🔹مراسم عزاداری و بزرگداشت به مناسبت شهادت مدافع حرم حسینیون آذربایجان طالع یوسف اف (حاجی تقی) در مسکو پایتخت روسیه برگزار شد.
مرکز مطالعات آذربایجان
📰 آنچه در سفر وزیر خارجه بریتانیا به آسیای مرکزی گذشت(2)
دیوید کامرون وزیر امور خارجه بریتانیا ۲۲ آوریل تور آسیای مرکزی خود را از تاجیکستان آغاز کرد. پس از تاجیکستان و قرقیزستان، ۲۳ آوریل مقام انگلیسی وارد تاشکند شد.
دیوید کامرون و بختیار سعیداف وزیر خارجه ازبکستان به گفتگو نشستند و حول موضوعات گسترش همکاری های اقتصادی و آموزشی و تقویت استقلال کشورهای منطقه به تبادل نظر پرداختند. در نتیجه دو توافقنامه مهم به امضای طرفین رسید؛ بیانیه مشترک همکاری همهجانبه که طرفین را متعهد به همکاری در زمینههای کلیدی مانند مبارزه با تروریسم، امنیتی و نظامی، آموزشی و... می کند و یادداشت تفاهم همکاری در زمینه های اتصال و زیرساخت های منطقه ای و بین المللی که رونقبخش روابط اقتصادی خواهد بود.
دیوید کامرون در تاشکند همچنین با رئیس مجلس سنای ازبکستان، معاون نخست وزیر و با وزیر آموزش عالی دیدار و گفتگو کرد.
۲۴ آوریل وزیر خارجه بریتانیا تاشکند را به مقصد آستانه ترک کرد. مقام انگلیسی با وزیر خارجه و رئیس جمهور قزاقستان به گفتگو نشست و به گفته او، بریتانیا به دنبال مشارکت بیشتر در زمینههای آموزش، تجارت، اقتصاد، انرژی و تغییرات آب و هوایی است. در دیدار دیوید کامرون با مقامات عالی قزاقستان، مسائل جاری منطقهای و بینالمللی از جمله اوکراین مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در نتیجه دیدار وزرای خارجه دو کشور، توافقنامه همکاری و مشارکت استراتژیک بین قزاقستان و بریتانیا را امضا شد.
وزیر خارجه بریتانیا در نشست خبری بر توسعه یافتن همکاریهای دو کشور در زمینههای آموزشی، اقتصادی و نفت و گاز پس از این توافقنامه تاکید کرد.
کامرون در نشست خبری آستانه به مسئله روسیه نیز اشاره کرد و اظهار داشت که ما از شما نمی خواهیم بین ما و قدرت دیگری یکی را انتخاب کنید، ما اینجا هستیم تا شما حق انتخاب داشته باشید.
کامرون پس از قزاقستان به ترکمنستان رفت. در این سفر، مقام انگلیسی با رئیس جمهور و وزیر خارجه ترکمنستان به گفتگو نشست.
کامرون در دیدار با سردار بردی محمداف رئیس جمهور ترکمنستان، بر همکاری های اقتصادی بویژه در زمینه انرژی و در همکاری فرهنگی بویژه در زمینه آموزش تأکید نمود. در این نشست، صنعت نفت و گاز، کشاورزی و فناوریهای جدید بهعنوان حوزههای امیدوارکننده در تعامل دوجانبه شناسایی شدند.
وزرای خارجه دو کشور نیز به گفتگو نشستند و مجموعه ای از موضوعات در زمینه های سیاسی، دیپلماتیک، تجاری، اقتصادی، فرهنگی، بشردوستانه و دستور کار منطقه ای و بین المللی مورد بحث و بررسی قرار دادند. همکاری در زمینه حفاظت از محیط زیست و تغییرات آب و هوایی، انتقال به انرژی سبز، فرهنگ، آموزش و زمینههای امیدوارکننده روابط دو کشور مشخص شد. در نتیجه این گفتگو، دو سند همکاری به امضا رسید. یادداشت تفاهم و همکاری بین وزارت حفاظت محیط زیست ترکمنستان و بنیاد آب دریایی بريتانيا برای حفاظت از تنوع زیستی و محیط زیست و ترویج حفاظت از دریای خزر و یک سند در زمینه حمل و نقل توسط وزرای خارجه دو کشور به امضا رسید.
همچنین مطالعه کنید:
ارزیابی سفر وزیر خارجه بریتانیا به آسیای مرکزی؛ یک سناریوی ژئوپلیتیکی
کانال #مرکز_مطالعات_آسیای_مرکزی | ماوراء النهر:
تلگرام | ایتا | ایکس
@mavaraonnahr
📰 ارزیابی سفر وزیر خارجه بریتانیا به آسیای مرکزی؛ یک سناریوی ژئوپلیتیکی
⬅️ دیوید کامرون وزیر امور خارجه بریتانیا در تاریخ 22 آوریل 2024 سفر رسمی 5 روزه خود را به تاجیکستان، قرقیزستان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان و مغولستان آغاز کرد. سفر دیپلماتیک کامرون به سراسر کشورهای ایج منطقه به نیت بریتانیا برای تعمیق روابط با کشورهای آسیای مرکزی با تمرکز بر همکاریهای اقتصادی، حقوق بشر و جلوگیری از فعالیت های فرار از تحریم به ویژه آنهایی که مربوط به روسیه است، تاکید داشت.
📄 بریتانیا با دوبرابر کردن بودجه بورسیه های تحصیلی و ارائه مواد آموزشی زبان انگلیسی، قصد دارد فرصت های آموزشی را برای منطقه افزایش دهد و ارزش های بریتانیا را در سراسر آسیای مرکزی و مغولستان گسترش دهد. همچنین با اختصاص 50 میلیون پوند بودجه توسعه برای آسیای مرکزی طی سه سال آینده، بدنبال نشان دادن تعهد لندن به ارتقای رشد منطقهای و انعطافپذیری اقتصادی بود. این مقام بلندپایه بریتانیا با تاکید بر اینکه سرمایهگذاری بریتانیا به ارتقای پایداری توجه دارد و به حاکمیت کشورهای آسیای مرکزی احترام میگذارد، خواستار ایجاد اعتماد و تقویت مشارکتهای بلندمدت بود.
⬅️ سناریوی ژئوپلیتیک
آسیای مرکزی موقعیت ژئوپلیتیکی بسیار مهمی را به خود اختصاص داده است و به اروپا، روسیه، چین و خاورمیانه متصل است. اهمیت این منطقه در منابع انرژی، مسیرهای حمل و نقل استراتژیک و مرکزیت در رقابت ژئوپلیتیکی بین قدرت های بزرگ نهفته است. در این سناریو، بریتانیا به دنبال تنوع بخشیدن به مشارکت های خود است که فراتر از متحدان سنتی و کشف راه های جدید برای تعامل اقتصادی و دیپلماتیک است.
درگیری اوکراین به طور قابل توجهی بر روابط روسیه با کشورهای آسیای مرکزی تأثیر گذاشته و لایهای از پیچیدگی را به چشمانداز ژئوپلیتیکی منطقه وارد کرده است. این درگیری باعث بیثباتی جهانی شده و قیمتهای انرژی و کشاورزی را بالا برده است که بهویژه آسیای مرکزی را به دلیل وابستگی شدید آن به روسیه برای تجارت و لجستیک تحت تأثیر قرار داده است.
این آشفتگی، کشورهای آسیای مرکزی را مجبور کرده است تا تعادل دیپلماتیک ظریفی را در پیش بگیرند و از مشارک با مسکو در جنگ با اوکراین فاصله بگیرند و در عین حال از بیگانگی کامل با روسیه اجتناب کنند.
در میان این چالشهای ناشی از درگیری اوکراین، کشورهای آسیای مرکزی نیز فرصتهایی برای پیگیری منافع خود پیدا کردهاند. تحریم های غرب علیه مسکو، فدراسیون روسیه را به افزایش توجه و تعامل با منطقه سوق داده است. برخی از کشورها، مانند تاجیکستان، با موفقیت این توجه را به توافقات مطمئنی که ممکن است در شرایط مختلف قابل اجرا نبوده، جلب کنند.
اقدامات روسیه در اوکراین ممکن است فرصت هایی را برای چین ایجاد کند تا روابط خود را با برخی از کشورهای آسیای مرکزی تقویت کند. با این حال روسیه و چین هر دو رویکردها و اولویت های منحصر به فردی در تعامل با آسیای مرکزی دارند که بر اساس روابط تاریخی، منافع اقتصادی و نگرانی های امنیتی شکل گرفته است.
مسکو با استفاده از نهادهایی مانند اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EAEU) و سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) به دنبال حفظ حوزه نفوذ سنتی خود و مقابله با نفوذ خارجی، به ویژه چین و قدرت های غربی است.
همزمان چین ابتکار کمربند و جاده (BRI) خود را بهعنوان وسیلهای برای گسترش پایگاه اقتصادی و استراتژیک خود در آسیای مرکزی به شدت دنبال کرده است. پکن از طریق سرمایهگذاری و تامین مالی گسترده زیرساختها، قصد دارد اتصالات را در سراسر منطقه تقویت کند و در عین حال موقعیت خود را به عنوان یک بازیگر مسلط در امور آسیای مرکزی مستحکم کند.
در این وضعیت، افزایش توجه و مشارکت قدرتهای غربی با منطقه، از جمله اتحادیه اروپا و ایالات متحده و همچنین بازیگران منطقهای مانند ترکیه، ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس، به این پویایی ژئوپلیتیکی پیچیده میافزاید. این بازیگران از استراتژیهای متنوعی برای تقویت حضور خود در آسیای مرکزی استفاده میکنند، از مشارکتهای اقتصادی تا همکاریهای امنیتی که منعکسکننده منافع و اهداف ژئوپلیتیک مربوطه آنهاست.
ادامه در لینک
کانال #مرکز_مطالعات_آسیای_مرکزی | ماوراء النهر:
تلگرام | ایتا | ایکس
@mavaraonnahr
📰️ تصویری از پلیس ازبکستان در حال نصب تجهیزات امنیتی در یک کنیسه تاشکند
⬅️ دستگاه در حال نصب در این تصویر، وسیلهای برای اعلام وضعیت اضطراری است که به طور مستقیم به تمامی پاسگاه های اطراف متصل است.
📄 تصویر مربوط به زمانی است که پس از چند حمله به مواضع اسرائیل و فعالان یهودی در ازبکستان، تمامی مراکز اسرائیلی در وضعیت امنیتی قرار گرفتند.
کانال #مرکز_مطالعات_آسیای_مرکزی | ماوراء النهر:
تلگرام | ایتا | ایکس
@mavaraonnahr
44.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 لبیکَ خامنهای لبیکَ
خیبر خیبر ای صهیون...
اگر ایندی اسرائیل خیبردی
سیدعلی رهبرده، حیدردی
(اگر الآن اسراییل خیبر باشد، سیدعلی رهبر هم حیدر است...)
🎙 آلکین مامدوف [جدید ۲۰۲۴]
#وعده_صادق
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 پان ترکیسم و صهیونیسم
↩️ سخنرانی #دکتر_احمد_کاظمی پیرامون پیوند تاریخی دو ایدئولوژی اهریمنی در منطقه
🔻 دوره اول همکاری صهیونیسم و پانترکیسم از قرن هیجدهم تا فروپاشی شوروی را شامل میشود. در این دوره پیوند صهیونیسم و پانترکیسم در دو زمینه بوده است. اول در حوزه نظریهپردازی پان تورانیسم و دوم فروپاشی عثمانی.
🔹این استاد دانشگاه در ادامه افزود: چنانچه برنارد لوئیس خاورشناس معروف میگوید سه یهودی در قرن هیجدهم و یک قرن قبل از تأسیس ترکیه مبتکر ایده انگلیسی پان تورانیسم بودند: آرتور لملی دیوید یهودی انگلیسی و نویسنده کتاب بررسیهای مقدماتی، دیوید لئون کوهن یهودی فرانسوی، آرمینیوس وامبری یهودی مجارستانی که در ۱۸۶۸ در انگلستان با انتشار کتاب درویش دروغین در خانات آسیای میانه به ترسیم امپراتوری پانترکیسم پرداخت
🔸 جالب است که امروز نیز نظریهپردازان پانتورانیسم چهرههای صهیونیستی و امریکایی نظیر براندا شافر، مایکل دورن و آریه گوت (تا شهریور ۱۴۰۱) و سفرای رژیم صهیونیستی در باکو هستند
🔹 دومین نقش صهیونیسم در این دوره، نقش آن در روی کار آمدن ترکان جوان از طریق فروپاشی عثمانی بود . وی افزود در سال ۱۹۰۱ میلادی، سلطان عبدالحمید ثانی با درخواست تئودور هرتزل بنیانگذار صهیونیسم برای ایجاد یک شهرک یهودی در فلسطین مخالفت کرد و از پذیرش هیئت صهیونیستها به ریاست «مزراعی قاسو» خودداری کرد. بدنبال آن موج قومی با محوریت پانعربیسم در سراسر عثمانی شدت گرفت و نهایتاً با فروپاشی عثمانی مصطفی کمال به قدرت رسید که در سال ۱۸۸۱م. در شهر بندری «سالونیک»، در یک خانواده یهودی دونمه (یهودیان بظاهر مسلمان شده) به دنیا آمده است.
🔸صهیونیسم و پانترکیسم از منظر ایدئولوژیکی نیز داری اشتراک هستند و هر دو معتقدند که قوم برتر هستند. چنانچه آرتور دیوید لملی در کتاب بررسی مقدماتی در سال ۱۸۳۲ مینویسد: ترکان نژاد مستقل و برجستهاند و بر عربها و سایر ملل شرقی برتری دارند. تمامی نظریهپردازان پانترکیسم در ترکیه مانند ضیاء گوگ آلپ، احمد آقایف و یوسف آکچورا از نظریهپردازان یهودی تأثیر پذیرفته و به تجلیل آنها پرداختهاند.
🔹دوره دوم پیوند پانترکیسم و پانآذریسم پس از فروپاشی شوروی شروع میشود که بلافاصله مقامات ترکیه از جمله تورگوت اوزال رئیسجمهور بر حضور ترکیه از دریای آدریاتیک تا دیوار چین تأکید میکنند و از همان زمان بحث سیطره بر جنوب ارمنستان در قالب چندین طرح از جمله توسط بلنت اجویت مطرح میشود. اما جنگ اول قراباغ و شرایط حاکم بر منطقه و تداوم ساختار روسی مانع رویای پان ترکیسم میشود، بهویژه اینکه در آن مقطع هنوز غرب طرح مشخصی برای نظم سیاسی در منطقه اوراسیا نداشت.
ادامه👇👇
🔗 https://ahmadkazemi.com/?p=8019
مرکز مطالعات آذربایجان
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
🚨 گزارشِ روزنامه فرهیختگان از تصرفِ غیرقانونی هشت ملک متعلق به ایران در باکو
↩️ لابی باکو در تهران چگونه منافع ملی را گروگان گرفته است؟
بازگشایی سفارت به قیمت مصادرۀ املاکِ ایران
✍️ مجتبی خراسانی، روزنامه فرهیختگان
🔻 ایران و "جمهوری آذربایجان" روابط کاملاً پیچیدهای را درطول سالهای گذشته تجربه کردهاند. با وجود اشتراکات فراوان تاریخی، مذهبی، فرهنگی، تمدنی و همچنین قرابت جغرافیایی، نگاه باکو همواره بر مدار ضدیت و تقابل با ایران تنظیم شده است. چنانکه میتوان این مسئله را چه در حوزههای مرتبط با جعل تاریخ و هویت و چه در قرار دادن جغرافیا در اختیارِ "رژیمصهیونیستی" برای انجام اقدامات امنیتی علیه ایران مشاهده کرد.
🔹 در این بین از بیش از دوسال پیش، دولت "جمهوری آذربایجان" اقدامات قابلتأملی را علیه ایران آغاز کرده که بهدلیل برخی ملاحظات نادرست، با سکوت خبری در ایران همراه شدهاند. این اقدامات شامل تعرض، پلمب و مصادره تعدادی از املاک دولتی ایران در باکو میشوند. ظاهراً باکو بهمنظور مصادرۀ اراضی ایران دادگاههایی نمایشی به بهانههای واهی برگزار کرده است و قصد دارد با مصادرۀ املاک ایران، آنها را به کمیتۀ دولتی املاک زیرنظر وزارت اقتصاد این کشور منتقل کند.
🔸نکته قابلملاحظه این است که تاکنون هیچ اطلاعاتی از روند این دادگاههای نمایشی منتشر نشده است. با اینحال املاکِ دولت ایران بهطور کامل پلمب شده یا محدودیتهایی برای آنها ایجاد شده است، ازجمله این املاک - که شامل هشت ملک و بالغ بر چند هزار متر مربع میشوند - میتوان به ساختمان نمایندگی مقاممعظمرهبری، ساختمان نمایندگی صداوسیما، ساختمانهای جامعهالمصطفی، ملک سابق بانک ملی، ملک دارای قرارداد طولانیمدت کمیته امداد، ساختمان مدرسه و ملک متعلق به رایزنی فرهنگی ایران اشاره کرد. البته این اقدام باکو مسبوق به سابقه است، زیرا در گذشته باکو بخشی از اراضی دولتی ایران در منطقۀ احمدلی باکو را پس از بهسرقت بردن اسناد آن مصادره کرده بود. تعرضِ باکو علیه اراضی ایران در شرایطی است که در ایامِ منتهی به تعطیلات عید نوروز با لابیگریهای صورتگرفته، "جمهوری آذربایجان" اقدام به خرید یک ساختمان مجلل در منطقۀ پاسداران تهران به مساحت بیش از هزار متر و زیربنای بیش از سه هزار متر کرده است. این ملک، شاملِ یک مجتمع هشت واحدی بزرگ به ارزش حدود ۲۰ میلیون دلار است.
🔹 بااینحال همچنان مشخص نیست مجوزهای این اقدام در ایام معطوف به تعطیلات عید نوروز و در شرایطی که باکو اقدام به تعرض به املاک ایرانی در باکو کرده است، با چه انگیزه و توسط چه ارگانهایی صادر شده است؟ ظاهرا این افراد و ارگانها فراموش کردهاند که اخیراً ایران، عملیاتِ وعدۀ صادق را به این دلیل انجام داده که اماکن دیپلماتیکش را بهمنزلۀ خاک خود تلقی میکند. بنابراین درحالیکه باکو اقدام به مصادره و پلمب ساختمانهای ایران کرده، اعطای اجازه خرید ملک جدید در تهران کاملاً بیمعناست. این در شرایطی است که ساختمان سفارت ایران در باکو، در مقایسه با سفارتخانههای روسیه، ترکیه و آمریکا شامل ملکی محقّر است که به نوشتۀ مطبوعات باکو، بهدلیل اختلاف در مورد زمین، توسط کمیتۀ املاک دولتی وزارت اقتصاد "جمهوری آذربایجان" دربارۀ آن شکایت تنظیم شده است.
🔸 گفته میشود مقامات آذری پس از حادثه مشکوک حمله به سفارتِ "جمهوری آذربایجان" در تهران در بهمن ۱۴۰۱ که توسط سرویس امنیتی باکو و در آستانه گشایش سفارتِ "جمهوری آذربایجان" در تلآویو انجام شد، با کمک لابیهای داخلی خود، از فضای موجود برای امتیازگیری کلان از تهران استفاده کرده که خرید ملک مذکور برای سفارت از آن جمله است. این درحالی است که سابقۀ فعالیت سفارت "جمهوری آذربایجان" در تهران نشان میدهد این سفارتخانه همواره در حمایت مالی از گروههای تجزیهطلب نقش داشته و درآمدهای حاصل از ویزا را در اختیار این گروهها قرار داده است. به همین دلیل علیرغم لغو روادید از سوی ایران از سال ۱۳۹۰، باکو ویزا را برای ایرانیها لغو نکرده و حتی مرز زمینی دو کشور را نیز به بهانه کرونا روی شهروندان خود مسدود کرده است. البته در همین زمان باکو برای ۳۰ کشور - ازجمله آلبانی که میزبان مقر منافقین است - روادید را لغو کرده است.
🔹 بهنظر میرسد نگاه پدرانۀ جمهوری اسلامی ایران به باکو، بیش از آنکه موجب تقویت و توسعه روابط شود، زمینه را برای سوءاستفادۀ "جمهوری آذربایجان" از حُسننیتِ ایران فراهم کرده است. در این بین نباید از فعالیت لابیهای مختلف در داخلِ ایران گذشت که متأسفانه منافع ملی را فدای منافع شخصی و گروهی خود کردهاند و موجب انحراف در تصمیمگیری صحیح در قبالِ تحولات قفقاز شدهاند.
🔗 مرجع: روزنامه فرهیختگان
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
متن کامل غزل رهبر معظم انقلاب که بیتی از آن را برای انتقام از اسرائیل خطاب به فرمانده سپاه خواندند
🔹️دِلا! ز معرکهی محنت و بلا مگریز
چو گِردباد به هم پیچ و چون صبا مگریز
🔹️تو را است معجزه در کف، ز ساحران مهراس
عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز
🔹️تو موج غیرت و عزمی، ز بحر بیم مدار
حذر ز غرش طوفان مکن ز جا مگریز
🔹️ز سست عهدی ایام دلشکسته مشو
نشانه باش چو پرچم، ز بادها مگریز
🔹️چو صخره باش و مکن تکیه جز به دامن کوه
به حق سپار دل خویش و از دعا مگریز
🔹️تو از تبار دلیران خیبر و بدری
چو ذوالفقار و چو حیدر بزن صلا مگریز
🔹️به نوشخند منافق ز ره کناره مگیر
به زهرخند معاند به انزوا مگریز
🔹️چو ره به قبلهی امن است پایمردی کن
خطا مکن، ز توهم به ناکجا مگریز
🔹️چو تیر راه هدف گیر و بر هدف بنشین
ز کجروی به حذر باش و از خدا مگریز
🔹️«امین» خلق و امانتگزار یزدان باش
به صدق کوش و خطر کن ز مدعا مگریز
مرکز مطالعات آذربایجان
هدایت شده از سردبیر سایت ضیاءالصالحین
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
#ویژه_برنامه
به یاد #شهید حاج طالع یوسفاف
قاری قرآن:
- مهدی حـمزه ای
سخنران:
- حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن حسینی
- بانوای:
- #حــــاج_ولی_الله_کلامـــــی زنجانی
- کربلایی محمدرشتبری
🗓 پنج شـــنبه ۱۳ اردیبـهشت ماه ۱۴۰۳
🕗 از ساعت ۲۱
📍مکان: تهران،باغســتان ,نصیــرآباد
ابتدای خیابان شهیدبهشتی
مسـجدجامـع محمد رسوالله(صلیاللهعلیهوآلهوسلم)
هم هیئتی عزیز لطفا درثواب نشر شعائراهلبیت(علیهم السلام) شریک باشیم.
#جلسه_برای_خواهران_نیز_مهیامیباشد
هیئت دلدادگان آقاعلی اصغر(علیهالسلام)
هدایت شده از 💠حیدریون💠
بهشت هفتگی
🏴به یاد اولین شهید مدافع حرم حسینیون آذربایجان
🥀حاج طالع حسین او(حاج تقی)
🚩 هیئت حیدریون اردبیل🚩
💢 سینه زنی سنتی
🔺 سفره احسان اهلبیت (ع)
📍 لوکیشن:
https://nshn.ir/c4QbCZxi_5armd
📣 با ما در کانال هیئت حیدریون اردبیل همراه باشید....
@heydarion_ardabil
@heydarion_ardabil
┅══🍃✼🇮🇷✼🍃══┅
هدایت شده از شباب پرس|shababpress
🔰عملیات شهادت طلبانه یک گردشگر اهل ترکیه در قدس
🔸پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیهای اعلام کرد یک گردشگر ترکیه ای پلیس صهیونیست را در قدس اشغالی با سلاح سرد مورد حمله قرار داده است.
🔸نیروهای امنیتی صهیونیستی به سمت این گردشگر شلیک کرده و او را به شهادت رساندند.
🔸همچنین منابع عبری زبان اعلام کردند مجری عملیات شهادت طلبانه قدس حسن کسلان گردشگر ۳۴ ساله اهل ترکیه است.
🔸به گفته این منابع این گردشگر روز گذشته از طریق اردن وارد اراضی اشغالی شده و نماز ظهر امروز را در مسجد الاقصی اقامه کرده سپس عملیات شهادت طلبانه خود را اجرا کرده است.
🔹شباب پرس؛ برترین تحلیلها درباره فلسطین را اینجا بخوانید
https://eitaa.com/joinchat/1209204789Ce03d4ce525
هدایت شده از شباب پرس|shababpress
🔰آیت الله اراکی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری:
امروز حسینیون در کنار سایر جریانات مقاومت، سیل بنیانبرانداز استکبار جهانی است/راه شهید طالع یوسفاف تا برچیده شدن بساط صهیونیسم از کل منطقه قفقاز ادامه خواهد یافت
🔸️امروز فاطمیون، زینبیون، حسینیون، حشدالشعبی، انصارالله یمن، حماس، جهاد اسلامی و حزبالله لبنان همگی نماد این حرکت پرشور مقاومت، حرکت کوبنده و سیل بنیانبرانداز استکبار جهانی هستند.
🔸️ما از شهدای کشور آذربایجان همچون حاج طالع یوسفاف تجلیل میکنیم، شهدایی که جانشان را در راه مقاومت و در راه بزرگی وسربلندی مردم آذربایجان، در راه ارزشهای بزرگ الهی، قرآن کریم و اسلام فدا کردند.
🔸️حاج طالع یوسفاف که از ملت بزرگ آذربایجان برخواست و نماد مقاومت در بین این ملت بزرگ گردید، امروز پرچم برافراشته مقاومت در سرزمین آذربایجان و سراسر قفقاز به شمار میآید.
🔸️راه شهید حاج طالع یوسفاف تداوم خواهد داشت تا پیروزی نهایی و برچیده شدن بساط صهیونیسم از کل منطقه قفقاز و غرب آسیا.
🔹شباب پرس؛ برترین تحلیلها درباره فلسطین را اینجا بخوانید
https://eitaa.com/joinchat/1209204789Ce03d4ce525
هدایت شده از شباب پرس|shababpress
🔰خـــدا قـــوت آرکـاداش
هشتاد و هشتمین شماره نشریه مجازی شباب پرس منتشر شد؛
🔸اعتراف رهبران رژیم صهیونیستی: بزرگترین خطری که اکنون این رژیم را تهدید می کند نیروهای ورزیده و سرسختی است که شهادت طلبانه به عمق استحکامات این رژیم گسیل می شوند و لرزه بر پیکره آن میاندازند.
🔸اعترافات ارتش رژیم صهیونیستی: عملیات شهادت طلبانه جوانان فلسطینی همه موازنه ها را در اسرائیل برهم زد و نیروهای رژیم و کابینه نتانیاهو را سردرگم کرده است.
🔸جنبش المجاهدین فلسطین: این عملیات که یک مجاهد ترکیهای به نام «حسن سکلانان» انجام داد قدس جهت قطبنما و قبله جهاد همه آزادگان و شرافتمندان امت اسلام است.
«متن کامل خبر در سایت شباب پرس»
🔹شباب پرس؛ برترین تحلیلها درباره فلسطین را اینجا بخوانید
https://eitaa.com/joinchat/1209204789Ce03d4ce525
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیروز دیلنچی تجزیه طلب ایرانی با فخر اعلام می کند که جاسوس آذربایجان و آذربایجان است
هدایت شده از قرارگاه قفقاز بسیج دانشجویی
مراسم بزرگداشت برای «شهید طالع یوسف اف در تبریز»
در آستانه شهادت امام جعفر صادق(ع)
با سخنرانی : حجت الاسلام مرتضی صادقی
با مداحی : کربلایی مهدی محرمی
🗓 زمان: چهارشنبه ۱۲ اردیبهشتماه ، از ساعت ۲۱
مکان: آبرسان، پارکطوبی، جوار مزار شهید گمنام، حسینیه امالشهدا
🆔@international_Qafqaz