مراقب اخبار این روزها باشیم
تروریست ها و کشورهای متخاصم مسلح به سلاح های هستند که دیده نمیشود
🔻جنگ سایبری و عملیات روانی (PsyOps) دو ابزار قدرتمند در جنگهای مدرن هستند که در راهبردها، تکنیکها و اهداف خود اشتراکات زیادی دارند.
🔹هر دو تلاش میکنند اطلاعات را دستکاری کنند، ادراکات را تغییر دهند و در نهایت، رفتار افراد، گروهها یا کل جوامع را تحت تأثیر قرار دهند.
🔹در عصر دیجیتال، این عملیات پیچیدهتر شده و نه تنها دشمنان نظامی بلکه جمعیتهای غیرنظامی، نهادهای سیاسی و حتی شرکتهای بزرگ جهانی را هدف قرار میدهند.
🔹 برای درک دامنه و کارآمدی این عملیات، باید برخی از برجستهترین مطالعات موردی تاریخ معاصر را بررسی کنیم، جایی که جنگ سایبری و عملیات روانی با هم ترکیب شدهاند تا نتایج سیاسی، اجتماعی و نظامی را شکل دهند.
https://eitaa.com/Iafsvot
🔺۸ سال پیش در چنین روزی مولوت آلتینتاش افسر پلیس ترک، آندری کارلوف سفیر روسیه در ترکیه را با شلیک گلوله به قتل رساند؛ وی فریاد میزد "حلب را فراموش نکنید، سوریه را فراموش نکنید"
https://eitaa.com/Iafsvot
.
🔺«شلیک در آنکارا، پیروزی در دمشق»
مهدی تدینی:
🔸ترورها همیشه وجهی نمادین هم دارند که ممکن است در موردی پررنگتر یا کمرنگتر باشد. گاه هدف از ترور اصلاً نمادپردازی است؛ چه وقتی دوکاعظم اتریش به قتل میرسد ــ تا با قتل نماد صلح، جنگ جهانی درگیرد ــ و چه وقتی مرکز تجارت جهانی، نماد جهانیسازی کاپیتالیستیـامریکانیستی، در آتش و خاکستر فرومیریزد. ضارب سیاسی میخواهد ضمن کشتن نمادپردازی کند و شعاری سر دهد.
🔸هشت سال پیش در چنین روزی در آنکارا، در فضای هنری یک نمایشگاه عکاسی، جلوی دوربینهایی که لحظاتی فرهنگی را ضبط میکرد، جوانی که قرار بود حافظ امنیت باشد، در پشت صحنه نفس عمیق کشید، دست در کمر برد، اسلحه کشید و آندری کارلوف، سفیر روسیه را به قتل رساند. حضار در صدای جیغ زنان و بانگ «اللهاکبر» قاتل از گالری گریختند، اما چشمان سردِ دوربینها همچنان نمادها را ضبط میکرد: ضارب به عربی شعاری شبیه یکی از سرودهای جبهۀ فتح شام (همان جبهۃالنصرۃ) را فریاد زد و گفت ما با پیامبر برای جهاد بیعت کردهایم و همیشه پای آنیم، و بعد به ترکی گفت: «سوریه را فراموش نکنید! حلب را فراموش نکنید!» سفیر، بیجان، پیش پای او افتاد بود و او شعار میداد... البته فراموش نکرد برای تکمیل نمادپردازی بالای سر جنازه برود و چند تیر خلاص به کسی که پیشتر مرده بود شلیک کند. دقایقی بعد، پلیس سر رسید و ضارب را کشت.
🔸اما ضارب نه مردی با ریشبلند و دستاری بر سر بود، و نه چهرهای بیگانه با تبار ترک. جوانی خوشسیما و خوشپوش با کت و کراواتی شیک بود که انگشتش را رو به آسمان گرفته بود و فریاد میزد. هنوز ۲۲ سالگی را پر نکرده بود. گرگی در پوستین میش بود، زیرا اصلاً پلیس بود؛ آنهم از قضا گارد حفاظت شخص اردوغان. نام کاملش مولوت مَرت آلتینتاش بود. خواهرش میگفت از وقتی به دانشگاه افسری رفته بود پنج نوبت در روز نماز میخواند. خانوادهاش از این ترور او آنقدر سرافکنده بود که جنازهاش را تحویل نگرفت و مأموران او را در گورستان مردگان گمنام دفن کردند. البته واقعیت گاه دروغ میگوید؛ یا بهتر است بگوییم، گاه همۀ حقیقت را نمیگوید. و این غربتِ قاتل در گورستان گمنامان دروغی بیش نبود، زیرا آلتینتاش اصلاً بیکس نبود؛ نه تنها بیکس نبود، بلکه حتی یک جریان آیندهدار تاریخی را نمایندگی میکرد. نشانۀ روشن آن اینکه گلولههایش از قلب سفیر گذشت و هشت سال بعد در همان ماه دسامبر در سوریه به قلب هدف اصلی خورد. حلب و دمشق به دست همفکران او فتح شد. از این منظر که بنگریم، او فاتح نبرد آینده بود.
https://eitaa.com/Iafsvot
آرش رضایی
عضو جداشده از سازمان مجاهدین خلق
بخش اول
مجاهدین خلق یک گروه سیاسی و نظامی با رویکرد ایدئولوژیک است که تلقی خاص و ویژهای از دین و مذهب دارد. اعضای این سازمان در ساختار آهنین تشکیلاتی و در روند آموزش و تربیت کادرهای سازمانی، به تبعیت محض و مطلق از «ایدئولوژی» و «رهبر عقیدتی» ملزم هستند.
teror monafegin
زنان در این ساختار و بافت فکری، باید حجاب کامل خود را رعایت کنند و الزامات اخلاقی و عقیدتی مجاهدین خلق را در پرهیز از جنس مخالف تبعیت کرده و نیازهای عاطفی خود را کاملاً سرکوب کنند. این وضعیت نامتعارف و تراژیک شامل کادرهای تشکیلاتی مرد نیز میشود.
«خشونت و رویکرد قهرآمیز و آنتاگونیستی» در سازمان مجاهدین خلق نه تنها یک تاکتیک، بلکه یک استراتژی فراگیر و به معنای ایدئولوژیک آن، مقدس است. تروریسم بهعنوان تاکتیک و استراتژی برای رسیدن به هدف و قدرت سیاسی، از بدو تشکیل این سازمان در دهه ۴۰ شمسی مورد پذیرش بنیانگذاران و رهبر عقیدتی فعلی مجاهدین خلق بوده است.
سبک زندگی و نوع نگاه به مفاهیم بنیادین زندگی در ماهیت تفکر ایدئولوژیک مجاهدین خاص و ویژه است و در تقابل و تعارض همهجانبه با مولفهها و انگارههای زیست اجتماعی در دنیای مدرن قرار دارد. هیچ شباهت و سنخیتی بین نوع و ماهیت تفکر، سلائق و علائق، روحیات و تمایلات نسل جوان ایرانی (اعم از دختر و پسر، نسل Z یا نسل نت) با بافت اخلاقی و رفتارشناسی کادرهای تشکیلاتی و آموزههای ایدئولوژیک و مذهبی رهبر عقیدتی مجاهدین خلق مشاهده نمیشود.
https://eitaa.com/Iafsvot
آرش رضایی
عضو جداشده از سازمان مجاهدین خلق
بخش دوم
به دلیل سالها زیست و تنفس در ساختار ویژه و بافت عقیدتی و سیاسی فرقهای، دگماتیستی و ایدئولوژیک، رهبر عقیدتی، مسئولین و کادرهای تشکیلاتی امکان درک رویدادهای پرشتاب، دگرگونی و تغییرات گسترده در شیوه نگاه، روش و سبک زندگی در دنیای مدرن و ذهن انسان مدرن ایرانی را ندارند. به تعبیر هربرت مارکوزه، تئوریسین اصلی مکتب فرانکفورت و چپ نو، مجاهدین خلق مصداق عینی و بارز «انسان تک ساحتی» هستند که به مفهوم و جریان زندگی از دریچه نگرش تنگنظرانه، بازدارنده، آزاردهنده و محدودیتآمیز میپردازند.
به عبارتی دقیقتر و در تعریف و نیمنگاه به مجاهدین خلق، این سازمان، بهطور علمیتر و منطقیتر، فرقه مجاهدین خلق نوعی کنترل اجتماعی ایجاد کرده که تفکر انتقادی و آزادی واقعی را در مناسبات و روابط درونی تشکیلات خفه میکند. با غلبه تفکر دگماتیستی و ایدئولوژیک، فرهنگ، رفتار و اخلاق همگن، یکسان و یکنواختی شکل میگیرد که ایدههای انتقادی و خلاق، حق انتخاب، دگراندیشی و در نهایت تفکر و اندیشه انتقادی به حاشیه رانده میشود.
بهجرئت میتوان اذعان کرد که آموزهها و بنیادهای تفکر ایدئولوژیک فرقه مجاهدین خلق برای نسل جوان ایرانی و دنیای مدرن یک فاجعه غمانگیز، مخرب و ویرانگر است
https://eitaa.com/Iafsvot
افشای شبکه انسانی و نهادهای پوششی فرقه رجوی در کانادا + اسامی انجمنها و اشخاص
اخیرا اسنادی منتشر شده که نشان میدهد فرقه رجوی در کانادا در سال های گذشته اقدام به تاسیس چند سازمان و انجمن در پوشش خیریه، فرهنگی و ورزشی کرده که در واقع بازوی جذب و اقدامات فرقه در کانادا به حساب می آید.
https://eitaa.com/Iafsvot
.
اخیرا اسنادی منتشر شده که نشان میدهد فرقه رجوی در کانادا در سال های گذشته اقدام به تاسیس چند سازمان و انجمن در پوشش خیریه، فرهنگی و ورزشی کرده که در واقع بازوی جذب و اقدامات فرقه در کانادا به حساب می آید.
فشارهای همه جانبه دولت و دادگاه آلبانی علیه فرقه تروریستی رجوی در این کشور و دست رد دولت فرانسه به سینه آن ها برای انتقال بخشی از نیروهای خود به مقری در فرانسه، مقامات ارشد فرقه رجوی را وادار به انتقال اعضا به کانادا کرده است. از همین رو مسئول این فرقه در کانادا درحال آماده سازی مقدمات انتقال لیست شماره۱ به کانادا هستند. لیستی که البته به دلیل فامیل بازی مقامات ارشد فرقه منجر به بروز اختلافات شدید و گسترده در این تشکیلات شده است.
اما میزبانی از فرقه رجوی به دلیل ذات تروریستی خود، همواره خطری برای امنیت میزبان آنها خواهند بود، این نکته ای بود که سخنگوی وزارت خارجه و سایر مقامات کشور همواره به آلبانی و سایر کشورهایی که در فکر میزبانی از این عناصر جنایتکار بوده، گوشزد کرده اند.
با این وجود اما دولت کانادا با وجود دریافت هشدارهای آشکار و پنهان از سوی جمهوری اسلامی ایران، بر میزبانی از این سازمان تروریستی اصرار داشته و حتی به سلسله اقدامات و نامه نگاری های مخالفین و اپوزیسیون جمهوری اسلامی ساکن در کانادا هم که با حضور نیروهای رجوی در کانادا مخالف می باشند، بی اعتنایی کرده است.
خبرگزاری فارس اخیرا به اسنادی از شبکه انسانی و نهادهای پوششی فرقه رجوی در کانادا دست پیدا کرده که افشای این دو برگ از هزاران سند، بخشی از پیام واضح جمهوری اسلامی به دولت کانادا و سایر کشورهای میزبان عناصر فرقه رجوی و دیگر گروهک های تروریستی است.
با ابلاغ مسعود رجوی درسال۱۳۹۰ سه نفر از هواداران فعال فرقه تروریستی رجوی در کشور کانادا از جمله حمید قراچه به همراه همسرش شهناز فالح وبهزاد متین، قبل از انتقال فرقه رجوی از کشور عراق به آلبانی اقدام به خرید یک مزرعه و زمین بایر در شهر تورنتو نموده که مقرر گردیده بود با ساخت مقری شبیه اشرف در ابعاد کوچکتر، حدود۵۰۰ نفر از عناصر فرقه در آنجا سازماندهی و اسکان یابند اما به دلایلی انتقال پراکنده فرقه رجوی کنسل و با فشار آمریکا و اروپا دولت آلبانی بین دو گزینه که هر دو چالش های ملی برایش داشت، ناچار به قبول پذیرش آوارگان این فرقه در کشور خود می شود که اسنادی در این موضوع بعدا منتشر خواهد شد.
ناگفته نماند که بر اساس اخبار به دست آمده از منابع آگاه، شهرام گلستانه مسئول سیاسی این تشکیلات در کانادا با هدف اسکان افراد منتقل شده از آلبانی به این کشور، اقدام به خریداری و تجهیز تعدادی واحد مسکونی در شهر ونکوور کانادا کرده است.
از جمله سیاست های مهم این سازمان تروریستی تاسیس انجمنها و سازمان های بی نام و نشان و پوششی برای پیشبرد برخی اهداف سازمانی و همچنین راه اندازی شرکت های اقتصادی پوششی بدون هیچ اثری از وابستگی به فرقه رجوی می باشد که این شرکت ها ضمن تامین بخشی از هزینه های مالی این سازمان، مسئولیت پرداخت هزینه سخنرانی و اسکان و حمل و نقل سیاستمداران بازنشسته غربی در مراسم های فرقه رجوی را برعهده دارند که به زودی برخی از این اسناد افشا خواهد شد.
طبق همین سیاست، فرقه رجوی در کانادا در سال های گذشته اقدام به تاسیس چند سازمان و انجمن در پوشش خیریه، فرهنگی و ورزشی کرده اند که در واقع بازوی جذب و اقدامات فرقه در کانادا به حساب می آید که نام بخشی از این انجمن ها را در ذیل مشاهده می کنید:
۱-انجمن ایران دموکراتیک پیام: موقعیت شهر آتاوا، تاسیس۲۰۰۵،مسئول شهرام گلستانه
۲-ائتلاف بین المللی زنان علیه بنیادگرایی: موقعیت شهر تورنتو،مسئول شهناز مهین فالح(قراچه)
https://eitaa.com/Iafsvot
.
۳-انجمن دموکراتیک کبک: موقعیت شهر مونترال، تاسیس۲۰۰۵، مسئول فریدون شیرازی
۴-انجمن زنان ندا: موقعیت شهر اتاوا، تاسیس۲۰۱۴، مسئول وحیده خرم رودی
۵-انجمن زنان پیشتازان رهایی: تاسیس۲۰۱۴، مسئول ژینا شیرازی
۶-انجمن صبا تا آخر ایستاده ایم: تاسیس۲۰۱۴، مسئول: هلنا
۷-انجمن معلمین برای صلح و دموکراسی در ایران-کانادا: موقعیت شهر تورنتو، تاسیس۲۰۱۵،
مسئول حسین بیضایی
۸-انجمن ۱۰۰۰ زن: موقعیت شهر تورنتو، تاسیس۲۰۱۶،مسئول شهین سنقری
۹-زندانیان سیاسی: موقعیت شهر اتاوا، تاسیس۲۰۱۷، مسئول کریم اکبری
۱۰-انجمن متخصصین ایران دموکراتیک کانادا: موقعیت تورنتو، تاسیس۲۰۱۸، مسئول علیرضا حیدری
۱۱-انجمن ورزشکاران ایران دموکراتیک: موقعیت شعر ونکوور، تاسیس۲۰۱۸، مسئول محمد
تقی شالباف
۱۲-انجمن جوانان ایرانی کانادا: موقعیت شهر تورنتو، تاسیس۲۰۱۸، مسئول نیکو کبعلی
۱۳-انجمن خانواده شهدا: موقعیت شهر تورنتو، تاسیس۲۰۱۸،مسئول مرتضی مهرابی
۱۴-انجمن هنری ایرانیان کانادا: موقعیت شهر تورنتو، تاسیس۲۰۱۸، مسئول علی بهروزیان
۱۵-انجمن زنان تورنتو: مسئول منیژه
۱۶-انجمن معلمین: مسئول حسین رضایی
۱۷-انجمن زنان ونکوور (بزرگترین تشکیلات سیاسی گروهک در کانادا که ۳۰۰۰ زن از
وابستگان و هواداران و پیمانکاران خیابانی فرقه عضو آن هستند)، مسئول گوهر ضیایی
۱۸-انجمن جوانان و انجمن زنان تورنتو: ملیکا دولتی و منیژه
۱۹-انجمن جوانان ونکوور: مسئول رجا
۲۰-انجمن زنان پیشتاز و انجمن زنان نجمه: مسئول شهناز (قراچه)
میزبانی از گروهی که با ترور بیش از ۱۷ هزار انسان بی گناه در ایران ، به عنوان رسواترین سازمان تروریستی در جهان شناخته می شود، قطعا به معنای مقابله با جمهوری اسلامی و مردم کشورمان می باشد.
این سیاست را در سال های اخیر کشورهایی چون فرانسه و آلبانی آزمودند و به جای تعامل با تهران و دولت برآمده از اراده ملت، آغوش خود را برای جریان های تروریستی و تجزبه طلب گشودند اما گذشت زمان به آن ها ثابت کرد که بیراهه رفته اند و قطعا دود میزبانی از عناصر رجوی به چشم مردم کانادا خواهد رفت.
https://eitaa.com/Iafsvot
مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِينَ رِجَالࣱ صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَيۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَىٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن يَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِيلࣰا
برخى از ميان مؤمنان، مردانى هستند كه به عهدى كه با خدا بستند وفا كردند، ازآنان كسى است كه عهدش را به جا آورد [بشهادت رسیده اند] و برخى از آنان در انتظار [شهادت] هستند و [اينان] به هيچ وجه
عهدشان را تغيير ندادند
شهادت مجاهدان راه خدا و مبارزان با نفاق و فساد حضرات حجج اسلام حاج علی رازینی و حاج محمد مقیسه را به محضر رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران و همه همرزمان این دویار وفادار امام و رهبری تسلیت عرض می نمایم
انجمن حمایت از قربانیان تروریسم
https://eitaa.com/Iafsvot
.
شهادت کابوس مجاهدین خلق
▫️رازهای پشت پرده احکام قاضی مقیسه در مورد نفاق چه بود؟
قاضی مقیسه، یکی از نامهای برجسته دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران بود که به ویژه در دوران بحرانی انقلاب اسلامی نقش حیاتی ایفا کرد.
او در سالهای اولیه انقلاب، زمانی که کشور درگیر جنگ تحمیلی و تهدیدات داخلی از سوی گروههای مخالف بود، در مقام قاضی دادگاههای انقلاب اسلامی به محاکمه اغتشاشگران و متهمان امنیتی پرداخت.
در این گزارش قصد داریم به بررسی عملکرد قاضی مقیسه و علمکرد ایشان در رابطه با موضوع نفاق بپردازیم.
قاضی مقیسه در اوایل انقلاب اسلامی، به عنوان یکی از قضات برجسته در دادگاههای انقلاب اسلامی مسئولیتهای خود را به عهده گرفت. در آن زمان، کشور تحت تاثیر گروههای معاند و سازمانهای مخالف نظام بود که با ترورها و خرابکاریها، امنیت کشور را تهدید میکردند. یکی از وظایف مهم قاضی مقیسه در آن دوران رسیدگی به پروندههای این گروهها بود. در این شرایط حساس، قاضی مقیسه همواره بر رعایت اصول قانونی و قضائی تاکید داشت، بهویژه در محاکمه اعضای سازمانهایی چون مجاهدین خلق که از بزرگترین تهدیدات امنیتی علیه جمهوری اسلامی در آن دوران بودند.
از مهمترین پروندههای او، میتوان به رسیدگی به پروندههای منافقین (مجاهدین خلق) اشاره کرد که در آن دوران اقدامات تروریستی علیه مقامات جمهوری اسلامی داشتند. قاضی مقیسه در این پروندهها با دقت فراوان به مستندات پرداخته و احکام خود را بر اساس قانون صادر کرد.
او در بسیاری از موارد، همواره بهشدت بر رعایت انصاف و رعایت حقوق متهمان تاکید کرده است. به عنوان مثال، در پروندههای مختلف اعضای گروههای تروریستی، قاضی مقیسه تصمیمات خود را بر اساس قوانین قضایی و شواهد ارائهشده اتخاذ کرده و در برخی موارد، اقدامات حفاظتی برای متهمان از جمله ارائه فرصت دفاع را در نظر گرفته است.
تلاش برای حفظ امنیت ملی
در دورانهایی که کشور با تهدیدات داخلی و خارجی روبرو بود، یکی از مهمترین وظایف قاضی مقیسه رسیدگی به پروندههای سیاسی و امنیتی بود.
یکی از مهمترین پروندهها، محاکمه اعضای سازمان نفاق بود که در آن زمان به ویژه در جریان جنگ ایران و عراق، اقدام به ترور مقامات دولتی، خرابکاری و جنگیدن در کنار دشمنان خارجی میکردند. قاضی مقیسه در این پروندهها به شدت بر رعایت اصول قضائی و امنیتی تاکید کرد و احکام صادره نیز در راستای مقابله با تهدیدات کشور بودند.
بسیاری از کارشناسان حقوقی و قضائی به نحوه برخورد قاضی مقیسه با پروندهها نگاه مثبتی دارند. این افراد معتقدند که مقیسه به عنوان یک قاضی مستقل، در همه محاکمات خود تلاش کرده است که تصمیماتش صرفاً بر اساس مستندات و شواهد قانونی باشد و از هیچ فشار خارجی یا ملاحظات سیاسی تبعیت نکرده است.
از جمله مواردی که باعث شده بسیاری از کارشناسان به عملکرد مقیسه نگاهی مثبت داشته باشند، نحوه رسیدگی او به پروندههای امنیتی و سیاسی است. در یک نمونه خاص، رسیدگی به پروندههایی که به ترور مقامات دولتی و خرابکاری در زمان جنگ ایران و عراق مربوط میشدند، نشان داد که مقیسه در برخورد با افراد خطرناک و تهدیدات امنیتی کشور، هیچگاه از اصول عدالت عدول نکرده است.
یکی از همکاران او در آن دوران گفته است که مقیسه همواره در این زمینه بسیار دقیق و بیطرف عمل کرده و هیچگاه تحت تاثیر نظرات شخصی یا فشارهای سیاسی قرار نگرفته است. او همچنین گفته است که مقیسه به عنوان یک قاضی، همواره بر عدالت اجتماعی و حقوق متهمان تاکید کرده و هیچگاه تصمیماتش بهطور بیدلیل یا بهصورت غیرقانونی گرفته نشده است.
قاضی مقیسه، با سالها تجربه در عرصه قضاوت، به ویژه در دورانهای بحرانی انقلاب اسلامی، همواره در جهت حفظ امنیت ملی و دفاع از ارزشهای جمهوری اسلامی ایران تلاش کرده بود. بررسی عملکرد او نشان میدهد که او به عنوان یک قاضی مستقل و با وفاداری به اصول قانونی، تصمیمات خود را اتخاذ کرده بود.
https://eitaa.com/Iafsvot
.
حجه اسلام و المسلمین حاج علی رازینی از چهرههای برجسته و تأثیرگذار دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران است که نقش مهمی در مبارزه با گروههای معاند، بهویژه سازمان مجاهدین خلق (منافقین) و دیگر جریانهای ضدانقلاب ایفا کرده است. وی در دوران حساس پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مسئولیتهای کلیدی در دستگاه قضایی بر عهده داشت و به عنوان یکی از قضات شاخص در رسیدگی به جرایم امنیتی، بهخصوص محاکمه و مجازات اعضای گروهک منافقین شناخته میشود. او از همان سالهای نخست انقلاب، وارد فعالیتهای قضایی شد و در مشاغل مهمی همچون ریاست کل دیوان عدالت اداری، دادستانی، ریاست سازمان قضایی نیروهای مسلح و ریاست دادگاه ویژه روحانیت حضور داشت. یکی از مهمترین مقاطع فعالیت آیتالله رازینی، دهه ۶۰ بود؛ دورهای که سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به اقدامات تروریستی، بمبگذاری و ترور مسئولان جمهوری اسلامی دست میزد. در آن سالها، منافقین با هدایت مستقیم مسعود رجوی و همکاری با دشمنان خارجی، دست به جنایات گستردهای زدند که از جمله آنها میتوان به ترور شخصیتهایی همچون شهید بهشتی، شهید رجایی، شهید باهنر و ائمه جمعه کشور اشاره کرد.
در همین راستا، دادگاههای انقلاب اسلامی نقش مهمی در رسیدگی به پرونده این گروهک تروریستی داشتند و آیتالله رازینی از جمله قضاتی بود که قاطعانه و بر اساس احکام اسلامی، منافقین و سایر جریانهای معاند را محاکمه کرد. او در دوران ریاست بر دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات جنگ، نیز با قاطعیت به جرایم عناصر نفوذی و خرابکاران رسیدگی نمود و مانع از نفوذ و فعالیت دوباره آنها شد.
https://eitaa.com/Iafsvot