.
💢 هنر غیب کردن ۸ سال جنگ!
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4282
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 هنر غیب کردن ۸ سال جنگ! https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4282 @IMANI_mohammad
.
💢 هنر غیب کردن ۸ سال جنگ!
🔹روزنامه اعتماد به اسم نمودار، شکل مار کشیده و نوشته: "تورم دو سال دولت رئیسی، در برابر تورم هشت سال جنگ". (نمودار پایین صفحه)
♦️اما در این نقاشی، نه نرخ تورم ۴۹/۶ درصدی دولت هاشمی درج شده و نه نرخ پایان دولت روحانی (مرداد ۱۴۰۰) که به ۵۹.۳ درصد رسید!
🔹اگرچه نرخ تورم در اقلام مختلف در دولت روحانی، به ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ درصد هم رسید، اما آمار همان دولت، جمع تورم هشت ساله را ۳۵۹ درصد نشان می دهد.
♦️"اعتماد"، به جنگ چهار دهه قبل اشاره می کند، اما تعمدا، جنگ پر خسارتی را که مدعیان اصلاحات و اعتدال در همین دهه گذشته به کشور تحمیل کردند، غیب می کند!
🔹این روزنامه نمی نویسد که برخی حامیان انتخاباتی روحانی (مثل نیما زم) پیش بینی می کردند اقتصاد کشور در اثر سوء مدیریت وی، به نقطه جوش برسد! بنابراین می دانند چه زمین سوخته و مین گذاری شده ای را تحویل داده اند.
♦️می دانند اما نمی نویسند که بر اساس همان میراث فاجعه بار، امیدوار بودند تورم در دولت رئیسی سه رقمی شود! درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی با وقاحت نوشتند چه حذف شود و چه ادامه پیدا کند، "استخوانی در گلوی دولت (رئیسی)" است؛ و "دو پوست موز، زیر پای دولت است؛ ادامه یا حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی"!
🔹نمی گویند که در اثر همان سیاست پر مفسده، چند ده میلیارد دلار را حراج کردند، رانتی بالغ بر چهار صد هزار میلیارد تومان را در حلقوم رانت خوران ریختند، خزانه ارزی را خالی کردند، و تورم ۶۰ درصدی را سر سفره مردم آوردند.
♦️نمی گویند که با ارثیه تورم ۷۰۰ درصدی مسکن و اقلام مشابه، همچنین افزایش ۷۰۰ درصدی نقدینگی، چرا نباید رکورد تورم نزدیک ۶۰ درصد را به ارث می گذاشتند؟
🔹به جای شرمندگی و عذر خواهی، به دولتی طعنه می زنند که آن فجایع را به ارث برده و با همت و جدیت، مشغول پاک کردن یادگاری های دولت روحانی است.
♦️الیاس حضرتی موسس و صاحب امتیاز اعتماد، از زمانی که نماینده مجلس ششم بود، رفاقتی عمیق با شهرام جزایری (مفسد اقتصادی بزرگ دوره اصلاحات) دست و پا کرد.
🔹جزایری از طریق ارتباط نزدیک با برخی نمایندگان مجلس(حتی در کله پاچه خوردن) توانست امکان تردد ویژه به مجلس و کمیسیون اقتصادی (کارت ۵۰۰) را پیدا کند و نمایندگان را درباره طرح هایی مانند "عدم الزام اخذ وثیقه از تسهیلات کلان بانکی" توجیه نماید!
@IMANI_mohammad
.
💢 انفجار پیاپی در عمق
🔹زمانی نه چندان دور، تصور این که فلسطینیان بتوانند با سلاح سرد، خراشی بر بدن اشغالگران صهیونیست بیندازند، دور از ذهن بود.
♦️زمانی نه چندان دور، برای زدن خسارت هایی به مراتب کوچک تر از تصاویر فوق، باید چند سازمان رزمنده نظامی و اطلاعاتی، ماه ها برنامه ریزی می کردند. آخر سر هم آیا به سرانجام برسد یا نه.
🔹اما حالا حتی لازم نیست گروه های جهادی فلسطین دست به قبضه سلاح ببرند. وضعیت در درون رژیم "چهل تکه" صهیونیستی و اتباع وارداتی آن از کشورهای مختلف، به حدی به هم ریخته است که هنوز نزاع خونین دو طایفه فروکش نکرده، دو قبیله دیگر به جان هم می افتند.
♦️اگر چند ماه است دولت نتایاهو و موتلفان تندروی آن، با اعتراضات چند صد هزار نفری دست و پنجه نرم می کنند و از خجالت شان در می آیند، حالا نیروهای امنیتی بشدت به سرکوب اتباع وارداتی از اریتره پرداخته و ۱۴۰ زخمی از طرفین بر جا گذاشته اند.
🔹تشدید بحران ها، درگیری های جدید تولید می کند. بحران های ترکیب شده در درون رژیم صهیونیستی، مانند یک آتشفشان جوشان، به نقطه انفجار رسیده و هر جا پوسته ضعیف تری پیدا می کند، با خشونت بیرون می زند.
@IMANI_mohammad
.
🔹کارگزاران رسانه ای روحانی؛
قضاوت این ۳ سال و آن ۸سال
♦️متن تحلیل را اینجا بخوانید:
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4285
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 🔹کارگزاران رسانه ای روحانی؛ قضاوت این ۳ سال و آن ۸سال ♦️متن تحلیل را اینجا بخوانید: https://ei
.
کارگزاران رسانه ای روحانی؛
قضاوت این ۳سال و آن ۸سال
♦️عضو "کمیته رسانه" در دفتر رئیس جمهور سابق، مجلس و دولت فعلی را تخطئه کرده و به روزنامه هم میهن گفته است:
🔹"بازسازی اعتماد از دست رفته، حداقل ۸ سال زمان میبرد. همیشه تخریب آسانتر از احداث است. برای ایجاد اعتمادی که تخریب شده، باید حداقل دو برابر زحمت کشید. از سال ۹۸، جریان اعتمادسوز فعالیت کرده؛ ۸ سال طول خواهد کشید اعتماد ایجاد شود. زمان زیادی خواهد برد".
♦️بیایید یک معادله ببندیم: ۲ سال از فعالیت دولت و ۳ سال از دوره مجلس فعلی می گذرد. گوینده ادعا می کند برای جبران اعتماد از دست رفته در این دوره، ۸ سال زمان لازم است؛
🔹بسیار خوب! برای جبران اعتماد از دست رفته در ۸ سال ریاست روحانی و شرکای اصلاح طلب، جند سال زمان نیاز است؟ ۳۲ سال، یا دست کم ۲۴ سال!
♦️مدعیان اعتدال و اصلاحات حتی تا ماه های پایانی دولت روحانی، نتایج سوء مدیریت خود را پای دولت احمدی نژاد می نوشتند و حال آن که آن دولت با همه خطاهای رئیس و برخی اعضای آن در سال های پایانی، اصلا قابل قیاس با دولت روحانی نیست؛
🔹نشان به آن نشان که برخی حامیان روحانی، اواخر دولت او با حسرت و آرزو گفتند چند سال زمان می برد تا به رشد اقتصادی سال ۱۳۹۰ (سال دوم دولت دهم) برسیم!
♦️پادوهای رسانه ای "اشرافی غربگرا"، از یک سو موفقیت های دولت و مجلس را خسارت جا می زنند و مدعی اند باید ۸ سال زمان گذاشت تا اعتماد مردم جبران شود، اما از طرف دیگر، هنگام ارزیابی عملکرد دولت حاضر نیستند لاقل ۴ سال زمان بدهند تا فجایع ۸ سال سوء مدیریت غربگرایان را جبران کند.
🔹اما چند نمونه از عملکرد دولت و مجلس انقلابی، در حالی که با میراث "جاروشدگی خزانه، انتشار ۲۰۰ هزار میلیارد تومان پول بیپشتوانه و انفجار نقدینگی، بدهی انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیاردی، و سررسید اوراق ۵۳۲ هزار میلیارد تومانی" رو به رو بودند:
🔻احیای سیاست خارجی، تنوع بخشی به شرکای اقتصادی، و مهار تحریم ها.
🔻تصویب قانون اقدام متقابل و از سر گیری فعالیت های هسته ای، که دولت آمریکا را مجبور کرده بدون برجام، به آزاد سازی منابع مسدود شده ایران در عراق و کره جنوبی تن بدهد.
🔻احیای رشد اقتصادی صفر شده در دهه ۹۰، و رساندن آن به بالای ۴ درصد.
🔻 احیای صادرات نفتی تا ۱/۹ میلیون بشکه، در حالی که در دولت برجام، حتی تا زیر ۳۰۰ هزار بشکه هم سقوط کرد.
🔻 کاهش ۱۳ درصدی نرخ تورم.
🔻 جبران بخش مهمی از کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی.
🔻 تسویه ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهیها و تعهدات دولت قبل.
🔻 تسویه ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی سود اوراق.
🔻 تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوقهای بازنشستگی.
🔻 اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبهبندی معلمان.
🔻 تسویه ۵۴ هزارمیلیارد بدهی به بانک مرکزی. https://is.gd/ojkNOY
🔹روزنامه کرباسچی و عضو کمیته رسانه در دفتر روحانی، اگر انصاف داشتتند باید از عملکرد دولت و مجلس انقلابی تمجید می کردند؛ اما آزادگی و انصاف، کرامت والایی است که نصیب سیاست بازان و غرض ورزان نمی شود.
@IMANI_mohammad
نعل وارونه افراطیون غربگرا
با اسم رمز «خالص سازی» -۱
🔹محافل غربگرا، واژه «خالصسازی» را بهانهای برای پنهان کردن خیانتهای خود از یک طرف، و اختلاف افکنی میان نیروهای وفادار به انقلاب از طرف دیگر قرار دادهاند.
♦️ائتلاف مدعیان اصلاحات و اعتدال که به عنواناشرافیت تجدید نظرطلب و غربگرا هم شناخته میشوند، درحالی علیه خالصسازی و یکدستسازی بدگویی میکنند که در طول چهار دهه گذشته، هر زمان مناصب عمومی در اختیارشان بوده، تا آبدارچیهای ادارات را هم در مقیاسهای چند ده هزار نفری تغییر داده، عناصر کارآمد را کنار زده و نیروهای بی کفایت اما سرسپرده به خود را به کار گماشتهاند.
🔹آنها در حالی درباره ضرورت التزام افراد به موازین انقلاب و قانون اساسی تردید میکنند که میدانند در کعبه آمالشان در کشورهای غربی، سرسپردگی به نظام سرمایهداری و لیبرال، شرط تصدی سمتهای عمومی و دولتی است و امکان ندارد که کسی قانون اساسی آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و... را قبول نداشته باشد یا حتی مثلا درباره افسانه هولوکاست تردید کند و بتواند در پست عمومی باقی بماند.
🔹اکنون چند ماه است که افراطیون مدعی اصلاحات و برخی مدعیان اعتدال همسو، کلیدواژه خاصسازی را با ادبیاتهای گوناگون و بعضا حتی متناقض تکرار میکنند؛ به عنوان نمونه :
🔻هممیهن (روزنامه کرباسچی): خالصسازی روی دور تند؛ بررسی راهبرد جریان حاکم در آستانه دومین سالگرد روی کار آمدن دولت سیزدهم
🔻خالصسازی یا خودبراندازی؛ کدامیک راهبرد جریان حاکم را دقیقتر توضیح میدهد؟ (هممیهن)
🔻اما و اگرهای تندروها برای مشارکت حداکثری یا خالصسازی (روزنامه آرمان)
🔻سخنگوی جبهه اصلاحات: حدادعادل گفته مجلس آینده باید انقلابیتر باشد و ما مجلسی انقلابیتر از این مجلس میخواهیم، این یعنی خالصسازی.
🔻پشتپرده پروژه «مجلس انقلابیتر» چیست؟ خالصسازی در ایستگاه قالیباف (روزنامه دنیای اقتصاد)
🔻جلسات منظم دولت و پایداری برای «خالصسازی» (روزنامه توسعه)
🔻عباس عبدی: خالصسازی که لاریجانی به آن پرداخته، آرزوی نواصولگرایان است.
🔻جبهه اصلاحات: پس از صدور بیانیه گام دوم انقلاب، شاهد رویکردها و اقداماتی هستیم که منجر به یکدست شدن حاکمیت و انحصارطلبی بیسابقه تحت عنوان خالصسازی شده است.
🔻تاکتیک تازه تندروها برای خالصسازی (روزنامه آرمان)
🔻پروژه «خالصسازی» نمایندگان از وزارت کشور شروع شد؟ (خبرآنلاین)
🔻انتظامی مشاور لاریجانی: جریان خالصسازی میخواهد مسئله حلکنهای رهبری را بزند.
🔻موسوی لاری: اخراج اساتید یک تکه از پازل خالصسازی است
🔻خالصسازی در دانشگاهها نتیجه عکس میدهد (روزنامه اعتماد)
- از «خالصسازی» تا «رقابت تصنعی»؛ چه کسانی «توپ جمعکن» انتخابات میشوند (وبسایت بیبیسی)
🔻خالصسازی در ایستگاه راست (هم میهن)
🔻«خالصسازی»، از حذف خودیها و حلقههای نزدیک به حکومت تا اساتید دانشگاهها و شاغلان آموزشوپرورش (رادیو فردا)
🔻واکنش زیبا کلام و عبدی به هشدار لاریجانی درباره خالصسازی (اقتصاد نیوز)
🔻آقای لاریجانی! واژه «خالصسازی» معرکه بود (محمد علی ابطحی)
🔻هشدارهای لاریجانی و باهنر به خالص سازان (روزنامه هم میهن/کرباسچی)
🔻لاریجانی، خالص ساز یا قربانی خالص سازی؟ (اصلاحات نیوز)
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
نعل وارونه افراطیون غربگرا
با اسم رمز «خالص سازی» -۲
🔹یادآور میشود علی لاریجانی اردیبهشت پارسال در همایش سالگرد شهادت شهید مطهری، از واژه خالصسازی استفاده کرده و گفته بود: «شعار خالصسازی در حکومت، به معنای محروم کردن جامعه ازاندیشهها و توانمندیهای گسترده مردم است».
♦️دفتر او همچنین چند ماه قبل، فعالیت انتخاباتی وی را با این ادبیات تکذیب کرد: «رفع نگرانی از جریان خالصسازی؛ خبری درباره انتخابات مجلس وجود ندارد! خبر اختصاصی خبرگزاری وسیع تسنیم درباره ارائه لیست در انتخابات، مصداق گزاره حسن و حسین هر سه خواهران معاویه هستند، میباشد. نه بحثی درباره حرکت انتخاباتی در میان است و نه ارائه لیست سراسری و نه رایزنی با دیگران صورت پذیرفته، لذا بدین وسیله از جریان خالصسازی رفع نگرانی میشود».
🔹این تکذیب در حالی بود که در هفتههای اخیر، برخی فعالان جریان اعتدال و اصلاحات روایت متفاوتی از ماجرا داشتهاند:
🔻 پیرموذن عضو فراکسیون امید در مجلس دهم: برخی اصلاحطلبان ثبتنام کردهاند اما نمیخواهند علنی کنند. در جلساتی که با جهانگیری، مرعشی، و لاریجانی داشتیم قرار بود آقای جهانگیری تا حصول نتیجه نهایی پیگیر باشد.
🔻روزنامه هممیهن: برخی چهرههای درجه اول دولت و مجلس قبل (روحانی، جهانگیری و لاریجانی)، نیروهای خود را تشویق به نامنویسی در انتخابات کردهاند.
🔻میرزایی عضو فراکسیون امید در مجلس دهم: روحانی و چهرههایی از این دست، سالیان متمادی در مناصب حضور داشتهاند و حضور آنها جذابیت چندانی در انتخابات ندارد. کسانی مانند آقای لاریجانی، جهانگیری، دکتر عارف و سایر احزاب به افراد نزدیک خود پیشنهاد کردهاند که در مرحله پیشثبتنام حضور پیدا کنند تا در صورت تأیید بتوانند برنامه انتخاباتی خود را داشته باشند.
🔹بازی افراطیون غربگرا (از جمله روزنامه کرباسچی) با عبارت «خالص سازی» در حالی است که کرباسچی، ۷ آذرماه ۱۳۹۴، درباره افرادی مانند لاریجانی، از تعبیر «سربازگیری» استفاده کرده و به روزنامه شرق گفته بود:
🔻«ما بعد از انتخابات ۱۳۹۲ روش نامعقول به کار نگرفتیم. دولت (روحانی) از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلاً در سیاست خارجی و برجام، در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد».
🔹همچنین «عباس- ع» (متهم پرونده جعل نظرسنجی به نفع آمریکا و فروش اطلاعات)، شهریور ۱۳۹۵، به نشریه «صدا» گفته بود:
🔻«مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند».
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
پیشبینی امام(ره)درست بود
سندی دیگر بر منفور بودن اسرائیل
اظهارات از سر درماندگی نخستوزیر رژیم صهیونیستی، بار دیگر درستی بیان حضرت امام خمینی(ره) درباره ماهیت منفور این رژیم را آشکار کرد.
به تازگی کشور لیبی شاهد اعتراضات گسترده مردمی بود که در واکنش به دیدار وزیر خارجه این کشور با همتای صهیونیست انجام شد. شدت اعتراضات به حدی بود که دولت وحدت لیبی مجبور به برکناری « نجلا منقوش» شد.
بحران شدت گرفته در خیابانهای لیبی ضمن اینکه نقشه صهیونیستها برای عادی سازی روابط را به هم ریخت، موجب شد وزیر خارجه معزول، از استانبول به لندن فرار کند.
در پی این اتفاقات، رسانه های صهیونیستی نوشتند: به جای عادیسازی با لیبی، شکست مفتضحانهای خوردیم. همچنین یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون دولت نتانیاهو ضمن حمله تند به الی کوهن وزیر خارجه گفت: « ماجرای لیبی و رفتار ناشیانه کوهن، مایه رسوایی و شرمندگی اسرائیل شد». دفتر کوهن، یک هفته قبل، خبر ملاقات ماه گذشته با وزیر خارجه لیبی را منتشر کرد که سرآغاز تحولات پیشبینی نشده بعدی بود.
در اثر شدت اعتراضات محافل صهیونیستی به افشای خبر ملاقات، بنیامین نتانیاهو اذعان کرد فاش کردن دیدار با منقوشُ اقدام نادرستی بوده است. وی گفت: انتشار این اطلاعات مفید نبود و غیرمعمول بود. این کار به روابط کمکی نمیکند. اسرائیل دیدارهای محرمانه بسیاری با سران جهان اسلام و جهان عرب برگزار میکند که علنی نمیشود.
به گزارش صدای آمریکا، نتانیاهو، وزیر خارجه را مسئول افشای دیدار محرمانه دانست و گفت: مشخص است انتشار آن مفید نبود. من به همه وزرای دولت دستور دادهام که برای اینگونه دیدارها و انتشار خبر آنها باید از قبل با دفتر من هماهنگی انجام دهند.»
اذعان محافل صهیونیستی درباره زیانبار بودن انتشار اخبار ملاقات محرمانه با مقامات دیگر کشورها، بار دیگر از بیآبرویی بلکه بدنامی مطلق رژیماشغالگر حکایت میکند.
یادآور میشود حضرت امام (ره) درباره بیآبرویی اسرائیل فرموده بود: «خود اسرائیل هم این مطلب را احراز کرده که اگر انگشتش را به بحر محیط (اقیانوس) بزند، نجس میشود. چون این را احساس کرده، میخواهد با اینکه «من کمک کردهام» ایران را بدنام بکند، از باب اینکه می داند که موافقت او با ایران، بدنام کردن ایران است».
این نکته هم گفتنی است که سال گذشته مسابقات جام جهانی در قطر، شاهد بیسابقهترین انزجارها نسبت به رژیم صهیونیستی بود. تیمهای ملی مراکش و کرواسی و آرژانتین و هواداران آنها در بازیهای جهانی سال گذشته قطر، پرچم فلسطین را به اهتزاز درآوردند و این در حالی بود که خبرنگاران و اتباع رژیم صهیونیستی، مورد اعتراض و طرد گسترده قرار گرفته بودند.
باخت بزرگ صهیونیستها در حاشیه جام جهانی به قدری پر سر و صدا بود که عوزی دان خبرنگار هاآرتص، با اشاره به حمایت گسترده از فلسطین نوشت: « این پیامی روشن برای تلآویو بود. البته ما دریافتیم که مقامات اسرائیل، بهخوبی میدانستند در میان افکار عمومی چه جایگاهی دارند، بنابراین خود را به زحمت نینداختند. اینجا گویا فلسطین به عنوان تیم سی و سوم حضور داشت!».
همچنین روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت: «حقیقت تلخی مقابل چشمان ما قرار گرفت؛ جام جهانی برای همبستگی با فلسطینیان است. این، خاری در چشمان اسرائیل بود».
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
نگویید که دولت رئیسی
کدام چالههای بزرگ را پر کرد -۱
روزنامه هممیهن تحلیلی منتشر کرده با عنوان «مقایسه کارنامه دو سال اول دولت رئیسی و دو سال اول دولت روحانی»؛ و حال آن که منطقا باید بررسی میکرد دولت روحانی کدام وضعیت و شاخصهای اقتصادی منفی شده را تحویل دولت داد و دولت رئیسی پس از دو سال دست و پنجه کردن با آن میراث، اکنون در کدام موقعیت ایستاده است.
این شکل از مغالطه که تکرار آن در روزنامههای وابسته بهاشرافیت غربگرا حاکی از ماموریت واحد است، به نحوی است که انگار روحانی در سال دوم، دولت را تحویل رئیسی داده و هشت سال رئیسدولت نبوده است!
روزنامه متعلق به دبیرکل سابق حزب کارگزاران نوشت: «خرداد ۱۴۰۰ به مردم وعدههای زیادی داده شده بود تا پای صندوق رای بیایند. برای حضور هر چه پرشورتر مردم گفته شد قرار است جلوی گرانیها گرفته شود. وعده داده شد به فوریت تورم نصف میشود و پس از آن تورم را تکرقمی میکنیم. به مردم گفته شد سالی یک میلیون مسکن میسازیم تا آسانتر خانهدار شوید. نهضت ملی مسکن راه میاندازیم تا با زمین ارزان، خانه ارزان تحویل دهیم. وعده داده شد که سالی یک میلیوناشتغال جدید میآفرینیم. اینترنت رایگان به محرومان میدهیم، هزینه درمان را نصف میکنیم و...
خرداد ۱۴۰۰ به مردم نگفتند برای توجیه عملکرد ضعیف، خودمان را با دولت قبل مقایسه میکنیم. نگفتند تمام اینها که وعده دادیم در حد حرف میماند. اتفاقا تاکید کردند که ما نمیتوانیم، مگر میشود؟ کو بودجه؟ کو اعتبارات؟ نیستیم. ما اصحاب «ما میتوانیم» هستیم. آنها گفتند قبلیها نتوانستند اما ما میتوانیم.
حالا دو سال گذشته است. مردم انتظار دیدن تحقق وعدهها را دارند اما آمارهای دولت وضعیت خوبی را نشان نمیدهد. دولت برای آنکه نشان دهد چندان ضعیف عمل نکرده خود را با دولت قبل مقایسه میکند! اما یک مقایسه ناقص و اشتباه. مقایسهای که ارائه میشود از خوبترین بخش عملکرد دولت سیزدهم برداشته شده و در کنار بدترین بخش عملکرد دولت دوازدهم گذاشته شده، بدون آنکه منطق زمانی رعایت شده باشد.».
درباره این تحلیل گفتنی است:
۱)افراطیون غربگرا مقارن انتخابات سال ۱۴۰۰ نگفته بودند که غیر از میراث پرخسارت دولت روحانی، قرار است در خیانت اپوزیسیون برای آشوب افکنی پنج ماهه در کشور به نیابت از آمریکا و اسرائیل و انگلیس همراه شوند و ضربه دیگری به روند رشد اقتصاد کشور بزنند. بخشی از جهش دوباره تورم از مهر پارسال به بعد تا اسفند ماه، محصول این وطن فروشی و خیانت بزرگ است که اتفاقا از سوی متهمان آن بازگو نمیشود بلکه همان متهمان نتیجه خیانت خود در سفره مردم و اقتصاد کشور را هم به دولت رئیسی نسبت میدهند!
۲) آقای روحانی دولت را نه با تورم تکرقمی بلکه ۶۰ درصدی تحویل داد و منطبق با شتاب نقدینگی و تورم در ماههای پایانی همان دولت، دور از ذهن نبود که حتی این رقم تا پایان سال ۱۴۰۰ سه رقمیشود. دولت رئیسی شتاب این جهش را گرفت، هر چند که تورم همچنان برای مردم آزاردهنده است.
۳) کاهش موقت تورم در دو سال اول، به واسطه بار روانی برجام، دقیقا نقش مخدری را داشت که غربگرایان با مهندسی غرب به اجرا گذاشتند تا سیاست آلودهسازی روانی عوام و خواص برای تسلیم شدنهای بعدی را پیش ببرند. به همین دلیل هم بود که با عهدشکنی آمریکا، التهاب و بیثباتی بیسابقه به جان اقتصاد شرطی شده افتاد. امروز در مقایسه با سالهای پایانی، التهابها فروکش کرده و کشور تدریجا توانسته در بخش درآمدی، صادرات نفت را به نزدیکیهای دوره اجرای برجام برساند و آثار مسموم شرطی شدگی (اعتیادزدگی) اقتصاد را تا حدود زیادی از پیکر اقتصاد بیرون کند.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
نگویید که دولت رئیسی
کدام چالههای بزرگ را پر کرد -۲
۴) امروز در حالی رشد اقتصادی کشور به بالای ۴ درصد رسیده که متوسط این نرخ در هشت سال دولت روحانی، به نزدیک صفر درصد سقوط کرد.
۵) بورس در دوره روحانی و بر اساس بیصداقتی وعدههای فریبنده آن دولت تا مرز نابودی رفت و اکنون با وجود نوسانات گاه و بیگاه، ثبات نسبی پیدا کرده است. بدترین و پایینترین دوره رکود در بورس به نام دولت روحانی است حتی اگر هم میهن جابهجا روایت کند.
۶) در حالی که دولت روحانی به نساختن مسکن افتخار میکرد، غیر از صدها هزار واحد مسکونی ساخته شده در دوره اخیر، ۱/۵ میلیون واحد هم در حال احداث است.
۷) روزنامه هممیهن تعمد دارد واقعیتهایی از این دست را درباره کارنامه دولت روحانی بازگو نکند:
«۶ برابر شدن نقدینگی که از عوامل اصلی تورم است، شکستن رکورد تورم در تاریخ چنددهساله کشور،
افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) از رقم کاهشی شده ۳۶۵ در سال ۹۲ به رقم ۴۰۹ در سال ۹۷،
نابودی ۱۸ میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا از ذخایر استراتژیک،
واگذاری پرفساد نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی و پالایشگاه کرمانشاه،
تعطیلی یا نیمه تعطیل شدن پنج هزار واحد تولیدی،
ناترازی سنگین در تامین گاز و برق و آب،
ناترازی سنگین بودجهای در حد کسری ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی،
منفی بودن خزانه، انتشار ۲۰۰ هزار میلیارد تومان پول بیپشتوانه و انفجار نقدینگی،
بدهی انباشته ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی،
و سررسید اوراق فروختهشده به میزان ۵۳۲ هزار میلیارد تومان».
و ایضا این واقعیتهای مثبت درباره دو سال عملکرد دولت رئیسی را:
«جبران کسری ۴۸۰ هزار میلیاردی،
تسویه۲۷۰ هزار میلیارد تومان بدهی سود اوراق،
تسویه ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوقهای بازنشستگی،
اختصاص ۴۰ هزار میلیارد برای رتبهبندی معلمان
و ۵۴ هزار میلیارد برای تسویه بدهی بانک مرکزی،
افزایش صادرات نفت به حدود دو میلیون بشکه
و مجموعا تسویه ۴۶۴ هزار میلیارد تومان از بدهیها و تعهدات دولت قبل».
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
گلّه گاوچران های آژاکسی
♦️کار رسانه های زنجیره ای، به رفتار گلّه ای رسیده است: محتوای مغرضانه، از سوی چند نفر تولید می شود و بقیه برده وار، بدون کمترین بررسی بازنشر می کنند.
🔹از جمله این خبر؛ "در ادامه خبرهای اخراج اساتید دانشگاهها، سعید حدّادیان مداح معروف، استاد دانشگاه تهران شد".
♦️بین انبوه زنجیر شدگان در شبکه عنکبوت، یک نفر با شخصیت پیدا نشده که جست و جوی مختصری بکند و ببیند ویکی پدیای خودشان درباره آقای حدادیان نوشته: "از سال ۱۳۷۶ در دانشگاه تهران تدریس می کند"؛
🔹یعنی از ۲۶ سال قبل و پس از آغاز به کار دولت خاتمی. به عبارت دیگر، ۲۶ سال سابقه تدریس در دانشگاه تهران دارد و ۴ سال دیگر به سن بازنشستگی می رسد.
♦️سوال: VOA و BBC کارگزاران دو دولتی هستند که کودتای آژاکس را مرداد ۱۳۳۲ علیه نهضت ملی شدن نفت انجام دادند و رژیم سرسپرده پهلوی را احیا کردند. ۴ ماه بعد ساواک و ارتش شاه، دانشجویان را در دانشگاه تهران به خاک و خون کشیدند.
🔹شرق، اعتماد، خبر آنلاین، عصر ایران، جماران، انتخاب، انصاف نیوز و...، چه صنمی با یگان رسانه ای بانیان سرکوب نهضت نفت و آن جنایت بزرگ در داشگاه تهران دارند؟!
@IMANI_mohammad
.
💢 زنوناوین!
🔹آقای رشیدپور! ای کاش -ولو در حد چند خط- درباره دکترای قلابی کسی می نوشتید که از مردم می خواستید غوغای او را بنگرند؛
♦️ایضا ماجرای هئیت علمی جا زدن برادر وی در دانشگاه شهید بهشتی!
#زنوناوین
@IMANI_mohammad