هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
کیهان-سه شنبه اول مهر.pdf
6.93M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز سه شنبه ۱ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
💢 تنها حامی ایران در جنگ ایران و عراق کدام کشور بود❓
تنها 45 روز پس از شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران ، سوریه یکی از اولین کشورهایی بود که رژیم بعث را محکوم کرد و خواستار برقراری آتشبس شد.
🔸حمایت سیاسی سوریه از ایران در جنگ تحمیلی
یکی از مهمترین كمكهای سوریه در دوران جنگ تحمیلی ، حمایتهای سیاسی از ایران بود ، به طوری كه موضعگیریهای سوریه در كنفرانس كشورهای عربی مانع از شكلگیری جبهه متحد كشورهای عرب علیه جمهوری اسلامی ایران شد.
این در حالی بود كه صدام حسین تلاش میکرد جنگ با ایران را جنگ عرب - عجم معرفی کرده و با این روش ، تمام کشورهای عرب را به سود خود وارد جنگ با ایران کند.
در همین راستا وی اعلام كرد كه ایرانیان با انقلاب خویش به دنبال بلعیدن جهان عرب و سرنگون كردن حكومتهای عربی هستند.
وقتی سوریه در كنار ایران ایستاد این تبلیغات تاثیر خود را تا حد زیادی از دست داد و مشخص شد ایران هیچ نقشهای برای بر هم زدن امنیت جهان عرب ندارد و این جنگ ، جنگ عجم و عرب نیست در همین راستا حافظ اسد درصدد اقناع سران کشورهای عربی برای فشار به صدام و توقف جنگ برآمد.
به دنبال این حمایتهای سوریه از ایران، رادیو اسرائیل به نقل از «بغداد ابزرور» اعلام کرد : «کمکهای سوریه به ایران ، چنان شکاف عمیقی در جهان عرب بهوجود آورده که تاکنون سابقه نداشته است.»
🔸توافقنامه سیاسی، نظامی و اقتصادی
سوریه و ایران در جنگ تحمیلی
با ادامه جنگ تحمیلی ، ارتباط ایران و سوریه گستردهتر شد و عبدالحلیم خدام ، وزیرخارجه وقت سوریه و معاون حافظ اسد در سال 1982 میلادی به تهران آمد و یک توافق همکاری وسیع سیاسی ، نظامی و اقتصادی با جمهوری اسلامی به امضا رسید.
کمکهای تسلیحاتی سوریه به ایران
درحالی که بیش از 80 کشور در سراسر دنیا از رژیم بعث حمایت کرده و عراق را تجهیز میکردند ، سوریه تنها کشوری بود که در تجهیز نظامی و تسلیحاتی به ایران کمک کرد.
در همان ابتدای جنگ تحمیلی ، سوریه حاضر به همکاری تسلیحاتی با ایران شد و مقادیری سلاح و تجهیزات به ایران داد که از جمله این تجهیزات میتوان به موشکهای زمین به هوا (سام 7) ، موشکهای ضدتانک روسی و مهمات توپخانه اشاره کرد.
در پی این همکاریها و با سفر حافظ اسد به شوروی ، اسلحههای ساخت آن کشور از طریق بلغارستان و یونان یا دریای سیاه به سوریه وارد شده و سپس توسط هواپیماهای ایرانی بارگیری میشدند.
محسن رفیقدوست ، وزیر وقت سپاه در این باره میگوید : «در همان زمان بنده به دمشق رفتم و حافظ اسد دستور داد در فرودگاه این شهر ، یک آشیانه و انبار تحویل من دادند و ما هم چیزهایی که میخریدیم را به آنجا میبردیم و در موقع مناسب هواپیما میفرستادم تا آنها را به کشور بیاورند.
میرفتیم و به اسم سوریه خرید میکردیم و کشتیها هم پس از بارگیری ، بهجای سوریه به ایران میآمدند.» علاوه بر این «آسوشیتدپرس» نیز به یک مورد دیگر از همکاریهای سوریه و ایران در دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد و نوشت : «به گزارش امروز «دیلیمیل» انگلستان ؛ در یک دیدار فوقالعاده سری سرهنگ جواد فکوری از دمشق ، ایران و سوریه موافقت کردند که جنگندههای میگ 23 سوری در ماموریتهای جنگی با جنگنده بمبافکنهای ایرانی علیه مواضع عراقی همکاری کنند.»
همراهی سوریه با ایران محدود به این موارد نشد ، بلکه دمشق در برخی از عملیاتها نیز به ایران کمک میکرد ؛ بهطوری که همکاری ایران و سوریه باعث حفظ خاک ایران شد.
مثال : محسن رفیقدوست ، وزیر وقت سپاه در خصوص کمکهای سوریه در عملیات فتح فاو میگوید : «سوریه یکبار کمکی به ما کرد که شاید از نظر کمیت و ارزش بالا نبود اما از لحاظ زمانی بسیار اهمیت داشت.
قبل از شروع عملیات فاو بود که ما یک کشتی مهمات ۵۰ - ۴۰ هزار تنی از چین خریده بودیم و این کشتی به دلایل نامعلومی تاخیر کرد و چهار ، پنج قلم از مهمات ما تمام شده بود که اگر این مهمات ظرف 48 ساعت به ما نمیرسید خط فاو سقوط میکرد.
بنابراین شبانه با سوریه تماس گرفتم و از چند ساعت بعد از آن مرتبا 10 پرواز به دمشق انجام دادیم و هزار تن از مهماتی که نیاز داشتیم رسید که مصرف 10 روز ما بود و بعد از آن کشتی هم رسید و مشکل حل شد ، شاید ارزش آن مهمات که سوریه داد 10، 20 میلیون دلار بود ولی آن زمان برای ما باعث حفظ خط فاو شد.»
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
کیهان-چهارشنبه ۲ مهر.pdf
9M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز چهارشنبه ۲ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
استاد علی اکبر رائفی پور :
◼️از تمامی تاریخهایی که برای شهادت امام حسن (ع) نقل شده ، ۷ صفر ارجحیت دارد.
پس چرا تاریخ شهادت امام حسن مجتبی (ع) در ۲۸ صفر فراگیر شد؟
◼️ در زمان صفویه ، شهادت امام حسن مجتبی (ع) در ۷ صفر تعطیل رسمی بود.
تا اینکه در زمان ناصرالدین شاه ، تولد ناصرالدین شاه مصادف با ۶ صفر بود ، برای اینکه تولدش در شب شهادت امام حسن نباشد ، عده ای را اجیر کرد تا در تاریخ دست برده و شهادت امام حسن را در تاریخ ۲۸ صفر برگزار کنند و ولادت امام کاظم که در ۷ صفر با سندی ضعیف اعلام شد در این تاریخ برگزار شود.
◼️ نکته جالبتر اینکه فقط ایرانی ها ۲۸ صفر را شهادت امام حسن می گیرند
🔊 حقیقت پنهان ( ۷ صفر ) - مشهد - ۱۶ آبان ۹۵
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
KayhanNews759797104121485551117351.pdf
9.79M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز پنجشنبه ۳ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
💢 گوشه ای از کرامات و معجزات امام حسن مجتبی علیه السلام🌹
یکی از راه هاب اثبات امامت امام حسن علیه السلام ، کرامات و معجزاتی است که از آن بزرگوار سر زده است و خود نیز به آن افتخار نموده و تمسک جسته است ؛ آنجا که در مقابل معاویه و لشکریانش فرمود :
«اَنَا صاحِبُ الْمُعْجِزاتِ وَالدَّلائِل ؛ من صاحب معجزات و دلایل [ روشنی ] هستم.»
در زیر فقط به ذکر دو نمونه اکتفا می کنیم:
1. بعد از شهادت امیر مؤمنان علی بن ابی طالب ، جمعی از شیعیان آن حضرت به محضر امام حسن علیه السلام رسیده ، عرض کردند :
شبیه معجزات و کرامات پدرت را به ما نشان بده.
حضرت فرمود : اگر من چنین کراماتی نشان دهم ، ایمان می آورید؟
آن جمعیت عرض کردند : بلی ، سوگند به خدا ! [ به امامت تو ] ایمان می آوریم. حضرت پرسید : آیا شما پدرم را می شناسید؟
همگی جواب دادند : بلی ، می شناسیم. آن گاه حضرت پرده ای را کنار زدند و فرمودند : اینک پدرم را تماشا کنید.
ناگاه چشمان آن گروه به وجود مبارک امیر مؤمنان علی علیه السلام افتاد و دیدند که در گوشه ای نشسته است. حضرت فرمود : آیا او را می شناسید؟ همگی گفتند :
«هذا اَمِیرُ الْمُؤْمِنِین نَشْهَدُ اَنَّکَ اَنْتَ وَلِیُّ اللّهِ حَقّا وَالاِْمامُ مِنْ بَعْدِهِ ؛ [ تصدیق می کنیم که] این امیر المؤمنین است و ما شهادت می دهیم که واقعا تو ولی خدایی و امام پس از او (علی) می باشی.»
و ادامه دادند : «ما تصدیق می کنیم که تو وجود علی علیه السلام را پس از شهادتش به ما نشان دادی ؛ همچنان که علی علیه السلام وجود مبارک رسول خدا را پس از رحلتش در مسجد قبا به ابوبکر نشان داد.»
امام حسن علیه السلام فرمود : وای بر شما ! مگر فرمایش پروردگار عالم را در قرآن نشنیده اید که می فرماید :
«وَلاَ تَقُولُوا لِمَن یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَ تٌ بَلْ أَحْیَآءٌ وَ لَـکِن لاَّ تَشْعُرُونَ » ؛ «به افرادی که در راه خدا کشته می شوند ، مرده نگویید ؛ بلکه آنان زنده اند ، ولی شما [ زندگی آنان را ] درک نمی کنید.»
وقتی که این افراد (عادی) که در راه خدا کشته شده اند ، این گونه زنده باشند ، در مورد ما اهل بیت چه می گویید؟
گفتند : «آمَنّا وَصَدَّقْنا یَا ابْنَ رَسُولِ اللّهِ ؛ ای فرزند رسول خدا ! ایمان آوردیم و [ امامت شما را ]تصدیق نمودیم.»
2. معاویه با پیشنهاد عمرو عاص از امام حسن علیه السلام درخواست کرد که برای مردم و سربازان هر دو سپاه سخنرانی کند.
حضرت نیز از فرصت استفاده کرده، بعد از حمد و ستایش الهی به معرّفی خود پرداخت و چنین فرمود :
«من پسر رسول خدا هستم ، من پسر چراغ روشن و فرزند بشیر و نذیر هستم ، من پسر کسی هستم که خداوند او را رحمتی برای عالمیان مبعوث نمود. ... من صاحب فضایل هستم و من صاحب معجزات و دلایل می باشم.
من پسر امیر مؤمنان هستم. من کسی هستم که حقّم غصب شده است.
من یکی از دو آقای اهل بهشت هستم.
من پسر رکن و مقام و مکه و منی هستم.»
معاویه از عاقبت و نتایج سخنان حضرت وحشت کرد و از او خواست که سخنان خود را تمام کند.
حضرت بلافاصله پایین آمد. جمعی از جمله جوانی ناصبی از مردم شام ، به امام حسن علیه السلام و پدر بزرگوارش اسائه ادب نمود.
و چون اسائه و اهانت غیر قابل تحمل و از حَدّ گذشته بود ، امام حسن علیه السلام دست به دعا برداشت و به درگاه خداوند عرض کرد :
«اللّهُمَّ غَیِّرْ ما بِهِ النِّعْمَةَ وَاجْعَلْهُ اُنْثی لِیَعْتَبِرَ بِهِ ؛ خدایا ! نعمت [ مردانگی ] را از او سلب کن و او را همچون زنان قرار بده تا عبرت بگیرد.»
دعای حضرت مستجاب شد و جسارت گران رسوا شدند.
معاویه ، عمرو عاص را مقصّر دانست و گفت : به وسیله پیشنهاد تو ، مردم بیدار شدند و معجزه امام حسن علیه السلام را دیدند. عمرو عاص گفت : ای معاویه ! مردم شام تو را برای دین و ایمانشان نمی خواهند ؛ بلکه آنان طرفدار دنیا هستند و شمشیر و قدرت و ریاست نیز در اختیار تو است ؛ پس هیچ نگران مباش.
جریان آن مرد شامی زبان به زبان در میان مردم گفتگو می شد و همگی از این عمل در تعجّب بودند.
سرانجام آن جوان از کار خود پشیمان شد و در حالی که خود و همسرش گریه می کردند ، به حضور امام حسن علیه السلام آمده و از کار خود اظهار ندامت نمود.
حضرت نیز قبول فرمود و دست به دعا برداشت و خداوند را با نامهای مبارکش خواند و جوان به حال اوّل برگشت.
۷ صفر شهادت مظلومانه و غریبانه امام حسن مجتبی علیه السلام تسلیت باد😭
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
کیهان-شنبه 5مهر.pdf
9.68M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز شنبه ۶ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
✳️ دوباره حاشیهها !
🔵 این روزها مسائل مربوط به مجلس شورای اسلامی در صدر اخبار رسانهها قرارگرفته است.
گویی اینکه مجلس کنونی زیر ذرهبین است یا اینکه عدهای قصد کردهاند تا مجلس یازدهم را هر طور شده به سوی حاشیهها بکشانند.
❇️ نکات تحلیلی :
1⃣ در باره برخی مسائل اخیر مجلس چه اتفاق تازهای رخ داده است که این همه افکار عمومی را تحت تأثیر خود قرار داده و چون برخی رسانهها با ضریب دادن بر آن دمیدهاند ، گویی اینکه چنین موضوعاتی مسائل اصلی کشور هستند.
2⃣ آیا واقعاً در دورههای گذشته نمایندگان مجلس مانند دیگر کارگزاران بخشهای نظام ، از امکاناتی مانند خودرو استفاده نمیکردند؟
فراهم کردن برخی تسهیلات برای نمایندگان اقدامی بوده که در همه دورهها تکرار میشود.
البته این امکانات که در اختیار نمایندگان قرار میگیرد، در راستای انجام وظایف نمایندگی بوده است.
به همین دلیل آیا کسی خبر دارد که وضعیت مسکن و خودروی نمایندگان ادوار گذشته مجلس چگونه تأمین شده است؟
در پاسخ به این پرسش کسی حافظه اش یاری نمیکند، چون اساساً در آن ایام بحثی مطرح نشده است ؛ زیرا خودرویی که با آن نمایندگان به حوزه انتخابیهشان سر بزنند و با آن در جلسات شرکت کنند ، امری دور از انتظار تلقی نمیشد ، چه اینکه استفاده مسئولان همه بخشهای نظام از خودرو برای امور اداری ، هیچگاه باعث تعجب ، نقد و جنجالآفرینی نشده است.
در اصل این اقدام تردیدی نیست ، هر چند در شیوه ارائه چنین تسهیلاتی ممکن است پیشنهادات مناسبتری هم باشد.
3⃣ تا اینجا همه چیز طبیعی است ؛ اما اینکه نماینده اصلاحطلبی که خود در دوره قبل از همه امکانات و تسهیلات مجلس استفاده کرده ، حالا منتقد اقدام کنونی شده ، باید در صداقت او شک کرد. جریان سیاسی که برای نمونه چشمان خود را بر روی ضرر حدود 150 هزار میلیارد تومانی وزیر اصلاحطلب نفت به دلیل حذف کارت سوخت بسته و متعرض واگذاری خودرویی که در هر دوره مجلس ، آن را برای نمایندگان فراهم میکرده ، شده است ، حتماً مغرضانه رفتار میکند و مقاصد دیگری در سر میپروراند.
❇️ نکته نهایی :
در باره مسئولیت نمایندگان مجلس فعلی ، آنچه باید باشد ، تمرکز مجلس بر مسائل اصلی مردم است ؛ آنچه نباید باشد سرگرم شدن به حواشی است.
از بعد اقتصادی نیز چون مردم در شرایط معیشتی دشواری قرار دارند ، همه تصمیمات و اقدامات خود نمایندگان باید با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی باشد. نمایندگان مجلس پیش از هر اظهار نظر و کنش سیاسی باید تبعات سیاسی و رسانهای آن را محاسبه کنند.
این مجلس متصف به صفت انقلابی بودن است و در طراحی امور مرتبط با مجلس و نمایندگان و خاصه جهتگیری کلی و کلان مجلس شورای اسلامی ، باید این نکته مهم مورد توجه واقع شود.
🔵 عزیز غضنفری
💢 4 سال واکسن زدید جنجالش را علیه مجلس جدید میکنید ؟!
(خبر ویژه)
جنجال علیه واگذاری 1500 واکسن آنفلوآنزا به مجلس در حالی است که وزارت بهداشت هر ساله این کار را انجام میدهد.
روزنامه جوان درباره جنجال تازه ورشکستگان سیاسی اصلاحطلب نوشت :
وزارت بهداشت طبق روال هر ساله ۱۵۰۰ واکسن آنفلوآنزا را به مجلس ( اعم از نمایندگان و کارمندان و ادوار و...) اختصاص داده است. اما مجلس یازدهم که به نام مجلس انقلابی شناخته میشود ، این محموله ! را پس میفرستد.
شهلا میرگلو بیات ، مدیرکل سلامت مجلس توضیح میدهد که «مقرر شد به دلیل شرایط خاص امسال ، ۱۵۰۰ واکسن تخصیص داده شده به مجلس ، به سازمان غذا و دارو برای استفاده دیگر مراکز درمانی بازگردانده شود.» او توضیح داده که «هر سال» سازمان غذا و دارو به داروخانه مجلس ، واکسن آنفلوآنزا تخصیص میداده است.
با وجود این توضیحات ، موجی علیه مجلس جدید راه میافتد که این چه انقلابی بودنی است که رانت گرفته است.
اولاً وزارت بهداشت هر ساله این اقدام را انجام میداده است و جالب اینکه تاکنون نه علنی میشد و نه کسی اعتراض میکرد.
همچون حق مسکن و ماشین که هر دوره به نمایندگان مجلس اختصاص مییابد ، اما فقط در این دور جدید جنجالی شد.
دوم آنکه اختصاص این واکسنها به مجلس از سوی معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت انجام شده.
چرا مجلس با وجود پس دادن واکسنها تحت انتقاد است ، اما کسی از دولت گلایهای ندارد؟
سوم آنکه تقریباً بدیهی است که وزارت بهداشت، فقط برای مجلس واکسن اختصاص نداده و این شامل دولت و نهادهای دیگری هم شده است.
اگر بحث اعتراض به امتیازات خاص برای مسئولان است ، چرا فقط در مورد مجلس؟
یک نکته بامزه هم این میان وجود دارد. یکی از افرادی که سر این موضوع توئیت زد و اعتراض کرد ، محمود صادقی است که تا همین شش ماه پیش ، خود نماینده مجلس بوده است و از همین امتیازات استفاده میکرده است.
اما تا وقتی در مجلس بوده، یادش نیفتاده که باید اعتراض کند و با پایان یافتن دوره نمایندگیاش ، متوجه شده است !
سید نظامالدین موسوی ، نماینده مردم تهران در مجلس در جوابی به محمود صادقی مینویسد : «بنده به عمرم واکسن آنفلوآنزا نزدهام ، قرص فاوپیراویر را هم حقیقتاً نمیدانم چه مصرفی دارد.
ظاهراً این موارد در مجلس قبل روال بوده و بنابراین از آقای محمود صادقی به عنوان صاحب تجربه خواهش میکنم لیستی از واکسن و قرصهایی را که در مجلس قبل مصرف میکردهاند ، اعلام کنند تا در مجلس جدید ممنوع شود.»
احمد امیرآبادی ، نماینده قم هم برای محمود صادقی نوشته : «شما که دوره قبل بودی ، میدانی مجلس ۸000 کارمند و بازنشسته داره ، حدود ۲00 نفر صعبالعلاج و نیازمند واکسن ، داروخانه مجلس مثل همه داروخانهها طبق روال هرسال درخواست داده و این واکسن برای نمایندهها نیست ضمناً مجلس واکسنها را برگردانده ؛ درحالیکه نمایندگان دوره قبل اکثراً استفاده میکردند.»
💢 روحانی آمریکا را لعنت کرد یا دوباره آدرس غلط داد ؟!
(خبر ویژه)
«وقتی ریشه مشکلات اقتصادی مردم از نظر روحانی در آمریکاست احتمالا کلید حل مشکلات هم آنجا باشد و باید از ریشه این مشکل را حل کرد ! این ایده البته جدید نبوده و روحانی در هفت سال گذشته راهبرد دولت خود را بر این اساس پیاده کرده است».
رجانیوز ضمن انتشار این تحلیل مینویسد : رسانهها و تحلیلگران دنیا آمریکا را ناکام در پروژه فشار حداکثری تحلیل میکنند ، حتی دولت ترامپ این روزها در برابر ناکارآمد بودن فشارهای خود که نتوانسته به تغییر رفتار ایران منجر شود به شدت زیر سوال قرار داد. اما آه و ناله کردنهای عالیترین مقام اجرایی کشور و اعتباربخشی به تحلیل سران دولت آمریکا که خبر موفقیتآمیز بودن فشارها و تحریمها را از تهران به واشنگتن مخابره میکند میتواند ساکنان اتاق بیضیشکل کاخسفید را در ادامه فشارهای خود مصممتر کند !
گرا دادن خواسته یا ناخواسته به دشمن اتفاقی است که بارها در دولت روحانی رخ داده است.
یکبار ایران توسط وزیر خارجه به پولشویی متهم میشود ، بار دیگر ظریف پس از اعلام بازگشت قطعنامههای شورای امنیت آمریکا را توانمند در توقیف کشتیهای نفتی ایران معرفی میکند و اینبار روحانی ریشه بسیاری از مشکلات امروز را آمریکا میداند. رخدادی که نسبت به صحبتهای قبلی وی در سال 1392 که مشکلات را ناشی از بیتدبیری دولت وقت میدانست چرخش 180 درجهای داشته است.
روحانی در حالی خود را در مشکلات کنونی تبرئه میکند و همه مشکلات را به آمریکا نسبت میدهد که مردم به خوبی تاثیر سیاستگذاریهای وی در سالهای اخیر را لمس کردهاند.
توقف پروژه مسکن مهر که تاثیر ویژهای در افزایش قیمت خانه برای مردم داشته ، عدم اهتمام به دریافت مالیات از جریانهای قدرت و ثروت، سیاستهای مذبذبانه در از بین بردن سهمیهبندی کارت سوخت و احیای مجدد آن ، بیتوجهی به ساخت پالایشگاه و پتروپالایشگاهها که میتوانست وابستگی ایران به نفت را به شکل محسوسی کم کند ، عدم ارتباط با کشورهای همسایه و شرق و... تنها بخشی از سوءتدبیرهای غربگرایان در هفت سال گذشته است.
از منظر تحلیلگران یکی دیگر از ابعاد صحبتهای روحانی ، احتمالاً دادن آدرس مذاکره مجدد با آمریکاست.
به بیان دیگر وقتی ریشه مشکلات اقتصادی از نظر روحانی در آمریکاست احتمالاً کلید حل مشکلات هم آنجا باشد و باید از ریشه این مشکل را حل کرد ! این ایده البته جدید نبوده و روحانی در هفت سال گذشته راهبرد دولت را براین اساس پیاده کرده است.
راهبردی که نتیجه آن عقبنشینی تاریخی از حقوق هستهای کشورمان و در نهایت بازگشت تحریمهای آمریکا بوده است.
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
کیهان-دوشنبه 7 مهر.pdf
11.96M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز دوشنبه ۷ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سردار سلامی : جنگ منتفی است اما دشمن درپی نفوذ اقتصادی و روانی است
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
KayhanNews759797104121485556118354.pdf
10.7M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز سه شنبه ۸ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اُبُهت امام خمینی در کلام حاج قاسم عزیز...
آخرین خبر/
نخستین مناظره انتخاباتی میان «دونالد ترامپ» و «جو بایدن» ، نامزدهای حزب جمهوریخواه و دموکرات از ساعت ۲۱ به وقت محلی (برابر با ۰۴:۳۰ بامداد به وقت تهران) در حالی انجام شد که دو طرف عملکرد یکدیگر را به چالش کشیدند و از توهین به هم ابایی نداشتند.
این مناظره در «دانشگاه کیس وسترن رزرو» ، در شهر کلیولند ایالت اوهایو برگزار شد و ترامپ آن را فرصتی برای جبران عملکرد ضعیفترش نسبت به جو بایدن در نظرسنجیها میبیند.
به گزارش بی بی سی در این مناظره که حدود ۹۰ دقیقه طول کشید و کریس والاس از شبکه فاکس نیوز میزبانی آن را به عهده داشت به مسائل متعددی از جمله پر کردن کرسی خالی دیوان عالی ، اقتصاد ، بحران همه گیری کرونا ، تغییر اقلیم و نتیجه انتخابات پرداخته شد.
مهمترین محورهای این مناظره در زیر آمده است :
نخستین سوال مناظره به انتخاب قاضی دیوان عالی از سوی ترامپ اختصاص داشت.
ترامپ از تصمیم خود برای نامزد کردن ایمی بارت برای این سمت دفاع کرد و گفت که بارت گزینهای ایدهآل برای این سمت بوده است.
جو بایدن از تصمیم ترامپ برای مشخص کردن گزینه عضویت در دیوان عالی آمریکا پیش از نتیجه انتخابات انتقاد کرد.
در نخستین مناظره وقتی ترامپ بارها و بارها وسط حرفهای رقیبش پرید که مجری مدام به ترامپ تذکر می داد ، بایدن عصبانی شد و خطاب به ترامپ گفت : خفه شو مرد ! چقدر ورّاجی میکنی
بایدن در جای دیگری از حرفهایش هم وقتی ترامپ گفت «بگو قضیه اینکه پسرت از همسر شهردار مسکو ۳.۵ میلیون دلار پول گرفته چیست»، گفت : خیلی سخت است آدم بخواهد با این دلقک حرف بزند
به گزارش فارس جو بایدن از دونالد ترامپ بابت برنامههایش در زمینه سلامت انتقاد کرد و گفت او هیچ برنامهای برای سلامت ندارد.
بایدن گفت ترامپ همانند همه کارهای دیگرش ، بر اساس آرزوهایش تصمیم میگیرد و نمیداند درباره چه چیزی صحبت میکند.
بایدن همچنین خطاب به ترامپ گفت: او اصلا نمیداند حومه شهر کجاست ، مگر اینکه اشتباهی مسیرش به آنجا افتاده باشد !
به گزارش فارس نامزد حزب دموکرات در بخش دوم مناظره که به ویروس کرونا اختصاص داشت از عملکرد دونالد ترامپ انتقاد کرد.
بایدن گفت که ترامپ برنامهای برای مبارزه با این بیماری نداشت.
ترامپ در پاسخ به انتقادات بایدن گفت که فرمانداران ایالتها عملکرد او را مورد تمجید قرار دادهاند.
او گفت که دولت او اقدام به تولید دستگاههای تنفس مصنوعی کرده ، در حالی که اگر بایدن رئیسجمهور بود چنین اتفاقی نمیافتاد.
رئیسجمهور آمریکا گفت در صورتی که کار دست بایدن بود میلیونها نفر کشته میشدند.
ترامپ همچنین گفت که رسانهها برخورد خوبی با او ندارند.
جو بایدن در ادامه برخی از اظهارنظرهای نادرست ترامپ درباره ویروس کرونا را یادآور شد و گفت : « ترامپ کسی است که میگفت کرونا با آمدن فصل گرم از بین میرود.»
او در بخش دیگری از انتقاداتش هم گفت : «او همان کسی است که گفت ماده ضدعفونی کننده تزریق کنید تا مریضیتان برطرف شود.»
ترامپ با قطع کردن سخنان جو بایدن گفت که این حرف او شوخی بوده است.
جو بایدن همچنین گفت در دوران ریاستجمهوری ترامپ آمریکا ضعیفتر ، بیمارتر ، فقیرتر و پراختلافتر شده است.
دونالد ترامپ مدعی شد دموکراتها سال ۲۰۱۶ خواستهاند علیه او کودتا کنند. او بر همین اساس ، به تلویح گفت که در خصوص انتقال مسالمتآمیز قدرت در صورت باخت در انتخابات همکاری لازم را به عمل نخواهد آورد....
ادامه دارد......
ادامه...
ترامپ گفت : «وقتی که میشنوم جو درباره انتقال قدرت صحبت میکند ، باید بگویم که وقتی من آن انتخابات را بردم خبری از انتقال قدرت نبود.»
وی اضافه کرد : «اگر رفتارهای کلینتون حقهباز و آن آدمها را در نظر بگیرید میبینید که خبری از انتقال قدرت نبود. چون آنها من را رصد کرده و دنبال کودتا بودند. آنها شروع به جاسوسی از ستاد من کردند.
این کار را از روزی که برنده شدم و قبل از برنده شدنم در انتخابات انجام دادند.
آنها فاجعه بودند و برای کشورمان شرم ایجاد کردند.
ما مچ آنها را گرفتیم.»
به گزارش بی بی سی رئیسجمهور آمریکا همچنین در پاسخ به سئوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا در صورت باخت نتیجه انتخابات را خواهد پذیرفت گفت : «من از طرفدارانم میخواهم به مراکز رأیدهی بروند و اوضاع را به دقت تحت نظر بگیرند.
این اتفاقی است که باید بیفتد.»
وی اضافه کرد : «همانطور که میدانید امروز مشکل بزرگی پیش آمدو در فیلادلفیا ، ناظران رأی برای نظارت رفته بودند ، ولی به آنها اجازه داده نشده بود. میدانید چرا ؟
چون در فیلادلفیا اتفاقات بدی رخ میدهد.»
او در ادامه گفت : «اگر انتخابات منصفانه باشد ، من ۱۰۰ درصد همکاری خواهم کرد. ولی اگر ببینم که دهها هزار رأی دارند دستکاری میشوند نمیتوانم این را بپذیرم.»
رئیسجمهور آمریکا ادعا کرد : همین سه روز پیش رأیهایی داخل سطل کاغذهای باطله پیدا کردهاند که روی همه آنها
ترامپ نوشته شده بود.
فکر میکنید این خوب است؟»
جو بایدن گفت که او نتیجه انتخابات را خواهد پذیرفت و ترامپ هم همین کار را خواهد کرد.
او گفت : «من نتیجه انتخابات را خواهم پذیرفت ، او هم همینطور ؛ میدانید چرا ؟
چون بعد از آنکه برنده انتخابات پس از شمارش همه آرا اعلام شود ، همه چیز تمام میشود.
اگر برنده من باشم ، ماجرا فیصله مییابد و اگر من نباشم ، از نتیجه انتخابات حمایت میکنم.
اگر رئیسجمهور شوم ، نه فقط رئیسجمهور دموکراتها ، بلکه رئیسجمهور دمکراتها و جمهوریخواهان خواهم بود.»
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
کیهان-چهارشنبه 9مهر.pdf
11.95M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز چهارشنبه ۹ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد #رائفی_پور: بهاییها یهودی اند.
#یهودیان_مخفی
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
KayhanNews759797104121495548118355.pdf
8.89M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز پنجشنبه ۱۰ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
✅ اشاره قرآن به همراهی و بیعت با حضرت قائم (عج)
🔸علامه مجلسی رحمه الله در کتاب شریف بحارالانوار به نقل از کتاب علل الشرایع می نویسد :
چون ابو حنیفه به خدمت حضرت صادق علیه السلام رسید ، حضرت از وی پرسید : «معنی آیه شریفه
«قل سِیرُوا فِیها لَیالِیَ وَ أَیَّاماً آمِنِینَ» ، [ 18سوره سبا ]
(در این [ راه ] ها ، شبان و روزان آسوده خاطر بگردید)
چیست و این زمین کجاست؟ )
ابو حنیفه گفت : «گمان میکنم مقصود مابین مکه و مدینه باشد. »
حضرت صادق علیه السلام رو به اصحاب خود کرد و فرمود :
«اطلاع دارید که در راه مکه و مدینه ، جلوی مردم را میگیرند و اموال آنها را به غارت میبرند و آنها هم از جان خود ایمن نیستند و کشته میشوند؟ »
عرض کردند آری و با این گفتگو ، ابو حنیفه ساکت شد.
🔸آنگاه حضرت فرمودند :
«ای ابو حنیفه ! بگو بدانم معنی این آیه چیست؟
«مَنْ دَخَلَهُ کانَ آمِناً» 97آل عمران
(هر که در آن درآید در امان است)
این محل کدام قسمت از زمین است؟ »
گفت : «خانه خداست. »
حضرت فرمودند : «البته میدانی که حجاج بن یوسف منجنیق به خانه خدا بست و عبداللَّه بن زبیر را که پناه به آنجا برده بود به قتل رسانید.
آیا او در آنجا آسوده بود؟ »
ابو حنیفه در اینجا نیز سکوت کرد.
وقتی ابو حنیفه از خدمت حضرت خارج شد ، ابوبکر حضرمی به حضرت عرض کرد :
«قربانت گردم ! جواب این دو سؤال که از ابو حنیفه فرمودی چیست؟ »
🔸امام صادق علیه اسلام فرمودند : «مقصود از آیه اول که میفرماید : {شبها و روزهایی در کمال امن در روی زمین راه بروید} ، یعنی با قائم ما اهل بیت علیهم السلام در روی زمین با کمال امن راه بروید ، و در آیه دوم که میفرماید : {هر کس داخل آن شود آسوده است} ، یعنی هر کس با قائم بیعت کند و در سلک پیروان وی داخل شود و دست او را بفشارد ، در کمال امن خواهد بود. »
📚 علل الشرائع ، ج ۱ ، ص ۹۱ - بحارالانوار ، ج ۵۲ ، ص۴۱۵ ، ح ۸
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
KayhanNews759797104121495550118356.pdf
10.74M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز شنبه ۱۲ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🔸پیشینه تاریخی قره باغ
منطقه قرهباغ در دوران صفویه جز قلمرو ایران محسوب میشد ، اما پس از انعقاد قرارداد گلستان و ترکمنچای به روسیه تزاری واگذار شد.
روسها پس از انعقاد این دو قرارداد ، ارامنه ایرانی را به مناطق تحت تسلط خود کوچانده و مناطق مسلماننشین ایروان و قرهباغ را برای اسکان ارامنه تازهوارد در نظر گرفتند.
به دنبال وقوع جنگهای عثمانی و روسیه ، جمعیت ارامنه مناطق شرقی امپراطوری عثمانی با روسها متفق شده و علیه دولت عثمانی وارد جنگ شدند.
به دنبال پیروزیهای ارامنه در این جنگ ، به داخل مرزهای روسیه کوچ کردند که منجر به تغییر ترکیب جمعیتی خاننشین ایروان و قرهباغ به نفع ارامنه شد.
پس از این واقعه ، قرهباغ به منطقهای عمدتا ارمنینشین تبدیل شد.
با استقلال ارمنستان و آذربایجان از امپراطوری روسیه در سال ۱۹۱۸ اختلاف بر سر حاکمیت این منطقه آغاز شد. سپس با تثبیت سلطه و قدرت اتحاد جماهیر شوروی ، این حکومت در سال ۱۹۲۳ استان خودمختار قره باغ کوهستانی را درون جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی ایجاد کرد.
امروزه نیز مقامهای این منطقه خودمختار خود را کشوری مستقلی میدانند ، ولی با این وجود سازمان ملل نیز هنوز این ناحیه را بخشی از خاک جمهوری آذربایجان میداند و در مکالمات رسمی و غیر رسمی در جهان ( از جمله ایران ) در هنگام نام بردن از این ناحیه یا رهبران آن ، با لفظ «خودمختار» بیان میشود.
💢 سابقه درگیری بین آذربایجان و ارمنستان
درگیری آذربایجان و ارمنستان سابقه ای نسبتا طولانی دارد.
این منازعات از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چند گاهی ، به بهانههایی آغاز و با التهابات و تنشهای سرد و گرم همراه بوده است.
بیش از ۲۸ سال قبل و پس از فروپاشی شوروی سوسیالیستی ، این دو کشور تازه استقلال یافته ، به مدت بیش از دو سال( ۱۹۹۲تا ۱۹۹۴) بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت ، این جنگ ، با ضعفِ آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت.
از آن سال ( ۱۹۹۴) تاکنون ، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
موضوع اشغال قره باغ ، اکنون بین این دو کشور تبدیل به یک اختلاف ریشهای شده که بین مردم این دو کشور نیز تبدیل به یک مطالبه عمومی شده است.
در فاصله نزدیک به سه دهه ، چندین بار ، در این منطقه درگیری نظامی به وقوع پیوسته و هر دو کشور تا مرز یک جنگ تمامعیار پیش رفتهاند.
آخرین درگیریها حدود سه ماه قبل بهوقوع پیوست که ظرف چند روزپایان یافت.
اما درگیری های چند روز اخیر ظاهراً ویژگیهایی دارد که تا حدود زیادی نگرانیهای منطقهای را برانگیخته است.
چند نکته ای که باید در باره درگیری آذربایجان و ارمنستان مورد توجه قرار گیرد :
با توجه به اوجگیری درگیریهای نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان و ضرورت اتخاذ مواضع مشترک از سوی مسئولان کشور درسطوح مختلف ، لازم است به نکات زیر توجه و اهتمام لازم مبذول گردد :
۱- منطقه قرهباغ از لحاظ سرزمینی متعلق به آذربایجان است اما به دلایلی که گفته شد توسط ارمنستان به اشغال در آمد و تغییرات جمعیتی عمدهای در آن به وجود آمد به طوریکه اکنون ، اکثریت ساکنان آن ارمنی هستند.
بنابر این راه حلی غیر از مذاکره و توافق میان آذربایجان و ارمنستان برای رفع این بحران کهنه وجود ندارد و به طورقطع تداوم جنگ نه تنهامشکلی راحل نخواهد کرد بلکه به وخامت اوضاع خواهد انجامید.
۲- این منطقه تبدیل به محل مناقشه و زورآزمایی بازیگران خارجی شده و منافع مردم آذربایجان و ارمنستان قربانی این رقابتها شده است.
۳- گروه مینسک ( آمریکا ، روسیه ، فرانسه) سه دهه است که نتوانستهاند و یا نخواستهاند این مشکل را حل کنند و ناکارآمدی خود را نشان دادهاند.
لذا محوریت این کشورها در مدیریت منازعات و بحرانها ، مشکلی را حل نخواهد کرد.
راه حل مشکل ، گفتگوی دوجانبه بین این دو کشور است.
۴- برخی اخبار و گزارشها حاکی ازآن است ، که با هدایت برخی سرویسهای اطلاعاتی خارجی و باهدف ناامنسازی این منطقه ، طرح انتقال جنگجویان تروریست خارجی از جمله جبهه النصره و پ. ک. ک به این منطقه در حال پیگیری است که هدف اصلی آن با توجه به کاهش درگیری در سوریه ، انتقال میدان درگیریها به این منطقه است.
۵- رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان آذربایجان و ارمنستان برای نزدیکسازی هردو طرف درگیری ، به این رژیم جعلی و فروش تسلیحات ، بالاترین نقش را در ایجاد این درگیری و دامن زدن به آن با هدف بیثباتسازی در جوار مرز ایران را دارد. بهویژه اینکه هر دو کشور روابط خوبی با این رژیم جعلی دارند.
۶- لازم است در یک ترکیب ۳+۳ سه کشور همسایه قفقاز ( ایران ، روسیه ، ترکیه) با سه کشورحوزه قفقاز (آذربایجان ، ارمنستان ، گرجستان) سازوکار میانجیگری برای برقراری فوری آتشبس و مذاکرات ایجاد و به صورت فعال پیگیری شود.
۷- طی روزهای گذشته اخبار جعلی و هدفمند همراه با تصاویری که مربوط به تردد کامیونهای ایرانی از ارمنستان به روسیه است به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر شده که هدف آن القای کمکرسانی ایران به ارمنستان با هدف تحریک هموطنان آذریزبان است. این اخبار هیچگونه پایه و اساسی ندارد و نباید به آن توجه شود.
هدایت شده از مَحـــرَمــــانه (secret_ir)
KayhanNews759797104121495551118356.pdf
9.7M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم