.
آدرس دروغ تنش زدایی؛
اروپا دنبال تنش افکنی بود
🔹مواضع دو هفته اخیر رئیسجمهور و وزیر امور خارجه در قبال تهدیدهای رژیم صهیونیستی، بهجا و قابل تقدیر بوده است. تأکید بر مجازات رژیم تروریست صهیونیستی و حمایت قاطع از مقاومت لبنان و غزه ، موجب همافزایی درست دیپلماسی و میدان است.
🔻پیش از آن که عملیات وعده صادق ۲ اتفاق بیفتد، هم آقای پزشکیان و هم آقای ظریف خبر دادند که مقامات غربی در تماسها و پیغامهای خود به طرف ایرانی دروغ گفتهاند.
🔹پیغامها این بود که ایران فعلاً از مجازات اسرائیل (به خاطر ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران) دست نگه دارد تا طرف غربی هم، اسرائیل را به پذیرش آتشبس در غزه مجاب کند.
🔻اما برعکس این وعده، ناگهان خبر آمد که سفیر ایران در بیروت، به همراه چند صد شهروند لبنانی، با خرابکاری و بمبگذاری پیجری ترور شده است؛ پس از آن هم ترور فرماندهان حزبالله و سیدحسن نصرالله با بمبهای آمریکایی اتفاق افتاد و «سردار نیلفروشان» هم در کنار سید مقاومت به شهادت رسید.
🔹از اینجا ورق برگشت. این جنایات تروریستی، نقطه پایان بر دو ماه خویشتنداری ایران بود و بیش از ۱۸۰ موشک نقطهزن در کمتر از نیم ساعت، مراکز مهم رژیم صهیونیستی را مورد هدف قرار دادند.
🔻بازنمایی انسجام و اقتدار ملی در میدان دیپلماسی، از سوی رئیسجمهور محترم و وزیر محترم امور خارجه که با سفر رئیس مجلس به بیروت تکمیل شد، نه تنها اسرائیل را مستأصل کرد، بلکه پشتوانه محکمی برای نیروهای مقاومت به ویژه حزبالله و زدن ضربات منحصربهفرد در حیفا و تلآویو بود.
🔹آنچه در این میان مهم است، رو شدن دست آمریکا به ویژه دموکراتها از یکطرف، و دست اروپاییها از طرف دیگر است. معلوم شد برخلاف گزاره قالبی غربگرایان مبنی بر این که آمریکا جدا از اسرائیل، دموکراتها متفاوت از جمهوریخواهان، و اروپا جدا از آمریکاست، آنها در دشمنی راهبردی با ملتهای منطقه یکی هستند و از هیچ همپشتی با جنایتکاران دریغ نمیکنند.
🔻همچنین معلوم شد «تله تنش» و «تله جنگ» دروغ است و آنچه واقعیت دارد خود جنگ است که از سوی غرب مدیریت میشود.
🔹معلوم شد نه فقط آمریکا بلکه حتی برخی دولتهای اروپایی هم برخلاف تبلیغات رسانهای، هیچ پرهیزی از تنش ندارند، الّا آنجا که طرف مقابل برخورد مقتدرانهای نشان بدهد و تنش، برای غربیها نصرفد (در موارد متعدد طی چند دهه گذشته، قدرتنمایی ایران، موجب عقبنشینی غرب پس از یک دوره تنشآفرینی شده است).
🔻آخرینبار، طرف اروپایی پریروز ماهیت واقعی خود را با تحریم شرکتهای هواپیمایی ایران نشان داد. آنها اگر آنگونه که غربگرایان القا می کردند، کمترین اعتباری به تنشزدایی قائل بودند، نباید وسط بحران بزرگ منطقه، به خصومت دیگری متوسل میشدند.
🔹این خباثت آمیخته با درماندگی، در حالی است که برخی محافل غربگرا ظرف چند ماه گذشته، مدعی تنشزدایی (یکطرفه) با غرب از طریق اروپا و مذاکره و زمینهسازی برای توافق جدید شده بودند.
🔻این جماعت وقیح، از کیسه خلیفه میبخشیدند و مدعی بودند که برجام منقضی شده و دیگر نباید حقوق پایمالشده ایران در آن توافق، یا خسارتهای وارده به کشورمان در اثر اجرای یکطرفه تعهدات را مطالبه کرد، بلکه باید با چشمپوشی از آن حقوق و خسارات، باب مذاکره را باز کرد؛ اما چون دولت آمریکا درگیر انتخابات است و مجال مذاکره ندارد، باید مذاکره را با تروئیکای اروپایی سر گرفت و بهترین وقت هم به بهانه سفر رئیسجمهور به نیویورک است.
🔹براستی مذاکره یا حتی توافق با «اروپای فاقد اراده در برجام، ناتوان در برابر دیکتههای آمریکا و همراه با تحریمهای پسابرجامی کاخ سفید»، دقیقاً چه ارزشی میتواند داشته باشد و حال آن که آنها حتی آداب دیپلماتیک درباره تبریک انتخاب رئیس دولت جدید در کشورها را هم رعایت نکردند.
🔻سه هفته پس از خبرسازی بیپشتوانه درباره سوغاتیهای بینظیر نیویورک و امکان مذاکره و توافق، تحریم شرکتهای هواپیمایی ایران نشان داد که تصور مذاکره و توافق با عهدشکنان اروپایی، سرابی بیش نیست و طرف غربی، به مذاکره صرفاً به چشم عملیات فریب برای فرصتسوزی مینگرد و تصورش این است که میتواند طرف ایرانی را چه در حوزه دیپلماسی، چه در میدان نظامی و چه در زمینه تدابیر درونزا و بروننگر اقتصادی از جنس کارهای درخشانی که در دولت شهید رئیسی اتفاق افتاد و به رشد بالای ۵ درصد منتهی شد، معطل بگذارد.
🔹اکنون به نظر میرسد همگان بهتر به عمق رهنمود مهم رهبر انقلاب در دیدار با اعضای دولت چهاردهم پی برده باشند که فرمودند:
«به دشمن امید نبندیم؛ برای برنامههایمان منتظر موافقت دشمنان و کسانی که با ما [دشمنند نباشیم]؛ این منافات ندارد با اینکه آدم با همان دشمن در یک جایی تعامل هم بکند؛ مانعی ندارد؛ اما امید به او نبندید، اعتماد به دشمن نداشته باشید.».
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
یحیی آمده که بماند
🔻تاریخ، نقطه نیست و در یک حادثه متوقف نمی ماند، روند است. فراز و فرود و انحطاط دارد، اما در تلاطم حوادث، رها نیست.
🔹یحیی سنوار فرمانده دلاور حماس، تا کنون به روایت صهیونیست ها چند بار کشته شده. او دیروز در حالی که نه بیرون غزه بود و نه در تونل های زیر زمینی، رودرو با نظامیان صهیونیست تا مرز شهادت جنگید.
🔻چرا باید مادری فلسطینی، نام یحیی -پیامبری از پیامبران بنی اسرائیل- را روی فرزندش بگذارد؟ مگر یحیای پیامبر تمام نشد؛ آیا سر او را نبریدند و به آن زن فاجره و فاحشه هدیه نبردند؟!
🔹حضرت یحیی (ع) پیامبر و پیامبر زاده است. همسر حضرت زکریا (ع) نازا بود و حضرت در سن کهنسالی، امیدی به صاحب فرزند شدن نداشت: «وَ زَكَرِيَّا إِذْ نادى رَبَّهُ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ. و زكريا را (به ياد آور) در آن هنگام كه پروردگارش را خواند: پروردگار من! مرا تنها مگذار (و فرزند برومندي به من عطا كن)».
🔻دعای زکریا اجابت شد و بشارت ولادت فرزند از جانب خداوند آمد، با نامی برگزیده در ملکوت: "اَنَّ اللَّهَ یُبَشِّرُکَ بِیَحْیی مُصَدِّقاً بِکَلِمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ سَیِّداً وَ حَصُوراً وَ نَبِیًّا مِنَ الصَّالِحِینَ. خداوند تو را به يحيى بشارت مىدهد؛ كه كلمه خدا (مسيح) را تصديق مىكند؛ و رهبر خواهد بود؛ و از هوسهاى سركش بركنار، و پيامبرى از صالحان است».
🔹چنان باورنکردنی بود که حضرت زکریا را به شگفتی انداخت: «قالَ رَبِّ اَنَّی یَکُونُ لِی غُلامٌ وَ قَدْ بَلَغَنِیَ الْکِبَرُ وَ امْرَاَتِی عاقِرٌ قالَ کَذلِکَ اللَّهُ یَفْعَلُ ما یَشاءُ. گفت: پروردگارا! چگونه ممكن است پسرى براى من باشد، در حالى كه پيرى به سراغ من آمده، و همسرم نازا است؟! فرمود: خداوند این چنین، هر كارى را بخواهد انجام مىدهد.».
🔻نام یحیی، از ملکوت آمده، با این تقدیر محتوم که راهبر باشد؛ ولو آن که سر او بریده شود. از امام سجاد (ع) روایت شده: «ما در سفر کربلا همراه امام حسین (ع) بیرون آمدیم، امام در هر منزلی که نزول میفرمود، و یا از آن کوچ میکرد، از یحیی (ع) و شهامت او یاد میکرد و میفرمود:
🔹«إنَّ مِن هَوانِ الدنيا على اللّه تعالى أنَّ رَأسَ يحيى بنِ زكريّا اُهدِيَ إلى بَغِيٍّ مِن بَغايا بني إسرائيلَ. از پستی و بیارزشی دنیا نزد خداوند همین بس که سر یحیی بن زکریا را به عنوان هدیه به سوی فرد ستمگر و بیعفتی از ستمگران و بیعفتهای بنیاسرائیل هدیه بردند».
🔻یحیی یعنی زنده کننده و زندگی بخش. چرا باید مادری فلسطینی نام یحیی را روی فرزند خود بگذارد؟ و فرزند چرا باید شیفته علی بن ابیطالب (ع) و حسین بن علی (ع) شود؟
🔹مگر نه اینکه امویان و بنی عباس، تمام قساوت و فریب و تحریف را به کار بستند تا از امامان جانشین پیامبر (ص)، نه جسم و جانی باقی بماند و نه نام و نشانی؟!
🔻زمام تاریخ پر تلاطم بشر، دست کیست که پس از ۱۴ قرن، فرماندهانی در تراز یحیی سنوار در فلسطین -آنجا که آوردگاه مصاف جبهه حق با جبهه شیطان است- پدیدار می شود و او با صدای رسا، مقتدای خود را امیر مومنان و امام حسین (علیهما السلام) معرفی می کند؟
🔹مگر در جهان اسلام نگفته بودند (نعوذ بالله) حسین بن علی خارجی (خروج کننده) بود و یزید، خلیفه مسلمین، که حسین را کُشت؟! حقیقت منکوب شده از کجا به یحیی سنوار رسید، هر چه گواراتر در جان وی نشست، و از او، فرماندهی نستوه ساخت؟!
🔻روزنامه وال استریت ژورنال، از پیامها و نامههای یحیی سنوار در غزه به رهبران حماس برای خبر داده و نوشته است: "در کل پیغامها ایستادگی و ایمان موج میزند. در بخشی از نامه یحیی سنوار آمده است: «باید در مسیری که شروع کردهایم پیش برویم .. یا بگذار کربلای جدیدی رخ دهد».
🔹سنوار نه یک بار بلکه بارها با ادبیات مختلف، دم از کربلا زده و گفته بود: "سازش و مذاکره در کار نیست، یا پیروز می شویم یا کربلا رخ می دهد؛ والسلام".
🔻باید پا را از افق محدود مادیت فراتر گذاشت و تامل کرد: مُراد خداوند از معجزه ولادت و شهادت یحیی چه بوده است؟ چرا یحیی را در کهنسالی زکریا به او هدیه کرد اما در همان حال، شهادتی آن چنان مظلومانه و متاثر کننده را برای حضرت یحیی مقدر فرمود؟
🔹چرا امام حسین (ع) بارها از یحیای پیامبر یاد کرد؟ چگونه نام یحیی را بر فرزند فلسطینی گذاشتند و او با سر و جان، پیرو پاکباخته و نستوه حضرت سید الشهدا (ع شد؟!
🔻یحیی مردنی نیست، آمده تا بماند و در جهنم سوزان مادی، نجات دهنده باشد. یحیی، بشارت عیسی را با خود داشت و مسیح، بشارت پیامبر آخر الزمان را. سرنوشت دنیا بر این قرار گرفته که مسیح (ع) در رکاب منجی قائم (عج) بیاید؛ با سپاهی از شهیدان. نه، شهید نمی میرد، زندگی می سازد.
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
درباره عملیات قیصریه
🔹حمله موفق پهپادی حزب الله به خانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی در قیصریه (حد فاصل حیفا و نتانیا)، هر چند که عنوان شده نتانیاهو هنگام اصابت در آنجا حضور نداشته، از ابعاد مختلف بسیار مهم است.
۱) ارتش رژیم صهیونیستی به ناکامی سامانه های دفاعی خود در رهگیری این پهپاد تهاجمی اعتراف کرد. پهپاد حزب الله پس از ۷۰ کیلومتر پرواز و ضمن جا گذاشتن سامانه های راداری و پدافندی به هدف اصابت کرد؛ همان گونه که مجریان عملیات در اتاق فرمان، هدایت می کردند.
🔻در این باره رادیو ارتش اسرائیل می گوید: "دستگاه های امنیتی، رسیدن پهپاد به قیساریه (قیصریه) را یک شکست امنیتی بسیار خطرناک می دانند و تحقیقات درباره مشکلات امنیتی که موجب شد پهپاد به خانه نتانیاهو برسد، آغاز کرده اند".
۲) این شکست اطلاعاتی و پدافندی اسرائیل، سویه مقابلی هم دارد و آن اِشراف اطلاعاتی و عملیاتی بسیار بالای حزب الله است. شناسایی دقیق و نقطه زنی دقیق، توانمندی بالای حزب الله را نشان می دهد.
🔻این موفقیت در کنار دو عملیات مهم قبلی، یکی هدف گرفتن منطقه امنیتی گالیلوت (موساد و امان) در تل آویو، و دومی، هدف قرار دادن مقر تیپ کماندویی گولانی و تار و مار کردن بیش از یکصد نظامی صهیونیست، از آمادگی بالای سازمان رزم حزب الله حکایت می کند.
۳) عملیات امروز در ادامه عملیات تار و مار کردن نیروهای گولانی، از بازیابی توان فرماندهی و عملیات تهاجمی حزب الله، پس از شوک سنگین فرماندهان ارشد این جنبش حکایت می کند.
🔻در شرایطی که تا چند روز پیش ادعا می شد ارتش اسرائیل، روحیه مقاومت را در هم شکسته و در حال پیشروی آسان در خاک لبنان است(!)، حزب الله هر روز بر عمق و دقت و شدت ضربات خود افزوده و از توانمندی های جدید رونمایی کرده است.
🔹روزنامه معاریو امروز هشدار داد: "این سومین بار در حدود یک هفته است که پهپاد شلیک شده از لبنان، موفق میشود به عمق اسرائیل برسد".
۴) روند تحولات از حیث راهبردی، توجه رصدگران را به خود جلب کرده است، چنان که کارشناس شبکه العربی می گوید: "حمله پهپادی به منزل نتانیاهو آغاز مرحلهای جدید از جنگ حزبالله و اسرائیل است".
🔻در همین حال خبرنگار بی بی سی که اجازه یافته به تل آویو سفر کند، درباره "توان اطلاعاتی حزبالله نسبت به مکانهای مهم و استراتژیک اسرائیل" اذعان کرد:
🔹"حمله پهپادی حزبالله به یکی از اقامتگاههای نتانیاهو در قیصریه ، بسیاری را در اسرائیل نگران کرده است. این حمله نشان میدهد که حزبالله، اطلاعاتی از مکانهای مهم و استراتژیک اسرائیل دارد و پهپادهایش این توانایی را دارند که از سیستم دفاع هوایی عبور، و به هدف اصابت کنند".
۵) ناحوم بارنیاع تحلیلگر روزنامه یدیعوت آحارانوت با اشاره به تلفات اخیر تیپ گولانی نوشت: "به علت تلفات روزانه ارتش، کمبود منابع و تکیه شدید به مهمات آمریکایی، مسئله پایان دادن به جنگ، از حمایت گسترده در سطح فرماندهان ارشد ارتش برخوردار است".
@IMANI_mohammad
🔹امیر مومنان علیه السلام فرمودند: «خالِطُوا النّاسَ مُخالَطَةً إن مُتُّم مَعَها بَکَوا عَلَیکُم، وَ إن عِشتُم حَنُّوا إلَیکُم؛
🔻با مردم آنچنان معاشرت کنید که اگر مُردید برای شما اشک بریزند، و اگر زنده ماندید، با اشتیاق به سوی شما آیند.
🔹حاج سید احمد امیر موسوی(ره) از جمله بندگان خوب خدا بود؛ مردمدار، دلسوز، مهربان، خوش خلق، دست و دلباز، رقیق القلب، و دوستدار اهل بیت علیهم السلام.
🔻او پس از تحمل سال ها رنج بیماری، دیروز دعوت پروردگار را لبیک گفت و امروز پیکرش، در آغوش خاک آرمید.
🔹مزید منت است، اگر امشب برای پدر همسر اینجانب، نماز لیله الدفن اقامه کنید.
💢 کیفیت اقامه نماز شب اول قبر
🔻رکعت اول : بعد از سوره حمد ، آیة الکرسی
🔻رکعت دوم : بعد از سوره حمد ، ده مرتبه سوره قدر
🔹ذکر بعد از پایان نماز :
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمدٍ وَ آلِ مُحمدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ سید احمد، ابن سید امان الله.
@IMANI_mohammad
.
حالا نوبت ماست؛
از تهدید، فرصت ساختن
🔻رژیم صهیونیستی پس از سه هفته رجزخوانی درباره حمله بی رحمانه و ویرانگر، تقریبا هیچ غلطی نتوانست بکند، اما مطلقا نباید این گستاخی را عادی سازی کرد.
🔹اولین و عمیق ترین تاثیر هر اقدام نظامی را باید در وضعیت افکار عمومی طرف مقابل دید. اگر مردم نترسیدند و جا نخوردند، شکست بزرگی برای حریف رقم می خورد و این، دقیقا همان اتفاقی است که در پی حمله دیشب صهیونیست ها (و پشت آنها آمریکا) اتفاق افتاد.
🔻این، درست بر عکس رُعبی است که موشکباران چند پایگاه نظامی و امنیتی اسرائیل از سوی ایران، در دل صهیونیست ها انداخت. ویدئوهای مربوط به هر دو حمله، در دسترس عموم و کاملا قابل مقایسه است.
🔹در عین حال، درست است که اقدام صهیونیست ها بسیار دور از ارزش عملیاتی راهبردی است، اما باید توجه داشت که نفس گستاخی دشمن و تعرض به حریم کشورمان و همچنین شهادت چند نفر از نیروهای ارتش، مهم است و باید پاسخی بسیار دردناک تر از دو عملیات قبلی به دشمن داده شود.
🔻پدافند هیچ کشور و دولتی، کامل نیست. این را می توان در جنگ اوکراین و روسیه، جنگ غزه و لبنان با رژیم صهیونیستی، و یا موشکباران پایگاه آمریکایی عین الاسد مشاهده کرد. بنابراین، حتما باید سامانه های پدافندی را دائما ارتقا داد، اما موثرترین پدافند، آفند و تهاجم است.
🔹تهاجم از دو مسیر: یکی ضربات از دور با تسلیحات دوربرد، و دیگری ضربات از نزدیک در مجاورت مرزهای (جعلی) رژیم صهیونیستی بلکه در عمق آن. ترکیبی از ضربات آفندی دور و نزدیک، موثرترین سامانه برای پدافند است.
🔻تقویت اضلاع جبهه مقاومت در لبنان و فلسطین و یمن و عراق و سوریه و نواختن ضربات پیاپی از این طریق، همان قدر مهم است که سرعت بخشیدن به عملیات تصاعد یافته وعده صادق ۳.
🔹در سه هفته پس از عملیات وعده صادق ۲، با وجود هارت و هورت بسیار تند مقامات صهیونیست، کسی در ایران نترسید و قافیه را نباخت. اما اخبار مربوط به دوره انتظار صهیونیست ها در دو عملیات انتقامی ایران (فروردین ماه و مهر ماه) نشان داد که آنها هر بار وحشت مهلکی را تجربه کرده اند و این بار باید، هراس دردناک تری را تجربه کنند
🔻عملیات این بار ایران طبیعتا باید با خسارات و تلفات بیشتری نزد رژیم صهیونیستی همراه باشد و در عین حال نباید برای رژیم عادی شود. ضرورت دارد که عملیات متنوع تر، بدیع تر و غافلگیرانه تری طراحی شود و خواب و خوراک را از چشم مقامات صهیونیست بگیرد. سگ هار فقط با ضربت قاطع و دردناک سر جای خود می نشیند.
🔹ما در متن یک جنگ گسترده قرار داریم. جنگ نه بامداد امروز آغاز شد و نه پایان می پذیرد. وقار و آرامش ستودنی مردم ما، اسباب تحقیر دشمن است. در عین حال بسیار ضرورت دارد که مختصات جنگ جاری و ابعاد و ملاحظات آن، بیشتر برای افکار عمومی بیان شود و آمادگی عمومی افزایش یابد.
🔻نهایتا این که باید به سخن حکیمانه شهید سلیمانی به چشم راهبرد نگاه کرد: «من با تجربه میگویم میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.».
🔹تهدید دشمن، اگر آماده و عازم و قاطع باشیم، فرصت بزرگی برای ماست، بعون الله تعالی. این را دفاع مقدس ۸ ساله به ما آموخت و کشور را صد برابر قوی تر از قبل کرد.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
🔹امیر مومنان علیه السلام فرمودند: «خالِطُوا النّاسَ مُخالَطَةً إن مُتُّم مَعَها بَکَوا عَلَیکُم، وَ
.
💢 مراسم یادبود مرحوم حاج سید احمد امیر موسوی، فردا یکشنبه از ساعت ۱۴ تا ۱۵/۳۰ دقیقه در مسجد نور، واقع در میدان فاطمی برگزار می شود.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
امروز کجا و جنگ دیروز؟!
🔻دشمن را نه باید دست کم گرفت و نه مبهوت و مقهور او شد. کوچکی یا وسعت روح است، که به تقلای دشمن در جنگ، ابهت می دهد، یا آن را مقهور خود می کند.
🔹نباید از ضربه متقابل جا خورد یا جزع و فزع کرد. زد و خورد، ویژگی پنجه افکندن با اشرار است. دشمن شرور، محاسبه غلطی کرده و باید با ضربت حساب شده و قاطع، دستگاه محاسبات او را به هم ریخت.
🔻امروز اصلا قابل مقایسه با چند دهه قبل نیست. ما در آغاز جنگ تحمیلی صدام (بخوانید غرب و شرق) امکانات چندانی برای دفاع یا ضربه زدن نداشتیم.
🔹روز آغاز جنگ (ساعت ۲ بعد از ظهر دوشنبه، ۳۱ شهریور ۱۳۵۹)، پنج فروند هواپیمای متجاوز بر فراز فرودگاه مهرآباد ظاهر شدند؛ بدون هیچ مانعی، ارتفاع را کم کردند، بمبهای خود را ریختند و باز گشتند، بی آنکه هیچ پدافندی در کار باشد.
🔻چند روز بعد هم، فرماندهان نظامی گزارش دادند که به خاطر فقدان قطعات، نیروی هوایی به زودی مطلقا زمینگیر می شود و تمام!
🔹گزارش کارشناسی را محضر امام (ره) بردند: "هواپیماهای جنگی مان تا حداکثر مثلاً ۱۵- ۱۶ روز دیگر دوام دارد و آخرین هواپیمای مان که هواپیمای سی ۱۳۰ است و ترابری است، تا ۳۰ روز و ۳۳ روز دیگر بیشتر دوام ندارد. بعدش، دیگر ما مطلقاً هواپیما نداریم".
🔹آیت الله خامنه ای با ذکر این خاطره نقل می کنند:
🔻"امام نگاهی کردند، گفتند - حالا نقل به مضمون می کنم، عین عبارت ایشان یادم نیست؛ احتمالاً جایی عین عبارات ایشان را نوشته باشم - این حرفها چیست! شما بگوئید بروند بجنگند، خدا می رساند، درست می کند، هیچ طور نمی شود...
🔻این، توکل به خداست؛ این، صدق وعده خداست. وقتی خدای متعال با تأکید فراوان و چند جانبه می فرماید: و لینصرنّ الله من ینصره. بیگ مان، بی تردید، حتماً و یقیناً خدای متعال نصرت می کند، یاری می کند کسانی را که او را، یعنی دین او را یاری کنند - وقتی خدا این را می گوید - من و شما هم می دانیم که داریم از دین خدا حمایت می کنیم، یارىِ دین خدا می کنیم. بنابراین، خاطر جمع باشید که خدا نصرت خواهد کرد.
🔻بعد از آغاز جنگ تحمیلی هم دهها بار - حالا اگر ریزهایش را بخواهیم حساب کنیم، بیش از این حرفها شاید بشود گفت؛ هزارها بار، اما حالا آن رقم های درشت را آدم بخواهد حساب کند - ما نصرت الهی را دیدیم".
🔹همان روزهای مهیب که ارتش دشمن در حال پیشروی در عمق خاک ایران بود و همه نگران، امام (ره) با ایمانی مستحکم فرمود: "دیوانه ای آمده و سنگی انداخته و رفته. نگران نباشید".
🔻آن روز، تمام غرب و ارتجاع عرب، به علاوه شرق (شوروی) پشت ارتش صدام بودند و سازمان رزم ایران، کاملا از هم پاشیده بود. تجهیزات و تسلیحات اهدایی آمریکا و شوروی و انگلیس و فرانسه و آلمان، به علاوه ده ها میلیازد دلار کمک رژیم های مرتجع و نظامیان وارداتی از برخی کشورها و نقشه های ماهواره ای آمریکا، همگی در اختیار ارتش صدام بود و این طرف، ایران تقریبا هیچ حامی و متحدی نداشت.
🔹جنگ تحمیلی که از آن اِکراه داشتیم، ملت ما را مستحکم ساخت و ظرفیت های پایان ناشدنی جوانان را فراز آورد، تا از وضعیت فقدان فشنگ و آر پی جی و خمپاره، به تولید انواع پهپاد ها و موشک های دوربرد، نقطه زن و هیبت شکن برسیم. استقامت ما، طناب دار را بر گردن صدام انداخت.
🔻ما اگر ضربه ای از اسرائیل (بخوانید نوچه و گردنگیر آمریکا) خورده ایم، ضربات جبران ناپذیری هم زده ایم. امروز ما در داخل مرزهای خود نمی جنگیم، بلکه از جهات و ابعاد گوناگون، دست ما تا عمق سرزمین های اشغالی گشوده شده است.
🔹ما بازدارندگی آمریکای شرور و رژیم خبیث صهیونیستی را با قدرت تمام شکسته ایم، و این ضربت راهبردی، جبران ناپذیر است. از دشمن هم کم ضربه نخورده ایم، اما هر جا مومنانه و حکیمانه و شجاعانه استقامت ورزیدیم و جُنبیدیم، همان ضربات دشمن، مقدمه قدرتمندی بیشتر ما در مراحل بعدی شد.
🔻ضربات دشمن، منافذ و نقاط آسیب را به ما نشان داد، در موارد بسیاری ما را واکسینه کرد، و فرصت های شناختن و به فعلیت رساندن ظرفیت ها را در مسیر قدرت افزایی فراهم آورد.
🔹این، خاصیت مصاف جبهه ایمان با جبهه کفر و طاغوت و استکبار است. پس از این هم به شرط استقامت و مجاهدت، همین گونه خواهد بود، که در قرآن حکیم فرمود: "وَ لا تَهِنُوا وَ لا تَحْزَنُوا وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنینَ"؛ و: "إِنَّمَا ذَٰلِكُمُ الشَّيْطَانُ يُخَوِّفُ أَوْلِيَاءَهُ فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ".
🔻نیروهای نظامی کاربلد و قدرتمند ما پیش از این با قدرت اطلاعاتی و تهاجمی بسیار بالا و خیره کننده، منطقه امنیتی گالیلوت (محل استقرار موساد و اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی) و دو پایگاه نظامی رژیم را که از محافظت شده ترین نقاط دنیا محسوب می شدند، در هم کوبیدند و پس از این، ضربات دردناک تر و غیر قابل باورتری را خواهند نواخت، ان شاء الله.
@IMANI_mohammad
.
شرارت، زیر سر آمریکاست
اما به چین و روسیه حمله کنید!
🔹برخی مدعیان اصلاح طلبی، کار را از غربگرایی گذرانده و در حد مباشران و گماشتگان غرب رفتار می کنند.
🔹آنها درباره شرارت های رژیم صهیونیستی علیه ایران، حاضر نیستند نازک تر از گل به آمریکا بگویند و حال آن که آمریکا، پیمانکار و همدست شرارت های اسرائیل است؛ اما از آن طرف، به چین و روسیه حمله می کنند که کجا هستند و چرا از ایران دفاع نمی کنند؟
🔻روزنامه هم میهن، امروز تیتر زد: بررسی مواضع رسمی مسکو و چین پس از حمله اسرائیل به خاک ایران: چین و روسیه کجا هستند؟
🔻فاضل میبدی توییت زده: چرا روسیه، حمله اسرائیل را محکوم نکرد؟
🔻روزنامه شرق هم می نویسد: برای پایان دادن به حملات متقابل ایران و اسرائیل، باید با اروپا و امریکا مذاکره کرد. آمریکا تنها کشوری است که ممکن است بتواند بر خودسریهای اسرائیل لگام بزند. ایران باید هرچه زودتر تعاملات و کار با آمریکا و اروپا را شروع کند.
🔹اما واقعیت های صحنه سیاست چه می گوید؟ ما در حالی که با خصومت صد در صدی و فزاینده آمریکا و اروپا در ادوار مختلف رو به رو بوده ایم، توانستیم شراکت های اقتصادی و سیاسی با کشورهایی مانند چین و روسیه برقرار کنیم و از فشارهای غرب بکاهیم.
🔹در عین حال، هرگز برای امنیت و اقتدار خود، به امید هیچ کشوری ننشستیم و توانستیم موفقیت های بزرگی از جمله در حوزه دفاعی و نظامی به دست آوریم که حیرت شرق و غرب را برانگیخته است.
🔹در موضوع شرارت رژیم صهیونیستی و نقش آمریکا هم، ماجرا کاملا روشن است. آقای عراقچی وزیر امور خارجه، اخیرا تصریح کرد:
🔻"رژیم اسرائیل بدون آمریکا هیچ توانی در منطقه ندارد و آمریکا در تمام جنایتهایی که اسرائیل در منطقه از جمله در غزه و لبنان انجام داده شریک است. در عملیات اخیر نیز، مشارکت آمریکاییها کاملاً برای ما روشن است و حداقل آن این است یک کریدور فضایی در اختیار اسرائیل قرار دادهاند".
🔹صحنه دیشب شورای امنیت سازمان ملل هم فضا را کاملا روشن کرد. آقای ایروانی، نماینده کشورمان در این نشست گفت:
🔻آمریکا در تجاوزات رژیم صهیونیستی، شریک جرم است و عواقب آن را متحمل خواهد شد. این حمایت بی قید و شرط، رژیم صهیونیستی را وقیح تر کرده است. پاسخ ما به رژیم صهیونیستی کاملا منطبق با حقوق بینالملل خواهد بود.
💢اما مواضع چین، روسیه و آمریکا در نشست شورای امنیت:
🔹موضع نماینده روسیه :
🔻حملۀ اسرائیل به ایران، غیرمسئولانه بود. آمریکا نهتنها سعی نکرد آنها را منصرف کند، بلکه گفت که اسرائیل میتواند حمله کند. واشنگتن علاوه بر هماهنگی، اطلاعات هم در اختیار اسرائیل قرار داده است.
🔻ایران بهشکل بیسابقهای خویشتنداری پیشه کرده و کوشیده به اقدام غیرقابلِ پذیرشِ اسرائیل، با آرامش پاسخ دهد. اسرائیل با حمایتِ آمریکا جرئت میکند که کارهای فعلیاش را در منطقه ادامه دهد.
🔻اقدامات خصمانه اسرائیل علیه ایران باید متوقف شوند. از اسرائیل میخواهیم از اقدامات تحریکآمیز بیشتر خودداری کند؛ چراکه برایش عواقب خواهد داشت.
🔹موضع نماینده چین:
🔻ما هرگونه حمله به ایران را محکوم میکنیم
🔻ما با هرگونه اقدام تهاجمی که صلح و امنیت منطقه را تهدید کند، مخالف و بهشدت نگران تشدید تنشها و اقدامات اسرائیل هستیم
🔻برای حل تنش ها در خاورمیانه نیاز به آتش بس در غزه هستیم.
🔻برخی از طرف های شورای امنیت حاضر نیستند که همکاری کنند.
🔹اما موضع نماینده آمریکا:
🔻ما به حمایت خود از اسرائیل ادامه خواهیم داد و همیشه در کنار اسرائیل خواهیم بود.
🔻از ایران میخواهیم حملاتش به اسرائیل را متوقف کند. اسرائیل حق دارد در برابر اقدامات ایران از خودش دفاع کند و پاسخ متناسب بدهد
🔻سخنان حمایتآمیزِ نمایند روسیه از ایران بیارزش بود. حمایتِ روسیه از ایران باعث نمیشود که ارادۀ خود را از دست بدهیم. روسیه از ایران حمایت میکند تا در مقابل از حمایتِ ایران برخوردار باشد.
🔹چرا درست دیدن این صحنه روشن، برای برخی عناصر سیاسی دشوار است؟ ایراد، از فهم نادرست است، یا از سرسپردگی؟
▪️روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
هیل: ایران قادر است مطالبه مردمی انتقام از اسرائیل را عملی کند
🔹برخلاف فضاسازیهای مسموم برخی محافل غربگرا در ایران، نشریه کنگره آمریکا تاکید کرد هم مطالبه مردمی در داخل ایران برای اقدامات تلافیجویانه علیه اسرائیل قدرتمند است و هم ایران، از توانمندی ضربات قدرتمند برخوردار است.
🔻اخیرا روزنامه زنجیرهای شرق ضمن تحلیلی مدعی شد: «حمله اسرائیل نشان داد که ایران بار دیگر بر سر دوراهی جنگ و صلح قرار گرفته است. تصمیم مسئولان در اینکه گام در کدام مسیر خواهیم گذاشت، تعیینکننده خواهد بود و میتواند آینده کشور و مردم را برای سالها و حتی دههها رقم بزند... جنگ تمامعیار بیشک میتواند ایران را با مخاطرات عظیمی مواجه کند. امکانات اسرائیل به دلیل آمادگی آمریکا و چند کشور اروپایی برای ورود به جنگ نامحدود است».
🔻روزنامه غربگرای هممیهن نیز در نوشته مشابهی ادعا کرد: «ورود تدریجی ایران به جنگ مستقیم با دولتی دیگر راهبرد درستی نیست. در مقابل، شایسته است، ضمن اعلام اینکه محو اسرائیل هدف حکومت نبوده و نیست بلکه مثل گذشته دفاع از حقوق سرزمینی مردم فلسطین طبق نظر خودشان، در برابر دولت غاصب اسرائیل، هدف جمهوری است. ورود به جنگ مستقیم، خطقرمز جمهوری اسلامی است. چون که در جنگ مستقیم، موازنه قوا به نفع جمهوری اسلامی نیست، یک طرف، غرب و آمریکا هستند. پاسخ های متقابل، ایجاد بازدارندگی نیست ،بلکه حرکت در مارپیچ افزایش جنگ با ابعاد نامعلوم است».
🔹تقلای نشریات زنجیرهای برای قوینمایی دشمن و ضعیفنمایی ایران، در حالی است که اولاً ایران در عملیات وعده صادق، حفاظتشدهترین پایگاههای نظامی اسرائیل و همچنین منطقه امنیتی گالیلوت را با وجود پدافند چندلایه در هم کوبید.
🔹ثانیاً مشابه همین ادبیات هراسافکنانه، هنگام اشغال افغانستان و عراق عنوان میشد اما هم ناتوانی آمریکا ثابت شد و هم نفوذ و اقتدار ایران در منطقه چند برابر شد، تا جایی که نیویورکتایمز دیروز نوشت: اختیار و کنترل خاورمیانه که روزگاری طولانی در دست آمریکا بود، دیگر در دست کاخسفید نیست.
🔹در همین حال، «هیل»، نشریه کنگره آمریکا برخلاف ادبیات مرعوبانه غربگرایان تاکید می کند هم افکار عمومی ایران پای انتقام از اسرائیل ایستاده و هم ایران، توانایی زدن ضربات شدیدتر به اسرائیل را دارد. هیل با بیان این که نباید ایران را دستکم گرفت، نوشت:
🔻«ایران پس از بمباران کنسولگریاش در دمشق و ترور هنیه در تهران، دو حمله تلافیجویانه علیه اسرائیل انجام داد. این حملات منجر به خسارات بدون تلفات شد و مقامات اسرائیل و ایالاتمتحده، این نتایج را به عنوان توانایی نظامی برتر و سیستم دفاع موشکی پیشرفته خود تحسین کردهاند.
🔻اما این تعبیر، یک برداشت نادرست و خطرناک از وضعیت است. واکنشهای ایران، بازتاب ناتوانی نیست، بلکه یک استراتژی مدیریت تشدید عمدی تنش است.
🔻مهم نیست که اسرائیل و آمریکا چقدر تلاش میکنند تا اهمیت نظامی تلافی ایران را کماهمیت جلوه دهند، شواهد نشان میدهد که پاسخ دوم ایران، موفقتر از آنچه در ابتدا تصور میشد، بود و نشان میدهد که توانایی وارد کردن خسارات قابل توجه را دارد.
🔻موشکهای ایران با وجود سامانههای دفاعی چند لایه اسرائیل، چندین هدف نظامی را مورد اصابت قرار دادند. تصاویر ماهوارهای از پایگاه نواتیم، جایی که ناوگان اف-۳۵ در آن مستقر است، ۳۰ اصابت موشک را نشان میدهد که روایت ناکارآمدی نظامی ایران را به چالش میکشد.
🔻بر اساس تخمینهای آمریکا، حتی قبل از تشدید تنشهای منطقهای در اکتبر ۲۰۲۳، تهران بیش از ۳۰۰۰ موشک بالستیک در اختیار داشته که میتواند اسرائیل، داراییهای آمریکا و تولید نفت در منطقه را تهدید کند.
🔻بنابراین حملات بیشتر ایران با وسعت مشابه یا بیشتر، ممکن است. ایران عزم خود را برای حمله متقابل نشان میدهد. اگرچه برخی از مقامات غربی ممکن است انتقامجویی ایران را بیاهمیت بدانند، اما شواهد خلاف این را نشان میدهد.
🔻ایران عمداً از اهداف غیرنظامی دوری کرده و بر تأسیسات نظامی تمرکز کرده است. هدف این استراتژی، احتمالاً کاهش تلفات غیرنظامی و متعاقب آن تمایل عمومی برای انتقام و جلوگیری از تشدید بیشتر است.
🔻احساسات داخلی در ایران بهطور غیرقابل انکاری، مقامات را به اقدامات تلافیجویانه، هم برای انتقام و هم برای حمایت از متحدان در محور مقاومت وادار میکند".
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
تیمارگری رسانه ای
برای ارتش فرسوده اسرائیل
🔹انبوه کانال های دنباله رو یگان عملیات روانی اسرائیل و آمریکا، دروغ هایی را به ماشین جنگی رژیم صهیونیستی نسبت می دهند که خلاف آن در رسانه های غربی و صهیونیستی گزارش می شود.
🔻ادعای پیشروی ارتش اسرائیل در جنوب لبنان در حالی است که روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نوشت : ۵ لشکر اصلی و ۲ لشگر احتیاط در مدت ۴ هفته نتوانستند حتی یک روستا را در جنوب لبنان اشغال کنند در حالی که این تعداد نیروی نظامی ۳ برابر تعداد شرکت کنندگان در جنگ ۳۳ روزه است.
🔹بی بی سی انگلیس هم نوشت: یک سال پس از آغاز جنگ غزه، خبرگزاری فرانسه گزارشی از «خستگی مفرط» نیروهای ذخیره ارتش اسرائیل منتشر کرده است. این درحالیست که اکنون جبهه جدیدی هم در لبنان گشوده شده است. طبق اعلام ارتش اسرائیل، از زمان حمله حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، حدود «۳۰۰ هزار» نیروی ذخیره به خدمت فراخوانده شدند که ۱۸ درصدشان مردان بالای ۴۰ سال هستند که عملا باید معاف میشدند.
🔻وبسایت آمریکایی المانیتور هم می نویسد: اسرائیل پس از یک سال جنگ، با کمبود سرباز مواجه است. سربازان ذخیره در ارتش اسرائیل خسته شده اند و ارتش با گشودن جبهه جدیدی در لبنان برای جذب سرباز در تلاش است. برخی از سربازان ذخیره شکایت دارند که نمی توانند تا شش ماه متوالی به زندگی عادی خود ادامه دهند.
🔹همچنین دکتر نورمن فیلکستین، دانشمند علوم سیاسی در آمریکا می گوید: اسرائیلیها در جنگ زمینی شکست میخورند/ آنها نمیخواهند وارد نبرد تن به تن با حزبالله بشوند! چون سربازان حزبالله جنگاور هستند و اسرائیلیها فقط پشت کامپیوتر میتوانند آدم بکشند/ اگر اینگونه پیش برود یک فاجعهی کامل برای اسرائیل رخ خواهد داد.
▪️ روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
ماموریت ایجاد تورم انتظاری
در پوشش حمایت از دولت
🔻محسن رنانی، "عضو شورای راهبری کابینه چهاردهم" ادعا کرده است: نرسیدن دلار به ۲۰۰ هزار تومان در شرایط فعلی معجزه است.
🔹برخی رسانه ها در واکنش به این ادعا نوشته اند: "حامیان آقای پزشکیان که تا همین چندماه پیش و در زمان دولت شهید رییسی از منتقدان دلار ۵۰ هزار تومانی بودند، حالا نه تنها منتقد دلار ۷۰ هزار تومانی نیستند، بلکه آن را دستاورد دولت میدانند".
🔻این نقد، مبتنی بر واقعیت است. اما ماجرا را باید فراتر از رویکرد مغرضانه یا جانبدارانه نسبت به این یا آن دولت تحلیل کرد. مسئله این است که برخی سیاست بازان رادیکال با روکش کارشناس، دانسته و ندانسته، پازل عملیات روانی دشمن را در متن جنگ ترکیبی پر می کنند.
🔹آنها، همان طیف سیاست بازی هستند که از یکسو، از روحانی در دو انتخابات حمایت کردند و از سوی دیگر، فجایع مدیریتی دولت وی را به دولت شهید رئیسی نسبت دادند و از همه بدتر این که در سال ۱۴۰۱ پیش بینی کردند به زودی تورم در کشور، سه رقمی (بالای ۱۰۰ درصد) می شود و قیمت ارز هم ظرف یکی دو سال، به بالای ۲۴۰ هزار تومان می رسد!و ادعایی که دروغ بودن آن اثبات شده است.
🔻آنها در پوشش حمایت از فلان رئیس دولت و تخطئه بهمان رئیس دولت، در واقع یک ماموریت واحد را انجام داده اند: دامن زدن به تورم انتظاری به شکل دومینو وار، و تضعیف موقعیت ایران در برابر فشار دشمنان خبیث آمریکایی و اروپایی (و صهیونیست)
🔹سخن اخیر رنانی، ظاهرا تمجید از دولت پزشکیان است، اما در باطن خالی کردن زیر پای دولت در مواجهه با فشار خباثت آلود جبهه عبری و غربی است. بی سوادی و کُتره ای حرف زدن، خوش بینانه ترین احتمال درباره برخی از این عناصر سیاست باز است، اما تکرار غش کردن همیشگی آنها بر مدار ضعیف نمایی ایران و قوی جا زدن غرب، راه را بر خوش خیالی در باره این طایفه می بندد.
🔻القای ناتوانی اقتصادی کشور در حالی است که به عنوان یک نمونه کوچک از موفقیت ها (با وجود تحریم های دشمن)، موسسه کپلر به تازگی اعلام کرد: میزان فروش نفت ایران در ماه سپتامبر به حدود ۲.۲ میلیون بشکه در روز رسید و رکورد دور دوم تحریمها را شکست.
🔹یادآور می شود محسن رنانی پیش از این، به مردم اصفهان به صرف این که به آقای جلیلی رای بیشتری داده اند توهین کرد و اصفهان را روستا نامید!
🔻او در عین حال، چندی بعد، با حمله به رئیسجمهور نوشت: «آقای پزشکیان، آبروی ما را بردی! رئیسجمهورِ فقط یک ماه عزیز، انگار تو ایرانی نیستی!؟ تو نمیدانی که برای مردم ایران تراز سیاستمدار صادق و پاک و قدرتمند، فقط امیرکبیر است و مصدق و موسوی؟؟ پس برای چه نشستهای و دم فروبستهای؟ نکند در پشتصحنه با اصحاب قدرت بستهای؟ آقای پزشکیان آبروی ما را بردی! امید ما را ناامید کردی! هنوز رئیسجمهور نشده رفوزه شدی! ایکاش میدانستی که در ایران رئیسالوزرای عاقبتبهخیر، فقط کسی است که یا در حمام رگش را بگشایند، یا با تبعید به روستا دقمرگش کنند و یا در حصر، گرد مرگ بر سر و رویش بپاشند.».
🔹او در این نوشته موهن، در حالی دم از امیر کبیر زده بود که می دانست امیر کبیر را مزدوران انگلیس به شهادت رساندند. و همان انگلیس خبیث، اکنون از پادوهای غربگرا حمایت می کند و به آنها خط می دهد.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
ضربات موثر حزب الله
عقب نشینی ارتش اسرائیل
🔹دو بیانیه امروز حزب الله: در چارچوب سلسله عملیات «خیبر»، با ندای «لبیک یا نصرالله»، پایگاه صنایع نظامی زوفولون در شمال حيفا، و پایگاه هوایی بلماخيم که شامل مرکز تحقیقات نظامی و رادار سامانه حيتس در جنوب تل اویو بود، هدف حملات گسترده پهپادی قرار گرفتند.
🔻خبرنگار المیادین: با ناکامی نیروهای صهیونیستی در نفوذ به شهر خیام، اکنون پس از چند روز حمله، شاهد عقبنشینی آنها از منطقه هستیم. در بازگشت صهیونیستها مشاهده شد که بولدوزر ارتش، تانک مرکاوایی را که توسط نیروهای حزبالله مورد اصابت قرار گرفته بود، به عقب بازمیگرداند.
🔹روزنامه یدیعوت آحارونوت: پس از یک ماه درگیری زمینی، ۵ لشکر نظامی اسرائیل به همراه یک تیپ ذخیره، موفق به پیشروی و استقرار در مناطق جنوب لبنان نشدهاند. ما در مورد بیش از ۵۰ هزار سرباز صحبت می کنیم، سه برابر تعداد سربازانی که در جنگ جولای ۲۰۰۶ شرکت کردند.
🔻اتاق عملیات مقاومت اسلامی لبنان: از آغاز نبردهای زمینی در جنوب لبنان بیش از ۹۵ نظامی صهیونیست کشته شده و ۹۰۰ نفر دیگر زخمی شدند. همچنین ۴۲ تانک مرکاوا، ۴ بولدوزر نظامی، دو دستگاه هامر، یک خودروی زرهی و یک نفربر ارتش اسرائیل منهدم شده اند.
@IMANI_mohammad
بزرگ، قاطع و دردناک؛
پاسخ ایران به شرارت اسرائیل
🔹رسانههای مختلف عبری و غربی، انتقام ایران از رژیم صهیونیستی به خاطر شرارت هفته گذشته را قطعی و بزرگ ارزیابی میکنند.
🔻رسانههای صهیونیستی از جمله به سخنان سرلشکر سلامی، فرمانده سپاه پاسداران استناد کردهاند که خطاب به صهیونیستها تاکید کرد: در وعده صادق۲ دیدید آسمانتان چطور شکافته شد. شما دیدید از سامانههای موشکیتان کاری برنیامد. شما شکست خوردید اما عبرت نگرفتید. بدانید که پاسخ غیرقابل تصوری به شما خواهیم داد.
🔹تعبیر «پاسخ غیرقابل تصور» مشابه تعبیر چندی پیش رئیسجمهور است که بر پاسخ غیرقابل باور ایران تاکید کرده بود. مبتنی بر این تهدیدات جدی، پنتاگون اعلام کرد: «ما به اسرائیل در مورد احتمال حمله ایران امشب هشدار میدهیم: همه باید برای شرایط اضطراری آماده شوند».
🔻رسانههای صهیونیستی با کاملاً جدی ارزیابی کردن تهدید ایران به انتقام نوشتند: اطلاعات اسرائیل، حدس میزند که ایران در حال آمادهسازی حمله تلافیجویانه بزرگ از عراق ظرف چند روز آینده است. ایران قصد دارد بالای ۲۰۰ موشک به سمت اسرائیل شلیک کند.
🔹کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گفت: برآوردها در سازمان امنیتی نشان میدهد که واکنش ایران تقریباً قطعی است. کانال ۱۳ اسرائیل هم از افزایش وضعیت آمادهباش در اسرائیل، بهخاطر حمله ایران خبر داد. در این میان، روزنامه اسرائیلهیوم نوشت: ایران کمتر از ۷۲ساعت آینده حمله خواهد کرد.
🔻وبسایت عبری والا هم از قول مقامات صهیونیست خاطرنشان کرد: ایران در روزهای آتی و شاید پیش از انتخابات آمریکا برای حمله به اسرائیل از خاک عراق آماده میشود. اسرائیل تخمین میزند که این حمله از سویعراق از تعداد زیادی پهپاد و موشکهای بالستیک استفاده خواهد کرد.
🔹رسانههای آمریکایی نیز عملیات ایران را قطعی و احتمالا نزدیک ارزیابی کردهاند. نیویورکتایمز نوشت: رهبر جمهوری اسلامی دستور حمله تلافیجویانه علیه اسرائیل را صادر کرده است.
🔻برخلاف نیویورکتایمز، سیانان و آکسیوس تصریح کردهاند که ایران، معطل انتخاتبات آمریکا نمیماند و عملیات، قبل از آن انجام خواهد شد.
آکسیوس نوشت: ایران برای حمله تلافیجویانه بزرگ ظرف چند روز آینده آماده میشود.
🔹وبسایت شبکه CNN هم نوشت: حمله اخیر اسرائیل به ایران، با پاسخی قاطع و دردناک مواجه خواهد شد و احتمالاً قبل از انتخابات آمریکا انجام خواهد شد. تعداد بیشماری خودروهای حمل موشک در حال جابهجایی در تمام سطح ایران هستند.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
راهزنان، نقشه داشتند...
🔻زنی که در واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد برهنه شده بود، از همسر خود طلاق گرفته و دارای مشکلات روحی و روانی است.
🔹۹۹/۹۹ انسان ها به خود اجازه نمی دهند که چه برای تفنن و خودنمایی، و چه برای اعتراض، خود را در انظار عمومی برهنه کنند، چون دور از شان و کرامت انسانی می دانند.
🔻این تلقی، جهان شمول هم هست و حتی کاری به باور مذهبی ندارد. یعنی نه در میان سیاستمداران آمریکایی و اروپایی یا آسیایی و آفریقایی، یا در عرف عمومی این جوامع، تجویز نسخه برهنگی مطلق را پیدا نمی کنید و هیچ انسان خردمند و متعادلی هم به خفت برهنه شدن تن نمی دهد.
🔹بلکه در برخی ارتش های وحشی مانند ارتش رژیم صهیونیستی و آمریکا و انگلیس رایج است که برای توهین و تحقیر اسرا -حتی غیر نظامی- آنها را برهنه کنند. لخت کردن، کنایه ای از کار دزدان و راهزنان هم هست، وقتی که چیزی فرد دزد زده باقی نمی گذارند.
🔻حال با این مقدمات، میزان بی شرافتی رسانه های غربی و کانال های اجاره ای همسوی با آنها در باز نشر ویدئو و تصویر آن زن معلوم می شود که خواسته اند اقدامی نابخردانه و دون شان انسان بما هو انسان را ارزشمند جا بزنند!
🔹آنها، مصداق راهزنان بی همه چیزی هستند که قربانی خود را لخت و عور می کنند. این، استعاره ای از سرانجام برنامه ای است که استعمارگران غربی برای مردمان دیگر دارند: برهنه و بی حیثیت شده!
🔻حالا معلوم می شود هدف پروژه صهیونیستی، آمریکایی و انگلیسی ضد حجاب، برداشتن روسری به اسم حجاب اختیاری و مخالفت با حجاب اجباری نبود. بلکه آنها تا ملتی شرافتمند و عزتمند و مقاوم را از تمام سرمایه های عزت و کرامت خود تهی نکنند، دست بردار نیستند. هدف، غارت مطلق عفت زن و مرد است.
🔹برهنگی و برهنگی مطلق اگر ارزشمند بود، از ممالک خود شروع می کردند و مثلا قبل از همه باید رئیس جمهور و معاون رئیس جمهور آمریکا یا مقامات ارشد انگلیس و فرانسه و آلمان، لخت و عور می شدند.
@IMANI_mohammad
.
فیل یا اُلاغ؟ ترامپ یا هریس؟
🔹رقابت کامالا هریس و دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا، بسیار نزدیک گزارش می شود. پیروزی کدام یک به نفع ایران است؟ فیل ها یا الاغ ها؟!
🔻اگر تصور شود که دموکرات ها نسبت به ترامپ صلح طلب تر و یا در زمینه تحریم طلبی ملایم تر هستند، حتما تصور اشتباهی است. دموکرات ها در جنگ افروزی، کم از جمهوریخواهان نداشته اند.
🔹آنها هر چند که این اواخر، به جنگ های نیابتی بهای بیشتری داده اند و این حاصل تجارب مشترک دولت های مختلف است؛ اما از هیچ حمایتی نسبت به نسل کشی و جنایات جنگی اسرائیل در غزه فروگذار نکردند، بلکه غیر از پشتیبانی کامل، در فرماندهی میدان و حضور در آن هم نقش آفرین بوده اند.
🔻در مسابقه تحریم ها، آنها بارها جمهوری خواهان پیشی گرفته اند. از تحریم های فلج کننده در دولت اوباما، تا نقض پیوسته برجام در همان دولت، و سپس اظهارات هیلاری کلینتون رقیب ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ مبنی بر ضرورت تحریم های جدید، و نهایتا سوار شدن دولت بایدن روی موج فشار تحریمی دولت ترامپ و افزودن بر شمار تحریم ها و حاضر نشدن به جبران عهدشکنی برجامی.
🔹بدین ترتیب، فراتر از تفاوت های تاکتیکی دو حزب، می توان گفت که سگ زرد برادر شغال است و دموکرات ها اتفاقا فریبکارانه تر -و با پوشیدن دستکش مخملین روی دست چدنی- دشمنی می کنند و خطرناک تر هم هستند.
🔻اما از زاویه دیگری هم می توان به پرسش اول متن پرداخت و آن تاثیری است که نتیجه انتخابات، بر ساخت سیاست داخلی و به تبع آن، قدرت آمریکا در جهان خارج می گذارد.
🔹پیروزی کامالا هریس در یک رقابت تنگاتنگ، در حالی که ترامپ پیشاپیش، مدعی پیروزی و تقلب در انتخابات شده، به احتمال قریب به یقین، گسل شدید پدید آمده در درون ساختار اجتماعی و سیاسی ایالات متحده را فعال تر خواهد کرد.
🔻چهار سال قبل، فعال شدن این گسل، به بی ثباتی گسترده در آمریکا، اردوکشی و سرکوب خیابانی، مطالبه جدا شدن برخی ایالت ها از دولت فدرال، و نهایتا تسخیر بی سابقه کنگره از سوی حامیان ترامپ انجامید. ترامپ، یک موسوی درون دارد و مثل او، از سمت خارج هم تحریک می شود.
@IMANI_mohammad
.
تزریقات سمّی در جنگ ترکیبی -۱
۱) فهم مشترک، یا به عبارتی تفاهم درباره "توانمندی ها و تهدیدات علیه امنیت ملی"، از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. یکی از موانع فهم مشترک، دیوار کشی های سیاسی مجعول و رسوخ داده شده است که موجب می شود مسائل مهم، دغدغه فلان گروه و جناح تلقین/ تلقی شود و از اهمیت بیفتد. کشور ما با دو نوع جنگ مواجه است؛ اولی، جزو احتمالات و با اگر و شاید همراه است، اما دومی، واقعیت قطعی دهه اخیر است. اولی، حتی واقع نشده، عام و خاص را حساس می کند، اما دومی، به انتشار پنهان دی اکسید کربن می ماند که اگر فهمیده نشود، می تواند اهل خانه را دچار گاز گرفتگی و "مسمومیت شیرین" کند.
تهدید نظامی، ولو کوچک را هم باید جدی گرفت، همیشه آماده بود و حتی بر دشمن پیشدستی کرد. اما جنگ نظامی که ممکن است هیچ وقت هم به معنای تمام عیار آن اتفاق نیفتد، بخشی از جنگ بزرگتر تحت عنوان "جنگ ترکیبی" (هیبریدی) است. آفند و پدافند نظامی در جای خود بسیار مهم است و دائما باید بر آمادگی ها و ابتکارات افزود و عند الاقتضا، عملیات کرد. اما جنگ مهم تر، آنجایی است که دشمنان از طریق شبکه های نیابتی و با فشار رسانه ای (روانی) و اقتصادی و سیاسی سعی می کنند محاسبات جمهوری اسلامی را مختل سازند، ملت ایران را هراسان و ناتوان وانمود کنند، و عقبه اقتدار مردمی نظام را به ضعف و تردید بکشانند.
۲) دشمن اگر قادر به جنگ نظامی موثر بود، ظرف چند دهه گذشته بارها تهدید به حمله نمی کرد و با این وجود، روند روز به روز قدرتمند تر شدن ایران را عاجزانه به تماشا نمی نشست. نباید درجا زد، یا از منافذ آسیب نظامی که در همه کشورها هم هست، غفلت کرد. در عین حال، واقعیت این است کشور ما در این حوزه بسیار قدرتمند شده، تا جایی که سرآمدان قدرت نظامی در جهان، درخواست بهره مندی از تسلیحات پیشرفته ایران را دارند.
درباره این اقتدار، ارزیابی "اسکات ریتر" افسر سابق پنتاگون خواندنی است که گفت: "موشک های ایران، دو پایگاه نواتیم و رامون را در اسرائیل هدف قرار دادند. بهترین رادار جاسوسی دنیا که با پیشرفته ترین پدافند ضد موشکی کار می کند، در مقابل حمله ناتوان بود. پایگاه نواتیم، حفاظت شده ترین نقطه زمین در برابر حملات موشکی و حتی محافظت شده تر از کاخ سفید و کاخ کرملین است. ایران، آنجا را درهم کوبید و به همه، از جمله آمریکایی ها ثابت کرد که هیچ دفاعی در برابر موشک های ایرانی وجود ندارد. این، یکی از برترین نمایش های نظامی تاریخ بود".
همچنین ژنرال مک کنزی، فرمانده وقت سنتکام، ۲۰ آوریل ۲۰۲۱ میلادی (۳۱ فروردین ۱۴۰۰) ضمن گزارشی به کنگره آمریکا اذعان کرده بود: "دقت موشک های ایرانی در هدف گیری، نگران کننده است. استفاده گسترده ایران از پهپاد ها برای عملیات شناسایی و تهاجمی، بدین معناست که برای اولین بار از زمان جنگ شبه جزیره کره، آمریکا فاقد برتری هوایی در عرصه عملیاتی است و برتری هوایی ما از بین رفته است".
۳) بر خلاف تهدید های نامعتبر نظامی، جنگ ترکیبی با شدت از سوی دشمن و بازیگران نقشه او پیگیری می شود.
آیا از خود پرسیده ایم که چرا در اوج دشمنی های آمریکا و اسرائیل، کسانی این مشورت غلط را به دولت می دهند که چاره اقتصاد فقط در رفع تحریم ها و چاره رفع تحریم ها، تمکین به دیکته های FATF است؟ چرا اصرار دارند انبوه عبرت های مربوط به کلاهبرداری های آمریکا در برجام و FATF را بپوشانند؟ چرا صادقانه به مخاطب نمی گویند که FATF قادر نیست تحریمی را لغو کند و تحریم ها، طراحی آمریکاست نه FATF؟ یا این سوال که چرا در میانه جنگی چند لایه، باید اطلاعات مهم اقتصادی را از مسیر FATF، با دشمنان به اشتراک گذاشت؟
اگر دستور کار FATF، تعقیب و تحریم تامین کنندگان مالی تروریسم است، چرا این کارگروه هیچ کاری با آمریکا و اسرائیل ندارد؟ و نهایتا بر مبنای این سوالات بی پاسخ، باید بررسی کرد که کدام شبکه، مشورت های مسموم و گمراه کننده را زیر پوست بدنه مدیریتی تزریق می کند؟!
۴) رهبر انقلاب، در دیدار چند ماه قبل با اعضای دولت چهاردهم توجه دادند: "رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه، و ملت را راضی می کند، اما مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید. کارشناسی را انتخاب کنید که به دنبال نسخه های نسخ شده خارجی نباشد".
مشورت های گمراه کننده، منحصر در ماجرای FATF نیست. شبیه همین مشورت ها برای ولنگاری نسبت به فضای مجازی و رسانه ای -بر خلاف همه کشورهای هوشمند دنیا- داده می شود و این در حالی است که رهبر انقلاب در دیدار دولتمردان فرمودند:
" باید در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد. نقض حکمرانی کشور در فضای مجازی قابل قبول نیست. براساس قانون، زمام کار را بدست بگیرید. اگر فضای مجازی قانونمند شود، تبدیل به فرصت خواهد شد".
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
.
تزریقات سمّی در جنگ ترکیبی -۲
۵) مشورت های مسموم و تحلیل های فلج کننده، نه یکی دوتاست، و نه منحصر به امروز است. به عنوان یک نمونه، باید بررسی کرد که چه کسی پیشنهاد حذف کارت سوخت (سهمیه بندی خردمندانه) و ثابت نگاه داشتن قیمت بنزین ظرف ۴ سال را با وجود تورم بالا به دولت روحانی داد که از متن این مشورت، تصمیم غلط بعدی در سه برابر کردن یکشبه قیمت بنزین بیرون آمد و موجب موج سواری گرفتن دشمن در فتنه آبان ۱۳۹۸ شد؟
ترور شهید سلیمانی به تصریح نایب رئیس وقت مجلس، حاصل آن سوء تدبیر و انداختن دشمن در خطای محاسباتی بود. آقای علی مطهری در این باره به درستی تاکید کرد:
«حوادث آبان ۹۸ که بیشتر ناشی از بی تدبیری دولت بود، این خیال را در آمریکا پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، جرأت این کار را به خود نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه پیکر آن عزیز، واقعیت را دریافتند.»
۶) آیا نام مشاورانی که با دادن آدرس های غلط، تهدید می سازند، جایی هم ثبت می شود؟ چرا با شفافیت و مدیریت شدن میزان مصرف بنزین و مقابله با قاچاق و هدر رفت آن مخالفت نمودند و خسارت دست کم ۱۴۰ هزار میلیارد تومانی را به کشور تحمیل کردند؟
همین روزها، برخی عناصر رسانه ای با کدام هدف (برنامه) علیه "هوشمندسازی یارانه آرد و نان" فضا سازی می کنند؛ در حالی که با اجرای طرح، مصرف فزاینده ( وقاچاق) آرد یارانهای در سال ۱۴۰۲ به سطح مصرف سال ۹۸ کاهش یافت و طی ۳۰ ماه اجرای طرح تا پایان شهریور امسال، ۷۵ هزار میلیارد تومان بار مالی بیشتر از دوش دولت به دولت تحمیل شد.
چرا کشوری که یک بار با تحریم بنزین تحت فشار قرار گرفت، باید به بیراهه رها سازی مصرف (قاچاق سوخت) هدایت می شد؟ چرا باید در کشوری که تا همین سه سال قبل با چالش تامین منابع ارزی برای واردات ۸-۹ میلیون تُن گندم دست و پنجه نرم می کرد، هوشمندسازی یارانه آرد و نان، آماج حملات هماهنگ رسانه ای قرار بگیرد، بی آن که پیشنهاد بهتری داده شود، یا این که بخواهند ضعف ها و نقایص را برطرف کنند و کار را ارتقا ببخشند؟!
هدف این ویرانگری در ظاهر، زیر سوال بردن خدمات دولت شهید رئیسی، و در باطن، گرفتار کردن دولت آقای پزشکیان است. نفوذی ها با پیش کشیدن دوقطبی های کاذب و تقسیم بندی های موهوم جناحی، دنبال پوست موز گذاشتن زیر پای همان دولتی هستند که به حمایت از آن تظاهر می کنند.
۷) یکی دیگر از تله گذاری های دشمن و عوامل آن در میدان جنگ ترکیبی، بلند کردن صدای آتش بس و مذاکره، ترساندن از جنگ، و دعوت به پرهیز از تله تنش، پس از هر اقدام تروریستی اسرائیل و آمریکاست.
هدف این است که رژیم درمانده و ترسیدهء صهیونیست را از مجازات نجات دهند و فرصت فراهم سازند تا با ضربه یکطرفه، بازدارندگی فروپاشیده خود را ترمیم کند.
درباره دروغ بودن ادعای آتش بس همین دو خبر کافی است که آقای پزشکیان در جلسه دولت خبر داد: «ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتش بس می دادند، تماما دروغ بود و فرصت دادن به چنین جنایتکارانی صرفا آنها را در ارتکاب به جنایات بیشتر، جری تر خواهد کرد».
آقای ظریف «معاون راهبردی رئیسجمهور» هم در این باره به شبکه با انبیسی نیوز گفت: «بعد از ترور شهید هنیه، جامعه جهانی [آمریکا و چند دولت اروپایی] از ما خواست برای پایان دادن به جنگ غزه خویشتنداری کنیم، اما وعده آتش بس محقق نشد».
۸) جنس رفتار پیاده نظام جنگ ترکیبی دشمن، مبتنی بر راهبرد دائمی شیاطین است؛ از یک سو، دشمنی دشمن انکار می شود و به مذاکره و تعامل با او توصیه می کنند، و از سوی دیگر، به نفع او هراس افکنی می کنند. اگر شیطان میداندار نبود، آمریکای جنایتکار را دولتی متعارف و قابل تعامل جا نمی زدنند، دشمنی هایش را نمی پوشاندند و نسخه ترس از او و به رسمیت شناختن رژیم نامشروع صهیونیستی (دشمن ترین دشمنان ملت ایران) را نمی پیچیدند. در نقطه مقابل این نسخه شیطانی، نسخه خداوند متعال است که در قرآن حکیم فرمود: "إِنَّ الشَّيْطَانَ لَكُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا. همانا شیطان، دشمن شماست، شما هم او را دشمن دارید"؛ و"إِنَّمَا ذَٰلِكُمُ الشَّيْطَانُ يُخَوِّفُ أَوْلِيَاءَهُ فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ. همانا این شیطان است که دوستان و پیروان خود را می ترساند؛ پس، از آنان نهراسید و از من پروا کنید، اگر مومن هستید".
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
.
تزریقات سمّی در جنگ ترکیبی-۳
۹) شناسایی پل ها، ترمینال ها و سرشبکه های ارتباطی پیاده نظام دشمن و کور کردن معبر های عملیاتی آنها، یک ضرورت است. رهبر انقلاب ظرف چد ماه اخیر، چندین نوبت درباره امنیت روانی مردم و تحرکات جریان مرجفون تذکر داده اند.
اکنون مطالبه جدی این است که مسئولان ذی ربط در وزارتخانه های ارتباطات و اطلاعات و ارشاد، نهاد های امنیتی و دستگاه قضایی، برای تهدید زدایی و مهار جنگ ترکیبی دشمن چه اقدامی کرده اند؟ لازم نیست همه پوتین و لباس رزم نظامی بپوشند، اما همه بابد در مقابل عملیات روانی جریان نفوذ، حساسیت و قاطعیت به خرج دهند. حکم قاطع پروردگار درباره جریان "مرجفون" این است:
«لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَهًْ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا. مَلْعُونِينَ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا.
اگر منافقان و بیماردلان و آنها که با تبلیغات سوء و شایعهپراکنی در مدینه دلها را خالی میکنند، دست از کار خود برندارند، تو را بر ضدّ آنها برمیانگیزیم، پس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در جوار تو در این شهر بمانند. آنها لعنت شدگانند. باید هرجا یافت شدند، گرفته و به سختی کشته شوند».
۱۰) ملت ایران، شجاع و قدرت ساز و قدرتمند است. از متن این شجاعت هم هست که پیروزی های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و پبشرفت های خیره کننده بعدی با وجود تهدیدات دشمن، تا به امروز جوشیده و دوست و دشمن را انگشت به دهان کرده است.
یک چشمه از این رشادت ها -برخلاف تصویر سازی های تحریف آمیز از مردم- رجزی است که همسر شیردل "شهید حمزه جهان دیده"، سرگرد پدافند ارتش در مراسم تشییع او بیان کرد:
«همسرم! شهادتت مبارک! مگر ما از حضرت زهرا(س) بالاتریم؟ مگر در روضه ها نمی گوییم که ای کاش در کربلا بودیم تا جوانان مان را به یاری امام حسین علیه السلام می فرستادیم؟ اگر رهبرم امر کند، طفل ۳ ماهه و کودک ۷ ساله ام را برای حراست از اسلام و مرز و بوم ایران، خوراک موشک های اسرائیل می کنم. نتانیاهوی کثیف بداند من انتظار بازگشت پیکر شهید را هم نداشتم، چرا که چشم به هدیهای که در راه امامم داده ام، نداشتم.».
همچنین، سخنان پدر والا مقام شهید که گفت: "پسرم فدای ملت شد و دشمن بداند که ما اهل عقب نشینی نیستیم. رهبرم! از رامهرمز قهرمان و خوزستان مقاوم عرض میکنم؛ دلتان قرص، که ما ملت خوزستان، پیشقراول مبارزه با استکبار هستیم، تا شما نه فقط ایران، بلکه جهان اسلام را فرماندهی کنید".
۱۱) به شهادت جنگ احزاب، جنگ تحمیلی صدام (غرب)، اردوکشی ابلهانه منافقین در سال ۱۳۶۷، واشتباهات راهبردی دو دهه قبل آمریکا در منطقه، برخی گراها و مشورت های غلط جریان نفاق و نفوذ به دشمنان، به جای این که موجب برتری آنان شود، هزیمت های راهبردی را برای شان رقم زده است. این هم، کید خداوند با کافران و منافقان است. " وَاللَّهُ مِنْ وَرَائِهِمْ مُحِيطٌ".
💢 یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
.
"فرمانده اقتصادی" کابینه کجاست؟
🔹در تبلیغات انتخاباتی ادعا می شد که قرار است آقای طیب نیا، فرمانده اقتصادی کابینه و طبیب اقتصاد و تورم باشد.
🔹ادعا شد او معاون اول رئیس جمهور می شود. سپس گفته شد که وزیر اقتصاد کابینه است. اما این خبرسازی ها درست نبود و او سرانجام مشاور عالی رئیس جمهور شد. با این وجود، باز هم گفته می شد که سکاندار اقتصادی دولت خواهد بود.
🔹اما او دیروز به روال برخی جلسات قبلی، در نشست کابینه حضور نداشت، هر چند که نقشی هم در دولت ندارد. طیب نیا آخرین بار در سفر نیویورک همراه آقای پزشکیان بود.
🔹او قبل از انتخابات، سر کلاس درس درباره ظریف گفته بود (وفایل صوتی اش هم منتشر شد):
🔻"ایشان فردا رییس جمهور بشود، ظریف را می خواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند؛ حتما مجلس رای نخواهد داد. بگذریم از اینکه من، ظریف رو ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
🔻قوی ترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قوی ترین کارشناس، ضعیف ترین وزیر خارجه! دوره آقای ظریف، روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقه ای!
🔻ایشان اصلا آدم اجرایی نیست. قائم مقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی را گذاشته بود".
@IMANI_mohammad