🔴رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
♦️ستكون فتن يصبح الرّجل فيها مؤمنا و يمسي كافرا إلّا من أحياه اللَّه بالعلم
♦️فتنه هایی خواهد بود که در اثنای آن مرد به صبح مومن باشد و به شب کافر شود , مگر آنکه خدایش به علم زنده دارد
📚نهج الفصاحه ص 522 ، ح 1734
🔴امام خمینی(ره)
♦️ما همه مکلفیم به تکلیف الهی اسلامی٬که با هم این نهضت را حفظ کنیم.و این قدرت الهی را نگذاریم تشتت پیدا بکند و دست آنهائی که می خواهند بین ما تفرقه بیندازند قطع کنیم.ما همه مؤظفیم به حسب احکام اسلامی که فتنه گران را از کشور خودمان برانیم و آنها را در بین صفوف خودمان راه ندهیم.
1358/2/1
🔴 امام خامنه ای:
♦️عدّهی "توّابین" چند برابر عدّهی شهدای کربلاست. شهدای کربلا همه در یک روز کشته شدند؛ توّابین نیز همه در یک روز کشته شدند. اما اثری که توّابین در تاریخ گذاشتند، یک هزارم اثری که شهدای کربلا گذاشتند، نیست! بهخاطر اینکه در وقت خود نیامدند. کار را در لحظهی خود انجام ندادند. دیر "تصمیم" گرفتند و دیر "تشخیص" دادند.
🍃🔹۱۹ آبان سالروز حضور فرمانده معظم کل قوا در رزمایش ۱۰۰هزار نفری بسیجیان استان اصفهان در سال ۱۳۸۰ گرامی باد.
✅متن مکتوب سخنرانی فرمانده معظم کل قوا امام خامنهای در جمع بسیجیان رزمایش ۱۰۰هزار نفری علویون در سال ۱۳۸۰
👇👇👇
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=8994
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
21.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برداشتی از بیانات امام خامنه ای(مدظله العالی) در دیدار جمعی از دانشآموزان سراسر کشور
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران_قوی
═༅🍃🌹🍃༅═
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰با تقوا و توکل به خدا، نقشه دشمن را به خودش برگردانیم
[سوره المائدة (5): آيه 11]
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ هَمَّ قَوْمٌ أَنْ يَبْسُطُوا إِلَيْكُمْ أَيْدِيَهُمْ فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ (11)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! نعمت خداوند را بر خودتان ياد كنيد، آن گاه كه جمعى (از دشمنان) قصد داشتند به سوى شما دست تعدّى دراز كنند(و شما را نابود سازند)، امّا خداوند دست آنان را از شما كوتاه كرد و از خدا بترسيد، و مؤمنان بايد تنها بر خداوند توكّل كنند.
🌹پيامها
1⃣ دفع خطرات دشمن، از مهمترين نعمتهاى خداست. «فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ»
2⃣- با تقوا و توكّل و ايمان، لطف خدا را به خود جلب، و خطر دشمنان را دفع كنيم. «فَكَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ وَ اتَّقُوا اللَّهَ وَ عَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ»
3⃣- دشمنان شما براى دستيابى بر شما در تلاشند. «هَمَّ قَوْمٌ»
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چرا رهبری اینقدر امیدوارند و ما نامید؟
صحبتهای آقای راجی رو خوب گوش کنید و به صحبتهای آقا در آخر فیلم و اطمینان عجیبی که در چهره ایشان متبلور می شود، بیشتر دقت کنید.
🍃
🌺🍃
46.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 رونمایی از سرود جدید
⭕️ "مــــردم میـــــداݩ"
حاج ابوذر روحے
#مردم_میدان
🍃
🌺🍃