خودرایی، خود زنی است
روحانی این بار ازغدی را حذف کرد!
🔹"در جلسه دیروز شورای عالی انقلاب فرهنگی، آقای رحیم پور دعوت نشده است". پیگیری بیشتر، حاکی از این بود که برای رحیم پور پیامک دعوت به جلسه ارسال شده، اما یکی دو ساعت بعد، تماس گرفته و گفته اند پیامک برای شما اشتباها ارسال شده است"!
🔹آقای روحانی در آخرین جلسه شورای عالی انقلاب #فرهنگی، گزارشی #اقتصادی و #بنزینی را به شکل کاملا خلاف واقع ارائه کرده بود. این رفتار با اعتراض آقای ازغدی مواجه می شود که چرا گزارش خلاف می دهید؟ چرا مردم را غافلگیر و ناراضی می کنید؟ چرا با آنها گفت و گو نمی کنید و هزینه می تراشید؟
♦️پاسخ روحانی به سیاق برخی جلسات مشابه، خشم و پرخاش و اهانت بوده؛ و البته دعوت نکردن عضو منتقد به جلسه بعدی شورایی که ازغدی، عضو حقوقی آن است.
🔹روحانی قبلا همین رفتار را در جلسه شورای عالی فضای مجازی، با آقای ضرغامی مرتکب شده بود. به تواتر معلوم شده او در جلسات جدی کارشناسی که محل بحث و گفت و شنید است، تحمل کمترین انتقادی را ندارد و بلافاصله، اقدام به حذف غیر قانونی اعضای جلسه می کند.
♦️نحوه تصمیم گیری کدخدامنشانه روحانی در جلسه پارسال تعیین نرخ ارز هم معروف است که چگونه با وجود مخالفت مدیران ارشد دولتی، قیمت را تعیین می کند و خسارت های بعدی به دنبال می آید.
🔹این شیوه حکمرانی، نسبتی با اقتضائات مدیریت موفق و کارآمد ندارد. خسارت های شش سال خودرایی این چنین، گسترده تر و متنوع از آن است که بتوان انکار کرد.
♦️امیر مومنان (ع) فرمود "آلَةُ الرئاسةِ، سَعَةُ الصَّدرِ". ابزار لازم برای ریاست، سعه صدر است. کسی که فاقد سعه صدر و روحیه نقد شنوی است، از مدیریت حکیمانه ناتوان می شود. خودکامگی، سمّ قاتل برای یک مدیر است.
🔹آقای روحانی باید فکری برای خود بکند. تحمل نکردن و حذف، بیش از آن که اهانت و تخفیف صاحب نظران باشد، ضربه به خود وی است. و البته خسارت برای کشور.
♦️امیر مومنان(ع) مردى را دید که علیه دیگری می کوشد، اما به خود آسیب می زند. فرمود "إِنَّمَا أَنْتَ کَالطَّاعِنِ نَفْسَهُ لِیَقْتُلَ رِدْفَهُ". مانند کسى که نیزه را به خویش مى زند، تا به آن که پشت سرش سوار است، آسیب بزند.
@IMANI_mohammad
خبر مهمی که سانسور شد؛
ناکامی بزرگ سازمان فتنه در عراق
🔹حامیان خارجی داعش و حزب بعث در عراق، دیروز ضربه سختی را متحمل شدند که توسط امپراتوری دروغ سانسور شد.
♦️دیروز، سومین سالگرد پیروزی ملت عراق در جنگ با داعش و تروریسم نیابتی بود. اما تدارک کنندگان فتنه و آشوب در عراق، از چند روز قبل برنامه ریزی کرده بودند تا روز جشن را به روز کودتا و براندازی تبدیل کنند.
🔹آنها فراخوان داده بودند تا همه معارضان، روز سه شنبه از سراسر عراق به بغداد بیایند و با جمعیت میلیونی که فراهم می شود، منطقه الخضراء (جایی که مراکز مهم حاکمیت در آن مستقر است) را هم فتح کنند! آمریکا و اسرائیل و انگلیس و عربستان، دندان تیز کرده بودند.
♦️اما با تدابیر یکی دو هفته اخیر علما و مرجعیت و بسیج مردمی، مرز میان مردم معترض با آشوبگران و تروریست ها نسبتا شفاف شد. بخشی از منتقدان، با درک فتنه جویی دشمن، به فراخوان مذکور "نه" گفتند و کم شماری جمعیت در قیاس با تبلیغات انجام گرفته، کاملا محسوس بود.
🔹ضمنا برخلاف انفعال یک ماه قبل، بسیج مردمی که پادزهر این قبیل فتنه انگیزی هاست، در میدان بودند. این ضربه دوم، به ائتلاف داعش و حزب بعث، پس از ضربه سه سال قبل بود.
♦️عراق احتمالا تا مدتها با فتنه دست به گیربان خواهد بود، اما اتفاق دیروز نشانه ای است از این که فواره حیرت افکن فتنه، رو به افول گذاشته است. این که انبوه رسانه های امپراتوری دروغ، پس از سه روز بمباران لحظه به لحظه، ناگهان در روایت اصل ماجرای وعده داده شده ساکت شدند، خبر بسیار مهمی است.
🔹متاسفانه برخی کانال های زنجیره ای در ایران، دیروز هم پوشانی عجیبی با اردوگاه عبری-عربی و غربی داشتند که باید مورد پیگیری مراجه امنیتی و قضایی قرار بگیرد.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
حزب منحله مشارکت
نقش حزب بعث را بازی می کند؟!
✍️ نشریه اجاره ای صدا چندی پیش، از حزب کارگزاران به حزب اتحاد ملت واگذار شد. این مجله به نقل از عباس عبدی خواستار استعفای روحانی شد. این طیف در دی ماه 96 نیز هم زمان با آشوب افکنی دشمن، خواستار استعفای روحانی شدند و حال آن که شش ماه قبل، در انتخابات از او حمایت کرده بود.
🔹محمد خاتمی با ادبیات "تَکرار می کنم" و رضا خاتمی با عبارت "ما اصلاح طلبان، تضمین روحانی هستیم"، خواستار رای به روحانی شده بودند. عبدی همان زمان جزو سیاهی لشکر ستاد روحانی بود!
♦️آنها با وجود مشاهده کارنامه چهار ساله روحانی، خواستار رای مجدد به وی شدند و بنابراین در شش ماه بعدی، آگاهی جدیدی کسب نکرده بودند که خواستار استعفا شوند. همچنان که با ساز و کار فعالیت رئیس جمهور در جمهوری اسلامی در طول چند دهه گذشته آشنا هستند.
🔹بنابراین یا نباید در سال 92 از روحانی حمایت می کردند و وارد گود می شدند، یا اگر هم آمده و غیر از تجربه هشت ساله دولت خاتمی، تجربه دولت اول روحانی را دیده بودند، باید همان آغاز سال 96 با نامزدی دوباره روحانی مخالفت می کردند.
♦️آنها اما هم از خاتمی و هم از روحانی در دوره دوم حمایت کردند و بلافاصله در مدت کوتاهی، خاتمی را اردک لنگ و روحانی را بی کفایت خواندند و خواستار استعفای هر دو و #خروج_از_حاکمیت شدند.
🔹چرا؟ چون طبق یک نقشه و مدل دیکته شده رفتار می کنند. نگاه ابزاری، نردبانی، رحم اجاره ای و ساندیسی به چهره های سیاسی که باید تا می شود از آنها در خدمت رادیکالیسم سوء استفاده کرد و هنگامی که تمام شدند، وادار کرد خودزنی کنند تا بتوان القای بن بست و مظلوم نمایی کرد و تدارک بی ثباتی نمود.
♦️سند روشن این که همان مدعیان استعفا و خروج از حاکمیت در دولت خاتمی و تندروهای حزب منحله مشارکت، خواستار استعفای روحانی شده اند. آیا آبرومندتر از عبدی و حجاریان برای آغاز این فشار نبود؟
🔹یکی طرف ملاقات روزن جاسوس آمریکایی در پاریس که از بازداشت جاسوس های آمریکا ابراز ندامت کرد و محکوم پرونده نظر سازی به نفع آمریکا بود. و دیگری، همان که گفت مجمع روحانیون، بد زیاد دارد و گروه خونی آنها و خاتمی با ما یکی نیست. http://fi9.ir/ls0nu0
♦️دقت کنید: بقایای حزب بعث و حکومت جنایتکار صدام در عراق، و آدمکش های منفوری مانند ولید جنبلاط و سمیر جعجع در لبنان، طبق نقشه آمریکا و عربستان و اسرائیل، خواستار استعفای رئیس دولت (عادل عبدالمهدی و سهد حریری) شدند و ین کشورها را در کام بی ثباتی و نا امنی فرو بردند.
🔹اگر سر تا ته نقشه دشمنان ملت های منطقه در این پروژه روشن است، چرا بقایای حزب منحله مشارکت، همان نقشه دیکته شده را اجرا می کنند؟
♦️آنها چه شباهتی با بعثی ها و داعش و قوات اللبنانیه و مانند آن دارند؟ و حاضرند مرزهای خیانت را تا کجا جا به جا کنند؟ آیا علت خوشحالی شکوری راد رئیس گروهک اتحاد ملت از فشار بنزینی بر مردم، معنای دیگری جز خیانت در آستانه انتخابات هم دارد؟
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
خیانت فالانژیست ها را تکرار می کنند؟!
✍️ ائتلاف طیف غربگرا در لبنان، هماهنگ با خواسته آمریکا و اسرائیل و عربستان، از سعد حریری رئیس دولت خواستند استعفا دهد. سوء عملکرد دولت -به عمد یا از سر بی کفایتی و یا هر دو- موجب نارضایتی مردم شده بود و رسانه های معارض مقاومت هم در آتش اعتراض دمیدند.
🔹دبیر کل حزب الله با وجود این که از عملکرد دولت به شدت ناراضی بود، وارد بازی دشمن نشد. اما فالانژیست ها و قوات اللبنانیه که سابقه سیاهی در خیانت ها و همکاری با صهیونیست ها هنگام اشغال لبنان دارند -جنایتکاران بدنامی مانند ولید جنبلاط و سمیر جعجع- با وجود اتحاد با حریری، خواستار استعفای او شدند. حریری هم موافقت کرد؛ تحت فشار یا هم آهنگ با طراحان آشوب؟ هر چه بود، از پاسخگویی گریخت.
♦️گویا در ایران هم، طیف متهم در دو کودتای 78 و 88، شبیه همان بازی را تکرار می کنند. ابتدا مردم را با وعده های دروغ و عملکرد وارونه ناراضی کردند، و حالا با فیگور اعتراض، از پاسخگویی فرار کنند. آنها در فتنه سبز، از سوی نتانیاهو، سرمایه بزرگ اسرائیل خوانده شدند. http://fi9.ir/utz85g
🔹برخی از همین ها خواستار استعفای رئیس دولت شده اند و حال آن که بخش عمده ای از گرفتاری امروز روحانی، زیر سر خود آنهاست. حرف دقیق همان است که سید حسن نصر الله گفت:
🔻"باید با مسئولیتپذیری سخن گفت. برخی در دولت و گروهها میخواهند از مسئولیت شانه خالی کرده و مسئولیت را دوش دیگران بیاندازند. این، نشانه عدم وجود عرق ملی و ارزشهای اخلاقی و انسانی در قبال سرنوشت مردم است
🔻شایسته نیست برخی که در همه دولتها حضور داشتند؛ اکنون سوار بر موج شده و مطالبه مبارزه با فساد کنند.
🔻 از کنارهگیری دولت حمایت نمیکنیم و دلیل آن هم این است که امکان ندارد دولت جدید طی یک سال تشکیل شود.
🔻هرکس که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند، باید محاکمه شود به ویژه آنان که کشور را به این وضع رسانده اند".
@IMANI_mohammad
.
در کرواسی جوجه می شمارد؟!
🔹 محمد رضا صادق، اواخر تابستان 92، زمانی که مشاور ارشد روحانی شده بود، سردبیران و مدیران مسئول روزنامه ها را در یکی از ساختمان های نهاد ریاست جمهوری جمع کرد تا از اهمیت اولین سفر روحانی به نیویورک بشنوند! هیجانی بود میان او و تیم اطلاع رسانی دولت و نشریات حامی. صادق در سفر نیویورک، روحانی را همراهی کرد.
♦️او در انتخابات آن سال، "رئیس کمیته تبلیغات" ستاد انتخاباتی هاشمی بود و سپس، به یکی از اعضای مؤثر تیم روحانی تبدیل و در مستند تبلیغاتی اش شرکت کرد. بسیاری از اخبار مربوط به انتخاب کابینه توسط صادق منتشر می شد. او به نوعی، دستیار روحانی بود.
🔹سه سال بعد، همان مشاور پر سر و صدا، بی سر و صدا ریاست جمهوری را ترک کرد و به سفارت ایران در کرواسی رفت. اکنون شش سال از سفر نیویورک و چهار سال از توافق کذایی با آمریکا می گذرد و دست ما کوتاه، که درباره سیب و گلابی های وعده داده شده، از آقای مشاور بپرسیم. http://fi9.ir/qqpi4b
♦️عوضش خبرآمده که ایشان در کرواسی سخت مشغول فعالیت است. برای رونق روابط اقتصادی و تجاری؟ نه! مذاکره و لابی ناکام از طرف وزیر ورزش برای نگه داشتن برانکو در تیم پرسپولیس.
🔹چرا سطح وزارت خارجه برجام، به لابی و چانه زنی برای نگه داشتن برانکو و استرا ماچونی در تیم های ایرانی تقلیل یافته است؟ وعده های تابستان 92 کجا و فصل شمارش جوجه ها در آخر پاییز 98 کجا؟ قرار بود سفیر و دیپلمات دولت، واسطه و دلال مربی خارجی باشد و بس؟!
@IMANI_mohammad
🔹مجرمان حرفه ای وقتی گیر می افتند، در و دیوار را به رگبار می بندند، یا با نوک چاقو خود را زخمی می کنند و عربده می کشند که "جلوتر نیایید و گرنه خودم را می کشم"!
♦️حالا حکایت افراطیون مدعی اصلاحات است و تهدید به استعفا از نمایندگی یا فشار به روحانی و دیگر دولتمردان برای استعفا!
#نمایش_خودزنی
@IMANI_mohammad
توکیو خبری نبود؛ نقطه پایان بر میانجی بازی
🔹استیون منوچین وزیر خزانهداری آمریکا امروز گفت "تحریم ها و مجازاتهای اقتصادی علیه ایران را فقط هنگامی بر می داریم که ایران #شرطهای_اصلی_واشنگتن را بپذیرد". این چندمین بار است که رویا پردازی مذاکره، به سبک آمریکایی لایک (👍) می خورد!
♦️آیا از این اظهارات، کمترین نشانه ای مبنی بر تنازل آمریکا از بدعهدی و زیاده خواهی اش بر می آید؟ آنها صراحتا می گویند ایران باید ابطال برجام را -با همه خسارت هایش- بپذیرد و به توافق هسته ای جدید با محدودیت های بیشتر راضی شود، برنامه موشکی خود را متوقف (در واقع واگذار) کند و اقتدار و امنیت منطقه ای اش را به دست خود از بین ببرد. و این البته، آغاز باج خواهی هاست و نه پایان آن.
🔹توانمندی موشکی و نفوذ منطقه ای، سرمایه ای نیست که پس از واگذاری و مشاهده عهدشکنی مجدد آمریکا، بتوان به سادگی احیا کرد. و چون تحریم ها دست خود آمریکاست، توافقی غیر از برجام هم دارای کمترین تضمین نیست. تنها راه مهار تحریم ها، قدرتمند شدن و بی اثر کردن آنهاست.
♦️اظهارات امروز مقام آمریکایی ثابت کرد ادعای میانجیگری ژاپن در سفر روحانی به توکیو، فریب و سرابی بیش نیست. آمریکا فقط تسلیم می خواهد و حاضر نیست حربه اقتصادی را به هیچ قیمت کنار بگذارد. شیطان بزرگ صراحتا دشمنی می کند. اگر ما خود و مردم خویش را نفریبیم، او نمی تواند.
🔹با عنایت به موضع صریح مقام آمریکایی، سنگین تر این است که آقای روحانی سفر به توکیو به امید میانجیگری دولت ژاپن را متوقف کند.
@IMANI_mohammad
.
حزب باد بزن
🔹علی مطهری گفته در حال بررسی تاسیس یک حزب هستم. او با فشار احمدی نژاد در لیست اصولگرایان قرار گرفت و به مجلس رفت. اما اواخر دولت احمدی نژاد، با او چپ افتاد و به اصلاح طلبانی پیوست که آنان را در جایگاه اپوزیسیون جمهوری اسلامی می نشاند.
♦️او در مجلس نهم و دهم، عملا وکیل الدوله روحانی شد. تا جایی که بی آن که از برجام سر در بیاورد، گفت بیست دقیقه هم برای تصویب برجام زیاد بود.
🔹علی مطهری در تمام این سالها که فشار اقتصادی ناشی از سوء تدبیرهای دولت، مردم را اذیت می کرد، ساکت بوده و بر حاشیه سازی های سیاسی و ساختار شکنانه - که موجب حاشیه امن برای فرار دولتمردان از پاسخگویی شده- اصرار داشته است.
♦️فردی با این مختصات، آیا جز #حزب_باد می تواند حزب دیگری تاسیس کند؟
@IMANI_mohammad
تعزیه اشرافی برای عدالت و جمهوریت - ۱
تصویر هیجانانگیزی است آن هنگام که مردم برای بیعت، به خانه امیر مومنان(ع) هجوم بردهاند. مردم و بزرگان قوم التماس میکنند اما امام امتناع میورزد.
درت با همه دل ربایی، به پای تو افتد و تو بیاعتنا، رو برگردانی و بگویی من وزیر امیر شما باشم، بهتر است که امیر شما باشم. اصرار کنند و تو افقی انباشته از تلاطم حوادث را یادآور شوی و بگویی من اگر بپذیرم، شما را چون دیگ جوشان، زیر و رو میکنم تا شایستگان فراز آیند و بیصلاحیتها پایین کشیده شوند؛ شما را غربال میکنم و بیتالمال را ولو کابین زنان شده باشد، پس میگیرم.
آخر سر هم که تسلیم خواست عامه شدی، تعهدی بزرگ را یاد همه بیاوری. «به خدايى كه دانه را شکافت و جان را آفريد، اگر حضور حاضران نبود، و ياریگران، حجت بر من تمام نمى کردند، و خدا از عالمان پیمان نگرفته بود تا بر سیری ستمگر و گرسنگی ستمديدگان تاب و قرار نداشته باشند، رشته اين كار را از دست مىگذاشتم و مىديديد كه دنياى شما را به چيزى نمىشمارم و حكومت را پشيزى ارزش نمىگذارم».
تصاویر هیجانانگیزی است عطش و شیدایی مردمی که به بیعت آمدهاند: «دستم را برای بیعت گشوديد، بازش داشتم، و آن را كشيديد، نگاهش داشتم. سپس بر من هجوم آورديد؛ همچون شتران تشنه كه روز آب خوردن به آبگيرهاى خود درآيند -و دوش و بر هم را بسايند- چندان كه از هجوم مردمان، بند پاى افزار بريد، و ردا افتاد، و ناتوان پامال گرديد و خشنودى مردم در بيعت بدانجا رسيد كه خردسال، شادمان بود و سالخورده، لرزان بدانجا روان، و بيمار -براى بيعت- خود را برپا مىداشت، و دختران جوان، سر برهنه دوان». (خطبه 229 نهجالبلاغه)
اما به چند ماه نکشید که تصاویر پرهیجان دیگری خلق شد؛ این بار به غایت تلخ. از یک سو اردوگاه شام وعوامل آنها در پایتخت (مروانیان) و از طرف دیگر برخی صحابی پیامبر(ص) که با امیر مومنان(ع) بیعت کرده بودند، و بعدها سران خوارج، از چند جبهه، طلبکار «عدالت» شدند! امام را متهم کردند و گروههایی از مردم را در کوران فتنهها فریفتند.
اشرافیت اموی، هنگامی که توانست اصحاباشرافیتزده پیامبر(ص) را به صف کند و سپس، سران فاسد خوارج -اشعث بن قیس و دیگران- را بخرد، کار برای امیر مومنان دشوار شد. سربازگیری شدگان، خود را عدالتخواه جا میزدند و امام را نقطه مقابل عدالت معرفی میکردند؛ بنابراین ولایتش را هم زیر سؤال میبردند. اصلا آن تشکیک، برای کند کردن شمشیر ولیّ خدا بود...
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
تعزیه اشرافی برای عدالت و جمهوریت - ۲
این، یک قاعده کلی و فراگیر است:اشراف، ولو سابقه انقلابی داشته باشند، گروه خونشان با ولایت و دیانت و جمهوریت و عدالت جور در نمیآید. باطنا پامالکننده حقوق جمهورند اما بنا را بر موجسواری روی نارضایتی مردم میگذارند و پشت مطالبات آنها پنهان میشوند.
امیر مومنان بارها به انقلابيون دنياطلب هشدار داد «نشانه تيرهاي بلايي هستيد که نزديک شده. پس پرهيز کنيد از مستي نعمت و رفاه» (خطبه 151) و «زمانی است که ضربت شمشير بر مومن آسانتر از به دست آوردن يکدرهم حلال است. مست مي شويد با غير شراب بلکه از فراواني نعمت و رفاه»(خطبه 187 نهجالبلاغه).
اما آنها آبستن فتنههایی مهیب بودند. میل بهاشرافیگری و امتیازطلبی، ظرفیت بالایی از خیانت را فراهم میکند. معاویه به زبیر نوشت «از معاویه پسر ابوسفیان به زبیر امیر مومنان! بیعت من با تو و پس از تو با طلحه است، تا علی خلافت را به دست نگرفته، دست بجنبانید».
جناب زبیر با همین ارتباطات مسموم و اطرافیان آلوده (مانند پسرش) خام شد و در فتنه بزرگ امویان سواری داد. معاویه کسی بود که زبیر در کنار پیامبر (ص) با او و خویشاوندانش جنگیده بود. اما اکنوناشرافیگری و جاهطلبی، این دو را به گونهای به هم میرساند که صحابی پیامبر(ص) آلتدست دشمن پیامبر شود و خودکشی کند.
زبیر و طلحه سالها قبل، هنگامی که دیدند برخی صحابی پیامبر(ص) به سیره حضرت پشت کرده و زندگیاشرافی پیشه کردهاند، نه تنها مانند ابوذر اعتراض نکردند، بلکه خود در زمره اشراف درآمدند. مورخ بزرگ مسعودي، سه قرن بعد در «مروجالذّهَب» و درباره کاخنشینی آن دو مينویسد «زبير خانهاي در بصره بنا کرد که اکنون در سال 332 هجري هنوز باقي است و معروف است خانههايي در مصر، کوفه و اسکندريه بنا کرد. ثروت زبير بعد از مرگ، 50 هزار دينار پول نقد و هزار اسب و هزارها چيز ديگر بود. خانهاي که طلحه در کوفه با گچ و آجر و ساج ساخت، هنوز باقي است و به دارالطلحتين معروف است. عايدات روزانه طلحه از املاکش در عراق هزار دينار بود. در سر طويله او هزار اسب بسته بود. پس از مردنش، يک سي و دوم ثروتش، 84 هزار دينار برآورد شد».
امیر مومنان (ع) چه قدر درست و دقیق راه را نشان داد که به مالکاشتر فرمود «عطوفت و محبت با مردم را شعار و پوشش قلب خود قرار ده و با آنان مانند جانور درنده نباش که خوردن مردم را غنیمت شمارد... دوست داشتنیترین کارها نزد تو باید میانهترین آنها در حق، فراگیرترین در عدل، و جامعترین نسبت به رضایت عامه باشد؛ چرا که نارضایتی عموم، رضایت خواص را از بین میبرد... و خواص از همه پرهزینهترند و انصاف را ناخوش دارند».
اما سیاستمداران اشرافی، همواره مسیری مقابل این مسئولیت را طی کردهاند. وقتی هم مردم را عصبانی کردند، به جای آنکه پاسخگو باشند، ولایت را مقابل عدالت و جمهوریت قرار دادهاند.
آنها حکومت امیر مؤمنان را زمینگیر کردند و اصلا مجالی برای حکومت امام حسن علیهالسلام و مبارزه با اردوگاه ظلم و طاغوت و استکبار نگذاشتند. خیانت و غبارافکنی خواص اشرافیتزده، بزرگترین مانع بر سر تحقق امامت و ولایت در طول 14 قرن گذشته بوده است.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
تعزیه اشرافی برای عدالت و جمهوریت - ۳
سیاستبازان اشرافی در همین تاریخ معاصر، در پوشش ضرورت سازندگی کشور پس از جنگ -که واقعا ضرورت هم داشت- مرتکب امتیازطلبی و رانتطلبی و تجمل شدند و تورم 50درصدی را سر سفره مردم بردند.
اما همانها پس از شاکی شدن مردم، خود را در انتخابات سال 76، معترض وضع موجود جا زدند و با فریب مردم، در قدرت ماندند! آنها همین ژست را در سالهای 92 و 96 گرفتند و بارها کشور را به خاطر عقدههای خود، به کام آشوب نیابتی که نقشه دشمن بود، کشاندند.
اشرافیگری فتنهگران چنان فاحش است که عباس عبدی خرداد ۹۵ در نشریه «صدا» نوشت «باید قبول کرد بخشی از اصلاحطلبان در عمل، توجه گذشته خود به طبقات ضعیف را فراموش کردند یا کنار گذاشتند. زندگی شخصی آنان بهطور ملموسی با گذشته فاصله گرفته بود. اگر آدرس محل سکونت کسانی که در جریان رویدادهای پس از خرداد ۸۸ به زندان رفتهاند را بنویسید، معلوم میشود بخش قابل توجهی از آنان در مناطق شمالی شهر هستند. زندگی آنان نیز چون گذشته نیست». در همین روند بود که با وزرای چندهزار میلیاردی و بیکفایت در دولت مدعی تدبیر مواجه شدیم.
زیادهخواهی و امتیازطلبی، پاشنه آشیلی است که سیاستمداران را آماده سواریدادن و دوشیده شدن میکند. مرتکبان فتنه سال 88 که علیه رای جمهوریت شوریدند، همانها بودند که سال 82 با گردنکلفتی و بیانیهپراکنی و تحصن و تهدید به استعفا در دولت و مجلس، خواستار تعطیلی انتخابات مجلس شدند اما به سد سدید صیانت رهبر انقلاب از حق انتخاب مردم برخوردند.
بارها در چند دهه اخیر، با موجهای ضدانتخابات یا ضدمنتخب مردم، از سوی طیفهای گوناگون مواجه شدهایم. اما همواره این رهبری بوده که از حرمت رای مردم صیانت کرده است؛
چه آن زمان که زمزمه دستکاری قانون اساسی برای ابقای رئیس دولت سازندگی مطرح شد، و چه ادواری که مخالفان خواستار پایان پیش از موعد دولت خاتمی یا احمدینژاد و روحانی - با انگیزههای مختلف- بودند. نتیجه این خواسته هم در ظرف دشمنان ملت میریخت.
اکنون جریانی خصمانه و ضدانتخابات را میشود رصد کرد که یک سر آن به آمریکا و انگلیس و اسرائیل و فسیلهای سلطنتطلب، و سر دیگر آن به برخی اشرافیتزدگان منحرف از انقلاب برمیگردد. دشمن میخواهد مردمسالاری را از چشمها بیندازد یا تبدیل به عزا کند.
نقشآفرینی «جمهور» در منطقهای که دستنشاندگان آمریکا نگذاشتهاند مردم، انتخاب کردن را نوبر کنند، الهامبخش ملتها و مصیبتی برای آمریکا است.
اشرافیت متهم در فتنه 88 هم که آدرس تحریمها را به دشمن، و آدرس تسلیم در مقابل فشار تحریم را به دولتمردان داد و موجب نارضایتی مردم شد، ترجیح میدهد بهجای پاسخگویی درباره سوءمدیریت، نارضایتیها را بهانهای برای معارضه با جمهوری اسلامی قرار دهد. همزمان با فشار اقتصادی و جنگ رسانهای دشمن، طیف اشرافیتزدهای که تورم 52 درصدی را سر سفره مردم آوردند، ابایی از بحرانآفرینی ندارند.
به شهادت تاریخ، مواجهه با اشرافیتی که با تهدید و تطمیع، از عوام و خواص سرباز میگیرد و جبهه میسازد و انحراف و تحریف تدارک میکند، نبرد پیچیدهای است که به سادگی و سرعت یکسره نمیشود.
باطن آن جنگ است و ظاهر آن، رنگ و لعاب کردن باطل و فروختن جای حق. حتما باید شجاعت به خرج داد و در مقابل جنجالها میدان را خالی نکرد. اصلا در میانه میدان بودن و خالی نگذاشتن عرصه در برابر رعبافکنی و هتاکی اصحاب فتنه، یک ضرورت است.
اما مهمترین رکن این مصاف، روشن کردن حقایق و فرونشاندن گردوغباری است که تشخیص را برای مردم دشوار میکند. روشنگری صبورانه، شکننده طلسم و جادوی فتنه است.
مردم، سرمایه نظام امت- امامت (جمهوری اسلامی) و ریشه استقرار و استواری آن هستند. دفاع و مقاومت و تهاجم به دشمن، از متن افکار عمومی آغاز میشود؛ همان که «بسیج» شد و کارهای کارستان در متن انقلاب اسلامی کرد.
🔺متن یادداشت روز کیهان با عنوان " عدالت و اشرافیت، جهور و ضد جمهور" http://kayhan.ir/🔺
@IMANI_mohammad
.
#سورپرایز_از_اون_وری نشود!؟
۱- وزیر اطلاعات: توزیع کنندگان مواد مخدر با #پهپادها مواد جابجا میکنند.
۲- رئیس سازمان هواپیمایی: #پست_پهپادی، مجوزی از این سازمان که مسئولیت نظارت و سازماندهی فعالیت های پهپادی را در کشور دارد، نگرفته است.
۳- آقای آذری جهرمی! یک وقت محموله به محموله نشود و مردم، چپکی و از اون وری سورپرایز شوند؟
@IMANI_mohammad
هواخوری توکیو را گران نفروشند!
🔹عراقچی معاون وزیر خارجه با اشاره به سفر روز جمعه روحانی به ژاپن گفته است:
🔻"در زمان تحریم ایران در دهه ۵۰ میلادی [66 سال قبل]، تنها کشتی که جرات کرد از ایران نفت بخرد، کشتی نیشی مورا ژاپنیها بود. آنها ۲۰ هزار تن نفت از ایران خریدند. این نقطه عطفی در تاریخ روابط ایران تبدیل شد.
🔻مذاکرات خرید نفت ایران به واسطه یک خبرنگار انجام شد که برای مصاحبه با مصدق از سوی روزنامه یومیوری به تهران آمده بود، آن خبرنگار فرد عادی نبود و در سال ۱۹۵۴ وزیر کار ژاپن شد.
🔻وقتی جسارت و درایت ژاپن با جسارت و درایت ایرانی تلفیق میشود، میتواند برای دو کشور نتایج موفقی به همراه داشته باشد".
🔹او پس از این خاطره گویی، تصریح می کند : "سفر آقای روحانی به ژاپن بسیار فشرده و یک روزه است. #نباید_توقع_خاصی_هم_داشت. سفرهای دیپلماتیک یک جریان مستمر است و این گونه نیست که با یک حرکت، نتیجه خاصی حاصل شود. باید صدها ملاقات کرد تا به نتیجه نزدیک شد".
♦️جمله آخر عراقچی، تصریح بر بی خاصیتی سفر توکیو با وجود همه هیاهوهای تبلیغاتی است. واقعیت این است که ژاپن در سال های اخیر، نه فقط درباره ایران بلکه حتی در روابط خود با آمریکا هم کاملا منفعل و مطیع عمل کرده است.
🔹شرکت تویوتا فروردین ۱۳۹۶ به خاطر فروش یک دستگاه خودرو به سفارت ایران در هند، رسماً از آمریکا عذر خواهی کرد و قول داد معامله با ایرانی ها را کاملا متوقف کند! این در حالی بود که تویوتا تامین کننده اصلی ادوات و وسائط نقلیه گروهک تروریستی داعش بوده است.
♦️نخست وزیر ژاپن ۲ سال قبل با حضور در کنگره آمریکا، از نقش ژاپن در جنگ جهانی دوم عذر خواهی کرد! و حال آن که آمریکا با ۲ بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی، 140 هزار ژاپنی را کشته و چند برابر آن را دچار عوارض جسمی و روحی کرد!
🔹از طرف دیگر و طبق اخبار موجود، متاسفانه درخواست میانجیگری نه از سوی ژاپن یا آمریکا بلکه از سوی دولت آقای روحانی مطرح شده و شینزو آبه هم قبل از هر چیز، از دولت آمریکا برای دعوت روحانی به توکیو اجازه گرفته است!
♦️واقعیت این است که ژاپن در چند سال اخیر، با تبعیت از آمریکا، خرید نفت از ایران را به صفر رسانده و در ماجرای اعزام نیرو به خلیج فارس نیز همین حرف شنوی را ادامه داد. ژاپن فقط به عنوان کرم سر قلاب ترامپ عمل می کند و حال آن که روحانی گفته بود "نمی پذیریم دوباره سرمان کلاه بگذارند".
🔹اخیرا سایت دیپلماسی ایرانی (وابسته به صادق خرازی) نوشت "سفر روحانی به توکیو (بدون دادن باج جدید به آمریکا) فقط تمدّد اعصابی برای نهاد ریاست جمهوری است که چند روزی را با هزینه معقول خارج از ایران باشد". مراقب باشیم این هواخوری در توکیو را به دولت و مردم ما گران نفروشند!
@IMANI_mohammad
این معجون سمّی چگونه ساخته شد؟
🔹جهانگیری معاون اول رئیس جمهور اخیرا گفت "#هیچ_وقت_فکر_نمی_کردیم کشور مستقلی مثل هند هم نفت ما را نخرد".
♦️حتما دولت در شرایط دشواری به لحاظ درآمدی به سر می برد، اما خود دولتمردان و مشاوران آنها، بزرگ ترین مقصر این وضعیت هستند.
🔹ما قبل از برجام، با وجود همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی سنگین، توانسته بودیم ضمن دور زدن تحریم های سنگین، روزانه 1/5 میلیون بشکه (حتی به کشورهایی مانند هند و ژاپن و کره جنوبی) نفت بفروشیم؛ این رقم اکنون به چند صد هزار بشکه رسیده است. چرا؟
♦️دولتمردان متهم در قفل شدگی اقتصاد کشور، غیر از عدم اهتمام به "رونق تولید و صادرات غیر نفتی" و "لزوم دور زدن تحریم ها"، دو تقصیر بزرگ دیگر هم داشته اند: اعتماد مطلق به آمریکا و عدم پیش بینی مواردی که از سوی صاحب نظران منتقد، بارها پیش بینی و هشدار داده شد.
🔹دولت و وزارت خارجه، برجام را با منطق موهوم "آمریکا کدخداست و بستن با او راحت تر است" و "امضای کری تضمین است"، امضا کردند و متاسفانه وقتی کار از کار گذشته بود، تازه آقای ظریف گفت "هر توافقی با دولت آمریکا، حتی به اندازه جوهر هم ارزش ندارد"!
♦️آمریکایی ها برای چند سال، از دولت ما زمان خریدند و مقارن خواب برخی دولتمردان، سراغ شرکای ما رفتند. این اتفاق نه فقط در دولت ترامپ، بلکه در دولت اوباما صورت گرفت که تحریم ویزایی و همچنین گسیل هیئت های تهدید به کشورها از آن جمله بود.
🔹دولت اوباما بارها به کشورها و شرکت ها هشدار داد که همه تحریم های غیر هسته ای ایران سر جای خود باقی است. و این در حالی است که آقای روحانی روز اعلام توافق، ادعا می کرد "همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی، در روز اجرای توافق، بالمرّه (یکجا) لغو می شود".
♦️تازه اوایل شهریور امسال بود که روحانی گفت "این سال 98، آن 98 که ما میخواستیم نیست. آن 98 که ما اول انتخابات در سال 96 طراحی کرده بودیم این نیست".
🔹همچنین واعظی رئیس دفتر روحانی، 25 اسفند 97 و در پاسخ این سوال روزنامه سازندگی که "آیا دولت پیشبینی میکرد آمریکا ممکن است از برجام خارج شود؟"، گفت #پیش_بینی_این_رفتار_آمریکا_را_نداشتیم.
🔹واعظی فروردین 98 هم به خبرگزاری پانا گفت: "می دانستیم آمریکا از برجام خارج می شود اما #پیش_بینی_نمی_کردیم به این سرعت از آن خارج شود".
♦️مشکل از کجا بود؟ اعتماد به دشمنی که زبان فریب به کار گرفته بود. بنابراین توافقی توام با تعهدات ناهمزمان (نقد/ نسیه) و فاقد کمترین تضمین معتبر امضا شد.
🔹البته مشکل دولت در جا ماندن از پیش بینی ها، فقط منحصر به برجام نیست و انواع بی تدبیری های اقتصادی، فرهنگی و ارتباطاتی، محیط زیستی و ... را شامل می شود. #پیش_بینی_نمی_کردیم، معجون مسمومی است که از ترکیب نادانی و غرور و تعصب لیبرالی ساخته شد؛ و البته با چاشنی نفوذ.
@IMANI_mohammad
این قدر نعل به نعل ؟!
🔹نه در لبنان کسی درباره عدم کفایت سعد حریری شک دارد و نه در ایران، درباره روحانی. اما دشمن هم اکنون، بی ثبات کردن دولت ها در کشورهای هدف تهاجم را مقدمه، پروژه بی ثبات سازی قرار داده و بنابراین، ماجرا فرق می کند.
♦️در کشور ما رهبر حکیم انقلاب و در لبنان سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله، دست دشمن را خواندند و با وجود انتقادهای جدی که به برخی عملکردها دارند، زمزمه استعفای رئیس دولت را بازی در نقشه دشمن نامیدند و با آن مخالفت کردند.
🔹در این میان، سوالی روشن از حزب (گروهک) اتحاد ملت و کسانی مانند سعید حجاریان و عباس عبدی و عبدالله ناصری (مشاور خاتمی) وجود دارد: در حالی که استعفای رئیس دولت، نقشه مشترک عوامل آمریکا و عربستان و اسرائیل در متن پروژه بی ثبات سازی در #لبنان و #عراق بود، چرا طابق النعل بالنعل، پشت سر همان ها حرکت کردید؟
♦️سرسپردگی بعثی ها و فالانژیست ها به آمریکا و عربستان و اسرائیل روشن است؛ شما چرا عینا رفتار آنها را تقلید و تکرار کردید؟!
@IMANI_mohammad
.
بی صلاحیت های دو قبضه!
🔹هیئت های اجرایی انتخابات، در اختیار دولت هستند. به همین دلیل هم، ثبت نام کنندگان بسیاری را که فاقد صلاحیت محسوب می شوند، تایید کرده اند و مورد اعتراض صاحب نظران هستند.
♦️اما عجیب این که همین هیئت های آسان گیر، علی شکوری راد، آذر منصوری، جواد امام، هادی غفاری، علی باقری، عماد بهاور، امیر آریازند، رویا بلوری و بهرام پارسایی را فاقد صلاحیت اعلام کرده اند.
🔹واقعا برای افکار عمومی جای سوال است که این عده و مشخصا مشخصا شکوری راد، منصوری و جواد امام (سران حزب اتحاد ملت و نزدیک به خاتمی) مرتکب چه تخلفات فاحشی شده اند که حتی هیئت اجرایی هم صلاحیت آنها را رد کرده و نتوانسته چشم پوشی کند؟!
@IMANI_mohammad
حافظه ملی را "تعطیل" می خواهند؟!
🔹از جمله روش های ارزیابی یک رویکرد در سیاست خارجی این است که آیا تولید قدرت کرد و موجب بسط ید شد، یا موجبات تضعیف قدرت ملی و کاستی گزینه ها را فراهم کرد؟
♦️طراحان برجام، وعده افزایش گزینه ها و قدرت ملی را می دادند اما این مانند مسکّن و مخدّری بود که بسیاری را از نقشه دشمن غافل کرد.
🔹ساختار معیوب برجام، این فرصت را به آمریکا داد که از برجام خارج شود و تحریم ها را توسعه دهد؛ هر چند که روند بازگشت تحریم ها (کاتسا، آیسا، تحریم های ویزایی و ارعاب شرکای ایران) در دولت اوباما شدیدا پیگیری می شد.
♦️آمریکا زیر برجام زد و تحریم های تعلیق شده را برگرداند، چون مطمئن شد تیم روحانی- ظریف نمی توانند و نمی خواهند از توافق خارج شوند؛ بنابراین فقط خسارت ها و تعهدات برجام برای ما ماند.
🔹دولت در این مدت به جای اهتمام به تولید توانایی های مستقل از غرب، از جمله در زمینه دور زدن یا بی اثر کردن تحریم ها و تقویت مراودات با بسیاری از کشورها، مهار و محدودیت مد نظر آمریکا و غرب را پذیرفت.
♦️با این خیال که رویکرد، راه اتوبانی پیش پای ما می گذارد و حال آن که این مسیر اتوبان نما، حتی در کوتاه مدت، به دالانی تنگ و تحت اشراف دشمن ختم می شد. بنابراین گزینه های دولت، چه برای مواجهه و چه برای چانه زنی، محدود و محدود تر شد.
🔹از وعده های گشایش 150 و 200 میلیارد دلاری، به وعده اروپایی SPV رسیدیم. آنها پاییز پارسال، دولت ما را با این شبه کانال که وعده"نفت در برابر کالا" را می داد، سرگرم کردند.
♦️سپس برای چند ماه، وعده کانال مضحک تری به نام اینستکس را دادند: بدون خرید نفت از ایران (تعهد برجامی)، پول نفت فروخته شده ایران به کشورهای غیر اروپایی را بگیرند و غذا و دارو به ما بفروشند. این رقم نهایتا به 4 میلیون یورو رسید!
🔹تابستان امسال، همین وعده موهن هم فراموش شد و فرانسوی ها مدعی شدند می خواهند اجازه آمریکا برای گشایش یک اعتبار 15 میلیار دلاری را بگیرند.
♦️البته همین وعده های نسیه، با شرط گذاری به تیم روحانی و ظریف فروخته می شد و در داخل، برای مردم فاکتور می کرد که مثلا دیپلماسی التماسی دارد کار می کند!
🔹شرط هایی که اصلا در برجام نبود: باید تمکین به مطالبات FATF را از 37 بند به 41 بند برسانید و با آمریکا و اروپا، مذاکرات جدید درباره "تغییر برجام و افزایش تعهدات، توقف توانمندی موشکی ، و واگذاری نفوذ و قدرت منطقه ای ایران" را آغاز کنید.
♦️سه ماه بعد از عملیات فریب نیویورک و معلوم شدن این که فرانسه مسلوب الاختیار، فقط نقش کرم سر قلاب را بازی می کند، این بار مهره بی اراده تر آمریکا (ژاپن) را سر قلاب زده اند؛ البته به درخواست عجولانه روحانی!
🔹پارسال که اسم اس پی وی و اینستکس در میان بود، کسی باور می کرد این بسته های پر از هیچ، صرفا برای فریب و وقت کشی است و قرار است با نمایش توکیو و نظایر آن، از یادها برود؟
♦️روحانی سال 92 پای میز مستقیم مذاکره با آمریکا نشست که تحریم ها را نابود کند یا شش سال بعد، و این بار از موضع ضعف، واسطه هایی مانند فرانسه و ژاپن را برای مذاکره دوباره (دیوانگی به تعبیر خود روحانی) بپذیرد؟! چرا خود را گول می زنند؟ یا مردم را کم حافظه می شمارند؟
@IMANI_mohammad
هندوانه آبه!
🔹توییتر آقای ظریف، این تصویر را به عنوان "پذيرايى يلدايى ژاپن از هيات ايرانى" منتشر کرده است.
♦️ظاهرا که بیشتر دکور است تا پذیرایی؛ درست مانند خود برجام و وعده های پس از آن. فقط دهان تان را آب می اندازند. یا حداکثر چیزی در حد شیرینی آدامسی!
🔹هر چه هست، امیدواریم همین یک قلم میز آرایی را با آقای روحانی و تیم همراهش، گران حساب نکنند.
♦️کاش آقای ظریف هم به جای گشتن دنبال حاشیه در وسط مذاکرات، حواسش باشد تا به قول آقای روحانی، دوباره سرشان کلاه نرود.
🔹این تصویر شاید برای پر کردن صفحه اول روزنامه های بزک کننده برجام جالب باشد اما برای سرگرم کردم مردم، نه.
♦️قدیم تر می گفتند فکر نان کن که خربزه آب است. حالا با این تصویر باید گفت فکر نان کن که نصفه هندوانه آبه، زیادی آبکی و فقط برای نمایش است..
@IMANI_mohammad
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹یک شنبه ۱ دی ۱۳۹۸
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
چرا باید برجام را متوقف کرد /۱۰ شاخص اقتصادی پاسخ میدهد
http://kayhan.ir/fa/news/177842
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
... چون تل آویو شخم نخورده
🔹چرا ادعای رسانه های سعودی درباره شهادت فرمانده هوافضای سپاه در سوریه و در حمله موشکی رژیم صهیونیستی دروغ است؟ پاسخ پیچیده نیست.
♦️به این دلیل روشن که قطعا در صورت ارتکاب چنان خبطی از سوی صهیونیست ها، تل آویو و حیفا و مراکز مهم نظامی و اقتصادی اسرائیل بلافاصله با صدها موشک شخم زده می شد.
🔹این را سران رژیم صهیونیستی بهتر از هر کس می دانند و یک بار در ابعادی به مراتب کوچک تر، در تاسیاست نظامی و راداری خود در نزدیکی بلندی های جولان تجربه کرده اند.
@IMANI_mohammad
دعای زیباکلام برای روحانی؟
✍️ آقای زیباکلام گفته "دعا کنیم خداوند، روحانی را از تندروها نگیرد. لقب«گلگیر» رابه آقای روحانی اعطاء می کنم چون همه گِل و لایِ سیاستها و تصمیمات نادرست بخشهایِ دیگر به ایشان پرتاب میشود. خداوند ایشان را برای نظام حفظ کند تا کماکان همه مصیبتهابرسرش ریخته شود".
♦️به سبک استدلال زیباکلام باید پرسید او و دیگر حامیان روحانی، دعا می کنند خداوند روحانی را از آنها بگیرد تا پاسخگوی عملکرد وی نباشند؛ یا بر عکس، خداوند روحانی را از غربگراها نگیرد که راحت بتوانند همه دروغ و فریب ها و ناکارآمدی ها را گردن او بیندازند؟
🔹روحانی که ناگهان از آسمان نیفتاده، همینی هست که بوده. گیریم که امثال زیباکلام، سال 92 روحانی را نمی شناخته اند؛ سال 96 هم او را نشناخته بودند که در ستاد انتخاباتی وی فعال بودند؟!
♦️ثالثا اگر روحانی گلگیراست، زیباکلام به طریق اولی گلگیر در گلگیر است که از رای به روحانی حمایت کرده؛ همان گونه که طیف متبوع وی با این حساب، به واسطه حمایت از امثال هاشمی و خاتمی، سرگرم گلگیری بوده اند!
🔹معتقدم با وجود انگیزه ناسالم و فریبکارانه امثال زیباکلام، رفتار آنها در طول این سالها به علل مختلف، نهایتا در سبد نظام ریخته است؛ ولو قصد خلاف آن را داشته اند.
♦️اما آن انگیزه ناسالم چیست؟ زیباکلام 12 خرداد 92 در توجیه حمایت از مرحوم هاشمی به روزنامه بهار گفت "هاشمي به اپوزيسيون تبديل مي شود، حاکميت هم اين را مي بيند و مي گويد آشيخ اکبر بايد تکليفت را معلوم کني؛ از شما بهره برداري مي کنند و هل مي دهند تا چهره اي بسازند که در مقابل نظام قرار بگيري. نهضت آزادي و سازمان مجاهدين انقلاب پشت سر کسي می روند که شنل اپوزيسيون به تن کند".
🔹زیباکلام افزوده بود "مهم نيست هاشمي چه مي کند. او يا مي تواند پا به پاي ما باشد يا نه. اگر حذف شد هيچ اتفاقي نمي افتد، اپوزيسيون يک شخصيت ديگر را درون نظام پيدا مي کند".
@IMANI_mohammad
بدهکار آقای خامنه ای
🔹صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات و سفیر بعدی در پاریس) اخیرا گفت:
🔻"گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی و بخشنامه صادر میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردماند که آن را حفظ میکنند. رهبری نمیگذارد دولت سقوط کند.
🔻آقای خاتمی به من گفت خدا رهبری را حفظ کند که در این شرایط سخت، دولت را حمایت کرد. اگر حمایت رهبری نبود، معلوم نبود سرنوشت دولت چه میشد".
🔹مشابه همین ارزیابی را مسعود بهنود (همکار نشریات زنجیرهای و بیبیسی) سال 82 در گفتوگو با قاصدك آنلاين (نشريه دانشجويی در تورنتو) عنوان کرد:
🔻«اصلاً نوع گفتمان در زمان شاه جور ديگري بود. طوري كه حتي در جمع چند نفره هم، كسي كمتر از اعليحضرت نميگفت، نوشتن كه هيچ. از نخست وزير و وزرا هم حتي نميشد انتقاد كرد.
🔻هويدا هر سال كه شاه به سن موريس براي اسكي ميرفت، سردبيرها را ميخواست و ميگفت شاه دو ماهي ميخواهند استراحت كنند و خسته شدهاند. اگر جواديه آب و يا بم نان ندارد، هميشه نداشتهاند. در اين دو ماه هيچ خبر منفي ننويسيد.
🔻هويدا ميگفت اشكالي ندارد مردم حتي 40 هزار تا از روزنامه شما را نخرند، پولش را ميدهيم. بعد از انقلاب حتي در بدترين دوران مطبوعات، موقعي كه ماها مخفي شده بوديم، سانسور اينطوري نشد، يعني به اين ترتيب كه نماينده ساواك بيايد بغل دست من، تيتر بخواند...
🔻تازگيها ابراهيم نبوي يك نامه تندي نوشته به شادي صدر كه؛ در آن روز [دوره اصلاحات] همه تسمه پاره كرده بوديم... از حق نگذريم آقاي خامنهاي ايستاده، تا حالا نگذاشته خاتمي را بخورند. وگرنه ميخورندش، اگر آقاي خامنهاي نباشد... آقاي خاتمي در دنيا به هيچكس به اندازه آقاي خامنهاي بدهي ندارد. او نجاتش داده است».
@IMANI_mohammad
برنامه بلوا حتی به قیمت جان ۱۵۰ هزار نفر -۱
✍️«آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا» (DIA) وابسته به پنتاگون، اخیرا گزارشی 130 صفحهای درباره توانمندیهای نظامی- منطقهای ایران منتشر کرد که طبعا غیر از گزارشهای سرّی آن است.
🔹این اولین بار است که DIA، پس از انتشار گزارشهایی درباره روسیه و چین، گزارش ویژهای را با تمرکز بر توانمندیهای ایران منتشر میکند. اما چرا ایران این قدر اهمیت پیدا کرده است؟
♦️سه ماه قبل در حالی که گزارش DIA تهیه میشد، نشریه تخصصی فارین پالیسی با رئول مارک گرشت افسر سابق سیا درباره ابعاد این پرسش که «رهبر ایران چگونه ترامپ را شکست داد؟»، گفت وگو کرد.
🔹گرشت در پاسخ، با وجود عقدهگشایی میگوید «من میتوانم بر مبنای مستندات آماری بگویم که رهبر ایران قطعا برتر از ترامپ و در نقطه مخالف او قرار دارد».
او از 30 سال «رهبری هوشمندانه» آیتالله خامنهای یاد میکند و میگوید «بدون شک، او قهرمانی جدی و موفقترین رهبر خاورمیانه از جنگ جهانی دوم به این طرف است. او فوقالعاده باهوش است و از مهارتهای ممتاز و استعدادهای عالی برخوردار است».
♦️دشمن در نبردی تمدنی، اقتدار فزاینده و بیسابقه جمهوری اسلامی در طول تاریخ چند قرن اخیر ایران را کاملاً جدی گرفته و از هیچ ضربتی دریغ نمیورزد. اما متأسفانه برخی مدیران و رسانههای ما یا این اقتدار را نمیفهمند، یا متأثر از نفوذ ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی، خلاف لوازم اقتدار عمل میکنند. شبیخون اخیر دشمن، سندی بر این مدعاست.
🔹میتوان در پژوهشی مفصل ثابت کرد جبهه صهیونیسم مسیحی چگونه همزمان با تحمل شکستهای سنگین در جنگ مستقیم و نیابتی در منطقه، بر راهبرد «تضعیف و تحلیل اقتدار ایران از درون» متمرکز شد. از نگاه آنها، هدف اصلی روند برجام (برجامیزاسیون)، نه فقط مهار برنامه هستهای، بلکه ریلگذاری نفوذ و به تحلیل بردن قدرت ملی ایران در ابعاد مختلف بود.
♦️جان ساورز رئیس سرویس جاسوسی انگلیس چند سال قبل، از پروژهای گفت که همچنان توسط مثلث CIA، موساد و MI6 در حال پیگیری است. به تصریح آقای ظریف، انگلیس در دوساله پس از برجام و بر خلاف تعهدش، اجازه نداد ایران حتی یک حساب بانکی در لندن باز کند.
🔹با این حال، جان ساورز - که عضو تیم مذاکرات انگلیس در مذاکرات آقای روحانی با تروئیکای اروپایی در سال 82 بود- مهر 94 به شبکه CNN گفت «توافق هستهای ظرف 15 سال آینده، ایران را به کشوری نُرمال تبدیل خواهد کرد.
♦️ما شاهد کشوری هستیم که در مرحله انتقال از مبانی انقلابی به کشوری نُرمالتر قرار دارد اما در داخل ایران در این مسیر، چالش وجود دارد. ما نیاز داریم صبر استراتژیک داشته باشیم تا به آن فرصت دهیم در 10- 15 سال آینده توسعه یابد و ایران را به کشوری نُرمال تبدیل کند».
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
برنامه بلوا حتی به قیمت جان ۱۵۰ هزار نفر - ۲
🔹از این منظر، برجام باید از ایران، انقلابزدایی و در واقع اقتدارزدایی کند؛ خواب پنبهدانه و رویای بازگشت ایران به عصر پهلوی و قجری که در تیول انگلیس بود.
♦️این رویکرد، عوامل و لوازمی را نیاز داشت. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا، چند ماه قبل در جمع عناصر ضدانقلاب گفت «ما به دنبال اقدام نظامي براي تغيير حكومت ایران نيستیم. مأموريت ما ایجاد فرصت حمايت انتقالي است. بهترين نفع ما اين است كه رهبران ايران، غيرانقلابي باشند».
🔹وزیر اطلاعات ۲۴ تیر ۹۶ در کرمانشاه گفت «امروز همزمان با ناتوی فرهنگی و نظامی، با ناتوی اطلاعاتی مواجهیم. در شرایطی که دشمنان مشغول توطئه علیه توفیقات ایران اسلامی در منطقه هستند و غرب آسیا در حال بازمهندسی است، اهمیت حفظ و ارتقای امنیت کشور بسیار بیشتر از گذشته است و نباید دچار تأخر اطلاعاتی و امنیتی شویم».
♦️سخن بسیار متینی است. اما یک جستوجو در اینترنت بکنید. جز همان یکبار، چه زمان دیگری درباره «ناتوی اطلاعاتی» اطلاعرسانی شد تا نخبگان و مدیران ما در جریان خطر جاری قرار بگیرند؟ این را مقایسه کنید با گزارشهایی که آژانسهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس و اسرائیل درباره ایران منتشر میکنند.
🔹ما در همین چند ماه اخیر، تحرکات ناتوی اطلاعاتی را در قالب تلاش برای ایجاد آشوب «مجازیبنیان» در عراق و لبنان شاهد بودیم و مشابهش را زمستان 96 و آبان 98 تجربه کردیم. میز اطلاعاتی و عملیاتی مشترک، سالهاست علیه ایران فعال شده و از برخی مدیران و نمایندگان فراری شبهاصلاحطلب بیگاری میکشد.
♦️یکی از ترمینالهای وابسته به ناتوی اطلاعاتی، کانال آمدنیوز بود که از ارتباطات آلوده داخلی تغذیه میکرد. این کانال در انتخابات 96، ضمن تخریب نامزدهای انتخاباتی، تظاهر به حمایت از برخی دولتمردان میکرد اما وقتی به تدارک اغتشاش دی 96 رسید، هویت خود را آشکار کرد.
🔹نیما زم مدیر کانال، پس از انتخابات 96 در گفتوگو با یکی از عناصر ضدانقلاب، تحلیل مافوقهای خود را اینگونه بازگو کرد؛ «ما تحلیل داشتیم. آن حمایت در انتخابات، برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به #نقطه_جوش بود».
♦️یک سؤال مهم: شش سال معطل کردن کشور با وعدههای آمریکا و اروپا، پیامدی جز تضعیف اقتصاد ملی و ناراضیتراشی (تدارک نقطه جوش!) میتوانست داشته باشد؟
🔹اگر این روند، موجب رکود و تورم و بیکاری و شکاف طبقاتی، و کاهش ارزش پول ملی و سختتر شدن فضای کسب و کار شده، آیا شکبرانگیز نیست که برخی برجامزدگان، برای حرکت در باتلاق جدید دشمن در قالب FATF جنجال میکنند؟!
♦️چرا دشمن در شبیخون اخیر (به بهانه بنزین) آماده اقدام بود، اما دولتمرد ما این طرف ادعا میکرد صبح جمعه از سهمیهبندی شدن بنزین خبردار شده؟ چرا برخی نهادهای مسئول غافلگیر شدند، در حالی که دشمن مترصد بود؟
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
برنامه بلوا حتی به قیمت جان ۱۵۰ هزار نفر -۳
🔹عبدالله ناصری (مشاور خاتمی و عضو شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان) در کنار اصغرزاده، دومین نفری است که ادعا کرد «دولت روحانی، رحم اجارهای اصلاحطلبان است». اما او اخیرا ضمن فرافکنی گفته است:
♦️«این اولین بار نیست که روحانی نه به کارشناسی بیرون از دولت توجه میکند، نه به کارشناسی درون دولت. ما در همان آبانماه - حتی قبل از اعلام گرانی بنزین- خبرهایی داشتیم که دولت و آقای روحانی تصمیم گرفتهاند، اما وزارت اطلاعات مخالف این اقدام بوده. دستگاههای امنیتی حتما با این نظر مخالف بودهاند.
🔹مشکل اصلی روحانی این بوده که اساساً به حوزههای کارشناسی خیلی توجهی نداشت. هر طور که نگاه کنیم تصمیم افزایش قیمت بنزین نقطه آغازش با وزارت نفت و دولت است و آقای روحانی مسئول است».
♦️اما قبل از ناصری، «محمدجواد- ر» (عضو حزب اتحاد ملت و سردبیر نشریه حزب) به «جماران» گفت «وزیر اطلاعات در جلسه هیئت دولت هشدار داده که اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است.
🔹اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع «اطلاعنرسانی»- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود. روحانی قمار کرد تا ببیند نتیجهاش چه میشود»(!)
🔸کدام یک از این دو اصلاحطلب درست میگوید؛ چالشآفرینی در اثر بیتدبیری یا بیتدبیری برای چالشآفرینی؟ آیا روحانی از سوی همانها که دولت او را اجارهای و کاتالیزور گذار مینامیدند، قربانی شد تا سپس، در نشریه حزب اتحاد ملت (بدیل حزب منحله مشارکت) و از زبان «عباس- ع» تحت فشار استعفا قرارش دهند؟
♦️«عباس- ع» سال 82 هم به تبعیت از فرمول کودتاهای رنگی، خواستار استعفای خاتمی و خروج از حاکمیت شد. این همان فرمولی است که بقایای حزب بعث و شیعیان انگلیسی در عراق و فالانژیستها و مزدورانی مانند جعجع و جنبلاط در لبنان به اجرا گذاشته و با آشوبافکنی، رئیس دولت را به استعفا واداشتند.
🔹خبرگزاری رویترز که بازوی عملیاتی MI6 محسوب میشود، در مطلبی سراسر دروغ مدعی شده در اغتشاش اخیر در ایران 1500 نفر کشته شدهاند. به شهادت تاریخ، برای صهیونیسم مسیحی تفاوتی نمیکند که برای موفقیت یک کودتا و آشوب در ایران یا کشوری دیگر، 150 نفر کشته شوند یا 1500 و یا 15 هزار نفر.
♦️حتی اگر 150 هزار نفر هم قربانی شوند، آنها دردشان نمیآید. مگر در عراق و افغانستان و سوریه و فلسطین و یمن و بحرین، بیواسطه یا باواسطه، چند میلیون انسان را نکشتند یا آواره نکردند؟
🔹منطق آنان، بیثبات کردن منطقه با کمک پولهای کثیف سعودی و جمعآوری اراذل و اوباش منطقه شامل قاتلان خاشقجی، حزب بعث عراق، گروهک تروریستی منافقین (قاتلان 17 هزار شهروند ایرانی)، داعش و فالانژیستهاست.
♦️سرانگشتان این پروژه خونین را باید به دقت شناسایی و قبل از ارتکاب هر خیانت جدیدی، بیملاحظه قطع کرد.
🔹متن یادداشت کیهان
@IMANI_mohammad
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رفتند تا ما باشیم؛ لحظه وداع #غواصان_کربلای۴
🔻۳۰سال بعد اجساد ۱۷۵ غواص با دستان بسته در منطقه ابوفلوس عراق کشف شد. امروز #۴دی، سالروز عملیات کربلای۴
با ذکر صلواتی یادشان را گرامی بداریم🌹
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
دو دروغ بزرگ حامیان مطلع FATF
✍️ حامیان مطلع FATF و CFT و پالرمو، دو دروغ بزرگ به مسئولان و مردم می گویند. نخست این که همکاری با FATF، برای مقابله با فشار تحریمی آمریکا، دور زدن تحریم و کمک به گشایش اقتصادی است؛ نه #خودتحریمی. و دوم این که الحاق به FATF از دوره مسئولیت آقایان احمدی نژاد و جلیلی آغاز شده است.
🔹بر خلاف ادعای نخست، طبق بخشنامه صادره در خرداد 96 (در اوج شلوغی انتخابات)، موکدا از بانک ها خواسته شد از همکاری با افراد و نهادهای حاضر در لیست تحریم های سازمان ملل، حتی #وزارت_خزانه_داری و #وزارت_خارجه_آمریکا خودداری و در واقع، طبق تحزیم دشمن تحریم کنند!!
♦️در فهرست های تحریمی، سپاه پاسداران در کنار وزارت اطلاعات، وزارت دفاع، قوه قضائیه، صدا و سیما، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و ... قرار دارد؛ یعنی همه ارکان اقتدار کشور در برابر دشمنان.
🔹با خیانت انجام گرفته در خرداد سال 96، ادعای بعدی مبنی بر این که خواسته های FATF را با "حق شرط" و به شکل مشروط اجرا می کنیم، پذیرفتنی نیست و باید بخشنامه های خائنانه را از گردن آمران و صادر کنندگان آن آویزان کرد. http://fi9.ir/t40b00
♦️اما دروغ دوم؛ تدوین "قانون مستقل مبارزه با پولشویی" در داخل کشور و با ملاحظات ملی، یک رفتار است و اجرای 41 دیکته ضد امنیتی اFATF در قالب اکشن پلی امضا شده (لایحه الحاق به کنوانسیون های پالرمو و CFT)، موضوعی کاملا متفاوت است.
🔹آنچه در مکاتبات سعید جلیلی با دولت وقت و شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت دهم با مجلس درخواست شده، تدوین ساز و کارهای مستقل داخلی در زمینه مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم بوده تا بهانه از دشمن گرفته شود و نه کاری که در دولت فعلی به عنوان اجرای دیکته های FATF و وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا در حال انجام است.
♦️اصرار بر قبول دیکته های پایان ناپذیر FATF ، که مبتنی بر ارائه اطلاعات سرّی به دشمن و انجام تحریم داوطلبانه (خودتحریمی و خود زنی) علیه افراد و نهاد های حاضر در فهرست تحریم های غرب است، بوی جنایت و خیانت می دهد.
🔹اسناد مربوط به بحث را در ادامه ملاحظه فرمایید👇👇👇
@IMANI_mohammad