💥دست مردم در جیب دولت یا دست دولت در جیب مردم؟
🔻آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود وعده داده بود سطح زندگی مردم را چنان بالا ببرد که به جای یارانه گرفتن، بتوانند به دولت کمک کنند!!! ولی حالا علاوه بر یارانه قبلی یارانه جدیدی هم اختراع شده که به ۶٠ میلیون نفر پرداخت میشود.
این یعنی مردم فقیرتر شدهاند؛ و اگر نشدهاند، معنای کار دولت این است که مدیران اقتصادی آنها نمیدانند چه میکنند!
🔻دولت تقریباً ماهیانه ۶ هزار میلیارد یارانه پرداخت میکند، این پولِ دهها کارخانه تولیدی است که مردم میتوانند خود سهامدار آن شوند و علاوه بر رونق تولید و اشتغال پایدار، اقتصاد کشور اسلامی را هم از ورطه سقوط نجات دهد.
🔰 کانال حسین جلالی در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
هدایت شده از اخبار رفسنجان/خانه خشتی
مهارت کنترل خشم
توصیه میشود، هنگام عصبانیت و غضب، قبل از هر اقدام و واکنشی، با تمرکز و طمأنینه، امور چهارگانه زیر را به کار ببندید ، تا خشم فرو نشسته و آتش خشم و غضب به خاموشی گراید.
١ _ تغییر وضعیت از حالتی به حالت دیگر، و از مکانی به به مکان دیگر
٢_ استفاده از آب سرد هنگام عصبانیت
٣_ گفتن ذکر لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم
۴_ ده صلوات با آرامش گفتنن یا شمردن از یک تا بیست هنگام عصبانیت
در مواجه با فرد عصبانی و پرخاشگر
١_ صحنه را ترک کنید
٢_ از زُل زدن به چشم فرد خشمگین پرهیز نمائید
٣_ از جوابگویی و مقابله به مثل جداً اجتناب نمائید
۴_ بیست دقیقه بعد از عصبانيت، در صورت امکان از او پذیرایی و تَفقُّد نمائید
دکتر حسین جلالی، مدیر مرکز روانشناسی رشد رفسنجان کارشناس خانواده، عضو سازمان نظام روانشناسی ایران
مرکز روانشناسی رشد رفسنجان، میدان شهید پرتوی تلفن تماس: 34222260 - 09130621349
💥رمز آشوب و اغتشاش
♦️ آقای روحانی در میان گزینههای سهمیهبندی بنزین، بدترین، حاشیهسازترین، پرهزینهترین و غیرکارشناسی ترین گزینه را انتخاب کرد و هزینه زیادی را بر کشور و نظام تحمیل کرد. درحالیکه راهحلهای مناسب و سادهای به ذهن میرسید که بعید میدانم همه آنها را بررسی کرده باشند که از بین آنها بدترین راه را انتخاب کنند!!!
♦️ آنها میتوانستند به هر ایرانی بین ۵۰ تا ۱۰۰ لیتر سهمیه بنزین اختصاص دهند و سپس اعلام کنند بنزین در بورس قابل خرید و فروش است؛ اینجا بورس تعیین کننده قیمت خواهد بود.
دراینصورت هر ایرانی آرزو داشت قیمت بنزین بالا رود و هرچه قیمت آن بالاتر باشد، خوشحالتر میشود. به عنوان مثال اگر بنزین لیتری ١٠ هزار تومان هم شود، به نفع مردمی است که سهمیه بنزینشان را در بورس به فروش میگذارند و هر شخص یک میلیون تومان به إزای بنزین دریافت میکند. این طرح با عدالت اجتماعی هم سازگار است.
♦️ فواید این کار:
۱. قشر مستضعف و فقیر جامعه از آن بهرهمند خواهند شد.
۲. از قاچاق بنزین جلوگیری میشود.
۳. مصرف بی رویه و اسراف بنزین کاهش پیدا میکند.
۴. قیمت بنزین در بورس با قیمت جهانی تطابق پیدا میکند.
۵. امکان صادرات بنزین به سایر کشورها فراهم میگردد.
۶. اشتغال درون بورسی ایجاد میکند.
۷. مردم هم با نشاط و امیدواری از این طرح استقبال میکنند.
۸. و از همه مهمتر با یک تصمیم بدهنگام و عجولانه، زمینه اغتشاشات خیابانی و کشتهشدن دهها انسان را فراهم نمیکند و همچنین ۲۰۰ هزار میلیارد تومان که هزینههای تخریب اموال عمومی، آتش سوزیهاو... بر نظام اسلامی تحمیل نمیشود.
🔰 @Hosein_jalali
" بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدستههای رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سر دادهاند."
امام خمینی (ره)
🔻🔻🔻
فرا رسیدن پنجم آذرماه، سالروز تشکیل بسیج مستضعفان بر تمامی مجاهدان و لشکریان مخلص خدا که با اندیشه پاک اسلامی، از شکوفه های این شجره طیبه و درخت تناور و پرثمر، بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق را استشمام می کنند مبارک باد.
حسین جلالی
۵ آذر ۱۳۹۸
🔰 کانال حسین جلالی در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
دوشنبه
بعد از ظهر
ساعت ۲:۳۰ دقیقه
🔻مردم پایتخت چشم جهانیان را خیره، دوستان انقلاب را در جهان غافلگیر و دشمنان اسلام را ناامید و مأیوس کردند...
مردم بدی دولت را با خوبی، خطای دولت را با وفا و گناه دولت را با عطا پاسخ دادند؛ البته دولتیها بدانند که وفا و عطای مردم برای انقلاب بود و نه برای آنها...
🔻 از دولت فخیمه هم فقط یک خواسته داریم:
ما را به خیر تو امید نیست، شرّ مرسان...
🔰 کانال حسین جلالی در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
💠 هر روستا یک برند تعاونی
✅ " بنده اعتقاد زیادی به تعاونیها دارم. تعاونیها بسیار پدیدهی مطلوبی هستند برای اقتصاد ما؛ سرمایههای خُرد را جمع می کنند، تک تک افراد را توانمند می کنند، اشتغال فراوان ایجاد می کنند؛ بعد اگر بشود این تعاونیها را شبکهسازی کرد، در یک شبکهای جمع کرد، یک مجموعههای عظیمی به وجود میآید. خیلی برکات دارد؛ این تعاونیها را باید دنبال کنند. حتماً با جدّیت مسئلهی تعاونیها را دنبال کنید و این مشکلاتی را که ذکر کردند در مورد تعاونیها، برطرف کنید. "
(رهبرمعظم انقلاب، ۹۸/۸/۲۸)
🔻 در راستای فرمایش مقام معظم رهبری باید گفت مصوبهای در مجلس مبنی بر ایجاد ١٠هزار شغل پایدار در روستاها وجود دارد که متأسفانه مانند بسیاری دیگر از مصوبات مجلس، خاک میخورد و اجرایی نشده است.
🔻برای احیای اقتصاد مقاومتی لازم است تعاونیهای زودبازده در شهر و روستاها تأسیس شود. مردم هر روستا خصوصاً جوانان، متناسب با ظرفیت روستایشان، طرح تعاونی فراگیر که همه جوانان و مردم روستا عضو آن باشند را ارائه کنند تا پس از بررسی و تأیید کارشناسان اجرایی شود.
🔻برای نمونه میتوان برای هر روستا یک برند تعاونی نظیر دهکده پرورش شتر و شترمرغ، دهکده پرورش مرغهای خانگی و زینتی، دهکده دام و طیور و ماهی، دهکده صنایع دستی و دهها برند تعاونی دیگر که قطعاً مورد حمایت مسئولین شهر و کشور خواهد بود، ایجاد کرد.
🔻فراموش نکنیم تعاونیهای روستایی علاوه برایجاد اشتغال پایدار، رفع بیکاری، رونق تولید، گردشگری و بومگردی و افزایش ضریب امنیتی، جلو مهاجرت روستائیان به شهر را نیز گیرد
.
حسین جلالی
آذرماه ۹۸
🔰 کانال حسین جلالی در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 اهمیت تعاونیها...
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
💥 یک سؤال:
به نظر شما آیا اهداف سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین، تاکنون تحقق پیدا کرده است؟
🔻یکی از دلایل مصرف بیرویه بنزین، قیمت ارزان آن بوده است و دولت میخواست با اجرای این طرح مصرف آن را کاهش دهد؛ ولی براساس نظر کارشناسان و رئيس پلیس راهنمایی و رانندگی تا به این لحظه مصرف بنزین کاهش نداشته و حتی نسبت به زمان مشابه درگذشته افزایش هم داشته است!!
🔻هدف دیگر از سهمیه بندی بنزین، جلوگیری از قاچاق آن بود. ولی باز هم دولت موفق نبوده و همانند گذشته ١٠ میلیون لیتر قاچاق صورت میگیرد زیرا بهواسطه کاهش پول ملی و افزایش قیمت دلار، همچنان ۴ تا ١۵ هزار تومان تا قیمت جهانی بنزین فاصله وجود دارد.
🔻هدف دیگر نیز، توزیع عادلانه یارانه بنزین بود که دولت میخواست با گرانی آن و اختصاص سهم مازاد به دهکهای پائین جامعه بهعنوان سبد حمایت معیشتی عدالت نسبی برقرار کند؛ اما بهعلت فقدان اطلاعات جامع از خانوادها، بسیاری از آنان از این سبد محرومند!!
🔻با این اوضاع باید گفت طرح سمهیه بندی بنزین تا به الأن جز تخریب بانکها و آتش سوزی اماکن و اغتشاشات خیابانی، ثمره دیگری نداشته است!!
🔰 کانال حسین جلالی در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
✅ " مردم رفسنجان و انار در فتنههای بعد از انقلاب امتحان بسیار خوبی پس دادند. ابتدا در فتنه بنی صدر که از بین ۱۷هزار شهید ترور در کشور یک ترور هم در رفسنجان نداشتیم!
دوم در فتنه ۸۸ یک شیشه هم شهر ما خُرد نشد. سوم هم در فتنه اخیر در بحث سهمیه بندی بنزین؛ اعتراض داشتیم اما نجابت و کرامت و عطوفت جوانان رفسنجانی و اناری بود که جلوی سوءاستفاده های دشمن را گرفت.
خلاصه اینکه تهدیدها ما را قویتر میکند؛ ما نگران از دست دادن فرصتها هستیم. انشاءالله آینده از آن انقلابیها و جهادیهاست. افق آینده روشن است."
(سخنرانی در جمع طلاب سفیران هدایت رفسنجان)
🔰 کانال حسین جلالی در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
✅ " ناراحتی ما از این است که این همه معدن و ثروت داریم، اما جوان ما بیکار است و مردم ما فقیر... حضرت آقا این همه میفرماید: رونق تولید و اقتصاد مقاومتی. ما مصوّبه داریم ده هزار روستا باید اشتغال پایدار داشته باشد، اما این مصوبه دارد خاک میخورد مثل خیلی از مصوبههای دیگر! ما قانون کم نداریم، مدیر و مدبّر کم داریم..."
🔰 کانال حسین جلالی در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
💠 آدرس کانال حجتالإسلام دکتر حسین جلالی در پیامرسانها و شبکههای اجتماعی:
♦️ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
♦️سروش:
http://sapp.ir/hossein_jalali
♦️تلگرام:
https://t.me/hossein_jalalee
♦️واتساپ:
https://chat.whatsapp.com/JbJUWxbBLoUHPvl5HKjzu8
♦️ اینستاگرام:
https://www.instagram.com/h_jalali99/
✅ با کلیک بر هر یک از لینکهای بالا میتوانید کانال یا صفحه را دنبال کنید.
May 11
💠 نذر فرزند...
🔻حسین جلالی متولد سال ١٣٤١ و اصالتاً اهل رفسنجان است. پدرش با خدا عهد کرده بود در صورتی که فرزند اولش پسر باشد او را برای فراگیری دروس دینی به حوزه علمیه قم بفرستد. او دوران ابتدایی را در مدرسه کریم آباد محقق گذراند؛ ایام تعطیلات تابستان را هم در مکتب مرحوم شیخ محمد محقق یه یادگیری قرآن و مفاتیح مشغول بود.
🔻دوره راهنمایی را در مدرسه علوی که مدرسهای مذهبی بود گذراند. مدرسه علوی تحت نظر مرحوم حاج شیخ عباس پورمحمدی اداره می شد و گرایش دینی و آشنایی با مسائل سیاسی از خصوصیات این مدرسه بود.
🔻وی در این رابطه می گوید:
" در این مدرسه دوستان خوبی پیدا کرده بودم که در سرنوشتم تاثیر بهسزائی داشتند. هفته ای دو شب برای یادگیری صرف ساده به مدرسه علیمه رفسنجان میرفتم و در کنار چند نفر از بزرگسالان که عمدتاً کارمند هم بودند، در کلاس شرکت می کردم و ماهی ۱۰ تومان شهریه دریافت می گرفتم. بیش از هر جایی در مسجد سقاخانه (مسجد امام) حضور داشتم. اخلاق خوب و خوشرویی حاج آقای پورمحمدی مرا به شدت مجذوب خود ساخته بود و حضور در این مسجد و ارتباط با نمازگزاران و امام جماعت در شکل گیری شخصیت و سرنوشت من تأثير ويژهای داشت."
🔰 کانال حسین جلالی در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
💥 بدترین مجلس در ۴۰ سال انقلاب
✅ " دو مجلس در طول ۴۰ سال انقلاب از بدترین مجالس بودند، یکی مجلس ششم که تریبون اسرائیل شد و دیگری مجلس فعلی که در ضرر و زیان به کشور و ملت، با دولت همراه بود. اینقدر این مجلس با دولت همراهی کرد که آقای روحانی در جمع نمایندگان مجلس گفت: من خیالم از شما مجلسی ها راحت راحت است!!! "
(آقای کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد)
🔰 کانال حسین جلالی در ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3376414733Cd4a3b5953e
✅ درود و سلام بر مردانِ مردی که مردانه در مقابل زیاده خواهی های آمریکا ایستادند و ملت بزرگ ایران را در تاریخ بزرگ شمردند و هرگز تسلیم جنایتکاران تاریخ نشدند؛ وا أسفا از کسانی که علیرغم هشدارهای ولی امر مسلمین، ذلیلانه با برجام دست گدایی به سوی آمریکا دراز کردند و ملت شریف ایران را در برابر ترامپ خوار و تحقیر کردند و جز سرافکندگی، شرمندگی و ذلت چیزی به ارمغان نیاوردند. نفرینِ ملت بزرگ ایران بر این غربزده های بی تدبیر و واداده های سیاسی منفعل...
🔰 ایتا:
https://eitaa.com/Hosein_jalali
🔰 سروش:
http://sapp.ir/hossein_jalali
🔰 اینستاگرام
@h_jalali99
🔰 تلگرام:
https://t.me/hossein_jalalee
✅ چه کسی باید مطالبه گر خواستههای کشاورزان، تجار و صنعتگران باشد؟
قصه پسته و شهر من مثل قصه نفت هست و کشور من، با همان مختصات مدیریتی مشابه و ویژگی های اقتصادی شبیه هم. با این فرق که نفت هست و نمی خرند و پسته شاید دیگر نباشد؛ به همین سادگی! چرا کسی سوء مدیریت صادرات پسته را دنبال نکرد؟ چرا مطالبه ای از پژوهشکده های پر اسم و آوازه برای رفع مشکلات نشد؟ چرا هنوز گونه های مقاوم به کم آبی نداریم؟ چرا کسی بازار مصرف سموم شیمیایی را به چشم یک فرصت اشتغال زا برای رفسنجان ندید؟ چرا کشت های جایگزین معرفی نشد؟ چرا سرمایه های خرد کشاورزان به سمت خرید کالاهای مصرفی هدایت شد؟ چرا کارخانجات تبدیل پسته دایر نشد؟ چرا نفت خام و پسته خام می فروشیم و در همین خام فروشی هم وامانده ایم؟ چه کسی می بایست مطالبه گر خواسته های کشاورزان، تجار و صنعتگران باشد؟
🔰 ایتا:
https://eitaa.com/Hosein_jalali
🔰 سروش:
http://sapp.ir/hossein_jalali
🔰 اینستاگرام
@h_jalali99
🔰 تلگرام:
https://t.me/hossein_jalalee
✅ در دیدار حجت الاسلام دکتر جلالی با آقای دکتر داودی کارشناس برجسته اقتصاد ایران مطرح شد: " معمولاً دولتها بهجهت ترس از مردم، رقم واقعی تورم را اعلام نمیکنند. زمانیکه دولت آقای روحانی در سال ۱۳۹۶ تورم را ۴۳ درصد اعلام نمود، بانک جهانی تورم واقعی را ۶۶ درصد اعلام کرد که رقم واقعی و درست بود. البته مسئولین معمولاً نرخ تورم کلی را بیان میکنند، اگر تورم بخشیِ بعضی از اقلام، نظیر خوراکیها را بیان کنند، با رقم بالای تورم از ۱۲۰ درصد تا ۳۰۰ درصد، مواجه خواهیم شد!!
🔰 ایتا:
https://eitaa.com/Hosein_jalali
🔰 سروش:
http://sapp.ir/hossein_jalali
🔰 اینستاگرام
@h_jalali99
🔰 تلگرام:
https://t.me/hossein_jalalee
بی تفاوت نباشیم
سکوت سازمانی حالتی است که کارکنان نسبت به سرنوشت محل کار خود بی تفاوت می شوند و هیچ نظری نمی دهند و در هیچ جلسه و بحثی شرکت نمی کنند. در یک مقیاس بزرگتر، بی تفاوتی اجتماعی یعنی خوشبختی و بدبختی خود را از سعادت و شقاوت جامعه جدا دیدن که به خاموشی چراغ احساسات نوع دوستی منجر می شود. به جامعه ای می رسیم که در آن می شنویم که رنج همشهری مشکل خودش هست. اما این شمشیر دولبه است و همه انسان ها روزی گرفتاری خواهند داشت.
سرنوشت همه ما به هم گره خورده است، گرفتاری صنعتگری که کارگاه کوچکش مشکل تامین نقدینگی دارد فقط مشکل او نیست، مشکل من هم باید باشد. ناراحتی خانواده ای که در تامین هزینه درمان سرپرست خانواده مانده است، غم من هم باید باشد، نگاه اشک آلود کشاورز به زمینی که در حال خشکیدن است، باید دل من را هم بدرد آورد.
🔰 ایتا:
https://eitaa.com/Hosein_jalali
🔰 سروش:
http://sapp.ir/hossein_jalali
🔰 اینستاگرام
@h_jalali99
🔰 تلگرام:
https://t.me/hossein_jalalee
باید قوانین دست و پاگیر را اصلاح کرد که کار مردم آسان شود
در شرایط امروز وضع قوانین تسهیل کننده ایجاد فضای کسب و کار لازم است. با قوانین موجود در خوش بینانه ترین حالت راه اندازی یک واحد صنعتی به حداقل ۱۰ مجوز و حداقل یکسال زمان برای بررسی مدارک و مستندات و استعلامات نیاز دارد.
باید در شرایطی که دشمنان سخت می گیرند و این سختی به مردم منتقل می شود، قوانین دست و پاگیر را اصلاح کرد که کار مردم آسان شود.
🔰 ایتا:
https://eitaa.com/Hosein_jalali
🔰 سروش:
http://sapp.ir/hossein_jalali
🔰 اینستاگرام
@h_jalali99
🔰 تلگرام:
https://t.me/hossein_jalalee
سبک زندگی قرآنی یعنی سعادت دنیا و آخرت
اگر باور داریم که با ترویج فرهنگ زندگی اسلامی مشکلات معیشتی،اقتصادی و اجتماعی حل میشود پس چرا بهایی به این شیوه زندگی در میان شعارها داده نمیشود سبک زندگی قرآنی یعنی ایمان به خدا به عنوان روزی دهنده، یعنی مسئولیت خدمت است نه ابزاری برای فخرفروشی، یعنی کار فقط پشت میز نشینی نیست، یعنی کم کردن توقعات و به فکر آینده جامعه اسلامی بودن یعنی اینکه معیشت و فاصله طبقاتی را میتوان با گردش صحیح پول در جامعه و انباشته نکردن آن در دست طبقهای خاص حل کرد به طور کلی سبک زندگی قرآنی یعنی سعادت دنیا و آخرت برای مردم.
🔰 ایتا:
https://eitaa.com/Hosein_jalali
🔰 سروش:
http://sapp.ir/hossein_jalali
🔰 اینستاگرام
@h_jalali99
🔰 تلگرام:
https://t.me/hossein_jalalee
در #مجلس دهم، ۴۴۷ طرح توسط نمایندهها ارائه شده که ۲۷۸ مورد آن هنوز بررسی نشده و ۸۹ مورد بایگانی و تنها ۶۱ مورد آن به قانون تبدیل شد. از 38 استیضاح وزیر، تنها 2 مورد رای عدم اعتماد داشتند! این مجلس به یک روح تازه نیاز دارد، به یک #مدیریت_جهادی
🔰 ایتا:
https://eitaa.com/Hosein_jalali
🔰 سروش:
http://sapp.ir/hossein_jalali
🔰 اینستاگرام
@h_jalali99
🔰 تلگرام:
https://t.me/hossein_jalalee