♥️«دوست شهیدت کیه...؟؟؟»♥️
تا حالا فکر کردی با یه شهید رفیق شی؟؟
از اون رفیق فابریکا؟؟
از اونا که همیشه با همن؟؟
خیلی حال میده
امتحان کردی؟؟
میخوای باهاش رفیق شی؟؟!!
آخه خاطرش پیش خدا خیلی عزیزه
👈 گام اول:
"انتخاب شهید"
به یه گردان نگاه کن
به صورت شهدا نگاه کن
به عکسشون، به لبخندشون
ببین کدوم رو بیشتر دوس داری
با کدوم یکی بیشتر راحتی؟!
👈 گام دوم:
"عهد بستن با دوست شهیدت"
یه جایی بنویس؛ البته اگه ننوشتی هم اشکال نداره.
با دوست شهیدم عهد میبندم پای رفاقت او تا لحظه مرگم خواهم بود و از تذکرات دوستانه خود به هیچ وجه روی نمی گردانم.
👈 گام سوم:
"شناخت شهید"
تا میتونی از دوست شهیدت اطلاعات جمع آوری کن.
عکس، فیلم، صوت، کتاب و وصیت نامه ...
👈 گام چهارم:
"هدیه ثواب اعمال خود به شهید"
از همین الان هر کار ثوابی که انجام میدی،
فقط یه جمله بگو:"خدایا! ثواب این عملم برسه به دوست شهیدم".
طبق روایات نه تنها ازت چیزی کم نمیشه، بلکه با برکت تر هم میشه!
بچه ها! شهید، اونقدر مقام بالایی داره که نیازی به ثواب کار ما نداشته باشه!
تو با این کار خلوص نیت و علاقت رو به شهید نشون میدی!
👈 گام پنجم:
"درگیر کردن خود با شهید"
سریع همین الان بک گراند گوشیتو عوض کن و عکس دوستتو بزار!!
در طول روز باهاش درد دل کن. باهاش حرف بزن. آرزوهاتو بهش بگو ...
👈 گام ششم:
"عدم گناه در حضور رفیق"
روح شهید تا گام پنجم بسیار از شما راضیه
ولی آیا در حضور دوست معنویت میتونی گناه کنی؟
حجابمون، رابطمون با نامحرم، چت با نامحرم، غیبت، دروغ، نمازامون و ...
👈 گام هفتم:
"اولین پاسخ شهید"
کمی صبر و استقامت در گام ششم، آنچنان شیرینی برای شما خواهد داشت که در گام بعدی گناه کردن براتون سخت میشه..
خواب دوست شهیدتو میبینی، دعایی که کرده بودی برآورده میشه، دعوت به قبور شهدا و راهیان نور و ...
👈 گام هشتم:
"حفظ و تقویت رابطه تا شهادت (مرگ)"
گام های سختی رو کشیدین! درسته؟!
مطمئنا با شیرینی قلبی همراه بوده ...
📎#متوسطه_اول
📎#متوسطه_دوم
📎#تلنگر
📎#دوستی_با_شهید
🌸به کانال شهدای مدافع حرم یه سر برنید
https://eitaa.com/Chiefs
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #اسلام_هراسی
✳️ حوادثی که روزانه در غرب برای مسلمانان رخ می دهد اما هیچ پوششی داده نمی شود.
🔹اینجا مهد آزادی است؛ آزادی ای از جنس غربی.
🔸قضاوت با شما ...
❌ شبهه ۱۰۵۹
هر قدر رضاخان تونست با زور زنها را بیحجاب کنه شما هم با گشت ارشاد میتونید زنها را با حجاب کنید!
✅ پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹 اولاً کی میگه رضاخان نتوانست با زور کسی را بیحجاب کند؟ پس این همه بیحجابی که امروز میبینیم دست پخت چه کسی است؟ قبل از رضاشاه مگه ما تو ایران بیحجاب داشتیم؟
🔹 ثانیاً رضاخان کاری را میخواست با زور و قلدری انجام دهد که نه شرعی بود و نه حتی قانونی!! فقط و فقط قلدری خود او بود! در حالیکه حجاب نه تنها حکم قرآن و دستور الهی است، بلکه قانون برآمده از رأی مردم است و همین حالا نیز (برخلاف تبلیغات و بر اساس افکارسنجی های متعدد) اکثر مردم موافق آن هستند. ضمن اینکه با نگاهی به نقش نگاره های آثار باستانی معلوم میشود که زنان ایرانی از دیرباز پوشیده بودهاند و حجاب یک ارزش ملی است.
🔹 آخرین نکته اینکه، #گشت_ارشاد بر خلاف عنوان غلط اندازش به دنبال با حجاب کردن کسی نیست، زیرا وظیفهی پلیس تنها مقابله با جرم و هنجارشکنی است. هدایت و ارشاد از وظایف نهادهای دیگری مانند حوزه، دانشگاه، مدرسه، صداوسیما و.... میباشد.
🔰 رهبر انقلاب در تبیینِ حوادث اخیر: بحث بر سر حجاب و بدحجاب نیست؛ با «ایرانِ قوی و مستقل» مخالفند / خیلی از کسانی که حجاب کاملی هم ندارند جزو هواداران جدّی جمهوری اسلامی هستند
🔻دعوا بر سر مسئلهی با حجاب و بدحجاب نیست، دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست. دعوا اینها نیست. خیلی از این کسانی که حجاب کاملی هم ندارند جزو هواداران جدّی نظام جمهوری اسلامی هستند شما میبینید در مراسم مذهبی در مراسم انقلابی اینها شرکت میکنند بحث سر اینها نیست. بحث سر اصل استقلال و ایستادگی و تقویت و اقتدار ایران اسلامی است.
🔹 آنها فقط با جمهوری اسلامی مخالف نیستند با ایران مخالفند. آمریکا با ایران قوی مخالف است، با ایران مستقل مخالف است. همهی بحث آنها، همهی دعوای آنها سر جمهوری اسلامی نیست، البته با جمهوری اسلامی به شدت عمیقاً دشمناند در این شکی نیست. اما بدون جمهوری اسلامی هم با ایرانی که قوی باشند مخالفند، با ایرانی که مستقل باشد مخالفند، آنها ایران دوران پهلوی را دوست دارند گاو شیرده، مطیع اوامر آنها که شاه مملکت در یک تصمیم ناچار بشود سفیر انگلیس یا سفیر آمریکا را بخواهد از او کسب تکلیف بکند، این ننگ را ملت ایران چگونه میتواند تحمل بکند. اینها این را میخواهند با ایران مخالفند. فرمان دست اینهایی است که پشت صحنه هستند. البته همهی اینها در مجموع عدهی بسیار کمی هستند در مقابل ملت ایران و در مقابل جوانان مؤمن و غیور ایران اسلامی. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر معظم انقلاب: دعوا بر سر مسئله با حجاب و بد حجاب نیست
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا امریکایی ها می خواهند حجاب و عفاف را از زنان ایران بگیرند؟
✅ پاسخ دکتر فواد ایزدی استاد مطالعات امریکا
❌شبهه ۵۹۹
یکی از تلخ ترین تصاویر سال ۵۷ ، پیرزنی که توسط انقلابیون دستگیر شده فقط به جرم اینکه در کاخ نیاوران کلفت بوده است ، ابتدا توسط انقلابیون در شهر گردانده میشود مورد ضرب و شتم قرار میگیرد و سپس توسط فرد سمت چپ تصویر ۱۸ ضربه چاقو به او زده میشود و پس از کلی لگد مال شدن توسط مردم زنده به آتش کشیده میشود و جسد زغال شده اش روی دست مردم چرخیده میشود! آیا فرد سمت چپ را شناختید ؟ بله او حسین سلامی فرمانده سپاه است!
✅ پاسخ
این که زن دستگیر شده در عکس به عنوان کلفت و ندیمه دربار معرفی شده، اولا ادعای بدون دلیل است.
ثانیاً به چند دلیل نمیتواند با مطابق با واقع باشد:
۱) چندی قبل در فضای مجازی همین عکس را مربوط به محاکمه انقلابی یک زن فاحشه دانسته اند (که آن هم صحیح نیست) اما ظاهراً بعداً ضدانقلاب دیده که معرفی زن به عنوان کلفت، تراژدی قصه را پررنگ تر میکند.
۲) خدمتکاران یک هتل یا یک رستوران ساده، وضعیت مناسبتری نسبت به این خانم دارند که ادعا میشود خدمتکار "دربار شاه" است.
۳) اساساً در کاخ شاهی که حجاب زنان را بر میداشتند، اجازه میدهند که کسی حتی کلفتش با روسری باشد؟
۴) نشانهی دیگری دروغ بودن این ادعا، معرفی فرد سمت چپ به عنوان سردار سلامی است، درحالیکه هیچگونه شباهتی بین صاحب عکس و سردار وجود ندارد. یک مقایسهی کوچک بین ابروهای صاحب عکس که نسبتاً کشیده و متصل است با ابروهای سردار سلامی که جدا و نسبتا ضخیم است، دروغ مدعی را برملا میکند.
🔻 به نظر میرسد زن دستگیر شده جاسوسی بوده که در پوشش خدمتکار قصد نفوذ بین انقلابی ها داشته که شناسایی و دستگیر شده است. زیرا نه ظاهر او به ندیمههای کاخ های شاهنشاهی شباهت دارد و نه به یک روسپی.
در برخی کانال عکس تشییع یک جسد سوخته هم در کنار عکس فوق منتشر و ادعا میشود از آن همان زن است. هر چند با توضیحات قبل دروغ بودن و داستان سرایی این ماجرا معلوم شد اما بد نیست که بدانیم ظاهراً آن جسد مربوط به آتش زدن شهرنو توسط مزدوران شاه بود که توسط انقلابی هایی چون آیت الله طالقانی محکوم شد. بریده ای از یک روزنامه که متن پیام آیت الله طالقانی را نقل کرده در عکس فوق قابل مشاهده است.
🔹 پینوشت:
به هیچ وجه ادعا نمیشود که در طول انقلاب هیچ کس هیچگونه خطایی نداشته، اما یکی از مأموریت های رسانهای ضدانقلاب، سیاهنمایی و خشن نشان دادن چهره انقلاب و انقلابیون است که برای این هدف از کثیفترین روشها همچون دروغ، جعل خبر، تحلیل غیر واقعی عکس و فیلم و... استفاده میشود. وظیفه کاربران فضای مجازی این است که با مطالعات مرتبط با #سواد_رسانه_ای دشمن را ناکام بگذارند
آشنایی با انواع #مغالطه (4)
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
این روزها برای ضریب دادن به اعتراضات، این جمله تکرار می شود که «جمهوری اسلامی به طور سیستماتیک به سرکوب زنان می پردازد!!»
اینکه لزوم حجاب آیا سرکوب محسوب می شود یا خیر را کاری ندارم، فرض کنید سرکوب است (فرض محال که محال نیست!) اما اینکه از این مسئله، "سرکوب سیستماتیک زنان" را نتیجه گیری می کنند عجیب است. در این شانتاژ از مغالطه «کنه و وجه» استفاده شده است که قبلاً درباره آن توضیح دادهام (به اینجا مراجعه کنید). خلاصه اینکه بازیگران افکار عمومی برای تخریب جمهوری اسلامی در ذهن افراد کم حجاب، این مسئله را پاشنه آشیل کرده و تمام ماهیت جمهوری اسلامی در رابطه با زنان منفی جلوه می دهد. این در حالی است که اگر به کارنامه جمهوری اسلامی در رابطه با زنان مراجعه شود، معلوم می شود که نه تنها سرکوبی در کار نبوده است، بلکه جمهوری اسلامی ده ها برابر بیش از رژیم سابق (و حتی هر نظام دیگری) به حقوق زنان توجه داشته است.
✅مختصری از خدمات جمهوری اسلامب به زنان به روایت آمار را ببینید
🔹تحصیل
در دوره ابتدایی در سال 1355 از هر 100 نفر 57 نفر موفق به تحصیل می شدند، در دوره متوسطه اول 27 نفر و در متوسطه دوم 19 نفر اما این اعداد در سال 95 تغییر جدی داشته به گونه ای كه در دوره ابتدایی 96،9 نفر، دوره متوسطه اول 73 نفر و دوره متوسطه دوم نیز 52 نفر موفق به تحصیل شدند.
🔹تحصیلات دانشگاهی
از هر یك هزار زن 18 ساله و بالاتر 9 نفر دانش آموخته دانشگاهی در سال 1355 بودند كه در سال 95 این رقم به 162 نفر رسیده است. این آمارها نشان می دهد كه تعداد زنان تحصیلكرده در این مدت 17 برابر اما مردان هفت برابر شده است.
🔹امید به زندگی
در سال 55 امید به زندگی در زنان 52،6 سال و در سال 95 نیز این رقم 72،5 سال است.
🔹مشاركت اقتصادی
از هر 100 شاغل زن در سال 1355، 12 نفر بیمه بودند كه این آمار در سال 95 به 77،4 نفر رسیده است. از میان هر 100 زن شاغل 5 نفر در سال 55 تحصیلات تكمیلی داشتند و در سال 95 به 46،9 نفر با تحصیلات تكمیلی هستند.
🔹زنان دارای همسر
در سال 55 حدود 58،5 درصد زنان دارای همسر و در سال 95 تعداد زنان دارای همسر 64،4 درصد است.
🔹ورزش
در سال 59 فقط یك فدراسیون فعال ورزشی در حوزه زنان وجود داشت. در سال 97 تعداد فدراسیون ها های زنان 49 مورد است، مربیان زن نیز از 32 مربی در سال 55 به 115 هزار و 455 مربی در سال 95 رسید. همچنین تعداد رشته های ورزشی زنان در اوایل انقلاب 10 رشته بود و اكنون 49 رشته است.
🔹مشارکت سیاسی و اجتماعی
منتخبان مجلس شورای اسلامی در سال 58 از هر 100 نفر 1،3 درصد زن بودند. در سال 94 نیز این آمار 5،9 درصد از زنان رسیده است. همچنین تعداد سازمان های مردم نهاد در سال 75 نسبت به اول انقلاب با رشد 49 برابری رو به رو است و اكنون به 2 هزار و 722 سازمان مردم نهاد در حوزه زنان رسیده است.
﷽، همهی دلایل طرفداران حجاب اختیاری
۱. به حکم «لا اکراه فی الدین...» در دین اجبار نیست!
۲. با زور کاری از پیش نمیره، رضا خان هم به زور نتونست حجاب را بردارد!
۳. هرچی اجباری شد، ارزشش از دست میره!
۴. باید کار فرهنگی کرد!
۵. هر وقت جلوی اختلاس و دزدی را گرفتید، برید سراغ حجاب!
۶. بدن خودمه اختیارشو دارم!
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
1⃣ لا اکراه فی الدین اولا مربوط به پذیرش اصل دین است، همانطور که در دانشگاه رفتن اکراهی نیست اما هرکس وارد دانشگاه شد باید قوانین آن را رعایت کند. ثانیاً این آیه مربوط به اعتقاد است؛ بله کسی را نمیتوان مجبور به پذیرش اعتقادی کرد، مثلاً ممکن است کسی همان قوانین دانشگاه را قبول نداشته باشد, درست است که به زور نمیشه او را مجبور به پذیرش کرد، اما رعایت قوانین برای همه لازم است وگرنه سنگ روی سنگ بند نمیشود.
2⃣ هر قانون باید یا مستند به دستور الهی باشد یا رأی مردم؛ اقدام رضا خان نه مستند به شرع بود و نه با رأی مردم بر سر کار آمده بود، اما حجاب هم دستور خداست، هم بر آمده از قانون اساسی کشور است که با رأی مردم اعتبار پیدا کرده است.
3⃣ بله ارزش مفاهیم دینی و اخلاقی به اختیاری بودن آن است، اما آیا میتوان به این بهانه راه را برای هنجارشکنی باز کرد؟ آیا میتوان پذیرفت چون اجبار ارزش عمل را از بین میبرد، از جریمه کردن کسی که از چراغ قرمز عبور کرده یا از قرار دادن پلیس در چهارراهها صرفنظر کرد؟
4⃣ در مورد کار فرهنگی اولا باید دانست که قانونگذاری خود بخشی از فرآیند فرهنگسازی است و ثانیاً بالاخره عدهای عامدانه اصرار به هنجارشکنی دارند، آیا فرهنگ سازی برای آنها پاسخگو است؟ آیا با فرهنگ سازی صرف، میتوان جلوی جرایم مثلاً دزدی را گرفت؟
5⃣ گره زدن مشکلات به یکدیگر یک نوع فرافکنی و از مغالطه های نخ نما است؛ اگر ما حجاب را رها کردیم و مثلاً خواستیم با قتل مقابله کنیم، قاتل نمیگوید: «این همه بی حیایی در جامعه است اول جلوی آن را بگیرید!! من به خاطر نگاه هرزه به ناموسم دست به قتل زدم اگر در جامعه حیا و عفت بود این قتل اتفاق نمیافتاد!»؟
6⃣ #کرونا به همه ما آموخت که انسان دارای مسئولیت اجتماعی است و پوشش (همانند ماسک) چون نمود اجتماعی دارد، میتواند و باید ضابطهمند باشد
#حجاب
#حجاب_قانونی
#مسئولیت_اجتماعی
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
حجاب اختیاری.mp3
8.51M
🔹 همهی دلایل طرفداران حجاب اختیاری
نقد و بررسی دلایل کسانی که الزام قانونی برای رعایت #حجاب را قبول ندارند.
🎙 حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
21.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسانی که فکر می کنن حجاب تاثیری در نوع واکنش جامعه به زن ندارد، یا فکر می کنند واکنش منفی به زن بی حجاب مخصوص ایران است، یا فکر میکنند اگه بیحجابی رواج پیدا کنه (چشم و دل که سیر شد) عادی میشه، حتما این فیلم را ببینند