🎥 رژیم صهیونیستی سامانه پدافند هوایی و دفاع موشکی باراک ام ایکس را در خاک آذربایجان آزمایش کرد
مرکز مطالعات آذربایجان
https://youtu.be/rNhzDvuJ6hA?si=garhOvhTtOwVNWH7
🔹 حدس بزنید این فیلم مربوط به کدام کشور است؟
جواب بینندگان خیلی جالب و قابل تأمل بود
🇦🇿🇮🇱 به عنوان بخشی از همکاری با بنیاد اسرائیلی OurCrowd ، شرکت سرمایه گذاری آذربایجان 670000 دلار در شرکت اسرائیلی C2A Security سرمایه گذاری کرد.
این شرکت در توسعه یک پلت فرم امنیت سایبری که راه حل های امنیتی قابل اعتمادی را برای محافظت از سیستم های داخلی خودروهای الکتریکی در برابر حملات سایبری ارائه می دهد، تخصص دارد.
کربلایی ناطق عضو شورای ریش سفیدان منطقه نارداران باکو و از خمینیچی های قفقاز بعد از ۷۰ سال مجاهدت و تلاش برای پیشبرد اهداف اسلام ناب محمدی و تحمل ظلمهای مختلف از طرف دولت آذربایجان امروز در روز شهادت امام رضا علیه السلام دارفانی را وداع گفت. روحش شاد و یادش گرامی باد
▪️ اللهم صل علی محمد و آل محمد
مرکز مطالعات آذربایجان
◂ سخنرانی الهام علیاف در پنجمین نشست سران آسیای مرکزی در تاجیکستان:
📰 رشد ۵۰ درصدی مبادلات تجاری آذربایجان و آسیای مرکزی در سال جاری
⬅️ ۱۴ سپتامبر ۲۰۲۳، الهام علیاف رئیس جمهور آذربایجان به عنوان میهمان افتخاری در پنجمین نشست سران آسیای مرکزی حضور پیدا کرد. وی از سوی امامعلی رحمان و رضایت سایر رؤسای جمهور به این اجلاس دعوت شده بود.
الهام علیاف پس از سخنرانی پنج رئیس جمهور، از نقش آذربایجان در مسیر توسعه آسیای مرکزی سخن گفت و به زمینه ها و ظرفیت های همکاری این کشور با آسیای مرکزی پرداخت.
وی اظهار داشت، که آسیای مرکزی و آذربایجان دارای تاریخ و فرهنگی واحد با اهمیت اقتصادی استراتژیک در سیاست جهانی، با پتانسیل رو به رشد و مناطقی ژئوپلیتیکی هستند. در ادامه با ارائه آمارهایی، از توسعه رو به رشد روابط تجاری با منطقه خبر داد. گفت: در سال گذشته حجم مبادلات تجاری آذربایجان با کشورهای آسیای مرکزی به بیش از ۳ برابر افزایش یافته است؛ تنها در ۷ ماه ابتدایی سال جاری، روابط تجاری ما شاهد رشد ۵۰ درصدی بود که نقش همکاری های حمل و نقل و لجستیک جایگاه مهمی در این رابطه داشته است.
الهام علیاف، آذربایجان را یک کشور ترانزیتی قابل اعتماد برای کشورهای آسیای مرکزی در مسیر بازارهای ترکیه و اروپا اعلام نمود و اظهار داشت، که آسیای مرکزی می داند تمامی زیرساخت های حمل و نقل و لجستیک آذربایجان به روی آنها باز است.
افزود: آذربایجان در حال نوسازی راه آهن باکو-تفلیس-قارص است. سال آینده تردد بار در این جاده از ۱ میلیون تن به ۵ میلیون تن خواهد رسید. در حال حاضر ظرفیت بندر تجاری باکو از ۱۵ میلیون تن به ۲۵ میلیون تن در حال افزایش است و با در نظر گرفتن تقاضای فزاینده کشتیرانی از کشورهای آسیای مرکزی، ما فعالانه در تلاش هستیم تا قابلیت کارخانه کشتی سازی خود را گسترش دهیم.
در ادامه تاکید کرد، در سال جاری، این دومین حضور وی در تاجیکستان بوده و طی دو سال گذشته ۹ بازدید از کشورهای آسیای مرکزی داشته است.
در آخر بمنظور جذب محموله های ترانزیتی بیشتر، به لزوم بهینه سازی تعرفه ها، ساده سازی و هماهنگ سازی رویه های نظارتی و گمرکی تاکید کرد.
#آسیای_مرکزی
#تاجیکستان #آذربایجان
#ترانزیت #لجستیک #دریای_خزر
#ترانس_خزر
کانال #مرکز_مطالعات_تاجیکستان | ماوراء النهر:
@mavaraonnahr
اردوغان: پیشنهاد می کنم با پاشینیان، پوتین و الهام علی اف یک نشست چهارجانبه برگزار کنیم. این موضوع را با الهام علی اف رئیس جمهور آذربایجان نیز در میان خواهیم گذاشت
مرکز مطالعات آذربایجان
🏴 دو نوجوان 15 ساله که در روز اربعین حسینی از زنان زینبی که پلیس و آخوندهای درباری مانع ورود آنها با پرچم اباعبدالله به حرم خواهر امام رضا علیه السلام (بیبی حکیمه) شده بود به دفاع برخواسته و پرچم امام حسین را از دست خواهران گرفته به سمت ورودی حرم رفته بودند از طرف نیروهای امنیتی باکو بازداشت شدند و 5 روز در انفرادی شکنجه گشتهاند. نیروهای پلیس دولت آذربایجان بعد هر بار شکنجه به وسیله یخ سعی کرده است که آثار و کبودی های شکنجه را از بین ببرد.
▪️ در روز اربعین حسینی علیرغم تهدیدات و ممنوعیت ها تعدادی از زنان زینبی در خیابانهای شهر باکو تا حرم بیبی حکیمه همراه با فرزندان خود با نوحهخوانی دستهجمعی پیادهروی جاماندگان اربعین را برگزار کردند و شعارهایی علیه رژیم صهیونیستی سر دادند.
#بیداری_اسلامی_براساس_الگوی_مقاومت
#نشر_حداکثری
مرکز مطالعات آذربایجان
این روزها واقعا روحیه ضد ایرانی در رسانههای دولتی و غیر دولتی (البته در آذربایجان رسانه غیر دولتی در واقع وجود ندارد) تنفر از ایران به اوج خود رسیده.
سایت حاقین می نویسد ( این فقط یک نمونه از دهها نوشته و برنامه روزانه است)
🗣 شیر ایرانی در حال از دست دادن دندان است اما همچنان قوی است
◼️ «قدرت» مجتمع نظامی-صنعتی ایران به حدی است که وقت آن رسیده که درباره «ضعف» صحبت کنیم - در طول یک دهه و نیم، این کشور چندین ده هواپیما و حداکثر 300 تانک تولید کرد.
◼️ تانک ذوالفقار - بدنه آن از M60 آمریکایی (اواخر دهه 1950) با یک برجک و توپ از T-72 اولیه (که در سال 1973 به خدمت گرفته شد) کپی شده است - حداقل یک شاهکار طراحی تانک نیست.
◼️ جنگندههای صاعقه و آذرخش کپیهایی از Freedomfighter با موتورهای MiG-21 هستند. سامانه موشکی ضد هوایی باور-373 کپی اس-300 شوروی است، با این حال تردیدهای جدی در مورد کارایی سامانه های هدایت آن وجود دارد. موشکهای بالستیک و کروز ایران با توجه به ویژگیهای تاکتیکی و فنی خود، از هم اکنون قادر به اصابت به خاک اسرائیل هستند، اما ابتدایی هستند و دقت پایینی دارند. پهپادهای ایرانی موضوعی جداگانه هستند: طراحی ساده و ارزان، آنها قبلاً ثابت کرده اند که در درگیری ها کاملاً مؤثر هستند.
◼️ با چنین تجهیزاتی می توانید با طالبان افغان، شورشیان سوری یا پارتیزان های کرد بجنگید، اما نه با غرب، نه ترکیه و نه اسرائیل. اما تهران پولی برای خرید تسلیحات مدرن ندارد و بعید است کسی آنها را به مقدار کافی به آن بفروشد.
https://haqqin.az/news/294719