پزشکیان: سیاستهای رهبر انقلاب چراغ راهنمای مسیر است
رئیسجمهور منتخب در گفتوگو با رسانه رهبر انقلاب:
به تمام جریانات، گروهها و شخصیّتهای سیاسی اعلام کردیم که افراد مورد نظر خودشان را که میتوانند به دولت کمک بکنند معرّفی کنند تا وفاق ملّی شکل بگیرد.
ما سیاستهای کلّی مقام معظّم رهبری را داریم؛ حتّی در این مناظرات و انتخابات هم میگفتم این سیاستها چراغ راهنمای مسیر است و هدف ما را مشخّص میکند.
پایبندی به قانون، صداقت، پاکدستی، راستگویی، حُسن شهرت، باور به سیاستهای کلّی، باور به قانون برنامه و اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی شاخص و اولویت من در انتخاب اعضای کابینه است.
برای حل مشکل اقتصادی و معیشیتی نسخه فوری ندارم. حالا باید بنشینیم با کارشناسها صحبت کنیم.آنچه فوری و ضروری است، اوّل رفع اختلافات، دست به دستِ هم دادن و با هم پیش رفتن است.
@IRGCQODS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جاری شدن خون در خیابان سفارت اسرائیل در واشنگتن دی سی
🔹همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن دی سی، گروهی از شهروندان آمریکا مقابل سفارت اسرائیل در واشنگتن دی سی رفته اند و اینگونه جنایت های اسراییل در غزه را شبیه سازی کرده اند.
@IRGCQODS
با وحشی گری حتی لامبورگینی هم این اتفاقا براش میوفته!
اون روزی که بعضیا دست از خودتحقیری بردارن و بجاش نقد سازنده بکنن عید منه...
✍نورا خانم
@IRGCQODS
جمعیت اتباع در استان البرز به اندازه یک شهرستان
رئیس کل دادگستری استان البرز:
بررسی آماری پروندههای قضایی استان البرز نشان میدهد که حضور اتباع به عنوان یکی از طرفین چه به عنوان شاکی یا متهم در پروندههای کیفری و یا خواهان و خوانده در پروندههای حقوقی روند افزایشی داشته است.
آمار غیررسمی از حضور بیش از ۳۰۰ هزار اتباع و مهاجرین مجاز و غیرمجاز در استان البرز حکایت دارد که مشکلاتی را در زمینههای متعدد از جمله قضایی، آموزشی و بهداشتی و ... به استان تحمیل کرده است.
نزدیک به ۹۸درصد متکدیان و کودکان کار جمع آوری شده در استان از اتباع بیگانه هستند که حضور متکدیان و کودکان کار در معابر شهرهای استان از نظر بصری ناخوشایند است و همچنین تاثیر منفی بر سلامت اجتماعی و روانی مردم دارد.
@IRGCQODS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در حملات حزبالله به «جولان اشغالی» ۸ صهیونیست کشته شدند
حزبالله لبنان در ادامۀ حملات خود به مواضع نظامی و شهرکهای اسرائیلی، امروز شنبه روستای «مجدل شمس» واقع در جولان اشغالی سوریه را هدف حملات موشکی گسترده قرار داد.
منابع خبری اسرائیلی اعتراف کردند که در جریان این حملات، دستکم ۸ صهیونیست به هلاکت رسیدند و شمار دیگری هم زخمی شدند.
@IRGCQODS
#فــــــــــــوری
🔴مسئول امور رسانه و ارتباطات در حزب الله حاج محمد عفیف اعلام کرد حمله موشکی به مجدل شمس ارتباطی به حزب الله ندارد.
#حضرت_زینب_س_کوفه
#زبان_حال_حضرت_زینب_س
ای آنکه نیست غیر خدا خونبهای تو
خون سر شکستهی من رو نمای تو
زینب سرش شکسته ولی سر شکسته نیست
سر خم نکرده پیش کسی جز خدای تو
قرآن بخوان اگر چه تو را سنگ میزنند
دین خدا نفس بکشد با صدای تو
زینب نفس نمیکشد ای نفس مطمئن
یک لحظه در هوای کسی جز هوای تو
تو سربلند بر سر نیزه بخوان بدان
زینب هم ایستاده بمیرد برای تو
من پای نی، تو بر سر نی، گریه میکنیم
تو مبتلای عشقی و من مبتلای تو
✍ #محسن_عرب_خالقی
#ایام_اسارت_آل الله
#اشعار_آیینی_حسینی
@IRGCQODS
انتشار: ۰۸:۵۸ - ۰۶-۰۵-۱۴۰۳
انتقاد تند روزنامه فرهیختگان از تجمع حجاب در ورزشگاه آزادی: این همایشها هیچ کمکی به مساله حجاب نمیکند/ مردم نیامدند ونمی شد صندلی های خالی را پنهان کرد

به نظر میرسد بیتوجهی به عوامل و مولفههای اولیه لازم برای برگزاری یک اجتماع، باعث شد تجمع حجاب در ورزشگاه آزادی بازخورد چندان مثبتی حتی در بدنه ایدئولوژیک نداشته باشد و انتقاداتی را متوجه برگزارکنندگان این اجتماع کند. به همین خاطر بود که جمعیت قابل توجهی نیز در ورزشگاه حاضر نشدند. نمیشد خالی بودن بخشهایی از ورزشگاه را از دید دوربینها پنهان کرد.
روزنامه فرهیختگان: روز پنجشنبه جمعیتی در حمایت از حجاب در ورزشگاه آزادی جمع شدند که البته تصاویر آن در میان اخبار و رویدادهای مهم کشور و جهان چندان مورد توجه قرار نگرفت.
سوال اصلی این است که با توجه به رویدادهای مهم داخل کشور، برگزاری چنین اجتماعی با چه رویکرد و هدفی برگزار شده است ؟
حجاب و مساله پوشش بیش از اینکه یک قانون باشد، ابعاد فرهنگی وسیعی دارد. سوار شدن روی این موضوع و تلاش برای کشاندن جامعه به یک دوقطبی در مساله حجاب، کارویژه رسانههای فارسیزبان در سالهای اخیر بود که نقطه اوج آن در ماجرای ناآرامی پاییز 1401 خود را نشان داد. نکته مهم این است که در تمام این مدت فقدان یک کار فرهنگی عمیق و موثر در موضوع حجاب در فضای جامعه احساس میشد و برخورد قهری و قانونی با این موضوع بیش از ابعاد فرهنگی آن خود را نشان میداد.

این برخورد قهری همچنان به رویه فرهنگی ماجرای حجاب میچربد، با این حال در چندسال اخیر برگزاری تجمعها و اجتماعات به بهانه حمایت از حجاب و ترویج آن در مناسبتهای مختلف برگزار شده است.
اجتماع روز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی را میشود به نوعی در چهارچوب یک کار فرهنگی قرار داد که البته برگزاری آن در برههای از زمان، مورد استقبال بدنه حزباللهی قرار میگرفت. در برگزاری این اجتماع، تاثیرات رسانهای آن بیش از تاثیرات فرهنگی آن مورد توجه بود. حضور جمعیت زیادی از بدنه ایدئولوژیک از ادعای اقلیتنمایی این طیف جلوگیری میکرد و به شکلی مواجهه با اقدامات رسانههای فارسیزبان هم تلقی میشد اما برگزاری همین تجمع در روز پنجشنبه سوالاتی را به وجود میآورد.
نکته اول اینکه برگزاری این اجتماع در روزهای ابتدایی مرداد ماه و آنهم درحالیکه حتی ادارات به خاطر گرما به حالت نیمهتعطیل درآمده و بالارفتن دمای هوا به حد نگرانکنندهای رسیده که حتی بازیهای فوتبال هم لغو شدند، ایده برگزاری این اجتماع در فضای آزاد ورزشگاه، با چه منظوری صورت گرفته است؟ بهتر بود با در نظر گرفتن شرایط، اجتماع در فضای سرپوشیده با تهویه مناسبت برگزار میشد که خطری متوجه افراد حاضر در تجمع نباشد.
علاوهبراین، زمان برگزاری این اجتماع نیز محل سوال است. در شرایطی که فضای سیاسی کشور هنوز از انتخابات و رویدادهای رقابتی آن فاصله نگرفته و انتقادات درون جبهه انقلابی به کنش آنها در فضای انتخابات که منجر به حذفشان شد ادامه دارد، برگزاری این تجمع قرار است چه کارکرد فرهنگی و رسانهای داشته باشد؟ اساسا موضوعیت آن در شرایط فعلی کشور چیست؟
بهجز کارکرد رسانهای آن هم صرفا در مقطعی، آیا اثر مثبت یا منفی در فضای جامعه به همراه داشته است؟ جدای از اینکه اساسا میشود نام این اقدامات را کار فرهنگی گذاشت یا صرفا رسانهای، اما برگزاری این تجمعات با هر محوریتی که صورت گیرد میبایست اثرگذار باشد و بازخوردی در جامعه به همراه داشته باشد، در غیر این صورت اصلا برگزاری یا عدم برگزاری آن موضوعیت چندانی نخواهد داشت.
به نظر میرسد بیتوجهی به عوامل و مولفههای اولیه لازم برای برگزاری یک اجتماع، باعث شد تجمع در ورزشگاه آزادی بازخورد چندان مثبتی حتی در بدنه ایدئولوژیک نداشته باشد و انتقاداتی را متوجه برگزارکنندگان این اجتماع کند. به همین خاطر بود که جمعیت قابل توجهی نیز در ورزشگاه حاضر نشدند. نمیشد خالی بودن بخشهایی از ورزشگاه را از دید دوربینها پنهان کرد. امری که میتواند باعث شود این اجتماع به ضدخودش تبدیل شود و فضایی را در اختیار رسانههای فارسیزبان قرار دهد که با تکیه بر جمعیت حاضر در ورزشگاه این تصویر را به کل جامعه تعمیم دهند و همچنان روی اقلیتنمایی بدنه ایدئولوژیک جامعه تاکید کنند.
@IRGCQODS
🔴 آقای پزشکیان، ظریف را ممنوع المصاحبه کنید
▪️خدمت رئیس جمهور محترم پیشنهاد میشود جهت نشان دادن حسن نیت خود به عملیاتی کردن وعدههایشان درباره تشکیل دولت ملی و بهرهگیری از همه ظرفیتها و سلایق از گروهها و جناحهای مختلف، تا اطلاع ثانوی آقای ظریف را از هر نوع اظهار نظر تفرقه برانگیز منع نمایند.
▪️متاسفانه برخلاف مواضع رئیس جمهور محترم، اظهار نظرهای ایشان دائما بوی تفرقه و تشتّت و ایجاد چند دستگیهای جناحی و سیاسی میدهد و بدیهی است که در آستانه جلسات رای اعتماد مجلس، این نوع کینهجوییهای تفرقه برانگیز که بوی توهین به رئیس جمهور شهید و روش و منش ایشان را میدهد، نه تنها هیچ کمکی به افزایش احتمال موفقیت دولت نخواهد کرد بلکه برعکس، سبب تحریک و تشدید تنشهای سیاسی و کاهش شانس وزرای پیشنهادی برای اخذ رای اعتماد خواهد شد.
@IRGCQODS