طراحی اغتشاش:
نقشه شلیک به امید مردم -۱
باید میان «گلایه و اعتراض مردم عادی»، با «نقشه دشمنان و مفسدان برای ایجاد بیثباتی در کشور» فاصله گذاری کرد. گله مندی مردم از برخی مشکلات موجود، به حق است. در عین حال، نمیشود اتفاقات پیاپیی را که در چند هفته پایانی دولت روحانی پدید آمد و موجب عصبانی کردن مردم در مناطق مختلف شد، تصادفی پنداشت. خوش بینانهترین تحلیل این است که سوء مدیریت بخشهایی از دولت، با نفوذ دشمن و کمین او برای موج سواری تلاقی پیدا کرده است.
به یاد داریم سخنان مدیر کانال معاند آمدنیوز را که درباره انتخابات 96 گفته بود: «مجموعه ما در انتخابات تحلیل امنیتی داشت. آیا اگر رئیسی یا قالیباف سر کار بود، این مشکلاتی که در کشور وجود دارد؟ ما بر اساس تحلیل امنیتی به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. کشور باید به نقطه جوش می رسید و اگر آدمی مثل رئیسی یا قالیباف سر کار می آمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
این تحلیل هم از آقای صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات) است که گفت: «حقیقتا در ماجرای بنزین، بیخردی حاکم بود. مگر میشود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟ گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی و بخشنامه صادر میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند.»
به نظر میرسد یک همپوشانی میان آمریکا (غرب) و غربگرایان برای ایجاد بیثباتی در داخل کشور در جریان است.انتخاب آقای رئیسی به ریاستجمهوری، خبر از تغییر ریل دولت، پس از تغییر ریل مجلس غربگرا (دهم) میدهد. غرب و غربگرایان بزرگترین سرمایه سیاسی خود در درون حاکمیت را که کج کارکردی فاحش او موجب عقبگرد ایران، از دست دادهاند.
پس از انتخابات 28 خرداد، روزنامه انگلیسی گاردین تحلیل کرد: «پیروزی رئیسی، زمینه را برای اجماع داخلی درباره اصلاحات گستردهتر فراهم میکند و ایران را در موضع قویتری در دیپلماسی بینالمللی قرار میدهد». همان زمان، هالی داگرس تحلیلگر اندیشکده «شورای آتلانتیک» گفت: «سیاستمداران ایرانی به خاطر برجام، به آمریکا اعتماد ندارند. رئیسی، منتقد جدی غرب است. ماموریت اصلی او کمک به رهبری برای محقق شدن گام دوم انقلاب اسلامی است»
پیش از انتخابات هم روزنامه فایننشال تایمز نوشته بود؛ «ابراهیم رئیسی در دو سال ریاست قوه قضائیه، تلاش کرده مدیران و آقازادههای فاسد را به دست عدالت بسپارد. همین مبارزه، محبوبیت قابل توجهی برای او در میان مردمی که از فساد ذلّه شدهاند، پید آورده. رئیسی، همصحبت مردم میشود و به استانهای محروم سفر میکند؛ حتی در دوران کرونا، تا از نزدیک در جریان مشکلات آنها قرار بگیرد... «خدیجه» نظافتچی ۳۵ ساله میگوید: «من ممکن است به رئیسی رأی بدهم. شوهرم میگوید ممکن است رئیسی بیشتر برای ما کار کند.».
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
طراحی اغتشاش:
نقشه شلیک به امید مردم -۲
عملکرد آقای رئیسی و همکارانش، امید به دستگاه قضایی را احیاء کرد؛ به نحوی که رضایت مردم نسبت به این دستگاه، تا هفتاد درصد افزایش یافت. محاکمه دانه درشتهایی مثل اکبر طبری (معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضائیه) و برخی قضات فاسد، حسین فریدون (دستیار ارشد رئیسجمهور)، مهدی جهانگیری (برادر معاون اول رئیسجمهور)، شماری از نمایندگان مجلس و مدیران شهرداری، دختر و داماد دو وزیر دولت روحانی، رئیسسازمان خصوصیسازی، برخی مدیران بانک مرکزی، روسای ایران خودرو و سایپا، رئیسهلال احمر، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام و...، تنها گوشهای از جدیت دستگاه قضایی در این دوره برای مبارزه با فساد بود؛ ضمن اینکه به موازات آن، دو هزار واحد تولیدی تعطیل، نیمه تعطیل و یا از بیتالمال غارت شده، احیا شد و به چرخه تولید واشتغال بازگشت.
نجابت و طمانینه در کنار جدیت در مبارزه با فساد و ایجاد فضای تنفس برای طبقات پایین و متوسط، همچنانکه سرمایهای برای یک مسئول است، موجب دشمن تراشی هم میشود. در واقع، قرار نیست که هم مردم از مسئولان وظیفه شناس راضی باشند و هم مفسدان و زیاده خواهان و قانون شکنان و دشمنان ستیزه جو با امید و اراده ملت ایران. تصور کنید احتمال چند ده برابر شدن تدابیر درست درون زا و مبارزه با فساد و حمایت از تولید واشتغال از جایگاه دولت (و در مقایسه با عملکرد دستگاه قضایی) چه قدر میتواند در میان تودههای مردم امید آفرین شود، و به همان میزان، مفسدان اقتصادی، دشمنان انقلاب و غربِ امید بسته به سوء مدیریت را نگران کند. آمریکا و برخی رژیمهای بدعهد اروپایی امیدوار بودند ایران به واسطه سوء مدیریت غربگرایان، به نقطه انفجار برسد.
برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات پس از انتخابات سال 88، یکی از بدترین خیانتهای عمر خویش را در قالب بر پایی آشوب نیابتی مرتکب شدند و ننگ عدم تمکین در برابر قانون و انتخاب مردم و آسیب به امنیت و آرامش کشور، در کارنامه شان ثبت شد... در این دوره بر حسب ظاهر به نظر میرسید آنها با نتیجه انتخابات کنار آمده باشند. اما گویا این بار همان خیانت و کارشکنی با پوششهای جدید در حال تکرار است: موج سواری رادیکال روی نارضایتیهای خود ساخته و تلاش برای نابودی فرصت اصلاحی که دولت جدید دارد. بخشی از تقلاهای رادیکال در عصبانی کردن مردم و ایجاد بلوای خیابانی، حاصل وحشت بیاندازهای است که در جان غرب و غربگرایان افتاده: اینکه رئیسجمهور و دولت جدید بتوانند در فضایی آرام، تغییرات آمید آفرینی را ظرف همان چند ماه اول پدید آورند و دروغهای غربگرایان برای شرطی سازی افکار عمومی را باطل کنند.
هراس بزرگ این طیف، از تکرار رجاییها و باهنرها و سلیمانیها و فخری زاده هاست. این، کابوسی نیست که دشمنان ملت ایران (و برخی عناصر آلوده،اشرافیت زده و بیکفایت داخلی) را آسوده بگذارد. مبارزه بیملاحظه با فساد دانهدرشتها، با همه دشواری هایش، اعتماد مردم را جلب میکند و اقتصاد را از زالوصفتان رهایی میدهد. به ویژه اینکه همدلی و هم افزایی دولت و مجلس همسو میتواند امید و اعتماد عمومی را دو چندان کند. تلاش برای بیثبات سازی کشور، نتیجه نگرانی از امیدواری مردم به تغییر و بهبود شرایط است. آنچه در جریان است، بخشی از مصاف آخرالزمانی جنود عقل و ایمان و امید، با جنود شیطانی جهل و یأس است. اکنون بار اصلی بر دوش دولت تازه نفسی است که تا چند هفته دیگر تشکیل میشود و میتواند با غنیمت شمردن فرصت خدمت و همدلی با دو قوه دیگر، برنامه بسیج ملی برای ساختن ایرانی قوی تر، پیشرفتهتر و با نشاطتر را عملیاتی کند؛ انشاءالله.
@IMANI_mohammad
.
خداحافظی در اوج!
♦️به یکی گفتند: خرس تخم میذاره یا بچه زاست؟ گفت: از این دُم بریده هرچی بگی برمیاد. حالا حکایت پرواز قیمت پراید است.
🔹وقتی آقای روحانی دولت را تحویل گرفت، قیمت پراید ۲۰ میلیون تومان بود. و همین روزها که دولت را تحویل می دهد، به ۱۴۰ میلیون تومان رسانده است. قیمت مسکن نیز در این دوره هفت برابر شد. هر چند که برخی اقلام و آمار مشابه تا ده برابر افزایش داشته است.
♦️هشت سال قبل که روحانی وعده های گل و بلبل می داد، چه کسی فکر می کرد قیمت پراید را به قیمت خودروهای لوکس برساند و آخرش هم بگوید "اگر عیب یا نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی میکنیم" و "البته اگر تحریم ها نبود، امروز دلار پنج هزار تومان بود و وعده های مان عملی می شد"؟!
🔹چهار سال قبل وقتی می خواستند مردم را بترسانند، گفتند اگر رئیسی پیروز شود، دلار پنج هزار تومان می شود. اما در دولت همان ها قیمت دلار تا ۳۳ هزار تومان هم افزایش یافت.
♦️حالا روحانی در آخرین روزها می گوید اگر همه چیز مهیا بود (و هیچ بهانه ای دستش نبود!) قیمت دلار را به نقطه ای می رساند که ادعا شده بود "بدترین وضعیت" در صورت انتخاب رئیسی است! آقای روحانی، واقعا متشکریم!
@IMANI_mohammad
تلخ ترین بخش
ماجرای اعتماد به آمریکا
🔹آقای ظریف امروز گفت "هیچ یک از مذاکره کنندگان به آمریکا اعتماد نکردند".
♦️البته ده ها سند در تاریخ مذاکرات و پس از آن وجود دارد که خلاف این ادعا را ثابت می کند. اما این موضوع، مربوط به گذشته است. آنچه تلخی ماجرا را دو چندان می کند تداوم اعتماد مالباخته به طرف کلاهبردار است.
🔹توافق، از دو حال نیست. یا مبتنی بر اعتماد به طرف مقابل است؛ مثل کلاهی که در برجام، سر تیم مذاکره کننده گذاشته شد. و یا اعتماد نمی کنید و بنابراین، تضمین می خواهید.
♦️دولت آمریکا نشان داد خدعه گر، عهد شکن و غیر قابل اعتماد است. اما ضمنا در مذاکرات چند ماه اخیر اعلام کرد حاضر نیست تضمین بدهد که دوباره عهدشکنی نمی کند!
🔹با این وجود آقای روحانی در همین مدت بارها ادعا کرد توافق در دسترس بود و مصوبه آذر ماه سال گذشته مجلس مانع از توافق شد.
♦️چگونه می شود مطابق تجربه، خدعه گری آمریکا ثابت شده باشد و نخواهد تضمین هم بدهد، اما کسی ادعا کند توافق در دسترس بود؟ جز به واسطه اعتماد بلا وجه و میل به مالباختگی دوباره؟!
🔹چرا در حالی که بایدن اصرار دارد همان دشمنی کور دولت ترامپ را ادامه دهد، آقای روحانی سعی کرد برای دولت آمریکا اعتبار و اعتماد دست و پا کند؟! عبرت نگرفتن و اصرار بر اعتماد به آمریکا، تلخ تر از اصل این اعتماد است.
♦️امیر مومنان (ع) به ابوموسی اشعری فرمود "أِنّ الشَّقی مَن حُرِمَ نَفعَ ما اوتی مِن العَقلَ و التَّجرِبهًْ. همانا بدبخت کسی است که از سود عقل و تجربهء داده شده به او، محروم بماند". (نامه ۷۸ نهج البلاغه)
@IMANI_mohammad
دورهمی دولت، یادگاری دولتمردان
🔹صبح امروز دولتمردان در روز آخرین روز کاری، دورهمی گرفتند و از همدیگر تشکر کردند. آقایان صالحی و زنگنه و جهانگیری در تمجید از آقای روحانی، گوی سبقت از هم ربودند. زنگنه گفت "کارنامه دولت، عالی بود" و جهانگیری مدعی شد "فرصت های خوبی در اختیار دولت آینده است". صالحی و زنگنه هم از روحانی عذرخواهی کردند!
📊 اما الساعه و در آخرین روز، کارنامه دولت بدین شرح است؛ تمام شاخص های اقتصادی در مقایسه با هشت سال قبل و در حوزه های زیر، عقبگرد شدید نشان می دهد:
🔻سهولت یا سختی کسب و کار
🔻رشد (رونق) یا رکود اقتصادی.
🔻میزان سرمایه گذاری مولد داخلی و جذب سرماگذاری خارجی
🔻تراز مثبت یا منفی تجاری
🔻کاهش یا افزایش حیف و میل منابع عمومی
🔻نرخ سالانه و نقطه به نقطه تورم
🔻نرخ بیکاری و میزان ایجاد اشتغال خالص
🔻حجم نقدینگی سرگردان
🔻ضریب جینی (شکاف طبقاتی)
🔻ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم
🔻نوسانات درآمد سرانه و خط فقر
🔻کسری بودجه، تعهدات انباشته و بدهی های دولت
🔹دولت، در نوع این شاخص ها عقبگرد رکورد گونه داشته؛ شش رتبه عقبگرد در رتبه بندی جهانی، رکورد تورم 45 درصدی و روند افزایشی آن، بیست درصد کوچک شدن اقتصاد، افزایش تقریبا یک درصدی ضریب جینی، هفت برابر شدن قیمت ارز و کاهش ارزش پول ملی، کاهش یک میلیون تومانی درآمد سرانه.
🔹روحانی و معاون اول او، درباره رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال ادعا کرده اند "کاری کارستان کردیم"؛ اما این دولت نسبت به دوره قبل از خود، هفتصد هزار شغل کمتر ایجاد کرد و قدرت خرید مردم نیز در همین دوره، یک هفتم شد.
🔹روحانی اول امسال گفت دیگر تا دستگاه های دولتی تا آخر دولت نباید دستور جدید گرانی صادر کنند، اما مردم چند بار با گرانی مرغ و تخم مرغ و روغن و شکر و آرد و نان و سیمان و سایر اقلام رو برو شده اند.
🔹پایان دولت روحانی با قطعی آزار دهنده آب و برق در مناطق مختلف همراه شد. او، دولت را با 350 هزار کسری بودجه و 110 هزار میلیارد تومان بدهی به بانک مرکزی، تحویل آقای رئیسی و دولت جدید می دهد! بدهی های سنگین دولت (بعضا با سررسید چند ماهه) تا 250 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
🔹جالب این که در همین هفته های پایانی، دستور دو برابر کردن امتیازات فوقالعاده ویژه مدیران از سوی جهانگیری صادر شد تا سقف ٢/۵ میلیون تومانی افزایش حقوق و مزایا برای مدیران برداشته شود!
🔹هفت میلیون تُن کالای اساسی در بنادر و گمرکات دپو شده و ترخیص و توزیع نمی شود. سال گذشته هم هشت میلیون کالای مشابه دپو شده بود و تصادفا چند میلیون تُن آن، مقارن روی کار آمدن بایدن و از سرگیری مذاکرات ترخیص شد!
♦️اما درباره برجام، دولت دموکرات آمریکا حاضر نشد به تعهد دولت اوباما برگردد و حقوق نسیه ایران در برجام را گروگان باج خواهی های جدید قرار داد. روحانی، دولت را با مذاکره بر سر برجام آغاز کرد و با مذاکره نافرجام برای مطالبه حقوق تضییع شده ایران به پایان برد! تحریم ها در این مدت، بیش از دو برابر شده است!
@IMANI_mohammad
دوران دو برابر تحریم و ترور
دو برابر خرابکاری و طلبکاری !
🔹یکی از اصلاح طلبان توییت زده؛ "اینک شما و وحشت دنیای بی ظریف".
♦️دنیای با ظریف و روحانی، دنیای بدون قاسم سلیمانی بود؛
🔹دنیای دو برابر تحریم و ترور و خرابکاری و طلبکاری دشمنانی؛
♦️که ظریف و روحانی، حییت خود را خرجشان کردند؛
🔹اما آنها نه تنها حفظ ظاهر نکردند، بلکه در اثر این رفتار منفعلانه، گستاخ تر شدند.
♦️آن دوره نا مبارک، به پایان رسیده و اکنون، دوران رفتار متوازن و مقتدرانه است.
🔹کابوس دشمن تازه آغاز شده است.
@IMANI_mohammad
استراگیجی آمریکا
در عصر پسا روحانی - ۱
رفتار آمریکا و برخی دولتهای غربی در چند هفته به ویژه ایام اخیر، رفتار کسی است که از درد به خود میپیچد و نمیداند چه باید بکند. میشود وضعیت آنها نسبت به کنار رفتن مدیریت غربگرا را وضعیت «استراگیجی» (گیجی در حوزه استراتژی) ارزیابی کرد.
1- در حالی که القا میشد آمدن بایدن، موجب تغییر رفتار خصمانه آمریکا نسبت به ایران خواهد شد، دولت او کوشید ضمن اتلاف وقت، تحریمهای اوبامایی و ترامپی را گرو نگه دارد تا با فشار اقتصادی، هم تیم مذاکرهکننده ایرانی را وادار به امتیازدهی کند و هم فضای عقلانی در انتخابات ایران را از مردم دریغ کند. شخص روحانی با کج کارکردیاش و کشاندن مواجهه به داخل ایران، برای غرب یک «سرمایه راهبردی» بینظیر در این هشت سال محسوب میشد. او در همین چند ماه آخر، آمریکای عهدشکن را که حاضر نیست به تعهداتش برگردد، بارها تبرئه کرد و نهادهای داخلی را مانع توافق معرفی کرد!
ازاله چنین سرمایهای در روند قانونی، درکنار حفظ ثبات و امنیت کشور، ضربه بزرگی به آرزوهای آمریکا و غرب است. غربیها نتوانستند انتخابات را بهانه جنگ داخلی در ایران (شبیه فتنه 88 و مشابه ماجرای انتخابات اخیر آمریکا!) قرار دهند، چرا که اصلا سرمایه اجتماعی قابل اعتنایی برای طیف غربگرا باقی نمانده بود. با این وجود، آنها طی چند هفته اخیر، فاز تازهای از تحرکات گروهکها را برای موج سواری روی گلایههای بهحق مردم در برخی مناطق کلید زدند اما هوشیاری مردم، این فرصت را هم برای دومین بار از دشمن گرفت.
2- نگرانی راهبردی غرب این است که با روی کار آمدن دولتی تازه نفس و دارای همت و شجاعت، نارضایتی و ناامیدی انباشته در دوره مدیریت غربگرایان، جای خود را به امید و اراده و نشاط ملی برای ساختن ایرانی پیشرفتهتر و قویتر بدهد. «تعامل مثبت» و «فشار و تحریم و خرابکاری و ترور»، ذاتا دو رویکرد متناقض هم است. اما در اثر کج کارکردی روحانی و برخی همراهانش، آمریکا و غرب بد عادت شده بودند. مشخصا آمریکاییها راسا -و بعضا با باز کردن قلاده سگ زنجیریشان، اسرائیل- مبادرت به ضربه زدن میکردند، اما در این سو، اصرار بر مذاکره از موضع پایین، افزونتر میشد!
3- چیدن این نامعادله غلط در دوره اقتدار منطقهای ایران، موجب شد اتفاقات بیسابقهای مانند ترور سردار سلیمانی و دکتر فخری زاده، ویزا ندادن به نماینده ایران در سازمان ملل، بنزین ندادن به هواپیمای وزیر خارجه در مونیخ، راهزنی دریایی انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی، چند نوبت خرابکاری تروریستی در نطنز و دیگر تاسیسات هستهای، اقدام تروریستی علیه 12 کشتی نفتی و تجاری ایران، و زیر پا گذاشتن متکبرانه برجام توسط هر سه دولت اوباما، ترامپ و بایدن رخ بدهد. البته نیروهای مقتدر نظامی و امنیتی ایران و جبهه مقاومت، منفعل نماندند و بخشی از این عداوتها را تلافی کردند؛ اما واقعیت این بود که شخص آقای روحانی، مانع از ضربات بازدارنده و قاطع و موثر ایران در برابر تعدیهای آمریکا و اسرائیل بود.
4- روحانی بارها ادعا کرد «آقای اولاند رئیسجمهور وقت فرانسه به من گفت در سال ۲۰۱۳، تصمیم قطعی برای جنگ با ایران را گرفته بودیم. وقتی شما آمدید، ما منصرف شدیم. در ذهن من هم همین بود». او حتی مدعی شد «گروه 5+1 توافق کرده بودند برای جنگ علیه ایران. اولاند گفت وقتی شما انتخاب شدید، گزینه جنگ کنار رفت»! این ادعا البته وهن خود روحانی و نشاندن او در جایگاه متهم، به اقرار خویش است. او اذعان دارد که در نگاه غرب، کاربست «سلاح روحانی» علیه ایران، موثرتر از سلاح جنگ ارزیابی شده است. البته آمریکا از عهده جنگ در مقیاسهای بهمراتب کوچکتر در افغانستان و عراق و سوریه بر نیامد و با سرشکستگی مواجه شد. در عین حال باید پرسید روحانی چه امتیازات هنگفتی به غرب داد که با جنگ ممکن نبود؟
ادعای آماده شدن غرب برای حمله به ایران قبل از روحانی، دروغی بزرگ است که روحانی برای مصرف در انتخابات و ترساندن مردم، در آن دمید. اما خسارتهای امنیتی- سیاسی که در بالا ذکر شد، نشان میدهد تهدیدات سیاسی و نظامی و امنیتی، اتفاقاً با آمدن روحانی و در پسابرجام چند برابر شد و اگر اقتدار دستان بزن ملت ایران نبود، حتما آن گستاخیها بیشتر هم میشد.
5- اکنون، دوره روحانی به سر آمده و چهرهای سکاندار ریاست دولت جمهوری اسلامی ایران شده که گزارشگر سیانان درباره او میگوید «رئیسی، مقابل آمریکا عقبنشینی نمیکند و امتیاز دیگری نخواهد داد». او در دو سال ریاست قوه قضائییه، امید مردم را افزایش داد و اکنون امیدواری بیشتری نسبت به گرهگشاییاش در جایگاه ریاستجمهوری احساس میشود چنین امیدی میتواند به بسیج ملی ارادهها و ظرفیتها منتهی شود و بنابراین، دشمن را دستپاچه میکند. آنها نمیتوانند همزمان مسیر دعوت به تعامل و تشدید شیطنت را ادامه دهند.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
استراگیجی آمریکا
در عصر پسا روحانی - ۲
غربی ها میدانند که جمهوری اسلامی پس از شش سال تجربه تلخ، تعلقخاطری به برجام ندارد و برجام در مقابل روند پیشرفت ایران چه قدر دست و پاگیر بوده است. یا باید تعامل برابر را بپذیرند و تحریمها را به شکل جدی و تضمین شده و قابل راستیآزمایی لغو کنند، یا اینکه مرتکب خصومت و شیطنت شوند. دیگر نمیتوانند گزینه دوم را ابزار مذاکره و امتیازطلبی جدید قرار دهند.
6- آنها همین چند روز گذشته به بهانه هدف گرفته شدن نفتکش صهیونیستی در دریای عمان، هیاهو کردند و حال آنکه هنگام حمله به دوازده کشتی تجاری و نفتی ایرانی توسط صهیونیستها ساکت (راضی) بودند. حتی اگر حمله به این نفتکش را هم بتوان به ایران نسبت داد - که سندی وجود ندارد- این پنجمین کشتی آسیب دیده صهیونیستها در منطقه است و هنوز با تعداد 12 کشتی آسیب دیده ایران، هفت فروند فاصله دارد. اسرائیل، سگ زنجیری آمریکا و مولود نامشروع انگلیس خبیث در منطقه است. دورهای که میان اسرائیل و آمریکا و انگلیس، فاصله گذاری موهوم میشد و برخی دولتمردان به هوای حفظ برجام به هر قیمت، از زدن ضربات اقتصادی و امنیتی متقابل چشمپوشی میکردند، پایان یافته است.
7- قطعا هضم «ایران جدید» -ایران منسجم در ساخت داخلی قدرت و قادر به استفاده از انبوه ظرفیتهای خارجی خویش- برای غرب سنگین است. این، کابوس بزرگی برای آنها بود که تبدیل به واقعیت شد. ایران جدید، قطعا دیپلماسی و تجارت خارجی و شرکای بینالمللی خود را گسترش خواهد داد؛ همچنانکه در مجازات دستدرازیهای دشمن، ملاحظات گذشته را نخواهد داشت.
ایران دیگر به شکل یکطرفه به بازار تامین نفت غرب -ولو به قیمت حذف خود از بازار- آرامش نخواهد داد؛ عهدشکنیها را بیپاسخ نخواهد گذاشت و ضربات متقابلش قطعا ویرانکنندهتر و پشیمانکنندهتر خواهد بود. این بار اگر پرنده متجاوزی هدف قرار گیرد، هواپیمای بدون سرنشین نخواهد بود که جانشین ترامپ فرصت کند و بگوید «از ایران متشکریم که هواپیمای نظامی سرنشین دار ما را ساقط نکرد». حالا نامعادله بههم خورده و معادله برقرار شده است.
🔻روزنامه کیهان🔻
@IMANI_mohammad
لاف گانتس و کابوس اسرائیل
♦️دیروز بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی لاف زد "اسراییل آماده حمله به ایران است"؛ امروز با شلیک 20 راکت حزب الله به شمال سرزمین های اشغالی غافگیر شد. روزنامه یدیعوت آحارونوت می گوید مراکز نظامی و اطلاعاتی اسرائیل، این حمله را پیش بینی نمی کردند.
🔹محافل صهیونیستی پیش از این برآورد کرده اند که حزب الله لبنان، 160 هزار فروند انواع موشک را تدارک و تولید و به سمت مراکز حساس اسرائیل هدفگیری کند.
♦️رژیم صهیونیستی، آخرین بار در جنگ 12 روزه با مقاومت فلسطین و در برابر شلیک انبوه موشک ها و راکت ها دچار درماندگی شد. و این در حالی بود که نزدیکی های تاسیسات اتمی دیمونا با حمله موشکی مواجه، و در تاسیسات نظامی و موشکی تامر، انفجار بی سابقه اتفاق افتاده بود.
🔹همان زمان بنی گانتس گفت "تلاش برای رهگیری موشک های شلیک شده ناموفق بوده و موشک ها از سامانههای پدافندی ما عبور کرده؛ این اتفاقی پیچیده است". و لیبرمن وزیرجنگ سابق تصریح کرد "بازدارندگی ما دچار فرسایش، و موشکی با سر جنگی ۲۰۰ کیلویی به سمت اسرائیل شلیک شده است".
♦️جبهه مقاومت در دوره اخیر ارتقای توانمندی نظامی، هر چند یک بار، برگ تازه ای رو کرده. یکی از این توانمندی های کمتر استفاده شده و بسیار ویرانگر، قدرت پهپادی است که همانند توانمندی موشکی، در میان اضلاع مقاومت، تکثیر شده و در حال تولید است.
🔹بی دلیل نیست که ژنرال مک کنزی فرمانده نیروهای آمریکا در منطقه (سنتکام) چند ماه قبل گفت: "دقت موشکهای ایرانی در هدفگیری، نگران کننده است. استفاده گسترده ایران از پهپادهای شناسایی و هجومی، بدین معناست که برای اولینبار از زمان جنگ شبه جزیره کره، برتری هوایی ما از بین رفته است".
♦️گانتس دیروز در حالی که لاف آمادگی برای حمله به ایران را می زد، یک اعتراف مهم هم کرد که نشان می دهد کار از کار گذشته و آن این که "ایران سعی دارد با پی ریزی قدرت خود در لبنان، غزه و استقرار شبه نظامیان در سوریه، عراق و یمن، چالش چند جانبه در مناطق مختلف علیه اسرائیل تشکیل دهد".
🔹زمانی نه چندان دور، ملت های منطقه از خباثت های مستقیم صهیونیست ها یا خباثت های صهیونیسم مسیحی آرامش نداشتند. اما حالا، شیطنت ها بی پاسخ باقی نمی ماند. اکنون از عراق و سوریه تا لبنان و فلسطین و یمن، و از خلیج فارس و دریای عمان تا اقیانوس هند، زنجیره آفندی و پدافندی قدرتمندی پدید آمده که ویژگی مهم آن، تادیب متجاوز است.
♦️گفتنی است چند ماه قبل هنگامی که برخی منابع رسانه ای اسرائیل گفتند موشک شلیک شده به نزدیکی تاسیسات اتمی دیمونا، ۲۰۰ کیلومتر مسافت را طی کرده و احتمالا موشک ایرانی "فاتح ۱۱۰" بوده، ژنرال عاموس یادلین "رئیس سابق رکن اطلاعات ارتش اسرائیل" واکنش نشان داد و گفت:
🔹"مطمئن باشید حادثه دیشب دیمونا، حمله ایران نبود. ایران هنوز از ما انتقام نگرفته است. اگرچه حزب الله و ایران با اسرائیل حسابی دارند، با این حال باید نفسی به راحتی بکشیم که آنچه منفجر شد، موشک ایرانی نبود".
@IMANI_mohammad
🔹از دوازده عضو شورای نگهبان، آقای آملی لاریجانی تنها عضو شوراست که اعتبارنامه آقای رئیسی را امضا نکرده است. او البته در مراسم تنفیذ به عنوان "رئیس مجمع" حضور داشت. کسانی می گویند عدم امضای اعتبار نامه به عنوان عضو شورای نگهبان، در دفاع از علی لاریجانی است که صلاحیتش احراز نشد.
♦️اما دیگرانی احتمال می دهند آقای آملی، از عملکرد آقای رئیسی در قوه قضائیه ناراضی است. این قوه در دوره ریاست رئیسی، برخی خط قرمز های غیر قانونی و غیر شرعی مبارزه با فساد را شکست و در کنار بازخواست امثال حسین فریدون و مهدی جهانگیری و برخی نمایندگان مجلس، اکبر طبری "معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضائیه" را پای میز محاکمه و محاسبه کشاند.
🔹در جریان این محاکمات، از ارتباطات همراه با زد و بند دانیال زاده (مفسد بزرگ اقتصادی با ۴هزار میلیاردتومان بدهی بانکی) و حسین فریدون از یکسو، و همچنین دانیال زاده و اکبر طبری از سوی دیگر رونمایی شد.
♦️ فریدون به خاطر دریافت چند ده میلیارد تومان رشوه، به پنج سال حبس قطعی و رد مال به مبلغ ٣١ میلیارد تومان محکوم شد. طبق گفته های نماینده دادستان، یکی از دریافتی های طبری از خانواده متهم نجفی، ملکی در خیابان کریمخان بوده و طبری، ملک را صرفاً برای گم کردن ردّ رشوه دریافتی، با واحدی از برج «روما رزیدنس» متعلق به دانیال زاده معاوضه می کند.
🔹نگارنده احتمال می دهد آقای آملی در جریان مفاسد طبری نبوده است. اما به نظر می رسد برخورد با تخلفات طبری، برای او سنگین آمده، به ویژه این که برخی رسانه ها و محافل سیاسی، ماجرای طبری را اسباب انتقام جویی از مواضع انقلابی آقای آملی کردند.
♦️عدم امضای اعتبارنامه آقای رئیسی نمی توانسته اقدام درستی یاشد؛ چه این که رئیسی منتخب ملت با بیش از 18 میلیون رای و در جریان انتخاباتی است که اتفاقا برخی موتلفان سیاسی علی لاریجانی، بیشترین جفا را در حق منتخب بعدی ملت مرتکب شدند.
🔹وانگهی، اگر آقای آملی گلایه ای هم در دفاع از برادرش داشته باشد، گلایه و نقد او به شورای نگهبان بر می گردد و دخلی به رای منتخب ملت نمی توانسته داشته باشد.
♦️اجمالا از آقای آملی انتظار می رود جانب انصاف و تقوا را بیش از گذشته مراعات کند و اجازه ندهد اغیار، از برخی مواضع ایشان سوء استفاده کنند.
🔹این انتظار به حق از ایشان وجود دارد که بیش از پیش مراقب شیطنت خناسان و دشمنان باشد؛ آنها نه به ایران و نه به نظام و اسلام هیچ اعتقادی ندارند، اما موج سواری روی اختلاف یا دلخوری های مسئولان، کار همیشگی شان بوده است.
@IMANI_mohammad
🔹برتری در جنگ
چگونه به دست می آید؟
♦️یادداشت روز کیهان:
https://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
برتری در جنگ
چگونه به دست میآید؟ -۱
🔹آقای روحانی، اردیبهشت 1392 گفت «آمریکا کدخداست و بستن با او، راحتتر از اروپاییهاست که آقااجازه هستند». او در گرایش ویژه به آمریکا در مذاکرات آن قدر افراط کرد که حتی صدای اعتراض اروپاییها درآمد.
♦️رویکرد دوم روحانی، هنگامی که آثار اعتماد به آمریکا، در قالب عهدشکنی و بازگشت دو برابری تحریمها بروز کرد، رونمایی شد. او همه تقصیرها را گردن ترامپ انداخت و به مردم گفت «هرچه لعنت دارید، به کاخ سفید بفرستید». روحانی همچنین بارها از «جنگ اقتصادی بیسابقه» آمریکا خبر داد. و سرانجام در چند ماهه پایانی دولتش، در حالی که همه رکوردهای منفی اقتصادی چند دهه اخیر را شکسته بود، مدعی شد توافق با دولت بایدن در دسترس است.
🔹هفته گذشته وندی شرمن قائممقام وزیر خارجه آمریکا در سنا گفت: «دموکراتها و جمهوریخواهان، اهداف یکسانی را در قبال ایران دنبال میکنند و اختلاف بر سر روشهاست. تحریمهای حداکثری علیه ایران در دوره بایدن ادامه داشته و همچنین ما مستمرا، نهادهای بیشتری را به فهرست تحریمها اضافه کردهایم.».
♦️پایگاه اینترنتی سیانان، چند روز قبل به نقل از مقامهای آمریکایی نوشت: «امیدها و وعدههای دولت بایدن برای طولانیتر کردن و قویتر کردن برجام کمرنگ شده و کمکی هم به پیشبرد مذاکرات وین نکرده است. با روی کار آمدن دولت جدید در ایران، به نظر میرسد رویکرد جدیدی در مذاکرات حاکم خواهد شد. نگرانی این است که رئیسجمهور جدید ایران از عملکرد دولت قبلی رضایت نداشته باشد. ما درباره اینکه چه چیزی میتوانیم به ایرانیها بدهیم و چه چیزی نه، صحبت کردهایم. تیم روحانی، این را درک میکرد(!) باید ببینیم آیا تیم رئیسی هم آن را درک میکند یا نه».
🔹جمع میان سخنان شرمن و تحلیل سیانان، این است که آمریکا با تداوم فشار حداکثری و افزایش تحریمها (برخلاف برجام)، قصد باجگیری دوباره داشته و روحانی نیز با این فزونخواهی همراهی میکرده است. در عین حال، یک واقعیت را از میان سخنان آقای روحانی بیرون کشید و آن واقعیت داشتن رفتار جنگی و خصمانه دولت آمریکاست. تحریم، ابزار جنگ اقتصادی است. باراک اوباما -کسی که روحانی او را مودب خواند- پارسال تصریح کرد «تحریم های دوره بوش، سمبلیک بود و سخت ترین تحریم ها علیه ایران را من به اجرا گذاشتم».
♦️در جریان همین رویکرد جنگی بود که دانشمندان هستهای ما (از شهید شهریاری تا شهید فخریزاده) ترور شدند و تاسیسات هستهای در معرض خرابکاری قرار گرفت تا اینکه کار به ترور شهید سلیمانی رسید و دموکراتها نیز آن را تایید کردند. اما روحانی در همه این موارد، به لوازم «اعتراف به وقوع جنگ» کمترین پایبندی نشان نداد.
🔹غرب، به حضور روحانی، به عنوان سلاحی موثرتر از حمله نگاه میکرد؛ چنانکه خود او بارها اذعان کرد «آقای اولاند رئیسجمهور وقت فرانسه به من گفت در سال ۲۰۱۳، تصمیم قطعی برای جنگ با ایران را گرفته بودیم. وقتی شما آمدید، ما منصرف شدیم و گزینه جنگ کنار رفت»!
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
برتری در جنگ
چگونه به دست میآید؟ -۲
🔹قهرمان ملت ایران، شهید سلیمانی معتقد بود و باور خود را در پیروزیهای معجزهآسایش نشان داد که؛ «من با تجربه میگویم: میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست. اما شرط آن، این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.».
♦️ترساندن مردم به واسطه فشارها و تهدیدهای دشمن، کار شرافتمندانهای نیست. اگر برخی مدیران با همین روش «تجارت ترس» نمیکردند، بسیاری از ضربات دشمن اتفاق نمیافتاد، بلکه کشور میتوانست گامهای بلندی برای پیشرفت بردارد.
🔹یک نمونه چشمگیر تبدیل تهدید به فرصت، ماجرای پهپادهاست. نیروهای سپاه پاسداران 13 آذر ماه 1390، یک فروند پهپاد جاسوسی آر کیو۱۷۰ (مشهور به «جانور قندهار») را در شمال شرق کشور شکار کردند.
♦️نیروی هوافضای سپاه پاسداران، ظرف سه سال توانست ضمن رمز گشایی از اطلاعات، "جانور قندهار" را رام کند و با مهندسی معکوس، پهپاد «سیمرغ» را بسازد.
🔹پیشرفتهای ایران در این حوزه چنان خیرهکننده بود که نشریه هیل دو سال قبل نوشت «ایران، پیشرفت چشمگیری داشته و در حال تبدیل شدن به یک ابرقدرت پهپادی در دنیاست». و وزنامه صهیونیستی جروزالم پست خاطر نشان کرد «تولید پهپاد ایرانی با برد ۷ هزار کیلومتری، هشداری برای تلآویو است. ایران در واقع یک پیغام هشدار میفرستد مبنی بر اینکه امکان حمله به اسرائیل را دارد. ایران در سالهای اخیر به ابر قدرت پهپادی مبدل شده است».
♦️همچنین ژنرال مک کنزی (فرمانده سنتکام)، دو ماه قبل اعتراف کرد «استفاده گسترده ایران از پهپادها برای عملیات شناسایی و حمله، به این معنی است که آمریکا برای اولین بار پس از جنگ کُره ]1950 تا 1953 میلادی[ برتری هوایی خود را برای عملیات در منطقه از دست داده است. تا زمانی که ما نتوانیم شبکهای از تواناییها برای شناسایی و شکست این پهپادها بهدست آوریم، دست برتر را حملهکنندگان خواهند داشت».
🔹اما مهمترین جنگ، در حوزه سیاست و رسانه و تبلیغات در جریان است؛ جایی که بر ناکامیهای دشمن سرپوش گذاشته میشود، و توپخانهها رسانهای، برای ناامید کردن ملت ایران شلیک میکنند. باید بدون مجامله، مجال عملیات را از دشمن و پادوهای آنها گرفت.
♦️این، همان هنگ سیاسی و رسانهای فاسدی است که امید موهوم نسبت به غرب ایجاد کرد و کشور را در معرض انواع گرفتاریها قرار داد. حالا هم که میبینند ارادهای قوی و مصمم برای خروج از معطلی پدید آمده، اصرار دارند مردم را از بسیج ملی برای رفع مشکلات ناامید سازند. در حالی که هنوز دولت جدید تشکیل نشده، آیه یاس میخوانند و بهجای ابراز شرمندگی از کارنامه خسارتبارخود، طلبکاری میکنند!
🔹آنها ابزار دست ویرانیطلبانی هستند که اکبر گنجی اصلاحطلب فراری، دربارهشان اقرار کرد: «ما کارمندان دولتهای راست افراطی و بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم ایران را به خشونت جمعی بکشانیم... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم». سر چنین مار مسمومی را هر جا که باشد، بیملاحظه باید کوبید.
@IMANI_mohammad
دلسوز یا تشنه خون مردم ایران؟
🔹هر کاری که برای کاهش قربانیان کرونا امکانپذیر باشد، مطلوب و مغتنم است. اما همین دغدغه عمومی و انسانی، متاسفانه بهانه عقده گشایی توسط دو طیف نزدیک به هم شده؛ یکی غربگرایان و دیگری بانیان دولت روحانی.
♦️این دو دسته، در حالی پشت نام مردم پنهان می شوند که زندگی مردم، به گواهی کارنامه شان، بی ارزش ترین موضوعات بوده است. آنها از یک طرف، دولتِ هنوز تشکیل نشده رئیسی را زیر ضرب گرفته اند که چرا کاری کرده که شمار قربانیان کرونا به 500 نفر رسیده؛
🔹و از طرف دیگر، می گویند "چرا واکسن وارد نمی کنید؟". یا "چرا نگذاشتید واکسن وارد نشود؟". ته خط برخی از اینها هم که مامورند، این است که چرا در مذاکره، تسلیم آمریکا نمی شوید؟
♦️اما اصل ماجرا چیست؟ آقای روحانی در مسیر مهار شیوع، خودرایی پیشه کرد و با ادعای این که از پیک کرونا عبور کرده ایم، چراغ سبز سفرهای پرحجم نوروزی را به مردم داد. در آخرین روزهای کاری هم، شش روز تعطیلی را بدون ممانعت از سفر به اجرا گذاشت که موجب تشدید بحران شد. اصلاح طلبان، عمدا درباره این سوء مدیریت سکوت کرده و گریبان آقای رئیسی را گرفته اند که از تحلیفش چهار روز سپری شده است!
🔹اما درباره خرید واکسن، با وجود پرداخت هزینه ها توسط ایران، تامین واکسن توسط کواکس انجام نگرفت و آنها خلف وعده کردند. همچنین در حالی که دو طیف مورد بحث، سرگرم بزک دولت بایدن هستند، همین دولت بر سر راه خرید واکسن توسط کشورمان کارشکنی های مکرر انجام داده است.
♦️دو طیف مذکور، در این باره اگر صداقت داشتند، باید به آمریکا اعتراض می کردند و صادقانه به ملت ایران می گفتند شیطان بزرگ، مطلقا قابل اعتماد نیست؛ چرا که حتی دارو را هم که از تحریم های سازمان ملل استثناست، مورد تحریم قرار داده و بار دیگر خباثت خود را نمایان کرده است.
🔹اما آنها بر عکس -و طبق هماهنگی با آمریکا- همین رفتار جنایتکارانه دولت بایدن را ابزار فضاسازی و فشار علیه نظام قرار دادند و ماجرا را وارونه روایت کردند. برخی از آنها در سابقه سیاه خود، درخواست اعمال "تحریم های فلج کننده" علیه مردم خود را پس از شکست در فتنه سال 88 دارند.
♦️این نکته هم گفتنی است که برخی از واکسن ها مثل آسترازنیکا در حالی مورد تاکید طیف های مذکور برای واردات بوده که استفاده از آن بعد از مشاهدهی عوارض جدی، در سوئد، آلمان، فرانسه، ایتالیا، لتونی، اسپانیا، دانمارک، نروژ، هلند، لوکزامبورگ، پرتغال، اندونزی، ایرلند، بلغارستان، تایلند، رومانی، ایسلند و اتریش ممنوع شده است.
🔹کرونا مصیبت عالمگیری است که همچنان حتی در پیشرفته ترین کشورها قربانیان بسیار می گیرد و در برخی از این کشورها با وجود واکسیناسیون گسترده، مجددا اوج گرفته است. با این وجود به نظر می رسد کمتر کشوری مثل ما در معرض موج سازی رسانه ای منفی است. علت همان است که «اکبر گنجی» از افراطیون (فراری) مدعی اصلاحطلبی اسفند 98 فاش کرد:
♦️«ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولت های راست افراطی هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم های تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
@IMANI_mohammad
کار شُرِیح و شمر را نکنید!
♦️فعال رسانه ای محترمی که تصویر پوستر "سلام بر امام حسین" (ع) را در کانال خود منتشر کرده اید؛ دم شما گرم، سید الشهدا (ع) دستگیر شما باد!
🔹اما سلام بر امامِ"نه" به "یزیدیان تحریم گر"، قابل جمع با دعوت به رفتن زیر پرچم نظم جهانی ظالمانه نیست. شما همین چند روز قبل نوشتید: "آقای رییسی! ایران را به نظم و نظام بین المللی برگردانید".
♦️امام حسین (ع) اگر می خواست به نظم مستقر برگردد و تمکین کند که سید الشهدا نمی شد و سید الاحرار نبود! امام به ولید والى مدینه که گفته بود "يا ابا عبد اللَّه من خير خواه تو هستم، با من (به نیابت از یزید) بیعت و اطاعت كن تا نجات يابى"، فرمود:
🔹"إِنَّا أَهْلُ بَیْتِ النُّبُوَّةِ، وَ مَعْدِنُ الرِّسالَةِ، وَ مُخْتَلِفُ الْمَلائِکَةِ... وَ یَزیدُ رَجُلٌ فاسِقٌ شارِبُ الْخَمْرِ، قاتِلُ النَّفْسِ المُحَرَّمَةِ، مُعْلِنٌ بِالْفِسْقِ، وَ مِثْلِی لا یُبایِعُ لِمِثْلِهِ. ما از خاندان نبوّت و سرچشمه رسالت و جایگاه رفت و آمد فرشتگانیم... در حالى که یزید مردى است، فاسق، شرابخوار، قاتل بیگناهان. و آشکارا مرتکب فسق و فجور مى شود. و هرگز شخصى همانند من، با مردى همانند وى بیعت نخواهد کرد".
♦️نظم جهانی یی که نویسنده محترم خواستار بازگشت به آن است، نسخه امروزین نظم یزیدی است. نظمی که در آن جنایتکارانی مثل آمریکا و انگلیس و اسرائیل و عربستان، حاکم و ابواب جمعی آن و مجاز به هر جنایتی هستند؛ و قربانیان آنها، متهم به نافرمانی و تروریسم و نقض حقوق بشر! نظمی که دعوت به توافق می کند، اما وقتی امتیاز مورد نظرش را گرفت، زیر تعهدش می زند و با وقاحت می گوید باج جدید بدهید و تسلیم شوید!
🔹این همان نظمی است که بانیان آن، مثل یزید و ابن زیاد، مرتکب جنایت و تحریم و ترور علیه ملت ایران می شوند؛ و ضمنا رئیس آن (بایدن) پیام می دهد: "من و جیل(همسرم) برای همه کسانی که سال نو اسلامی (اول محرم الحرام) و یاد فداکاری های تاریخی در ماه مقدس محرم را گرامی می دارند، بهترین آرزوها را داریم. ما در گرامیداشت ارزش های جهانی عدالت، برابری و شفقت با شما هستیم"!!
♦️آیا ما هم می خواهیم محرّم الحرام را مثل بایدن جنایتکار گرامی بداریم و حال آن که او جزو سلسله جنبان های جنایت، علیه ملت های ایران و عراق و سوریه و لبنان و فلسطین و یمن و بحرین است؟!
🔹امام حسین (ع) نوستالژی تاریخی نیست. حقیقت زنده و جاوید و الهام بخش است. اگر درباره مسئولیت انسان مومن در عصر غیبت امام عصر (عج) دچار حیرت هستید (و با مشی خود به جبهه سکولاریسم معارض اصل دین مدد می رسانید)، درباره امام حسین (ع) که گرفتار حیرت نیستید، هستید؟
♦️نکند به زعم شما مخالف خوانی با جمهوری اسلامی، بسی مهم تر و ضروری تر از مخالفت و معارضه با جبهه استکبار است، چنان که سران سازمان مجاهدین خلق وانمود می کردند و عاقبت شان را دیدیم! کنار نظم جهانی غالب ایستادن و حقایق را تحریف کردن و جبهه خودی را متهم کردن، تاسی به شیوه شُرِیح قاضی است و فقط خنجر شمر را تیز می کند.
🔹نشاندن فرع به جای اصل، اولویت دادن به تشکیک و معارضه با جبهه خودی، و اصرار بر سازش با مستکبران روزگار، شیوه خوارج است. جاهلان متنسکی که صلح و سازش با معاویه (تسلیم نیرنگ او شدن) را "حکم خدا" می انگاشتند و جنگیدن با امیر مومنان (ع) را عین تقدس می پنداشتند!
♦️این در حالی بود که مدیریت کنندگان آنها از جمله اشعث بن قیس، دانسته خیانت می کردند، در گذشته امانتدار بیت المال نبودند و اینک با معاویه ساخته بودند. از چنان پدری، پسری مانند محمد بن اشعث به عرصه آمد که جزو دعوت کنندگان امام حسین (ع) به کوفه و بیعت شکن بعدی بود و از سران جنایت در کربلا شد.
@IMANI_mohammad
نگرانند شهرداری احیا شود
🔹در نقد تصمیم شورای شهر تهران برای معرفی دکتر زاکانی به عنوان شهردار، به "آیین نامه اجرایی دولت" استناد شدکه می گوید شهرداران شهرهای بالای یک میلیون جمعیت باید دارای مدرک کارشناسی در برخی رشته های "مهندسی، علوم تجربی، یا علوم انسانی" و "دارای 9 سال سابقۀ مدیریت ارشد" باشند.
♦️اولا "مدیر و مدبر بودن"، جزو شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری است و صلاحیت آقای زاکانی برای ریاست جمهوری که مسئولیتی به مراتب بالاتر می باشد، تایید شده است.
🔹ثانیا او در کنار تخصص پزشکی و عضویت در هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران، سه دوره نماینده مجلس بوده و مسئولیت دبيرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادي را در مجالس هفتم و هشتم بر عهده داشته است؛
♦️هم مردم تهران و قم، را برای سه دوره نمایندگی کرده و مشکلات پایتخت را می شناسد، و هم تجربه مبارزه پیگیر با مفاسد اقتصادی را -که شهرداری یکی از گلوگاه های آن است- در کارنامه خود دارد.
🔹او همچنین از بانیان تحقيق و تفحص از نظام آموزش عالي کشور، آزمون دستياري و قوه و قضائيه بوده و ضمنا با نظر نمایندگان، کمیسیون مهم رسیدگی به برجام در مجلس نهم را اداره کرده است.
♦️ثالثا شهرداری، آن هم شهرداری پایتخت، منحصرا یک مسئولیت فنی و عمرانی نیست. شهردار، مسئولیت های مهم فرهنگی و اجتماعی و سیاسی را هم بر عهده دارد؛ نمونه کوچک تر ریاست جمهوری در مقیاس یک شهر.
🔹رئیس جمهور هم متخصص یک یا دو رشته بیشتر نیست و حال آن که طیفی از مدیریت های تخصصی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و عمرانی، زیر نظر او فعالیت می کنند.
♦️همان گونه که رئیس جمهور لازم نیست مثلا متخصص نیرو و نفت و انرژی و مهندسی و پزشکی یا جامع همه این تخصص ها باشد، به طریق اولی و در مقیاسی به مراتب کوچک تر، دلیلی ندارد شهردار متخصص چند رشته خاص باشد؛
🔹از این جهت، آئین نامه دولت روحانی، حصر و انحصاری غیر قانونی وضع کرده است. ضمن این که، با عنایت به احراز صلاحیت آقای زاکانی برای یک سمت ملی اجرایی در تراز ریاست جمهوری، به طریق اولی صلاحیت شهرداری پایتخت را دارد.
♦️اما بحث مهم تر، علت فضا سازی مدعیان اصلاح طلبی است. آنها کارنامه مردودی در مدیریت شورای شهر و شهرداری تهران دارند: از یقه بگیری منجر به انحلال شورای شهر اول توسط وزارت کشور و دولت اصلاحات؛
🔹 تا گماشتن سه شهردار در سه سال اخیر؛ که فارغ از مشکلات شخصی دو تن از این سه نفر، خاطره ای جز گرفتاری شهر در برف، دوچرخه سواری فانتزی شهردار و "سه شنبه های بدون خودرو" بر جا نگذاشته اند.
♦️یادمان نرفته که محسن هاشمی رئیس شورا چند بار گفت "در این دوره حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشد" و "طرح دوچرخه سواری (بی دود)، طرحی شکست خورده و نمایشی بود"،
🔹هاشمی همچنین گفته بود «قالیباف در بحث BRT جسارت داشت و اتوبوس ها را وارد کرد. حناچی بیش از اندازه میترسد... با وجود اینکه 6- 7 سال از دولت روحانی گذشته، در این مدت یک اتوبوس هم تزریق نشده است".
♦️جالب این که وزارت اطلاعات با شهردار شدن حناچی مخالف کرده بود. به گفته محسن هاشمی "وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف برخوردند، روحانی مستقیما ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت". اما روحانی مدتی بعد با شهردار چپ افتاد و دستور داد او را به جلسات دولت راه ندهند؛ چون با طبقات اضافی ساختمانی که نهاد ریاست جمهوری در جماران در حال احداث بود، مخالفت کرده بود.
🔹اکنون که آقای رئیسی رئیس جمهور، وعده داده شهردار پایتخت به جلسات دولت برگردد و دولت از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود، متولیان سوء مدیریت چند سال اخیر می کوشند اذهان مردم را منحرف کنند؛ درد اصلی آنها این است که منطق "شهرداری برای خدمتگزاری" احیا شود و مردم، کارکردها را مقایسه کنند.
@IMANI_mohammad
🔹بازی شبکه نفوذ
در جهان دو قطبی و سه قطبی
♦️یادداشت روز کیهان:
https://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
بازی شبکه نفوذ
در جهان دو قطبی و سه قطبی -۱
1- غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «ساده لوحان خاماندیش» و «خائنان استخدام شده». سرویس های جاسوسی آمریکا و انگلیس، هم وطن فروشانی را تور کرده و به خدمت گرفتهاند؛ و هم، روی خاماندیشی و مرزبندی نداشتن برخی دیگر نسبت به غرب حساب باز کردهاند. غرب از کج کارکردی این دو طیف، سود جسته و نقشههای خود را پیش برده است.
2- محافل اطلاعاتی و سیاسی غرب، با واسطههایی به میخائیل گورباچف رئیس
اتحاد جماهیر شوروی (ابرقدرت رقیب) باوراندند که اگر برخی تغییرات سیاسی و اقتصادی مطلوب آنها را انجام دهد، با گشایش در روابط و شراکت از سوی غرب مواجه خواهد شد. او هم اعتماد کرد و پذیرفت. اما این کافی نبود. آنها قبلا بوریس یلتسین را به خدمت گرفته و از طریق وی، به گورباچف برای خودزنیهای سیستماتیک بیشتر فشار میآوردند.
استراوب تالبوت مدير دفتر مطبوعاتي مجله تايم در مسكو -كه بعدها معاون وزارت خارجه آمريكا شد- در اين باره
ميگويد: «نقشها بين كاركنان دفتر رياست جمهوري آمريكا تقسيم شده بود. عدهاي با گورباچف و برخي ديگر با يلتسين در تماس مداوم بودند. به گورباچف اطمينان ميدادند كه در نهايت غرب طرف او را خواهد گرفت و همزمان يلتسين را تشويق ميكردند كه اگر او بر ضعفهاي ساختاري شوروي تاكيد كند غرب از او حمايت خواهد كرد».
3- نمونه دیگر از نفوذ دو لایه، در سرنوشت غمبار افغانستان قابل مشاهده است. هنگامی که مجاهدان افغانستانی با اشغالگران شوروی میجنگیدند، آمریکا (با کمک انگلیس) سران بخشی از جنگجویان را که طالبان بعدی را تشکیل دادند، تحت حمایت گرفتند و آنها با وجود ادعای مسلمانی، به این تحت الحمایگی «نه» نگفتند. برخی از سر خاماندیشی و برخی به خاطر استخدام شدگی. بدنه هم که اغلب خبر نداشتند هزینهها و ایدئولوژی مدارسشان را سعودیها با هدایت سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و پاکستان تامین میکنند. نتیجه، حاکمیت دو دهه ویرانی و ترور و فساد و نابودی سرمایه های ملت افغانستان بوده؛ چه از طرف طالبان، چه از جانب اشغالگران که به بهانه طالبان و القاعده آمدند، و چه توسط دولت فاسد و غربگرای اشرف غنی که مردم را منزجر کرده و موجب شده بود در برابر بازگشت مهندسی شده طالبان، بیتفاوت یا منفعل و ناتوان شوند.
4- وقتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنهسازی در حالی است که احمقترین افراد هم میفهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل اشغال ایران (در دوره منحط رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند.
5- همین جا لازم است درباره سریال تلهگذاری و بازی دادن روسها از سوی غرب، سند دیگری را مرور کنیم. زبیگنیو برژینسکی (مشاور اسبق امنیت ملی آمریکا) خرداد 96 به نشریه نوول ابزرواتور گفت: «در روایت رسمی گفته میشود سیا کمک به مجاهدین افغانی را بعد از اینکه ارتش شوروی، افغانستان را در ۲۴ دسامبر ۱۹۷۹ اشغال نمود، آغاز کرد. اما واقعیت، شش ماه قبل از اشغال بود که کارتر، اولین کمک مستقیم و مخفیانه را برای مخالفین رژیم هوادار شوروی در کابل فرستاد. من به پرزیدنت نوشتم کمکها، ارتش شوروی را به دخالت تحریک میکند. عملیات سرّی، این تاثیر را داشت که شوروی را با پای خودش به تله بیندازد. روزی که روسها از مرز گذشتند، من به کارتر نوشتم ما این فرصت را داریم که به روسها «جنگ ویتنامشان» را عرضه کنیم. برای ده سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت و ناامیدی به بار آورد و در نهایت باعث فروپاشی امپراطوری شوروی شد». برژینسکی همچنین در میان شماری از «جنگجویان ضد شوروی» میگوید «ما اعتقاد عمیق طالبان به خدا را میدانیم و مطمئن هستیم که آنها در این مبارزه پیروز خواهند شد. زیرا شما بر حقید و خدا با شماست».
6- بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس دست به یکی کرده است. این در حالی است که دولت روسیه در همین چند ماه اخیر در فاز درگیری شدید با انگلیس قرار داشته و کار حتی تا تهدید نظامی پیش رفته است. در پی افزایش تنشها، دولت روسیه، دستور اخراج خبرنگار بیبیسی را صادر کرد. پیش از آن هم وابسته نظامی انگلیس، به وزارت دفاع روسیه احضار شد. همچنین وزارت خارجه روسیه، سفیر انگلیس را برای ابلاغ یک «پیام اعتراضآمیز تند» احضار کرد. این تنش در پی ورود ناو انگلیسی به آب های سواحل «کریمه» اتفاق افتاد.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
بازی شبکه نفوذ
در جهان دو قطبی و سه قطبی -۲
روسیه با احضار سفیر انگلیس، هشدار داد چنانچه نیروی دریایی این کشور، بار دیگر به اقدامات تحریکآمیز در آبهای کریمه دست بزند؛ شناورهای انگلیسی مستقر در دریای سیاه را بمباران خواهد کرد. معاون دبیر شورای امنیت روسیه هم هشدار داده که اگر انگلیس ملاحظات لازم را در نظر نگیرد، خدمه کشتیهایش آسیب خواهند دید. چندی پیش، جنگنده «سوخو-۲۴» روسیه برای وادار کردن ناو انگلیسی به تغییر مسیر، ۴ بمب به اطراف آن انداخت و یک کشتی جنگی روسیه نیز به سمت ناو انگلیسی که حریم دریایی روسیه در دریای سیاه را نقض کرده بود، تیر اخطار شلیک کرد. در مقابل، یک جنگنده اف۳۵ انگلیسی بر فراز چند ناوشکن روسیه که برای انجام رزمایش نظامی وارد دریای مدیترانه شده بودند، گشتزنی کرد. در روزهای اخیر هم روسیه در واکنش به اقدام خصمانه انگلیس در اعمال برخی تحریمها، تعدادی از مقامات انگلیس را تحریم کرد.
7- بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل از هم پاشید. اما امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را میگذراند و درحال زوال قدرت است. به این اعترافات عنایت کنید:
-فدریکا موگرینی مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «قدرت رهبری آمریکا در حال زوال، و قدرت او در حال کاهش است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست. بزرگترین دموکراسی دنیا بیثبات شده است.»
- نیکولا سارکوزی رئیسجمهور اسبق فرانسه: «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود نه علت آن».
- جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه: «تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است. شیوع بیماری کرونا، نقطه عطفی برای تغییر توازن قدرت از غرب به شرق است».
- ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. بازیگران غیرغربی، امور بینالمللی را شکل میدهند. برخی از اساسیترین ارکان غرب و نظم جهانی تضعیف شده. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط کشورهایی مانند ایران و روسیه فراهم کرد».
- ویلیام برنز رئیس سازمان سیا: «در صحنه بینالمللی که بیش از پیش پیچیده و رقابتی شده، رویکرد چین، بزرگترین چالش ژئوپولیتیک آمریکاست... روسیه و ایران، دیگر تهدیدهای بزرگ امنیتی هستند... آمریکا باید برای مقابله با تهدیدهای ایران، راهبردی فراتر از مسئله هستهای داشته باشد».
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
بازی شبکه نفوذ
در جهان دو قطبی و سه قطبی -۳
- اینترنشنال پالیسی دایجست: «آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا (DIA» گزارش رسمی ۱۳۰ صفحهای منتشر کرده و قدرت اساسی ایران از جمله نیت، قابلیتها، ساختار و تواناییهای نظامی را بررسی کرده است. آژانس، سال 2017 و 2019، گزارشهایی را درباره روسیه و چین منتشر کرد، اما این اولین بار بود که چنین گزارشی درباره ایران منتشر میشد. طبق گزارش، ایران از آنجا که با دشمنانی مانند آمریکا و اسرائیل مواجه است، دکترین خود را به «بازدارندگی بهتر و مقابله با تهدیدات» تغییر داده است. ژنرال رابرت اشلی جونیور مدیر DIA میگوید همانگونه که ایران به گسترش قابلیتها و نقش منطقهای خود ادامه میدهد، افزایش درک ما از قدرتش و تهدیداتی را که متوجه ما میکند، بیش از قبل اهمیت مییابد. ایرانیها رویکردی هیبریدی در پیش میگیرند و عناصر جنگ متقارن و نامتقارن را در مواجهه با دشمنان و حصول منافع خود ترکیب میکنند. عجیب نیست که ایران از این تاکتیکها برای دستیابی به اهداف استراتژیک در درازمدت استفاده کند و از شرکای منطقه که از دریای سرخ تا مدیترانه هستند، پشتیبانی نماید. تهران با استفاده از نیروهای نامتقارن، منافعش را در منطقه ارتقا میدهد و به عمق استراتژیک دست مییابد. ایجاد بزرگترین نیروی موشکی بالستیک در منطقه، راهاندازی نیروی دریایی که بتواند خلیج فارس و تنگه هرمز را تحت کنترل بگیرد، و بهرهگیری از نیروهای نیابتی و شرکا، سه توانمندی مهم ایران است. ایران ساخت موشکهای بالستیک بینقارهای را پیگیری میکند».
- خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس: «دیدار مهم ژنرال سلیمانی با پوتین، نقشی مؤثر در نقشآفرینی روسیه در جنگ سوریه داشت. یکی از قدرتمندترین مقامات نظامی ایران، نشستی سه ساعته را با پوتین داشت تا او را متقاعد کند. فرمانده نیروی قدس سپاه، اوت 2015 (مرداد ۹۴) به مسکو رفت. سلیمانی و پوتین، نقشهها و عکسها را بررسی کردند و به تبادل اطلاعات پرداختند. بررسیها نشان داد گروههای تروریستی، در صورتی که مسکو وارد عمل نشود، فعالیتشان را به نزدیکی روسیه در منطقه قفقاز گسترش خواهند داد. در این نشست درباره برنامه تشکیل یک مرکز مشترک تبادل اطلاعات میان عراق، سوریه، ایران و روسیه توافق شد. این نقشآفرینی، حاکی از نفوذ شدید ایران در منطقه است».
8- در چنین وضعیتی از قطببندی قدرت، غرب به انواع ترفندهای نفوذ و جنگ نرم برای قدرتمندنمایی خود، ضعیفنمایی جبهه مقاومت اسلامی، و تضعیف اقتدار آن از درون دست مییازد. در کشور ما هم دو طیف «استخدام شده» و «خاماندیشان خوشبین به غرب»، معمولا نقش تضعیفکننده اتحاد و اقتدار ملی در برابر غرب عمل کردهاند. هشت سالی که گذشت، مجال عرضاندام دو لبه قیچی غربگرایی بود که از درون، ریشههای اقتدار و انسجام در برابر دشمن را هدف گرفته بودند. این طیف بازیگر در نقشه غرب، اکنون در حالی که با ادبار مردم مواجه شده و مجلس و دولت را از دست داده، توانمندیهای ملی را در همه جهات هدف میگیرند یا زیر سؤال میبردند. همین شبکه آلوده بود که توسط عناصر نفوذی، فایل صوتی کذایی را علیه فرمانده میدان (شهید سلیمانی) و دیپلماسی مقاومت، تدارک کرد و برای انتشار به شبکههای لندنی داد. مصاحبهکننده، «سعید- ل» از عناصر بازداشتی فتنه 88 بود. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس در دادگاه فاش کرد که آقای «ل»، یکی از 130 نفری است که ظرف پنج سال به خدمت سفارت درآمده است. سردبیر شبکهای هم که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد، رمضانپور، معاون وزارت ارشاد در دولت خاتمی بود.
9- جنگی پر دامنه میان ما و غرب در جریان است. رکن این جنگ از نگاه غرب، بر هم زدن محاسبات حریف، اصلی کردن مسائل فرعی، و به حاشیه کشاندن مسائل اولویتدار است. این اخلال در محاسبات و اولویتبندیها، توسط دو طیف مزدور و خاماندیشان خوشبین به غرب انجام میشود. آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ملت ایران هستند. در شناساندن کارکرد این جماعت و از هم گسیختن شبکه آنها نباید لحظهای تردید کرد.
@IMANI_mohammad
نمی ارزد
غربگرایی، مثل گیاه بی ریشه است.
مُهره ها، تاریخ مصرف دارند. وقتی منقضی شد، آمریکا و انگلیس، پشت مزدوران خود را خالی و حتی قربانی شان می کنند.
اشرف غنی در افغانستان -با همه لُغزخوانی هایش- آخرین سند این ادعاست.
وطن فروشی، به حقارت آغاز و پایانش نمی ارزد.
آنها که حقارت شخصیت دارند، این تحقیر را می خرند.
#رضاخان
#صدام
#حسنی_مبارک
@IMANI_mohammad
تا مطلوب آمریکا چه باشد...
🔹مهره غربگرا، استقلال رای ندارد و بومی نمی اندیشد. قضاوت طُفیلی دارد؛ و نفی و اثباتش، بر اساس مصالح و مطامع غرب است.
♦️بنابراین عجیب ندانید اگر شعار نه غزه نه لبنان، و نه عراق و نه سوریه داده باشد، اما ناگهان خواستار ورود ایران به جنگ با طالبان شود.
🔹در همه آن میدان ها، هدف آمریکا زدن متحدان ایران بود و نمی خواست ایران درگیر شود، بنابراین اینها هم با ورود ایران مخالفت می کردند.
♦️در ماجرای افغانستان، نقشه آمریکا، درگیر کردن ایران در باتلاقی است که برای شوروی ساخت، اما خودش هم در آن گیر افتاد.
🔹آمریکا، پس از سرشکستگی در این میدان پیچیده، حتی متحد دست نشانده اش اشرف غنی را قربانی کرده و مطلوبش، آلوده کردن ایران به نحوستی است که خود سازنده آن بوده است؛
♦️بنابراین، مُهره های غربگرا هم ناگهان غیرتی می شوند و می خواهند که ایران وارد باتلاق شود. آنها البته می خواهند "ایران" را درگیر جنگ کنند؛ نه این که خودشان هم مرد جنگ باشند. آنها نه مرد این میدان، که مرد هیچ مصاف جدی دیگری نیستند!
🔹بیست سال قبل در حالی که دولت غربگرای مدعی اصلاحات، آماده کمک به آمریکا برای اشغال فغانستان می شد، "سازمان مجاهدین انقلاب" (حزب بهزاد نبوی و تاجزاده و...) در بیانیه ای مشکوک، خواستار کمک به طالبان و درگیر شدن ایران با آمریکا شد. آن روز هم تفاقا، ترجیح دولت بوش، درگیر کردن ایران بود.
@IMANI_mohammad
۱) تراز حقوق بشر برای ما، نه آمریکای نشان شده با فجایع زندان ابوغریب و گوانتانامو و زندان های داخلی خود است، نه شبکه دولتی انگلیس با سوابق نسل کشی اش در ایران و دیگر کشورها. موزه عبرت (کمیته مشترک ضد خرابکاری) و جنایات کم نظیر ساواک، یادگاری رژیم کودتایی است که آمریکا و انگلیس در ایران به مدت چند ده سال بر جا گذاشتند.
۲) تراز حقوق بشر برای ما همچنین، تلویزیون سعودی اینترنشنال نیست که گردانندگان آن نان خود را در خون ملت های منطقه می زنند و می خورند. گردانندگان این شبکه اجیران رژیمی هستند که مخالفان خود را اره می کنند!
۳) نظام حقوقی ما آن قدر پیشرفته است که می گوید مجرمی که حکم وی اعدام است، زندانبان حق ندارد سیلی به گوشش بزند. مجرم زندانی، فارغ از تخلف و جرمش، حقوقی دارد که باید محترم شمرده شود و ناقص، مستوجب مواخذه است.
۴) هر قاعده استثنا و تبصره هایی هم دارد. مثلا ممکن است مجرمی امنیتی یا جنایی، رفتاری ستیزه جویانه داشته باشد و بخواهد دیگران یا حتی خود را مورد ضرب و جرح و آسیب قرار دهد و بنابرین واکنش به کنش او تفاوت می کند. یا مثلا در تفتیش بدنی وی برای پیشگیری از اتفاقات ناگوار بعدی، ممکن است سخت گیری شود. یا این که در برخی موارد به خاطر ملاحظات امنیتی و تبانی و درز اطلاعات، ممکن است یک بازداشتی با مجوز قاضی برای مدتی در زندان انفرادی نگهداری شود.
۵) اما از موارد استثنا و مشخص در ضوابط بازداشت و زندان که بگذریم، در کل هر زندانی قانونا حقوقی دارد که باید محترم شمرده شود. در چنین مواردی، اگر ثابت شود، زندانبانی مرتکب نقض قانون و حقوق متهم/زندانی شده، مستوجب مواخذه است و کم نیست تخلفاتی که با آنها برخورد شده و حتی کسانی در حد قاضی مرتضوی و... مورد محاکمه قرار گرفته اند.
۶) اخیرا شبکه انگلیسی- سعودی «اینترنشنال» ضمن انتشار تصاویری از دوربین های مدار بسته زندان اوین، سعی کرده علیه کشورمان فضا سازی کند. آنها می گویند به تصاویر پنج ساله این دوربین ها دسترسی پیدا کرده اند. اینکه از تمام این محتوای پنج ساله و ۲۴ ساعته، توانسته اند حداکثر چند برش چند ثانیه ای بی سر و ته (گنگ) درباره سختگیری در زندان های ایران را استخراج کنند، اتفاقا سند افتخار جمهوری اسلامی در برخورد با زندانیان است و نشان می دهد دست سارقان خالی است.
۷) نوع رفتار را باید در نحوه تعامل با اکثریت قریب به اتفاق زندانیان و بازداشتیان دید و نه استثناهایی که محتمل است رخ بدهد و مورد بررسی و پیگرد هم قرار بگیرد. کمک به احیای اخلاقی مجرمان اجتماعی، توانبخشی در زمینه آموزش مهارت های شغلی و اشتغال پس از دوره زندان، عفو مجرمان حتی در سطوح امنیتی، و... از افتخارات کمک نظیر جمهوری اسلامی در امور اداره زندان در دنیاست.
۷) البته خوب یا بد، شماری از جنایتکارانی که به عنوان عضو ارتش رژیم متجاوز صدام، در عملیات مرصاد در سال ۶۷ شرکت داشتند، جنایت کردند و سرانجام توسط رزمندگان ما در اسلام آباد غرب به هلاکت رسیدند، همان زندانیانی بودند که در اثر رأفت و اغماض جمهوری اسلامی مورد عفو قرار گرفته و آزاد شده، اما مجددا به سازمان تروریستی منافقین (پیشاهنگان داعش) پیوسته بودند.
@IMANI_mohammad
🔹به شبکه ضدامنیتی امان ندهید
♦️یادداشت روز کیهان:
https://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
به شبکه ضدامنیتی امان ندهید - ۱
1- اعتماد سیاستمداران یک کشور به آمریکا و غرب، دقیقاً چه بلایی بر سر امنیت و ثبات و پیشرفت و اقتدار آن کشور میآورد؟ افغانستان و عراق، تصاویر مجسمی از سرانجام اعتماد به آمریکا و باز شدن پای این رژیم مستکبر به کشورها هستند. ویرانی زیرساختها، جنگ و ترور و بیثباتی سیاسی- اقتصادی، عقبماندگی شدید و نابودی میلیونی انسانها و غارت منابع، ثمره چند ده سال دخالت سیاسی و نظامی و امنیتی آمریکا در دو همسایه شرقی و غربی ماست. عراق در همین چند دهه بهویژه سالهای پس از اشغال، موجی از تروریسم، فقر و بیکاری و فساد اقتصادی را تجربه کرده است.
آمریکاییها در دهه 1980 میلادی، صدام را برای حمله به ایران تحریک و حمایت کردند، اما هنگامیکه او شکست خورد و تاریخ مصرفش تمام شد، کنار زدن وی تبدیل به بهانهای شد تا آمریکا زیرساختهای عراق را نابود و دانشمندانش را ترور کند. نتیجه چهار دهه سیاست آمریکا نسبت به عراق، درگیری این کشور در چند جنگ، ویرانی زیرساختها و نابودی درآمدهای عظیم ملی بود.
خیانت دیگر آمریکا، غارت بخشی از درآمدهای نفتی عراق بوده و گفته میشود آنها یک سوم از درآمد فروش نفت عراق را بهعنوان هزینههای جنگ و سرنگونی صدام، برای خود برمیدارند و در واقع از سر سفره مردم دریغ میکنند. خیانت بعدی آمریکا و متحدانش، آشوبافکنی مبتنی بر فقر فساد مزمن در این کشور بوده که ظرف چند سال اخیر موجب شده با حاکمیتی نامنسجم و کم کارآمد مواجه باشیم. آمریکا دو سال قبل دست به تحریک آشوبهای خیابانی زد و مرتکب کودتا علیه دولت قانونی مستقر شد.
2- افغانستان، نمونه تازهتری از نقش نابودگر «اعتماد به آمریکا» است. آنها به اعتراف خود، در پا گرفتن طالبان نقشآفرین بودند و سپس تروریسم و فعالیت طالبان و القاعده را بهانه اشغال افغانستان قرار دادند. حالا هم بعد از بیست سال اشغالگری و جنایت و غارت منابع این کشور، پشت دولت غربگرا را خالی کرده و در حال واگذاری افغانستان به همان گروهی هستند که به بهانه فعالیت آنها، خاک افغانستان را اشغال کرده بودند. وقتی دولتی غربگرا در کابل سر کار آمد، ادعا میشد این کشور در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته و ارتش آن مدرن شده است، اما همین ارتش و دولت بی ریشه، ظرف چند هفته تسلیم نیروهای پیاده طالبان شدند و تمام خیالپردازیهای رسانهای درباره پیشرفت و توسعه افغانستان فرو ریخت.
حالا یک کانال غربگرا در ایران می نویسد «جو بایدن تمام تعطیلات آخر هفته را در استراحتگاه شخصیش بود و حتی حاضر نشد ذرهای به افغانستان بیندیشد. بلینکن فراموش کرده که ترامپ گفته بود ما میرویم اما اگر لازم شد به سرعت باورنکردنی برخواهیم گشت. بلینکن فراموش کرده است که مأموریت آنان در افغانستان کمک به نیروهای امنیتی و تضعیف طالبان و نابودی آنان بوده است. بایدن و دولتش از همان زمان که نیمهشب بگرام را ترک کردند، اجازه بازگشت افغانستان به عصر تاریکی را صادر کردند؛ همانگونه که اوباما، سوریه و عراق را به عصر تاریکی برد».
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
به شبکه ضدامنیتی امان ندهید - ۲
3- این دو عبرت بزرگ در همسایگی ما، بیش از هر چیز عناصر مزدور یا خوشخیال نسبت به آمریکا و غرب را شرمنده میکند. اما برخی از این افراد، چنان طلبکارانه نسبت به منطق مستحکم جمهوری اسلامی موضع میگیرند که گویا تصور میکنند کسی متوجه زمین خوردن و سینهخیز رفتن آنها نشده و لگدمال شدن بافتههای تئوریکشان زیر پای واقعیتها را نمیبیند. دو عبرت عراق و افغانستان به علاوه عبرتهای برجام، به ما و هر ملت دیگری میگوید که تنها مسیر پیشرفت و مانعزدایی از آن، بیاعتمادی مطلق به آمریکا و غرب (بیاعتمادی به تطمیعها و تهدیدها) است.
غربگرایان در اینجا مرتکب روایت وارونه میشوند.مشخصا در ماجرای میان ما و غرب، بهجای اینکه اذعان کنند آمریکا به شکل پایدار در حق ملت ما جنایت و خیانت و عهدشکنی کرده و بر اساس عبرتهای هشتادساله تاریخ معاصر نتیجه بگیرند که سر سوزنی نباید به آمریکا اعتماد کرد، جمهوری اسلامی را متهم میکنند که چرا دوباره سراغ مذاکره و تعامل با آمریکا نمیرود تا تحریمها برطرف شود، یا چرا از آمریکا واکسن نمیخورد و...! انگار از مریخ آمدهاند! میگویند چرا مذاکره نمیکنید تا تحریمها لغو شود و اقتصاد رونق بگیرد!
برخی سفیهان بیپروا یا مأموران معذور، حتی در گذشته مدعی بودند نفی مذاکره، ایدئولوژی بقای جمهوری اسلامی است و به همین دلیل حاکمیت حاضر نیست مذاکره را بپذیرد. اما سرانجام نسخه اعتماد دولت و مجلس وقت به وعدههای آمریکا را در قالب عبرتهای منحصر به فرد برجام دیدیم، تا آنجا که رئیس دولت بانی برجام اذعان کرد کشورها مگر دیوانه شده باشند که با وجود زیر پا گذاشته شدن برجام، بخواهند به مذاکره با آمریکا بیندیشند.
4- چرا غربگرایان به تکاپو افتادهاند تا روایتی تحریفشده را به افکار عمومی قالب کنند؟ آنها میدانند دولت غربگرا با امید و اراده مردم (بهعنوان سرمایه راهبردی کشور) چه کرد؛ و بارقههای امیدی را که انتخاب رئیسجمهوری انقلابی و طلیعه تشکیل دولت جدید در میان تودههای مردم پدید آورده، میبینند. میدانند اگر برنامه دولت جدید با نشاط و ایمان و اراده موجود پیش برود، ظرف یکی دو سال میتواند سرمایه اعتماد عمومی را چند برابر کند و همین ظرفیت را در خدمت شکستن بنبستها و گشایش در امور قرار دهد. طبیعی است در این صورت، نسخه وامداری و طفیلیگری غرب، دوقبضه باطل خواهد شد.
به همین دلیل و مبتنی بر نتایج تلخ سوءمدیریت خود در دو حوزه اقتصادی و کرونا، از چند هفته قبل شروع به فضاسازی و منفیبافی شدید علیه دولتی کردند که اصلا تشکیل نشده بود! همچنان با وقاحت، آثار نقدینگی هشت برابر شده، تورم دستکم 45درصدی و گران شدن اقلام مختلف را در سفره مردم به رخ میکشند و میگویند دولت جدید با کسری بودجه چند صدهزار میلیاردی، چرا سراغ «مذاکره با آمریکا» (بخوانید تسلیم در مقابل دیکتههای جدید و مسکوت گذاشتن نعش بر زمین مانده فتحالفتوح «برجام»!) نمیرود؟
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
به شبکه ضدامنیتی امان ندهید - ۳
5- تحریمها با برجام دو برابر شد و حتی غذا و دارو که استثنای تحریمهای سازمان ملل است، در روند پسابرجام، مورد تحریم آمریکای عهدشکن قرار گرفت. از آن طرف تروئیکای اروپائی که مدعی راهاندازی کانال اسپیوی و اینستکس برای رفع تحریمهای دارویی بود و سه سال تمام، روحانی و ظریف و دولت دوازدهم را سر کار گذاشت، در عمل با تحریمهای دارویی آمریکا همراهی کرد.
این واقعیتی است که هر فعال سیاسی و رسانه مروّج خوشبینی به آمریکا و تروئیکای اروپایی را شرمنده میکند. آنها اگر بخواهند صادق باشند، بهخاطر همین یک قلم تحریمهای دارویی در پسابرجام باید از ملت ایران عذرخواهی کنند. اما چون انصاف و تعهد و مسئولیتپذیری و احترام به شعور مردم، جایی در شخصیت رشد نایافتهشان ندارد، قیافه طلبکارانه به خود میگیرند و میگویند چرا واکسن نمیخرید یا برای رفع تحریم مذاکره نمیکنید؟!
مردم ایران حق دارند بدانند چرا درست در مقطعی که همه باید یکصدا و از موضع طلبکاری، گریبان آمریکا را بگیرند و حقوق ایران را طلب کنند، جماعت مذکور همچنان به تبرئه آمریکا و غرب میپردازند؟ آیا قدرت عبرتاندوزی از سرنوشت اعتماد به آمریکا را ندارند؟ یا علت این است که در پوشش رفیق قافله، شریک دزدان و راهزنان غربی بودهاند و پای خودشان هم در این خیانت بزرگ گیر است؟
کجفهمان به کنار، اما باید با آنها که مأموریت دارند ضمن تحریفگری و مسئلهتراشی نگذارند تغییر ریل بزرگ در کشور اتفاق بیفتد، برخوردی درخور خیانتشان داشت. دوره تغافل و مجامله با سرانگشتان این اخلال مدیریتی و رسانهای، دیر زمانی است پایان یافته است.
6- حصار تحریم، با شکستن حصار خودتحریمی شکسته میشود. این حصار داخلی، هم مدیریتی است و هم روانی و رسانهای. در طول تاریخ، دژهایی که درِ آنها با هیچ دژکوب قوی شکسته نمیشد، با قبول پیشکش اسب تروای دشمن یا غفلت از خیانت برخی عناصر نفوذی، تسخیر دشمنان شدند. باید بررسی کرد کدام تصمیمگیران و تصمیمسازان، نقش نفوذی های خائن را در مدیریت بازی کردند که دشمن توانست ضربات اقتصادی و امنیتی موثر وارد کند؟ به تعبیر قاآنی؛ «ناجوانمردی است چون جانوسیار و ماهیار- یار دارا بودن و دل با سِکندر داشتن».
اکنون که دولت انقلابی، جوان و مردمی، با حمایت قاطع مجلس محترم تشکیل شده، یکی از واجبترین مسئولیتها، از بین بردن هر سازوکار تصمیمگیر یا تصمیمسازی است که در حوزه محاسبه و تصمیم یا اجرا، موجب خودتحریمی شده و به حربه کُند تحریم، بُرش داده است. ایران همین حالا، دارای اهرمها و ظرفیتهای بسیاری است که بهکارگیری همافزا و همپوشان آنها در شبکه قدرت ملی و بینالمللی میتواند ظرف چند ماه، به عبور قدرتمندانه از حصار تحریمها و افزایش موثر درآمدهای ملی منتهی شود.
به موازات این کار، دولت و دستگاه قضایی و مجلس باید بیاعتنا به جنجالها، مبارزه بیامان با شبکه ضدامنیتی اخلالگر در حوزههای اقتصادی و رسانهای را آغاز کنند.
@IMANI_mohammad
.
فقط مشتری دهن کجی به مردم!
🔹دیروز آقای رئیسی رئیس جمهور، سر زده به میان مردم مناطق خوزستان رفت و مشکلات آنها را از زبان خودشان شنید. برخی وزرا نیز همراه رئیس جمهور بودند تا در رسیدگی به مشکلات تسریع شود.
♦️این رویداد به لحاظ حرفه ای، یک خبر مهم بود. به ویژه این که در سنت دولت، یک خرق عادت به شمار می رفت. رئیس دولت قبل، دو سال از پشت میز کارش در پاستور بیرون نیامد و به شکل دور کاری مدیریت کرد؛ آن هم نه روز تعطیل. طوری شد که رسانه ها نوشتند "نگرانیم رئیس دولت، زخم بستر بگیرد"!
🔹اما رئیس دولت جدید، موجودیت خود را به بودن در میان مردم و کنار آنها تعریف کرده است. با این وجود، نشریات مدعی اعتدال و اصلاحات، آن قدر تنگ نظر و متصلبانه رفتار کردند که حاضر نشدند در عناوین اصلی خود، تیتر و عکسی را به حضور دولتمردان در میان مردم خوزستان اختصاص دهند.
♦️گویا خوزستان و سایر مناطق، فقط زمانی برای این نشریات اهمیت پیدا می کنند که از شدت بی اعتنایی مسئولان و انباشت مشکلات، ملتهب و دچار نا امنی شوند؛ اما اگر مورد توجه و اهتمام مسئولان قرار بگیرند، دیگر ارزش خبری برای پوشش رسانه ای را ندارند!
@IMANI_mohammad
مهار تورم مزمن، زمانبر است
🔹تورم، که خود را در قالب گران شدن کالاها و خدمات به مردم نشان می دهد، معلول نابسامانی در مدیریت تولید و توزیع و بازار است.
♦️انتظار بحقی است که دولت جدید در چاره جویی خود تسریع کند و ضمنا با کمک قوه قضائیه و مجلس، تدابیر قاطع و فوریتی برای کوتاه کردن دست اخلالگران و دلالان و رانت خواران بیاندیشد. این مهم باید اولویت کار دولتمردان باشد.
🔹در عین حال، مهار تورم، از جنس لامپ برق و تلویزیون و رایانه نیست که روشن یا خاموش کردن آن، معطل فشار دادن یک کلید باشد. علت هایی دارد که باید در میان مدت چاره جویی شوند، تا متعاقب آن، تورم مهار شود.
♦️برخی از سیاسیون و بانیان دولت روحانی، که می دانند با زیر ساخت های تولید و توزیع چه کرده اند، اکنون با تشکیل دولت جدید، مدام با عوام فریبی و ادبیات پوپولیستی می گویند "پس چی شد مهار تورم؟ چرا همچنان قیمت خودرو و لبنیات و موبایل و... افزایشی است؟!".
🔹این فضا سازی در حالی است که برخی محافل در دولت قبل - مثل مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت رفاه و کار- در نگاهی خوش بینانه پیش بینی کرده بودند نرخ ۴۱.۲ درصدی تورم اردیبهشت ماه، به ۴۳.۴ درصد در خرداد ماه، و سپس به ۴۴.۵، ۴۵ و ۴۴.۷ درصد در تیر، مرداد و شهریور ماه برسد.
♦️بر همین اساس (و همچنین بر مبنای عملکرد اقتصادی نا مناسب دولت روحانی در پنج ماهه اول و روند تورمی سه سال اخیر)، برخی کارشناسان نرخ های 45 تا 48 درصد را تا پایان امسال پیش بینی کرده اند.
🔹تورم فعلی، دلایل متعددی دارد که از آن جمله می توان به هفت برابر شدن نقدینگی و جولان آن در بستر سوداگری مخرّب، کسری بودجه شدید دولت (ناترازی دخل و خرج به خاطر آرزو اندیشی و معطلی دولت پیشین) و تامین آن با روش های تورم زا، زمین خوردن تولید ملی، و رها شدگی نظام توزیع اشاره کرد.
♦️احتمالا بتوان با ساماندهی و نظارت درست بر نظام توزیع، بخشی از تورم موجود را مهار کرد. اما مهار موثر آن، نیازمند تغیرات جدی است در زمینه:
🔹به حرکت درآوردن چرخ تولید (به ویژه پیشران هایی مثل مسکن و کشاورزی)، اصلاح ساختار بودجه، اصلاح نظام بانکی و مالی تورمساز، مقابله با اقتصاد زیرزمینی چند صد هزار میلیاردی و فرار مالیاتی حداقل 30 هزار میلیارد تومانی، تسهیل کسب و کار ها، راه اندازی عملیاتی سامانههای شفافیتساز، باز پس گیری ده ها هزار میلیارد تومان امتیازات یا تسهیلات به ناروا واگذار شده، و احیای دیپلماسی اقتصادی.
♦️منطقا روند انحراف و پسرفت شتابانی که ظرف هشت سال پدید آمده، دست کم یکی دو سال زمان نیاز دارد تا مهار شود و در مسیر اصلاح و پیشرفت قرار گیرد.
@IMANI_mohammad
.
چِرت و چُرت!
♦️برخی می گویند منگی و چُرت زدن در برنامه های رسمی، تبدیل به عادت بایدن شده و عملا دیگرانی مثل کاملا هریس به جای او ریاست می کنند.
🔹اما برخی دیگر معتقدند نخست وزیر اسرائیل، آن قدر درباره ایران پرت و پلا و مُفت حرف زده که حوصله پیرمرد فرتوت سر رفته و چُرت زدن را بهتر از شنیدن دری وری یافته است.
♦️نفتالی بنت دیروز به بایدن گفت اسرائیل یک استراتژی برای جلوگیری دائمی از رسیدن ایران به آستانه تولید سلاح هستهای طراحی کرده است. او هچنین به نیویورکتایمز گفته بود عملیات مخفی علیه برنامه هستهای ایران پیدا خواهد کرد.
🔹این گربه رقصانیدر حالی است که آمریکا بدترین شرایط امنیتی و نظامی را در منطقه سپری میکند؛ به نحوی که تمام محافل سیاسی اتفاق نظر دارند آمریکا در اقدام نظامی 20 ساله در افغانستان، شکست فضاحتباری خورده است. به عبارت دیگر آمریکا اگر توانی داشت، صرف حفظ آبروی خود می کرد.
♦️از آن طرف، رژیم صهیونیستی نیز در بحران امنیتی و نظامی بیسابقهای دست و پا میزند؛ به نحوی که آخرین بار موشکهای مقاومت فلسطین با عبور از آبکش موسوم به گنبد آهنین، تصویری تحقیرآمیز از وضعیت نظامی صهیونیستها به دست دادند.
@IMANI_mohammad