهد دید».
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ دریافت سخنرانیهای استاد حسن عباسی با بالاترین کیفیت از کانال یوتیوب
🎞 m.youtube.com/c/hasanabbasi
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ آقای #ظریف ! جان کری به تو گفت که اسرائیل چند بار مواضع نیروهای مرتبط با ایران رو بمباران کرده بود؟
#اسراییل_زیر_حمله_موشکهای_مقاومت
✍ توئیت استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✅ یکی از نيازمنديهاي انقلاب اسلامی، توليد ادبیات جدیدی در ديپلماسی است.
💬 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری
🔸 اگر کسي جمهوري اسلامي را يک ابرقدرت حقيقي و تمامعيار نداند، صلاحيت دخالت در مديريت كشور را ندارد. اگر کسي اين حقيقت را نپذيرد که انقلاب اسلامي يک ابرقدرتِ بر حق بوده كه بهدنبال بسط معنويت در جهان است، و يا از اين قدرت استفاده نكرده و در پي فتح قلههاي کليدي جهان نباشد و استراتژي ادامۀ درگيري تا غلبۀ مطلق حق را دنبال نکند، بيترديد اين مرحلۀ تاريخي را درک نکرده است.
البته مبارزه تاكتيكها و شيوههاي مختلفي دارد. به تعبير مقام معظم رهبري ممکن است در مرحلهاي نرمش قهرمانانه لازم باشد که يکي از ابزارهاي پيشبرد مبارزه است. در نگاه فلسفي تاريخي ما صلح با کفر بيمعناست و مبارزه، ضروري است. اما مبارزه، شكلها و ابزارها و ميدانهاي گوناگوني دارد كه در شرايط مختلف زماني و مكاني موضوعيت مييابد.
🔸 از جمله نيازمنديهاي انقلاب، تئوريزه کردن اصل انقلاب مبتني بر فلسفۀ تاريخ و سپس توليد علم و ادبيات مبارزه و ديپلماسي جديد براي دستگاههاي ديپلماتيک كشور است. بنده يك نمونه از برخورد ديپلماتيك انقلابي را عرض ميکنم.
امام(ره) وقتي نماينده گورباچف براي ديدن ايشان به جماران آمد مدتی او را معطل گذاشتند. بعد هم با لباس غيررسمي تشريف آوردند که معني آن قطعاً ابراز محبت نبود بلكه براي تحقير بود. امام(ره) گاهي در جلسات خصوصي خود با دولت با لباس ساده و غيررسمي میآمدند اما آنجا بهعنوان يک ملاقات رسمي عمداً لباس رسمي نپوشيدند. نماينده گورباچف شروع کرد به خواندن بيانيه و نامۀ گورباچف. اما امام قبل از پايان نامه فرمودند: من ميخواستم دريچهاي از عالم بالا را بر روي ايشان باز کنم كه ايشان متوجه نشدند؛ بگوييد يک بار ديگر اين نامه را بخوانند. سپس برخاستند. نماينده گورباچف دستپاچه شد؛ ايستاد تا با امام مصاحفه كند و نامه جوابيه را تحويل دهد، اما امام دستشان را پشت کمرشان گرفتند و شروع کردند به قدم زدن در اتاق ملاقات و از اتاق خارج شدند.
🔸 اين هم يک نوع برخورد و يک رفتار ديپلماتيک است، ولي از موضع اقتدار و عزت. اين نوع رفتار نياز به يک ادبيات متفاوت دارد؛ ادبياتي كه نحوۀ مواجهه با روحيهها، ايجاد اميد در جبهۀ خودي، ايجاد يأس در دل دشمن را شامل شود. ديپلماسي انقلاب اسلامي هرگز نبايد اجازه دهد که دشمن بتواند از زور استفاده کند و ضعفهاي خود را بپوشاند. (۱۳۹۷)
@mirbaqeri_ir
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir