📝 قدم به قدم تا تمدن نوین اسلامی؛ خط حزبالله همزمان با راهپیمایی عظیم اربعین منتشر شد.
🔹️ظهور پدیدهی جهانی اربعین حسینی، در دوران افول مکاتب غربی چه نویدی برای آزادگان جهان دارد؟
👈 چرا و چگونه باید در برابر جنگ روانی دشمن ایستاد؟
📢 پاسخ به این دو سوال را در چهارصد و پنجاه و هشتمین شمارهی هفتهنامهی «خط حزبالله» بخوانید.
🖼 چاپ و توزیع به همت نیروهای مؤمن و انقلابی سراسر کشور
📥 نسخه چاپی را از اینجا دریافت کنید.
🏴 یک بچه زرنگ ایرانی-عراقی
✍ #روایت_دیدار موکبداران عراقی راهپیمایی اربعین با رهبر انقلاب - بخش ششم
🔹...مجری مراسم هم با عربی فصیح و زیبایش، ملاتِ بین سخنرانها میشود. بعد از مراسم پیاش را گرفتم. گفتند ظاهرا دو رگه ایرانی-عراقی است با اینحال اللهاعلم! حالا چه ایرانی-عراقی باشد چه نباشد توفیری در اصل قضیه نمیکند که هم فارسی را روان و سلیس صحبت میکرد و هم عربی را فصیح و یکدست. بچه زرنگی هم بود در نوع خودش. وسط چنین دیدار تاریخی و مهمی که ثانیه ثانیهاش حساس است، مسلط که باشی هیچ، وسط جلسه برای شهدای ایرانی و عراقی و لبنانی و یمنی، رندانه فاتحه و صلوات هم بگیری. بگذریم از شعر-روضهای که به زبان عربی خواند و قضیه تا سینه زدن هم داشت میرفت. تنها کسی که مجری در مصافش، شکستخورده بیرون آمد همان الاعجری بود که در ابتدای متن، ذکر خیرش رفت.
🖼 ادامه در بخش هفتم
🔍 متن کامل را بخوانید:
khl.ink/f/43489
🏴 به احترام مرجعیت عراق
✍ #روایت_دیدار موکبداران عراقی راهپیمایی اربعین با رهبر انقلاب - بخش هفتم
🔹...علی عبدالحسین عبود را شاید بتوان با معیارهای اداریِ امروزی، استانداردترین سخنران مراسم دانست. نماینده خدّام اهلبیت(ع) و موکبداران بغداد و کاظمین. حرفهایش را از روی متن میخواند؛ شمرده و آرام و متین. لابلای حرفهایش ذکر خیری هم از آیتالله سیستانی میکند. صلوات بلند و محکم و به شیوهی عربی که جمع میفرستد، عمق نفوذِ مرجع بزرگ شیعیان عراق را نشان میدهد و حرمت و احترامی که برای او قائلند. این مهم البته در صحبتهای رهبری هم بدون سهم نبود، وقتی که آقا تشکر صمیمانه خودش و ملت ایران را به موکبداران عراقی ابلاغ میکردند و در این بخش، پرونده جدایی برای مرجعیت عراق هم باز کرد و همچنین در جای دیگر اشارهی مستقیمی هم به فتوایی که آیتالله سیستانی برای مبارزه با داعش صادر کردند. مبارزهای که به تعبیر آقا، امنیتی را فراهم آورده که حالا زیر سایهی آن، اربعین و پیادهروی اربعین دارد رشد میکند و میبالد و جهانی میشود.
🖼 ادامه در بخش هشتم
🔍 متن کامل را بخوانید:
khl.ink/f/43489
🏴 دستخطی برای دعوت به اسلام
✍ #روایت_دیدار موکبداران عراقی راهپیمایی اربعین با رهبر انقلاب - بخش هشتم
🔹...پشتبندِ عبود، سعید الصافی میآید پشت تریبون. شاعر خوشذوق عراقی که ابیاتش نه فقط عراقیهای حاضر در جلسه که ما را هم به وجد میآورد. میدانم! الان دوباره میگویید دیدی زبان مانع پیچیدهای نبود! قبل از ابیات غرایش هم پشت تریبون گفت من به نمایندگی از مردم ایران و عراق به استکبار میگویم که حسین(ع) دوباره ما را با هم جمع کرده است. کنایه سنگینی خطاب به غرب و پسلههای پانایرانیسم و پانعربیسمشان که نانشان در نقار و تفرقهی بین فارس و عرب است. جناب الصافی منهایِ شعر زیبایی که سروده بود، خط قشنگی هم داشت. جناب مترجم که در حد ترجمه کردن عبارت «ایران، عمق اسلام است» به یاریمان آمده بود بعد از مراسم موفق شد الصافی را پیدا کند و متن دستنوشتهاش را از او بگیرد. به قول یکی از رفقا، به هر که این خط زیبا را نشان بدهی اسلام میآورد!
🖼 ادامه در بخش نهم
🔍 متن کامل را بخوانید:
khl.ink/f/43489
🏴سلام بر حسین(ع) و روحهای پیوسته و رسیده به او
✍ #روایت_دیدار موکبداران عراقی راهپیمایی اربعین با رهبر انقلاب - بخش نهم
🔹...دو نفر بعدِ از الصافی هم یکی مداح است و دیگری روحانی جوانی که روضهی سوزناکی به عربی میخواند و جمع را هم حسابی متأثر میکند. این را میشود از صدای گریه و سینهزنی جمع هم فهمید. توی آن وضعیت میروم توی نخ واکنش تصویربردار صداوسیما با آن دوربین بدقواره و بزرگی که روی سهپایه بزرگتری مستقر شده در سمت راست آقا! مداحی و روضهخوانی به زبان عربی بود. روح حرفهایگری آقای تصویربردار در ابتدای قضیه غلبه داشت بر علقهی قلبی. زاویه دوربین را مدام تغییر میداد تا قابهای بینقصی از آقا ببندد... در نهایت اما کم آورد و تسلیم شد. دو دستی چسبیده بود پشت دوربینی به اندازهی خودش و مدام با لنز ور میرفت. در همان حال اما آرام آرام اشکهایش روان شد؛ بعضاً تکانهای ریز شانهاش هم به چشم میآید. گاهگاهی که دستش رها میشد، سینهای میزد.
🔹قبول جناب وجدان! قبول! بعضی چیزها هستند که فراتر از زبان و قومیت و ملیت میایستند و کوچکی و ناقصی و نارسایی این خطکشیهای انسانی را بدجور به رخ میکشند. فهم این چیزها دانستن زبان نمیخواهد؛ معرفت میخواهد و خلوص و سادگی. اینشکلی که باشد دیگر فرقی نمیکند رهبر جمهوری اسلامی باشی یا جوان سادهای که از جنوب عراق راهی انتهای خیابان فلسطین شده یا تصویربرداری که از رسانه ملی آمده برای پوشش تصویری مراسم. همهشان میفهمند روحانی جوان عراقی پشت تریبون دارد با سوز از چه چیزی حرف میزند. بعضی مفاهیم مثل اقیانوس، آدمها را در بر میگیرند و خوش به حال آنهایی که در منتهای درجه معرفت، خودشان را میسپارند به این اقیانوسها و میرسند به روحهای بزرگ. اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائکَ...
🔍 متن کامل را بخوانید:
khl.ink/f/43489
✅ گمانهزنیهای رسانهای در خصوص پاسخ ادامه دارد
🔸 موارد فوق صرفاً اخبار مطرح شده در رسانهها در ساعات اخیر بوده و محتوای آن رد یا تایید نمیشود بلکه برای تحلیلهای آتی بارگزاری میشود. از دوستان رسانهای تقاضا میشود اقدام به نشر گسترده آنها نکنند چون ابزاری برای تحلیل آینده هستند.
1️⃣ منابع آگاه به تلویزیون الجدید:
🔻 حزبالله پاسخ خود را به مذاکرات جاری مرتبط میداند. با پاسخ منفی حماس، مقاومت از محدودیتهای انتظار برای جلوگیری از متهم شدن به ممانعت از توافق رها شده است.
🔻 پاسخ آماده است و هدف، با دقت و روشن تعریف شده است(الهدف واضحاً و محدداً) تا بهانه گسترش جنگ در لبنان به نتانیاهو داده نشود. تنها چیزی که باقی میماند تعیین زمان مناسب است.
🔻 اگر نتانیاهو دست به تصعید مجدد بزند، حزبالله آن را وارد نبردی فرسایشی خواهد کرد که تاثیر زیادی بر شهرهای اشغالی داشته و تاسیسات حیاتی آن را هدف قرار خواهد داد.
2️⃣ به گفته منابع آگاه مقدمات گستردهای برای عملیات انتقامجویانه ایران علیه اسرائیل فراهم شده است. این عملیات ترکیبی است و محدود به زمان خاصی نیست.
3️⃣ یک منبع سوری: به دلیل پیچیدگیهای مترتب بر پاسخ ایران، پاسخ حزبالله از پاسخ ایرانی جدا شده است.
💬 محلّل
🇮🇷حزب الله سایبری
@hizbollahsyberi
📢 مسجد، مهمترین مرکز اجتماعی اسلام
👈 گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره مسجد
✏️ «مسجد میتواند پایگاه همهی کارهای نیک باشد؛ پایگاه خودسازی، انسانسازی، تعمیر دل و تعمیر دنیا و مقابلهی با دشمن و زمینهسازی برای ایجاد تمدّن اسلامی و بصیرتافزایی افراد.» ۱۳۹۵/۰۵/۳۱
🔹️رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت روز جهانی مسجد، ۳۱ مردادماه، گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای درباره اهمیت مسجد و توصیههایی در زمینه ارتقای مساجد را مرور کرده است.
🔸الف) اهمیت مسجد
🔹اسلام محل تجمع مردم را بر محور ذکر، دعا و توجه به خدا قرار داده است
اوّلین مسئله، اهمّیّت خود مسجد است و این ابتکاری که اسلام در آغاز ولادت خود برگزید و محلّ تجمّع مردم را بر محور ذکر و دعا و توجّه به خدای متعال قرار داد. اجتماعات مردم بهطور طبیعی دارای تأثیراتی است. خب، یک عدّهای دُور هم جمع میشوند، میگویند، میشنوند، تصمیم میگیرند، ارتباطات فکری برقرار میکنند، دادهها و گرفتههای فکری بین خودشان دارند؛ این در کجا اتّفاق بیفتد؟ مثلاً در باشگاههای اشرافی و اعیانی برای کارهای مختلف اتّفاق بیفتد که در غرب معمول است، یا در قهوهخانهها تشکیل بشود؛ [یا مثل] روم باستان که در حمّامها آنوقت یک چنین اجتماعاتی تشکیل میشد و دُور هم مردم جمع میشدند و رفتن حمّام بهانه بود برای اینکه بگویند و بشنوند؛ یا در جایی تشکیل بشود که محور آن اقامهی صلات است؛ این خیلی فرق میکند. وقتی اجتماع بر محور نماز و ذکر به وجود آمد، آنوقت یک معنای دیگری پیدا میکند، یک جهت دیگری پیدا میکند...
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/57391
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📊 اطلاعنگاشت متحرک | مسجد طراز اسلامی
✏️ رهبر انقلاب در دیدار ائمه جماعات مساجد استان تهران: مسجد میتواند پایگاه همهی کارهای نیک باشد. ۹۵/۵/۳۱
🔹چنین مسجدی همان مسجد طراز اسلامی است که رسانه KHAMENEI.IR ویژگیها و الزامات آن را در این اطلاعنگاشت متحرک مرور میکند.
📥 مطلب مرتبط: اطلاعنگاشت مسجد طراز اسلامی
🗓 روز جهانی مسجد
💻 Farsi.Khamenei.ir