فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رد شدن کاروان ارتش روسیه از کنار گروهی از تروریست های تحریرالشام در طرطوس
@IRGCQODS
رژیمصهیونیستی اعلام کرد ۳۰ شهروند اسرائیلی به علت جاسوسی برای ایران دستگیر شدند
🔹️شین بت : این شدیدترین موارد جاسوسی در تاریخ دولت اسرائیل است.
گزارش ها حاکی از آن است که جاسوسان دستگیر شده برای جمهوری اسلامی ایران شامل سیاستمداران عالی رتبه، دانشمندان هسته ای و مقامات نظامی می باشد.
@IRGCQODS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی دیگر از درهای زندان صیدنایا پیدا شد و بازداشت شدگان آزاد شدند.
@IRGCQODS
.
⭕️ پرچم مقاومت نمیافتد!!!
اخبار لحظهای #سوریه و انشالله #وعده_صادق ۳ بزودی در کانال زیر 👌🔥🚀
کانال سپاه سایبری👇👇👇
@IIRGC_IR
@IIRGC_IR
.
❌ سفارت اشغالگر آمریکا در دمشق حمایت کامل خود از روند انتقال قدرت به سازمان های تروریستی در سوریه را تایید کرد.
@IRGCQODS
هدایت شده از سپاه سایبری پاسداران
.
⭕️ با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان های مازندران، اصفهان و قزوین عوامل یک شبکه بزرگ خرابکاری سلطنت طلب، شناسایی و دستگیر شدند. هفته گذشته نیز عوامل این جریان معاند در استان کرمان بازداشت گرديدند.
اخبار لحظهای #سوریه و انشالله #وعده_صادق ۳ بزودی در کانال زیر 👌🔥🚀
@IIRGC_IR
.
⭕️ شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد
روابط عمومی سپاه استان قزوین :
طی اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه صاحب الامر (عج) این استان، یک شبکه وابسته به جریانات معاند و ضد انقلاب که با ایجاد گروههایی در حال فعالیت تخریبی علیه امنیت ملی بودند، در قزوین شناسایی و متلاشی شد.
این شبکه ضد امنیت ملی که اقدام به انتشار اخبار کذب علیه نظام کرده بود، وابسته به گروههای سلطنت طلب بود و در چند استان کشور فعالیت میکرد که با تلاش شبانهروزی پس از شناسایی، تحت رصد اطلاعاتی قرار گرفت که با کسب دستور قضایی، اعضای این شبکه ضد انقلاب دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
@IRGCQODS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
❌ از سخنگوی تحریر الشام، زاده صهیونیسم و امپریالیسم غربی می پرسد نظرت درباره سیصد حمله هوایی اسرائیل به خاک سوریه در چند روز گذشته چیست.
🔹می گوید اولویت ما تامین آب و برق شهرهاست.
باز مجری با تعجب می پرسد یعنی واقعا هیچ نظری درباره این بمباران ها نداری؟
🔸که اینجا این تروریست صهیونیست می گوید چرا! هر کشوری باید به تمام ارضی ما احترام بگذارد!
🔹واضح تر از این نمی شود دید و شنید که اینها با اسرائیل هیچ مشکلی ندارند.
@IRGCQODS
May 11
.
❌ بلومبرگ به نقل از منابع آگاه مدعی شد روسیه به توافق با رهبران جدید سوریه برای حفظ دو پایگاه روسی در این کشور نزدیک است
این رسانه مدعی شد گفتوگوهای مسکو و رهبران جدید سوریه در خصوص حفظ پایگاه روسیه در بندر «طرطوس» و «پایگاه حمیمیم» است.
@IRGCQODS