eitaa logo
کتابفروشی | هِلال مُنیر 📚
912 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
216 ویدیو
25 فایل
. هُـــوَ الــرَّزَّاقُ 🍀♥️ 💯 مـعـرفـی و تـوزیـع کتـاب‌هـای شـاخص بـا #۱۵_درصد_تخفیف بـا امـکان #پرداخت_درب_منزل 🌱 💌 ثبت سفارش : @admin_helal_ab 🔅 ارتباط با من : @mahdiranjkesh 📞 شماره تماس : (‌‌09917051751) رنجکش 🗓️ تأسیس : 1401/12/13 .
مشاهده در ایتا
دانلود
💫 زرافشان مولودیان مادر شهید محمد مسرور است. 🔹طلبه‌ای که به عشق از حریم به سوریه رفت و در جریان آزادی شهرهای نبل و الزهرا به جمع شهدای پیوست. 
💫 فاطمه تاجیک نیز از پسرش محمدحسین حدادیان می‌گوید. 🔸 که در سال 96 به هنگام آشوب و اغتشاش دراویش به میدان رفت و این پلیدان او را به سخت‌ترین نحو به رساندند.
💠 این مادران از و خود در تربیت این دسته گلان کربلایی می‌گویند. اینکه مواظب بوده‌اند خودشان و این کودکان و خدا را رعایت کنند و در ورطه گناه و آلودگی نیافتند. 🔸 روایت آن‌ها از شنیدن خبر فرزندان و صبری که بعد از آن به خرج دادند، جای تامل و ستایش فراوانی دارد.
📚 در حقیقت مادران و فرزندان این را می‌توان تربیت یافتگان دانست که شهادت را بالاترین فخر برای خانواده خود می‌دانستند.
📚 نام « منم یه مادرم » نویسنده : جمعی از نویسندگان قالب کتاب : خاطرات تعداد صفحات : ۲۶۴ نوع جلد : شومیز ➖➖➖➖➖➖ 🔰 قیمت ۹۵ هزار تومان قیمت با ۲۰٪ تخفیف : ۷۶ هزار تومان🔥 ➖➖➖➖➖➖ سفارش کتاب به صورت کارت به کارت: 🆔 @admin_helal_ab سفارش از طریق لینک سایت : 🌐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ سلاااااام🌹 بدون وقفه بریم سراغ معرفی کتاب امروز... ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
«شهاب دین» 🔹 کتاب «شهاب دین» نوشته زهرا باقری زندگینامه داستانی آیت الله شهاب الدین حسینی مرعشی است که به همت به چاپ رسیده است. 🔸آیت الله مرعشی یکی از مراجع عظام تقلید بودند که مهم‌ترین فعالیت ایشان جمع آوری نسخ خطی و کتب نفیسی بود که از گذشتگان به جامانده بود و هیچ سازمان یا نهاد مسئولی بر حفظ این آثار اهتمام نداشت.
💠 در سال‌هایی که تاجران فرنگی به ثمن بخس این سرمایه گرانبهای ملی را از کشور خارج می‌نمودند. این آگاه متوجه این خطر بزرگ می‌شود و با وجود فقر و دست تنگی به گردآوری این کتب از سراسر کشور می‌پردازد که نتیجه آن بسیار بزرگی است که در شهر قم بنا شده است.📚
🌱 ایشان از سادات حسینی بودند که تحصیلات خود را در شهر انجام دادند و اجازه اجتهاد از چندین فقیه بزرگ کسب نمودند. ✨ نقل است که ایشان برای زیارت قبر مادرشان حضرت زهرا (سلام الله علیها) توسل فراوانی انجام دادند و در نهایت در عالم ایشان را به شهر قم ارجاع می‌دهند که زیارت حضرت معصومه (سلام الله علیها) در حکم بانوی دو عالم است.
🔷 به همین سبب به شهر قم مهاجرت می‌کنند و درس و مباحثه خود را در این شهر ادامه می‌دهند. ✍🏼 نویسنده کوشیده با مطالعه وقایع تاریخی و مصاحبه با آیت الله روایتی یک دست و جذاب از زندگی این عالم بزرگ ارائه دهد و در این امر در حد قابل قبولی موفق بوده است.