دو خیانت پس از قطعنامه ۵۹۸ و ۲۲۳۱
🔹"شما که می گویید پذیرش قطعنامه ۵۹۸ عاقلانه بود، چرا طبق همان مصلحت سنجی، مذاکره با آمریکا را قبول نمی کنید تا کشور از مضیقه اقتصادی رها شود؟".
♦️این گزاره غربگرایان، پر از تحریف و مغالطه است. اولا در ماجرای قطعنامه، طرف حساب ایران، سازمان ملل بود و نه آمریکا. ثانیا چنین ادبیاتی، اگر سال ۹۲ به کار می آمد، اکنون تهی از معناست.
🔹ما سال ۹۲ تا ۹۴ با آمریکا و پنج کشور دیگر مذاکره کردیم و بر همین اساس، قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت تصویب شد که ناظر به تعلیق تحریم ها در ازای محدودیت های برنامه هسته ای ایران بود. برجام هم به عنوان سند ضمیمه قطعنامه امضا شد. اما دولت های اوباما و ترامپ، قطعنامه و برجام را زیر پا گذاشتند.
♦️وقتی "قطعنامه شورای امنیت" توسط دو دولت آمریکا -ابتدا به تدریج و سپس تمامیت آن- زیر پا گذاشته شده، برای چه و با کدام تضمین مجددا مذاکره کنیم؟ تحریفگران، آمریکا را جای سازمان مللی جا می زنند که به قطعنامه همان سازمان تمکین نمی کند.
🔹ما از سر حسن نیت و اتمام حجت، با دو قطعنامه ۵۹۸ و ۲۲۳۱ همراهی کردیم. اما وقتی ایران ۲۷ تیر ۶۷ قطعنامه را برای آتش بس پذیرفت، بلافاصله از سوی صدام نقض شد و او متوهمانه به ارتش خود و گروهک وطن فروش منافقین دستور حمله مجدد را داد.
♦️این گستاخی، البته با بسیج دوباره ملت ایران، ناکام ماند و به تار و مار شدن ارتش متوهم منافقین انجامید. اما تا دو سال بعد که صدام مرتکب اشغال کویت شد، شورای امنیت با ملت ایران همراهی نکرد.
🔹قطعنامه ۲۲۳۱ نیز هر چند توسط آمریکا نقض شده، اما شورای امنیت در دو سال و نیم گذشته، کمترین اقدامی برای محکومیت آمریکا یا مقابله با تحریم های یکطرفه انجام نداده است.
♦️عنایت دارید که دولت اوباما بلافاصله پس از توافق، تحریم های جدید علیه ایران را در دستور کار قرار داد. اعضای وزارت خارجه اوباما پیاپی به کشورهای مختلف رفته و به مجازات در صورت تجارت با ایران تهدید کردند.
🔹دولت اوباما بارهانوبت اقدام به مصادره اموال ایران در آمریکا و اروپا کرد و تحریم های ویزایی را به اجرا گذاشت. آنها به حمید ابوطالبی (معاون دفتر روحانی) برای نمایندگی دفتر ایران در سازمان ملل ویزا ندادند و سرانجام، تحریم های حداکثری موسوم به آیسا و کاتسا را تدارک کردند. دوره ترامپ هم که بی نیاز از شرح است.
♦️با وجود این واقعیت روشن، چرا برخی اعضای حزب منحله مشارکت (تاج زاده، رمضان زاده و...) و رسانه های زنجیره ای همسو، اصرار به تحریف و تجویز دوباره مذاکره دارند؟
🔹آیا در خدمت سازمان سیا و حزانه داری آمریکا (ستاد جنگ علیه ایران)، ماموریت دارند افکار عمومی ایران را تحمیق کنند؟ فراموش نکنیم که ارگان حزب اتحاد ملت (مشارکت سابق) درباره تحقیر رئیس جمهور صربستان توسط ترامپ نوشت:
🔸"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتي سياسي خواند؟"!
♦️عمده مضیقه های اقتصادی امروز، نتیجه سوء تدبیر همین طیف در ترویج اعتماد به دشمن، کارشکنی در برابر تولید، و بستر سازی برای فساد ، رانت و حیف و میل منابع ملی است. آنها حالا که مردم را ناراضی کرده اند، باز هم آدرس سراب می دهند. خیانت سازمان منافین در سال 67 وطن فروشانه تر است، یا این خیانت نفاق جدید؟
@IMANI_mohammad
.
🔹مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما
♦️غافل از آن كه خدا هست در اندیشه ما
#دفاع_مقدس
جنگ اقتصادی شوخی ندارد؟ واقعا؟!
🔹آقای روحانی می گوید "ما از سال ۵۹ تحریم داشتیم اما جنگ اقتصادی با ایران از سال ۹۷ شروع شد. امروز در جنگ هستیم و جنگ هم شوخی ندارد. ممکن است عدهای هم کشته یا زخمی شوند. عدهای کنار ننشینند و فقط راه و چاره بدهند؛ بگویند کم و کسری وجود دارد؛ همه باید به میدان بیایند".
♦️اولا ایشان ادعا می کرد با توافق و دادن امتیاز، سایه جنگ را از سر کشور بر می دارد؛ اما در همین دوره، آمریکا تروریسم داعش را فربه کرد و تا پشت مرزهای ما گسیل کرد؛ و سردار سلیمانی فرمانده مبارزه با تروریسم در متطقه را ترور کرد.
🔹آمریکا از همان دوره اوباما، در حالی که وعده تعلیق تحریم ها را می داد، تحریم های حداکثری (کاتسا و آیسا) را برقرار کرد. این، جنگ اقتصادی بود. تدریجا نفت ما هم تحریم شد اما دولت با ماندن در برجام، به بازار نفت آرامش داد!
♦️ثانیا دولت، پنج ماه در چین سفیر نداشت و حال آن که این کشور، بزرگ ترین شریک تجاری ایران و عضو دائم شورای امنیت بود. در برخی کشورها هم که دولت سفیر دارد، خلاف منافع ملی خودمان موضع می گیرند؛
🔹سفیر ایران در سئول گفت تهدید رئیس بانک مرکزی علیه شرکت های بد حساب کره ای، موضع دولت نیست(!) و سفیرمان در مانیل به تجار فیلیپینی گفته بود تجارت با ایران را از طریق صادرات لوازم آرایشی شروع کنند (!)
♦️یا سفیر به زور "قانون بازنشستگی" برکنار شده مان در آلمان که دیپلمات دستگیر شده ایرانی را متهم به تروریسم کرد و حال آن که اروپا مقرّ گروهک های تروریستی شده است(!) این مدل دیپلماسی می توانست نقشی مفید در مقابل جنگ اقتصادی داشته باشد؟!
🔹ثالثا دولت بیش از چهار ماه است وزیر صمت (صنعت، معدن تجارت) ندارد و حال آن که این وزارت، یکی از راهبردی ترین وزارتخانه ها در حوزه حمایت از صنعت و تجارت و تنظیم بازار است.
♦️آقای روحانی اردیبهشت ماه، صرفا به خاطر یک غضب، وزیر صمت را برکنار کرد. این کار او نه موجب بهبود وضعیت بازار، بلکه وخامت آن در حوزه تولید و رکود تورمی شده است. او حتی حاضر نشد برای دفاع از وزیر پیشنهادی به مجلس برود.
🔹رابعا اگر بخواهیم فقط فهرست سوء مدیریت یا تخلفات انجام گرفته در وزارت خانه های نفت، راه و شهرسازی، صمت و سازمان برنامه و بودجه را که موجب خود تحریمی یا خود زنی های مشکوک در حوزه "تنظیم بازار، تولید، صادرات غیر نفتی، برنامه ریزی و ساختار معیوب بودجه" مرور کنیم، مثنوی هفتاد من کاغذ می شود.
♦️چه کسانی موجب تحریک دشمن به جنگ اقتصادی می شوند؟ یا آن را شوخی می گیرند؟ دادن کشته و مجروح پیشکش، آیا جز تحمیل خسارت به کشور، خودشان هم یک ریال خسارت دیده اند؟ یا فقط از امتیاز مسئولیت بهره مند شده اند؟
@IMANI_mohammad
جنگ داخلی در آمریکا؛
نزدیک تر از آن چه تصور می کنید
🔹یک هفته قبل و همزمان با گسترش آشوبهای خیابانی، رئیس پلیس فدرال آمریکا (FBI) در هشداری رسمی اعلام کرد آمریکا در آستانه جنگ داخلی است.
♦️به گزارش فرانس پرس، او در جلسه استماع کنگره با موضوع «امنیت انتخابات و برخورد با آشوبها» گفته بود: ما نگران افزایش تنش های مسلحانه هستیم؛ نگرانیم که این تنشها در آستانه انتخابات سوم نوامبر(13 آبان) به درگیری مسلحانه تبدیل شود ".
🔹امروز هم در پی امتناع ترامپ از تعهد به تحویل مسالمتآمیز قدرت در صورت شکست در انتخابات، مقامات ارشد پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) ابراز نگرانی کرده اند که در صورت ایجاد ناآرامیهای داخلی بعد از انتخابات، ترامپ ارتش را برای سرکوب وارد خیابانها کند.
♦️به گزارش «نیویورک تایمز»، ترامپ چهارشنبه و پنجشنبه گذشته هیچ اطمینان خاطری در این باره به مقامات پنتاگون نداد و بار دیگر از تحویل قدرت به صورت صلحآمیز در صورت شکست در انتخابات سر باز زد. او با گفتن این که مطمئن نیست انتخابات «صادقانه» باشد، بر نگرانیها افزود.
🔹ژنرال «مارک میلی»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در پاسخ کتبی به سوالات اعضای مجلس نمایندگان که ماه گذشته منتشر شد، نوشت: من عمیقاً به اصل ارتش دارای شخصیت غیرسیاسی اعتقاد دارم. در صورت اختلاف درباره برخی از جنبههای انتخابات، دادگاهها و کنگره باید هر اختلافی را حل کنند و نه ارتش.
♦️«مایکل کوهن» وکیل سابق رئیسجمهور آمریکا هم گفته است: "اگر ترامپ در انتخابات شکست بخورد، انتقال قدرت به صورت مسالمتآمیز انجام نمیشود زیرا او حاضر به دست کشیدن از این جایگاه نیست. ترامپ هر کاری در توانش باشد انجام میدهد تا از قدرت کنار نرود".
🔹توماس فریدمن تحلیلگر ارشد نیویورک تایمز دیروز به سی ان ان گفته: آمریکا به شکلی اجتناب ناپذیر در آستانه ورود به جنگهای داخلی قرار داد . آنچه در آمریکا می گذرد، به اوضاع لبنان قبل از وقوع جنگ داخلی در چند دهه قبل شبیه است".
♦️فریدمن می افزاید " آنچه اکنون در آمریکا می گذرد، فراتر از حد تصور است و حزب جمهوریخواه به شکلی جدی برای جنگ داخلی تلاش می کند و در یک اقدام پیشدستانه، مشروعیت انتخابات را در صورت باخت ترامپ زیر سوال برده است. آنها می گویند تنها راه جلوگیری از این خطر ، پیروزی ترامپ برای دوره دوم است".
@IMANI_mohammad
.
پای درس "سوپرمن ارزپاشی"!
♦️قبل از تیترهای سفارشی "بازگشت اسحاق" و "حضور مقتدرانه جهانگیری برای حل بحران ارزی"، نرخ دلار دور و بر 4 هزار تومان بود. دولت بهار 97 به اسم تنظیم بازار تصمیم گرفت 18 میلیارد دلار ذخیره کمیاب ارزی را با نرخ 4200 تومان به حراج بگذارد؛ اسمش را هم نشریات اصلاح طلب"دلار جهانگیری" گذاشتند و از او تصویر سوپرمن ساختند.
🔹اما گذر زمان به زودی معلوم کرد دولت از سر بی تدبیری و راه حل های دم دستی، "ارز پاشی" کرده و ملیاردها دلار را مانند بنزین روی آتش التهابات اقتصادی ریخته است: هم ذخایر ارزی نابود شد و نرخ ارز بالا رفت؛ هم رانت خواران از رانت 150 هزار میلیارد تومانی گرفتند؛ هم تاخت و تاز نقدینگی جان تازه گرفت؛ و هم تورم 50 درصدی سر سفره مردم رفت.
♦️حالا امروز آقای جهانگیری با اعتماد به نفس گفته است "مدیران نباید در تصمیم گیریها به دلیل ترس از بازخواست کوتاهی کنند. برخی مدیران به خاطر محافظه کاری بیش از حد، به جای اتخاذ تصمیمات راهگشا، نگران بازخواست دستگاههای نظارتی هستند".
🔹بله مدیران نباید محافظه کار باشند؛ اما حق هم ندارند با ادای سوپرمن بازی، چوب حراج به بیت المال بزنند و درباره خسارت های ناشی از آن حساب پس ندهند. کاش آقای جهانگیری درباره عبرت های ندانم کاری و بی تدبیری های گزاف مدیریتی سخن بگوید و نه درباره شجاعت کذایی در مدیریت و تصمیم گیری.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
عبور از روحانی؛ پس از عبور از خاتمی
✍️ نان به نرخ روز خوردن، اخلاق ناپسندی است. اما از آن زشت تر، احمق فرض کردن مخاطب است. روزنامه اعتماد در یک دوره، تیتر های فریبنده ای مانند #صبح_بدون_تحریم" را همزمان برای دولت و مردم فاکتور کرد.
🔹پس از آن هم دنبال #تَکرار در انتخابات 96 بود و از قول برادر خاتمی تیتر زد #ما_تضمین_وعده_های_روحانی_ هستیم". حتی تیتر می زدند که منتقدان دنبال #پروژه_عبور_از_ روحانی" هستند و ما از او دفاع می کنیم.
♦️"اعتماد" از قول حجاریان مدعی بود مخالفان برای روحانی خواب دیده اند. اما در واقع پس از دیدن افول تند محبوبیت روحانی و معترض شدن مردم، برای چندمین بار خط عوض کردند.
🔹حالا همین روزنامه از قول عباس عبدی تیتر می زند #پیشنهاد_کناره_گیری_روحانی! دیروز به اعتراف خودشان عبور از روحانی، توطئه محسوب می شد و حالا همان نسخه، شفا و خیرخواهی جا زده می شود. اما چرا؟
♦️افراطیون مدعی اصلاحات ماموریت داشتند پس از این که شیره حیثیت دولت اصلاحات را مکیدند و مردم را ناراضی کردند، مجلس و دولت اصلاحات را به #خروج_از_حاکمیت تحریک کنند و ضمنا با #اردک_لنگ_ نامیدن خاتمی، پروژه #عبور_از_خاتمی را برای رادیکالیسم بیشتر به اجرا بگذارند. هدف، انسداد و بی ثباتی در کشور بود.
🔹مزدوران آمریکا در عراق و لبنان، پارسال، پروژه تحمیل استعفا به دولت مستقر را به اجرا گذاشتند تا دو کشور عضو جبهه مقاومت را دچار بی ثباتی و درگیری های داخلی کنند.
♦️آمریکا ماموریت مشابهی را به همکاران بعثی ها و جعجع ها در ایران سپرده است. افراطیون مدعی اصلاحات، روحانی و دولتش را که #نامزد_و_دولت_اجاره ای" خوانده بودند، تاریخ مصرف گذشته می دانند. بنابراین می خواهند آخرین استفاده را در خدمت دشمن انجام دهند: القاء این که نظام نگذاشت دولت کار کند.
🔹آنها موج نارضایتی حاصل از ناکارآمدی را پیش بینی می کردند و برای همین، از روحانی حمایت کردند. بلکه خود، عامل اصلی اخلال در کارکرد موظف دولت بوده اند. بماند که در این هفت سال از امتیازات و رانت های دولتی بسیاری بهره گرفتند. https://b2n.ir/326966
♦️در این میان، جریان انقلابی به ویژه مجلس، با وجود انتقاد های جدی، مقید است ضمن مطالبه گری و همدلی، برنامه های موردی را با هر یک از وزارتخانه ها و مدیریت های اقتصادی در جهت گره گشایی از مشکلات تعریف کند و به فرود آمدن سالم هواپیمای دولت مستقر در ماه های پایانی دوره اش کمک رساند.
@IMANI_mohammad
پنجمین خدعه و خیانت اصلاح طلبان
🔹روزنامه اعتماد، ذیل تیتر "پیشنهاد استعفای روحانی" نوشت:
🔻وضعیت روحانی برای منتقدان اصولگرا مثل استخوانی شده که نه میتوانند قورت دهند و نه میتوانند بالا بیاورند. این تحمل از روی ناچاری است... دود این وضعیت به چشم مردم میرود. طی ده ماه گذشته هیچ مشکلی حل نشده که بر مشکلات اضافه هم شده.
🔻...اخباری از گفتگوها میان نمایندگان ایران و کاخ سفید مطرح میشود. اگر چه به این اخبار اطمینانی ندارم ولی در هر صورت این مسیری است که دیر یا زود باید برگزید... حالا که اصولگرایان، قدرت استیضاح را ندارند، روحانی شخصا دست به کار شود. کناره گیری نه به معنای اعتراض، بلکه به معنای گشودن راه برای حل ماجرا...
🔻اگر برای حل مشکلات و گرانی، آدرس کاخ سفید داده میشود، در این صورت کسی که قادر به گفتگو با آن نیست باید کنار برود و راه را باز کند تا دیگران اقدام کنند. حداقل بخاطر کشور و مردم چنین کنید".
🔹همزمان رمضان زاده سخنگوی دولت اصلاحات، توییت زده "پیشنهاد عبدی درباره استعفای روحانی، پیشنهاد خوبی است برای رهایی از سر درگمی و مشخص شدن مسئولیت ها!".
♦️بله برای نیروهای انقلابی هم مثل مردم، تحمل بی کفایتی های دولت روحانی سخت است. اما این بی کفایتی، نانی است که اصلاح طلبان سر سفره مردم گذاشته اند. آنها با دادن آدرس اعتماد به آمریکا، در حق مردم خیانت کردند و نمی توانند دوباره نسخه تجویز کنند.
🔹خدعه و خیانت دوم شان، این است که با وجود عهدشکنی آمریکا، خواستار مذاکره مجدد شدند و نوشتند حتی اگر لازم باشد مثل رئیس جمهور صربستان تحقیر شویم و مثل برّه و برده مقابل ترامپ بنشینیم، عقلانی است (!) چرا به دروغ، آدرس گشایش اقتصادی را در واشنگتن می دهند؟ مگر با همین آدرس، معیشت مردم را تنگ نکردند؟
♦️خدعه و خیانت سوم این است که دروغ "مذاکره پنهانی" را که جعل یک نشریه کذاب کویتی (مثل خودشان وابسته به آمریکایی) است، راست جا بزنند و القا کنند نظام دنبال مذاکره است.
🔹خدعه و خیانت چهارم، القای اختیار نداشتن دولت است و حال آن که دولت، توافق کج و معوج برجام را بر خلاف چهارچوب های نظام و هشدار ها و نصیحت های رهبری فراهم کرد و به شکلی غلط تر به اجرا گذاشت.
♦️آیا باید توانمندی نظامی را هم واگذار، و کشور را مقابل دشمن خلع سلاح می کردند؟ آیا با ندانم کاری بنزینی چهار ساله، کشور را به کام آشوب نبردند؟ دیگر اختیار کدام کار را باید می داشتند؟ مگر سعید لیلز کارگزارانی نگفت با اختیارات داده شده به دولت، چوب خشک، اقتصاد را بهتر اداره می کرد؟!
🔹دو دهه قبل هم وقتی دولت و مجلس مدعی اصاحات در اثر بی کفایتی شدید و انحراف از خدمتگزاری، مردم را ناراضی کرد، همین طیف دم از خروج از حاکمیت زدند و مدعی شدند دولت اختیارات ندارد.
♦️بیست سال بعد، چرا مجددا در انتخابات با وعده های عوام فریبانه، کشور را به لبه پرتگاه بردند و چرا چهار سال بعد مجددا ادعا کردند "ما اصلاح طلبان تضمین وعده های روحانی هستیم"؟! آنها با فشار برای کناره گیری کسی که او را نامزد اجاره ای خواندند و حالا تاریخ مصرف گذشته می دانند، پنجمین خدعه و خیانت را مرتکب می شوند.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
پای درس حاج حسین
🔹همین ریزه کاری های مومنانه و حکیمانه است که حاج حسین شریعتمداری را دوست داشتنی تر و سزاوار احترام همیشگی می کند. رفتار او، یک مکتب تربیتی است.
♦️آنجا که ضرورت است، شجاعانه پا در میدان روشنگری می گذارد. در برابر دشمن با صلابت و قاطع است، و نسبت به جبهه خودی، با فروتنی و تواضع سخن می گوید؛ حتی اگر پای نقدی خیر خواهانه در میان باشد. آنجا هم که اقتضای انصاف و حق باشد یا پای مصلحت به میان بیاید، از عذر خواهی دریغ نمی کند.
🔹این هم بخشی از معامله با خداست؛ چه آنجا که باید شجاعانه به خط دشمن بزنی و جوّ را بشکنی، چه آنجا که باید دوستان را صمیمانه و ناصحانه بر حذر بداری، و چه در موقعیتی که عذر خواهی را مومنانه انتخاب کنی.
♦️او بارها و بارها در کیهان از حضرت آیت الله العظمی سیستانی با تکریم و احترام و به عنوان سرمایه بزرگ جهان اسلام که عراق را در برابر فتنه های اشغالگران صیانت کرد، یاد کرده است.
🔹تیتر های اصلی فراوان و یادداشت های متعدد کیهان در طول این سال ها، شاهدی غیر قابل انکار است. بنابر این، اگر هم فروتنانه و با احترام تمام، دغدغه ای مهم را در میان بگذارد، یا عذرخواهی کند، هر دو از او پذیرفتی و باور کردنی است.
♦️اما شبکه مزدورانی که پارسال در آشوب های عراق، دستور هتاکی خیابانی علیه این مرجع والا را داده یا در رسانه های شان بازتاب وسیع دادند؛ و آنها که در ایران خواستار تظاهرات علیه خود خدا بودند و تقلید از مرجعیت را به کار میمون تشبیه کردند و در فتنه سبز به ساحت امام حسین (ع) جسارت کردند، تظاهرشان به دفاع از آیت الله سیستاتی و مرجعیت را کسی باور نمی کند.
♦️تقلا های اخیر این دو طیف بد سابقه در عراق و ایران، به خاطر هراسی است که موج توقف ناپذیر اخراج از آمریکا در جان شان انداخته است. و گرنه آنها، دشمن دینی هستند که آیت الله سیستانی (حفظه الله تعالی) عمر مبارک خود را پای صیانت از آن گذاشته است. و الحمد لله رب العالمین.
@IMANI_mohammad
هیجانی که گران تمام شد؛
پایان پنج ماه بلاتکلیفی صمت
🔹قریب پنج ماه بی وزیر ماندن وزارت صمت، امروز به پایان رسید. یک غضب عجیب آقای روحانی نسبت به وزیر قبلی، موجب شد کشور در شرایطی که خود او، آن را "جنگ اقتصادی" می نامد، به مدت 141 روز فاقد وزیر باشد.
♦️وزارت صمت (صنعت، معدن، تجارت)، قلب فرماندهی دولت در چهار حوزه "حمایت از تولید"، "تنظیم بازار"، "حمایت از صادرات" و "مدیریت واردات" است. اثر تخلیه نا به جای خشم و غضب روحانی را هم، در تشدید نابسامانی بازار خودرو و مایحتاج عمومی دیدیم. آن تصمیم غیر عقلایی، موجب سخت تر شدن معیشت مردم شد. حجم خسارت را باید کارشناسان برآورد کنند.
🔹آقای روحانی بر خلاف سنت همیشگی معرفی وزیران پیشنهادی، برای بار دوم به مجلس نرفت. نمایندگان مجلس، نوبت قبل از رفتار روحانی گله مند شدند. درباره وزیر جدید هم حرف و حدیث و ابهام کم نبود.
♦️نمایندگان بر اساس ابهامات موجود درباره وزیر پیشنهادی، می توانستند او را تایید نکنند. اما با مصلحت اندیشی به جا و تصمیم همدلانه سعی کردند به بی ثباتی در وزارت صمت خاتمه دهند و نگذارند نبودن وزیر، بیش از این بهانه و مجوزی برای رها شدگی بازار شود.
🔹ما در این پنج ماه، دو رفتار متناقض از رئیس جمهور دیدیم. از یک طرف ادعا می کرد کشور در شرایط جنگ اقتصادی بی سابقه است و از طرف دیگر، در برکناری وزیر و بی محلی به مجلس، به نحوی رفتار کرد که انگار ترجیحش بر بی وزیر ماندن صمت است و نه ثبات یافتن آن!
♦️او مردم را از سایه جنگ ترساند تا رای بیاورد اما حالا اذعان دارد دشمن در دوره او جرئت کرده جنگ راه بیندازد. با این وجود، در طوال این هفت سال تقریبا هیچ وقت، او را مهیای دفاع در برابر دشمن و دفع درست تهدیدات ندیدیم.
🔹روحانی، رئیس دولتی است که بالاترین رکورد های تورم، رکود، نقدینگی، ضریب جینی، رشد منفی اقتصادی، و سختی کسب و کار را به نام خود زده است. او تنها رئیس جمهوری است که برای پنج ماه وزارت صمت را بی وزیر گذاشت؛ همچنان که سفارت ایران در چین (بزرگ ترین شریک اقتصادی کشور) را به مدت پنج ماه بدون سفیر نگه داشت!
♦️متاسفانه آقای روحانی در زمینه برخی کارهای غلط و پرخسارت، توانش را به کار بست و کم نگذاشت. اما امید که این یازده ماه باقی مانده را دریابد و نامی نیک باقی بگذارد. ما دوست نداریم پرونده دولت او با همین قضاوت تلخ و ادبیات این روزهای مردم بسته شود.
@IMANI_mohammad
تخم مرغ گندیده
🔹تاج زاده توییت زده: "یک جوان ایرانی بهنام زرتشت بختیاریمقدم شهردار شهر نویی سور مَرن در فرانسه شد. وی ۳۰ ساله، حقوقدان و اصالتا لاهیجانی است. چرا نباید کشور بهگونهای #رهبری شود که استفاده از توان و استعداد همه شهروندانش، نه فقط خودیهای ۱۵درصدی ممکن شود ووضعیت اسفبار کنونی خاتمه یابد؟".
♦️او خود را به نادانی زده. و گرنه جواب سوالش را باید در شورای شهر شبه اصلاح طلب پیدا کند. همان ها که اجازه یافتند به شورا بروند، اما در طول سه سال، سه شهردار جا به جا کردند؛ بی آن که قدمی برای مردم بردارند.
🔹خیلی هم که خودشان را به زحمت انداختند، نام چند خیابان را به نام چند هنرمند زدند تا مردم را از حیرت این که در شورا چه می کنند، بیرون بیاوردند!
♦️شهردار اول شان، وسط برف و یخبندان و راه بندان تهران، گویا در کیش مشغول برگزاری ماه عسل بود. وقتی هم استعفا داد، هیاهو راه انداختند که نظام نگذاشته کار کند... مدتی بعد خبر آمد پنج گلوله شلیک کرده و نو عروس جوان را به قتل رسانده است.
🔹شهردار دوم، بازنشسته بود و طبق قانون منع به کارگیری بازنشستگان برکنار شد. و سومی، کسی است که رئیس شورای شهر می گوید شجاعت و جرئت کافی برای مدیریت ندارد.
♦️تاج زاده ها الان اگر در پاریس بودند، با گوجه و تخم مرغ گندیده جواب می گرفتند. اما اینجا در میان انبوه چک برگشتی وعده ها، هنوز هم آروغ طلبکاری می زنند تا حساب پس ندهند. خیال می کنند مردم هم اصلا متوجه نمی شوند!
🔹او اگر وقت کرد، عیادت حسین فریدون را پس بدهد و سوالش را از او بپرسد که به اتهام فساد اقتصادی در زندان است.
@IMANI_mohammad