eitaa logo
سپاه سایبری قدس
7.7هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
15.2هزار ویدیو
88 فایل
اخبار رسمی سپاه قدس و جبهه مقاومت ادمین تبلیغات: @seyyed_67
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در چهارشنبه‌سوری چه بلایی سر پرندگان می‌آوریم 🔹ایمان ابراهیمی، فعال محیط‌زیستی، توضیح می‌دهد
آیا قصد زیارت مجازی مناطق عملیاتی را دارید؟
هـــــرسال این روزها ما میهمان شهدا  بودیم..اما حالا که تقدیر به  جاماندن است، با پای دل به زیارت شهدا می‌رویم
اینجا بیشترین شباهت را به کربلا دارد و هر کسی به وسع خود دل به زیارت مشهد شهیدان می دهد. تعطیلات نوروزی فرصت مناسبی برایزیارت شهدا آن هم در مناطق گرم جنوب است.
اینجا، ابتدا زائران زیارت نامه شهیدان شلمچه را می خوانند سپس با احترام و سلام گفتن بر شهیدان ارادت خالصانه خود را ابراز می کنند.
ای شهیدان! گمان می کردیم گذشت زمان، هوای سرزمین پاکتان را از ذهنمان خواهد زدود. اما داغ فراق شما روز به روز بیشتر آبمان می کند.
ای شهیدان! هنوز هم که هنوز است ، هر آب خنکی که می نوشیم ، به یاد لب های خشکیده تان در شلمچه ، اشک می ریزیم. هنوز هم که هنوز است ، هر وقت غذا می خوریم پیش از آن با خاطره های شیرین شما دعای سفره می خوانیم .
سپاه سایبری قدس
شلمچه یکی از چند محور تاختن ارتش عراق به ایران بود.ارتش عراق در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ با گذر از این منطقه به سوی خرمشهر تاخت. عراقی‌ها در این منطقه که از دید راهبردی برایشان مهم بود استحکامات جنگی بسیاری را فراهم نموده بودند. پس از عملیات بیت‌المقدس که به بازپس‌گیری خرمشهر توسط رزمندگان ایران انجامید این منطقه همچنان در دست ارتش عراق بود. سرانجام در عملیات کربلای ۵ در دی ۱۳۶۵ شلمچه به دست نیروهای ایرانی افتاد. این منطقه مجدداً در ۸ صبح ۴ خرداد سال ۱۳۶۷ پس از حدود ۸ ساعت نبرد میان نیروهای دو طرف درگیر به دست ارتش عراق افتاد مدت شش سال، شلمچه ایران در اختیار دشمن بود. ١۵ روز بعد از ناکامی «عملیات کربلای 4»، رزمندگان اسلام اقدام به انجام «عملیات کربلای ۵» کرده و در روز چهارم عملیات، جاده شلمچه به دست رزمندگان اسلام آزاد شد و در روز بیستم عملیات(هشتم بهمن ماه ۶۵) شلمچه ایران کاملا آزاد شده و قسمت عظیمی از شلمچه عراق هم به تصرف نیروهای خودی درآمد. در مجموع هشت عملیات در طول هشت سال دفاع مقدس در منطقه شلمچه صورت گرفت که مهمترین آن عملیات کربلای پنج بود.
اینجا کربلای 5 است، جایی که یوسف قربانی برای همیشه دلتنگی‌ها و بی‌کسی‌هایش را برای آب نوشت و رفت، کربلایی که پر بود از امن یجیب و ناله‌ها و بچه‌هایی که در آب‌گرفتگی شلمچه، کانال ماهی و زوجی تا صبح آیات ناجی را زمزمه کرده‌اند.
اینجا کربلا است، جایی که رزمندگان زنجان با سربند «یا زهرا (س)» به سمت شلمچه روانه شدند و هرکسی پهلویش که ترکش خورد، گفت یافاطمه (س) و از پا افتاد و چه تن‌هایی که بی‌سر شد و چه رزمندگانی که سر بی‌تنی سرد را در آغوش آنان جای داد.
چه خوش روزی بود آن ایام که با کامیون رفتند و با تریلی برگشتند