اسرائیلیات مذاکره و تحریم -۲
🔹با در نظر گرفتن همه این واقعیتها، میتوان فهمید که چرا شیمون پرز و نتانیاهو در بحبوحه فتنه سال 88، گفتند جنبش سبز، سرمایه بزرگ اسرائیل است. همچنین این معما حل میشود که چرا از دولت بوش تا دولتهای اوباما و ترامپ، همگی با ادبیات مختلف گفتند از رفورم و رفورمیستها (مدعیان اصلاحطلبی) در ایران حمایت میکنند؟ از یاد نبردهایم که ارگان حزب اتحاد ملت خواستار مذاکره «بردهوار» و «برّهوار» با ترامپ، درست مثل رئیسجمهور صربستان شد!
♦️دشمن وقتی همه حربههایش کُند شده، چرا نباید به تحریفکنندگان و تضعیفکنندگان قدرت ملی در داخل ایران، به چشم تنها سلاح جنگی موثر بنگرد؟ وقتی سران یک جریان آلوده بتوانند وسط آشوب نیابتی، گرای «تحریمهای فلجکننده» را به دولت آمریکا بدهند و سپس همان دولت خبیث را دوست جا بزنند، چرا آمریکا نباید آنها را پیادهنظام خود به شمار آورد؟!
🔹آنچه نگرانی و تاسف را مضاعف میسازد، این است که گویا عبرت کافی از خدعه و خیانتهای دولت اوباما گرفته نشده و این بار لزوم اعتماد به دولت بایدن از سوی برخی مدیران و محافل همسو ترویج میشود. این در حالی است که مطبوعات آمریکا و اسرائیل به هنگام معرفی آنتونی بلینکن برای تصدی وزارت خارجه نوشتند «بلینکن، هدیه ویژه بایدن به اسرائیل است».
♦️از نگاه دشمن، چنین حربه و اهرمی را که بسیار موثرتر از اهرم فشار و تحریم است، باید به عنوان دارایی راهبردی، در قدرت حفظ کرد. از این منظر، انتخابات ایران برای آمریکا و اسرائیل (و برخی دولتهای اروپایی) بسیار حیاتی است و باید تا میشود پیرامون آن صحنهآرایی کرد. باید به فشارها ادامه داد تا مدیران بیکفایت در داخل ایران، مردم را با واژههای قحطی و گرسنگی بترسانند! و متعاقب این هراسافکنی (تروریسم روانی) ادعا کنند مشکلات اقتصادی، نه با حمایت از تولید و مدیریت درست بازار، بلکه با واگذاری پیاپی امتیازات به دشمن برطرف میشود!
🔹در مقابل این نقشه پیچیده و خیانتآلود که میخواهد کشور ما را ضعیف و مستاصل، فاقد گزینه اقدامات درونزا، گروگان و ناچار از تسلیم در مذاکره نشان دهد، قبل از همه، خود ملت ایران هستند. عبرتهای مسیر هشت سال گذشته، جای بارها بازخوانی دارد. اینکه چگونه، هم 95 درصد برنامه هستهای که در حال رسیدن به مقیاسهای صنعتی (سودآوریهای راهبردی) بود، تعطیل شد، و هم اقتصاد در رکود تورمی عمیق فرو رفت؟
♦️چگونه به واسطه کانالیزه شدن برجامی، از دستکم 250 میلیارد دلار درآمد در طول هشت سال محروم شدیم، کسب و کار و اشتغال و تولید زمینگیر شد، ضریب جینی (شکاف طبقاتی) تنزلیافته به رقم 36 درصد، به بالای 44 درصد برگشت، رکوردهای تورم سه دهه قبل مجددا شکسته شد (چنانکه نرخ تورم فروردین، حدود 50 درصد اعلام شده) و به خیال گشایش اقتصادی از خارج، هشت سال فرصت برنامهریزی برای رونق هجدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از بین رفت تا کشور، از صدقه سر مدیریت «برجام و دیگر هیچ»، شاهد هشت رتبه پسرفت اقتصادی باشد!
🔹شما بگویید؛ چنین مدیریت ضدکارکردی که خروجی رفتارش، تضعیف ارکان اقتدار یک قدرت منطقهای بزرگ است، چرا نباید نامزد نشان شده قدرتهای زورگو باشد؟ با این اوصاف باید شاهد تلهگذاریهای مشترک تا انتخابات باشیم که جریان خسارتآفرین را به عنوان ناجی اقتصاد و مایه گشایشهای (موقت) گریم کند؛ بعد از آن هم که خر لنگ این جماعت از پل انتخابات گذشت، لابد میتوان با او دوبله و سوبه حساب کرد.
♦️از نگاه عزت و منافع ملی، باید نقطه پایان بر این سیاستورزی منحط گذاشت و شرط این ضرورت، بسیج گسترده ملی برای صیانت از «ایران قوی و مستقل» است. ضمنا باید در مقابل ضربات آمریکا و اسرائیل، ضربات راهبردی پشیمانکننده وارد کرد؛ چنانکه از مدافعان اقتدار کشور، این ضرورت راهبردی دریغ نکردهاند.
@IMANI_mohammad
گزارش خبری تحلیلی کیهان
مدیریت غربگرا برای نجات خود
ظریف را وادار به خودکشی کرد
درز فایل صوتی آقای ظریف(مصاحبه مثلا محرمانه! با «مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری») اعتراضهای بسیاری را موجب شد. او در این مصاحبه، عملکرد شهید سلیمانی را زیر سؤال برده و به دروغ، این عملکرد و عملکرد نیروهای نظامی را موجب ناکامی برجام معرفی میکند.
نفسِ این سخنان ناروا و خلافواقع، به خودیخود جفا در حق شهید سلیمانی و نظام است، چه رسد به اینکه «گاندو»ها، پس از گرفتن مصاحبه مسموم، آن را درز داده و برای انتشار به شبکه انگلیسی- سعودی «ایراناینترنشنال» سپرده باشند. آقای ظریف در حالی مرتکب این جفا شده که اولا، شهید سلیمانی در دار دنیا نیست، تا جواب او را بدهد؛ و اگر بود هم پاسخ نمیداد. چنانکه در طول یک دهه ترور شخصیت، یکبار هم جواب تهمتهای سازمان یافته را نداد. ثانیا آقای ظریف حتی در پیشبرد همان برجام هم، سر تا پا مدیون سلیمانی است. دولت اوباما به موازات پیشبرد مذاکرات، سرطان شوم داعش را تا پشت مرزهای ایران کشانده بود و اگر سردار سلیمانی با هوشیاری و شجاعت، سر افعی را نمیزد، زهر قاتل آن میتوانست تیم مذاکرهکننده را پای میز مذاکره فلج کند.
ظریف در این مصاحبه که اسفند ۱۳۹۹ در قالب «تاریخ شفاهی دولت تدبیر و امید» ضبط شده، ادعا میکند «من دیپلماسی را بیشتر برای میدان هزینه کردم، تا میدان برای دیپلماسی هزینه شده باشد. هیچ زمانی نتوانستم به فرمانده میدان [نظامی] بگویم کاری را بکن، چون در دیپلماسی نیاز دارم. تقریبا هربار که من برای مذاکره رفتم، این سلیمانی بود که میگفت میخواهم تو این خاصیت یا نکته را بگیری. من برای موفقیت میدان، مذاکره میکردم». او در پاسخ به سؤالی درباره چرایی دخالت نظامی در تصمیمات دولت میگوید: «وقتی میدان [نظامی] تصمیمگیر باشد، این میشود. وقتی که میدان بخواهد بر استراتژی کشور حاکم شود، این میشود که میتوانند با ما بازی کنند.»
ظریف سپس مدعی کارشکنی روسها در مذاکرات برجام میشود. «روسیه در هفته آخر امضای برجام حداکثر تلاشش را کرد که برجام به نتیجه نرسد». و نیز ادعا میکند «بین ۲۳ تیر ۹۴ که برجام نهایی شد تا ۲۶ دی ۹۴ که برجام به مرحله اجرا درآمد، پشتسر هم اتفاقاتی افتاد که به توافق ضربه زد (از جمله)، سفر سلیمانی به روسیه، گرفتن دو قایق جنگی آمریکایی (۲۲ دی ۹۴)، نوشتن مرگ بر اسرائیل روی موشک و...». ظریف همچنین میگوید: «سفر آقای سلیمانی به روسیه، به اراده مسکو شکل گرفت، نه به اراده ما. ادعا میکنیم که آقای سلیمانی، پوتین را به جنگ کشید. اما پوتین تصمیمش را گرفته بود. پوتین وارد جنگ شد، اما با نیروی هوایی، اما نیروی زمینی ایران را هم به جنگ کشید».
سخنان ظریف درباره برجام و اخلال در آن، بهگونهای است که انگار ایران طبق برجام، قرار بوده گروگان آمریکا شود، سیاست و دیپلماسی مستقل را تعطیل کند، رو به قبله آمریکا دراز بکشد و پاسخ دستدرازی و تهدید را ندهد! او در حالی ادعا میکند روسیه نمیخواست برجام پا بگیرد، که به اعتراف جان کری در خاطراتش، لاوروف در آخرین مرحله از مذاکرات در حضور کری به ظریف میگوید «اگر اراده و اختیار توافق را نداری، به ما بگو؟ داری وقت تلف میکنی». جان کری ادامه میدهد: ساعتهای سخت و طولانی برای این توافق زحمت کشیده بودیم. قابل درک بود که استرس زیاد باشد. گفتم «ما فکر نمیکنیم کار دیگری هست که بتوانیم انجام دهیم. لحظه حقیقت فرا رسیده است، آن را میپذیری یا رهایش میکنی؟». بعد از لحظاتی، ظریف اعتراف کرد که آمده توافق را بپذیرد.
اما درباره این ادعا هم که پوتین، ایران را به جنگ سوریه کشاند و نه بر عکس، کافی است دقت شود که ایران در چه سالی وارد جنگ سوریه شده و حتی سرداران بزرگی مانند حاج حسین همدانی را تقدیم دفاع از حرم (و حریم ملت ایران) کرده بود، و روسیه چند سال بعد پذیرفت که وارد این میدان پُرریسک شود؟ نقشآفرینی موثر روسیه در جنگ سوریه، دقیقاً پس از مذاکرات موثر و قانعکننده سردار سلیمانی در مسکو اتفاق افتاد و نقش مهمی در راهبرد ایران، برای زدن سر افعی تروریسم و تثبیت موقعیت متحدان و تامین امنیت منطقهای داشت.
این واقعیت چنان روشن و غیرقابل انکار است که خبرگزاری آمریکایی آسوشیتد پرس نوشت: «دیدار مهم ژنرال سلیمانی با پوتین، نقشی مؤثر در نقشآفرینی روسیه در جنگ سوریه داشت. یکی از قدرتمندترین مقامات نظامی ایران، نشستی سه ساعته را با پوتین روسیه داشت تا او را متقاعد کند. فرمانده نیروی قدس سپاه، ماه اوت (مردادماه ۹۴) به مسکو رفت. سلیمانی و پوتین، نقشهها و عکسها را بررسی کردند و به تبادل اطلاعات پرداختند. بررسیها نشان داد گروههای تروریستی، در صورتی که مسکو وارد عمل نشود، فعالیتشان را به نزدیکی روسیه در منطقه قفقاز گسترش خواهند داد.
👇👇👇
در این نشست درباره برنامه تشکیل یک مرکز مشترک تبادل اطلاعات میان عراق، سوریه، ایران و روسیه توافق شد. این نقشآفرینی، حاکی از نفوذ شدید ایران در منطقه است».
کدام شبکه نفوذ،
فایل صوتی محرمانه را درز داد؟
سخنگوی وزارت خارجه گفته، فایل صوتی ظریف، مربوط به یک مصاحبه محرمانه است که صرفا برای حافظه سازمانی دولت ضبط شده بود. اما فایل متعلق به مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری (تحت مدیری آقای آشنا مشاور امنیتی رئیسجمهور)، چگونه از بدنامترین شبکه ضدایرانی در لندن سر درآورده است؟ چه کسانی جز آقایان آشنا و ظریف و لیلاز، به فایل دسترسی داشتهاند؟
حتی اگر بخشهای حاشیه سازهای این اظهارات درست بود - که نیست- پای آقای ظریف در حوزه رازداری میلنگید و این، جرم کوچکی نیست. چنان اظهاراتی، دادن گرا و رساندن مهمات به شبکه عملیات روانی دشمن است تا کجاها را بزنند، روی کدام منافذ و شکافهای محتمل متمرکز شوند و چگونه به جنگ افکار عمومی بیایند!
مصاحبهکننده کیست؟ سعید لیلاز از عناصر بازداشتی در آشوب نیابتی 88. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس که در آشوب دستگیر شد، در دادگاه فاش کرد «ظرف پنج سال، با 130 نفر، از جمله عطریانفر، لیلاز و شمسالواعظین ارتباط کاری برقرار کرده بود. لیلاز همان کسی است که در گفتوگو با یورونیوز اذعان کرد «با اختیاراتی که آقای روحانی دارد، اگر چوب خشک به جای او بود، اقتصاد را بهتر مدیریت میکرد». بهنظر میرسد درز عمدی فایل صوتی، ارتباط جدی با سناریوی فرار از کارنامه مدیریت چوب خشکی در آستانه انتخابات داشته باشد.
اما هویت «شبکه ایراناینترنشنال» که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد: اردیبشهت 1396 توسط زیر دستان بنسلمان راهاندازی شده و سهامدار اصلی شبکه، عادل عبدالکریم سعودی است. این شبکه، عمدتاً گروههای تجزیهطلب، تروریستی و منافقین را پوشش میدهد. و همان شبکهای است که بلافاصله پس از اقدام تروریستی گروهک الاحوازیه در اهواز و به خاک و خون کشیدن مردم، مصاحبهای جانبدارانه با رئیس گروهک ترتیب داد. لیلی بازرگان همکار سابق این تلویزیون، چندی پیش فاش کرد: «ایراناینترنشنال، بالاخره ویترین وطنپرستی را که خیلی ادعایش را میکند، کنار گذاشت. پخش گردهمایی سازمان مجاهدین، با دستور کار سرمایهگذاران سعودی آن همخوانی کامل دارد».
اما نام سردبیر وطنفروش این شبکه، احتمالا بتواند از حلقه تدارک و انتقال فایل صوتی تهیه شده در زیرمجموعه ریاستجمهوری رازگشایی کند: «علیاصغر رمضانپور»، معاون وزیر ارشاد در دولت خاتمی و سردبیر روزنامه زنجیرهای آفتاب امروز.
رسواییهای ناشی از ائتلاف «فراریان اصلاحطلب» با «سلطنتطلبان و تروریستها» در شبکه انگلیسی- سعودی به حدی بود که روزنامه زنجیرهای اعتماد (یکی از تامینکنندگان کادر رسانههای ضدانقلاب در خارج) چند ماه قبل مجبور شد برای ردگمکنی، گزارشی را درباره ایراناینترنشنال، با عنوان «روزگار سیاه مزدوری» منتشر کند.
حالا در اتفاقی مشکوک، فایل پخت و پز شده زیر نظر یک مهره امنیتی، برای انتشار به شبکهای سپرده شده بود، که برچسب «مزدوری» بر پیشانی داشت. بهراستی آشنا و ظریف را با شبکه انگلیسی سعودی بدنام چه مناسبت؟!
ظریف وادار به انتحار شد اما
سلیمانی «مرد محبوب میدان» میماند
هدف از انتشار مصاحبه بهظاهر محرمانه ظریف چه بوده؟ تشکیک در عقلانیت سیاست خارجی نظام؟ زدن سردار سلیمانی و منطق مقاومت؟ دادن تنفس مصنوعی به مدیریت غربگرا که بهخاطر بیکفایتی، مورد اعتراض افکار عمومی است؟ انحراف اذهان از عملکرد خسارتبار این جماعت در دو حوزه دیپلماسی و مدیریت اقتصادی؟ شوک دادن به افکار عمومی و تغییر زمین بازی به نفع طیف نشان شده غرب، در آستانه انتخابات؟ عمق بخشیدن به شکافهای سیاسی و دامنزدن به دو قطبی انحرافی «مذاکره- مقاومت» و «دیپلماسی- میدان» برای تضعیف «ایران قدرتمند»؟
آنچه مسلم است، آقای ظریف در این بازی شوم در آستانه انتخابات، مثل یک مُهره پیاده، قربانی بازی مشترک «اتاق عملیات رسانهای دشمن» و «مدیریت اشرافی نگران از قضاوت افکار عمومی» شده است؛ ماههاست در توهم او مبنی بر اینکه بازیگری مستقل و موثر است، میدمند و با او بازی میکنند. البته انتحار، آخرین نقشی است که به مهره سوخته تحمیل میشود، ولو نخواهد.
آقای ظریف مشخصا در این مصاحبه به شهید سلیمانی و نظام جفا کرده و به همین علت، سوژه دست دشمنان برای تولید شوک و انحراف افکار عمومی شده است. او اما نخواسته و ندانسته، با چند جمله، تیر خلاص به پروژه ایجاد دوگانه «مذاکره- مقاومت» زده است؛ آنجا که اعتراف میکند همین «مرد میدان»ی که او را برنمیتابد، بهخاطر رزمندگی و مقاومتش، قهرمان ملت ایران شده است.
👇👇👇
این جملات ظریف را که اعتراف به قضاوت نهایی مردم است، باید بارها و با دقت خواند: «قبل از شهادت شهید سلیمانی در تمامی نظرسنجیهایی که ما داشتیم، از سال ۹۶ تا ۹۹؛ محبوبیت من از ۹۰ آمد روی ۶۰ درصد و محبوبیت شهید سلیمانی رفت روی ۹۰ درصد. مردم ما قهرمان بودن در منطقه را میپسندند. ما هم نوکر مردم و هم نوکر آنچه میپسندند هستیم. من برای شهید سلیمانی گریه کردم».
اگر زنجیره درزدهنده فایل صوتی، با استفاده از ادبیات مسموم آقای ظریف قصد داشته منطق مقاومت را پیش چشم مردم لکهدار کند، این اعتراف ظریف، تار تنیده توسط شبکه عنکبوتی را از هم میدرد.
سردار سلیمانی با وجود همه تهمتها و جفاهایی که نثارش شد، بهخاطر مرد میدان بودن، حتی قبل از شهادتش، محبوب ۹۰ درصد ملت ایران بود؛ تا چه رسد به پس از شهادتش. آیا حسادت موجب شد آقای ظریف، به سیمای تابناک آن قهرمان ملی که پشتوانه او در بسیاری از مصافهای دیپلماتیک بود، خاک بپاشد و پنجه بکشد؟ یا بهخاطر مشورت مسموم گاندوها مرتکب این خودزنی بیسابقه شد.
ظریف کاش تا دیر نشده، از روح بلند شهید و ملت نجیب ایران بهخاطر جفایی که مرتکب شد، عذرخواهی کند بلکه از بار جفایش کاسته شود.
.
شبکه رسّام- رمضانپور
♦️کدام شبکه در تهیه وارسال فایل صوتی مغرضانه به لندن نقش داشت؟ استارت کار توسط آشنا (مشاور روحانی)، سعیدلیلاز و محمدقوچانی (همکار دفتر روحانی)، تحت عنوان پروژه تاریخ شفاهی زده شد.
🔹لیلاز بازداشتی آشوب88 است. خاتمی پس از آزادی او به ملاقاتش رفت. حسین رسّام (عضو بازداشتی سفارت انگلیس) در دادگاه گفت "در 5سال، 130نفر و طي يک سال اخير 50 نفر را جذب کردم. از طريق آنها اطلاعات مورد نياز را کسب مي کردم. عطريانفر، ليلاز و شمسالواعظين مرتبطين مهم من بودند".
♦️ رسام جزو هدایت کنندگان ایران اینترنشنال است؛ شبکه انگلیسی-سعودی که مصاحبه علیه سردار سلیمانی را منتشر کرد. این شبکه به جای BBC جور ماموریتهای زرد مثل پوشش میتینگ منافقینو مصاحبه با سرکرده الاحوازیه پس از جنایت در اهواز را کشیده است. سردبیر شبکه رمضانپور، معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی است.
🔹روزنامه اعتماد (تامینکننده کادر رسانههای ضدانقلاب) چندماه قبل، گزارش «روزگار سیاه مزدوری» را درباره ایران اینترنشنال منتشر کرد. فرآورده آشنا، ظریف ولیلاز چقدر مسموم بود که به کار این شبکه آمد؟ فایل چگونه دست تیم "رسام- رمضانپور" رسید؟
@IMANI_mohammad
.
عملیات ضد امنیتی MI6 ؛
نقش ویژه شبکه رسّام- رمضانپور
♦️کدام شبکه در تهیه فایل صوتی مغرضانه و انتقال آن به شبکه ضد ایرانی در لندن نقش آفرینی کرده است؟ پاسخ دقیق این سوال پس از پیگیری مراجع امنیتی و قضایی روشن خواهد. آنچه فعلا معلوم است، نقش آشنا (مشاور امنیتی روحانی)، سعید لیلاز و محمد قوچانی (همکار دفتر روحانی)، تحت عنوان پروژه تاریخ شفاهی دولت است.
🔹لیلاز که اکنون عضو شورای مرکزی کارگزاران است، جزو بازداشتی های آشوب نیابتی 88 بود. خاتمی پس از آزادی لیلاز از زندان، به ملاقات وی رفت. حسین رسّام (عضو و رابط سفارت انگلیس) که جزو بازداشتی های آشوب 88 بود، در دادگاه اعلام کرد ":
♦️"من در طول 5 سال اخير، 130نفر و طي يک سال اخير 50 نفر را جذب سفارت کردم و از طريق قرارهاي ملاقات که با آنها در رستورانها و کافيشاپها مي گذاشتم، اطلاعات مورد نياز را کسب مي کردم. کساني چون عطريانفر، #ليلاز و شمسالواعظين مرتبطين مهم من بودند. ما همچنين از طريق بخش صدور، ويزا اقدام به جمعآوري اطلاعات و ارتباطگيري با افراد مستعد مي کرديم".
🔹حسین رسام، اکنون جزو هدایت کنندگان و تحلیل گران شبکه ایران اینترنشنال است؛ شبکه انگلیسی- سعودی که اولین بار، فایل مثلا محرمانه مصاحبه تیم آشنا با ظریف را علیه سردار سلیمانی و سیاست خارجی ایران منتشر کرد.
♦️این شبکه بدنام، با بودجه رژیم سعودی و تحت مدیریت سرویس MI6 انگلیس راه اندازی شده، تا شبکه دولتی BBC مجبور نباشد جور ماموریت های زرد مانند پوشش زنده میتینگ سازمان تروریستی منافقین، یا مصاحبه با سرکرده گروهک الاحوازیه بلافاصله پس از جنایت تروریستی در اهواز را بکشد.
🔹سردبیر وطنفروش شبکه، که نامش می تواند از حلقه تدارک و انتقال فایل صوتی تهیه شده در زیرمجموعه ریاستجمهوری رازگشایی کند، «علیاصغر رمضانپور» است: معاون وزیر ارشاد در دولت خاتمی و سردبیر روزنامه زنجیرهای آفتاب امروز.
♦️رسواییهای ناشی از ائتلاف «فراریان اصلاحطلب» با «سلطنتطلبان و تروریستها» در این شبکه بدنام به حدی بود که روزنامه زنجیرهای اعتماد (یکی از تامینکنندگان کادر رسانههای ضدانقلاب در خارج) چند ماه قبل مجبور شد برای ردگمکنی، گزارشی را با عنوان «روزگار سیاه مزدوری» درباره ایراناینترنشنال منتشر کند.
🔹اگر گردانندگان ایران اینترنشنال، روزگار سیاه مزدوری را سپری می کنند، آشنا و ظریف و لیلاز، مشترکا کدام خوراک سمی را پخت و پز کرده اند که به کار این شبکه آمده؟ و اصلا مهمات عملیات روانی، چگونه دست تیم "رسام- رمضانپور" در لندن رسیده است؟!
♦️گاندوها تا کجا در مدیریت غربگرایان رخنه کرده اند که انگل وار، ته مانده حیثیت آنها را هم می مکند و با آنها معامله مهره های سوخته را می کنند؟ آشنا و ظریف و لیلاز را با شبکه انگلیسی- سعودی چه مناسبت؟!
@IMANI_mohammad
.
شبکه رسّام- رمضانپور
♦️کدام شبکه در تهیه وارسال فایل صوتی مغرضانه به لندن نقش داشت؟ استارت کار توسط آشنا (مشاور روحانی)، سعیدلیلاز و محمدقوچانی (همکار دفتر روحانی)، تحت عنوان پروژه تاریخ شفاهی زده شد.
🔹لیلاز بازداشتی آشوب88 است. خاتمی پس از آزادی او به ملاقاتش رفت. حسین رسّام (عضو بازداشتی سفارت انگلیس) در دادگاه گفت "در 5سال، 130نفر و طي يک سال اخير 50 نفر را جذب کردم. از طريق آنها اطلاعات مورد نياز را کسب مي کردم. عطريانفر، ليلاز و شمسالواعظين مرتبطين مهم من بودند".
♦️ رسام جزو هدایت کنندگان ایران اینترنشنال است؛ شبکه انگلیسی-سعودی که مصاحبه علیه سردار سلیمانی را منتشر کرد. این شبکه به جای BBC جور ماموریتهای زرد مثل پوشش میتینگ منافقینو مصاحبه با سرکرده الاحوازیه پس از جنایت در اهواز را کشیده است. سردبیر شبکه رمضانپور، معاون وزیر ارشاد دولت خاتمی است.
🔹روزنامه اعتماد (تامینکننده کادر رسانههای ضدانقلاب) چندماه قبل، گزارش «روزگار سیاه مزدوری» را درباره ایران اینترنشنال منتشر کرد. فرآورده آشنا، ظریف ولیلاز چقدر مسموم بود که به کار این شبکه آمد؟ فایل چگونه دست تیم "رسام- رمضانپور" رسید؟
@IMANI_mohammad
.
روزگار سیاه مزدوری
♦️روزنامه زنجیرهای اعتماد (یکی از تامینکنندگان کادر رسانههای ضدانقلاب در خارج) چند ماه قبل مجبور شد برای ردگمکنی، گزارشی را با عنوان «روزگار سیاه مزدوری» درباره ایراناینترنشنال منتشر کند.
🔹اگر گردانندگان ایران اینترنشنال، روزگار سیاه مزدوری را سپری می کنند، آشنا و ظریف و لیلاز، مشترکا کدام خوراک سمی را پخت و پز کرده اند که به کار این شبکه آمده؟ و این خوراک، چگونه دست تیم "رسام- رمضانپور" در لندن رسیده است؟!
@IMANI_mohammad
گاندو، گربه نیست!
♦️تا می آیی #گاندو را فراموش کنی، یا اصلا می خواهی بگویی ان شاء الله گربه است و گاندو دروغ است و خود را به خواب بزنی، چند گاندو چنان موسیقی انکر الاصواتی می نوازند که خوابزدگان را هم بیدار می کند.
🔹با گله گاندوها طرفیم؛ و آنها که به چریدن در مرتع گلّه داران گاندو خو کرده اند.
@IMANI_mohammad
حق با ظریف است؛ این هم اسناد!
♦️بیایید با خوش بینی به اظهارات آقای ظریف در مصاحبه (محرمانه) با "مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری" نگاه کنیم. این طور تصور کنیم که او نکاتی را برای ثبت در تاریخ گفته. یا مثلا آسیب شناسی کرده که چرا برجام اجرا نشد؟ خب ایرادش چیست؟ می شود این تلقی را راستی آزمایی هم کرد. اما چگونه؟!
🔹بنده خدا حق داشته خب! دیده روسیه در اجرای برجام کارشکنی می کند و نمی گذارد تحریم ها برداشته شود، علیه روسیه حرف زده! دیده روس ها در برجام، وعده برداشتن 700 تحریم را داده اند؛ اما دولت "اوبامایُف" شان (!)، تحریم های ویزا و آیسا و سیسادا را اعمال کرده و "ترامپُف" شان هم 1500 تحریم جدید اعمال کرده است(!)
♦️کسی که دو سال مذاکره کرده، و وعده تعلیق تحریم ها را در ازای واگذاری انبوه امتیازات خریده، با دیدن این همه عهدشکنی، شاکی می شود خب! حق دارد به روس ها بد و بیراه بگوید و پوتین و لاوروف شان را بنوازد!
🔹اصلا روس ها بودند که حمله ویروسی "استاکس نت"را علیه تاسیاست نطنز ترتیب دادند، دانشمندان هسته ای ما را ترور کردند، و مرتکب خباثت "تحریم های فلج کننده" و "فشار حداکثری" شدند(!)
♦️همان ها، شرکت ها را در صورت تجارت با ایران، تهدید به مجازات می کنند و می گویند می خواهند بدون برداشتن تحریم ها، دوباره به برجامی برگردند که زیر پا گذاشتند! اصلا دولت اوبامایُف در روسیه بود که روحانی و ظریف را سنگ روی یخ کرد و به نامزد آنها برای تصدی نمایندگی ایران در مقر سازمان ملل در مسکو (!) ویزا نداد.
🔹روس ها بودند که در سفر ظریف به "مونیخ گراد" (!) از دادن یک باک بنزین به هواپیمای او خودداری کردند. آنها بودند که نگذاشتند ایرانی ها حتی بیست ماه پس از برجام، در "لندن گراد" (!) یک حساب بانکی باز کنند و ظریف شاکی شد!
♦️روس ها بودند که همیشه گفتند گزینه نظامی علیه ایران روی میز است(!) آنها فتنه داعش را در سوریه و عراق عَلَم کردند و حمایت اطلاعاتی و نظامی و لجستیک نبه عمل آوردند. روس ها بودند که سردار سلیمانی را در فرودگاه بغداد ترور کردند(!)
🔹اصلا سلیمانی مقصر بود که با نابودی داعش، جنگ نیابتی را مغلوبه کرد و موجب شد دولت اوبامایُف در مسکو ترش کند و زیر برجام بزند! او مقصر بود که دستکش مخملی روی دست چدنی را باور نکرد و آن قدر کف میدان، مقاومت به خرج داد که نقشه برجام 2 و 3 اوبامایُف روس (!) به بن بست خورد...
♦️حالا از فضای این طنز تلخ خارج شویم و یک سوال جدی از آقای ظریف و تیم پخت و پز کننده مصاحبه بپرسیم: برای ثبت تاریخ یا آسیب شناسی روند دیپلماسی مصاحبه می کردید که علیه سردار سلیمانی، برنامه موشکی، راهبرد منطقه ای نظام و همچنین علیه روسیه حرف زدید؟ مرحبا!
🔹ما ساده دلیم و می پذیریم؛ اما به شرط پاسخ به یک سوال مهم: در این هفت ساعت روایت تاریخ و آسیب شناسی، مجالی نبود که چند ثانیه هم از آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان، به عنوان طراحان تله برجام و ناقضان حقوق ایران انتقاد کنید تا شنونده باور کند بیطرفید و غرض و مرضی ندارید؟!
♦️هدف همچنان، فراموشاندن خیانت های آمریکا و بی کفایتی مدیریت غربگراست. رضوان خدا نثار بنیانگذار حکیم انقلاب (ره) باد که فرمود:
🔹"نباید فراموش کنیم که در جنگ با آمریکا هستیم. ما در جنگ با آمریکا و تفالههای آمریکا (هستیم)، این تفالههایی که قالب زدند خودشان را و ما غفلت کردیم، الان هم هستند. باید هر یک از اینها را شناسایی کنید و به دادگاهها معرفی کنید، ننشینید که باز یک جایی را آتش بزنند. اینها میخواهند خرابی کنند. کار ندارند به این که کی کشته بشود و کی از بین برود... خط این بود که اصلاً آمریکا منسی [فراموش] بشود. یک دسته شوروی را طرح میکردند تا آمریکا منسی بشود... خط این بود که این قضیه مرگ بر آمریکا منسی بشود".
@IMANI_mohammad
عمق این نفوذ تا کجاست ؟
حجم خسارت ها چقدر است؟
🔹آقای روحانی امروز گفت "در جامعه ما هر روز دشمنان یک داستانی میسرایند و میخواهند وحدت ما را بهم بزنند، ماجرای پخش نوار صوتی محرمانه توسط کثیفترین شبکهای که سراسرش ضد ایران و اسلام است؛ شبکهای که پولش را عربستان میدهد و راست و دروغ را به هم میبافند. الان دوران عصبانیت اسراییل و ارتجاع منطقه است؛ چون مسیری که پیش بینی کرده بودند، بهم خورد. این نوار یک هفته پیش هم می شده منتشر شود. ولی درست در زمانی که وین در مسیر موفقیت است منتشر شده. مطالبی که در این فایل بیان شده برخی از آنها نظرات دولت نیست".
♦️اولا چرا وزیر خارجه، به خود اجازه داده حرف هایی بزند که به اذعان آقای روحانی "ضد وحدت" بوده و دستمایه عملیات دشمن قرار گرفته؟ ثانیا چرا "مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری" که توسط "مشاور امنیتی" آقای روحانی اداره می شود، چنین فرآورده مسمومی را تولید کرده؟
🔹ثالثا چرا مصاحبه "درز" داده شد؟ آیا مرکز تحت مدیریت کسی که سال ها "معاون وزیر اطلاعات" در دولت اصلاحات بوده، بقالی است که بشود از دخلش دزدی کرد؟
♦️رابعا آقای روحانی مایل است عملیات ضد امنیتی را به اسرائیل و عربستان نسبت دهد. ما نمی دانیم چرا؟ اما سرویس های این دو رژیم، غالبا هماهنگ با سرویس های جاسوسی انگلیس و آمریکا عمل می کنند. و در موضوع اخیر هم، سر جمع ماجرا پای میز مذاکره، به نفع آمریکا و انگلیس تمام می شود.
♦️اما گمانه آقای روحانی، افتضاح بزرگ تری را تداعی می کند. این که موساد و استخبارات سعودی هم، به "عمق" مرکز تحت مدیریت مشاور ارشد آقای روحانی که قرار بوده سفارش او برای مصاحبه "محرمانه" با دولتمردان را عملیاتی کند، نفوذ داشته اند.
🔹حجم و گستره و عمق "کوه یخ نفوذ" که بعضا در ماجرای نفوذ و جاسوسی جیسون رضائیان، عبد الرسول دری اصفهانی و محمد علی شعبانی، شبکه آمد نیوز (زم) و ... هم، کشف شده، چه قدر و تا کجاست؟
♦️تا دفتر آقای آشنا؟ تا دفتر آقای ظریف؟ و یا دفتر آقای روحانی؟ حجم وطن فروشی و خسارت های پنهان ناشی از این نفوذ، که یک قلم آن، تنظیم و اجرای نامتوازن (زیان بار) برجام می باشد، چه قدر است؟ نقش این نفوذ، در ترور شهیدان سلیمانی و فخری زاده و خرابکاری نطنز چیست؟ اصلا این حجم خسارت، قابل جبران است؟
🔹خامسا، آقای طریف همین امروز با وقاحت، خیانت خود را توجیه کرده است. البته آقای روحانی حتما ضربه این اظهارات به امنیت و منافع ملی و به ویژه حیثیت دولت را دیده کرده، که امروز گفته؛ "مطالبی که در این فایل بیان شده برخی از آنها نظرات دولت نیست".
♦️او از مقبولیت زیر هفت درصدی دولت خود خبر دارد. همچنین می داند که ملت ما عاشق سردار شهید سلیمانی، به عنوان قهرمان پیروز و پاکباخته ملی است. می داند که زدن قهرمانی ملی در تراز شهید سلیمانی و کارنامه اش، چه قدر ضارب را منفور ملت ایران می کند.
🔹روحانی می داند که مردم، ترور شخصیت ملی شهید سلیمانی را در تراز جنایت تیم ترامپ و پمپئو، بلکه جنایتکارانه تر از آن تلقی می کنند. بنابراین - ولو در لفظ- با موضع جفاکارانه و بی صداقت ظریف فاصله گذاری کرده است
♦️اما مردم و نخبگان ما اکنون پس از تهیه و درز و انتشار فایل صوتی، نگرانند که ظریف، با نگرش دشمن پسندی که داشته، در هشت سال وزارت، چه قدر به منافع و امنیت ملی در "میدان دیپلماسی" خسارت زده و کجاهای دیگر، مدافعان امنیت ملی از پشت شلیک کرده است؟ این دغدغه، حتما باید از سوی مجلس، دستگاه قضایی و شورای عای امنیت ملی رسیدگی شود.
@IMANI_mohammad
.
🔹خیال کردند دست قلم شده حاج قاسم، از دار دنیا کوتاه است، بنابراین نقشه کشیدند تا این بار، شخصیت و خدمات او را ترور کنند. خیال کردند با این کار، جمهوری اسلامی و منطق انقلابی مقاومت را زمین می زنند. خیال کردند این، یک تیر و چند نشان است.
♦️اما دست قلم شده علمدار مقاومت -همان دست بزن او- همچنان کار می کند. قدرتمند تر از قبل هم کار می کند. قهرمان مظلوم داستان ما، که می خواستند با فایل صوتی مسموم، دوباره ترورش کنند، تا همین جای داستان هم، پرده از سیمای نفاق "مدیریت بی کفایت و غربگرا" کنار زده است.
🔹شاید در گذر زمان معلوم شود نقش غربگرایان، در تشجیع دشمن به ترور سردار -بلکه دادن گرای ترور او- چه بوده است؟ اما او تا بود، به اعتبار ساده زیستی و پاکبازی و تدبیر و درایت و شجاعت و انقلابیگری پیروزش، آینه دقّ "اشرافیت لیبرال، بی کفایت و مغرور" بود.
♦️حالا هم که بر حسب ظاهر نیست، دو چندان نقش آفرینی می کند. او حالا از شخص، تبدیل به "شخصیت"، "مکتب" و "تراز مدیریتی" برای سنجش مدیران شده و محبوب تر از قبل از شهادت، مردم را راهنمایی و مشت خیانتکاران را به اراده خودشان باز می کند. این مکر الهی است با منافقینی که بخواهند با خدا و خلق خدا خدعه کنند.
🔹راست گفت کریس مورفی، سناتور آمریکایی که یک روز پس از ترور سردار سلیمانی به CNN گفت «ژنرال سلیمانی به عنوان یک شهید، می تواند برای آمریکا به مراتب خطرناکتر باشد. سؤالی که باید از خود بپرسیم این است که او زمانی که زنده بود، خطرناک تر بود یا الان که کشته شده؟".
♦️همین حکم درباره غربگرایان خائن به وطن هم صدق می کند.
@IMANI_mohammad
وقتی روحانی از "مرد میدان" می گوید
🔹روحانی: "شاید برخیها فراموش کرده باشند روزهایی بود که هیچکس جرئت نمیکرد به میدان داعش برود. برخی یادشان نیست که نه تنها کربلا و نجف و حرمت حرم اهل بیت (س) در خطر بود، حتی خود بغداد هم در خطر بود و کسی جرئت نمیکرد از منطقه سبز بغداد خارج شود. کسی که راه افتاد و نیمههای شب تنها به عتبات، بغداد و شمال عراق رفت و توطئه صهیونیستها و آمریکا را در منطقه خنثی کرد، سردار سلیمانی بود".
♦️صادق خرازی "معاون وزیر خارجه دولت اصلاحات) در کلابهاوس: "در روزهایی که روحانی رئیس جمهور منتخب بود و هنوز مستقر نشده بود، در جلسه ای نزد رهبر انقلاب صحبتهایی در مخالفت با حضور ایران در سوریه کرد. رهبر انقلاب در جواب فرمودند: شما حالا از راه برس، کمی با مسائل از نزدیک آشنا بشو بعد نظر بده".
@IMANI_mohammad
چند ملاحظه درباره فضای انتخابات
🔹واقعی ترین مسئله انتخابات، "تمدید و تداوم مدیریت دولت فعلی، یا تغییر آن؟" است. متاسفانه هنوز، آن چنان که باید، خسارت های دولت "برجام و دیگر هیچ"، تبیین نشده و حال آن که فقط بالای دویست میلییارد دلار، خسارت کاهش صادرات کشور (در اثر کانالیزه و زمینگیر شدن با برجام) بوده است؛ خسارت های امنیتی و سیاسی و دیپلماتیک به کنار.
♦️این که اقتصاد ما در این دوره هفت- هشت رتبه در اقتصاد جهانی پسرفت داشت، هنوز خوب توضیح داده نشده. و این که اقتصاد ایران قبل از دولت فعلی، به مراتب وضع بهتری داشته، درست بازگو نشده. باید از فعالان اقتصادی کمک گرفت تا بگویند اوضاع اقتصادی و تولید و اشتغال در هشت سال قبل -با همه دشواری هایش- چگونه بود و در این دوره چگونه به قهقرا رفت؟
🔹مردم را باید به دو واقعیت ارجاع داد، یکی کارنامه خدمات نیرو ها و نهاد های انقلابی در هفت هشت سال اخیر، در حالی که امکانات چندانی در اختیارشان نبود؛ و دوم بیان قوت های دولت نهم و دهم، در مقایسه با دولت فعلی؛ و ضمنا آسیب شناسی، ضعف ها و انحرافات دولت دهم.
♦️نکته بعدی، این است که بازی تیم منتقد، نمی تواند بی تفاوت نسبت به بازی حریف باشد. حریف در سال 96، بازی با چند یار کمکی در کنار روحانی را پیش برد. و اکنون هم سعی دارد با مهره های بیشتری -برای فضا سازی، ترور شخصیت، انحراف اذهان و فرار از پاسخگویی- استفاده کند. البته نگران تعدد نامزد ها هم هستند؛
🔹بنابراین جبهه "منتقدانِ ائتلاف حاکم بر دولت"، نمی تواند از همین ابتدا، یک نامزد را به میدان بفرستد تا حریف، او را سیبل کند. منطقی تر این است که چهره های متعدد (البته با یک طراحی مشترک) به میدان تبیین و مطالبه بیایند و سپس، به وحدت نامزد برسند.
♦️ضمنا باید "حمایت" یا "فاصله گذاری" نامزد های جبهه مقابل با "دولت مستقر" -با همه بی کفایتی هایش- را تبدیل به مسئله افکار عمومی کرد. مدت هاست اصلاح طلبان، فتیله نقد دولت را پایین کشیده اند؛ چون به ضررشان است.
🔹آنها خود را تضمین وعده های روحانی دانسته و او را تایید و تَکرار کرده اند. اگر دولت موفق است، آنها باید جهانگیری و نه هیچ کس دیگر را نامزد کنند. و اگر به احترام نظر مردم، دولت روحانی را ناموفق و بی کفایت می دانند، باید قبل از هر چیز، همین را علنا اعلام و عذرخواهی کنند. مقبولیت دولت روحانی اکنون زیر هفت درصد است.
♦️چاره کار، (شب) قدر دانستن این چند هفته باقی مانده تا انتخابات، و عملیات هوشمندانه جبهه ای در وضعیت آفندی است. این البته به معنای تولید هیجان صرف و رادیکال کردن فضا نیست. به مفهوم روشنگری و تبیین، برای فرو نشاندن غبار ها و جا یابی متهمان وضع موجود، در جایگاه واقعی شان است.
🔹ضمنا برای افزایش درست مشارکت که نیاز همیشگی نظام مردمی است، باید #امید_آفرینی کرد؛ بی آن که وعده های دروغ و ناشدنی داد . صداقت با مردم در آسیب شناسی وضع موجود و تزریق امید راستین ضمن بیان ظرفیت های موجود، سرمایه ای بزرگ است. این میسر نمی شود، مگر این که به موازات نقد مدیریت مستقر در دولت، کارنامه خدمات نیروهای خدمتگزار و انقلابی در عرصه های مختلف، تصویر سازی و بازخوانی مجدد شود.
♦️انتخابات در گذشته هم، امر بسیط و تک متغیری نبود؛ تا چه رسد به اکنون که به واسطه نقش آفرینی وعملیات ناتوی فرهنگی- اطلاعاتی در حوزه عملیات روانی و رسانه ای، چند برابر پیچیده تر شده است. انتخابات همچنان که جشن ملی است، مواجهه با نفوذ طلبی دشمن در جنگ سیاسی و رسانه ای هم هست و این، بسیج ملی می خواهد. مردم اگر دست درازی دشمن را بشناسند، خود در برابر تهاجم سینه سپر می کنند.
🔹هر جنگی، قرارگاه و سازمان رزم خود را می طلبد که بتواند به نیروها آرایش بدهد ؛ تقسیم کار بکند، دیدبانی و اطلاعات- عملیات داشته باشد. این قرارگاه سیاسی را باید تدارک و تقویت کرد.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
مسیر پیروزی: تابلو های راهنما
🔹هر گروه و امتی، ولو غیر مومن، به قدر تلاش خود، بهره دنیایی می برد و این سنت الهی است. "كُلًّا نُمِدُّ هَٰؤُلَاءِ وَهَٰؤُلَاءِ مِنْ عَطَاءِ رَبِّكَ ۚ وَمَا كَانَ عَطَاءُ رَبِّكَ مَحْظُورًا. و ما به هر دو فرقه (از دنیا طلبان و آخرت طلبان) به لطف پروردگارت مدد خواهیم داد، که لطف و عطای پروردگار تو از هیچکس دریغ نخواهد شد".
♦️وقتی در تبعیت از سنت های الهی کم می گذاریم- که اهتمام به هدایت و بسیج و همراهی مردم، و نیز تدبیر، تلاش، همدلی و هم افزایی و اتحاد و الفت، و مجاهدت و ایثار و تنازل و گذشت جزو ارکان آن است- طبیعی است، ناکامی سراغ جبهه مومن به پروردگار بیاید.
🔹اما ضمنا خداوند وعده فرموده "و من يتق الله يجعل له مخرجا و يرزقه من حيث لا يحتسب و من يتوكل علي الله فهو حسبه ان الله با امره قد جعل الله لكل شيئا قدرا". خداوند، هم برای هر چیزی اندازه و مقدار و کارکردی قرار داده که بی اعتنایی به آن ناکامی به بار می آورد؛ و هم؛ وعده کرده برای اهل تقوا راه خرج از بن بست های خود ساخته را فراهم سازد و "من حیث لا یحتسب" روزی دهد.
♦️و نیز وعده فرموده "الَّذِينَ كَفَرُوا وَصَدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمَالَهُمْ. وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَآمَنُوا بِمَا نُزِّلَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَهُوَ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ ۙ كَفَّرَ عَنْهُمْ سَيِّئَاتِهِمْ وَأَصْلَحَ بَالَهُمْ". وعده فرموده، به شرط ایمان و عمل صالح، عیب ها و ضعف های مومنان را بپوشاند و نابسامانی های شان را به سامان و صلاح برساند.
🔹اگر نیروهای انقلابی از برخی عارضه های مزمن در دو دهه اخیر خارج شوند و هم پوشانی و هم افزایی داشته باشند - که شرط اول آن، روحیه تقوا و تواضع و توبه دسته جمعی از رفتار های قبیله ای و شخصیت زده است- قطعا خداوند برکت می دهد. و گرنه با مشکل دو دستگی و چند صدایی حتی در صورت پیروی زی های سیاسی و انتخاباتی، رو به رو خواهند شد. چنان که پس از مجلس هفتم و هشتم و دولت نهم رو به رو شدند.
♦️متاسفانه برخی عمل زدگی های به دور از تقوا، و خلوص طلبی ها و فاصله گذاری ها و استغنا های به دور از تقوا + شیطنت و تفرقه افکنی دشمن موجب شد سرعت موفقیت ها در دهه پیشرفت و عدالت (با وجود توفیقات خیره کننده) کند شود؛ و حال آن که رزمندگان مقاومت در همین دهه، با جان فشانی به پیروزی های منطقه ای خود ادامه دادند. کار آنها سخت تر بود یا کار سیاسیون ما؟!
🔹ان شاء الله با مدد گرفتن از روح بلند شهید سلیمانی و همرزمان شان و همت بلندی که داشتند، ما هم بتوانیم به تکلیف خود عمل کنیم؛ که اگر چنین شد، هر اتفاقی بیفتد، پیروز هستیم. این خاطره، از استاد رحیمپور ازغدی شنیدنی است که از شب "عملیات پیروز" والفجر 8 نقل میکند؛ شهید مزرجی به شهید شوشتری گفت:
♦️«امشب اگر عراقیها ما را نزنند، کوسه ها میزنند. اگر هیچ کدام نزنند، لای سیم خاردار و تله های انفجاری گیر میکنیم. با محاسبات مادی، امشب نمی توانیم از آب رد بشویم. من امشب وارد آب میشوم تا به امام در جماران خبر بدهند که #آقا_بچه_ها_به_عشق_تو_زدند_به_خط. دیگر مهم نیست آن طرف خط برسیم یا نرسیم. وظیفه ما وارد آب شدن است، بیرون آمدن دیگر در اختیار و وظیفه ما نیست؛ آن اش با خداست. خدای آن طرف اروند، خدای این طرف اروند است. اگر کسی این طرف قلبش آرام است، آن طرف می ترسد، توحیدش مشکل دارد».
@IMANI_mohammad
.
جای خالی مسئولیت پذیری و انصاف
🔹از لوازم انتقاد مشروع، "انصاف" و "مسئولیت پذیری" است. اگر در تشخیص و تحلیل به خطا رفتید و آن تحلیل، خسارت هایی را به دنبال داشت، قبل از هر چیز باید مسئولیت پذیر باشید.
♦️سیاست های غلط دولت روحانی به شهادت کارنامه خود، بالا ترین و اصلی ترین سهم را در زمینه تولید فقر داشت.
🔹تعطیلی اقتصاد به امید برجام، ترویج رانت، ترویج مدیریت اشرافی ، هشت برابر کردن تورم، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) که در سال های 84 تا 90 در حال کاهش بود، دهن کجی به طبقات فرودست و خدمات مدیریت قبلی (مانند مسکن مهر) بدون ارائه جایگزین بهتر، و تباه کردن فرصت های همدلی با اصرار بر فربه کردن دوقطبی های جعلی، کارنامه دولتی است که برخی خواص، روی کار آمدن آن را "بهترین تقدیر و مصلحت" نامیدند! https://b2n.ir/r25402
♦️این طیف از خواص، آدرس های نادرست و ناروا به مردم دادند و عملا کارمند ستاد های انتخاباتی مدیریت اشرافی غربگرا شدند؛ بی انصافی است که آنها همیشه از جمهوری اسلامی طلبکار باشند، اما یک بار صادقانه به مردم نگویند در پیچیدن برخی نسخه های سمی، اشتباه کردند.
🔹و بی انصافانه تر، آن است که هر جا هم ژست ندامت گرفتند، به جای انتساب خطا به خود، طوری حرف زدند که انقلاب و نظام متهم گردد و زبان دشمنان دراز شود!
@IMANI_mohammad
"ما می توانیم" شرط دارد؛
جاده پیروزی، آسفالته نیست
🔹پیروزی، فقط به شرط چینش صحیح ارکان، در دسترس است. «ما میتوانیم»، اگر از سر هیجان صِرف و بدون تدارک باشد، یا از ابتدا موهوم است و یا گوینده آن در میانه راه جا میزند. «ما میتوانیم»، شدنی است اگر که مبتنی بر چینش درست اسباب باشد.
♦️رهبر انقلاب مرداد 1381 در دیدار با جمعی از دستاندرکاران روزنامه کیهان فرمودند «ما خلاف جریان حرکت نمیکنیم. ولو قاتلکم الذین کفروا لَوَلّوا الادبار ثم لایجدون ولیّاً و لا نصیراً. کفار اگر در قضیه حدیبیه با شما مبارزه و مقاتله میکردند، آنها شکست میخوردند. دنبال این میگوید سنتالله التی قدخلت من قبل. حالا چی سنت است؛ هر جا که جنگ حق و باطل باشد، سنت این است که حق پیروز بشود؟ نه! در جنگ احد که شکست خوردند، در جای دیگر مثل حُنین آن جور شد... سنت خدا این است که حق وقتی بر ارکان خودش، ارکان صحیح خودش، قرار میگیرد، حتما باید پیروز بشود بدون تردید... #مجاهدت_همان_ترتیب_ارکان_صحیح_است، مجاهدت همهجانبه».
🔹ایشان 29 خرداد 91 در دیدار مسئولان نظام یادآور شدند «پیروزی، بدون مجاهدت، بدون حرکت، بدون خطرپذیری، امکان ندارد. خدای متعال وعده پیروزىِ بدون حرکت به هیچ کس نداده است. صِرف مؤمن بودن هم کافی نیست؛ مجاهدت لازم است، صبر لازم است.»
♦️مقتدای حکیم انقلاب همچنین 11 مرداد 95 خطاب به مردم متذکر شدند «وقتی معاهدهای که دلهای مؤمن با خدا بستهاند صادقانه باشد، کارها پیش خواهد رفت؛ همه مشکلات برطرف خواهد شد. البتّه زندگی موانع دارد، مشکلات دارد، هیچ جادّه آسفالتهای در مقابل هیچ ملّتی نیست؛ باید راه را با همّت خودشان هموار کنند. ملّتهایی که به اوج معنویّت و مدنیّت و رفاه و سعادت رسیدند، اینجوری حرکت کردند».
🔹ایشان، 25 فروردین 1378 در دیدار فرماندهان ارتش، با انتقاد از سهلاندیشی فرمودند «هر حقیقتی دشمنانی دارد. آن کسی که انتظار دارد در جاده آسفالته زندگی، بدون هیچ دستانداز و بدون هیچ معارض و خطر حرکت کند، انسان سادهلوحی است که بالاخره هم با سر خواهد غلتید و از پا درخواهد آمد. جاده زندگی، جاده دشواری است؛ جاده پُرپیچ و خمی است. با هر قدم نزدیکتر شدن به اهداف والا، مشکلات و خطرهای تازهای؛ بعضی بزرگتر از مشکلات قبل وجود دارد. لذا راه زندگی، راه بیدردسری نیست؛ توقّع بیدردسری نباید داشت... کسی که در میدان جنگ دچار هزیمت میشود، قبلاً در درون خود دچار هزیمت شده است. اگر در درون خود دچار هزیمت نشویم، در بیرون هیچ دشمنی نمیتواند ما را منهزم کند».
@IMANI_mohammad
.
♦️آقای نتانیاهو! به جای شرارت در گوشه و کنار دنیا، مراقب جان آدم های بدبختی باش که با توهم ارض موعود یهود، و به قیمت بی خانمان کردن ملت فلسطین، در سرزمین های اشغالی جمع کردید.
🔹در جریان سقوط پل در جریان یک مراسم متعلق به صهیونیست ها، ۵۰ نفر کشته و ۴۰۰ نفر زخمی شدند.
@IMANI_mohammad
لاف گفتمانی و شاهکار تورم ۶۹۰ درصدی
🔹عباس آخوندی گفته است: "دولت دوازدهم، فاقد گفتمان نظری بود؛ روشش اعتدالی بود، اما گفتمان نداشت. از اول هم نظریه جدی در دولت وجود نداشت. چون نظریه جدی نبود، تسلیم شد. علت خروج من از دولت هم همین بود".
♦️وی از سال۹۲ تا۹۷ در دولت یازدهم و دوازدهم، وزیر راه و شهرسازی بود. اما بنابر ادعای خودش، در این پنج سال از روحانی نپرسیده که گفتمان دولت چیست؟ و غیر از نفی و تخریب دیگران، دنبال کدام اهداف و آرمان ها هستید تا مطابق آن، برنامه داشته باشید! پنج سال در دولت فاقد گفتمان، مدیریت کرده است!
🔹اما باید از او پرسید گفتمان شخص شما در وزارت راه و شهر سازی چه بود؟ واجد کدام ایده و برنامه بودید که به خود حق دادید وزیر شوید؟ غیر از تمسخر ایده دولت قبلی (مسکن مهر) که توانست ده میلیون نفر از اقشار پایین و متوسط را صاحب خانه کند و از رنج مستاجری برهاند، کدام هنر را داشتید؟
♦️اگر ادعای "مسکن اجتماعی" را مطرح کردید، چرا بعد از پنج سال وزارت، حتی یک واحد از آن را نساختید و تحویل ندادید؟ یا حتی یک ماکت از این ایده ارائه نکردید؟!
🔹دولت روحانی به لحاظ بومی (اسلامی - ایرانی) فاقد گفتمان بود؛ یعنی سر ناسازگاری با گفتمان بومی داشت. تنها نظریه و گفتمانش، بستن با کدخدا بود و این شبه گفتمان، طبیعی بود که به بادی بند باشد. معلوم بود آنهایی که بن سلمان ها را با همه کرنش و تعظیم شان، "گاو شیرده" حساب می کنند، حرمت بیشتری برای "تسلیم طلبان" ایرانی قائل نباشند.
♦️آقای آخوندی به عنوان یکی از چند وزیر صدها میلیاردی دولت روحانی، هرگز توضیح نداده که ثروت انبوه را از کجا و با کدام زحمت به دست آورده است؟ کدام نظریه و گفتمان می توانست برخی مدیران بی کفایت اما پر ادعا را با وجود ایراد خسارت های بزرگ به معیشت مردم، به اشرافیت کذایی برساند؟ اصلا اشرافیت باد دماغی و امتیاز طلب، گفتمان می خواهد چه کار؟
🔹مسکن در دولت روحانی، تورم ۶۹۰ درصدی (تقریبا هفت برابری) را تجربه کرد! و به نظر می رسد آقای آخوندی به عنوان متهم اول این فاجعه، جای نظریه در کردن و ادای آدم های باسواد را در آوردن، در مراجع ذی صلاح توضیح دهد که چگونه توانست این معامله تباه را با زندگی مردم کند؟ دولت اگر چه گفتمان نداشت، اما تا توانست قبیله همراه خود را به قیمت تنگ کردن عرصه معیشت بر مردم فربه کرد.
@IMANI_mohammad
.
خون دل و طعن حسود
♦️مرد میدان کجا و نا مردمی های مدعی دیپلماسی کجا؟! یکی، مزد پنجاه سال مجاهدتش، شده همین پیکر پاره پاره. و دیگری، برای کار نکرده و خسارتِ به بار آورده، صد سکه پاداش گرفته!
🔹حالا همین آقا ادعا می کند دیپلماسی، هزینه میدان شد و حال آن که اعتراف دارد: «قبل از شهادت شهید سلیمانی در تمامی نظرسنجیهایی که ما داشتیم، از سال ۹۶ تا ۹۹؛ محبوبیت من از ۹۰ آمد روی ۶۰ درصد و محبوبیت شهید سلیمانی رفت روی ۹۰ درصد. مردم ما قهرمان بودن در منطقه را میپسندند».
♦️اگر واقعیت این است، پس شما چه کاره اید که مرد میدان را متهم کنید؟! و ناکامی های ناشی از کج فهمی خود را پای مرد میدان بنویسید؟
🔹"از لعل تو گر یابم، انگشتری زنهار- صد ملک سلیمانم، در زیر نگین باشد/ غمناک نباید بود، از طعن حسود ای دل- شاید که چو وابینی، خیر تو در این باشد/ هر کو نکند فهمی زین کلک خیال انگیز- نقشش به حرام اَر خود، صورتگر چین باشد/ جام می و خون دل، هر یک به کسی دادند- در دایره قسمت، اوضاع چنین باشد".
@IMANI_mohammad
پنج معیار برای ارزیابی مذاکرات وین
♦️مذاکرات وین، همچنان مبهم و غبار آلود است. چند موضوع مهم در اینجا وجود دارد:1) کدام تحریم ها باید برداشته شود؟ 2) تحریم ها لغو می شود، یا دوباره در بازی کلمات، نام "تعلیق" را "برداشتن تحریم" می گذارند؟ 3) "یکجا" لغو می شود، یا مشمول مرور زمان می گردد؟ 4) "تضمین های لازم" گرفته می شود یا به امضای طرف مقابل بسنده می کنند؟ 5) تکلیف راستی آزمایی چه می شود؟
🔹آقای عراقچی دیشب گفت: "ب راساس توافقاتی که تا الان صوت گرفته، همه تحریمهای موضوعی و بخشی مانند بخش انرژی (نفت و گاز)، بانکی، خودرو و بنادر باید #برداشته_شود. با خارج شدن اکثریت نهادها و افراد از لیست تحریم، هم موافقت شده، اما دیگرانی هنوز به دلایل مختلف در فهرست هستند و لیست بلند بالایی است".
♦️تیم ما برای رسیدن به برجام، دو سال مذاکره کرد؛ اما شش سال بعد را مشغول مذاکره و عرق ریختن برای گرفتن همان حقوق حداقلی ایران در توافق بوده است! این، عبرت بزرگی است.
🔹این تیم، مشغول مذاکره برای برداشتن تحریم هایی است که بنابر اعلام چند باره آقای روحانی در فروردین و خرداد و تیر 94، همه آنها باید در دی ماه همان سال، یکجا لغو می شد؛ و هرگز نشد!
♦️فارغ از عملکرد دولت ترامپ، دولت اوباما هم به انواع ترفند ها، تعهداتش را زیر پا گذاشت؛ و تحریم های غیر هسته ای را هم به اجرا گذاشت که عملا انتفاع ایران از توافق را به "تقریبا هیچ" رساند. تحریم ها ویزا، آیسا، سیسادا و کاتسا، رگبار تحریم های دولتین آمریکا و کنگره علیه ایران است.
🔹اکنون موضوع حیاتی این است که آیا دولت، به "لغو یکباره همه تحریم ها، به شکل قابل راستی آزمایی و پایدار" به عنوان شرط بازگشت به تعهدات پایبند است -که دست کم سه تا شش ماه زمان می برد- یا اولویتش، تکرار صحنه آرایی زمستان 94 با "تاریخ مصرف" کوتاه انتخاباتی است؟
♦️انتخابات مجلس دهم، قرار بود 7 اسفند 94 برگزار شود. تعهدات ایران، ظرف دو ماه، تا دی ماه 94 اجرایی شد و تازه "روز اجرای توافق" رسید. سفر های نمایشی هیئت های تجاری خارجی آغاز شد؛ چند قرار داد و تفاهم نامه امضا، و در باغ سبز های بسیاری نشان داده شد.
🔹طبق تصویر سازی ها، به نظر می رسید 150 میلیارد دلار پول بلوکه شده، به همراه 200 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی، وارد کشور خواهد شد! قرارداد خرید 200 هواپیما و...! اما 98 درصد این تصویر ها، دروغ بود. ائتلاف مدعیان اعتدال و اصلاحات با این دوپینگ تبلیغاتی و به قیمت فروش منافع ملی، اکثریت مجلس را قبضه کرد.
♦️مطابق عبرت های موجود، تنها قول و قراری معتبر است که؛ همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی -با هر برچسبی- را یکجا لغو کند، تضمین معتبر داشته باشد و راستی آزمایی شود. در غیر این صورت، کشور درست فردای انتخابات (28 خرداد)، گرفتار عهد شکنی و تشدید فشار ها خواهند شد.
@IMANI_mohammad
.
♦️دولت در نشست فروردین 97، قیمت دلار را 4200 تومان تعیین کرد و این در حالی بود که رئیس وقت بانک مرکزی مخالف این قیمت بود.
🔹بلافاصله پس از تصمیم بی پایه دولت که از سوی جهانگیری اعلام شد، نشریات اصلاح طلب، جهانگیری را سوپرمنی تصویر کردند که در حال پایین کشاندن دلار است ! او هم خوشش آمد و هیچ نگفت.
♦️اما سه سال بعد، آقای جهانگیری، توپ تعیین قیمت را زمین سران قوا می اندازد! اولا قیمت گذاری نرخ ارز، چه ارتباطی به نشست سران قوا دارد. ثانیا، آقای جهانگیری باید پاسخ دهد که آیا سران قوا به دولت گفتند 18 میلیارد دلار ذخیره ارزی به علاوه شصت تن طلا را ظرف دو ماه حراج و نابود کند؟!
@IMANI_mohammad