🔴کدام رئیس جمهور بیشترین درصد رای را در تاریخ انتخابات جمهوری اسلامی کسب کرده است؟
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
🔴تعطیلی ۵۴۰۰ واحد صنعتی در دولت روحانی
♦️طبق آمارهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تا پایان سال ۱۳۹۹ از مجموع واحدهای صنعتی افتتاح شده در این شهرکها، تعداد ۸ هزار و ۵۲۱ واحد صنعتی پس از بهرهبرداری غیرفعال و تعطیل شدهاند.
♦️طبق این آمار، از مجموع ۸ هزار و ۵۲۱ واحد صنعتی تعطیل شده در شهرکهای صنعتی ایران، زمان تعطیلی ۴۳ واحد صنعتی مشخص نیست، ۹۴ واحد صنعتی تا قبل از سال ۱۳۸۰ تعطیل شده، از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ تعداد ۴۰۰ شرکت، بین سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲ تعداد ۲ هزار و ۵۷۴ واحد صنعتی و طی سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۹ نیز ۵ هزار و ۴۱۰ واحد صنعتی جدید به لیست تعطیلشدگان اضافه شده است.
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
4_5839476572599356007.mp3
12.6M
تنش در مرزهای شمال غربی ایران ؟ ترکیه به دنبال چیست ؟
گزارشی در خصوص تجاوز آذربایجان به خاک ارمنستان ، ترکیه کدام اهداف را دنبال می کند ؟
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴علی اکبر صالحی با جاسوسان هسته ای چه ارتباطی دارد؟
قسمت اول گاندوپلاس
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
⭕️افشاگری دکتر زاکانی (نماینده مجلس سابق و مجلس فعلی) درباره #لاریجانی!
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
رسانه های مغرض، اشتباه برخی رسانه های انقلابی (در انتشار تصویر کودک روس به عنوان شهید غزه) را سر دست گرفته و هوچیگری می کنند....
آیا انبوه تصاویر کودکان شهید و مجروح هم فیک است که خفه خون گرفته اند؛ و حال آنکه در تنگنای قافیه برجام، رد گم می کنند و منتقدان را به اسرائیل می چسبانند؟!
✍ محمد ایمانی
#مدعیان_پوچ_اندیش
#سرطان_اصلاحات
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
🌄 لاریجانی ۱۲ سال رئیس مجلس بود، برادرش هم ریاست ده ساله بر قوه قضائیه داشت. در این مدت بخش اعظمی از مسوولیتهای لاریجانی در هماهنگی کامل با دولت روحانی و قوه برادرش بود، اما هیچ تاثیری در بهبود وضع مملکت نداشت و نهایتِ دستاورد مجلس اش شد آن سلفی حقارتی که با موگرینی گرفتند!
✍ عبدالرحیم انصاری 🇮🇷
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 قالیباف: نامزدهای انتخاباتی از تخریب هم بپرهیزند
💬 رئیس مجلس:
🔹مشارکت پایین در انتخابات، هیچ برندهای ندارد؛ مردم با استفاده از حق خود برای ریلگذاری دستگاه اجرایی، آینده را با مشارکت خود بسازند.
🔹 حضور پرشمار نامزدهای شاخص، طلیعه انتخاباتی با مشارکت بالا است.
🔹 نامزدها از تخریب یکدیگر و طرح ادعاهای غیرمنصفانه علیه رقیبان بپرهیزند.
🔹 تبدیل شور انتخاباتی به مشارکت بالا زمانی اتفاق میافتد که نامزدها راهکارهایی برای حل برونرفت از مشکلات ارائه کنند.
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
▪️حجت الاسلام مسعود عالی ، محمد مهدی ماندگاری و محمدرضا برادران با انتشار نامه ای حمایت خود را از یکی از نامزدهای ریاست جمهوری تکذیب کردند.
متن این نامه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجانبان #مسعود_عالی ، محمد مهدی #ماندگاری و محمدرضا #برادران اعلام می داریم از انتشار بیانیه ای منتسب به جمعی از اساتید حوزه علمیه مبنی بر دعوت از آقای علی لاریجانی در #انتخابات 1400 صورت گرفته بی خبر بوده و آن را تکذیب می کنیم
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اگر به اشغالگری اصرار بورزید، من به شما میگویم روز جنگ بزرگ در این منطقه - به هر دلیلی که شده- فرا میرسد، و آن روز روزی است که همگی ما در قدس نماز خواهیم خواند.
Hossein Nakhli
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان
▪️خسارت "جنگ مستقیم با بلژیک" از خسارتی که مدیران ورزشی دولت روحانی در "قرارداد ویلموتس" به ایران زدند، کمتر بود. ۱۰میلیون یورو جریمه!
۱۰ میلیون یورو = ۲.۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال
علی رجبی 😷 Ali Rajabi
🆔 @Imam_asheghan
✅ کانال #امام_عاشقان