فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💢 اصلاح طلبان، خودشان جمعیت اندک حامیان شان در میتینگ های اصفهان و شیراز را با جمعیت عظیمی که امروز در اصفهان پای سخنرانی یکی از نامزدهای انقلابی (دکتر جلیلی) آمدند، مقایسه کنند.
@IMANI_mohammad
.
سوم تیر ۱۳۸۴؛ انتخاباتی
که به دور دوم کشیده شد
🔹امروز، سوم تیر، نوزدهمین سالگرد انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۴ است. انتخاباتی که به دور دوم کشیده شد و احمدی نژاد در دور دوم توانست با ۱۷٬۲۴۸٬۷۸۲ رای، در مقابل ۱۰٬۰۴۶٬۷۰۱ رای هاشمی رفسنجانی به پیروزی برسد.
♦️در آن انتخابات، چهار نامزد از طیف اصلاح طلبان شامل "هاشمی رفسنجانی، مهدی کروبی، مصطفی معین و مهرعلیزاده"، و سه نامزد از طیف اصولگرایان، شامل احمدینژاد، لاریجانی و قالیباف با یکدیگر رقابت می کردند.
🔹در دور اول انتخابات که ۲۷ خرداد ۱۳۸۴ برگزار شد، این نتیجه به دست آمد:
۱ـ هاشمی: ۶ میلیون و ۱۵۹ هزار و ۴۵۳ رای
۲- احمدینژاد: ۵ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۵۴ رای
۳– کروبی: ۵ میلیون و ۶۶ هزار و ۳۱۶ رای
۴– قالیباف: ۴ میلیون و ۷۵ هزار و ۱۸۹ رای
۵– معین: ۴ میلیون و ۵۴ هزار و ۳۰۴ رای
۶– لاریجانی: ۱ میلیون و ۷۴۰ هزار و ۱۶۳ رای
۷– مهرعلیزاده: ۱ میلیون و۲۸۹ هزار و۳۲۳ رای
♦️پراکندگی آرای نامزدها موجب شد انتخابات به دور دوم بکشد و در دور دوم، احمدی نژاد توانست نماد تغییر در برابر هاشمی رفسنجانی باشد که به همراه خاتمی و به مدت ۱۶ سال، دولت را در اختیار داشتند.
🔹مدعیان اعتدال و اصلاحات، در این انتخابات با وجود اجماع بعدی بر سر هاشمی، با شکست سهمگینی مواجه شدند و بعدها حسرت خوردند که چرا در همان دور اول، ائتلاف نکرده بودند. اما مشکل آنها فقط پراکندگی نامزدها نبود، چرا که طرف مقابل هم با پراکندگی مواجه بود.
♦️مشکل بزرگ تر آنها که در دور دوم بیشتر عود کرد، کارنامه منفی شان در دوران مدیریت چهار دولت مدعی سازندگی و اصلاحات بود که نارضایتی عمومی گسترده را فراهم کرده بود. آنها، نماینده وضع موجود بودند.
🔹اکنون، انتخابات دیگری پیش روی ماست. سرنوشت انتخابات را از جمله دو چیز مشخص می کند: اولا پراکندگی یا اجماع نامزدها، و دوم، تلقی رای دهندگان، مبنی بر این که کدام نامزد می تواند موجب پیشرفت یا عقبگرد شود.
♦️دو مسیر بیشتر نیست: عقبگرد به دولت یازدهم و دوازدهم (ائتلاف هاشمی، روحانی و خاتمی)، یا تداوم دولت شهید رئیسی، پس از خنثی کردن میدان مینی که روحانی بر جا گذاشت.
🔹اکنون همان ائتلافی که می خواهد کشور را به دولت روحانی برگرداند، کارنامه خسارتبار او را گردن نمی گیرد. این طیف در اواخر دولت روحانی، آرزو می کردند بتوانند اقتصاد کشور را به وضعیت سال ۱۳۹۰ (قبل از دولت خود) برگردانند، اما دولت را بدترین رکورد های اقتصادی، به شهید رئیسی تحویل دادند.
@IMANI_mohammad
.
دولت بدهکار غرب، نتوانست و نمی تواند
رئیس جمهور تراز
رئیس جمهور نا تراز
🔹مخالف خوانی، برای اداره دولت کفایت نمی کند. باید دید کدام یک از نامزد ها، فارغ از تخطئه وضع موجود و خطابه های انتقادی، واقعا می تواند سکان ریاست جمهوری و اداره دولت چهاردهم را با همه سنگینی اش به دست بگیرد.
♦️باید دید چه کسی شانه هایش، قادر است زیر بار سنگینی قرار بگیرد که تا همین یک ماه پیش، بر شانه های شهید رئیسی عزیز (ره) بود.
🔹مهارت، درایت، استقلال رای، بینش عمیق به نحوی که سر نامزد کلاه نگذارند، و بردباری و مدیریت هیجان هاست که فرد را رئیس جمهور تراز می کند و بدون این ویژگی ها، با فرد ناترازی رو به رو می شویم که نه تنها قادر به حل مشکلات نیست، بلکه خودش و اطرافیانش تبدیل به معضل می شوند.
♦️انتخابات ریاست جمهوری، شوخی و تفنن و هیجان محض، یا جای تخلیه عقده ها و هیجان ها -شبیه کاری که آقای ظریف این روزها می کند- نیست؛ تعیین سرنوشت چهار سال آینده، بلکه شکل دهی به دهه آینده، متناسب با تهدید های دشمنان و فرصت های بزرگ پیشرفت است.
🔹فارغ از این که به چه کسی رای می دهیم، انتخابات را جدی بگیریم، ولو این که شاید برخی نامزدها هنوز برای روز بعد از پیروزی و مسئولیت پذیری و افتادن انبوه مشکلات در آغوش آنها، کمتر فکر کرده اند.
♦️وعده التماس دوباره از دشمن عهد شکن و حل همه مشکلات از این طریق -بدون ارائه برنامه مصداقی برای حل مشکلاتی که هر کدام راه حل کارشناسی خود را دارند- رویکرد خطرناکی است که از ساده انگاری محض، و یا واگذار و بدهکار کردن پیشاپیش دولت، توسط دلال های سیاسی حکایت می کند.
🔹دولت و رئیس دولتِ پیشاپیش بدهکار شده به دشمن، هرگز نمی تواند نه از امنیت ملی دفاع کند و نه توان مذاکره و چانه زنی خواهد داشت. این خسارتی است که روحانی و ظریف و مدعیان اصلاحات، یک بار در سال ۱۳۹۲ مرتکب شدند و اکنون، خطای تجربه شده را در قالب خیانتی آشکار تکرار می کنند.
♦️خود تحقیری و احاله کلید همه مشکلات به دست دشمن، هیچ قفلی را نمی گشاید اما تهدید تولید می کند. این تعبیر وبسایت رادیو فرانسه در تاریخ ۱۹ مهر ۱۳۹۲، دردناک و عبرت آموز است که نوشت:
🔹"ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده #بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش #حقوق_ملی می بیند. بر پایه این جمع بندی، صبوری خریدار، وضعیت فروشنده را دشوارتر و قیمت فروش را کمتر خواهد کرد. پیشنهاد سقف زمانی ۳ ماهه از سوی روحانی برای انجام معامله قطعی با غرب، نشانه وضعیت اضطراری او است که در ژنو در هیئت فروشنده ظاهر خواهد شد".
@IMANI_mohammad
.
واقعا هم درود به شعور شما!
🔹محمد رضا خاتمی، برادر سید محمد خاتمی، بدون این که خجالت بکشد یا خنده اش بگیرد، امروز در میتینگ انتخاباتی آقای پزشکیان حاضر شده و گفته است:
🔻"درود به شور و شعور شما که نگران ایران و نگران آینده فررندان این مرز و بوم هستید... این ایران، ایران ما نیست. ایران بدون فقر و فساد، ایران آبادانی است... در وضعیتی به سر می بریم که نگران کننده است... زندگی حداقلی برای ما آرزو شده. رای می دهیم برای جوانانی که امید و آرزو ندارند".
🔹فقط باید یادآوری کنیم؛ اینها همان کسانی هستند که همین امروز، دولت روحانی را گردن نمی گیرند؛ و حال آن که در انتخابات ۱۳۹۶ ادعا کرده بودند "ما تضمین روحانی هستیم". همین!
@IMANI_mohammad
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔻لاف اصلاح طلبان عضو ستاد پزشکیان: "روحانی از جنس ما نبود"!
🔹این در حالی است که آنها همین حالا در ستاد پزشکیان، با امثال آخوندی، نوبخت، واعظی، ربیعی، آذری جهرمی، علی جنتی، ظریف، صالحی امیری و دیگر دولتمردان روحانی پالوده می خورند.
#گردن_نمی_گیریم
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 🔻لاف اصلاح طلبان عضو ستاد پزشکیان: "روحانی از جنس ما نبود"! 🔹این در حالی است که آنها همین حالا در
.
🔻روحانی را گردن نمی گیرند: "روحانی از جنس ما نبود"!
🔹ولی از قدیم گفته اند: "مال بد بیخ ریش صاحبش".
#گردن_نمی_گیریم
@IMANI_mohammad
.
🔹محمد جواد ظریف امروز ظریف در بابل، با اشاره به براندازان که به دنبال تحریم انتخابات هستند، گفت: نگذاریم کسانی که دل در گرو این آب و خاک ندارند و برای بیگانگان مزدوری میکنند، ما را از آینده این آب خاک نا امید کنند.
♦️او همچنین یکی از منتقدان را به باد انتقاد گرفت و او را با مصی علی نژاد مقایسه کرد و گفت: چرا از اینکه من در مورد مزدوران حقوق بگیر آمریکا صحبت می کنم شما نگران میشوید؟!
🔹بله آقای ظریف ما یادمان نبود که مصی علی نژاد، کنار دست کدام سیاسیون بزرگ شده است. حتی سردبیر فعلی شبکه صهیونیستی اینترنشنال هم که زیر نظر موساد کار می کند، معاون وزیر ارشاد خاتمی نبود!
♦️بابا لااقل دیگر علی نژاد را گردن بگیرید!
#گردن_نمی_گیرند
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
۳ سال دولت شهید رئیسی
۲۴سال دولت روحانی/خاتمی/هاشمی
🔹تصویر نظرسنجی کانال عصر ایران را در پایین متن حاضر ببینید. این کانال، دربست در خدمت دولت روحانی بوده و اکنون هم در خدمت همان دولتمردان در ستاد پزشکیان قرار دارد.
♦️اما چون می دانند که مردم خاطرات بسیار بدی از عملکرد آن دولت دارند، رویشان نشده عملکرد دولت شهید رئیسی را با عملکرد دولت روحانی مقایسه کنند؛ بنابراین به دو دهه قبل پرش کرده و از مخاطبان خواسته اند عملکرد دولت رئیسی را با دولت خاتمی (۱۳۷۶- ۱۳۸۴) مقایسه کنند!
🔹منطقا، عملکرد دو دولت پشت سر هم را با هم مقایسه می کنند، یا دو دولت با دو دهه فاصله را؟! لابد تلقی شأن این است که چون نسل جدید، دولت خاتمی را ندیده اند و در تبلیغات مجازی، تصویر گل و بلبلی از دوره خاتمی ترسیم می کنند، بنابراین با این شگرد، عملکرد دولت رئیسی را زیر سوال می برند!
♦️اولا اگر مردم از عملکرد ۱۶ ساله دولت های خاتمی و هاشمی منزجر نبودند، در انتخابات ۸۴ از مصطفی معین و مهرعلیزاده و کروبی و نهایتا هاشمی رفسنجانی (موتلف خاتمی) عبور نمی کردند و با بیش از ۷ میلیون رای اختلاف، احمدی نژاد را بر نمی گزیدند.
🔹ثانیا مدعیان اصلاحات، بیست سال قبل، هنوز مرتکب خیانت آشوب افکنی در سال ۸۸ و سپس درخواست اعمال تحریم های فلج کننده برای نابود کردن معیشت مردم نشده بودند و دولت شأن با فشار تحریم های گسترده مواجه نبود.
♦️این، خیانتی بود که سال ۸۸ مرتکب شدند و بر مبنای همان دوپینگ خارجی و وعده برداشتن تحریم ها، کلاه مردم را در انتخابات ۹۲ و ۹۶ برداشتند. بانیان تحریم، مدعی برداشتن تحریم ها شده بودند(!) اما پس از هشت سال، در حالی که شمار تحریمها را دو برابر، و فشار آن را چند برابر کرده بودند و ناتوان از فروش نفت و تامین ارز مورد نیاز کشور بودند، دولت را با ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی که ۵۰۰ هزار میلیارد آن سر رسید شده بود، ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه، و ۶۰ درصد تورم، تحویل شهید رئیسی دادند و همان روز معارفه در مرداد ۱۴۰۰ هم گزارش دادند که دولت، قادر به پرداخت حقوق سر ماه کارمندانش نیست!
🔹کارشناسان اقتصادی حامی روحانی در انتخابات ۹۲ و ۹۶، در پایان سال ۱۴۰۰ پیش بینی شأن این بود که با این وضعیت، تورم سه رقمی می شود و به بالای ۱۰۰ درصد می رسد. اما هم اینک با تلاش طاقت فرسای دولت، این نرخ به کانال ۳۰ درصد باز گشته، که هرچند همچنان نرخ بالایی است، اما بیش از ۲۰ درصد کاهش را نشان می دهد.
@IMANI_mohammad
روایت روحانی از فساد قرارداد کرسنت در دولت خاتمی
♦️ آقای زنگنه هم اکنون از حامیان آقای پزشکیان است. او به عنوان وزیر وقت نفت، متهم اول فساد کرسنت و خسارت ۱۸ میلیارد دلاری ایران است.
🔹آقای روحانی آذرماه سال 81 و از جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی با ارسال نامهای خطاب به رئیس دولت وقت (خاتمی) به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت کابینه به شدت اعتراض کرده و اقدام او در انعقاد قرارداد با شرکت اماراتی "کرسنت" را بیرون از چارچوب قانون و از طریق "واسطه" و دارای آثار منفی فراوان برای کشور دانسته بود .
♦️روحانی در این نامه تأکید کرده بود: "عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی #غیر_معتبر که بنابر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز #گرفتار آن خواهیم بود... شرایط بازار موجب گردیده که قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب باشد. قرارداد کرسنت احتمالاً #آثار_منفی_اقتصادی_دراز_مدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت. از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کرده ام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است... قرارداد مذکور از طریق #واسطه_ها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است".
@IMANI_mohammad
🔹امشب، همه نامزدهای انقلابی، صریح و صادقانه و مستند و مستدل در مناظرات ظاهر شدند و این فراتر از اینکه موجب اقبال بیشتر مردم می شود، موجب افزایش اقتدار ملی در برابر دولت های غدار و عهد شکن غربی به ویژه آمریکا خواهد شد.
♦️کسی حق ندارد به بهانه نامزدی انتخابات یا حمایت از نامزد انتخابات، ملت ایران را که در برجام، خسارت زیادی متحمل شد و طلبکار آمریکا و اروپاست، بدهکار غرب کند.
🔹این کار، نامردی است. خیانتی است که گروهی به خاطر بی کارنامه بودن و برای رای آوردن ، و گروهی به خاطر مامور و معذور بودن، مرتکب می شوند.
@IMANI_mohammad
♦️امشب معلوم شد اگر نامزدهای انقلابی تعارف و کلی گویی را کنار بگذارند و هر کدام در تراز خود ظاهر شوند، مناظره، فرصت بزرگ روشنگری و رشد بینش عمومی است.
🔹جریان دودوزه باز غربگرا، حتی اگر هم بخواهد، نمی تواند خسارات چند وجهی را که به ملت ایران تحمیل کرده، گردن نگیرد. این کارنامه بر گردن اشرافیت غربگرا آویزان است و فقط باید به درستی به مردم بازنمایی شود .
@IMANI_mohammad