شب نهم محرم🖤
شب تاسوعا(:
السَّلامُعَلَیْکَیااَبَاالْفَضْلِالْعَبّاسَ🖐🏻🥀
#لبیک_یاحسین🏴
34.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابوالفضل باوفا، علمدار لشکرم...
#حضرت_عباس | #قمر_بنیهاشم
با اینکه غم داشتیم
صاحب علم داشتیم
عمومونو کشتن
همینو کم داشتیم...💔
#علمدار #شب_تاسوعا
بسم الله ارحمان ارحیم
آموزش رایگان تدبر در قرآن و شمع سازی کاملا رایگان ولی برای دریافت لینک باید به این آیدی پیام بدین متشکرم😍🥺👇🏻
@Zaapol
از طرف کانال https://eitaa.com/uobyobh
هدایت شده از سید کاظم روح بخش
سلام علیکم
الحمدالله رب العالمین با دعای همه دوستان
سید مجاهد حاج کاظم روح بخش آزاد شد و تهران هستند
ان شاء الله فرج امام زمان علیه السلام و رفع کلیه گرفتاریهای جهانیان
29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوربین مخفی / روضه بی ریا گوشه خیابون
دم سازنده کلیپ گرم🖤❤️😢
🏴@Heyam66
بسمربسیدالشهدا
صلاللهعلیکیااباعبدالله🤚🖤
باتوکلبهخداوامامعصراربابمون:>>💔
ازاول محرمبه مدت40 روز...
هرروزتعدادیصلواتجمع میکنیم
باهمکاری کانالهای
تالیا-جودیآبوت-قطوفها-
ایالاتمتحدهدههنویها-هیئت{بنتالحسین}
عَزیزَم حُسِین-اِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرً-چریکرمان-
-بیتاببرگشتنمولا-ملجاء
تیرانداز-جانان-مکتبحاجقاسم
بالطفتمامیکانالهاانشاءالله تعدادی صلواتجمعآوری میکنیم🖤💔 وهرروزهدیهمیکنیمبه یکی از ائمه💔
انشاءالله ک مورد قبول خداوندقرارگیرد🤌🖤
وگوشه چشمی هم به ماداشته باشند🙂
بسمربسیدالشهدا🖤
روزنهممحرمحسینی
ختمصلوات....:)
هدیهمیکنیمبه[حضرت عباس(ع)]
تعدادصلواتیک میخواهیدهدیه کنید
ودراینثوابجمعیشریکشویدبهاینآیدی
ارسالکنید
آیدی:@Heyam_66
#روزمرگی
هم اکنون🏴
پ.ن:به مدیر نگید شاید برم پیشش😉چون دیشب نیومدم ناراحت شد حالا یه پروسه سخت منت کشی در پیش دارم😐
⌯شناختمختصریازامامحسین‹؏›⌯
|قسمتدهم|
امام حسین ‹؏›اوایل شب عاشورا، یاران خود را جمع کرد و خطاب به آنان گفت: «به گمانم این، آخرین روزی است که از سوی این قوم مهلت داریم. آگاه باشید که من به شما اجازه (رفتن)دادم. پس همه با خیال آسوده بروید که بیعتی از من بر گردن شما نیست. اینک که سیاهی شب شما را پوشانده، آن را مَرکبی برگیرید و بروید». در این هنگام ابتدا اهل بیت امام و سپس یاران امام هر یک اعلام وفاداری کردند و بر فدا کردن جان خویش در دفاع از امام تأکید کردند. منابع تاریخی و مقاتل برخی از این سخنان را ضبط کردهاند.
امام حسین‹؏›پس از اقامه نماز صبح، صفوف نیروهای خود را منظم کرد.حسین‹؏› برای اتمام حجت، سوار بر اسب شد و همراه با گروهی از یاران به سوی لشکر دشمن پیش رفت و آنان را موعظه نمود.
در ابتدای جنگ، حملات به صورت گروهی انجام شد. طبق بعضی روایات تاریخی، تا ۵۰ تن از یاران امام، در اولین حمله به شهادت رسیدند. پس از آن، یاران امام به صورت فردی و یا دو نفری به مبارزه رفتند. اصحاب اجازه نمیدادند کسی از سپاه دشمن به حسین‹؏› نزدیک شود.پس از شهادت یاران غیرهاشمی امام حسین‹؏›در صبح و بعداز ظهر عاشورا، یاران بنیهاشمی حسین‹؏›برای نبرد پیش آمدند. اولین کسی که از بنی هاشم از حسین‹؏›اجازه میدان طلبید و به شهادت رسید، علی اکبر بود.پس از او دیگر خاندان امام نیز یکی پس از دیگری به میدان رفتند و به شهادت رسیدند. ابوالفضل العباس‹؏›، پرچمدار سپاه و محافظ خیمهها نیز در نبرد با نگهبانان شریعه فرات به شهادت رسید.