مرحوم هاشمی ترور شد؟ - ۱
✍ آیا مرحوم هاشمی رفسنجانی کشته شد؟ او در تاریخ ۱۹ دی ۱۳۹۵ که به علت ایست قلبی در گذشت، 82 سال داشت. اما بیراه نیست اگر بگوییم هاشمی کشته شد؛ آن هم توسط کسانی که امروز برایش اشک تمساح می ریزند و سنگ او را به سینه می زنند.
🔹نظیر اگر می خواهید؛ قتل جناب عثمان توسط طلحه و زبیر با وجود مخالفت امیر مومنان (ع) و سپس ائتلاف با مدعیان خونخواه وی (مروان و ولید) و راه انداختن جنگ جمل علیه امیر مومنان. امام درباره همین ها فرمود "حقی را مطالبه می کنند که خود ترک کردند و خونی را مطالبه می کنند که خود ریختند".
🔹زبیر همان است که وقتی در جمل کشته شد و شمشیرش را برای امام آوردند، حضرت گریست و فرمود "چه غبار های غمی که صاحب این شمشیر از چهره پیامبر (ص) پاک زدود". این جمت شریف از امیر مومنان (ع) است که فرمود: "چه بسا عالمی که او را جهل و نادانی اش به قتل رساند. و علم او همراهش بود اما سودی به حالش نبخشید".
♦️هاشمی دو بار ترور شد؛ نوبت اول، به شکل فیزیکی توسط سازمان تروریستی منافقین که نافرجام بود. و نوبت دوم، توسط ائتلاف نفاق جدید و قدیم و برخی اطرافیانش که صریحا می گفتند دوستان جدید در میان حزب (صهیونیستی- انگلیسی) بهائیت و سازمان مجاهدین خلق (منافقین) پیدا کرده اند. در نوبت دوم، با همرنگ نمایی و همراه کردن هاشمی، کوشیدند انتقام خود را از انقلاب و هاشمی که جزو آن بود، بگیرند.
🔹منافقین می خواستند با هل دادن هاشمی به سمت مقابله با انقلاب و نظام، از او انتقام بگیرند. ارگان اینترنتی گروهک ملی- مذهبی 19 آبان 91 نوشت:
♦️«پرسش اساسی این است که با هاشمی چگونه باید رفتار کرد؛ او که در کارنامهاش قلع و قمع «دیگران» را به طور پررنگ دارد و در تصمیمهای بزرگ از جنگ تا اتفاقات سال 67، قتلهای زنجیرهای ]!؟[ و... جزو تصمیمسازان بوده و اکنون با دموکراسیخواهان افق مشترک پیدا کرده، تکلیف چیست؟ آیا باید تاریخ هاشمی را به فراموشی سپرد یا این که به طور #تاکتیکی فعلاً در مورد او سکوت کرد تا اگر زوری دارد ضربهاش را به حکومت بزند و بعد که نوبت خود او رسید به حسابش رسید، یا این که اصولاً تاریخ او را فاشگویانه بر سر کوی و برزن فریاد زد و از هر سازش و حمایتی از او تن زد؟»
🔹ارگان گروهک ملی- مذهبی ادامه میدهد: « اگر بر این باشیم که باید پراگماتیستی عمل کرد و به فراخور وضعیت، وزن قدرت را سنجید و موضع خود را تعیین کرد؛ خیلی زود میتوان به این رسید که پس حمایت از هاشمی به صلاح است. چرا که او به نسبتی به تحقق خواستههای ما نیز کمک میکند فارغ از این که دیگران در مورد ما چه فکر میکنند و اگر آرمانخواهانه عمل کنیم هرگز به زیر علم کسی چون هاشمی نخواهیم رفت چرا که عملکرد او با آب کوثر هم پاک نخواهد شد و همدستی با او دامن آدمی را آلوده میکند! هرگز نباید از گناه اینان گذشت اما باید با ایشان تاکتیکی برخورد کرد یعنی سکوت کرد تا وقت آن برسد.»
♦️حزب مشارکت، یکی دیگر از عوامل اصلی در ترور شخصیت هاشمی در دوره اصلاحات و متهم کردن او به داشتن نقش اول در قتل چند نفر از روشنفکران در سال 77 بود. روزنامههای وابسته به این حزب - از جمله روزنامه صبح امروز وابسته به حجاریان عضو مرکزیت مشارکت- نقش مهمی در این زمینه برعهده داشتند. پس از آن نیز به تصریح محسن هاشمی، اصلاحطلبان در انتخابات مجلس ششم مرتکب تقلب شده و از هاشمی «آغاسی» ساختند. (ادامه دارد)
@IMANI_mohammad
مرحوم هاشمی ترور شد؟ - ۲
🔹 رفتار زيگزاگ و پرتناقض عناصر فرصت طلب و گروهک هاي نفاق با مرحوم هاشمي رفسنجاني به غايت عبرت آموز است. اين طيف هر چند اجزاي مختلفي را تشکيل مي دهند اما در سوءاستفاده و کاسب کاري و مصادره به مطلوب هاشمي رفسنجاني اشتراک نظر داشتند و شامل طيفي از مدعيان اصلاح طلبي و گروهک هايي نظير ملي- مذهبي و... مي شوند.
♦️مدعيان اصلاح طلبي (شامل ائتلاف طيف موسوم به چپ و کارگزاران) تا قبل از دوم خرداد 76 به دو گروه حامي وي (حاضر در دولت سازندگي) و معترض به وي (چپ ها) تقسيم مي شدند. افرادي مانند عبدالله نوري و به ويژه عطاءالله مهاجراني (معاون حقوقي پارلماني رئيس دولت سازندگي) در اواخر دوره سازندگي دست به قلم شده و تصريح کردند بايد به واسطه تغيير قانون اساسي، مقدمات سومين دوره رياست جمهوري آقاي هاشمي را به عنوان «اميرکبير ايران» فراهم کرد.
🔹بعد از دوم خرداد و در آستانه انتخابات مجلس ششم در بهمن سال 78 - با وجود جانبداري هاشمي از خاتمي در انتخابات 76- چپ هاي مدعي اصلاح طلبي با انبوهي از رسانه ها و تريبون ها (نظير روزنامه صبح امروز حجاريان) بسيج شدند تا با ناجوانمردي، عنوان «عاليجناب سرخپوش» قتل هاي زنجيره اي را براي آقاي هاشمي جا بيندازند. آنها حتي عنوان «آغاسي» را براي هاشمي در انتخابات مجلس ششم ساختند.
♦️آن روزگار عطاءالله مهاجراني وزير ارشاد بود، اما نه تنها عليه ترور شخصيت «اميرکبير» ديروز اعتراضي نکرد بلکه امکانات وزارت ارشاد در خدمت انتشار کتاب هاي سياهي مانند «عاليجناب سرخپوش» به قلم اکبر گنجي و ديگراني نظير عماد باقي و... قرار گرفت. اما پس از فوت مرحوم هاشمی، همين مهاجراني در مطلبي با عنوان «هاشمي رفسنجاني: الذي ليس کمثله شخص» نوشت: هاشمي رفسنجاني نه تنها نظير نداشت بلکه گمان نمي کنم در آينده هم ملت ما شاهد فردي با مختصات هاشمي باشد. 25 سال با ايشان آشنا و از نزديک همکار بودم. در دوران وزارت هم به مناسبت هاي مختلف، ايشان را مي ديدم و به ايشان پناه مي بردم و ياري و راهنمايي مي خواستم در هر ديدار جلوه تازه اي از شخصيت ايشان بروز و نمود پيدا مي کرد. او راهنما براي من و نسل ما که در حلقه مديران نسل اول انقلاب بوديم، به مثابه راهنما بود».
🔹افراطيون مدعي اصلاحات که سال 78 مرحوم هاشمي را عاليجناب سرخپوش مي خواندند، در سال 84 پس از شکست مصطفي معين در مرحله اول انتخابات، هاشمي را تبديل به «قديس اصلاحات کردند»!
♦️در همين قالب متناقض و مزورانه، روزنامه شرق که 24 مرداد 95، «اهميت هاشمي» را به «اعلام ختم دوره انقلاب» دانسته بود، بعدها عکس تمام صفحه زد و از يار و اميد امام بودن براي هاشمي نوشت؛بي آنکه تاکيد کندخود اين روزنامه و عقبه سياسي آن ذره اي دلبستگي به امام و انقلاب ندارند.
🔹همچنين صادق زیباکلام از همين طيف متظاهر به سوگواري براي هاشمي، 12 خرداد 92 به روزنامه زنجيره اي بهار گفت: «حاکميت اپوزيسيون نمي خواهد اما ما نمي توانيم اپوزيسيون را از ديد حاکميت تعريف کنيم. همان گونه که ما مي بينيم هاشمي به اپوزيسيون تبديل مي شود، حاکميت هم اين را مي بيند و به هاشمي مي گويد آشيخ اکبر بايد تکليفت را معلوم کني؛ از شما بهره برداري مي کنند و هل مي دهند تا چهره اي بسازند که در مقابل نظام قرار بگيري. ضرورت دموکراسي خواهي، اينها (نهضت آزادي، سازمان مجاهدين انقلاب، دفتر تحکيم) را پشت سر کسي سوق خواهد داد که شنل اپوزيسيون را به تن کند".
♦️زیباکلام افزوده بود: "هاشمي که عمر نوح ندارد. 5 يا 10 سال ديگر با ما نخواهد بود اما جنبش ادامه پيدا مي کند. اگر هاشمي، خاتمي و هر کسي نتواند حداقل خواسته هاي اين جنبش را لبيک بگويد، جنبش آنها را پس مي زند. نگران نباشيد که آقاي رفسنجاني مي تواند پا به پاي ما بدود يا نه، اگر نتواند همپا با جبهه اپوزيسيون بدود، حذف مي شود... مهم نيست هاشمي چه مي کند. او يا مي تواند پا به پاي اين قطار باشد يا نه. اگر حذف شد هيچ اتفاقي نمي افتد، اپوزيسيون يک شخصيت ديگر را درون نظام پيدا مي کند"(!)
@IMANI_mohammad
مرحوم هاشمی ترور شد؟ - ۳
🔹سایت «جرس» ارگان حلقه لندن (اتاق فکر رسمی جنبش سبز در خارج کشور با میدانداری کدیور و مهاجرانی و سروش و عبدالعلی بازرگان که در میان راه از هم پاشید و کار دست کدیور و برخی اعضای گروهک ملی مذهبی افتاد) در تاریخ 5 خرداد 1392 و با انتشار مقالهای تحت عنوان «آیتالله خمینی در برابر آیتالله خمینی»! خواستار انتقام از امام و رهبری به واسطه مصادره به مطلوب امام و تحریف مکتب امام (ره) به واسطه تحریفگری توسط امثال خاتمی و هاشمی و موسوی و برخی منسوبان به امام شد؛ بخوانید:
🔻«گذار در ایران بر گسل عمیق شدن شکاف میان شاگردان و اطرافیان درجه اول آیتالله خمینی رخ میدهد؛ دستهای با محوریت آقای خامنهای که خود شاگرد آقای خمینی بود به همراه کسانی چون آقای جنتی و دسته دیگر در عوض چند سال است (خصوصاً پس از انتخابات 88 و ظهور جنبش سبز) به دموکراسیخواهی نزدیکتر و نزدیکتر میشوند، مهمترین افراد در این دسته دوم میرحسین موسوی، مهدی کروبی، هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی و بیتآیتالله خمینی هستند.
🔻به نظر میرسد استراتژی باید مانور دادن بر روی این شکاف باشد. باید کمک کرد که تمایز این دو دسته هر روز واضحتر شود و به تمایز طرفدار استبداد- طرفدار دموکراسی بدل شود. در این دید نباید با آیتالله خمینی همان معاملهای را کرد که با آقای خامنهای میکنیم. آقای خمینی را باید به عنوان بخشی از تاریخ این کشور نقد کرد، منتها توجه کرد که او به همراه بیتش همچون متنی است که دو قرائت هرمنوتیکی کاملاً متضاد از آن میشود کرد و دموکراسی خواهان قرائت دموکراتیک را برمیگزینند.
🔻این نظریه البته احتیاج به صیقل خوردن دارد. البته که دموکراسی تعریف مشخصی دارد و یحتمل دموکراسی دینی بیمعناست. با این حال به نظرم آقای خمینی و مجموعه سخنان او در سیاست ایران در وضعیت کنونی حکم متن مقدس قرآن یا انجیل برای مسلمانان یا مسیحیان را دارند.
🔻یک راه برخورد با این متون این است که نگاهی ذاتگرا به قرآن یا انجیل داشته باشیم و بگوییم این متون کلاً تولید کننده خشونتاند، یک راه دیگر هم این است که همچون نواندیشان دینی بر آیات انسانگرایانه این متون مقدس بیشتر تأکید کنیم و به عنوان مثال آیات طرفدار جهاد و خونریزی را تأویل کنیم (مثلاً آنها را فقط مربوط به زمان خاص نزولشان بدانیم.) در یک جامعه مذهبی روش دوم بیشتر جواب میدهد.
🔻محتملاً در وضعیت خاص ایران تا اطلاع ثانوی، «آیتالله خمینی» حکم متن مقدسی را دارد که باید آن را به نفع دموکراسی تأویل کرد. هیچ اندیشیدهایم چرا عده زیادی در میان اندیشمندان دنیا از لاک گرفته تا مارتین لوترکینگ و سروش و مجتهد شبستری کوشیدهاند بگویند دین با دموکراسی یا حقوق بشر سازگار است، بجای اینکه بر تضاد این دو به نحوی ذلتگرایانه انگشت نهند؟
🔻یکی از توجیههای مهم این رویکرد آن است که توجه شود دین از منظر هویتی برای بسیاری از انسانها مهم است و بر این اساس بهتر است دموکراسی خواهان یا حقوق بشر دوستان به جای آنکه خود را در برابر دین قرار دهند، از نیروی آن استفاده کنند. هکذا است داستان آقای خمینی در وضعیت بغرنج کنونی ما در ایران.
🔻در این نظر قرار نیست دموکراسی را با معیار سخنان آقای هاشمی و خاتمی بسنجیم. البته که دموکراسی معیارهایی مستقل دارد. بلکه قرار است کوشش کنیم شکاف را عمیقتر کنیم. در این نگاه اصلاحطلبانی چون هاشمی یا خاتمی را در حال شدن و تغییر نگریسته میشوند نه هویتهایی لزوماً ثابت. تغییرات میرحسین و کروبی و رهنورد پس از جنبش سبز بهترین مثالهای امکان چنان تغییری است».
@IMANI_mohammad
انحلال طلبی خسارت بار
مایه عبرت است، نه افتخار
✍ "پدر موشکی" خواندن کسی که می گفت "روزگار امروز، روزگار گفتمان و مذاکره است نه موشک"، حرفی ظاهرا درست و باطنا غلط است. هر اراده ای را باید با پایان آن سنجید و نه ابتدای آن.
♦️قرآن کریم که می فرماید "وَلَا تَكُونُوا كَالَّتِي نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِن بَعْدِ قُوَّةٍ أَنكَاثًا. و مانند آن زن نباشيد كه بافتهى خويش را پس از محكم بافتن، وا می تابید و رشته رشته مىكرد".(آیه 92 سوره نحل)
🔹تفسیر نور ذیل این آیه می نویسد "در تاريخ آمده كه زن بىخردى در نيمى از روز پنبه وپشمى را مىبافت و در نيمِ ديگر بافته خود را وامىتابيد، كار او يك ضربالمثل شد كه قرآن نيز براى كسانى كه زحمات خود را هدر، و پيمانهاى خود را مىشكنند بكار برده است".
♦️چگونه می توان کسی را پدر موشکی خواند که دو سال قبل با ادبیاتی قهقرایی و نفوذ زده گفته بود "اگر میبینید آلمان و ژاپن این روزها محکمترین اقتصاد دنیا را دارند، اینها بعد از جنگ جهانی دوم از اینکه نیروی نظامی داشته باشند محروم شدند... نیروهای نظامی بیشترین خرج کشورهای در حال جنگ را میبردند و از این رو با این اقدام پولهایشان آزاد شد و بهدنبال کارهای علمی و تولیدی رفته و اقتصاد دانشبنیان برای خود درست کردند، لذا دیگر آسیبپذیر هم نیستند، این راه در ایران باز شده است"!
🔹 بر خلاف این ادعا و طبق اعلام موسسه تحقیقات صلح استکهلم، آلمان و ژاپن در سال 2015 در رده بالای اختصاص بودجه نظامی در جهان بودهاند. ژاپن با اختصاص 40.9 میلیارد دلار (طبق اعلام موسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک) در سال 2015 در رتبه هشتمین کشوری قرار گرفت که بیشترین بودجه نظامی را در جهان دارد.
♦️پس از ژاپن نیز، کشور آلمان با اختصاص 36.7 میلیارد دلار در رتبه نهم قرار گرفته که حدوداً 4 برابر بیشتر از بودجه دفاعی ایران بوده است.
🔹متاسفانه رویکرد ارتجاعی برای از هم گسیختن موجودی های اقتدار ملی، ابتدا درباره برنامه هستهای اتفاق افتاد و پس از آن با فشار دشمن، برجام ۲و را درباره سایر ابعاد اقتدار ملی زمزمه کردند اما آشکار شدن خسارت های برجام، ترمز این رفتار انحلال طلبانه و منفعل را کشید. این روند مایه عبرت است ، نه افتخار.
@IMANI_mohammad
هاشمی حامی برجام هم
معترض عملکرد روحانی شده بود - ۱
✍ آقای روحانی دیروز در مراسم دومین سالگرد درگذشت مرحوم هاشمی رفسنجانی، به گونه ای حرف زد و کوشید او را مصادره به مطلوب کند که انگار هاشمی، حامی دربست روحانی باقی مانده بود. اما هاشمی با وجود حمایت از روحانی در انتخابات و برجام، این اواخر درباره عملکرد اقتصادی ضعیف روحانی مسئله دار شده بود.
♦️مرحوم هاشمی رفسنجانی چند روز قبل از فوت، در آخرین جلسه یکی از کمیسیون های "مجمع تشخیص مصلحت نظام"، گلایه و انتقاد های جدی نسبت به مدیریت روحانی مطرح کرد؛ هم به این خاطر که وقت کافی روزانه برای رسیدگی به مسائل به ویژه مشکلات اقتصادی نمی گذارد و هم اینکه از موضع بالا برخورد می کند و ملاقات با او حتی برای من (هاشمی) هم آسان نیست.
🔹هاشمی رفسنجانی 22 تیر 95 در دیدار جمعی از مدیران حوزه رسانه و صنعت، به انتقاد ازافزایش 900 هزار میلیاردی نقدینگی پرداخت و گفت: " اگر 20 درصد این نقدینگیها برای تأمین نیازهای واحدهای تولیدی تعطیل شده برگردند، علاوه بر برگشت رونق به اقتصاد، مشکل بیکاری جوانان تحصیل کرده، مخصوصاً کارگران بیکار شده را حل میکند".
♦️وی همجنین اول شهریور 95 در دیدار وزیر و معاونان وزارت کار و رفاه برای دومین بار تصریح کرد "اگر نقدینگی کشور که رقم قابل توجهی است، مدیریت شود، موجب جبران رکود و کاهش تورم میشود ".
🔹هاشمی 9 آبان 95 در گفت و گو با روزنامه اعتماد و درباره نقدش به 3 سال عملکرد دولت تاکید کرد: "از همان سال اول تأکید داشتم که شما نقدینگی در کشور زیاد دارید و الان این نقدینگی در کارهای انگلی مصرف میشود. مثلاً قاچاقچیها یا پولدارهای بزرگ پولها را میگیرند که خرید و فروش و کارهای دیگر میکنند. دو، سه سال وقت کشور #تلف شد ... یکسری نیازهایی هست که اکثریت مردم به آن نیاز دارند و تا این زمان کار عمدهای روی آن انجام نشد که یکی مسئله #اشتغال است".
(ادامه دارد)
@IMANI_mohammad
هاشمی حامی برجام هم
معترض عملکرد روحانی شده بود - ۲
🔹هاشمی 24 آبان 95 در مصاحبه با روزنامه آرمان با زبان صریح تری سخن گفت؛ "الان مهمترین موضوعی که مردم انتظار دارند، پرداختن بیشتر به رکود و اشتغال است. دولت میتواند حکمی به بانک ها صادر کند و بگوید مثلا این درصد از پولها باید به تولید داده شود. یا مثلا در مرحله اول به کارخانههای تعطیل شده، وام مناسب بدهید اما چون همه این کارخانهها معوقه دارند، نمیتوانند وام بگیرند و روی معوقهشان هم سود میآید. نتیجه نهایی این میشود که اینها ورشکسته میشوند و نمیتوانند پول بانک را هم پس بدهند. به آقای روحانی گفتم بیایید زودتر خودتان را نجات بدهید و کار اینها را راه بیاندازید. به اینها وام و مهلتی بدهید که کارخانههایشان راه بیفتد. اما اگر 3 سال قبل این کار را کرده بودیم، الان همه کارخانههایمان تولید انبوه داشتند و صادرات داشتند".
♦️محمود علیزاده طباطبایی (رفیق 30 ساله مرحوم هاشمی و خانواده وی) در پاسخ این سوال روزنامه شرق که هاشمی به چه مواردی در عملکرد دولت روحانی اعتراض داشت؟، می گوید "به مسائل اقتصادی #معترض بود و به موضوع سرمایهگذاری نقد داشت. هاشمی میگفت زمانی که من دولت را تحویل گرفتم، مسائل و مشکلات آن خیلی زیاد بود، ولی ما مسائل را حل کردیم. او قطعا این انتقادات را میگفت. روحانی نظر خودش را دارد. خیلی جاها به نظر هاشمی عمل نمیکرد. یکی از اختلافات بین هاشمی و روحانی که من دیدم درباره استقلال سازمان برنامه بود. هاشمی میگفت حرف آخر را در تصمیمگیریهای اقتصادی باید کارشناس بزند و نه آدمهای سیاسی".
🔸البته بازگویی این انتقادات، چیزی از نقش و مسئولیت هاشمی در ریل گذاری اشتباه و برجام زده دولت روحانی کم نمی کند. در واقع، هاشمی تشویق کننده اصلی برای اعتماد به شیطان بزرگ بود. او پس از شروع مذاکرات، با هیجان زدگی گفت "تابو شکست"! هاشمی همچنین 28 آذر ۱۳۹۲ در مصلای کرمان خطاب به مردم گفت:
🔹"وزیر خارجه امریکا با اعتراف به خلف وعده امریکا، قول داده است که واشنگتن جبران کند. وقتی وزیرخارجه آمریکا به وزیر خارجه ایران می گوید ما خلف وعده خود را جبران می کنیم و مذاکرات باید ادامه یابد؛ یعنی عزم قدرت های غربی برای گفت وگوهای دوستانه با ایران جدی است. تغییر رویکرد غرب و آمریکا نسبت به ایران، به خاطر هوشیاری مردم است . شما مردم به گونه ای در انتخابات حاضر شدید و دولتی را آوردید که دنیا را مجبور و متقاعدکرد باید با ایران در فضای برابر مذاکره کند".
@IMANI_mohammad
سوالی که روحانی در لابی نپرسید
✍ احسان مازندرانی (منصوب خانواده هاشمی در مدیریت قبلی روزنامه دانشگاه آزاد) می گوید: ر مراسم سالگرد هاشمی، وقتی روحانی داخل لابی سالن شد، با مهدی هاشمی مصافحه کرد و به مزاح گفت "چرا زندان نیستی شما؟". مهدی هم پاسخ داد #زنونابین!
♦️اما کاش روحانی به جای مزاح، از متهم بزرگ پولشویی می پرسید ماجرای رشوه های هنگفت شرکت توتال و استات اویل در دوره مدیریت او بر شرکت های پیمانکار شرکت ملی نفت (تحت وزارت زنگنه) چه بود؟!
🔹دادگاه فرانسه اخیرا توتال را به جرم پرداخت رشوه 30 میلیون دلاری برای عقد قرارداد دو میلیارد دلاری در سال ۱۹۹۷ به پرداخت ۵۰۰ هزار یورو محکوم کرد.
♦️روحانی هنگام دبیری شورای عالی امنیت ملی در دولت اصلاحات، به خاطر خسارات محتمل قرارداد کرسنت، مدیریت زنگنه را فاجعه خوانده بود اما در دولت خود، زنگنه را به وزارت گماشت.
@IMANI_mohammad
داستان آغاسی و ماجرای نماز با کفش
🔸يکي از عناصر آشوبگر بازداشتي نکات جالبي درباره مواضع متناقض محافل ضد انقلاب و از جمله خودش نسبت به هاشميرفسنجاني بازگو کرده است.
♦️«فواد شمس» 27 اردیبهشت 1392 در نوشته اي که از سوي پايگاه گويانيوز منتشر شد، ضمن مرور خاطرات خود تصريح ميکند که در سال 72 هاشمي را عامل فقر و بدبختي مردم قلمداد ميکرد و در سال 76 خوشحال شده از اينکه دوران رياست هاشمي تمام شده است.
🔹او ادامه ميدهد: زمستان سال 78 هاشمي کانديداي مجلس شده بود. با «سلطان علي پروين» عکس يادگاري ميانداخت. من هم پرسپوليسي دو آتيشه کلي فحش به علي پروين دادم که چرا با «عاليجناب سرخپوش» عکس انداخته. هر روز روزنامهها را در راه برگشت از مدرسه به خانه در اتوبوس ميخواندم. به حرفاي بچههاي دبيرستاني گوش ميداديم. همه اکبر گنجي ميخواندند. ميگفتند بايد هاشمي راي نياورد. عاقبت همه هم بهش گفتند«آغاسي».
♦️18 تير سال 1380 در سالگرد کوي دانشگاه تهران روبروي درب اصلي کوي شعار ميداديم:«عاليجناب سرخپوش ما همه گنجي شديم.» و هنوز هاشمي منفور بود. من اين صحنهها را هيجانزده ثبت ميکردم در ذهنم.
🔹وي آنگاه به خطبههاي هاشمي در نمازجمعه 26 تير 1388 اشاره ميکند و مينويسد: آن روز شعار ميداديم هاشمي هاشمي سکوت کني خائني! من در عمرم نماز نخوانده بودم. آن روز هم نمازي نمادين خواندم با کفش و بدون وضو. آخر نماز هم با يک خانم جوان کنار دستم که نميشناختم، دست دادم با خنده قبول باشيد گفتيم. تا ميدان وليعصر رفتيم و آنجا صف ما را درهم شکستند، چشممان از گاز اشکآور خيس بود. اما در قلبمان خوشحال که هاشمي با ماست.
♦️«فواد شمس »در ادامه با بيان اينکه در جريان اغتشاشات بازداشت شد، خبر ميدهد که چند روز پيش از ثبتنام هاشمي جزو شماري از روزنامهنگاران (و برخي افراد بازداشت شده) بوده که در محل مجمع تشخيص مصلحت نظام به ملاقات هاشمي رفته و با او ملاقات کرده است. 🔸چه کسانی مجرای این قبیل نفوذ ها بودند؟
#خناسان
@IMANI_mohammad
♦️شما باور می کنید امثال محمد قوچانی که در دوره اصلاحات، سایه هاشمی را با تیر می زدند و او را پدرخوانده و عالیجناب سرخپوش می خواندند، حالا در مرکزیت حزب کارگزاران، او را #پدر_اعتدال_در_ایران و #خدمتگزار_مردم معرفی کنند؟! دیروز دروغ می گفتند یا امروز؟ و یا همه روزگار؟!
🔹قوچانی اکنون با حکم مشاور در خدمت محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور فعالیت می کند.
♦️او سردبیر روزنامه موهن مردم امروز است که همزمان با اهانت نشریه فرانسوی شارلی ابدو به پیامبر اعظم (ص)، در روزنامه مردم امروز تیتر زد "من هم شارلی هستم"!
@IMANI_mohammad
مستند BBC چی شد پس؟!
🔹عمله و اکله بی بی سی، خیلی باهوش تشریف دارند! چطور؟! در بوق و کرنا کردند که بی بی سی مستند ساخته درباره بهتان زدن در جمهوری اسلامی به اپوزیسیون، به چه قوتی! چند جا هم حاج حسین شریعتمداری را متهم کردند به بهتان زدن.
♦️حالا که حاج حسین با تسنیم مصاحبه کرده و جواب بی بی سی و مهاجرانی و سروش و کدیور را مفصلا با سند داده و خیانت و دروغ هایشان را به رخ شان کشیده، به جای شرمندگی و عذرخواهی، مثلا زرنگ بازی در می آورند و برای رد گم کردن می گویند "اتاق کار شریعتمداری رو دیدین رایانه تولید شرکت آمریکایی اَپل روی میزشه"!
🔹آره واقعا! مردم هم لابد متوجه نشدند که شما زدید به جاده خاکی ! بهتان چی شد پس؟! فَبُهِتَ الّذی کَفَر. قرآن می فرماید وقتی حضرت ابراهیم با نمرود بحث کرد و دهان او را با گفتن این که "خدای من، خورشید را از مشرق به مغرب می برد، تو اگر می توانی خلافش را انجام بده"، بست، کافر (نمرود) مبهوت شد و از پاسخ در ماند.
♦️مباهته یعنی با بی بی سی و نوچه هایش کاری کنید که دردشان بیاید اما نتوانند بگویند چه شان شده و سوز و گدازشان دقیقا از چیست؟!
@IMANI_mohammad
اپل در دست تک تیرانداز
کوبنده تر از جنگنده اف 14 است
♦️رایانه اپل داشتن، غیر قانونی است؟ یا پول و رسانه از آمریکا و انگلیس گرفتن و نوکری کردن؟!
#بی_بی_سی مدعی بود نظام بهتان می زند و شریعتمداری دستشان را با اسناد آشکار رو کرد.
حالا رایانه روی میز را بهانه می کنند که فراموش کنید اصلا بحث سر چی بود ! راستی #نخود_سیاه اعلا را کجا می فروشند؟!
🔹به رایانه حاج حسین بند کردن مثل این است که بگویند چرا خلبانان ایرانی با اف 4 و اف 14 آمریکایی، به رژیم صدام حمله و جنگ نیابتی آمریکا را ناکار کردند.
♦️یکی از افراطیون فراری مدعی اصلاحات، چند سال قبل نوشت: حسین شریعتمداری تک تیرانداز جمهوری اسلامی است و هدف را دقیق می زند.
#دست_بزن_نظام
@IMANI_mohammad
محاسبه کارتر اشتباه نبود
فقط چند دهه جلوتر از زمان بود !
✍ قدرت محاسباتی واژگونه آمریکا را فقط مقتدای انقلاب نبود که بر مبنای واقعیت های انکار ناپذیر به رخشان کشید و هجو کرد؛ محافل رسانه ای آمریکا نظیر مجله تخصصی Foreign Policy سالهاست در این باره اتفاق نظر پیدا کرده اند.
این نشریه معتبر آمریکا در حوزه سیاست خارجی اواخر خرداد 93 نوشت: http://fi9.ir/6caghq
🔻«شاید واشنگتن نخواهد اعتراف کند اما ایران باثباتترین کشور خاورمیانه است. کارتر در سال 1979 با شاه ایران در کاخ سعدآباد تهران دیدار کرد و گفت ایران، جزیره ثبات در یکی از مناطق پرچالش جهان است. مدتی بعد موج انقلاب، ایران را فرا گرفت و پادشاهی پهلوی سرنگون شد.
🔻کارتر به خاطر پیشبینی نادرست مورد تمسخر قرار گرفت اما او اشتباه نکرده بود بلکه تنها چند دهه جلوتر از زمان خود بود(!) ایران امروز در قلب منطقهای آشوبزده، جزیره ثبات است.»
🔻همان زمان VOA رسانه رسمی دولت آمریکا اعلام کرد «آمریکا میداند حرف اول را در عراق، ایران میزند و ژنرال بدون سایه ایران قاسم سلیمانی، از افغانستان تا عراق و لبنان و غزه و سوریه نفوذ دارد.»
@IMANI_mohammad