فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توهین پزشکیان به خادم جمهور شهید آیت الله رییسی...
وامروز ادعای ادامه راه شهید جمهور را دارند.
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
●امام خامنهای(روحی فداه) :
تا وقتی که خودخواهیهای انسان بر او حاکم است،
هرچه قدرت #اجراییاش بالاتر باشد #خطرناکتر است.
تا وقتی که هواهای نفسانی بر انسان غالب است، تا وقتی که انسان #همهچیز را برای خود میخواهد، هرچه قدرتش بیشتر است خطرناکتر و درندهتر است.
🗓١٣٨١/١/٩
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
چرا در بین نامزدهای موجود دکتر جلیلی را شایستهتر میدانم؟
۱- فهم درونی شده از مسائل کشور: جلیلی برنامه دارد. برنامه داشتن او به معنای داشتن یک فهم منسجم درونی شده از مسائل کشور و راه حلهای آنهاست، نه جزوه ای که سایرین برایش تهیه کردهاند. چنین فهمی پیشنیاز مؤثر بودن سایر ویژگیهای مثبت مورد نیاز سکاندار قوه مجریه است.
۲- سلامت اقتصادی: جایگاه ریاستجمهوری به معنای دسترسی به میزان قابل توجهی از منابع اقتصادی (شرکتها، پروژهها و ...) است. سلامت اقتصادی شخص رئیسجمهور و شبکه همراه یا مورد وثوق او پیشنیاز استفاده مؤثر از این منابع در راستای منافع ملت است. نگاه طعمهوار به منابع در دسترس رئیسجمهور چه برای کسب منفعت شخصی و چه ایجاد پشتوانه سیاسی مهمترین مانع استفاده از این ظرفیتها در جهت بهبود زندگی مردم است. جلیلی نه تنها یک نقطه سیاه بلکه نقطهای خاکستری هم در کارنامهاش ندارد. این گزارهای است که حتی مخالفینش نیز به آن اذعان دارند.
۳- سلامت سیاسی: جلیلی اهل زد و بندها و بده بستانهای متعارف دنیای سیاست نیست. در عین اینکه با بدنه نسبتاً گستردهای از کارشناسان و متخصصان حوزههای مختلف ارتباط دارد اما باند و حلقه شخصی ندارد. اگرچه ممکن است همین ویژگی موجب شده باشد، به او وصله «اهل تشکیلات نبودن» بچسبد.
۴- آشنایی با سیستم اداری کشور: جلیلی بر خلاف بسیاری از سیاستمداران، نظام اداری کشور را از کف شروع و پلهپله طی کرده است. او از ابتدا مدیر نبوده و بههمین دلیل با آنچه در بدنه و کف دستگاه اداری کشور میگذرد بیگانه نیست.
۵- فهم سیاستگذاری و تصمیمگیری: سِمَت ریاست جمهوری، جایگاهی راهبردی و سیاستگذار است و بیش از مهارت مدیریت پروژه، به قدرت تصمیمگیری و فهم دیدگاههای مختلف نیاز دارد. رئیسجمهور به طور طبیعی در موضوعات مختلف در معرض دیدگاههای مختلف و بعضاً متضاد قرار میگیرد و باید بتواند این دیدگاهها و «هزینه-فرصت» هر کدام را فهم کند و بین آنها انتخاب کند. تجربه جلیلی چه بهعنوان مدیر کل بررسیهای سیاسی دفتر رهبری و معاون اروپا-آمریکای وزارت خارجه و چه در شورای عالی امنیت ملی، سازگار با این اصلیترین ویژگی لازم برای هدایت قوه اجرایی کشور است. مسیری که بعد از سال ۹۲ در دولت سایه هم ادامه داشتهاست.
۶- مبانی فکری منسجم و مستحکم: جلیلی با اینکه سالهاست حضور فعالی در عرصه سیاست داشته و به تبع آن نسبت به موضوعات و حوادث مختلف کشور موضع گرفته، اما در دیدگاههای او نمیتوان اعوجاج و رنگبهرنگ شدن مشاهده کرد. آنچه جلیلی بیان میکند، برخاسته از مجموعهای از مبانی فکری و اعتقادی است. او فاقد چرخشهای اساسی گفتاری و رفتاری است. براساس سنجش جَوّ سیاسی یا برداشت از ذائقه عمومی موضع نمیگیرد. جلیلی از این جهت سیاستمداری قابل اعتماد است. رای دهنده میتواند بفهمد به چه کسی میخواهد رای بدهد یا ندهد.
●میثم ظهوریان
نماینده مردم مشهد در مجلس
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
تا دیروز، ما را تمسخر و تحقیر میکرد و «سوپرانقلابی» میخواند، اما امروز بهبهانهی «وحدت»، انتظار دارد که جامهی ریاستجمهوری بر تن او بپوشانیم! دورهی «تحکم ائتلافی» به سر آمده؛ اینک جبههی انقلاب، فکر میکند و خودش تصمیم میگیرد که چه کسی شایسته است. من هرگز و هرگز به قالیباف رأی نخواهم داد.
●مهدی جمشیدی
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
محکومیت شرکت هواپیمایی اوکراین در دادگاه کانادا
دادگاه کانادا باز هم تکرار می کنم دادگاه کانادا، شرکت هوایی بینالمللی اوکراین را عامل سقوط پرواز ۷۵۲ در ایران معرفی کرد و خطوط هوایی اوکراین ملزم به پرداخت غرامت به بازماندگان سانحه پرواز «پی اس ۷۵۲ » در ایران شد و پرونده هواپیمای اوکراینی در دادگاه کانادا با محکوم شدن شرکت هواپیمایی اوکراینی بسته شد.
برخی های که اون موقع کلی هتاکی به نظام و به سیستم دفاعی و موشکی و سردار حاجیزاده و نیروهایش کردند، اگر ذره ای دین دارند توبه کنند و ازشون حلالیت بطلند
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
حمله حزب الله لبنان به مناطق اشغالی
⚠️پناهگاه برای صگیونیست ها باز شده...
تو عرض چند دقیقه حزب الله صدتا موشک زده
کارخانه نظامی یکی از اهداف مهم...
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
حجاب دختر شطرنجباز مشهدی مورد توجه رسانههای خارجی قرار گرفت.
مسابقات قهرمانی آسیا به میزبانی آلماتی قزاقستان از تاریخ ۲۱ خرداد با حضور بیش از ۱۵ تیم درحال برگزاری است و نمایندگان کشورمان نیز در این رقابتها حضور دارند.
نکته حائز اهمیت این مسابقات حضور اسماء حسنپور دختر خردسال تیم ملی بانوان ایران است که در بخش ردههای سنی با حجاب کامل اسلامی تمامی نگاهها و دوربینهای بینالمللی را به سمت خودش جلب کرده و باعث شد تا دوربینهای سالن مسابقات شطرنج آلماتی نگاه ویژهای به ملیپوش شطرنج کشورمان داشته باشند.
کار این دختر خانم برای بار هزارم نشون داد که با حجاب میتوان کار کرد، ولی مسئولین فعلا در خواب......
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
تعلیقه
[یکم]. تصوّر کنید در سالهای ۱۳۶۸_۱۳۷۲، آوینی در مجلۀ سوره مقاله مینوشت و هاشمیرفسنجانی را به صورت غیرمستقیم، متهم میکرد که به دلیل گرایش به «توسعه» و «تکنوکراسی»، از انقلاب فاصله گرفته است. هاشمیرفسنجانیای که سالها طعم زندان و شکنجه را چشیده بود و اینک در برابر جریان چپ مذهبی نیز بود. حتی رهبر انقلاب نیز به دلیل ملاحظاتی، بیشوکم از دولت دفاع میکرد. در این دوره، به آوینی اعتراض میشد که مواضعش در اثر تنگنظری است و آب به آسیاب دشمن میریزد و انشقاق و تضاد میآفریند. در نهایت نیز فشارهای دولت سازندگی، او را از سوره راند.
[دوّم]. میخواهم بگویم اسیر «سوابق آدمها» و «مرزسازیهای سیاسی» نشوید و مستقل، فکر کنید. انقلابی، «معیارهای معرفتی» را در نظر میگیرد و نه «خطکشیهای سیاسی» را. من، از دریچۀ «فکر» و «هویّت» تحلیل میکنم و نمیگویم هر کسی جزو جبهۀ اصلاحات نبود، مطلوب است. ماهیّت انقلاب، تعارفبردار نیست و نمیشود التقاط را ندید و حملبرصحت کرد. باید بر اساس «مکتب» و «هویّت» و «اصالت»، قضاوت کرد و نه «جناح» و «قدرت» و «نفع». از تقسیمبندیهای سیاسی خارج شوید و بنگرید چه کسی به بنیانهای انقلاب، وفادراتر است. اگر اینگونه تحلیل کنیم، درمییابیم که تکنوکراتهای شبهانقلابی، «تفاوت ایدئولوژیک» با اصلاحطلبان ندارند و اختلافشان بر سرِ قدرت است نه حقیقت. وقت «انتخابات» که فرامیرسد، وجه انقلابیشان را به ما میفروشند، اما وقت «سیاستگذاری»، در همان مدار لیبرال-تکنوکراتیکِ اصلاحطلبان قرار میگیرند.
[سوّم]. ما با تکنوکراتهای شبهانقلابی در «جبههی مشترک» نیستیم که بتوان اینک از «اختلاف» سخن گفت. ملاک و معیار، «همگرایی فکری» و «وفاق هویّتی» است، نه «ائتلاف سیاسیکارانه» و «اجماع قدرتمدارانه». من «باطن لیبرال_تکنوکراتیک» را میبینم و فریب «پوستۀ متظاهرانۀ شبهانقلابی» را نمیخورم. باید متفکّرانه رأی بدهیم، نه عملگرایانه.
[چهارم]. عجبا! آن زمان که قالیباف با پوزخند - و البته نیروهای مشاور و رسانهای او نیز - ما را «سوپرانقلابی» میخواندند، سخنی از «وحدت» در میان نبود و ایشان محقّ بود که با تحریف سخن رهبر انقلاب، بخشی از جبهۀ انقلاب را «تمسخر» و «ملامت» کند، اما اینک که ایشان «محتاج رأی» است، «نقد» را «تخریب» و «وحدتشکنی» میدانند. گویا برای اینکه ایشان به کرسی ریاستجمهوری دست یابد، باید تا اطلاع ثانوی، «باب نقد» مسدود شود. جریان نقادی و روشنگری را ادامه خواهیم داد و از زاویۀ تفکّر و معرفت به عالَم سیاست نظر میکنیم و جهتگیریهای هویّتی را واکاوی میکنیم.
●مهدی جمشیدی
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
کارنامه یا برنامه؟!
امام خامنهای:
«اظهارات بعضی از کسانی که وارد میدان انتخابات میشوند فریبنده و بدون پشتوانه فکری و برنامهای است.
یک وعدهای میدهند بدون اینکه امکانات کشور را حتی بدانند و محاسبه کرده باشند.
اینها خوب نیست. بایستی به معنای واقعی کلمه #برنامه ارائه بشود.»
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
حمله پلیس فرانسه به یک مرکز گروهک منافقین در پاریس
پلیس فرانسه دیروز به یکی از مراکز گروهک تروریستی منافقین در پاریس حمله کرده است.
پیش از این، پلیس آلبانی نیز در خرداد ماه سال گذشته به مقر اشرف ۳ در پایتخت این کشور حمله کرده بود و حالا در ادامه روند دیپلماسی عزتمندانه جمهوری اسلامی، هیچ کجا برای منافقان امن نخواهد بود.
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
ضـرورت مـرزبـنـدی
▪️بیتردید حجتالاسلام رفیعی عالم و انقلابی و بیتردید این اقدام وی نادرست است، یعنی کاری نادرست از عالمی درستکار، در جمع ندا(نشست دوره اساتید) و پای منبر چه کسی؟
▪️نه توهین کنیم نه توجیه کنیم بلکه انتقاد منصفانه و دلسوزانه کنیم، و چون علنی و رسانهای شده، انتقاد هم علنی باشد.
#برکت_نصیحت
#فریضه_پاسخگویی
اما نظر امام 👇👇👇
یکی از کارهای بسیار لازم همین است که ما نگذاریم مرزمان با دشمن کمرنگ بشود. مرزبندی با دشمن، اگر مرزبندی با دشمن نبود و مرز، برجسته نبود، عبور از این مرز -چه از این طرف به آن طرف، چه از آن طرف به این طرف- ممکن میشود؛ درست مثل مرزهای جغرافیایی. اگر مرزِ جغرافیایی نباشد و برجسته نباشد، خب از آن طرف یک نفری بلند میشود میآید اینجا نفوذ پیدا میکند؛ آدم قاچاقچی، آدم دزد، آدم جاسوس از آن طرف میآید این طرف؛ از این طرف هم یک آدم غافل، آدم خوابآلوده از مرز عبور میکند میرود آنجا گیر میافتد. مرز اعتقادی و مرز سیاسی هم عیناً همین جور است؛ وقتی که مرز روشن نبود، دشمن میتواند نفوذ کند، میتواند خدعه کند، میتواند فریبنده عمل بکند، میتواند بر فضای مجازی مسلّط بشود. ۲۳ اسفند ۹۷
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom