علت و عایدی جنگ اعصاب روحانی با مردم
✍️ نظرسنجی های دولتی نشان می دهد در همین هشت نه ماه اخیر، محبوبیت چهره هایی مانند سردار سلیمانی و آیت الله رئیسی بالا رفته و محبوبیت آقای روحانی به شدت پایین آمده است.
🔹طبق برخی نظرسنجی ها، محبوبیت رئیس دولت زیر ده درصد رسیده و خوش بینانه ترین آنها، 40 درصد را نشان می دهد. در مقابل، محبوبیت مردمی رئیس قوه قضائیه طبق نظرسنجی وزارت اطلاعات به 76 درصد افزایش یافته است.
♦️چه کسی مقصر است؟ باید کام مردم را با جنجال سیاسی تلخ کرد که چرا این گونه شده اند؟ آیا همین مردم دو سال قبل به وعده های روحانی اعتماد نکردند؟
🔹اما محبوبیت و رای و حمایت، چک سفید نیست. هر کس صداقت به خرج دهد، پاک دستی پیشه کند، وعده خلاف واقع ندهد، گره از مشکلات مردم بگشاید، کنار آنها در روزهای سخت باشد، بر نزدیکان سخت بگیرد و با مفسدان -ولو جزو سرآمدان زیر دست خودشان باشد- شدت عمل به خرج دهد، دوست داشتنی می شود.
♦️رئیسی وعده داد با فساد مبارزه کند، ولو زیر عبا و عمامه خودش یا روحانی باشد. همین کار را هم کرد. گریبان دانه درشت ها را گرفت اما با مفسدان و کارچاق کن های دانه درشت -ولو در حد معاون دفتر رئیس دستگاه قضا- هم مجامله نکرد. دستگاه قضایی در همین نه ماه گذشته، چند ده هزار میلیارد را از غارتگران دانه دشت باز پس گرفته و به خزانه عمومی برگردانده است.
🔹در مقابل، آقای روحانی درباره مفاسد برادرش تا می توانست تهدید و گروکشی کرد، وعده های انتخاباتی را دارای تاریخ مصرف انتخاباتی دانست و بر عکس آنها، هم سرمایه های فناوری و عزت و اقتدار ملی را بر باد داد، هم چرخ اقتصاد را با ندانم کاری و مجامله با مفسدان قفل کرد و هم تورم 43 درصدی را که بالاترین رکورد پس از رکورد 49/6 درصدی دولت هاشمی است، سر سفره مردم آورد.
♦️دیگر نه خبری از تحول اقتصادی 100 روزه و گزارش عملکردهاست و نه اهتمام برای رفتن به میان تولید کنندگان و کارگران و سایر اقشار گله مند. فقط سیاست بازی هست و جنجال و جنگ اعصاب.
🔹خب! مردم چه کنند با این کارنامه؟ مدیری که در عمل نتواند کارویژه و خاصیت مثبت خود را نشان دهد و بر عکس، روی اعصاب مردم راه برود، هر روز بیشتر از چشم مردم می افتد.
🔹این دور باطل، اگر جبران نشود، موجب دلزدگی و انزجار بیشتر مردم خواهد شد؛ حتی اگر به خاطر "شعار روحانی، اقتصاد اقتصاد"، آنها را به آمریکا بچسبانند! راستی در این شش سال، چه کسانی ماشین در باتلاق فرو رفته آمریکا را هُل دادند؟
♦️این، نطق خداحافظی باراک اوباما در تاریخ 21 دی 95 در شیکاگو است: "اگر 8 سال پیش به شما می گفتم می نوانیم برنامه هستهای ایران را بدون شلیک یک گلوله تعطیل کنیم، احتمالا می گفتید بیش از حد بلندپروازانه است؛ اما ما با توافق [برجام] توانستیم".
🔹قبل از او توماس فریدمن 12 تیر ماه 94 در نیویورک تایمز نوشت: "توافق پیشرو با ایران به اوباما این امکان را میدهد تا به کنگره و اسرائیل بگوید این بهترین توافقی است که با یک #غلاف_خالی_از_اسلحه میتوان به دست آورد ".
♦️آقای روحانی در حال رو به رو شدن با مکافات عمل خود و برخی اطرافیان و حامیان سیاسی بی صداقتی است که او را صریحا رحم اجاره ای و نردبان صعود خود می خواندند.
🔹او حق ندارد عصبانیت خود را سر دیگران خالی کند و محیط زیست عمومی را با تولید آلودگی های معطوف به جنگ روانی با مردم انباشته سازد. این، جفا و بی انصافی مضاعف است.
@IMANI_mohammad
.
♦️وقتی وضعیت روحانی در شهری که ادعا می کردند پایتخت اصلح طلبان است، این گونه باشد، می توان برآورد بهتری درباره دیگر شهرها داشت. هر چند که دار العباده یزد، در واقع مرکز تدین و تعهد و انقلاب است و اصلاح طلبان لاف بیخود می زنند.
@IMANI_mohammad
.
♦️آقای روحانی چگونه رویش می شود درباره فساد های کلان و چند هزار میلیارد تومانی حرف بزند و حال آن که رئیس سازمان خصوصی سازی او (رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در آذربایجان)، متهم اول تخلفات بزرگ در واگذاری نیشکر هفت تپه، ماشین سازی تبریز، هپکو اراک، آلومینوم الهمدی، پالایشگاه کرمانشاه و ... است؟!
@IMANI_mohammad
راز یک به هم ریختگی:
رمز گشایی دو جعبه سیاه
✍ بد بیاری ها، گاه خارج از اختیار آدمی است. اما اغلب، حاصل آن چیزی است که او، خود کاشته است. آقای روحانی اکنون به وضوح، نگران برملا شدن برخی تخلفات کلان و پنهان برخی اطرافیان یا مدیران خویش است.
🔹ماه گذشته بود که نیما زم، جعبه سیاه شبکه عملیات روانی دشمن در سه سال اخیر، شکار و به کشور منتقل شد. او تحت هدایت سرویس های جاسوسی خارجی فعالیت می کرد و در عین حال با برخی مدیران اجرایی بده بستان اطلاعاتی برقرار کرده بود. آمد نیوز نقش مهمی در آشوب دی ماه ۹۶ داشت و دولت در مجال دادن به آشوب افکنی مجازی، متهم و مقصر بود اما آقای روحانی با قرار به جلو، درباره آن آشوب، طلبکاری پیشه کرد.
♦️"زم" سال ۹۶ پس از انتخابات، در گفتوگو با یکی از عناصر ضد انقلاب صراحتا گفته بود «ما تحلیل داشتیم. آن حمایت از روحانی، برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به #نقطه_جوش بود». او اسرار مهمی با خود دارد.
🔹بد بیاری دوم، شکار و بازگرداندن "رسول دانیال زاده"، جعبه سیاه زد و بند های اقتصادی و انتخاباتی حسین فریدون است؛ برادر و دستیار روحانی که با اعمال نفوذهای بی حد و مرز، گاه جای چند وزیر تصمیم گرفت. دانیال زاده هم احتمالا اسرار مگوی فراوانی دارد که چگونه توانست مدیر چند بانک بزرگ را بگمارد و از همین طریق بالای چهار هزار میلیارد تومان وام باز پرداخت نشده دریافت کند؟ یا اینکه همین پول های کثیف را از کدام مسیر تقدیم ستاد انتخاباتی آقای روحانی کرد؟
♦️برخی تصور می کنند سخنان اند و عصبانی آقای روحانی، استارت عملیات روانی برای انتخابات است. شاید. اما به نظر می رسد او به هم ریخته تر از این حرف هاست. به همین دلیل هم در جمع مردم یزد و کرمان، به جای ارائه کارنامه ملموس از دولت، به چیزی حمله کرد که اتفاقا با استقبال مردم رو برو شده: مبارزه بی ملاحظه و بدون خط قرمز دستگاه قضایی در دوره ۹ ماه اخیر.
🔹استقبال مردم، خبری است که نظرسنجی وزارت اطلاعات تصریح می کند، مبنی بر این که جدیت در مبارزه با مفاسد اقتصادی دانه درشت ها، موجب افزایش محبوبیت مردمی آیت الله رئیسی به ۷۶ درصد شده است. لابد آقای روحانی اگر رویش می شد، وزیر اطلاعات را هم به خاطر آوردن این قبیل خبرهای ناگوار مواخذه و برکنار می کرد.
♦️اگر نیما زم، جعبه سیاه نفوذ اطلاعاتی و امنیتی دشمن است، رسول دانیال زاده جعبه سیاه برخی زد و بند های کلان اقتصادی و سیاسی است که پول های کلان کثیف تولید کرده و ضمنا آن را وارد فضای انتخابات کرده است. جالب و تلخ این که، یک سر ارتباطات ناسالم دانیال زاده به برادر رئیس جمهور و سر دیگر آن، به اکبر طبری معاون رئیس دفتر رئیس پیشین دستگاه قضا بر می گردد.
🔹قطعا رمزگشایی چنین جعبه سیاه مهمی، از علت اصلی ناکارکردی و بدکارکردی دستگاه های مسئول در مبارزه با فساد در همین پنج شش سال اخیر راز گشایی می کند. اما آقای روحانی چنین روشنگری و شفافیت را ناخوش می دارد، اصلا به هم می ریزد. کاش تا دیر تر از این نشده، خود او جبران کند و عذر تقصیر بیاورد.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 سردار ابراهیم حاجی محمدزاده عضو سابق شورای فرماندهی سپاه پاسداران و از مبارزان با سابقه انقلاب در دوران ستم شاهی دار فانی را وداع گفت.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
▪️◾️▪️
درگذشت عبد صالح خدا، مجاهد خستگی ناپذیر،سردار "ابراهیم حاجی محمد زاده" را که از پیشکسوتان مبارزه با رژیم ستم شاهی و نفاق منافقین و از بنیانگذاران سپاه پاسداران بود و دل در گرو محبت امام (ره) و ولایت فقیه داشت، به خانواده و همسنگران و ارادتمندان آن آزاده صبور، تسلیت و تعزیت عرض می کنم.
خداوند برترین پاداش مجاهدان را به این بنده غیور خود ارزانی کند و با اولیائش محشور فرماید.
متهمان فرار نکنند
رد پای حزب منحله در نامه 77 نفره
✍️ دروغگو، کم حافظه است؛ و خائن، خائف. مثل همین بیانیه 77 نفره برخی اعضای حزب منحله مشارکت و باند مهدی هاشمی معدوم با برخی عناصر که حالا به دست و پا افتاده اند کلا انکار کنند.
♦️بیانیه مذکور در اوج التهابات و اغتشاش اخیر منتشر شد و بر حمایت از آشوبگران جنایتکار و داعش صفت اصرار داشت. در حقیقت، نوعی دلگرمی به اوباش و تحریک به ادامه آشوب بود.
🔹در پای نامه از جمله این اسامی دیده می شد: بهزاد نبوی، امینزاده، اصغرزاده، علویتبار، حسین واله، محمدرضا جلاییپور، تاجرنیا، علی مزروعی، زهره آقاجری، جلال جلالیزاده، مصطفی درایتی، احمد منتظری، ریحانه طباطبایی و...
♦️این کار، مجددا افراطیون مدعی اصلاح طلبی را که سابقه دار آشوب های 78 و 88 هستند، در مظان اتهام همکاری با سرویس های جاسوسی بیگانه قرار داد و پیش بینی می شد همکاران سازمان منافقین و گروهک های فعال در آشوب، از سوی مراجع امنیتی احضار شوند.
🔹برخی کارشناسان امنیتی معتقدند از این طریق می توان به سرنخ ها و سر پل ها مهم شبکه آشوب دسترسی پیدا کرد.
♦️در مقابل، تنظیم کنندگان بیانیه خیانت آلود که می بینند ماموریت مغلوبه شده و رد پای آنها سر صحنه جنایت مانده، با دستپاچگی تمام به انکار و تکذیب بیانیه و انداختن مسئولیت آن به گردن خبرگزاری فارس روی آورده اند!
🔹اما یک سند دروغگویی آنها، متن منتشره در کانال حزب "اتحاد ملت" (بقایای حزب مشارکت) به سرکردگی شکوری راد است؛ فتنه گری که در فتنه 88 دستگیر شد و با شفاعت آیت الله شبیری زنجانی آزاد گردید اما به خیانت هایش ادامه داد. http://fi9.ir/gedyma
♦️کانال وابسته به حزب مذکور، از قول شکوری راد به انکار و تکذیب بیانیه مذکور پرداخته و این ذر حالی است که قبل از آن، در مطلب دیگری تصریح کرده بود بیانیه مذکور توسط اصلاح طلبان تنظیم و امضا شده و به زعم گردانندگان کانال، موجب نگرانی و ناراحتی نیروهای انقلابی شده است.
🔹تصویر دو مطلب را خودتان مقایسه کنید و ببینید که دم حضرات چگونه در تله خودساخته، گیر افتاده است. نیروهای امنیتی باید دست اندرکاران نامه مذکور را بتکانند و مراقب باشند که متواری نشوند.
♦️البته سندهای دیگر واقعیت داشتن بیانیه، پرداختن توام با حمایتی بود که روزنامه هایی مانند شرق و ایران و .... نسبت به بیانیه مذکور داشتند.
@IMANI_mohammad
نقش آفرینان دو بلوا
چگونه به هم رسیدند؟ - ۱
🔹وقتی یک تدبیر را به بدترین شکل ممکن اجرا میکنند، چند احتمال وجود دارد: بیتدبیری و بیکفایتی، فقدان قدرت پیشبینی و آیندهنگری، و یا تعمد بر تصمیمگیری غلط و موج سواری روی تبعات منفی آن.
♦️یک گمانه درباره علت تعدد و تکرار سوء تدبیرها این است که کسانی میخواهند برخلاف انبوه امکانات موجود، کشور را درمانده نشان دهند، فشارهای دشمن را معتبر کنند و نسخه ضرورت تسلیم بپیچند.
🔹این طیف، چند سال با وعده و وعید با مردم سخن گفته و نتایجی خلاف وعدهها سر سفره مردم آوردهاند؛ یا باید عذرخواهی کنند، و یا با ایجاد مضیقه و گرفتاری ثابت کنند چارهای جز همان حرکت در بنبست نیست؛ باید با آمریکا مذاکره کرد و دیکتههای FATF را پذیرفت (!)
♦️گویا کسانی بدشان نمیآید با گروگانگیری معیشت مردم، برای حراج توانمندیها و امنیت ملی توجیه بتراشند. خودشان میگویند حداقل یک بار، این جفا را در دهه فجر سال 92 مرتکب شدهاند.
🔹سایت دولتی «خبرآنلاین» که توسط کسانی مانند معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور و معاون پیشین مطبوعاتی وزارت ارشاد اداره میشود، 19 بهمن 92، تحلیلی به غایت تلخ و تکان دهنده منتشر کرد و نوشت
🔻«در راستای توزیع سبد کالا حرف و حدیثهای بسیاری گفته شد. بسیاری از دوستان حامی روحانی نیز به انتقاد شدیداللحن پرداختند. توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد.
🔻او دقیقاً همین اتفاق -ازدحام، دعوا و مرافعه و احیاناً له شدن در زیر دستوپا- را پیشبینی میکرد و اصلاً آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت!][ به عبارت دیگر به یک نمایش برای ارائه در جشنوارههای سیاسی خارجی نیازمند بود.
🔻نگاه کنیم به اظهارات وندی شرمن که گفت «شما در اخبار دیدید که ایران اخیراً به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیرش توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تأثیر مستقیم بر مردم این کشور داشته».
🔻این دقیقاً همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا انتظار داشته، اینکه تحریمها تأثیر انکارناپذیر داشته؛ اینکه اوضاع اقتصادی مردم نه تنها روبهراه نیست بلکه حاضرند برای چند عدد مرغ و چند کیلو برنج با یکدیگر درگیر شوند.
🔻در درایت روحانی و مردانش شکی نیست. درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید»!
🔹از چنین مدیریتهایی، امکان ناراضی کردن مردم به بهانه نابسامانی در توزیع، شوک بنزینی و یا انسداد خیابانها به بهانه برف و باران دور از ذهن است؟! اگر جز این است چرا توی دهان گردانندگان آن سایت دولتی نزدند یا با مدیران ناراضیتراش، برخورد قاطعی از سوی خود دولت انجام نمیشود؟
♦️برخی مدیران وزارت نفت، تا چند صد هزار میلیارد تومان خسارت به کشور وارد کنند، کوپنش را دارند؟ چرا فرصت ساماندهی چهار ساله مصرف سوخت، صرفا از سر لجبازی و سیاهنمایی علیه دولت قبل، از کشور دریغ شد؟ و حال آنکه به تصریح روزنامه دولتی «ایران»، فقط خسارت قاچاق بنزین، روزانه 100 میلیارد تومان بوده؛ ماهانه 3 هزار میلیارد، سالانه 36 هزار میلیارد و ظرف چهار سال، بالغ بر 144 هزار میلیارد تومان!
🔹در این چهارسال، هر ماه به اندازه کل یارانه پرداختی به مردم، تقدیم قاچاقچیان سوخت شد که میشد صرف حمایت از تولید واشتغال شود. با اجرای سهمیه بندی از سال 86، متوسط مصرف روزانه بنزین به 60 میلیون لیتر کاهش یافت. اما با حذف کارت سوخت، این رقم به 90 تا 100 میلیون لیتر رسید.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
نقش آفرینان دو بلوا
چگونه به هم رسیدند؟ - ۲
🔹مردم واقعی چه کسانی هستند؟ در فتنه و اغتشاش اخیر مانند همیشه، با عملیات پیچیده «مردم ربایی» رو به رو شدیم و امپراتوری رسانهای دروغ کوشید تروریستها و اشرار اجارهای را افکار عمومی جا بزند.
♦️برای دقت در بحث، باید میان «مردم ناراضی از سوء مدیریت اقتصادی دولت، مردم معترض، و شبکه سازمان یافته آشوب و ترور و جنایت» تفاوت قائل شد. اگر بنابر اعلام عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان، محبوبیت رئیسدولت به زیر ده درصد رسیده، به جرئت میتوان گفت 90 درصد بقیه، از سوء تدبیرهای دولت ناراضی هستند، فارغ از اینکه سال 96 به چه کسی رای داده باشند.
🔹اما نارضایتی قاطبه مردم گلهمند، یا اصلا وارد فاز اعتراض (بروز نارضایتی) نمیشود و یا اگر هم اظهار اعتراض کردند، نوعا مراعات حرمتهای قانونی و امنیت و مصلحت کشور و حقوق عمومی و خصوصی را میکنند و هرگز تن به آشوب و تخریب اموال و آتش افروزی و جنایت نمیدهند.
♦️در حوادث اخیر با وجود نارضایتی از نحوه تصمیمگیری بنزینی، مردم با اغتشاشگران فاصله گذاری کردند. در کشوری با جمعیت 85 میلیون نفری، حتی 85 هزار نفر (یک هزارم جمعیت) هم حاضر به اعتراض توام با آتش افروزی و ایراد ضرب و جرح و خسارت به دیگران نشدند.
🔹با وجود این حقیقت روشن، رسانههای زرد مانند بیبی سی، صدای آمریکا، رادیو فردا، ایران اینترنشنال و برخی کانالهای مجازی، با صحنه سازی و بزرگنمایی هزاران برابری کوشیدند چنین القا کنند که «مردم» در کف خیابان هستند و با یک «جنبش» رو به رو هستیم!!
♦️اما چند روز بعد وقتی گرد و غبار و هیاهو فرو نشست، شبکه سلطنتی BBC تلخکامانه اعتراف کرد «رسانههای معتبر بینالمللی، اعتراضات در ایران را جدی نگرفتند و به شکلی کمرنگ به آن پرداختند».
🔹بله رسانههای معتبر دنیا بعد از چند دهه، اپوزیسیون «آفتابه لگن هفت دست» جمهوری اسلامی را با ویژگی لاف و دروغ شناختهاند و حاضر نیستند آبروی خود را خرج دروغی کنند که در کمتر از چند روز برملا شد.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
نقش آفرینان دو بلوا
چگونه به هم رسیدند؟ - ۳
🔹کسی که از مردم است، اتوبوسها و مترو را که مهمترین امکان تردد عمومی است، به آتش نمیکشد و اموال مردم را غارت نمیکند. آشوبگران جنایتکار که هزاران میلیارد خسارت وارد کردند، همقطاران داعش بودند نه معترض.
♦️ما در اواخر دهه 50 تا میانه دهه 60، در ایران داعش داشتیم، در حالی که هنوز داعشی وجود نداشت. سازمان جنایتکار منافقین در کنار گروهکهایی مانند کومله و دموکرات، مشغول جنایتهای وحشیانه علیه مردم عادی بودند و بعدها شگردهای آنها در ترور و رعب افکنی، به داعش منتقل شد.
ت🔹مام این تقلاهای مذبوحانه، به خاطر هفت هزار میلیارد دلاری است که ظرف بیست سال در چهارگوشه غرب آسیا با هدف ریشهکنی مقاومت کردند اما بر عکس، موجب قدرتمندتر شدن جمهوری اسلامی و متحدانش شدند.
♦️ماجرای اخیر، مانند تزریق واکسن (میکرب ضعیف شدهای) بود که هر چند با تب همراه شد، اما موجب تجربه اندوزی و واکسینه شدن افکار عمومی خواهد شد. 🔹این، یک رزمایش عمومی بود و دشمن دست پاچه، به خیال اینکه نباید فرصت را از دست داد، شبکه سالها تدارک شده خود را به بدترین شکل ممکن نیمسوز کرد.
♦️آنچه در این میان موجب تردید و سوءظن بیشتر میشود، اصرار برخی مدیران ناکارآمد و سیاسیون و رسانههای حامی آنهاست بر این گزاره که «اعتراض، حق مردم است».
🔹بله اعتراض حق مردمی است که ولینعمت مسئولان هستند، اما آیا حق مردم، منحصرا اعتراض است یا اصالتا حق دارند از معیشت سالم و با ثبات (اشتغال، ازدواج و مسکن) برخوردار باشند؟!
♦️بر مبنای "اعتراض حق مردم است"، همین مدیران که موجب فشار بر مردم شدهاند، باید مواخذه شوند و عوام فریبانی هم که در انتخابات گندمنمایی و جو فروشی کردند، باید مورد بازخواست قرار بگیرند، اما با رندی، ادای غمگساری برای مردم را در میآورند.
🔹ما اکنون در میانه جنگی دوران ساز قرار داریم و اگر به دشمن ضربه نزنیم، باید منتظر باشیم که ضربه بخوریم. امام خمینی 2 فروردین 1368 به عنوان یک راهبرد همیشگی فرمودند:
♦️«امروز بیشتر از هر زمانی کینه و دشمنی استکبار علیه اسلام ناب محمدی(ص) برملا شده است... همیشه با بصیرت و با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظهای آرامتان نمیگذارند».
🔹رژیمهای خبیث آمریکا، انگلیس، اسرائیل، فرانسه و عربستان، آشکارا با کشور و ملت ما معارضه میکنند. بنابراین باید با گزینههای متنوعی که در اختیار داریم، ضربات بازدارنده و پشیمانکننده به آنها وارد کنیم. همزمان باید بدون ملاحظه و ترحم، سرانگشتان شبکه نفوذ را زد.
🔺یادداشت روز کیهان🔺
@IMANI_mohammad
پنج روز تا ثبت نام نامزدها؛
حواس مان به انتخابات مجلس هست؟
✍️ ثبت نام نامزدهای انتخابات مجلس یازدهم، پنج روز دیگر (از یکشنبه آینده) آغاز می شود.
🔹مسیر تغییرات اساسی و سازنده در دستگاه اجرایی که اکنون دچار فشلی و نیمه تعطیلی شده، از تغییر در ترکیب و جهت گیری مجلس می گذرد. مجلس طبق قانون اساسی، ناظر و پرسشگر اصلی است و می تواند ضمن بازخواست، دولت را به مسیر عقلانیت و تدبیر و تلاش بازگرداند.
♦️تصویب برنامه پنجساله توسعه، بودجه های سالیانه، رای اعتماد به وزرا یا سوال و استیضاح و برکناری آنها، و سوال و استیضاح رئیس جمهور و حتی رای به عدم کفایت وی، از جمله مسئولیت ها و اختیارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی است و اعمال این حق، حضور نمایندگانی مستقل و متعهد و کاربلد در مجلس را می طلبد.
🔹کمتر از سه ماه تا انتخابات مجلس یازدهم باقی است و به زودی ثبت نام نامزدها آغاز می شود. نباید اهمیت مسائل و چالش های روزمره، طیف های دلسوز و انقلابی و خدمتگزار را از اهمیت ثبت نام کافی افراد متعهد و صاحب نظر برای انتخابات مجلس غافل کند.
♦️از همین حالا باید برای ترکیب تخصصی کمیسیون ها که در ادوار مختلف، گاه با کمبود افراد اهل فن مواجه شده، تدبیر کرد. و برای راهبرد ایجابی و برنامه های عملیاتی مجلس آینده در حوزه تدابیر کلان اقتصادی، فرهنگی، سیاست خارجی، و شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات تدارک نمود.
🔹در حقیقت، فردای پیروزی انتخابات، تازه آغاز چالش هایی به مراتب مهم تر از خود انتخابات و پیروزی در این ماراتن است. روزمرگی ها نباید نیروهای خدوم و دلسوز را از انتخابات خطیر نهادی که بر دولت اِشراف و نظارت دارد و نهاد مسئول قانونگذاری در کشور است، غافل کند. و این البته غیر از ضرورت همفکری و هم افزایی و ائتلاف نیروهاست.
@IMANI_mohammad