محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. ♦️اثر رفیق بد در ذغالی شدن ! https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3849 @IMANI_mohammad
.
اثر رفیق بد در ذغالی شدن !
♦️صادق زیباکلام چند سال قبل در ویلای خود در "میگون"، برای سفیر فرانسه مهمانی ترتیب داد و در واکنش به اعتراض ها گفت: " تندروها چشم دیدن من را ندارند و به من حسودی میکنند(!) من به چه اطلاعاتی دسترسی دارم که بخواهم جاسوسی کنم؟ من صرفا مسائلی را به آنها هم میگویم که در روزنامه شرق می نویسم".
🔹انگار خیانت به کشور، فقط ارائه اطلاعات محرمانه به بیگانه است! مشورت دادن به دیپلمات دولت هایی که دشمن شان با ایران ثابت شده و خط گرفتن و میان مردم دو قطبی و بدگمانی و اختلاف درست کردن هم خیانت است.
♦️بسیاری از این خیانت ها از احساس حقارت بر می خیزد. چنان که زیباکلام، آذر 92 در شرق نوشت : "اگر نامم به جای صادق، آلفرد یا دیوید، و فامیلی من هم به جای زیباکلام، جانسون یا اسمیت بود و به جای دانشگاه تهران در ییل یا استنفورد تدریس میکردم، برای وضع نظریه دیپلماسی مثبت در برابر دیپلماسی منفی به عنوان یک نظریهپرداز، شهره خاص و عام میشدم! اما خب اسمم صادق است و در محله آبمنگل تهران بزرگ شدهام"!
🔹درباره خلاف واقع و بی حساب سخن گفتنش، همین بس که بلافاصله پس از احضار درباره ادعای ۴۰۰ کشته در وقایع اخیر گفته است: "بنده هیچ منبع و مأخذ موثقی پیرامون صحت و سقم آمار کشتهشدگان ندارم. رقم ذکرشده، مسموعات در فضای مجازی و گفتههای رسانههای فارسی زبان خارج از کشور بود"!
♦️این مدل خلاف گویی ها نتیجه همنشینی با اشرار اروپایی و غربی است. جالب است بدانید که همین آقای زیباکلام درباره جنایات و سرکوبگری های پلیس آمریکا گفته بود: "حق با پلیس آمریکاست چون معترضان اقتصادی سد معبر کرده بودند"!
🔹 امام صادق(ع) به نقل از پيامبر (ص) فرمود: "المرء علي دين خليله فلينظر احدكم من يخالل. آدمی بر دين و آيينِ دوست و همنشین خويش است. پس بايد هريك از شما بنگرد با چه كسي دوستی مي كند".
♦️و حکما به حکمت سروده اند: "تا توانـی می گريز از يار بد- یار بد بدتر بود از مار بد/ مار بد تنها تو را بر جان زنـد- يار بد بر جان و بر ايمان زند".
@IMANI_mohammad
.
.
ایران و عراق گُل کاشتند؛
باخت به یاد ماندنی آمریکا
♦️این تصویر، یکی از ده ها گلی است که ایران و عراق، در دروازه آمریکا کاشته اند.
🔹سفر نخست وزیر جدید عراق به تهران، گامی مهم برای گسترش روابط راهبردی و افزایش تجارت دوجانبه از حجم 9 میلیارد دلار فعلی است؛ اما پیش از آن، نشانه غلبه بر شیطان بزرگ است.
♦️آمریکا از سه سال قبل، با بسیج مزدوران و تفرقه افکنی، ابتدا عراق را به آشوب کشاند و دولت قانونی عادل عبدالمهدی را ساقط کرد، و سپس تمام توان شیطانی خود را برای حفظ دولت موقت الکاظمی و ممانعت از برگزاری انتخابات پارلمان به کار بست.
🔹پس از آن هم تلاش آمریکا بر این بود که با تداوم اختلافات، دولت جدید تشکیل نشود. اما ضربه بعدی را هنگامی دریافت کرد که جریان های ملی، و همسو با ایران، پس از مدت ها اختلاف، بر سر نخست وزیری آقای "محمد شیاع السودانی" توافق کردند.
♦️بازگشت ثبات به عراق، کابوسی بزرگ برای اشغالگری است که می خواست با اختلاف انگیزی و آشوب افکنی چیره شود. اما آنچه در عراق اتفاق افتاد، ثابت کرد آمریکا همچنان در حال سیلی خوردن از شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس و همرزمان آنهاست.
@IMANI_mohammad
آمریکا قافیه را باخت
مرتکب "بازی کثیف" شد
🔹آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا گفته: "بازی امشب تیم ملی آمریکا و ایران در جام جهانی، یک مسابقه ورزشی است و جنبه سیاسی ندارد".
♦️پیش از وی، الینا رومانوفسکی، سفیر آمریکا در بغداد در توییتر نوشته بود "امشب مسابقه بزرگی است؛ تیم ملی آمریکا مقابل تیم ملی ایران به میدان خواهد رفت. در حالی که من طرفدار تیم ملی آمریکا هستم، هر یک از تیم ها به خاطر مردم خود و آرزوهای آنان بازی خواهد کرد".
🔹اما رسانه های آمریکایی مامور بودند تا آخرین ساعات، جنگ روانی علیه تیم ملی ایران را ادامه دهند؛ شاید که از این طریق، تیم ملی آمریکا، عقب ماندگی اش را جبران کند و ضمنا، به امید و اعتماد به نفس ملت ایران هم ضربه بزنند.
♦️وبسایت صدای آمریکا، بر خلاف ادعای بلینکن، مطلبی آمیخته با بلاهت را تحت عنوان "حمایت وزارت خارجه آمریکا از ورزشکاران ایرانی در آستانه رویارویی در جام جهانی" (!) منتشر کرده و نوشت:
🔹"این وزارت، پیش از بازی آمریکا مقابل ایران، با بازیکنان ایرانی که از خواندن سرود ملی جمهوری اسلامی سر باز زدند، ابراز همبستگی کرد. این وزارت گفت که شانه به شانه ورزشکاران ایرانی میایستد(!) این وزارت همچنین اعلام کرد که پس از تهدیدات حکومت برای تنبیه بازیکنان فوتبال، ایران را در هفته های آینده تحت نظر خواهد گرفت. به نظر میرسد تهدیدات دولت ایران، که می تواند شامل مجازات های شدید پس از بازگشت بازیکنان فوتبال به این کشور باشد، بر این بازیکنان تاثیرگذار بوده، چرا که آنها در بازی دوم خود مقابل ولز، این سرود را بدون رضایت قلبی خواندند"!
♦️این عملیات گل درشت -مثلا برای ایجاد شکاف میان ملت ایران- نشان می دهد آنها از همدلی تیم ملی ایران در بازی دوم (ولز)، همخوانی سرود ملی، و داشتن روحیه و نشاط بالا که به پیروزی و شادمانی ملت ایران ختم شد، شدیدا ناراحتند.
🔹قطعا با این حجم از خدعه و دغلبازی، باید به جای جایزه FAIR PLAY (بازی جوانمردانه)، مدال "بازی کثیف" (DIRTY PLAY) را به تیم آمریکا داد. منطقا وقتی یک تیم، خود را در موضع ضعف و ناتوانی می بیند و پیش بینی باخت می کند، به جای بازی جوانمردانه و فنی، مرتکب بازی کثیف می شود.
@IMANI_mohammad
داستان این ۳ سال و ۳ ماه
بازی کثیف علیه
تیم ملی جوانمردان -۱
1) تیم ملی کشورمان، با وجود شایستگیها و بازیکنان توانمندی که داشت، به یکی از شانزده تیمی پیوست که از حضور در مرحله دوم جامجهانی باز میمانند. قبل از هر چیز باید به همه بازیکنان که از دل و جان برای سربلندی و پیروزی کشور تلاش کردند، خدا قوت گفت.
تیم ما در بازی اول، گرفتار جنگ روانی گسترده حریفان و نابرادران شد و بنابراین نتوانست قابلیتهایش را به نمایش بگذارد. اما در بازی دوم با تجدید روحیه توانست بدرخشد و از سد تیم ولز بگذرد. کسب سه امتیاز این بازی، احتمالا مربی و برخی بازیکنان را به این صرافت انداخت که به جای بازی تهاجمی مقابل آمریکا، از همان ابتدا، محتاطانه بازی کنند تا با کسب یک امتیاز تساوی، صعود خود را قطعی کنند. تیم حریف در مقابل، تنها یک امتیاز داشت و ناچار بود برای صعود، فقط به بُرد بیندیشد. بنابراین برخلاف تیم ما، تردید و احتیاط را اول کنار گذاشت و از همان آغاز بازی، حمله کرد.
در این شرایط، تیم ما بهجای استفاده از ظرفیت مهاجمان و خط میانی که بارها زهر خود را به جان حریفان ریختهاند، مجبور به دفاع در بخش عمدهای از زمان بازی شد و تنها در 20 دقیقه پایانی بود که شمّهای از توان تهاجمی خود را به نمایش گذاشت.
2) باید در نظر داشت تیم حریف برخلاف تیم ما، آماج حاشیهسازی و عملیات روانی سنگین چند ماهه قرار نگرفته بود. تیم ملی ما در حالی در برابر بمباران سنگین تبلیغاتی قرار داشت، که ظرف چند سال گذشته از بُعد شارژ فکری، فرهنگی و روحی- روانی متولی نداشت.
این تیم، ظرف کمتر از سه سال، سه مربی خارجی (ویلموتس، اسکوچیچ و کیروش) را تجربه کرد و این در حالی بود که درباره چگونگی تعیین دو مربی قبلی و نقش دلالان و رفتارهای غیرحرفهای در آن، حرف و حدیث بسیاری وجود داشت. سالها بود برخی نابسامانیها در مدیریت فدراسیون فوتبال، مورد انتقاد کارشناسان دلسوز قرار داشت. نابسامانیهایی که در گروکشی، روابط ناسالم، دلال بازی، بیاعتنایی به نگاه مبنایی در زمینه روند تربیت بازیکنان، و نتیجهگرایی محض ریشه داشت.
یک نمونه روشن این نابسامانی، قرارداد عجیب با مارک ویلموتس است که ۸ خرداد ۱۳۹۸ سرمربی تیم ایران شد، اما چند ماه بعد (آذر ۱۳۹۸)، قرارداد وی به خاطر نتایج منفی و ناکامیهای تیم فسخ گردید. طبق این قرارداد که خرداد سه سال قبل (در دوره وزارت آقای سلطانی فر) بسته شده بود، ویلموتس حقوق یک سال (2/2 میلیون یورویی) را قبل از آمدن به ایران در ترکیه دریافت کرد. او همچنین با کمک دلالها، بندی را برای تلکه کردن در قرارداد گنجاند و ضمن شکایت 6/2 میلیون یوروی دیگر را طلب کرد! دادگاه داوری ورزش (CAS) سرانجام، با صدور حکم نهایی، فدراسیون فوتبال ایران را به پرداخت سه میلیون و ۳۲۵ هزار یورو محکوم کرد.
3) به اذعان رئیس وقت فدراسیون فوتبال، ویلموتس را وزیر ورزش سابق، به سفارش یک انجمن مشکوک هلندی- ایرانی به فدراسیون معرفی کرد! در یک بند از قرارداد که مورد سوءاستفاده ویلموتس قرار گرفت، این بود: «اگر سرمربی بخواهد قرارداد خود را یکطرفه و براساس قوانین مورد پذیرش فیفا و دادگاه CAS فسخ کند، میتواند حقوق ثابت سه ماه خود، یا رقمی مشخص (or a certain fea) را دریافت کند».
او حقوق سه سال را طلبکار شد؛ چون در نگارش توافق، شتابزدگی، بیدقتی و سرهمبندی صورت گرفته بود. قراردادی چنین مخدوش، چگونه تدارک شد؟ نقش دلالهای متنفذ در وزارت ورزش چه بود؟
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
داستان این ۳ سال و ۳ ماه
بازی کثیف علیه
تیم ملی جوانمردان -۲
4) بعد از ویلموتس، دراگان اسکوچیچ در تاریخ ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ بهعنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد. او ۲۰ تیر ۱۴۰۱ توسط کمیته فنی فدراسیون فوتبال عزل شد، ۲۶ تیر ۱۴۰۱ با تصمیم هیئترئیسه فدراسیون ابقا گردید و نهایتا ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ برکنار شد.
تیم ملی هرچند در دوره اسکوچیچ توانست در مرحله مقدماتی (آسیا)، به جام جهانی صعود کند؛ اما هرچه جلوتر آمدیم، اختلافات و چنددستگی در تیم در این دوره (چه میان خود بازیکنان و چه میان برخی از آنها با اسکوچیچ) بیشتر شد، تا جایی که فدراسیون ناچار شد به فکر جایگزین باشد. اسکوچیچ قادر به مدیریت اختلافات بازیکنان نبود. باخت در بازی دوستانه مقابل تیم دوم الجزایر و درز اخبار درگیری میان بازیکنان به رسانهها، نگرانیها را بیشتر کرد.
محمد نصرتی بازیکن سابق تیم ملی، 22 تیرماه امسال درباره علنی شدن این اختلافات گفته بود: «شرایط نابسامان و متزلزل فدراسیون باعث شده تا اوضاع تیم ملی اینطور شود. در هر طبقه ساختمان فدراسیون، یک نظر وجود دارد و یک سرمربی را میخواهند. ما بیشتر از هر چیزی به نظر قاطعانه در ساختمان فدراسیون نیاز داریم و مجموعهای که بتوانند حکمرانی قدرتمند در فوتبال داشته باشد. از نظر اختلاف، شرایط شبیه سال 2006 است. آن موقع هم دودستگی میان بازیکنان بود». در همین حال، برخی بازیکنان مطرح مدعی بودند اسکوچیچ فاقد صلاحیت است و در صورت ادامه حضور او، پا به تیم نخواهند گذاشت.
شرایط به نحوی پیش رفته بود که به نظر میآمد اسکوچیچ، اقتدار و قاطعیت لازم برای مدیریت تیم در جام جهانی را ندارد. روند مسائل، فدراسیون را مجبور کرد تا چندماه مانده به جام جهانی، کارلوس کیروش را بهعنوان سرمربی معرفی کند، کسی که به قاطعیت و نظاممند بودن در فعالیت حرفهای شناخته میشد.
5) فعلا ماجرای این سه سال پر فراز و نشیب را کنار بگذاریم و کاری هم به این مسئله نداشته باشیم که بسیاری از حریفان جامجهانی، سالها روی تربیت بازیکنان، تقویت روحی- روانی آنها برای جنگیدن در تراز ملی، کار تیمی مداوم، ارزیابی مستمر تکنیکها و تاکتیک، شناسایی قوت و ضعف حریفان و... کار میکنند.
تیم پرستاره ما در کنار همه مسائل، ظرف دو ماه گذشته با یک جنگ ناجوانمردانه مواجه شد که در خدمت بازی کثیف حریفانی مانند انگلیس و آمریکا قرار داشت. این دو کشور با زیر پا گذاشتن تمام آداب بازی جوانمردانه، عملیات روانی گستردهای را با دستاویز مجادلات سیاسی ترتیب دادند تا هم، زهر تیم ایران و ستارههای قدرتمند آن را در مصاف جامجهانی بگیرند و هم عایدی این جنگ روانی را به ابزاری برای ضربهزدن به ایران قدرتمند در حوزه اقتدار ملی و بینالمللی تبدیل کنند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
داستان این ۳ سال و ۳ ماه
بازی کثیف علیه
تیم ملی جوانمردان -۳
6) در تاریخ جام جهانی، کم سابقه یا بیسابقه است که کسانی به دشمنان تاریخی یک ملت پناه ببرند، حمایتهای انبوه سیاسی و رسانهای بگیرند و با پروپاگاندای سنگین، خواستار حذف تیم ملی آن کشور از جام جهانی شوند! یا در حالی که بازیکنان همه تیمها (شرقی و غربی، آمریکایی و اروپایی و آسیایی و آفریقایی، با انواع نظامهای سیاسی) طبق پروتکل جاری جامجهانی، سرود ملی میخوانند تا با قدرت روحی بیشتر به مصاف حریفان بروند، به دودستگی در تیم ایران دامنبزنند و برخی بازیکنان را از خواندن سرود ملی در بازی اول بازدارند! یا مثلا همان رسانههای بیرگ و ریشهای که گردانندگانشان، غرق مبتذلترین شیوههای شادی و عیاشی و هرزگی در غرب هستند، شادی را از مردمشان دریغ کنند، و خواستار خوشحالی در صورت باخت تیم ملی، و عدم شادمانی و احساس سوگواری در صورت پیروزی تیم ملی (مثلا مقابل تیم قدرتمند ولز) شوند!
تیم ملی ما در کنار همه مشکلات- که به برخی از آنها اشاره شد- مجبور شد با این خباثت نابرادرانِ وطنفروش بجنگد؛ نابرادرانی که «چند دهم یک درصد» ملت بزرگ ما هم نمیشوند، اما با پشتیبانی سیاسی، اقتصادی، و رسانهای جبههای متشکل از آمریکا، انگلیس، اسرائیل و سعودی (و برخی منافقین دو دوزهباز در داخل)، هیاهوی بسیار دارند و مأمورند تا برای تضعیف ایران قدرتمند، به تفرقه و دودستگی میان ملت ما دامن بزنند.
7) فوتبال، و جام جهانی با همه هیجان بالایش، یک مسابقه است؛ بالا و پایین، و برد و باخت دارد. بازی جوانمردانه (FAIR PLAY) دارد، بازی کثیف (DIRTY PLAY) هم دارد.
فرهنگ ملت ما با فرهنگ پهلوانی و جوانمردی عجین شده است. اولا باید این فرهنگ اسلامی- ایرانی را در عرصههای ورزشی گسترش داد. ثانیا توجه داشت که برخی رقیبان، کمترین پایبندی به رفتار جوانمردانه ندارند. باید مردم و تیم و بازیکنان خود را با این ناجوانمردیها آشنا کرد و مهارت ملی برای مصاف با ناجوانمردان را- چه در مصاف ورزشی و چه دیگر میدانهای دیگر- ارتقا داد.
هر جراحتی که دشمنان با خدعه و نیرنگ و استخدام عناصر بیغیرت نسبت به وطن وارد میکنند، با همه رنج و آزارهایش، میتواند اسباب رشد و پیشرفت و قدرتمندتر شدن ملت باشد؛ اگر که دیده عبرت بین، و آشنا به ظرایف مصاف ناجوانمردانه دشمنان داشته باشیم. ما با معجزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، و عقب راندن تهدیدهای فراوان در زمینه تحریم و ترور و بیثباتسازی، و با موفقیتهای بسیاری که در حوزه فناوریهای پیشرفته و مصافهای مهم منطقهای به دست آوردهایم، بارها آمریکا و انگلیس و دیگر بدخواهان را شکست دادهایم. پس از این هم میتوانیم در دروازه آنها گُل بکاریم، به شرط این که اجازه ندهیم دشمن، ملت ما را از موفقیتهای بزرگش غافل سازد، یا بزرگنمایی تهدیدها و ضربات مقطعی خود را به ابزاری برای تخریب روحیه و امید ملی ما تبدیل کند. همدلی، سرمایه بزرگ ملت ما در این مصاف بزرگ است.
💢روزنامه کیهان💢
@IMANI_mohammad
از کجا به کجا رسیدند؟!
🔹سه ماه قبل، با شعار "زن، زندگی، آزادی"، مدعی جنبش و انقلاب(!) شدند. می خواستند مردم را به خیابان بیاورند. اما وقتی همراهی ندیدند، سیما ثابت مجری سعودی اینترنشنال مدعی شد حتی اگر "سه درصد مردم" همراه شوند، می توان انقلاب راه انداخت! بله دست شنیدید؛ انقلاب سه درصدی!
♦️اما همین عقده و آرزو هم عملی نشد. نه مردم، چنان که دشمن برنامه ریزی کرده بود، کف خیابان همراهی نشان دادند؛ نه فرهنگیان و دانشگاهیان و کسبه. بنابراین، مدعیان جنبش کذایی، آن روی واقعی خود را نشان دادند: تهدید، ارعاب، قمه کشی، کوکتل مولوتف و سلاح گرم، آتش افروزی و تخریب و آدم کشی و جنایت.
🔹به نوامیس مردم رحم نکردند. متعرض عابران بی گناه شدند. شیشه مغاره ها را شکستند. کسبه را تهدید کردند. زندگی را برای مردم نا امن کردند. از زامبی های بی عقل و اختیار که بگذریم، گروهک های ورشکسته و مزدور موساد و سیا، ثابت کردند کمترین احساس تعهدی نسبت به زن و مرد ایرانی و زندگی و امنیت و آسایش آنها ندارند.
♦️چقدر زود به ته خط رسیدند! در کمتر از سه ماه، از لاف گزاف انقلاب و جنبش مردمی، رسیدند به این که کامیون رانندگان زحمتکش را پنچر کنند تا نمایش اعتصاب بیش از این به هجو نینجامد! همان کاری که در بازار و مدرسه و دانشگاه می خواستند و نتوانستند.
🔹داغ بودند و گفتند ناموس و غیرت معنا ندارد. همان رویکردی که دربار پهلوی با نوامیس مردم می کرد، و سپس کومله و دموکرات در اردوگاه های خود به نمایش گذاشتند. و همان فضاحتی که مسعود رجوی با اخته کردن زنان در سازمان منافقین، طلاق اجباری همسران و تاراندن فرزندان، و تشکیل حرمسرای ویژه برای خود، به بار آورد.
♦️در همین مسیر سقوط بود که بحرین را پشت قباله آمریکا و انگلیس و اسرائیل زدند و اگر می توانستند کردستان و سیستان و بلوچستان و خوزستان و آذربایجان را هم به دشمنان ملت ایران واگذار می کردند.
🔹کسانی که ناموس فروشی و وطن فروشی را با هم ترکیب کردند و معجونی متعفن از بی غیرتی ساختنند، معلوم است که کمترین غیرت و تعصبی به زندگی زن و مرد ایرانی و آزادی و آبادانی مملکت نداشته باشند.
♦️آنها مامور بودند نقاب بزنند و جنبش بسازند، اما خدا خواست که نفاب از صورت شان بیفتد و ماهیت ویرانی طلب شان آشکار شود. مامور ویرانی و تجزیه و تضعیف ایران بودند؛ اما سرشان به سنگ خورد.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
از کجا به کجا رسیدند؟! 🔹سه ماه قبل، با شعار "زن، زندگی، آزادی"، مدعی جنبش و انقلاب(!) شدند. می خواس
🔹می گویند مرد مفنگی، تریپ هواپیماربایی برداشته بود، رفت داخل کابین خلبان و گفت: یالا ژود باش برو پاریش. خلبان با بی محلی جواب داد: "برو بشین سرجات، حال نداری". مرد معتاد دوباره گفت: پش برو ترکیه. خلبان باز هم با بی محلی جواب داد: "گفتم برو بشین سرجات وگرنه پس گردنی می خوری". و نوبت سوم، پس گردنی را زد. مرد معتاد این بار قانع شد و گفت: خیله خب بابا! دیگه ژایم نکن! لااقل بژا یه بوق بژنم.
اشرافیت بی وجدان
🔻روزنامه های اعتماد و شرق و هم میهن و سازندگی و آرمان؛
🔻سید محمد خاتمی و مجمع روحانیون، حزب های کارگزاران و اتحاد ملت؛
🔻کرباسچی و حضرتی و عبدی و شکوری راد و آذر منصوری و محمود صادقی و ...؛
🔻علی کریمی و علی دایی و فلان و بهمان بازیگر اشرافی سینما؛
🔹چنان ساکتند که گویا مُرده اند. نه پیش از این، حتی یک خط نسبت به جنایت و شکنجه هایی که اشرار اغتشاشگر علیه شهید "سید روح الله عجمیان" مرتکب شدند، ابراز تاسف و بیزاری کردند؛
🔹و نه پس از این به روی خود خواهند آورد که آن شهید مظلوم، کارگر ساختمانی بود و ماهیانه سه میلیون تومان حقوق داشت. و توسط اشراری به شهادت رسید که سرکرده و تحریک کننده شان، پزشکی جنایتکار، با درآمد صد میلیون تومانی بود.
🔹چرا؟ چون اغلب آنها به زندگی اشرافی در خانه ها و کاخ های ویلایی خو کرده اند. چون قبلا، وجدان را به هر دلیل کشته اند. چون به هزار و یک بهانه، برده و گروگان شده اند و نمی توانند آزادگی پیشه کنند. به تعبیر دقیق امیر مومنان (ع): "میّت بین الاحیاء: مرده ای میان زندگان".
🔹بی تردید، آنها شریک و متهم اصلی در جنایات انجام شده از سوی اشرار و تروریست ها هستند.
🔹خون شهیدان مظلوم ملت ما، روشنگر و رسواگر اشرافیت منافق است. فدیه هایی است برای بیداری مردم.
@IMANI_mohammad
باخت طلبانِ ناگهان نگران
♦️با مزه نیست؟ کانال های و رسانه ای اجاره ای از دو هفته قبل مدعی شدند: تیم ملی، تیم ایران نیست، بلکه تیم جمهوری اسلامی است (!)
🔹برای این که بیشتر روی اعصاب مردم راه بروند، برای برد تیم ملی ابراز ناراحتی کردند، اما از باخت این تیم، ذوقمرگ شدند!
♦️با این همه، حالا سوژه جدیدی را دست گرفته اند و می گویند "چرا کارلوس کیروش را جای دراگان اسکوچیچ آوردند که تیم ملی ببازد؟ اگر اسکوچیچ بود، می بردیم و راهی مرحله بعد جام جهانی می شدیم".
🔹از این همه تناقض اذیت نمی شوند؟! یعنی مخاطب را این قدر بی حافظه تصور کرده اند که هر توهینی را به شعور او روا می دارند؟ شما که با تیم انگلیس و آمریکا و عربستان بودید؛ ناگهان طرفدار تیم ملی ایران شدید؟!
@IMANI_mohammad
.
سانسور خبر خوب
از خوزستان تا کردستان
♦️مردم سنندج از سال۹۳ با مشکل آب آشامیدنی با کیفیت مواجه بودند.
🔹طرح انتقال آب سد آزاد به سنندج، ازبهمن۹۹ آغاز شد و تا ابتدای امسال، ۱۵ درصد پیشرفت داشت.
♦️با این سرعت، ۳ تا ۴سال دیگر زمان لازم بود. اما طرح با کار شبانه روزی ۶۰۰ نفر ظرف ۸ماه به ثمر نشست.
🔹مسیر پروژه ۶۰ کیلومتر و ارتفاع پمپاژ ۴۸۰ متر است.
♦️این خبر خوب، ناظر به آسایش، آرامش و پیشرفت کردستان، چرا باید سانسور شود؟! چون امید بخش است و نشان می دهد دولت در خدمتگزاری شب و روز نمی شناسد؟
🔹نشریات غربگرا حتی اجازه ندارند طرحی را که در دولت قبل آغاز شده -ولو خوب پیش نرفته- به عنوان کارکرد آن دولت، برجسته کنند.
🔹گویا ماموریت شان فقط منفی بافی است. آنها با همین رویکرد، آبرسانی غدیر در خوزستان و طرحهای مشابه در همدان و اصفهان را سانسور کردند.
♦️همین ها وقتی کرونا روزانه صدها قربانی می گرفت، با جیغ و داد پوشش می دادند، اما وقتی دولت توانست بحران را مهار کند، دست به سانسور شدند!
🔹آسایش و آرامش و پیشرفت کردستان و خوزستان و سیستان، برای دشمنان ایران تلخ است؛ گویا برای این نشریات هم!
@IMANI_mohammad