eitaa logo
معاونت ارتباطات و بین الملل حوزه علمیه استان فارس
715 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
1هزار ویدیو
470 فایل
اطلاع رسانی از: ➕اهداف، سیاست و راهبردها ➕معرفی ظرفیتهای بین المللی ➕وضعیت اسلام، تشیع و ادیان ➕روابط بین الملل ➕دوره های توان افزایی +اخبار ملی وبین المللی
مشاهده در ایتا
دانلود
اربعین نزدیک است. کوله‌ات را بسته‌ای؟ امسال کوله را جور دیگر باید پر کنی. سفر امسالت آویشن و روغن سیاهدانه نمی‌خواهد. این اربعین کوله را پر کن از هرچه لازم است به نیازمندی ببخشی.
🚩پویش مغناطیس حسینی اربعین، سبک زندگی براساس ایمان و محبّت را به نمایش گذاشته که در آن بدون نیاز به قانون و نظارت، بیشترین ایثار و مهربانی در روابط اجتماعی جاری است.
حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری در نشستی که با موضوع سبک زندگی توحید و اربعینی در سالن مرحوم آیت الله حائری مرکز مدیریت حوزه های علمیه در قم برگزار شد، گفت: در این چند سال اخیر رهبر معظم انقلاب جهت گیری به سمت تمدن نوین اسلامی را تعیین کردند. مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه، با بیان اینکه داشتن نگاه تمدنی به دین، امر تخیلی نیست و اربعین می تواند این نماد باشد، اظهار داشت: چرا که اربعین بزرگترین تبلور و ظهور همه ویژگی های بشری و از همه مهمتر این که در یک مقیاس کوچک و در زمان خاص اتفاق می افتد. وی با اشاره به رسالت حوزویان در بحث اربعین گفت: حوزه وظیفه دارد، ضمن تقویت بعُد بین المللی، بین الادیانی و بین المذاهبی، برای نهادینه شدن بعُد معرفتی تمدنی اربعین هم تلاش کند، چرا که این مسئله برکاتی دارد، از جمله اینکه سبب امیدواری در بین مردم جهان می شود. مسئول مرکز ارتباطات بین الملل حوزه های علمیه اظهار داشت: اگر این اتفاق بیفتد و در مقیاس اربعین نیز بتوانیم شعارهای عدالت خواهی را محقق کنیم، توانسته ایم گام موفقی در عرصه عدالت خواهی در سبک زندگی امام حسین(ع) به خصوص در بحث اربعین در جهان برداریم. وی افزود: باید کاری کرد اربعین تبدیل به نماد عدالت و صلح خواهی و تمدن سازی در جهان شود. ویروس کرونا، دست ساز صهیونیزم جهانی برای تعطیل کردن مراسم معنوی است
انیمیشن اربعین به زبان اسپانیایی☝️
حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری، پیش از ظهر امروز در نشست «شناخت و ظرفیت های بین الملل سومین حرم اهل بیت(ع)» که در دفتر نماینده ولی فقیه در فارس برگزار شد، در خصوص اهمیت عرصه بین الملل، اظهار داشت: بعضا اشاره می شود که اساسا دین ما دین جهانی است. وی با بیان اینکه اگر به آینده مکتبی خود نگاه کنیم، مهدویت یک آرمان جهانی است، اضافه کرد: اگر به تاریخ حوزه های علمیه نگاه کنیم، حوزه های علمیه بین المللی بوده اند چراکه کانون حوزه های علمیه یک زمانی مشهد، اصفهان، شیراز، بغداد و سایر مناطق بوده است. مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه کشور خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم مهمترین ویژگی دوران کنونی را ذکر کنیم، همانطور که مقام معظم رهبری بیان فرمودند ما در یک پیچ تاریخی قرار داریم؛ به دلایل متعدد این دوران یکی از پیچ های تاریخی زندگی بشر است، نه تنها سرنوشت شیعه، مسلمان بلکه تمام انسان ها در یک مسیر پیچ قرار گرفته این نکته مهم است که بدانیم کل عالم در حال تغییر است. وی عنوان کرد: مهمترین ویژگی پیچ تاریخی چه چیزی است که می خواهد تحولات عالم را رقم بزند؟، مهمترین آن این است که تمدن های عالم می خواهند تغییرات جدی پیدا کنند، لذا در فرمایشات مقام معظم رهبری کلمه «تمدن» را زیاد می شنوید، بنابراین اگر بخواهیم می توانیم تمدن اسلامی را رقم بزنیم. حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری مطرح کرد: در هیچ کدام از تمدن های قبلی ما با عنوان شیعه دوازده امامی، هیچ گاه محور تمدن نبوده ایم، اما با پیروزی انقلاب اسلامی، به برکت مجاهدات های شهدا وارد یک مقوله تمدنی شده ایم.
جلسه اندیشکده مرکز زبان حوزه های علمیه با حضور حجت الاسلام حسینی کوهساری مسئول ارتباطات وبین الملل حوزه های علمیه
نشست علمی با عنوان (( شناخت وظرفیتهای بین الملل شیراز سومین حرم اهل بیت ع )) باحضور مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسینی کوهساری ، مدیر حوزه علمیه استان حجت الاسلام و المسلمین استوار میمندی و معاونین و مدیران مدارس علمیه شهر شیراز در دفتر نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز برگزاری شد.
حضور طلاب زباندارن(عربی ، انگلیسی،چینی،اردونی ، فرانسه، اسپانیایی، پاکستانی ،عمانی)در موکب های پویش ملی وبین المللی مغناطیس حسینی که در حرم مطهر حضرت علی ابن حمزه ع مستقرشدند وفعالیتهای گسترده فضای مجازی ملی وبین المللی تا پایان 18 مهرماه انجام می دهند.