eitaa logo
سپاه سایبری قدس
7.5هزار دنبال‌کننده
21.7هزار عکس
15.8هزار ویدیو
88 فایل
اخبار رسمی سپاه قدس و جبهه مقاومت ادمین تبلیغات: @seyyed_67
مشاهده در ایتا
دانلود
محسن تنابنده قراره یه پست بذاره بگه ای کاش یه چشم بودم توی فرانسه که پلیس منو تخلیه می‌کرد 😆
کریم بنزما بازیکن تیم رئال مادرید در مورد ماه رمضان این عکس رو استوری کرده و نیمی از بازیکنان تیم ملی فرانسه در رمضان امسال روزه می‌گیرند، آنوقت کارمندان ایرانی با ۱۰ کیلو دمبه اضافی احساس می‌کنند روزه برای بدنشان ضرر دارد.
⭕️تصویر لو رفته از حضور عناصر و لابی باکو در تهران در این تصویر که در برابر سفارتخانه باکو گرفته شده است چهره برخی از نماینده های سابق مجلس و سفرای اسبق را می بیند که برای توجیه شدن و گرفتن خط مشی به سفارت باکو رفته اند. از جمله این افراد ناصر نصیری نماینده سابق و رد صلاحیت شده شهرستان گرمی (در استان اردبیل) که اخیر در حمایت از ارباب خود یادداشتی مشمئز کننده در اینستاگرام منتشر کرده است. احد قضایی رئیس کمیته انقلاب تهران در اوایل انقلاب و سفیر اسبق در باکو که در وسط عکس دیده میشود. این افراد هر یک به نوعی درگیر تجارت انحصاری با خاندان علی‌اف هستند و وظیفه دارند در مواقعی از این دست به عنوان لابی یا «ستون پنجم» ایفای نقش کنند. این فقط نوک کوه یخ است.
♦️اصفهان در تمام چهارراهها و ایستگاه اتوبوس ها و مترو رنگ و بوی حجاب به خود گرفت👏👏 🟢از اقدامات قابل توجه دیگر در اصفهان👇 ◀️استقرار تیم های تذکر لسانی و غرفه های فرهنگی در ۲۰ جایگاه پرتردد و گردشگری اصفهان👌 ◀️کنترل و نظارت در ورودی های شهر👍 ◀️ایجاد سنترهایی برای مسافران عزیز در مراکز پر تردد که روزه دار نیستند تا برای ناهار خوردن اذیت نشوند و جلوی روزه خواری در ملاعام گرفته شود. ◀️برگزاری مراسم جزء خوانی در گذرهای فرهنگی💪 ◀️صدور ابلاغیه عدم ارائه خدمت به بد حجابها از طرف شورای تامین اصفهان به کلیه اصناف و سازمانها😍 و اقدامات بسیار دیگری ..... ✅الحمدلله که مطالبه گری شبانه روزی مردم غیور اصفهان مثمر ثمر واقع شد.🙏 📣📣 از همه مردم و مسئولان نهایت تشکر و سپاسگذاری را اعلام می کنیم. ☝️ و از همین جا به مسئولانی که می گویند نمی شود .....اعلام می کنیم👇 ❌ ما انجام دادیم و شد
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️‌ مهسا امینی واقعی پیدا شد 🔹‌ یادتونه میگفتن پلیس با باتوم زده تو سر مهسا امینی و دچار خونریزی مغزی شده اما هیچ وقت مدرکی دال بر این قضیه پیدا نشد 🔹‌ حالا همین اتفاق اما به طور واقعی جلوی هزاران دوربین و شاهدان عینی اتفاق افتاده اما کجا؟ توی فرانسه، مهد آزادی زنان!
آیا صاحب این تصویر را می شناسید؟ ؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞ ایشون دانشمند بزرگ ژاپنی که برنده جایزه نوبل شده است. ؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞ ⁉️میدونید کشف ایشون چی بوده ؟؟ ⛤ مکانیسم اتوفاژی یا ⛤ خودخواری سلولی یعنـی: تخریب و بازیافت اجزا سلول توسط خود سلول که در هنگام گرسنگی طولانی رخ می دهد... ؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞؞ در واقع ایشون کشف کرده است که : وقتی انسان بیش از ۹ ساعت گرسنه بماند، سلول های سالم برای کسب انرژی و جبران کمبود غذا از سلولهای معیوب و توده‌های مستعد تغذیه می‌نمایند. او ثابت کرده این اتوفاژی، بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان رو متوقف و حتّی در موارد زیادی درمان می نماید. پیامبر اکرم فرمودند : صُوموا تَصِحُّوا ، روزه بگیرید تا در صحت و سلامت باشید🙋‍♂
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ناهماهنگی میان مصی و ربع پهلوی به افشای دروغ‌های ربع‌پهلوی درباره تشکیل صندوق مالی حمایت از معترضان ختم شد! 🔹مصی علینژاد در یک کنفرانس مطبوعاتی و در حضور رسانه‌ها خیلی شیک وعده‌های دروغین ربع پهلوی در مورد حمایت از افرادی که در ایران آسیب دیده‌اند و تشکیل صندوق‌های مالی در این زمینه را تکذیب کرد. 🔹به نظر می‌رسد اپوزیسیون حتی در دادن وعده‌های دروغین هم با یکدیگر هماهنگ نیستند! از رو هم که می‌خونه بازم اشتباه میخونه چون ایران لقمه بزرگتر از دهنش هست نمیتونه تلفظ کنه‌ کسی که تا الان پول‌ توجیبی شو مامانش می‌داده نباید ادعای رهبری اپوزیسون کنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزارت راه: در ۱۲۰۰ شهر برای ساخت خانه‌های یک‌طبقه حیاط‌دار به مردم زمین می‌دهیم
♦️برخورد با دلالان بلیت اتوبوس سفرهای نوروزی دادستان تهران: 🔹از روز اول عید در راستای مقابله با گران‌فروشی بلیت اتوبوس، نظارت بر پایانه های مسافربری شروع و اجرا شد. 🔹برخی از دلالان با هماهنگی رانندگان اتوبوس، در خارج از پایانه اتوبوسرانی اقدام به سوار نمودن مسافر با اخذ مبالغ بیش از تعرفه مصوب می کردند که به محض مشاهده برخورد قانونی صورت گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پیر پاتال های دربو داغون قرار نبود برن فرانسه یکاری بکنند ؟؟؟😂😂😂😂 مگه همینا نبودن که میگفتن: سپاه باید بترسه داریم میریم فرانسه!؟ خوب رفتین فاتحه فرانسه رو هم خوندید حالا برگردید 😁😁😁😁 حالا خودشون باید بترسن چون پلیس فرانسه اصلا اعصاب نداره می زنه لت و پارشون می کنه!
18.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بلاخره یک روحانی دیدم که علم روشنگری علیه فساد و بیحجابی را بلند کرد 🔹سخنان طوفانی و روشنگرانه ی حجةالاسلام والمسلمین مهدوی نژاد در هیئت انصارولایت دارالعباده یزد در اعتراض به گسترش بی حجابی و ولنگاری و هرزگی تعدادی معدود و بی توجهی مسئولین و برخورد نمایشی با مروجان ولنگاری. 🔹خاک بر سر شما مسئولان و خاک بر سر ما که اینقدر راحت شاهد جولان بی حجابان هستیم و اقدامی نمی کنیم.از همه می ترسید الا خدا. 🔹آقای دولت انقلابی، مجلس انقلابی، قوه قضاییه انقلابی چه کار دارید می کنید؟؟؟ 🔹ضرب و شتم دختر شهید بابت یک نهی از منکر عادی نسبت به کشف حجاب و سکوت و انفعال مسئولان محافظه‌کار !! 🔹شما غلط می کنید به کسی که عامدانه احکام اسلام را زیر سوال می برد خدمات می دهید. ✅ این سخنان را آنقدر منتشر کنید تا همه ی مسئولان غافل ببینند شاید تلنگری باشدو به خودشان بیایند.
♦️آمریکا فهمید ایران میزنه پشت عربستانو خالی کرد عربستانم فهمید آمریکا فقط نفتشو میخواد رفت سراغ چین چینم فهمید عربستان از ایران میترسه گفت نترس پسرم ایران دوست خودمه برو از عمو یه عذرخواهی بکن بقیه اش با من😂 ایران وقتی فهمید عربستان اومده عذرخواهی کنه گفت عموجون دیگه تکرار نشه😂