🔴 #جایگاه کسانی که در مقابل اذیّت و آزار دوران غیبت صبور هستند
🌕 امام حسين عليه السلام فرمودند:
حضرت مهدى عجل الله فرجه، داراى غيبتى است كه گروهى در آن مرحله مرتد مىشوند و گروهى ثابت قدم مىمانند و اظهار خشنودى مىكنند. افراد مرتد به آنها مى گويند: «اين وعده كى خواهد بود اگر شما راستگو هستيد؟» ولى كسى كه در زمان غيبت در مقابل اذيّت و آزار و تكذيب آنها صبور باشد، مجاهدى است كه با شمشير در كنار رسول خدا صلی الله عليه و آله جهاد كرده است
قَالَ اَلْحُسَيْنُ بْنُ عَلِيِّ بْنِ أبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ لَهُ غَيْبَةٌ يَرْتَدُّ فِيهَا أَقْوَامٌ وَ يَثْبُتُ فِيهَا عَلَى اَلدِّينِ آخَرُونَ فَيُؤْذَوْنَ وَ يُقَالُ لَهُمْ مَتىٰ هٰذَا اَلْوَعْدُ إِنْ كُنْتُمْ صٰادِقِينَ أَمَا إِنَّ اَلصَّابِرَ فِي غَيْبَتِهِ عَلَى اَلْأَذَى وَ اَلتَّكْذِيبِ بِمَنْزِلَةِ اَلْمُجَاهِدِ بِالسَّيْفِ بَيْنَ يَدَيْ رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ
📗کمال الدين، ج۱، ص۳۱۷
📗کفايةالأثر، ج۱، ص۲۳۱
📗مقتضب الأثر، ج۱، ص۲۳
📗بحار الأنوار، ج۵۱، ص۱۳۳
📗منتخب الأنوار، ج۱، ص۷۸
📗إثبات الهداة، ج۲، ص۵۱
🔴چرا مردم مدینه فاطمه«سلاماللهعلیها» را یاری نکردند؟!
✍ یکی از زشتترین انواع ترسها در جامعه «ترس از تحقیر و سرزنش» است که یک ترس روانی است. این بدتر از ترسِ از مرگ یا فقر است که سلطهگران بهکار میگیرند.
➖ مردم کوفه از سرِ چه ترسی امامحسین«علیہالسلام» را یاری نکردند؟ ترسیدند که مبادا لشکر یزید بیاید و آنها را تکهتکه کند. اما در فاطمیه، مردم از چه چیزی ترسیدند و نالہی فاطمه«سلاماللهعلیها» را جواب ندادند؟ آیا کسی تهدید کرده بود که آنها را تکهتکه میکند؟!!!
➖ وقتی امامحسین«علیہالسلام» صدا زد «هَل مِن ناصرٍ ینصُرنی» هرکسی به ایشان کمک میکرد، کشته میشد، اما وقتی فاطمۀزهرا«علیہالسلام» بین در و دیوار ضجه زد، اگر کسی به ایشان کمک میکرد، کشته نمیشد. کمااینکه زبیر با شمشیر آمد که مثلاً کمک کند، اما شمشیرش را گرفتند و خودش را نکشتند.
➖ در مدینه نه ترس از فقر بود، نه ترس از کشتار بود، بلکه یک ترس روانی وجود داشت؛ مردم مدینه در رودربایستیِ همدیگر ماندند و فاطمه را کمک نکردند، آنها سکوت زشتی کردند و این خیلی خیانتکارانه بود.
➖ یک جوّ روانی سنگین علیهِ حجتِخدا حضرتعلی«علیہالسلام» ایجاد شده بود که هیچکسی به ایشان کمک نمیکرد. حتی نقل شده است تعداد زیادی در یک شب به علی«علیہالسلام» وعدۀ یاری دادند اما روز که شد، در رودربایستی ماندند و نیامدند!
💢💢💢
💢💢
💢
️💠 ولایت و آثار آن
💠قرآن:
️🔸خداوند متعال در آیهی 28 سورهی آل عمران میفرماید: «مؤمنین نباید کفّار را دوست و ولیّ خود بگیرند».
💠حدیث:
🔸امام کاظم علیه السّلام فرمود: «ولایت امیرالمؤمنین علیه السّلام در کتابهای همهی انبیاء نوشته شده است.»(1)
💠داستان:
🔻 پسر دائی معاویه
🔸 محمد بن ابی حذیفه پسر دائی معاویه بود. چون پدرش کشته شد تحت کفالت عثمان بزرگ شد ولی از فدائیان امیرالمؤمنین علیه السّلام صاحب ولایت بوده است. وقتی که محمد بن ابی بکر استاندار مصر را لشکر معاویه کشتند محمد بن ابی حذیفه زخمی شد.
عمرو عاص او را به شام نزد معاویه فرستاد و معاویه او را زندانی کرد.
🔸 روزی معاویه به اطرافیانش گفت: «چطور است این فامیل نادان محمد را بیاوریم و توبیخ کنیم شاید دست از علی علیه السّلام بردارد و او را ناسزا گوید؟»
اطرافیان معاویه قبول کردند.
🔸 محمد را از زندان بیرون و به مجلس معاویه آوردند، معاویه گفت: «وقت آن نرسیده است که از روش باطل خود دست برداری و دست از علی علیه السّلام آن مرد دروغگو برداری؟ مگر نمیدانی علی علیه السّلام در قتل عثمان دست داشته و ما نیز خونخواهی او میکنیم؟»
🔸 محمد فرمود: «ای معاویه! من از همه به تو نزدیکترم و تو را بهتر از همه میشناسم.» گفت: آری، فرمود: «به خدایی که جز او خدایی نیست اگر کسی جز تو و افراد تو که از طرف عثمان، ریاست به شما داد، مورد اعتراض مردم واقع نمیشد، او را نمیکشتند.
🔸 ای معاویه تو در جاهلیت و اسلام یکسان بودهای و اسلام تأثیری در تو نداشت. مرا به دوستی علی علیه السّلام ملامت میکنی و حال آن که تمام عباد و زهاد و انصار آنان که روزها را به روزه، و شبها را به نماز می گذارنند با علی علیه السّلام هستند ولی فرزندان آزاد شدگان فتح مکه و فرزندان منافقان با تو هستند.
🔸به خدا قسم تا زندهام علی علیه السّلام را برای خدا و رضایت پیامبر دوست میدارم و تو را دشمن دارم!» معاویه گفت: «مثل این که هنوز در گمراهی هستی؟» او را به زندان انداخت. مدتی در زندان بود بعد فرار کرد. معاویه لشکری را به فرماندهی عبیدالله ابن عمرو برای دستگیری او فرستاد تا عاقبت در غاری او را گرفتند و کشتند.(2)
منابع :
(1): سفینه البحار،2/691
(2):پیغمبر و یاران 5/241 -قاموس الرجال 7/500
📓#چهارصد_موضوع_دوهزار_داستان
💢
💢💢
💢💢💢
⭐️🍂🍂نامهای زیبای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (به روایت اهل تسنن)
🔴محمد عبد الله عقیل زاده از علمای معاصر اهل سنت تسنن مینویسد:
🔵او غیر از نام فاطمه به نام ها و لقبهای دیگری مانند:
🌸🍃زهراء، بتول، صدیقه، مبارکه، طاهره، راضیه، مرضیه، محدثه، ام النبی، و ام ابیها معروف است که همه این نامها و القاب دلیلی بر اخلاق پسندیده، و مقام عالی او هستند.
🌼🍃او به «زهرا» معروف بود (زهرا به معنی روشنی است و به کسی گفته میشود که رنگ سفید و چهره درخشانی داشته باشد.) چون وقتی به نماز میایستاد همانند ماه میدرخشید.
و او را «بتول» نامیدهاند، که به معنای پاکدامن و تارک دنیا است. چون خداوند او را در پاکدامنی و بزرگواری غیر از زنان دیگر گردانیده بود و کسی همانند او در رو گردانیدن از دنیا و عبادت خدا وجود نداشت.
💐«صدیقه» به معنای بسیار راستگو؛ آنکه گفتار و رفتارش یکسان و همیشه نیکوکار باشد.
🌻«مبارکه» به معنای صاحب خیر و با برکت.
☘«طاهره» به معنای با عفت و پاکیزه از هر صفت ناپسند.
🌺🍃«راضیه» به معنای خشنود از زندگی و کار خود در دنیا و راضی از ثواب و مقام خود در آخرت.
🌷«مرضیه» به معنای شخص مورد رضایت خداوند متعال.
🌹«محدثه» به معنای روایت کننده و خبر دهنده و کسی که به آسانی سخن پرمعنا میگوید.
🌲🌳«ام النبی و ام ابیها» به معنای مادر پدرش است. در حدیثی صحیح از رسول الله، صلی الله علیه و [آله] و سلم، روایت شده که فاطمه را به این کنیه یاد میکرد و در سبب نامیده شدن حضرت فاطمه به ام ابیها نقل شده که چون رسول الله بر فاطمه بنت اسد، زن عمویش، ابوطالب و مادر حضرت علی، رضی الله عنه، دل نهاده بودند، چون برای حضرت مانند یک مادر زحمت کشیده بود، به همین خاطر بعد از وفاتش بسیار ناراحت و غمگین شدند؛ اما وجود دختر خود فاطمه را وجود فاطمه بنت اسد، رضی الله عنهما، میدانست؛ همانطور که شخص بر پسر خود، نام پدر و پدربزرگ خود را میگذارد و بعدها از روی محبت میگوید: این پدر یا پدربزرگم است.
«والله سبحانه و تعالی اعلم و احکم»
📚زندگی نامه حضرت فاطمة الزهرا رضی الله تعالی عنها، تالیف محمد عبد الله عقیل زاده، صفحه ۲۴-۲۵
#فاطمه
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
🔴 #بصیرت و #استقامت در فتنه های آخرالزمان
✍ فتنه های آخرالزمان چنان حق و باطل را ممزوج خواهند کرد که تنها افرادی میتوانند به سلامت از آنها عبور کنند که دارای بصیرت و استقامت باشند:
🌕 امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمودند:
بصیر آن کسی است که به درستى شنيد و انديشه كرد، پس به درستى نگريست و آگاه شد، و از عبرت ها پند گرفت؛ سپس راه روشنى را پيمود و از افتادن در پرتگاه ها و گم شدن در كوره راه ها دورى كرد!
📗نهج البلاغه خطبه۱۵۳
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
🐫🦒🐄#حقوق_حیوانات
🌲🌵1- حَفْصِ بْنِ الْبَخْتَرِیِّ عَنْ أَبِی عَبْداللَّه قال: إِنَّ امْرَأَةً عُذِّبَتْ فِی هِرَّةٍ رَبَطَتْهَا حَتَّی مَاتَتْ عَطَشاً
امام صادق صلوات الله علیه فرمود : همانا یک زن به خاطر گربه ای که او را بست تا اینکه از تشنگی مُرد مورد عذاب واقع شد!
📚عقاب الأعمال ص۳۲۷
2- عَنْ عَلِيٍّ : أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ مَرَّ عَلَى قَوْمٍ قَدْ نَصَبُوا دَجَاجَةً حَيَّةً وَ هُمْ يَرْمُونَهَا فَقَالَ مَنْ هَؤُلَاءِ لَعَنَهُمُ اللَّه
امام علی صلوات الله علیه فرمود : رسول الله صلی الله علیه و آله به عدهای عبور نمودند که مرغ زندهای را نصب کرده بودند و به او تیر پرتاب می کردند! حضرت فرمود : این ها چه کسانی هستند؟! خدا آن ها را #لعنت کند!
📚جعفريات ص ۸۳
3- السَّکُونِیِّ بِإِسْنَادِهِ أَنَّ النَّبِیَّ أَبْصَرَ نَاقَةً مَعْقُولَةً وَ عَلَیْهَا جَهَازُهَا فَقَالَ أَیْنَ صَاحِبُهَا مُرُوهُ فَلْیَسْتَعِدَّ غَداً لِلْخُصُومَة
رسول الله صلی الله علیه و آله شتر زانو بسته ای را دیدند که پالانش بر روی او بود! پس فرمود : صاحبش کجاست؟! به او امر کنید که فردا (یعنی قیامت) خود را برای جدال آماده نماید!
📚فقیه ج۲ص۲۹۲
4- عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ آبَائِه قَالَ: قَالَ رَسُولُ اللَّهِ لِلدَّابَّةِ عَلَی صَاحِبِهَا خِصَالٌ یَبْدَأُ بِعَلْفِهَا إِذَا نَزَلَ وَ یَعْرِضُ عَلَیْهَا الْمَاءَ إِذَا مَرَّ بِهِ وَ لَا یَضْرِبُ وَجْهَهَا فَإِنَّهَا تُسَبِّحُ بِحَمْدِ رَبِّهَا وَ لَا یَقِفُ عَلَی ظَهْرِهَا إِلَّا فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَ لَا یُحَمِّلُهَا فَوْقَ طَاقَتِهَا وَ لَا یُکَلِّفُهَا مِنَ الْمَشْیِ إِلَّا مَا تُطِیق
🌼☘ امام صادق صلوات الله علیه از اجدادش روایت نموده است که رسول الله صلی الله علیه و آله فرمود : برای حیوان سواری چند خصلت بر عهده صاحبش می باشد : وقتی فرود می آید به علف او آغاز کند و وقتی به آب مرور نمود به او عرضه نماید و به صورت او نزند زیرا به حمد پروردگارش تسبیح می گوید و بر پشت او توقف نکند مگر در سبیل الله و بیشتر از توانش بر او بار نکند و او را تکلیف به راه رفتن نکند مگر آنقدری که طاقت دارد!
📚فقیه ج۲ص۲۸۶
5- عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ آبَائِهِ فِی حَدِیثِ الْمَنَاهِی قَالَ: وَ نَهَی رَسُولُ اللَّهِ عَنْ ضَرْبِ وُجُوهِ الْبَهَائِمِ وَ نَهَی عَنْ قَتْلِ النَّحْلِ وَ نَهَی عَنِ الْوَسْمِ فِی وُجُوهِ الْبَهَائِم
رسول الله صلی الله علیه و آله از زدن در صورت حیوانات نهی کردند و از کشتن زنبور عسل نهی نمودند و از داغ نهادن در صورت بهائم نهی فرمودند!
📚فقیه ج۴ص۹
6- قَالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ لَا تَضْرِبُوا وُجُوهَ الدَّوَابِّ وَ کُلُّ شَیْءٍ فِیهِ الرُّوحُ فَإِنَّهُ یُسَبِّحُ بِحَمْدِ اللَّه
رسول الله صلی الله علیه و آله فرمود : به صورت حیوان سواری و هر چیزی که روح دارد نزنید زیرا به حمد الهی تسبیح می گوید!
📚محاسن ص۶۳۳
7- إبراهیم بن عَلِیٍّ عن أَبِیه قال: حَجَجْتُ مَعَ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْن فَالْتَاثَتْ عَلَیْهِ النَّاقَةُ فی سَیْرِهَا فَأَشَارَ إِلَیْهَا بِالْقَضِیبِ ثُمَّ قَالَ آهِ لَوْ لَا الْقِصَاصُ وَ رَدَّ یَدَهُ عَنْهَا
🌺🌿شخصی گوید : به همراه امام سجاد صلوات الله علیه حج به جا آوردم، پس شتر در حرکتش سستی ورزید، امام با چوبدستی به او اشاره کرد و فرمود : آه! اگر قصاصی در کار نبود! و دستش را از او بازگرداند!
📚إرشاد المفید ص۲۵۶
8- عن أبی عبدالله علیه السلام قال: کان رجل شیخ ناسک یعبد الله فی بنی إسرائیل فبینا هو یصلی و هو فی عبادته إذ بصر بغلامین صبیین قد أخذا دیکا و هما ینتفان ریشه فأقبل علی ما هو فیه من العبادة و لم ینههما عن ذلک فأوحی الله إلی الأرض أن سیخی بعبدی فساخت به الأرض فهو یهوی في الدردور أبد الآبدین و دهر الداهرین
💌⚡️ امام صادق صلوات الله علیه فرمود : پیرمرد عابدی بود که در بنی اسرائیل عبادت می کرد. پس در حالیکه در بين عبادت خود نماز می خواند، ناگهان چشمش به دو پسربچه افتاد که خروسی را گرفته بودند و پرهای او را می کندند!
این عابد به عبادت خود روی نمود و آنها را از این کار نهی نکرد! پس خدا به زمین وحی نمود که این بنده مرا در خود فرو ببر! پس زمین او را فرو برد و او همواره و همیشه روزگار در گرداب سرنگون می شود!
📚أمالی الطوسیّ ص۶۳
#حقوق_حیوانات
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
شرح حدیث اخلاق هر آنچه در این دنیا جمع میكنید نابود خواهد شد
امام على عليه السلام :
إبنَ آدَمَ إن کُنتَ تُریدُ مِنَ الدُّنیا ما یَکفیکَ فانَّ أیسَرَ ما فیها یَکفیکَ وَ إن کُنتَ إنَّما تُریدُ ما لا یَکفیکَ فانَّ کُلَّ ما فیها لا یَکفیکَ.
ای فرزند آدم، اگر از دنیا بقدر کفایتت بخواهی اندکی از دنیا تو را کفایت می کند و اگر بیش از کفایتت بخواهی همه دنیا هم تو بس نباشد.
کافی
(ط-الاسلامیه) ج2 ، ص138
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
◻️◽️▫️برگی از تاریخ سرخ#شیعه
📣 امیرالمؤمنین علیهالسلام و اهتمام به معیشت فقرا اعم از مسلمان و غیرمسلمان
♻️❕ رجل بلغ به أميرالمؤمنين عليه السلام قال : مر شيخ مكفوف كبير يسأل فقال أميرالمؤمنين عليه السلام : ما هذا؟ فقالوا : يا أمير المؤمنين نصراني قال : فقال أمير المؤمنين عليه السلام : استعملتموه حتى إذا كبر و عجز منعتموه!! انفقوا عليه من بيت المال.
#ترجمه : نقل است که پيرمرد نابينایی كه گدايى مىكرد، از مکانی عبور كرد. اميرمؤمنان علی (علیه السلام) وی را دید و از همراهان خود پرسيدند: «اين فرد كيست؟» آنها گفتند: اى اميرمؤمنان، یک نصرانى (مسیحی) است. اميرمؤمنان فرمودند: «او را به كار گرفتيد تا آن جا كه پير و ناتوان شد و اكنون از او دريغ مى كنيد؟!! به او از بيت المال، انفاق كنيد».
📗📕📘تهذيب الأحكام ج۶ ص ۲۹۳
#غدیر
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
بیانات امام خامنهای
در دیدار با گروهی از دانشآموزان و دانشجویان و دانشآموزان
در درجه اول جوان دانشجو و دانشآموز باید خودسازی کند. خودتان را با تربیت دینی بسازید، امور تربیتی خوب است، معلم تربیتی خوب است، گوینده تربیتی خوب است؛ اما آن کس که از درون خود موعظه کننده و تربیتکننده ای نداشته باشد، (واعظ من نفسه) این تربیتها به کارش نمیآید.
خودتان را بسازید. با نفس مبارزه کنید. اجرای احکام الهی را در محدوده شخص خودتان بزرگ بشمارید و به نماز، به توجه به خدا، به دعا و به توکل اهمیت بدهید.
این شما را پولادین خواهد کرد.
سید علی خامنه ای
۱۳۷۰/۰۸/۱۵
📋دفترچه ها اماده برای نوشتن #مشارطه
امروز چه گناهی رو میخوام ترک کنم و چه کاری رو میخواهم انجام بدم تا بتونم دل امام زمانم را بدست بیارم. در روز #مراقبه🧐 کنیم آخر شب #محاسبه⚖ کنیم.
#کنترل_چشم👀
#کنترل_زبان(از غیبت،تهمت،وغیره....)👅
#کنترل_گوش(نشنیدن حرام مثل موسیقی، غیبت و غیره.....)👂
#کنترل_خشم
#عکس و فیلم مبتذل🗑 حذف
و غیره......
#تهذیب_نفس
#ترک_یک_گناه_نذر_لبخند_امام_زمان_عج
#مشارطه #مراقبه در طول روز مهمه✅
موقع خواب👈 محاسبه نفس
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
""زینب خداے عشق و جان عالمین است
ذکر طپش هاے دل زینب حسین است
چون طینت او از ازل شد نینوایے
روحش حسینے است و قلبش کربلایے""
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#الّلهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّکَ_الْفَرَجْ
💟✨امام باقر عليه السلام فرمودند:
اِنَّ مُوسى سَأَلَ رَبَّهُ فَقالَ: یارَبِّ أَقَریبٌ أَنْتَ مِنّى فَأُناجیکَ أَمْ بَعیدٌ فَأُنادیکَ؟
فَأَوْحَى اللّهُ عَزَّوجَلَّ اِلَیْهِ: یا مُوسى! اَنَا جَلیسُ مَنْ ذَکَرَنى. فَقالَ مُوسى: فَمَنْ فى سِتْرِکَ یَوْمَ لاسِتْرَ اِلاّ سِتْرُکَ؟ فَقالَ: اَلَّذینَ یَذْکُرُونَنى فَاَذْکُرُهُمْ وَ یَتَحابُّونَ فِىَّ فَأُحِبُّهُمْ، فَاُولئِکَ الَّذینَ اِذا أَرَدْتُ أَنْ أُصیبَ أَهْلَ الأَرْضِ بِسُوءٍ ذَکَرْتُهُم فَدَفَعْتُ عَنْهُمْ بِهِمْ.
موسى علیه السلام از پروردگارش سؤال کرد: خدایا! تو نزدیکى، تا با تو نجوا کنم، یا دورى که صدایت بزنم؟
خداوند به او چنین وحى کرد: اى موسى! من همنشین کسى هستم که مرا یاد کند.
موسى گفت: چه کسى در پوشش و پرده توست، آن روز که جز پوشش تو، پوششى نیست؟ خداوند فرمود: آنان که مرا یاد مى کنند، من هم آنان را یاد مى کنم، در راه من با یکدیگر دوستى مى کنند، من هم آنان را دوست مى دارم. اینان کسانى اند که هرگاه بخواهم بر اهل زمین ، بدى و عذابى برسانم، آنان را یاد مى کنم و به خاطر آنان ، عذاب را از زمینیان دور مى سازم.
📖اصول کافى، ج۲، ص۴۹۶
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج