.
سینه خیز!
🔹رو که نیست، سنگ پاست. همین آقای دوربینی (دیده شدن به هر قیمت) بود که در سرمقاله روزنامه شرق ادعا کرد اگر روحانی نبود، دلار 12 هزار تومان، سکه سه میلیون و پراید 60 میلیون می شد.
♦️حالا هم که قیمت دلار و سکه را ده برابر کرده اند، به خیال خود مردم را کم حافظه می پندارند و مثلا فرار به جلو می کنند. یک چیزی شنیده اند، سینه خیز رفتن از سر اجبار، اسمش فرار به جلو نیست.
🔹البته آدم حسابی، صد کیلومتر سینه خیز برود، بهتر از این بیچارگی و مذلتی است که امثال تاج زاده به جان خریده اند.
@IMANI_mohammad
.
وطن فروشانِ سوداگر مرگ
♦️چرا منافقین مدعی اصلاح طلبی سر بزنگاه ها، میان اوباش قمه کش، و مدافعان امنیت و ناموس مردم، همیشه از قداره بند ها حمایت می کنند؟!
🔹فقط به رذالت شخصیت بر می گردد؟ یا ماموریت هم دارند برای اوباشی حاشیه امنیت بسازند که از مرداد 32 هر وقت CIA و MI6 دستور آشوب دادند، آنها صف اول بودند؟ (معرکه گیری شعبان بی مخ و پری بلنده ها در 28 مرداد را که مستحضر هستید؟).
♦️قرائن و شواهد متعددی وجود دارد که میان افراطیون نقابدار (شبه اصلاح طلبان) و اوباش سازمان یافته، تعاملات جدی برقرار شده است. از این هم پوشانی در آشوب افکنی های سال 88، 96 و 98 استفاده شد.
🔹به همین دلیل هم، هر بار از اوباش جنایتکار کسانی دستگیر و محکوم می شوند، فریاد شبه اصلاح طلبان و اجیر کنندگان خارجی آنها بلند می شود.
♦️طی یکی دو سال اخیر، قاچاق سازمان یافته برخی سلاح های سبک (قابل استفاده در ترور و آدم کشی های خیابانی) از مرزها افزایش یافته و برخی مدافعان مرز هم در جریان سرکوب قاچاقچیان به شهادت رسیده اند.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
زر اندوزان یانکو الاغو فیل
🔹جزو "کاسبان برجام" است که با عوام فریبی گفتند اگر هسته ای را واگذار کنیم، اقتصاد رونق می گیرد. مدعی بودند فقر در کشور، محصول غنی سازی اورانیوم است؛ عینا عملیات روانی آمریکایی ها را بازگو می کردند، بی آن که به اهمیت فناوری هسته ای در پیشرفت های اقتصادی بپردازند.
♦️او البته درباره "رونق از طریق واگذاری هسته ای" بیراه نمی گفت!! از وقتی بخش اعظم برنامه هسته ای واگذار یا تعلیق شد، قیمت ارز نُه برابر شده و امثال او که دسترسی به رانت حاصل از "بزک برجام" داشته اند، توانستند "ارز دولتی" بگیرند و بار خود را بی هیچ زحمتی ببندند.
🔹پدرام سلطانی، حداقل یک میلیون دلار ارز دولتی در ایران گرفت، اما همچنان حلیم آمریکایی ها را هم می زند و آدرس دروغ دیگری به مردم می دهد. ما به التفاوت این یک قلم رانت در بازار آزاد، 25 میلیارد تومان است.
♦️با وقاحت، مجددا آدرس آمریکایی ها را برای بهبود اوضاع می دهد. و حال آن که او و امثال او با دادن همین آدرس در برجام، دلار 3700 تومانی را تا 32 هزار تومان رساندند و در حالی که تورم را سر سفره مردم می آوردند، در فاصله شکاف هشت- نُه برابری نرخ ارز دولتی و آزاد، غواصی کردند!!
🔹اگر این روزها قیمت ارز پایین آمده، مربوط به افزایش صادرات میعانات نفت و گاز (با وجود تحریم های خباثت آلود آمریکا) و همچنین جدی شدن باز پرداخت بدهی 5 میلیارد دلاری عراق و نیز برخی مذاکرات مشابه با چین است؛ یعنی همت و تلاش خودمان به رغم عداوت های آمریکا.
♦️با این همه، چرا بعضی نمک نشناس ها، همچنان تیمار فیل و الاغ های آمریکا را ترجیح می دهند؟ به آنها طبق ادبیات خودشان، چه باید گفت؛ زر اندوزان یانکو فیل (یانکی دوست و یانکی زده)؟ الاغو فیل! یانکو الاغو فیل؟ چرا باید اجازه داد تا هم از توبره بخورند و هم از آخور؟!
@IMANI_mohammad
متحیّر، نه تخطئه می تواند، نه دعوت
🔹آقای مهدی نصیری مدعی است عصر فعلی، عصر حیرت است و از همین زاویه، سرگرم تشکیک و تردید و تخطئه است.
♦️چگونه می شود مدعی "عصر حیرت" شد، اما با یقین تمام، تشکیک کرد! آیا تشکیک کننده، خود متحیّر است یا اهل یقین و هدایت، و نجات یافته از حیرت؟ اگر دومی است، خود او، نقض شبه استدلال خویش است.
🔹او اگر خویش را استثنای بر قاعده خود ساخته می داند، پس می توان بی شمار استثنا بر قاعده مدعایی حیرت یافت. و اگر متحیّر است، متحیرِ معترف به حیرت و سرگردانی، چگونه می تواند دیگری و دیگران را تخطئه یا دعوت به هدایت و راه یافتن کند؟!
♦️از این تلقی وهمی -اگر کسی واقعا به آن باورمند باشد- صرفا واقفیه گری و دعوت به سکوت و انفعال در می آید، و نه تهوّر در تخطئه و نسخه پیچی و ارشاد دیگران! هر چه شجاعت، فضیلت است، تهوّر آن هم از جنس تحیّر، مذموم در مذموم است.
🔹بی دقتی در این ادعا و لوازم آن، گوینده و پذیرنده را در دامی می کشاند که با ادبیات مختلف، از سوی انجمن حجتیه و سپس نهضت آزادی و مدعیان بعدی اصلاحات و اعتدال پهن شده و خروجی آن، جز به توجیه حاکمیت طواغیت و مستکبران در عصر غیبت حضرت ولی عصر (عج) ختم نمی شود؛ گوینده متوجه باشد یا نباشد.
♦️امیرمومنان (ع) درخطبه 87 نهجالبلاغه و درباره «آنچه سبب هلاكت مى شود» فرمود «در شگفتم و چرا شگفت زده نباشم از خطاهاى فرقه هاى گوناگون كه هریك را در دین خود، حجّت و دلیلى دیگر است... یَعْمَلُونَ فِى الشُّبُهَاتِ وَ یَسِیرُونَ فِى الشَّهَوَاتِ... كَاَنَّ كُلَّ امْرِئٍ مِنْهُمْ إمامُ نَفْسِهِ.
🔹در شبهه عمل میکنند (باز نمی ایستند) و در مسیر امیال خود گام مىزنند. هر چه را بپسندند، معروف بدانند و هر چه را ناخوش دارند، منكر شمارند. در مسائل دشوار به خود پناه ببرند و در مبهمات به آراء خود تكیه کنند. #گویا_هر_یك_از_آنها_امام_خویش_است»!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
متحیّر، نه تخطئه می تواند، نه دعوت 🔹آقای مهدی نصیری مدعی است عصر فعلی، عصر حیرت است و از همین زاویه
.
در یادداشت های زیر هم، به نقد رویکرد"تخطئه و تشکیک از موضع حیرت" پرداخته شده است.
👇👇👇
♦️حیرت زدگی در جنگ عقل و جهل - ۱
🔹حیرت زدگی در جنگ عقل و جهل - ۲
♦️نخبه انقلابی؛ نه متحیّر و نه خود امام پندار
🔹قبح نسخه پیچی از موضع حیرت؛
چند ملاحظه درباره الزام قانونی حجاب - ۱
♦️قبح نسخه پیچی از موضع حیرت؛
چند ملاحظه درباره الزام قانونی حجاب - ۲
🔹حیرت یا مجاهدت؟ انفعال یا امید و اقدام؟
@IMANI_mohammad
#دولت_جوان_حزب_اللهی
چگونه از غربت خارج می شود؟
🔹کاش نصف یا ثُلث تلاشی که گروه های انقلابی برای جا انداختن نامزد مورد نظر خود انجام می دهند، صرف همفکری و هم افزایی جمعی درباره "دولت جوان حزب اللهی" به مثابه یک تیمِ دارای برنامه بشود تا بتواند این راهبرد مهم را از غربت خارج کند.
♦️نفس این کار، موضوعیت دارد و البته دستاوردهای آن هم ارزشمند خواهد بود. انبوه مشکلات انباشته شده در دو دولت اخیر، فقط به برکت دولت جوان حزب اللهی قابل برطرف کردن است و نه فقط رئیس جمهورِ خوب اما فاقد تیم.
🔹رهبر انقلاب چندی قبل، خطاب به جوانان دانشجو گفتند" اگر چنانچه انشاءالله شما جوانها با این حرکتها پیش بروید و زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزباللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانیهای شما و دغدغههای شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت".
♦️ایشان همچنین گفته اند: "مکرر گفتهام که به دولت جوان و حزباللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان سی و دو ساله -من باب مثال- رئیسدولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزباللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است که علاج مشکلات است و میتواند کشور را از راههای دشوار عبور دهد. برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم".
🔹جایگاه حقوقی رئیس جمهور، جایگاه مهمی است و خود شخص، موضوعیت دارد. اما در عین حال کار دولت، کار جمعی است نه انفرادی.
♦️در تکاپو برای تشکیل دولت جوان حزب اللهی، آنهایی موفقند -بلکه مراد رهبری را دریافته اند- که فراتر از معیار ناقص "سن و سال و شخص"، برای دور هم آوردن یک تیم هم افزا و دارای نشاط جوانانه و ضمنا واجد پختگی و تجربه تلاش کنند؛ و نه کسانی که دنبال "نامزد بازی محض" باشند.
🔹نامزدهایی که بخواهند پای رقابت انتخاباتی بیایند و احزابی که بخواهند آنها را تبلیغ کنند، کم نیستند. در این میان، کاش نخبگان و گروه های انقلابی، فرصت باقی مانده تا انتخابات را صرف تبیین ابعاد "دولت جوان حزب اللهی" (با تمرکز روی چالش ها و فرصت های موجود؛ و درس های دولت نهم و دهم) کنند؛ نامزدها را هم باید بر این مبنا ارزیابی کرد.
@IMANI_mohammad
رذالت ماکرون؛ درماندگی دو قبضه!
🔹رذالت و اصرار ماکرون بر حمایت از اهانت به ساحت پیامبر اعظم (ص)، حاکی از درماندگی او در اداره دولت فرانسه و اصرار بر ایجاد دو قطبی در این کشور است.
♦️او طی یک سال اخیر به خاطر سوء مدیریت مُفرط که اقتصاد فرانسه را در معرض ورشکستگی قرار داده، آماج اعتراضات خیابانی بی سابقه بود؛ و کرونا موجب شد این سوء مدیریت در قالب رکود و بیکاری گسترده شدت بگیرد.
🔹فرانسه همچنین یکی از بالاترین آمار ابتلاب به کرونا را دارد. طبق آمار رسمی، تعداد مبتلایان این روزها در فرانسه، ۴۱ تا ۴۵ هزار نفر اعلام شده؛ اما یک کارشناس بیماریهای عفونی فرانسه میگوید ابتلای روزانه در این کشور بالای ۱۰۰ هزار نفر در روز است.
♦️ماکرون، ناتوان از نجات اقتصاد بحران زده و کرونا زده فرانسه، در صدد انحراف اذهان عمومی از بی کفایتی خویش و تشدید فضای امنیتی است. او همچنین می کوشد با ایجاد دوقطبی و تظاهر به دفاع از ارزش های لیبرالی، مانع از گرایش روز افزون به دین مبین اسلام شود.
🔹حماقت ماکرون، اعتبار فرانسه را نزد کشور های اسلامی نابود کرد. او سعی داشت جای پایی در لبنان و عراق دست و پا کند؛ اما اکنون به یکی از منفورترین سیاستمداران دنیا نزد ملت های مسلمان منطقه تبدیل شده است.
♦️عجیب و تلخ این که برخی مدیران ما به این سیاستمدار رذل و درمانده فرانسوی امید بسته بودند. اما کسی که ناتوان از حل مشکلات کشور خود است و بر پمپاژ نفرت اصرار دارد، چگونه می تواند طرف تعامل باشد.
🔹ماکرون برای افکار عمومی ما، فردی شبیه ترامپ است؛ او نقاب تحمل لیبرالی را کنار زد و چهره بی روتوش -سرکوبگر و حقیر- لیبرالیسم را آشکار کرد.
@IMANI_mohammad
تصویب پیاپی تحریم ها
و پنج سال خواب زدگی برجامی
♦️بایدن قطعا به برجام بر نمی گردد؛ و تحریم های ترامپ را برای خود فرصت می داند. اما حتی اگر هم اراده ای برای بازگشت به برجام داشت، تحریمهایی که با هماهنگی اوباما و ترامپ در کنگره تصویب شده، مانع ازاین کار می شد.
🔹دموکراتها و جمهوریخواهان، تحریمهای جدید و پیاپی را طی پنج سال اخیر (پس از اجرای برجام) با اتفاق آرا تصویب کردند؛ با یقین به این که دولت روحانی به هیچ وجه، از برجام خارج نمی شود و هیچ واکنش بازدارنده ای هم به نقض آن توسط تحریم های جدید نخواهد داشت!
♦️مشکل از نوع تاکتیک های دموکرات ها و جمهوری خواهان نیست؛ بلکه از نحوه برخورد منفعلانه ای است که دولت و وزارت خارجه در قبال نقض سیستماتیک برجام انجام دادند و موجب گسترش دامنه تحریم ها بر خلاف ظاهر فریبنده برجام ظرف پنج سال گذشته شدند.
🔹دولت ما پنج سال تماشا کرد تا دموکرات ها و جمهوری خواهان متفقا دیوار تحریم ها را بلند تر و قطور تر کنند؛ فقط با این دلخوشی موهوم که برجام را دارد و باید به هر قیمت (!؟) آن را حفظ کند!
@IMANI_mohammad
خطرناک تر از بایدن و ترامپ
🔹مسئله این نیست که بایدن خطرناک تر است یا ترامپ؟
♦️خطر واقعی، حلقه آلوده ای است که در فضای رسانه ای داخل کشور، به هر نوع تاکتیک نخ نمای آمریکا، بها و ضریب می دهد.
🔹اگر دولت آمریکا قصد فریب می کند، اینها بزکچی می شوند و سیمای شیطان را با فضایل نداشته می آرایند؛
♦️و اگر بنا را بر اِرعاب می گذارد، اینها حربه کُند او را صیقل می دهند و هراس افکنی پیشه می کنند.
🔹دموکرات ها باشند یا جمهوری خواهان، اینها مامورند به آمریکای فرتوت هیبت ببخشند و ایران قدرتمند را فاقد چاره و ناچار از نوشتن دیکته آمریکا پای میز مذاکره وانمود کنند.
♦️به شهادت اسناد فراوان، این جماعت یکی از عوامل اصلی ماندگاری تحریم ها هستند؛ چه زمان هایی که خواستار تشدید تحریم ها برای به زانو درآمدن ایران شدند؛و چه زمان هایی که با ارسال پالس ضعف و ناتوانی، به دشمن مستاصل روحیه دادند.
🔹بایدن و ترامپ آن قدری خطرناک نیستند که منافقین و نفوذی ها خطرناکند؛ منافقین از کفار بدترند و باید با آنها سرسختانه و به عنوان دشمن مسلّم و مقدّم برخورد کرد.
♦️اگر خط منافقین که خط تحریف است، با غیرت ملی و روشنگری و اعتراض نخبگان شکسته شود، قطعا خط تحریم شکستنی است.
@IMANI_mohammad
غرب برای کدام ترس، گریبان می درد؟
✍️ چرا غربِ مدعی لیبرالیسم، نسبت به اسلام و پیامبر اعظم (ص) ستیزه جویی و هتاکی می کند؛ مگر نه این که ادعای غربِ مدرن، تحمل و تساهل و احترام به عقاید و اندیشه دیگران است؟
🔹پاسخ این سوال را عبدالکریم سروش داده است. او که خود به عنوان کارگزار ناتوی فرهنگی، مورد حمایت سیاسی غرب بوده و در فتنه 88 به عنوان عضو اتاق فکر جنبش سبز در لندن فعالیت می کرد، ۴ اسفند ۸۸ در دانشگاه دلفت هلند اذعان کرد:
💢«تز سكولارها واژگونه شده، به اين دليل كه وجود دين را در عمق زندگي ايرانيان و بازگشت دين را در مغرب زمين مي توانيم ببينيم. آنچه گمان مي رفت رو به احتضار مي رود يا مرده است، خوب يا بد، ظاهرا تجديد حيات كرده، برخاسته و برگشته و ديگران را به نگراني افكنده است.
💢سكولاريسم كه قرار بود نسبت به اديان بي طرف باشد، تبديل به سكولاريسم ستيزه گر شده؛ يعني با پاره اي از اديان، رسما درمي آويزد و مي ستيزد و وجود اجتماعي آنان را تحمل نمي كند. از اين قرار چيزي اتفاق افتاده كه در پيش بيني سكولارها نبوده.
💢تصور و تز قطعی سكولارها اين بود كه جهان به طرفی می رود كه دين در آن ضعيف و ضعيف تر خواهد شد. لذا غم دين را نبايد خورد... زماني هست كه شما معتقديد پشتوانه آزادي اديان، عبارت است از حقوق بشر؛
💢اما يك وقت هست كه شما معتقديد اين اعتقادات را نبايد مورد توجه قرار داد و با آنها نبايد درافتاد؛ چون چيزي نيستند؛ مردني اند و از ميان رفتنی اند. تز سكولاريسم مي گفت؛ چيزهايي كه رفتنی و محتوم به مُردن اند، آن قدر بها ندارند كه با آنها درآويزيم.
💢اما جهان جديد ظاهرا نشان داد كه نه؛ همين انديشه های دينی كه آنان خرافي و تاريخ مصرف گذشته می دانستند، به دلايل مختلف دوباره سر برآورده اند. لذا آزادی دينی، آن چنان كه تبليغ و به آن افتخار می شد، ديگر در دستور كار سكولارها نيست.»
🔹سروش همچنین ۱۱ مرداد ۸۶ در جمع گروهی از عناصر ضدانقلاب در دانشگاه پاريس گفت:
💢«رفته رفته سكولاريسم وارد دوره ستيزه گر و ميليتانت می شود، سكولاريسمي كه مدارا و ظرفيت و هاضمه قوي پيشين خود را از دست داده است. امروز پيش بيني ضعيف شدن تدريجي اديان، باطل از آب درآمده و شما در اين 20، 30 سال از جامعه شناسان بزرگ مي شنويد كه اديان در حال قوت گرفتن هستند.
💢سكولاريسم و ليبراليسم، هاضمه اش براي بلعيدن اديان ضعيف، قوي بود اما دين قوی و فربه را نمي تواند ببلعد و از گلويش پايين نمی رود و لذا ستيزه گر می شود. چرا دين دوباره جان گرفته؟ جامعه شناسان آمريكايی می گويند براي اي نكه بحران هويت و بحران معنويت پديد آمده است...
💢آمريكا حمله كرد به افغانستان و عراق. هر دو كشور در قانون اساسی تازه خود نوشتند ما بايد قوانين مان را از شرع بگيريم، چيزي كه در مخيله آمريكايی ها نمي گنجيد، يعنی سكولاريسم صدامي تبديل شده به آنتي سكولاريسم... متأسفانه سكولاريسم ستيزه گر، جنبه هويتی دين را غليظ تر می كند.
💢در كشورهاي اروپايی، حكومت ها در مواجهه با اقليت های دينی نيرومند، كم كم دارند مدارای خود را از دست مي دهند و بدل به سكولاريسم ستيزه گر می شود... آينده سكولاريسم و ليبراليسم به دليل قوت اديان، با يك سلسله چالش های جدي روبروست و به شكل فعلی باقی نخواهد ماند».
✅ مشیّت الهی بر این است که آیین پیامبر رحمت (ص) عالمگیر شود؛ حتی اگر مستکبران، طاقت از کف بدهند و یقه بدرند. لیبرالیسم با ادعای تساهل، دلربایی می کرد اما حالا پرخاشگر و ستیزه جو شده. این یعنی شلیک به اعتبار و اقتدار خویش. ضمنا به بیان شریف امیر مومنان (ع) "مَنْ صَارَعَ الْحَقَّ، صَرَعَهُ. هر كس با حقّ در آویخت، حقّ او را به خاک افكند".
@IMANI_mohammad
چند ملاحظه راهبردی؛
گنبد سایبری اسرائیل هم پاره شد
۱- حمله سایبری بی سابقه، اسرائیل را به قطع سراسری برق و خاموشی مطلق کشاند. اهمیت مضاعف این حمله به زیر ساخت های رژیم صهیونیستی، در این است که نه نقطه ای و محدود، بلکه سراسری، یک پارچه و همزمان بوده است.
۲- این حمله احتمالا هنوز دست گرمی و تمرین یا در مقیاس پیش لرزه بوده و حملات بعدی می تواند شدت و قدرت تخریبی بالاتری داشته باشد. تصورش را بکنید نوبت بعدی تاسیسات اتمی دیمونا یا فرودگاه ها و مراکز امنیتی- نظامی و اقتصادی در تل آویو و حیفا، هدف حملات راز آلودی قرار بگیرد که حتی نتوانند درباره اش حرف بزنند.
۳- به نظر می رسد سران رژیم صهیونیستی، روزهای تاریک تری در پیش داشته باشند که حتی تصورش را هم نمی کردند. شوک اخیر را اضافه کنید به آشوبهای چند ماه اخیر، و چند بار انحلال دولت و انتخابات زودرس که به جای ثبات، بی ثباتی را بیشتر کرده. ضربات امنیتی- اقتصادی آزار دهنده می تواند مانند چاشنی بمب عمل کند.
۴- کسی از ایدی کوهنِ (فرمانده لافزن صهیونیست ها برای عملیات روانی در فضای مجازی) خبر دارد که زنده است یا مرده؟ چرا او ناتوان از نوشتن چند خط تحلیل درباره نابودی بخش دیگری از قدرت بازدارندگی اسرائیل است؟!
۵- قطعا اگر اهمیت بازدارندگی سایبری صهیونیست ها در برابر نفوذ و ضربات ویرانگر، مهم تر از بازدارندگی سپر موشکی موسوم به "گنبد آهنین"نباشد -که بارها با موشک های مقاومت پاره شد-، به همان اندازه مهم و حیاتی است.
۶- صهیونیست ها قبلا مدعی بودند جزو چند قدرت سایبری بزرگ دنیا هستند اما اکنون کسی چنین لافی را از آنها نمی پذیرد؛ بلکه اهل فن شهادت می دهند حریفانی که بتواند چنان ضربه سایبری یی را با وارد کنند، دست برتر را پیدا کرده اند.
۷-دو کُد را باید در تحلیل ها لحاظ کرد. اولی سخنان آبانماه 94 «هرتسل هالوی» (فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل) که خطاب به مدیران مجموعه خود گفت:
«از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
۸- و دومی، اظهارات تیر ماه 1394 یوزی رابین (مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل) تیر ماه 1394 در جمع فعالان نیروی هوایی آمریکا:
-ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 راساختند و به عنوان یک مهندس میگویم بخوبی کار کردهاند. با افزایش دقت این موشک، آنها حالا می توانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است.
-آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند... موشک سومار هم دستاورد بزرگی است. من به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
۹- ایران چند ماه قبل با موفقیت توانست ماهواره نظامی نور را در مدار قرار دهد که هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور میکند.
@IMANI_mohammad