آمریکا در چند قدمی جنگ داخلی
💢نیویورک تایمز: ترامپ از چندهفته قبل به مشاوران خود گفته در صورت شکست در انتخابات انتظار دارد با رسیدگی های جدی از سوی دادستان روبرو شود.
💢نشریه آتلانتیک: آینده آمریکا شاید شبیه به لبنان باشد. برای آمریکا درسهایی وجود دارد که میتواند به طور اخص از بیروت، در مورد گسترش خشم، عصبانیت و عدم تحمل یکدیگر بگیرد. شاید بتوانیم به این سوال که چه بر سر ما آمده پاسخ دهیم.
💢شیرین هانتر عضو شورای روابط خارجی آمریکا: احتمال وقوع اعتراضات گسترده پس از انتخابات بیش از گذشته است
💢دالاس نیوز: آمریکاییهای هراسان از خشونتهای پساانتخابات، با سوء ظن به یکدیگر مینگرند.
💢فاکس نیوز: ۷۵درصد مردم آمریکا نگران خشونتهای پساانتخابات هستند.
💢خبرگزاری فرانسه: اگر بایدن با اختلاف کم پیروز شود، ترامپ به خشونت متوسل خواهد شد
💢بایدن: به ریاستجمهوری پایان میدهیم که باعث تفرقه آمریکا شد
💢بایدن: احساس پیروزی دارم. ترامپ فاسدترین رئیس جمهور تاریخ معاصر است.
💢ترامپ: ممکن است مجبور شویم چند هفته منتظر نتیجه انتخابات باشیم.
💢ترامپ: پیروزی بزرگ در انتظار ما است؛ بایدن: ترامپ چمدانهایش را ببندد
💢مایک پنس: به پیروزی ترامپ در دور دوم اطمینان داریم
💢پلوسی رئیس مجلس نمایندگان : در صورت اختلاف در نتیجه انتخابات، مجلس نمایندگان آماده تصمیمگیری و مقابله با اقدامات رئیسجمهور است
💢مسئول برگزاری انتخابات در شهر باتلر واقع در پنسیلوانیا: از تعدادی از آرایکه قرار بود به رأی دهندگان تحویل داده شود، خبری نیست. هیچ اطلاعی از تعداد آرای گمشده نداریم.
💢اوباما در واکنش به احتمال اعلام پیروزی ترامپ قبل از پایان شمارش آرا: این کاری است که یک دیکتاتور ذلیل انجام میدهد.
💢 فروش سالانه سلاح در ایالت متحده رکورد زد.
💢 فرمانداران ۱۶ ایالت، به دلیل احتمال بروز ناآرامی و درگیری، هزاران نیروی گارد ملی را فعال کردهاند.
@IMANI_mohammad
♦️خون حاج قاسم سلیمانی و تاوان آن، همچنان بر سر حاکمیت آمریکا سنگینی می کند.
🔹آمریکا چگونه تاوان این جنایت را خواهد پرداخت؟ نمی دانیم.
♦️شاید هم آمریکا در حال پرداختن تاوان آن جنایت است و انتقام حق آغاز شده.
🔹آمریکای دو شقّه، به شکل بی سابقه ای با خود دست به گریبان شده است.
@IMANI_mohammad
کارنامه، انتخابات آمریکا؟!
🔹در انتخابات آمریکا، ممکن است ترامپ پیروز شود یا بایدن. شاید هم زد و خورد و آشوب وارد فاز تازه ای شود.
♦️اما هر اتفاقی در آنجا بیفتد، کارنامه مدعیان اعتدال واصلاحات در چشم مردم ایران، همان خواهد بود که هست: مردودی در معدل!
🔹آرزو اندیشی درباره انتخابات آمریکا برای کسانی که هفت سال تمام، مرتکب سوء مدیریت فاحش شدند، کارنامه تولید نمی کند؛
♦️اما در عین حال نشان می دهد دست جماعت پرگوی بی عمل -لیبرال های نادان و مغرور به تعبیر فرشاد مومنی- چه قدر خالی است.
🔹توهین این جماعت به شعور مردم را کاری نداریم. اما آیا واقعا در خلوت خودشان هم فکر می کنند قرار است بایدن جای اینها کارنامه بسازد؟!
@IMANI_mohammad
بر کار عجله لعنت!
🔹دلت می خواهد به برخی مدیران دولتی و سیاستمداران و رسانه های حامی آنها بگویی؛ "خب! سیرک انتخابات آمریکا هم به سر آمد. اگر بهانه تان تمام شد، بفرمایید سر کارتان و به مشکلات رسیدگی کنید".
♦️اما یادت می افتد که بعضی از اینها، کار کردن شان هم گرفتاری و درد سر دارد. مثل آبان پارسال که آن بلای بنزینی را سر مملکت آوردند؛ یا همین هفت هشت ماهی که مدام دستور صادر کردند برای تنظیم بازار و هر دفعه، یک شوک جدید به قیمت ها دادند!
🔹یاد همان داستان طنزی می افتی که حاج حسین شریعتمداری چند بار بازگو کرده است:
💢میگویند شخصی نزد نجاری رفت و برای کودکش که تازه به دنیا آمده بود، سفارش ساخت یک گهواره را داد... نجّار اما در ساخت گهواره، امروز و فردا میکرد. کار آن قدر به درازا کشید که کودک بزرگ شد، ازدواج کرد و صاحب فرزند شد.
💢مرد جوان نزد نجار رفت و از او خواست که حالا دیگر گهواره را برای فرزندش بسازد! نجار با شرمندگی تیشه را برداشت که برای ساخت گهواره، بر تکه چوبی فرود آورد، تیشه از جا در رفت و به پای خودش اصابت کرد. حالا خون جاری شده بود و نجار با عصبانیت می گفت؛ پدران ما یک چیزی میدانستند که میگفتند؛ بر کار عجله لعنت!
🔹حالا حکایت مردم ماست و هفت سال خوف و رجا درباره برخی مدیران مدعی کاربلدی؛ که یا حال تیشه برداشتن ندارند و یا اگر هم بعد از مدتی طولانی اراده می کنند، تیشه را به جایی که نباید می کوبند؛ البته نه به پای خویش، بلکه بر معیشت مردم!
♦️مدیران غربگرا، هفت سال است منتظرند مذاکره سر پا شود، توافق به دست بیاید، توافق نقض شود، آمریکا خارج شود، اروپا بماند و وعده سر خرمن بدهد، نخست وزیر ژاپن بیاید، رئیس جمهور فرانسه وساطت کند، سرنوشت انتخابات آمریکا معلوم شود، ترامپ عشوه کند، بایدن کرشمه بیاید و... تا بجنبند، مرداد ۱۴۰۰ هم فرا رسیده و باید مدیریت هشت ساله را تحویل بدهند.
@IMANI_mohammad
به مرحله Where is my vote نزدیک شدیم
🔹یواش یواش داریم به مرحله ای که مردم تو آمریکا باید بریزن تو خیابون و بگن Where is my vote? (رای من کجاست؟) نزدیک میشیم.
♦️فقط چن تا موسوی و خاتمی و کروبی لازمه.
@IMANI_mohammad
همین قدر تباه!
♦️وضعیت آمریکا، تماشایی است. هر دو نامزد، ادعای پیروزی دارند و درباره تقلب هشدار می دهند. گزارش ها از رای دزدی، و حتی رای دادن و رای آوردن مرده ها (در انتخابات کنگره) حکایت می کند! همزمان، خیابان ها شاهد تجمعات و زد و خورد گسترده است.
♦️بایدن و ستادش احتمالا تا ساعاتی دیگر، خود را پیروز قطعی اعلام خواهند کرد تا از ترامپ جا نمانند. آنها رئیس جمهور مستقر را دزد، متقلب، فاسد، دیوانه و دروغگو می خوانند
🔹ترامپ در یک سخنرانی که توسط برخی شبکه ها سانسور شد، گفت: "این سیستم، فاسد است . ۱۰۰ ها میلیون دلار علیه ما خرج شد. ۱۰۰ ها هزار رای آمده، که معلوم نیست از کجا آمده؟ انتخابات را طراحی (مهندسی) کرده اند. شمارش، توسط یک ساختار فاسد دموکرات در حال انجام است. برگه های ناشناس را می شمارند که هیچ مهر پستی ندارد".
♦️او می افزاید: "نمی گذارم کشور، این طوری بی آبرو شود. اگر نگذارند پیروز شوم، کار را به دیوان عالی می کشانم. ایالتهایی را که بایدن مدعی آنها شده، قانونا به چالش خواهیم کشید".
🔹 اشاره او به بالاترین نهاد فیصله بخش در انتخابات است؛ جایی که قاضی های همسو با وی، دو بر نامزدهای حامی دوکرات ها هستند. روند قفل شدگی و درگیری، در حال بی آبرو کردن امپراتوری بزرگی است که خود را "پایان تاریخ" می نامید و مدعی بود قله تمدنی دنیاست.
♦️داستان جامعه به شدت قطبی شده آمریکا، روز سه شنبه به پایان نرسید، بلکه تازه، اوج گرفت. آثار اقتصادی و اجتماعی کرونا، جامعه قطبی شده را دچار التهاب بیشتر کرد. اوضاع به قدری بحرانی است که وزیر دفاع آلمان هشدار داده "وضعیت آمریکا به مرز انفجار رسیده است".
🔹حتی اگر بایدن برنده شود، ترامپ کار خود را با این سیستم کرده. او به مدت چهار سال، شکاف موجود را شدت بخشید. نشریات بسیاری در آمریکا و اروپا، روی جلد خود را به تصویر پرچم از هم گسیخته ایالات متحده مزین کرده اند. این عناوین را مرور کنید:
💢فاکس نیوز: حالا که قانون رعایت نشده و تقلب زیاد بوده، انتخابات در برخی ایالت ها دوباره باید دوباره برگزار شود.
💢نیویورک تایمز: ترامپ چه پیروز شود، چه بازنده، یک چیز مشخص است: او به آسانی کنار نخواهد رفت.
💢فرانس ۲۴: بدترین سناریو در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در حال رقم خوردن است. طولانی شدن روند انتخابات بدون سرانجامی مشخص، فقط یک سناریوی ترسناک نیست؛ بلکه دارد اتفاق می افتد.
💢مجری شبکه NBC: ما در نقطهای هستیم که بزرگترین تلاش برای بیاعتبار کردن انتخابات آمریکا در حال انجام است. اگر این اتفاق در هر کشور دیگری رخ میداد، رهبران جهان، آن کشور را تهدید به تحریم میکردند.
💢سی ان ان ضمن قطع سخنرانی ترامپ: این، رئیس جمهور آمریکاست. قدرتمندترین شخص روی زمین که مثل یک لاک پشت به پشت افتاده و دارد دست و پا میزند و تمام مردم دنیا هم دارند تماشا می کنند! رفتار او خطرناکترین حمله به بنیان دموکراسی است.
🔹عبرت آموز است. چاهی را که ده سال قبل برای ما کنده بودند، حالا خودشان در آن افتاده اند. بی آن که پای تحریک صد ها شبکه ماهواره ای و سیاسی خارجی در میان باشد.
♦️روسیاهی ماجرا اما برای غربزده هایی خواهد ماند که به جای بازگویی واقعیت ها، در حال بزک کدخدای برهنه، و تکبیر و تهلیل و توقیر آن هستند! همین قدر تباه.
@IMANI_mohammad
دخیل فشل به فشل!
🔹معنای دخیل بستن برخی محافل به آمریکای فشل، چند جمله بیشتر نیست:
💢 عصا زیر بغل بُت عیّاری می گذارند که در کار خود درمانده..
💢از غریق گرفتارِ خود، انتظار دستگیری دارند.
💢راسا هیچ هنر و کفایتی ندارند که به مردم عرضه کنند؛
💢 من آنم که رستم بُود پهلوان. یا به عبارت درست تر؛ من آنم که آرنولد، پهلوان پنبه بود!
💢در هشت، نُه ماه باقی مانده نیز همچون هفت سال گذشته، انتظار کمترین کار و خدمت و تدبیری را از ما نداشته باشید.
@IMANI_mohammad
.
شکست عشقی با کاتسا ماتسا
♦️بله SANCTIONS ARE ENDING. تحریما رو به پایانه، به این سوی چراغ قسم! هفت ساله تحریما رفته، هر چند که از اون طرفی برگشته.
🔹تحریمای کاتسا ماتسا و آیسا مایسام، درسته که مادر تحریماس و مال دوره بایدن و اوباماس، اما یادگاریه؛ یادگاری یه شکست عشقی که میشه دوباره تجربه اش کرد!
♦️شک نکنین اگه ظریف بیاد، اوضاع خوب میشه... همه تحریما رو هوا می کنه... میشه سوپرمن ارزی و جای جهانگیریو تو صدر جدول می گیره.
🔹اون سعید جلیلی بود که فکر می کرد جان کری و جو بایدن رفیقشن؛ اما سرش کلاه گذاشتن(!) جلیلی بود که می گفت تحریم ها با برجام برداشته میشه؛ ظریف حواسش جمع بود!
♦️ظریف واسه درس عبرت توافق جلیلی با کری بود که گفت "توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد"؛ و رنه، خودش که میدونه آمریکاییا چه پدر سوخته ای هستن.
🔹عراقچی هم، معاون جلیلی بود نه ظریف که وقتی سرش کلاه گذاشتن، گفت: "نتیجه پایبندی به برجام، تحریمهای بیشتر بود. درسی که از برجام گرفتیم این بود که مقاومت بهتر از رویکرد فعلی دولت در سیاست خارجی جواب می دهد".
♦️آره SANCTIONS ARE ENDING. ارواح خاک عمه غربگراها!
@IMANI_mohammad
.
.
فرش قرمز بورس برای با #بایدن_آبی!
♦️بازار بورس امروز در مقابل بازی سیاسی مدعیان اعتدال و اصلاحات با "جو بایدن آبی" (رنگ دموکرات ها)، فرش قرمز پهن کرد!
🔹بورس در پایان معاملات، با ریزش ۲۸ هزار واحدی رو به رو شد و به عدد ۱ میلیون و ۲۶۲ هزار واحد رسید.
♦️قابل توجه غربگرایان متقلب که ضمن بازی با نرخ دلار در دو ماه اخیر، به دروغ کوشیدند آن را شاخص اقتصاد نشان دهند.
🔹در دوره مدیریت این طیف، قیمت دلار ابتدا از 3700 تومان به 10 و 15 هزار تومان رسید و به ویژه در دو ماه اخیر تا 33 هزار تومان هم صعود کرد.
♦️آنها سپس با کاهش چهار پنج هزار تومانی قیمت دلار، چنین وانمود کردند که آمدن بایدن، آرامش را به بازار بر می گرداند!! و حال آن که رونق واقعی بورس، به رونق درونزای اقتصاد و تولید است و نه آمد و رفت دولتمردان آمریکایی.
@IMANI_mohammad
.
به بایدن سلام کن!
♦️خبرگزاری دولتی خبر آن لاین، عکس را گذاشته و نوشته: دلالان نمی گذارند قیمت گوشت کاهش یابد.
🔹بله درسته! همان طور که دلالان آمریکا زده، آدرس دروغ می دهند و نمی گذارند در کشور تولید قدرت شود، یا اقتدار موجود، صرف مقاومت و احقاق حق ملت در برابر شیطان بزرگ شود.
♦️واقعا قیمت گوشت و گوجه و پوشک بچه و سیب زمین پیاز، چه کار به بایدن و ترامپ دارد؟ بی کفایتی یا تعمد فلان مدیر دولتی برای ناراضی کردن مردم، چه کار دارد به سلام بر بایدن یا خداحافظی با ترامپ؟!
#به_بایدن_سلام_کن
@IMANI_mohammad
.
فرق مهم حامیان سیاسی موسوی و ترامپ
♦️سیاستمداران در آمریکا، این قدر شعور دارند که وقتی نامزدشان ترامپ، زیر میز نظام می زند و آشوب به پا می کند، پشت او را خالی کنند و بگویند ما تا انتخابات با تو بودیم و در آشوب افکنی پس از آن، با تو همراهی نمی کنیم.
🔹در ذهن خاتمی، هاشمی و شبه اصلاح طلبان (نفاق جدید) چه می گذشت که پشت خباثت موسوی ایستادند و او را شیر کردند؟
@IMANI_mohammad
.
هفتمین فرعون هم به فنا رفت
۱- ترامپ، هفتمین فرعون ناکام آمریکاست. او در حالی به آخر خط رسیده، که مانند اوباما برای ایران خط و نشان میکشید اما عقده تسلیم و سرنگونی جمهوری اسلامیبر دل هر دو ماند.
۲- حضرت آیتالله خامنهای ۱۹ ارديبهشت۹۷: رئیس جمهور آمریکا حرفهای سخیف و سبکی زد. شاید بیش از ۱۰ دروغ در حرفهای او بود. هم نظام را تهدید کرد، هم ملت را. بنده از طرف ملت ایران میگویم: آقای ترامپ! شما غلط میکنید.
۳- رهبر انقلاب: رفتار سخیف رئیسجمهور آمریکا خلاف انتظار ما نیست. این رفتار در دوران رؤسای جمهور قبل هم وجود داشت و در هر دوره یکجور بوده. ملت ایران با قدرت ایستاده و آن [رؤسای جمهور] قبلی مُردند و استخوانهایشان هم پوسید و جمهوری اسلامی همچنان هست. این آقا هم خاک خواهد شد و بدنش خوراک مار و مور میشود و جمهوری اسلامی همچنان خواهد ایستاد.
۵- رهبر انقلاب تیر ۹۴ درباره یاوهگویی اوباما: میگویند ما ایران را تسلیم کردیم؛ مگر به خواب ببینند. پنج رئیسجمهور دیگر در این آرزو که جمهوری اسلامی را تسلیم کنند یا مُردند یا در تاریخ گم شدند، شما هم مثل آنها.
(عکس اول مربوط به تدفین بوش پدر است.)
@IMANI_mohammad
.
تمام شد؛ برگردید سر کار خود!
🔹بورس برای دومین روز پس از اعلام نتیجه انتخابات آمریکا، ریزشی شد و قرمز ماند تا به رسانه های زرد و مدیران سیاست باز شیرفهم کند راه رونق اقتصاد، تدبیر مستقل و درونزاست، نه دخیل بستن به سگ زرد و شغال آمریکایی .
♦️بورس با چه زبانی باید به مدیران بهانه جو بگوید که سیرک آمریکایی هم تمام شد؛ برگردید سر کارِ خود؟!
@IMANI_mohammad
.
نرخ دلار را با چه رویی فاکتورمی کنند؟!
♦️دلار قبل از برجام 3700 تومان بود و پس از آن با تدابیر وارونه مدعیان اصلاحات و اعتدال تا 33 هزار تومان صعود کرد؛ حدود نه برابر یا 900 درصد.
🔹حالا چند روزی است که دلار هفت هشت هزار تومان پایین آمده؛ هر چند که معلوم نیست واقعا چه قدر خرید و فروش می شود؟
♦️در مصنوعی و بی اعتبار بودن این کاهش همین بس که تقریبا تاثیری در دیگر قیمت های افزایشی شده (به بهانه دلار) نداشته؛ یعنی قیمت ها به بهانه گران شدن دلار -در اثر رها شدن بازار- بالا رفته اما با کاهش آن پایین نمی آید.
🔹سیاست بازانی که همه کارنامه شان برجام است و دیگر هیچ، باید یک کار را بکنند تا بتوانند به نقطه صفر شروع برگردند.
♦️هر وقت توانستند کار خرابی خود را جمع و جور کنند و دلار را به 3700 تومان (یا حتی 10 هزار تومان) برگردانند؛ تازه حق اظهار نظر دارند. مردم، قبل از آن، هیچ وعده و ادعای دیگری را از این جماعت نمی پذیرند.
🔹سی هزار تومان گران شدن دلار و سپس هفت هشت هزار تومان ارزان شدن آن، فاکتور کردن (!) ندارد.
♦️سرنوشت غمبار 18 میلیارد دلار ارز دولتی (جهانگیری) هم بماند به وقتش.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
برّه گی مگه چشه؟!
🔹سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب تندرو اتحاد ملت) ادعا کرده "ترامپ رفت؛ شاید مدتی بعد دیوارهایی که او چید، فرو بریزد. همچنان که جانشین او وعده داده به عهدهایی که او شکسته و پیمانهایی که گسسته، بازگردد. اما دیوارهایی هست که با رفتن ترامپ هم بهسادگی فرو نمیریزد. دیوارهایی که پی و آجر و سنگ آنها در ذهنیتها و منفعتهایی ریشه دارد که با این آمدنها و رفتنها از هم نمیگسلد".
♦️او می افزاید: "دیوارهایی سترگتر از مرز مکزیک و حتی میانه برلین. این دیوارهای ریشهدار در ذهنیتها و منفعتها را ترامپ نساخت که با آمدن بایدن فرو بریزد. تا چنین دیوارهایی هست؛ راهها به بنبست و تعهدات و توافقات نهایتا به شکست خواهد انجامید. راهحل مسایل پیچیده جهانی و منطقهای، عبور از این دیوارهای افراشته و ذهنیتهای برساخته است؛ وگرنه، دهها ترامپ و بایدن دیگر هم بیایند و بروند، مسایل پابرجاتر و ریشهدارتر خواهد ماند".
🔹معنای این جملات چیست؟ خباثت، بدعهدی و دشمنی های رو به تصاعد آمریکا را دشمنی ندانید و بگویید ان شاء الله گربه است. این آدرس گمراه کننده فقط از شریک دزد هایی بر می آید که خود را رفیق قافله جا زده اند.
♦️او سردبیر همان نشریه ای است که دو ماه قبل به خیال ماندگاری ترامپ نوشت: "از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتي سياسي خواند؟"!
🔹این طایفه با زبانی رسا می گویند گوسفندانه زیستن چه ایرادی دارد؟ علی علیهالسلام در خطبه 175 نهجالبلاغه درباره این نگرش منحط فرمود: «چیست که میبینم از خدا رویگردان، و جز او را خواهانید؟ چهارپایانی را مانید که شبان، آنها را در کشتزاری وباخیز و دردانگیز بگرداند. گوسفندی را مانید که بچرد تا فربه شود و زیر کارد رود و نداند از او چه خواهند و با او چه کنند؟».
@IMANI_mohammad
🔹کوچه باز نکنید؛ آمریکا باخت و ایران بُرد
♦️یادداشت روز کیهان
http://kayhan.ir/fa/news/202789/کوچه-باز-نکنید-آمریکا-باخت-و-ایران-بُرد-یادداشت-روز
@IMANI_mohammad
کوچه باز نکنید!
آمریکا باخت و ایران بُرد
۱-هفتمین فرعون آمریکایی هم با عقده ناگشوده «تسلیم یا سرنگونی جمهوری اسلامی ایران» به آخر خط رسید. ترامپ این اواخر، هفتهای چند بار، با آمیزهای از نخوت و نیاز می گفت «منتظر زنگ ایرانیها هستم؛ آنها دنبال مذاکره اند... اگر قبل از انتخابات مذاکره کنند بهتر است... ایرانی ها پس از انتخابات سراغ مذاکره با من میآیند».
او با همین سرسام به ته خط رسید؛ هر چند که آمریکا را بی حیثیت تر از همیشه کرد. یقینا اگر استواری ایران نبود، نه در انتخابات 2008 و 2012، اوبامای دموکرات بر نومحافظهکاران غلبه میکرد، نه ترامپ سال 2016 بر دموکرات ها پیروز می شد، و نه امسال، مقابل آنها کم می آورد.
ناکامی سه دولت بوش، اوباما و ترامپ - با وجود قدرت نمایی بیحد و مرز - موجب شد ارابه قدرت احزاب حامی آنها در سربالایی واژگون شود. اگر مقاومت حکیمانه ایران و متحدانش نبود و جنگ افروزی در افغانستان و عراق و سوریه و لبنان و یمن به شکست پر هزینه ختم نمیشد، آیا جمهوری خواهان و دموکراتها، آن شکست های انتخاباتی را تجربه میکردند و انتخابات اخیر تبدیل به جنگ گلادیاتورها میشد؟
۲- ترامپ چهار سال قبل، تبلیغاتش را با انگشت گذاشتن بر حجم خرابی، خسارت و دروغهای دولت اوباما بنا کرد. ترامپ گفت «هفت هزار میلیارد دلار در خاورمیانه هزینه کردیم. با پول این مداخلات نظامی می توانستیم دو بار آمریکا را بازسازی کنیم. پلهای ما فرسوده شده و پول ساخت مدرسه در فرانکلین یا لسآنجلس را نداریم».
مقاومت پیروز متحدان ایران، کمانه کردن فشار حداکثری، و آمدن ویروس کرونا که مانند موریانه به جان آمریکا افتاد، ترمز یاغیگری ترامپ را کشید. او در حالی که برخی رژیم های مرتجع را چند صد میلیارد دلار دوشیده بود و در شرق آسیا و اروپا هم باج میگرفت، با بحران اقتصادی دست به گریبان شد.
رکوردهای سرسامآور ورشکستگی، بیکاری، بیخانمانی، گرسنگی و تلفات بالای کرونا در آمریکا سند این ادعاست. اگر ایستادگی جبهه مقاومت نبود، دموکرات ها و جمهوری خواهان در دهه اخیر در سر بالایی نمی افتادند تا در دو انتخابات اخیر، همدیگر را گاز بگیرند و لگد بزنند.
۳- التهابات جامعهای که بهشدت قطبیشده بود، با انتخابات وارد فاز جدیدی شد. نیمی از رای دهندگان همچنان ترامپ را ترجیح دادند و تصور میکنند تقلب شده. برای همین، وزیر دفاع آلمان هشدار میدهد «وضعیت آمریکا به مرز انفجار رسیده است». ترامپ، کاری را که نباید، با آمریکا کرد.
آمریکا نُه ماه است درگیر آشوب و جنگ شهری در برخی مناطق است. به تعبیر «توماس فریدمن تحلیلگر نیویورکتایمز: برنده انتخابات هر کس باشد، بازنده مشخص است؛ آمریکا». به گزارش «فرانس ۲۴: بدترین سناریو در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در حال رقم خوردن است. این فقط یک سناریوی ترسناک نیست؛ بلکه دارد اتفاق میافتد».
@IMANI_mohammad
پیغامی برای همین امروز؛
برای دشمن کوچه باز نکنید!
♦️غربگرایانی که همین دو ماه قبل به خیال ماندگاری ترامپ، مذاکره با او را می آراستند، اکنون بایدن را می آرایند و حال آن که او، معاون دولتی بود که قطعنامه تحریمی 1929 و تحریمهای موسوم به فلجکننده را به تصویب رساند؛ و پس از برجام نیز بر حجم تحریمها افزود.
🔹خبرگزاری بلومبرگ آبان 97 نوشت «از تحریمهای ترامپ به عنوان سخت ترین تحریم ها یاد میشود، اما واقعیت این است که تحریمهای اوباما مخربتر بوده است».
از کل تحریمهای ضد ایرانی آمریکا، ۲۲ فقره در دولتهای دموکرات و ۷ مورد در دوره جمهوری خواهان تصویب شده، و در این میان، دولت اوباما با ۱۳ تحریم، رکورد دار است.
♦️قطعنامه 1929 شورای امنیت که در حمایت از فتنه سبز تصویب شد، شدیدترین فشارها را در زمینه انرژی، دسترسی ایران به منابع مالی، و کشتیرانی و حمل و نقل هوایی ایجاد میکرد. اوباما در ژوئن ۲۰۱۰ تحریمهای جامع (سیسادا) را امضا کرد که فشار گستردهای را در حوزه نفت، پتروشیمی و مبادلات بانکی تحمیل می کرد.
🔹فشار برای کاهش صادرات نفت ایران، قبل از برجام آغاز و پس از آن - با وجود وعدههای دروغین - شدت یافت. همچنین تحریم های ده ساله داماتو، نوامبر ۲۰۱۶، تحت عنوان «آیسا» تمدید شد.
♦️این اقدام با ۴۱۹ رأی موافق و یک رأی مخالف در مجلس نمایندگان، و ۹۹ رأی موافق سناتور ها در سنا (با اتفاق آرای دو حزب) به تصویب رسید؛ چرا که تحریم، سیاست اجماعی دو حزبی است. این کار، نقض برجام بود. اما اوباما دیماه 94 مقارن اجرایی شدن برجام، «ایسا» را تایید و فرمان اجرایی آن را صادر کرد.
🔹تحریم های کاتسا (مادر تحریم ها) نیز با اتفاق نظر دو حزب، در کنگره تصویب و توسط ترامپ اجرایی شد. کاتسا مرداد 96، با ۴۱۹ رأی موافق و فقط ۳ رأی مخالف در مجلس نمایندگان تصویب شد. در سنا هم ۹۸ سناتور رای موافق دادند و فقط ۳ نفر مخالفت کردند.
💢سردار سلیمانی(ره) برای ملت ما یک شاخص است. فرمانده شجاع و پیروز ما، عمق اتاق فرماندهی دشمن را می دید که گفت «برای دشمن، برجام، سه ضلعی است نه یک ضلعی... برجام اصلی در داخل ایران است. آنها معتقدند چشمه باید در ایران خشکانده شود».
💢او با همین دقت نظر، مهر 95 هشدار داد «در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شدهاند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است».
🔹جنایت ترور سبعانه حاج قاسم، در دولت ترامپ اتفاق افتاد. اما دموکراتها بیش از جمهوریخواهان کینه وی را در دل داشتند. پروژه پیچیده دولت اوباما (جنگ نیابتی داعش) را سردار سلیمانی نابود کرد.
♦️بنابراین، جو بایدن ملعون بلافاصله پس از آن جنایت تروریستی بیانیه داد: «هیچ آمریکاییای در مرگ قاسم سلیمانی عزاداری نمیکند. او مستحق این مجازات بود». چهره کریه بایدن آرایش شدنی نیست. او سالها قبل گفته بود «باید کاری کنیم خانه امن ایرانیها ناامن شود» و «نیازی به یهودی بودن نیست تا صهیونیست باشی. من صهیونیستم».
🔹بایدن مهر 92 در نشستیهودیان در واشنگتن گفت: «یک پیوند اخلاقی میان آمریکا و اسرائیل وجود دارد. بدون تل آویو، منافع و امنیت ما به خطر می افتاد. اگر اسرائیل نبود، ما باید اسرائیل دیگری می ساختیم. حمایت ما از اسرائیل تزلزل ناپذیر است».
@IMANI_mohammad
اشتباه نکنید؛
پنتاگون هم انتقام را جدی می داند
♦️آقای مهدی نصیری با برداشت غلط از سخنان آقای امیر عبداللهیان، نوشته است "ایران، حمله به پایگاه عین الاسد را به مقامات آمریکایی اطلاع داد و این یعنی نرمش و عقب نشینی از انتقام خون سردار سلیمانی". سپس نتیجه گرفته است "عاقلانه تر و قهرمانانه تر این است که وارد چنین نزاع هایی نشویم".
🔹مقدمه و موخره استدلال ایشان از جهات گوناگون غلط است:
۱- آقای امیر عبداللهیان نگفته "آمریکایی ها را مطلع کردیم"، که نتیجه گرفته شود "کوتاه آمدیم". مطلع کردن دولت عراق نیم ساعت قبل از موشکباران عین الاسد، از باب احترام به تمامیت ارضی همسایه و متحد ایران است؛
۲- ما در کناراین احترام، امن ترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه را به دقت موشک باران کردیم؛ یا به عبارتی شخم زدیم. این، همان پایگاهی است که وقتی ترامپ خواست دزدانه به عراق برود، آنجا را انتخاب کرد؛ چون امن ترین نقطه به لحاظ پدافندی تلقی می شد. آن حمله، حیثیت نظامی و قدرت رادارای و پدافندی آمریکا را از نابود کرد؛
۳- ایران ابتدائا وارد نزاع ادعایی آقای نصیری نشد. آن ضربت، اولین فاز از عملیات پاسخ به یک جنایت بزرگ بود. با این دلالت قطعی و روشن که مجازات آمران و عاملان قاتلان، قطعی است و ایران با وجود التماس آمریکا کوتاه نخواهد آمد.
۴- چنان که رهبر انقلاب و سید حسن نصر الله و رزمندگان عراقی گفته اند، تاوان واقعی و برابر آن جنایت، اخراج آمریکا از عراق است؛ بعون الله تعالی. رهبر معظم انقلاب اواخر تیر ماه در دیدار نخستوزیر عراق فرمودند: «جمهوری اسلامی ایران هرگز این جنایت را فراموش نخواهد کرد و قطعاً ضربه متقابل را به آمریکایی ها خواهد زد».
۵- ایشان در روز موشکباران عین الاسد هم تاکید کردند: «بحث انتقام بحث دیگری است، دیشب ]در حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عینالاسد[ یک سیلی به آنها زده شد اما در مقام مقابله، این اقدامات نظامی به این شکل کفایت نمیکند بلکه باید حضور فسادبرانگیز آمریکا در منطقه تمام شود.»
۶- بر اساس همین قطعیت تصمیم است که پنتاگون اخیرا، تصمیم ایران برای انتقام خون سردار سلیمانی را جدی اعلام کرد. "پنتاگون در نشستی توجیهی با حضور مقامات ارشد درباره خطرات انتقام ترور سلیمانی هشدار داد. به گزارش NBC NEWS در این جلسه درباره تهدید علیه مقامات حتی زمانی که درآمریکا هستند، هشدار داده شد. هدف، مقاماتی هستند که در تصمیم گیری و عملیات ترور نقش داشتند".
کجای این خبر و اخبار مشابه، بوی عقب نشینی ایران را می دهد؛ چنان که آقای نصیری خیال کرده است؟!
@IMANI_mohammad
بادکنک بایدن، به جای بدهی هنگفت؟!
🔹جو بایدن، خواستار سختگیری بر ایران است نه گشایش؛ «سیاست ترامپ شکست خورد. روش هاى زيركانه تری براى سختگيرى بیشتر علیه ايران وجود دارد». دموکرات ها بارها گفتهاند به تعهدات برجامی ایران بسنده نمی کنند و امتیازات جدید می خواهند.
♦️مشاوران بایدن می گویند ایران، هم باید دائمی سازی بندهای رو به پایان برجام را بپذیرد و هم، توانمندی نظامی و نفوذ (امنیت) منطقهای خود را واگذار کند. اینها در حالی است که دموکراتها با تحریمهای جدید، تعهدات برجامی را به استهزا گرفتند.
🔹بایدن حتی اگر وانمود کند، قطعا به تعهدات برجامی بر نمیگردد؛ او هم تحریم های ترامپ را فرصت فشار بیشتر میداند. اما حتی اگر هم ارادهای برای بازگشت به برجام داشت، تحریم هایی که با هماهنگی اوباما و ترامپ در کنگره تصویب شده، مانع از این کار می شد.
♦️آرزو اندیشی درباره انتخابات آمریکا برای کسانی که هفت سال تمام، مرتکب سوءمدیریت فاحش شدند، کارنامه نمی سازد. زمزمه دوباره رفتار التماسی، معنایی جز این ندارد که راسا هیچ هنر و کفایتی ندارند و نباید در این نُه ماه باقیمانده نیز، انتظار همت و تدبیر و تلاش از آنها داشت!
🔹آنها اقتصاد را با دلار 3700 تومانی تحویل گرفتند و با تدابیر وارونه، به 33 هزار تومان رساندند. هیچ وعده و ادعای جدیدی از این کلان بدهکاران طلبکار نما مسموع نیست. سی هزار تومان گران شدن ارز و سپس هشت هزار تومان ارزان شدن آن، مایه عار است، نه افتخار.
♦️مردم ما هر چه با احترام به تولیدکننده مینگرند، از زندگی انگلی دلالان منزجرند. اولی زحمت میکشد، ارزش افزوده میآفریند و تولید قدرت میکند. اما دومی، به سودای سود نامشروع و برای عافیت خود، زندگی مردم را در معرض دستبرد قرار می دهد.
🔹نگاه برخی محافل به حکمرانی، مدیریت و سیاست خارجی، همین سبک دلالانه است، نه تولیدکننده قدرت و سرمایه و اعتبار. به جای این که نگاه درونزا به اقتدار و اقتصاد و امنیت ملی داشته باشند و برای آن تدارک کنند، دلالی بیگانه را میکنند.
♦️درباره تعامل با آمریکا، حقیقت همان است که چندی قبل آقای ظریف گفت: «توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد». و به تعبیر آقای عراقچی: «نتیجه پایبندی به برجام، تحریمهای بیشتر بود. درسی که از برجام گرفتیم این بود که مقاومت بهتر از رویکرد فعلی دولت در سیاست خارجی جواب می دهد».
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
شخص ترامپ و شخص اوباما!
پاسخ دقیق رهبر انقلاب به یک پیغام
۱-رهبر انقلاب۲۳ خرداد ۹۸ در دیدار نخست وزیر ژاپن، درباره پیغام مذاکره، نکاتی را از موضع درایت و عزت بیان فرمودند که این روزها شایسته بازخوانی است.
در ابتدای این دیدار، آقای آبه شینزو گفت: من قصد دارم پیام رئیسجمهور آمریکا را به جناب عالی برسانم.
۲-حضرت آیت الله خامنه ای در پاسخ، ضمن بازگویی حقارت شخصیت ترامپ و اوباما فرمودند: "ما بهلطف خداوند، بدون مذاکره با آمریکا و با وجود تحریم هم به پیشرفت خواهیم رسید... جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربه تلخ مذاکرات قبلی در چارچوب برجام را به هیچ وجه تکرار نخواهد کرد. هیچ ملت آزاده وعاقلی مذاکره تحت فشار را نمیپذیرد.
۳-من، #شخص_ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم و هیچ پاسخی هم به او ندارم و نخواهم داد... جمهوری اسلامی ایران بهمدت پنج، شش سال با آمریکا و اروپاییها در قالب 1+5 مذاکره کرد و به یک نتیجه هم رسید، اما آمریکا زیر توافق زد. کدام عاقلی با کشوری که زیر توافق زده، مذاکره کند؟
۴-ما این حرف را که آمریکا آماده مذاکرات صادقانه با ایران است، اصلاً باور نمیکنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود. صداقت در میان مقامات آمریکایی بسیار کمیاب است... ما به هیچ وجه تجربه تلخ مذاکره چند سال اخیر با آمریکا را تکرار نخواهیم کرد.
۵- بعد از توافق هستهای، اولین کسی که برجام را بلافاصله نقض کرد، #شخص_اوباما بود، همان کسی که درخواست مذاکره با ایران کرده و واسطه هم فرستاده بود. این تجربه ما است و جناب آقای آبه، بدانید که ما این تجربه را تکرار نمیکنیم".
@IMANI_mohammad