༅
🏷 نخستین کسانی که در مخالفت با لایحه حجاب
که به لایحه عادی سازی برهنگی شهرت یافته تلاشهایی را آغاز کردند چند طلبه گمنام و بیادعا بودند. تلاش های آنها ثمر داد. چند نفر در این خصوص یادداشت نوشتند. محمدصادق کوشکی وارد میدان شد. متنی که نوشت اثر گذار بود. پشت سرش ورود رسایی و حسین شریعتمداری وزن جبهه منتقدین را بالا برد. علم الهدی و حسینی همدانی و سپس سردار کوثری هم به میدان آمدند تا خبرگزاری فارس اعلام کرده ارسال لایحه به مجلس متوقف شده و قرار است محتوای آن بیشتر بررسی شود.
←همین خ فارس البته در ابتدا از مدافعین لایحه بود.
- دبیر شورای انقلاب فرهنگی هم مصاحبه ناامید کنندهای داشت.
- رسانه ها و چهره های وابسته به سپاه اغلب سکوت کردند.
- متولیان حوزه های علمیه هم، ائمه جمعه نیز بجز چند نفر صدایشان در نیامد
نگاه قبیلهای جای تفکر انقلابی را گرفت تا احکام شرع ذبح بشود.
◉ در صورت صحت این خبر، الحمدلله فعلا ق ق یک قدم عقب نشست.
درست است که همین بچه های مستقل انقلابی توانستند یک پیروزی در حمایت از دین خدا به دست بیاورند؛ اما
↶درد است که آن چه باعث عقب نشینی طراحان لایحه مشکوک قرار گرفت فشار رسانه ای بود.
←کما این که دردمندانه باید گفت آنچه منجر به ارائه لایحهای ضعیف و متضاد با روح حاکمیتی دین گردید نیز هراس از فشار رسانه های معاند بود.
🔖 اینکه مسئولان بر مبنای هراس از رسانه، خواه افکار عمومی متعلق به حامیان نظام خواه هجمه تبلیغی جبهه معاند اقدام به تصمیمگیری کنند نشانه فاصله از معارف دین و ضعف تعهد نسبت به آرمانها و اهداف نظام اسلامی است.
● حجتالاسلام مشتاقینیا
@Hawzeh_Qom
༅
⎙ نظر بچههای انقلاب/۲
🌀 گوشهای از واکنش های منفی و اعتراضات کاربران ویراستی به اظهار نظر سخیف و تاسف آور #مهدیان
@Hawzeh_Qom
↯
حتماً آقای حداد به یاد دارند که
🏷 چند سال قبل، وقتی رهبر معظم انقلاب به جهت عمل جراحی در بیمارستان بستری بودند، با طراحی یک جریان سیاسی و به منظور بیرون آوردن خاتمی از بن بست خودساخته، یکی از وزرای دولت روحانی واسطه میشود تا در فرصت دیدار و ملاقاتش با امام خامنهای در بیمارستان، موضوع حضور خاتمی در بیمارستان و ملاقات با ایشان را مطرح کند.
←بر اساس آنچه این وزیر محترم نقل کرده، این درخواست مطرح شد اما پاسخی که از سوی رهبر انقلاب دریافت میشود این است که :
«ایشان (خاتمی) باقی بر فتنه و باغی بر نظام اسلامی است و شرط بازگشت، عمل به همان آیه کریمه الّا الذینَ تابُوا وَ أصلَحوا وَ بَیّنُوا است»
⎚ در جواب توجیه مضحک دفتر آقای حداد،
که گفته بودند منش و اخلاق ایشان ...
#باقی_فتنه
@Hawzeh_Qom
↯
نامه انتقادی مدیر حوزههای علمیه
به رئیس جمهور درباره وضعیت فعلی
نهضت ملی مسکن!
🏷 ... ذهنیت مردم در این طرح بر آن است که با مبالغی معادل حدود وام تخصیص یافته (۵۵۰ میلیون تومان) صاحب یک خانه تقریباً ۸۰ متری خواهند شد، اما با توجه به بررسیهای کارشناسی دقیق صورت گرفته (به شرح مستندات پیوست) برآورد ساخت یک واحد ۷۷ متری در بازه زمانی دو ساله، حداقل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خواهد بود. با کسر مبلغ وام (۵۵۰ میلیون تومان) آورده مردم یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان است. یعنی هر متقاضی ماهانه حدود ۴۸ میلیون تومان برای ساخت خانه باید پرداخت کند. مبرهن است که این مبلغ، از استعانت اکثر توده جامعه خارج و در عوض به سود دلالان و به تبع آن، افزایش قیمت افسارگسیخته مسکن در آینده خواهد بود.
◉ این در حالی است که اگر چنانچه با تغییر رویکرد آپارتمانی به ویلایی (یک یا دو طبقه) برای بیش از ۸۰ درصد شهرهای کشور (بر خلاف ۱۵ درصد فعلی) از سوی شورای عالی معماری و شهرسازی موافقت میشد، علاوه بر کاهش حدود ۵۰۰ میلیون تومانی هزینه ساخت (به شرح مستندات پیوست) امکان افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدیگری دولت و نیز ساخت تدریجی بنا فراهم میشد و شرایط برای خانهدار شدن مردم (به ویژه دهکهای پایین جامعه) تسهیل و تسریع میشد...
@Hawzeh_Qom
჻🏷
⎚ فاجعه ای که باید بر آن خون گریست.
• حجتالاسلام والمسلمین دولابی
@Hawzeh_Qom
حوزه قم
🪞 حــــــوزه قم | #کلام_ولایت امامِ تحریف نشده/۴ 🏷 آن بزرگوار، همهی کارهای خود را برای خدا انجا
༅
⎙ امامِ تحریف نشده/۵
« امام یک حکیم بود، یعنی ... »
❖ حکیم کسی است که حرف آخر را، که ما با مقدّماتی باید به آن برسیم؛ در همان اوّل با یک جمله خیلی کوتاه بیان می کند و یک #قاعده_کلی به دست انسان می دهد!
ـــ ـ ۴ بهمنماه ۷۱
❖ امام واقعا یک حکیم است و باید تسلیم خطوط کلّی ای بود که ایشان ترسیم می کنند.
ـــ ـ ۶ تیرماه ۵۹
❖ [حکیم بودن امام] یعنی [ایشان] چیزهایی را با یک احساس معنوی درک می کند. همه این حوادثی که شما در انقلاب دیدید و امام درباره آن چیزی گفتند و [محقّق] شد، از این قبیل بود.
←نه اینکه تصوّر کنید ایشان محاسبه مادّی و سیاسی میکردند، نه؛ آن بزرگوار اهل این محاسبات نبودند! البتّه فکر سیاسیِ پختهای داشتند وحقایق را میفهمیدند؛ امّا این طور نبود که همان محاسباتی را که معمولا می کنند، انجام بدهند...
← من میدیدم، آن انسان استثنایی زمان ما -که هیچکس با او قابل مقایسه نیست- مثل اینکه جریان های زیر زمینی حوادث و پشت پرده را می بیند.
◉ نمیخواهیم بگوییم که امام غیب میدانست، خیر؛ هیچ کس جز کسی که خدای متعال به او اذن داده باشد، از غیب خبری ندارد.
امام هم نه ادعا داشت و نه ما در مورد آن بزرگوار، این ادعاها را داریم.
ــ ـ ۲۹ شهریورماه ۶۹
@Hawzeh_Qom
༅
🏷 برخی عزیزان دلپاک، وقتی از منصوبین امام خامنهای انتقادی میکنیم، احساس گناه میکنند! انتقاد از منصوبین رهبری را مایه تضعیف جایگاه ایشان میدانند. برخی هم توقع دارند که منصوبین ایشان، عاری از هر خطا و نقدی باشند، بیعیب و نقص!
این درحالی است که رهبر معظم انقلاب، خود چنین نگاهی را غلط و انتصاب از طرف رهبری را دلیلی برای غلط بودن انتقادها یا مصون بودن منصوبین رهبری از خطا و اشتباه نمیدانند.
↶در این بیانات ایشان تأمل کنید :
ـــ ـ ـ ـــ ـ
❖ در زمان امیرالمؤمنین؏ که مثال عدل و تقواست،
دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید!
؟←مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین؏ فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟
- خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. ما بقی، #آدمهای_عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
← این تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیاد ابن ابیه» بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
←امام حسن مجتبی؏، سرداربزرگ جنگش عبیدالله بن عباس بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با معاویه که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد!
ـــ ـ ۵ تیر ۱۳۷۵
⎚ وقتی ایشان درباره منصوبین حضرت علی؏ چنین میفرمایند و صرف انتصاب را موجب مصونیت نمیدانند، به طریق اولی درباره منصوبین خودشان چنین نظری ندارند.
↶برای اینکه به نتیجه برسیم، باید به دیدگاه شخص ایشان مراجعه کنیم
ادامه در پست بعدی👇🏼
• حجتالاسلام والمسلمین رسایی
@Hawzeh_Qom
↶
ادامهی پست قبل👇🏼
● بنده این نگاه نقادانه را صددرصد تأیید میکنم. ممکن است بعضی نقدها را وارد ندانم؛ چه آنچه به قوه مجریه است، چه آنچه به قوه قضائیه است، چه آنچه مربوط به #دفتر_رهبری است. ممکن است بعضی وارد باشد، بعضی وارد نباشد، لکن نفس این نگاه نقادانه را من صددرصد تأیید میکنم. هم نقادانه هم آرمان گرایانه ، باید دنبال آرمان ها باشند، روی کاستیها و کژیها علامت سوال بگذارند ـــ ـ ۱۷خرداد ۷۵
● این پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید؛ مخاطب مطالبهگری، گاهی دستگاه #دفتر_ما بود، گاهی مجموعههای دیگر بودند؛ این بسیار چیز با ارزشی است. این مطالبهگری را ازدست ندهید، این آرمانخواهی را از دست [ندهید]... این آرمانخواهی موجب میشود که ما راه را گم نکنیم و وسط راه، کج و راست و به چپ و راست حرکت نکنیم ـــ ـ ۲۸ اردیبهشت ۹۸
● يكی از اين اعتراضها، اعتراض به صدا وسيما بود و اينكه بعضي میگويند اگر چنانچه صدا وسيما را نقد كنيم، برخلاف رهبری مطلبی گفتهايم؛ چرا! چون رهبری رئيس صدا و سيما را معين میكند! اگر واقعاً ملاک اين باشد، كه آدم بايد به هيچكس اعتراض نكند؛ چون رئيس قوه قضائيه را هم رهبری انتخاب میكند، رئيس جمهور هم بعد از انتخابات، تنفيذ رهبری دارد؛ میگويد نصب كردم. پس بايد به هيچكس اعتراض نكرد. نه آقا، اولاً صدا و سيما را رهبری اداره نمیكند؛ اين معلوم باشد. صدا و سيما را رئيس صداوسيما اداره میكند و رهبری هم در موارد زيادی اعتراضهائی دارد، انتقاد شما از صدا وسيما مطلقاً به رهبری منتقل نمیشود. شما حق داريد انتقاد كنيد؛ هيچ اشكالی ندارد ـــ ـ ۷مهر ۸۷
@Hawzeh_Qom