🔥 پوتین: پس از هدف قرار گرفتن خاک روسیه با موشکهای آمریکایی و بریتانیایی، درگیری در اوکراین ماهیتی جهانی به خود میگیرد .
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻سلام. صبح بهخیر!!!
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻بر اساس منابع آگاه از تلاشهای دیپلماسی عمومی اسرائیل، پروژهای که به آن "هاسبارا" (Hasbara) در زبان عبری گفته میشود، بهگونهای طراحی شده است که با آنچه آنها و پژوهشگران "ماشین نفرت" آنلاینِ سازمانیافته مینامند، مقابله کند؛
🔹 ماشینی که بهطور سیستماتیک احساسات ضد اسرائیلی و طرفدار اسرائیلی را جابهجا میکند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻تلفنهای هوشمند، رسانههای اجتماعی و فناوری نظارت بهعنوان راههایی برای ساختن دنیایی امنتر، مرتبطتر و راحتتر به ما فروخته میشوند.
🔹 بسیاری از ما امیدوار بودیم که این فناوری به جامعه ای بازتر و آزادتر منجر شود.
🔹اما با توجه به اینکه اقتدارگرایی به ظاهر در سرتاسر جهان رو به افزایش است، آیا اشتباه متوجه شدیم؟
⚠️ شاید تکنولوژی زندگی را برای ظالمان آسانتر میکند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻پنتاگون و وزارت امنیت داخلی تحقیقات در مورد انتشار اطلاعات نادرست از طریق داستانهای شخصی را تامین مالی کردهاند.
🔹 یک داستان صمیمانه یا حکایت شخصی اغلب برای مخاطب قانعکنندهتر از واقعیات است.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻گزارش خطرات جهانی 2024 توسط مجمع جهانی اقتصاد، اطلاعات نادرست و اطلاعات غلط را یک خطر بزرگ جهانی معرفی میکند.
🔹 این اشکالِ ارتباطاتِ فریبنده نهتنها افکار عمومی را گمراه میکند؛ بلکه اعتماد را از بین میبرد؛ شکافهاید اجتماعی را عمیقتر میکند و حقوق اساسی بشر را تهدید میکند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻ژنو: مجمع جهانی اقتصاد بیان کرده است که افزایش اخبار جعلی مبتنی بر هوش مصنوعی و ناآرامی های اجتماعی از بزرگترین خطرات جهانی در سال 2024 هستند.
🔹گزارش خطرات جهانی این سازمان که روز چهارشنبه منتشر شد، گفت که خطرات درهم تنیده اطلاعات نادرست مبتنی بر هوش مصنوعی و قطبیسازی اجتماعی احتمالاً در طی دو سال آینده در چند کشور بزرگ اقتصادی در طول انتخابات آشکارتر خواهد شد.
🔹این خطرات در بحبوحه بحران مداوم هزینه های زندگی، عدم اطمینان اقتصادی و شکاف های اقتصادی و فناوری عمیق تر به وجود می آیند.
🔹بر اساس این گزارش، موانع تحرک اقتصادی ممکن است بخش بزرگی از جمعیت جهان را از دسترسی به فرصت های اقتصادی باز دارد.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻فناوری امروزی، راههای ارزان و آسانی را برای انجام جنگ، همراه با توانایی توزیع ویدیوی دستکاری شده در چارچوب بخشی از یک کمپین اطلاعات نادرست با مقیاس و سرعت بیسابقه ارایه میدهد.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWar
🖋محیط پرابهام جنگ غیر خطی
بخش دوم
🔴بعد از مدت ها به تازگی مجلات و نشریات انگلیسی زبان این موضوع را بار دیگر مطرح کردند.
◀️شواهد جدید نشان می دهد که به احتمال زیاد پوتین دستور ترور لیتونیکوف را صادر کرده همان طور که کارشناسان قبلا ابراز نموده اند عوامل اطلاعات روسیه با یک برنامه دقیق و حساب شده آن را به مرحله اجرا در آورده و یک سناریو بسیار پیچیده را رقم زده اند.اکنون به نظر میرسد؛استفاده از ترور و اهداف سیاسی از چهار اصل کلیدی در جنگ ترکیبی فراتر رفته است و این بازی راهبرد بزرگ؛ به قدرت روسیه در اروپا اشاره میکند.
◀️در گذشته مولفه های اصلی جنگ های ترکیبی را بیشتر بر اساس (بازیگران دولتی و غیردولتی) تقسیم کردند که این موضوع در رابطه با جنگ غیر خطی تا حدودی متفاوت ارزیابی میشود. نمونه نمونه دیگری از جنگ غیر خطی در سال ۲۰۰۷ میلادی روی می دهد هنگامی که دولت روسیه ادعا می کند حمله سایبری به استونی در واکنش به تبعیض نژادی این کشور در برابر جمعیت روس و دستور رئیس جمهور آن کشور به حذف مجسمه و نماد شوروی سابق از میدان تالین بوده است.
◀️در این رابطه بایستی گفت دولتها بازیگرانی را که حملات سایبری انجام میدهد و یا هدف شان را برای عموم جامعه اعمال میکنند ردیابی و تحت تعقیب قضایی قرار خواهند داد؛ لیکن در این میان تعدادی از محققان بر این باورند که حمله سایبری به استونی به دستور روسیه و برای انتقام گیری از سیاستهای پرتنش این کشور بوده و دیگر بازیگران دولتی نقش موثری در اجرای آن نداشتند.
◀️حال سوالی در این رابطه مطرح می شود که آیا موارد فوق نقاط قوت جنگ غیر خطی است یا خیر؟ در پاسخ در میابیم که حملات سایبری یک روش کاملاً "غیر خطی"بسیار کامل و راهبردی است زیرا این گونه حملات به آسانی قابل شناسایی نیست و حتی اگر کشور مبدا نیز شناخته شده باشد طراحان آن قابلیت شناسایی و ردگیری دقیق را نخواهند داشت.
◀️ علاوه بر این؛ مسئله حملات سایبری باعث ایجاد عدم اطمینان در جامعه بین المللی می شود که در موضوع جنگ های غیرخطی عامل موثر در آن به شمار می رود و به عنوان "شبه جنگ" نامگذاری شده است
◀️ حال سوال دیگری در این رابطه دیده می شود که آیا دولت ها می توانند از بانک ها و موسسات خود در مقابل حملات سایبری محافظت دقیق کنند؟در پاسخ به این سوال چنین دمریافت میشود که این گونه حملات پول و کسب و کار شرکتها را نیز تحت شعاع خود قرار داده و تواناییهای اقتصادی و مالی آنها را زیر سوال خواهد بود اما در مقابل چنین شرایطی دولت ها و نظام حاکمیت بین المللی قادرند با داشتن برنامه ریزی مدون و دقیق در مقابل تهدیدات و حملات پیش رو از منابع خود محافظت کنند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWar
🔻عملیات نفوذ:
🔹 "تلاشهای سازمانیافته برای دستیابی به یک اثر خاص در میان مخاطبان هدف"
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻تنها در سال ۲۰۲۱، دولت بایدن بیش از ۱۲۷ میلیون دلار برای اعطای کمکهای مالی به پروژههای «مطالعه» انتشار «اطلاعات نادرست» هزینه کرد که بخش عمدهای از آن در واقع تشویق به سرکوب و مقابله با دیدگاههای مخالف بود.
🔹کل پروژه «مبارزه با اطلاعات نادرست» به این ختم میشود که نخبگان پیشرو دیدگاههای خود را بهعنوان حقیقت مطلق ارائه میکنند و نظرات مخالف، از جمله طنز آشکار یا حتی حقایق واقعی را که ممکن است افراد را به نتایج «نادرست» برساند، سرکوب میکنند.
🔹برای نمونه، کاخ سفید ۲.۳ میلیون دلار به دانشگاه پنسیلوانیا پرداخت کرد تا درباره «انتشار اطلاعات نادرست درباره کووید-۱۹ در شبکههای اجتماعی در میان جوامع سیاهپوست و روستایی» تحقیق کند. هدف این بود که «اطمینان حاصل شود پیامهای بهداشت عمومی» درباره «رفتارهای سالمی مانند واکسیناسیون، استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی» بهدرستی منتقل شوند.
🔹 به عبارت دیگر، کمک به فهم این موضوع که چگونه میتوان مردم را وادار به باور کردن چیزی کرد که (همانطور که اکنون در آمریکا مشخص شده است) نهتنها حقیقت ندارد، بلکه حتی بر هیچگونه اطلاعات علمی نیز استوار نیست.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻در دنیای امروز، جامعه اطلاعاتی آمریکا اغلب به بهانه مقابله با تهدیدهای امنیتی مانند فعالیتهای کارتلهای مکزیکی، اقدام به گسترش نظارت و رهگیری ارتباطات دیجیتال میکند.
🔹 این روند، در حالی که با شعار تأمین امنیت انجام میشود، به یکی از عوامل محدودکننده آزادی اطلاعات و حریم خصوصی شهروندان در فضای گسترده دیجیتال تبدیل شده است. زیر سایه این نظارتها، مرز میان امنیت و سرکوب آزادیهای فردی باریکتر شده و قدرتهای بزرگ در دنیای اطلاعات، ابزاری برای کنترل جوامع بهدست آوردهاند.
🔹 آیا چنین اقداماتی واقعاً برای مقابله با تهدیدات است، یا راهی برای حفظ سلطه بر جریان اطلاعات و ارتباطات در جهان؟
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻نمونهای از دستکاری با استفاده از تحقیق...
🔹 نقشه افزایش اطلاعات نادرست در آفریقا از مرکز آفریقا برای مطالعات استراتژیک
🔹این سازمان توسط USAID و ماکرون تأمین مالی میشود، بنابراین به گفته آنها، روسیها و چینیها به همه اطلاعات غلط میدهند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻سلام. صبح بهخیر!!!
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻از آنجایی که عرصه اطلاعات برای قدرت داخلی و بینالمللی امری کلیدی است، جنگ روانی - اطلاعاتی آنقدر مؤثر میباشد که میتواند «آگاهی» یک کشور را تغییر دهد و اعتماد به نهادهای عمومی و سیاستهای دولتی را به حدی از بین ببرد که شهروندان برای شورش و یا ایجاد انقلابهای رنگی آماده شوند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻دو راه تقریبی برای درک اطلاعات وجود دارد.
▪️اول به روشی بسیار ظریف است که در آن اطلاعات فقط به عنوان داده های منظم دیده می شود.
▪️دوم به روشی ضخیم تر، که در آن اطلاعات، داده های معنی دار منظمی ارائه می دهند که ممکن است از سوی مخاطب درست قضاوت شود.
بی تردید هر دو حساب در یک نقطه شروع می شوند؛در این زمان بایستی گفت اطلاعات از داده ها تشکیل شده است.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarS
✅ بیانیه سفارت روسیه در تهران در خصوص تحركات آمريكا ، آلمان و فرانسه در شورای حکام عليه ايران
▪️در بیانیه سفارت روسیه در تهران آمده است:
🔻در روز ۲۱ نوامبر، شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی به بررسی پیشنویس قطعنامهای پرداخت که به موضوع تضمینها در ایران مربوط میشود. این پیشنویس به ابتکار کشورهای بریتانیا، آلمان، فرانسه و ایالات متحده تهیه شده است، کشورهایی که در مدت بسیار طولانی در تلاشند تا در سطح جهانی و به ویژه در آژانس، تنشها را در خصوص برنامه هستهای ایران افزایش دهند. در پس این تلاشها به وضوح تمایل آنها برای معرفی تهران به عنوان تهدیدی اصلی در خاورمیانه به هر روشی و در نتیجه منحرف کردن توجه جهانی از بحران غزه دیده میشود.
🔻قابل توجه است که در میان نویسندگان مشترک این قطعنامه، کشورهایی قرار دارند که به طور عمد به نقضهای جدی قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل پرداخته و از انجام تعهدات خود در توافق هستهای (برجام) خودداری کردهاند و همچنین تلاشهای چندجانبه برای احیای این توافق را مختل کردهاند. به نظر میرسد که این کشورها امیدوارند که جامعه بینالمللی فراموش کند که چه عواملی باعث رکود عمیق این توافقات مهم شده است. کشورهای اروپایی عضو برجام، با همکاری نزدیک با واشنگتن، به شدت در حال "تخریب تصویر" تهران هستند و تمام مسئولیتها را به دوش آن میگذارند. واضح است که اگر برجام امروز همچنان جاری بود، هرگونه تردید در مورد برنامه هستهای ایران به طور خودکار برطرف میشد. اما ظاهرا این وضعیت برای برخی در غرب که از تنشهای پیرامون ایران بهرهبرداری سیاسی میکنند، مطلوب نیست و آنها به تکرار تهدیدات واهی ناشی از فعالیت هستهای صلح آمیز ایران ادامه میدهند.
🔻روسیه این قطعنامه را به عنوان حرکتی در جهت نادرست تلقی میکند. روشن است که اهداف مبتکران این قطعنامه کاملاً متفاوت بوده و هیچ ارتباطی با عدم گسترش سلاحهای هستهای ندارد. با اینکه کشورهای غربی ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد موفق به تصویب این "محصول" شدند، اما در واقعیت تنها ۱۹ از ۳۵ کشور عضو شورای حکام به آن رأی مثبت دادند. سایر کشورها، که شامل کشورهای اکثریت جهانی هستند، یا به آن رأی ممتنع یا رأی منفی دادند.
🔻روسیه به طور قاطع این قطعنامه را رد کرد و آن را کاملاً نامناسب و غیرمؤثر در ایجاد تعامل سازنده بین طرف ایرانی و آژانس دانست. در واقع، این اقدام انگلوساکسونها و «دوگانه اروپایی» به منظور تضعیف این تعامل طراحی شده است. این واقعیت که متن پیشنویس این سند، قبل از انتشار گزارشهای مربوطه آژانس، در میان کشورهای عضو شورای حکام توزیع شده و همزمان با سفر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران و دیدار او با مقامات جمهوری اسلامی ایران و بازدید از تأسیسات هستهای به همراه بازرسان آژانس، منتشر شده، گواه این موضوع است.
🔻به نظر میرسد که چشمانداز تقویت همکاریها بین تهران و آژانس برای غربیها خوشایند نیست و با برنامههای آنها همخوانی ندارد. آنها آمادهاند هر اقدامی انجام دهند تا سیاست "فشار حداکثری" خود را در قبال ایران توجیه کنند، سیاستی که با خروج آمریکا از "توافق هستهای" در سال ۲۰۱۸ آغاز شد. در واقع، این رویکرد مخرب مدتهاست که اعتبار خود را از دست داده و تنها به افزایش تضادها و تنشها منجر میشود.
🔻طرف روسی امیدوار است که این موضوع توسط ریاست آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز درک شود و نباید به کشورهای که به دلایل سیاسی و به در راستای احساسات ایران هراسی خود عمل میکنند، اجازه داده شود که بر آژانس تسلط یابند. قابل توجه است که در سفر رافائل گروسی مدیرکل آژانس به ایران، وی بر ادامه تعامل سازنده با تهران تأکید کرد. مسکو امیدوار است که او به این مسیر ادامه دهد و به قطعنامههای جانبدارانهای که از نظر قانونی اعتبار ندارند، توجه نکند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarS
🔻برخلاف اصول جنگ، دکترینها تمایل دارند برای یک حوزه معین از جنگ خاصتر باشند مانند دکترینهای محیطی که به درک تهدیدات معاصر و فناوریهای موجود برای مدیریت آن تهدیدها میپردازد.
🔹از این رو، دکترینها اغلب مشروط به سنتهای استراتژیک ملی، فرهنگ سازمانی نیروهای مسلح و پیشرفت فناورانه آنها هستند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
🔻در ایالات متحده، با روی کار آمدن ترامپ، روند شیطان سازی بهسوی چین تغییر رویکرد داده است.
🔹 مقامات آمریکایی بر این باورند که هکرهای چینی شبکههای شرکتهای مخابراتی آمریکایی را هک کرده و تماسهای حدود صد سیاستمدار در واشنگتن را زیر نظر گرفتهاند.
🔹 همانطور که سناتور دموکرات، مارک وارنر از ویرجینیا، به CNN گفت، این "بزرگترین هک شبکههای مخابراتی در تاریخ کشور" است.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
هدایت شده از بنر کانالها
ادمین تبادل کانالت میشم .
آمارت بالای 200 + ، کانالت اخلاقی باشه✅ .
آیدیم :
@law_8354
🔻اهمیت استراتژیک جنگ سایبری:
🔹تاثیر زیاد و هزینه کم : حملات سایبری میتواند با کسری از هزینه عملیات نظامی سنتی انجام شود و آسیب قابل توجهی به قابلیتها و روحیه دشمن وارد کند.
🔹عدم تقارن : کشورهای کوچکتر یا بازیگران غیردولتی میتوانند از تاکتیکهای سایبری برای یکسان کردن میدان بازی در برابر دشمنان قدرتمندتر استفاده کنند.
🔹انکار پذیری : انتساب در فضای سایبری چالش برانگیز است و به مهاجمان اجازه میدهد دخالت خود را انکار کنند یا مقصر را تغییر دهند.
🔹ادغام با جنگ های متعارف : عملیات سایبری بهطور فزایندهای با تاکتیکهای نظامی سنتی ادغام میشود و کارایی نیروهای متعارف را افزایش میدهد.
🔹تهدید مستمر : برخلاف جنگ سنتی، تهدیدات سایبری پایدار هستند و میتوانند در هر زمانی رخ دهند و مستلزم هوشیاری و آمادگی مداوم هستند.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
@HybridWarSt
🔻تابآوری نهتنها به توانایی فردی در مواجهه با بحرانها مربوط میشود، بلکه میتواند در سطوح اجتماعی و سازمانی نیز مورد بررسی قرار گیرد.
🔹 این ویژگی به ما کمک میکند تا با چالشها و مشکلات زندگی بهطور مؤثرتر روبهرو شویم و از تجربیات خود برای رشد و پیشرفت استفاده کنیم.
🔍کانال مطالعات جنگ هیبریدی
https://eitaa.com/HybridWarSt
@HybridWarSt