روحانی و کرونا؛ درس آموزی دیرهنگام
✍️ کرونا با همه مصائب و گرفتاری هایش، یک دستاورد بزرگ داشت و آن این که در هفتمین سال ریاست، درس واقع بینی و اعتماد به نفس در برابر آمریکا را به آقای روحانی داد.
🔹رئیس جمهور امروز گفت "آمریکاییها با همه سروصداها که خودشان را ابرقدرت میدانند، چیزی نیستند. آنها امروز گرفتارترین حکومت و در بدترین شرایط هستند. آمریکا به یکی از کشورها با چه ادبیاتی گفته بود ما ۱۰۰ تا ونتیلاتور به شما میدهیم! این ۱۰۰ ونتیلاتور، تولید یکی از شرکتهای دانش بنیان ما فقط در ۳ روز است".
♦️این اعتماد به نفس دیرهنگام را مقایسه کنید با سخنان شش هفت سال پیش روحانی که می گفت "آمریکا کدخداست و بستن با کدخدا راحت تر است"، "باید همراه شویم و نمیتوانیم در برابر قدرتهای بزرگ، با شعارهایی که گاهی توخالی هم هست، بایستیم".
🔹حالا چند وقتی است ادبیات آقای روحانی تغییر کرده و می گوید "مذاکره مجدد با آمریکا دیوانگی است"، "تا زمانی که جلوی اَبَرقدرتها خودمان را ببازیم، پُررو میشوند" و "رسیدیم به نقطهای که میبینیم در گرفتاریها، نه شرق به داد ما رسید و نه غرب. میبینیم که اقتصاد مقاومتی به دردمان خورد".
♦️عمق این تغییر در شخصیت آقای روحانی را نمی دانیم. چرا که او پس از کلاهبرداری غرب در توافقات 1382 تا 1384 هم منتقد غرب شده بود. اما یک واقعیت روشن وجود دارد. دولت در مواجهه با کرونا، خباثت تمام عیار آمریکا و اروپا در تداوم تحریم ها را دید.
🔹خطر جدی بود. وزارت بهداشت گارد غالبا بسته برخی مدیران دولتی در قبال ظرفیت های فنی و پزشکی و اجتماعی و جهادی در داخل کشور را گشود. انحصار های دولتی یا مافیای واردات و قاچاق نبود که مانع شود. پویش ملی تولید ونتیلاتور، دستگاه سی تی اس کن، مواد ضد عفونی کننده، ماسک، دستکش و گان به راه افتاد؛ محصولاتی که در دنیا بر سر تامین آنها اسلحه کشی و راهزنی -حتی دولتی- رخ داده بود.
♦️ما با این نهضت ملی، در کمتر از سه ماه، از نیازمندی اورژانسی به خودکفایی و حتی صادرات محصولات به آلمان و ترکیه و... رسیدیم. اما مهم تر از این تولید، روحیه جهادی و خط شکن است که با منطق "ما می توانیم"، بر چالشی بزرگ غلبه کرد. و همچنین پویش همدلی مومنانه ای که موج خدمت و دستگیری از نیازمندان را به راه انداخت.
🔹آیا همان هفت سال قبل نمی شد به جای تعلیق و تعلل اقتصادی و انتظار نرم شدن دل دولت های خبیث غربی، به ظرفیت های بزرگ انسانی، فنی و اقتصادی کشور مجال هنر نمایی داد و بی منت، بر سر سفره گشایش و رونق اقتصادی درون زا نشست؟! کدام محافل و با چه انگیزه ای، کشور را دست کم برای هفت سال عقب انداختند؟
@IMANI_mohammad
.
لا اقل روز آخر رعایت می کردید!
🔹از جمله نکات ایمنی که در آموزش رانندگی مورد تاکید قرار می گیرد، رعایت فاصله طولی و عرضی با خودروهای دیگر است.
♦️اکثریت نمایندگان مجلس دهم، در چهار سالی که سپری شد، فاصله قانونی لازم با دولت را برای این که شان نظارتی و هدایت کننده مجلس محفوظ بماند، رعایت نکردند. بنابراین خسارت های بزرگی به کشور و مردم وارد شد.
🔹کارنامه این چهار سال بماند. اما لا اقل فاصله گذاری اجتماعی را رعایت می کردند که این روز آخری، همدیگر را گرفتار کرونا نکنند.
♦️شماری از نمایندگان مجلس در آغاز شیوع کرونا، مبتلا شدند که همین موجب تعطیلی جلسات مجلس برای چندین هفته شد.
@IMANI_mohammad
منحنی نبردها و سرانجام اسرائیل
✍️ 72 سال از تشکیل رژیم اسرائیل در سرزمین فلسطین می گذرد. سرانجام این اشغالگری که از سال 1948 میلادی با نقش آفرینی انگلیس و آمریکا شکل گرفت، به کجا ختم می شود؛ بقا یا زوال اسرائیل؟ نمودار نبردها در این باره چه می گوید؟
🔹رژیم صهیونیستی از سال 1948 تا پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1979 میلادی، روند توسعه اشغالگری و قدرتمندی را پیمود. اسرائیل در جنگ های 1956، 1967و 1973 نیز بر جبهه آشفته عربی غلبه کرد و در سال 1982 به اشغال جنوب لبنان پرداخت.
♦️اما از این پس، افول اسرائیل که به پشتوانه غرب، خود را پنجمین ارتش بزرگ دنیا معرفی می کرد، آغاز شد. حزب الله تازه تاسیس، توانست سال 2000 میلادی، ارتش صهیونیستی را از خاک لبنان بیرون براند و اولین سرشکستگی اسرائیل را رقم بزند.
🔹سپس آريل شارون، سال 2001 ادعا کرد كار فلسطينيها را 100 روزه تمام ميكند. قصاب صبرا و شتيلا، 3500 فلسطيني را قتلعام كرده بود و صهیونیست ها او را بولدوزر میخواندند اما همو مجبور شد تابستان 2005 دستور عقبنشيني از غزه را صادر كند.
♦️شارون گفت «عقبنشيني از غزه، اقدامي دردناك اما اجتناب ناپذير براي تامين آينده اسرائيل است. ما نمي توانيم براي هميشه غزه را نگاه داريم». اما صهیونیستها پس از آن نیز، همه جنگهای بعدی موسوم به جنگ 33 روزه، 22 روزه، 11 روزه و دو روزه را با سرشکستگی پشتسر گذاشتهاند.
🔹پس از شکست در جنگ 22 روزه غزه، روزنامه هاآرتص نوشت "ما نمیدانیم چگونه جنگهای خود را پایان ببریم و دستاورد تعبیر کنیم تا به شکست تفسیر نشود. دستاورد 60 ساله ما با این جنگ از بین رفت".
♦️صهیونیست ها دو بار هم سعی کردند با تحمیل جنگ های نیابتی به منطقه، برای خود حاشیه امنیت فراهم کنند؛ سال های 2001 و 2003 با تحریک آمریکا و انگلیس به اشغال افغانستان و عراق در همسایگی ایران؛ و سپس به واسطه افعی داعش (به کمک آمریکا و آل سعود) که بر عراق و سوریه چنبره زده و تا مرز ایران و لبنان پیش رفت.
🔹شکست صهیونیسم مسیحی در هر دو پروژه، موجب شد محور مقاومت، رزم آزموده تر و گسترده تر شود. امروز کمربندی مقاومت، از ایران و عراق تا سوریه و لبنان و فلسطین کشیده شده است.
♦️ژیم صهیونیستی در سه دهه اخیر، با وجود همه مذاکرات سازش و زد و بند رژیم های مرتجع، روند شتابان سقوط قدرت و اعتبار را پیموده است. این رویداد، بیش از هر چیز، به راهبرد بیداری و مقاومت اسلامی باز می گردد.
🔹رهبر انقلاب سه سال قبل در پاسخ لافزنی مقامات صهیونیستی فرمودند اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید. اما این بدان نیست که اسرائیل الزاما تا 25 سال دوام بیاورد.
♦️پایه های تاسیس این رژیم نامشروع، در اثر بیداری و مقاومت اسلامی و جان فشانی شهدایی که حاج قاسم سلیمانی، سرلوحه آنهاست، عمیقا پوسیده، و همین، سقوط رژیم جعلی را هرچه نزدیک تر نشان می دهد.
@IMANI_mohammad
صهیونیسم و عُصاره آنتی ویروس آن
🔹صد ها میلیون انسان غیرتمند در جهان، امسال غصه دار بودند که به خاطر ویروس منحوس کرونا نمی توانند در راهپیمایی روز قدس شرکت کنند. اما این محرومیت، با همه تلخی اش، یک شیرینی بزرگ به همراه داشت.
♦️به تعبیر قرآن حکیم "عَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ يَجْعَلَ اللَّهُ فِيهِ خَيْرًا كَثِيرًا. چه بسا چیزی را ناگوار می شمارید و حال آنکه خداوند در آن، خیر بسیار قرار می دهد".
🔹شراط ویژه امسال، هر چند مانع راهپیمایی روز قدس شد، در عین حال موجب گردید تا جهان در یک ساعت خاص، پیام کم سابقه ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای را بشنود.
♦️این سخنرانی حکیمانه، در حقیقت عصاره و فشرده و غنی سازی شده همه پیامی بود که می شد در راهپیمایی روز قدس، هر چه موثر تر، به گوش وجدان های بیدار جهان رساند و مانند یک سیلی آبدار بر گوش اسرائیل و آمریکا نواخت.
🔹این چند فراز را دوباره مرور کنید:
💢مبارزه برای آزادی فلسطین، جهاد فی سبیل الله و فریضه اسلامی است. پیروزی در چنین مبارزهای تضمین شده است.
💢امروز کرونا یک واقعیّت است و همه انسانهای باشعور، مبارزه با آن را واجب میدانند. ویروس دیرپای صهیونیسم بیگمان از این پس دیری نمیپاید و به همّت و ایمان و غیرت جوانان از این منطقه ریشهکن خواهد شد
💢همه باید دست مبارز فلسطینی را پُر، و پشت او را محکم کنند. ما با افتخار، هر چه در توان داشته باشیم، در این راه انجام خواهیم داد.
💢یک روز تشخیص ما این شد که مبارز فلسطینی، دین و غیرت و شجاعت دارد و تنها مشکل او دستِ تهی از سلاح او است. به هدایت و مدد الهی برنامهریزی کردیم و نتیجه این است که موازنه قدرت در فلسطین دگرگون شد و امروز غزّه میتواند در برابر تهاجم نظامی دشمن صهیونیست بایستد و بر آن پیروز شود.
💢این تغییر معادله در سرزمینهای اشغالی خواهد توانست قضیّه فلسطین را به گامهای نهایی نزدیک کند. با دشمن وحشی جز با اقتدار و از موضع قدرت نمیتوان سخن گفت، و زمینهی این اقتدار بحمدالله در ملّت شجاع و مقاوم فلسطین آماده است.
@IMANI_mohammad
با ستاره خلیج فارس
به دریای کارائیب رسیدیم
۱- بزک کنندگان برجام، ادعا کرده اند اگر برجام نبود، نمی توانستیم به ونزوئلا بنزین بفروشیم. واقعا؟! چرا نمی گویند قبل از برجام، 1/5 میلیون بشکه نفت صادر می کردیم و با برجام به زیر 200- 300 هزار بشکه رسید؟ چرا نمی گویند کشور را هفت سال با توهم جلب اعتماد کدخدا عقب انداختند؟
۲- آمریکا و اروپا نمی خواستند ما در تولید بنزین خودکفا باشیم تا بتوانند به راحتی تحریم کنند، اینها هم در داخل گفتند ساخت پالایشگاه و تولید بنزین به صرفه نیست! و کشور را تا زمان بازگشت تحریم، وارد کننده بنزین کردند.
۳- آمریکا می خواست اقتصاد ما را کانالیزه و راه های متنوع دسترسی ما به اقتصاد جهانی را محدود کند، اینها هم پذیرفتند به اندازه قبض و بسط دشمن، منحصرا نفت صادر کنند و با پول آن، کالاهای غالبا مصرفی وارد کشور نمایند.
۴- پذیرفتند کانال های واردات و صادرات ما از طریق برجام و FATF و...، تحت اِشراف غرب باشد. دور زدن تحریم را مسخره کردند و رفتار طبق امر و نهی آمریکا را "پیش بینی پذیری" و رفتار نُرمال در جامعه جهانی خواندند.
۵- شد آنچه در این چند سال شد: اقتصاد به درآمد نفت وابسته تر شد و به همین دلیل، تحت فشار تحریم های گسترده ای مانند کاتسا، ایسا و ویزا و... قرار گرفت که زیر ساخت اغلب آنها در دولت فریبکار اوباما چیده شده بود.
۶- اکنون هم جو بایدن نامزد دموکرات ها و اطرافیانش می گویند خواستار تغییر مفاد برجام و تمدید محدودیت های ایران مانند بند غروب هستند. می گویند ایران باید امتیازات جدید بدهد، شاید ما هم به برخی تعهدات برگشتیم (!)
۷- بنزین ایران -در ازای دریافت ۹ تن طلای مورد نیاز کشور- به ونزوئلا رسید؛ چون اولا برجام، درس های به غایت تلخی، حتی به خوابزده ترین ذهن ها درباره غرب داد. ثانیا نظام در برابر بدعهدی دشمن، دست روی دست نگذاشت و به تدبیر رهبر حکیم انقلاب، بر توانمندی های فنی، اقتصادی، نظامی و ژئوپلتیک خود افزود.
۸- ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس به همت قرارگاه خاتم الانبیا (ص)، نه تنها کشور را خودکفا کرد، بلکه به صادرات بنزین رساند. این سیلی، به اندازه سیلی های آبدار هوا فضای سپاه و سپاه قدس بر گوش دشمنان، ضرب داشت. حالا بازتاب درخشش ستاره خلیج فارس، در دریای کارائیب هم قابل رویت است.
۹- کشور اکنون با عبور از دیپلماسی منحصر در اعتماد به غرب، در حال گشودن درهای دیپلماسی و تعامل و تجارت جهانی است. ما قبلا، در کشورهای آمریکای لاتین، خط تولید تراکتورو برخی خودرو ها را راه انداختیم.
۱۰- همچنین به همت مهندسان ایرانی، مسکن سازی انبوه کردیم و درآمد ارزی قابل توجهی کسب کردیم. و البته نیازهای خود را تامین کردیم. آری تعامل با کشورهای مستقل و دارای ظرفیت های اقتصادی و سیاسی، می تواند برد- برد واقعی باشد، مشروط بر این که شجاعت و همت و تدبیر به بند کشیده شده در برجام را آزاد کنیم.
@IMANI_mohammad
فرا غرب؛ کلید عبور از تحریم غرب
🔹کل عرض و طول اروپا با برجام چه قدر به درد ما خورد؟ و ونزوئلا به تنهایی و بدون برجام چه قدر به کارمان آمد.
♦️با برجام، هواپیمای ظریف در آلمان بدون بنزین ماند و به قول خود او، ایران نتوانست حتی یک حساب بانکی در لندن باز کند؛ اما بدون برجام، بنزین به ونزوئلا فروختیم و پیشاپیش 9 تن طلا گرفتیم.
🔹به هنگام تحریم غرب و نیاز ما به بنزین هم، این ونزوئلا بود که به عنوان متحد استراتژیک، بخشی از نیاز ما را تامین کرد.
♦️"ونزوئلا" ها در آمریکای لاتین، آفریقا، شرق و غرب آسیا -و حتی اروپا- کم نیستند؛ مشروط بر اینکه از توهم قرن نوزدهمی و قرن بیستمی رها شویم. توهمی که خیال می کند انگلیس و فرانسه یا آلمان و آمریکا بر همه جهان کدخدایی می کنند.
🔹همین حالا تجارت ما فقط با عراق، چند برابر تجارت با کل اروپاست؛ در برخی مقاطع هم، تا ده برابر بوده و سقف 13 میلیارد دلار بوده است.
♦️نکته مهم این مدل تجارت ها بر خلاف معامله با اروپایی ها، این است که امکان رونق تولیدات غیر نفتی را به ما می دهد و به صرف واردات مصرفی در ازای فروش نفت خام محدود نمی شود.
🔹این عایدی، غیر از عایدات امنیتی و راهبردی تعامل با کشورهای مستقل و فرا غرب است که ما را در شکستن تحریم غرب یاری کرده اند.
♦️روابط با جهان فرا غرب، در عین حال پایدار تر و متوازن تر است؛ مشروط بر این که برخی مدیریت های ما، حمایت موظف خود را از تولید کنندگان داخلی دریغ نکنند و آنها را پای منافع کارتل های غربی قربانی ننمایند.
@IMANI_mohammad
.
از برجام چه می خواستند
که از شکست تحریم شادمان نیستند؟!
🔹کسانی که ادعا می کردند بنزین صادراتی ایران به خاطر گل روی برجام به ونزوئلا رسید، می توانند توضیح دهند چرا روزنامه های بزک کننده برجام، از رسیدن نفتکش های ایران به ونزوئلا خوشحال نشده و از پرداختن به این رویداد مهم در تیتر های اصلی خودداری کرده اند؟!
♦️کافی است این نوع پرداخت -نپرداختن و سانسور!- را با نوع پرداخت نشریات انقلابی مقایسه کنید که اتفاق راهبردی "شکستن حصار تحریم ها" با وجود لافزنی های آمریکا را تیتر اول خود کردند. راز این استقبال و آن ناخرسندی در چیست؟
🔹چرا نشریاتی در کشور، از تحقیر آمریکا و شکست تحریم ها ناشادند؟ مگر همین ها وعده لغو تحریم ها در ازای واگذاری امتیازات هنگفت را نمی دادند و وعده شان بر عکس نشد؟!
♦️چرا در حالی که آمریکا عزادار ضرب شست ایران است، نشریات بزک کننده برجام هم ناخرسند به نظر می رسند؟ هدف آنها لغو تحریم ها بود یا پیشبرد اراده زورگویانه غرب؟ با هدف اول، فروش بنزین و دریافت پیشاپیش هزینه آن شادی بخش است. اما در صورت داشتن هدف دوم، عزادار شدن طبیعی است.
@IMANI_mohammad
.
کابوس کاراکاس برای قاتلان حاج قاسم
🔹آمریکایی ها می گفتند ایران پس از ترور ژنرال سلیمانی، از سوریه عقب می نشیند.
♦️اما رویای آنها کابوس شد، وقتی دیدند ایران وارد کاراکاس (پایتخت ونزوئلا) شده و ونزوئلایی ها تصویر سردار سلیمانی را کنار قهرمانان آمریکای لاتین گذاشته اند.
🔹چی فکر می کردند و چی شد؟ به تعبیر قرآن کریم "ام یریدون کیدا. فالذین کفروا هم المکیدون. آیا می خواهند مکر بورزند؟ پس کافران، مورد مکر الهی هستند".
♦️کریس مورفی سناتور آمریکایی 14 دی ماه 98 (پس از ترور سردار سلیمانی) گفته بود «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، میتواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناک تر بود یا الان که کشته شده؟»
🔹همین سناتور درباره پرتاب موشک ماهوارهبر گفت «پرتاب ماهواره نظامی، سندی بر این واقعیت است که سیاست دولت ترامپ، فقط به تقویت ایران انجامیده و باعث شده تا تهاجمیتر عمل کند. در مقایسه با ۴ سال گذشته، ایران در خاورمیانه تقریبا از هر جهت قدرتمندتر، و آمریکا ضعیفتر شده است».
@IMANI_mohammad
.
سرگیجه اخراجی های خانه ملت
🔹روزنامه های زنجیره ای پس از ناکامی انتخاباتی، سه ماه است درباره ریاست مجلس و اختلاف میان منتخبان انقلابی گریبان چاک می دهند و روزی نیست که عملیات روانی نکنند.
♦️اما حالا اعتماد نوشته "چقدر برای شما مهم است که چه کسی رئیس مجلس یازدهم شود؟ دعواهای سیاسی اصولگرایان برای ریاست بهارستان، در حالی است که مردم در بیرون از مجلس، با مشکلات دیگری دست و پنجه نرم میکنند؛ مشکلات اقتصادی که در چند سال اخیر تشدید شده است".
🔹نفاق از این روشن تر؟ هنگامی که مجلس در اختیار ائتلاف مدعی ائتلاف و اصلاحات بود، فرصت نمایندگی را به سیاست بازی و زد و بند و مسامحه با مدیران کم کار سپری کردند.
♦️پس از آن هم، ناخن به هم سائیدند تا شاید میان منتخبان دعوا راه بیندازند. اما حالا که نقشه شان نگرفته، ادعا می کنند ریاست مجلس مهم نیست، مشکلات مردم مهم است.
🔹خب! پس چرا سه ماه مخاطبان خود را فریب دادید؟ و چهار سال، فرصت خدمتگزاری را از مردم دریغ کردید؟! چرا الیاس حضرتی مدیر روزنامه اعتماد و نماینده مجلس دهم، درباره زد و بند هایش با شهرام جزایری و کله پاچه خوردن هایش با او توضیح نمی دهد؟!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
خود خوری آمریکا تا کجا پیش می رود؟
۱- آمریکا در حال انفجار است و ترامپ گویا فقط می تواند توییت بزند! او با اشاره به آشوب اخیر نوشت: "کشور ما کاملا در حال از هم گسستگی است و با رهبری و مدیریت در واشنگتن انتظار این دست از آشوب و غارت را در جاهای دیگر آمریکا نیز باید داشته باشیم".
۲- مجله آلمانی اشپیگل ماه گذشته، مجسمه آزادی را در بستر بیماری تصویر کرده و نوشت "مدیریت فاجعهآمیز، آمریکا را به مرکز کرونا که با سقوط اقتصادی بیسابقه روبهرو است، تبدیل کرد. آیا شاهد انفجار ابرقدرت هستیم؟".
۳- اعتراضات به خاطر قتل یک سیاهپوست بالا گرفته. پلیس آمریکا سالانه ۱۰۰۰ نفر را به قتل میرساند که بیشتر سیاه پوستند. بیکاری، گرسنگی و بدهکاری غیر قابل تحمل را باید به علت بر افروختگی عمومی در ایالات متحده اضافه کرد.
۴- آشوب در مینه سوتا در حالی شعله ور شده، که آمار قربانیان آمریکایی کرونا از صد هزار نفر فراتر رفته و شمار بیکار شدگان، از مرز چهل میلیون نفر گذشته است.
۵- در کمتر از سه ماه، یک نفر از هر چهار آمریکایی بیکار شده. فقط در هفته گذشته، 2/1 میلیون نفر دیگر، شغل خود را از دست دادند. به گزارش سی ان ان، حتی در دوران پس از جنگ جهانی دوم که ماشین صنعتی متوقف شد، چنین بیکاری یی در آمریکا رخ نداد.
۶- سناتور الیزابت وارن می گوید "پاسخ ترامپ به این بیماری کرونا، شکست در رهبری، سیاست و اخلاق بوده است". تجزیه طلبی کالیفرنیا را باید به بحران بیکاری، گرسنگی حداقل پنجاه میلیون نفر، و برافروختگی رنگین پوستان اضافه کرد. آتش زدن پرچم، به کاری روتین تبدیل شده است.
۷- ترامپ چهار سال قبل توانست بر توسن پر قدرت شبکه های اجتماعی سوار شود و بر غول های رسانه ای دموکرات ها غلبه کند اما حالا هم او می گوید با ید برای بازگرداندن آرامش به آمریکا، توییتر را ببندیم.
۸- امپراتوری آمریکا از همان جا در حال ضربه خوردن است که می خواست به دیگران ضربه بزند. توییتر که سال 88، معبر شبیخون سازمان سیا و برپایی آشوب در ایران بود، اکنون به عنوان ابزار آشوب در آمریکا عمل می کند. جهان این گونه است. مکر می کنید و مکر می بینید. چاه می کنید و ممکن است خودتان در آن سقوط کنید. https://b2n.ir/924789
۹- ترامپ در حالی آمریکا را به نقطه انفجار رساند که چهار سال قبل، نارضایتی از بی عدالتی ها را علیه دموکرات ها سامان داد و سپس، به واسطه دوشیدن رژیم هایی مانند عربستان، توانست رونق نسبی در اقتصاد ایجاد کند.
۱۰- اما گویا یک ویروس کوچک، سلسله جنبان تحولات شگرفی در آمریکا شده، که شبیه آن را چند موریانه، با جویدن عهدنامه تحریمی مشرکان علیه مسلمانان تحت محاصره شعب ابیطالب انجام دادند.
۱۱- آمریکا به دیگ در حال انفجار می ماند. آمریکا در حال خود خوری است و شاید این خود خوری تا سرحد مرگ هم پیش برود.
@IMANI_mohammad
.
این بود "حفظ شئون دیپلماتیک" ؟!
♦️تناقض گفتاری و رفتاری تیم روحانی و ظریف، چگونه قابل توجیه است؟
🔹آقای روحانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در دولت خاتمی بود و دو سال با وزیران خارجه سه دولت اروپایی مذاکره کرد که حاصل آن توافقات خسارتبار سعدآباد و پاریس بود.
♦️پس از او، آقای لاریجانی در همین جایگاه "دبیری شورا"، مذاکرات را ادامه داد. سپس آقای جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد و مذاکرات را با سولانا و اشتون (مسئولان سیاست خارجی اتحادیه اروپا)، تروئیکای اروپایی و ویلیام برنز قائم مقام وزارت خارجه آمریکا ادامه داد.
🔹سال 92 وقتی روحانی سر کار آمد، تیم وی ادعا کردند مذاکرات جلیلی از موضع دبیری شورا، دور از شان است (!) و دولت، مذاکرات را به وزارت خارجه بر می گرداند تا شئون دیپلماتیک حفظ شود.
♦️اما آقای ظریف چند ماه قبل در قطر، با بیل ریچاردسون فرماندار سابق آمریکایی ( و میکی برگمن افسر سابق ارتش صهیونیستی) مذاکره کرده، بی آن که شفافیتی هم در کار باشد. شان کشور را این گونه می خواستند حفظ کنند؟! یعنی وزیر خارجه ما، هم طراز یک فرماندار سابق آمریکا شده است؟!
@IMANI_mohammad