فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برداشت_آزاد
🔴 بوسه پاپ(بزرگترین رهبری مذهبی جهان) بر پای تیم پزشکی سیاهپوستان
🔸اتفاقی نادر و بی سابقه که برای نخستین بار در دنیا صورت گرفت! بوسه زدن بر پاهای تیم پزشکی بیمارستانی مخصوص سیاه پوستان، توسط قوی ترین رهبر مذهبی جهان، پاپ، به نشانه تشکر و عذرخواهی برای تمام بی انصافی هایی که در حقشان انجام گرفته است!
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
📝 قدردانی یک طلبه از پرستاران برزیلی در جهت درمان بیماران کرونایی (حجت الاسلام فلاح، برزیل)
💠پینوشت: زمانی میتوانیم اثرگذار باشیم که به خوبی این را فهمیده باشیم که در گام اول نمی توان تمام دنیا را مجبور به پذیرش عقاید خود کرد! گام به گام باید معنای واقعی اسلام را در عمل نشان داد.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی|#نامیبیا
@IntMob
✳️ تبلیغ مسیحیت در سینما، همزمان با عید پاک (2019)
🔸سرو غذا و نوشیدنی رایگان
🔹 #پی_نوشت:
نسبت تبلیغ دین و سینما در ایران چگونه است؟!
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی|#آمریکا
@IntMob
✳️ گفتگویی با جوان ملحدِ عضو یک خانوادهی مدرن!
🔷 #مرد_یخی ❄️
🔹بخش ۱ از ۲
چند روز پیش داشتم از سفری باز میگشتم و این مکالمه با آستین، راننده اوبر در گرفت. آستین یک پسر بلوند سفید پوست بود که ظاهرا خیلی جوان و در حد ۱۷-۱۸ سال به نظر میرسید اما با توجه به بحثهایمان احتمالا بزرگتر و ۲۰-۲۲ ساله است.
آستین: سلام، امیدوارم سفرت خوب بوده باشد. راستی، مرکز شهر میروی؟
مرد یخی: سلام، بله مرکز شهر میروم.
آستین: چقدر عالی! خانهی من هم مرکز شهر است. بعضی وقتها اوبر من را به مقصدی با فاصلهی دو ساعتی می فرستد که مجبور می شوم کنسل کنم. چون تا بخواهم بروم و برگردم زمان زیادی طول میکشد و وقت آوردن پسرم از مهدکودک میگذرد.
مرد یخی: بچه داری! اصلا به ظاهرت نمیخورد. ازدواج هم کردهای؟ (این سوال در ایران احمقانه به نظر خواهد رسید اما در امریکا حدود نیمی از کودکان حاصل ازدواجهای خارج از ازدواج هستند. به خصوص در سنین جوانی مثل سن آستین معمولا ناخواسته و به علت کمتجربگی طرفین در کنترل باروی رخ میدهد.)
آستین: نه ازدواج نکردهام.
مرد یخی: با دوست دخترت در یک خانه زندگی میکنی؟ (آمار دقیق ندارم اما خیلی موارد در امریکا، افرادی که با هم روابط جنسی متمادی دارند در یک خانه زندگی نمیکنند. به خصوص در سنین پایین که استقلال مالی کامل نیست.)
آستین: نه با مادر بچهام زندگی نمیکنم. راستش اصلا دوست دخترم نیست.
مرد یخی: منظورت چیست؟
آستین: مادر بچهام (جالب این بود در طول صحبت از این زن با عنوان مادر بچهام یاد میکرد، نه لفظی که نشانهی رابطه اضافهی مستقیم با وی باشد) یکی از بهترین دوستانم است اما من جزو کسانی هستم که فعلا تصمیم دارم هیچگاه ازدواج نکنم اما دوست داشتم بچه داشته باشم. لذا با مادر بچهام توافق کردیم بچهی مشترک داشته باشیم اما ازدواج نکنیم.
مرد یخی: چه تصمیم عجیبی! پسرت با چه کسی زندگی میکند؟
@Allah4all
آستین: پسرم با مادرش زندگی میکند و او قیم قانونی است. اما من هر روز پسرم را میبینم و وظایف را هم بین هم تقسیم کردهایم.
مرد یخی: الآن که پسرت مهدکودک میرود و کمکم رشد عقلی پیدا میکند، فکر نمیکنی برای پسرتان بهتر است که شما به شکل یک خانواده زندگی کنید؟ وجود مشترک پدر و مادر برای یک کودک لازم است.
آستین: نه اصلا! زندگی پسرم عالی است! یک پسر خوشحال! تا حدی هم که عقلش میرسد به او توضیح دادهایم که رابطهی ما چگونه است. تقسیم وظایف هم کاملا برای ما راضیکننده است.
مرد یخی: اما من هر چه فکر میکنم، خانوادهی سنتی فضای بهتری برای رشد و نمو کودکان است.
آستین: اما تا به حال در جریان زندگی افراد مشابه من بودهای؟
مرد یخی: نه!
آستین: پس نمیتوانی قضاوت کنی! اما من در یک خانوادهی سنتی بزرگ شدهام و میتوانم قضاوت کنم. به جرات میگویم زندگی پسرم از دوران کودکی خودم بسیار بهتر است! خانوادهی سنتی برای دوران مدرن یک ایدهی احمقانه است!
مرد یخی: منظورت چیست؟
آستین: ایدهی خانواده سنتی این است که در بازهی ۲۰ الی ۳۰ سالگی عاشق یک نفر بشوی. با او ازدواج کنی. بچهدار بشوی و بعد برای ۵۰-۶۰ سال تا هنگام مرگ با آن فرد زندگی کنی، ولو این که زندگی مشترک خوبی نداشته باشی. در گذشته انسانها دغدغههای بسیار محدودی داشتند و این ایده قابل پیاده سازی بود. اما انسان امروز در کنار این، بسیاری اهداف دیگر دارد. آمار هم میگوید خانوادهی سنتی برای دوران مدرن ایدهی شکست خوردهای است. در آمریکا بیش از ۵۰% ازدواجها به طلاق میانجامد. مهمتر این که ۹۰% ازدواجهایی که زیر سن ۳۰ سالگی رخ میدهد به طلاق میرسد. چون هنوز انسانها خودشان را نشناختهاند و برای اهداف شخصیشان تصمیم نگرفتهاند.
مرد یخی: منظورت از اهداف شخصی چیست؟
آستین: مثلا هدف من این است که تبدیل به یک موسیقیدان بزرگ بشوم. این کار نیاز به تلاش شبانهروزی دارد و وقت زیادی از من میگیرد. برای اجرا باید جاهای مختلف بروم و خیلی وقتها اجرا دیر وقت است. برای همین زمان خواب من عادی نیست و صبحها دیر بیدار میشوم. وقت زیادی باید صرف تمرین کنم و لذا نمیتوانم خودم را درگیر یک رابطهی بلندمدت با یک زن کنم. رابطههای من کوتاه مدت و با افرادی مثل خودم است (ظاهرا منظورش این بود که غیر از مادر بچهاش زنان دیگری هم برای ارضای نیازهای عاطفی-جنسی در زندگی او حضور دارند! که هر وقت یک طرف به هر دلیل از ادامه منصرف شد، به رابطهشان پایان میدهند.)
مرد یخی: از کارت راضی هستی؟ درآمدت خوب است؟
آستین: بله، عاشق کارم هستم و برای همین کار میکنم. درآمدش برایم اهمیتی ندارد.
🔸#ادامه_دارد...
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل |#یونان
@IntMob
✳️ ابزار تبلیغی نوین در خدمت مبلغان مسیحی
🔹دستگاههای تبلیغی پیشرفته دارای انجیل صوتی به زبان عربی و فارسی میباشد که در یکی از جزیره های یونان به مهاجرین داده میشده، این دستگاهها رادیو و چراغ قوه نیز هستتد و با نور آفتاب شارژ میشوند . این دستگاهها جهت آشنایی آدمهای مسن و یا بی سواد با دین مسیحیت کاربرد دارد.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی |#فیلیپین (1)
@IntMob
✳️ عشق به زبان فارسی در سرزمین دور
🔹حجت الاسلام رفیعان؛ مبلغ بین الملل
با خانواده مشغول صرف شام بودیم. همسرم به یاد اتفاق هیجان انگیز امروزش و پیدا کردن یک دوست افتاد. گفت: امروز هنگام خرید در مرکز خرید یک خانم فیلیپینی با خوشحالی و دست و پا شکسته به فارسی از من پرسید که «آیا شما ایرانی هست؟ من عاشق زبان فارسی هست.» من هم از اینکه بعد از مدت ها یک دوست فیلیپینی پیدا کردم خوشحال شدم. بلافاصله به همسرم گفتم این زن مشکوکه. مگر میشه در این کشور دور، فردی عاشق زبان فارسی بشه؟! مطمئناً از مبلغین مسیحیه و هدفش از آشنایی با شما مطلب دیگری است. همسرم این امر را بعید می دانست و گفت: قرار شده بیشتر با هم آشنا بشیم. من از همسرم خواستم تا اطلاع ثانوی او را به خانه راه ندهد و با او در پارک ملاقات کند.
در همان روزها یک بار هنگام دیدن تلویزیون فیلیپین، برنامه عجیبی در مورد توحید دیدم. دقیقا همان استدلال های اسلام بر توحید و یگانگی خدا را بیان می کرد. تعجبم هنگامی بیشتر شد که هیچ علامتی بر مسلمان بودن کارشناسان برنامه ندیدم و با دیدن برنامه های بعدی مطمئن شدم این شبکه متعلق به اکثریت 91 درصدی مسیحیت فیلیپینی است نه اقلیت شش درصدی مسلمان این سرزمین.
همسرم با آن خانم عاشق زبان فارسی ملاقاتی داشت. پس از آن همسرم گفت: حدست درست بود. او یک مبلغ مسیحیت است اما افکارشان با مسیحیت کاتولیک تفاوت هایی داره. از همسرم خواستم من هم ملاقاتی با آن خانم داشته باشم. به او گفتم: حدس می زنم این ها یک فرقه جدیدی هستند که من تا حالا در کتاب ها در موردشان نخواندم. دوست دارم به صورت میدانی با آن ها آشنا شوم.
ملاقات بعدی ما در یک کلیسا بود. یک ماشین برای ما فرستادند. هیچ علامتی از صلیب در کلیسا مشاهده نمی شد. در ابتدای ورود به کلیسا از ما پرسیدند به چه زبانی صحبت می کنید؟ هنگامی که گفتم به زبان فارسی، عربی و انگلیسی، به من گفتند «پس شما نیازی به دریافت متن سخنان امروز به زبان فارسی یا عربی نیستید، چون برنامه به زبان رسمی انگلیسی برگزار می شود.» برای اینکه از متن برنامه های امروزشان پیش از مراسم مطلع شوم، برای همسرم و فرزندانم درخواست بروشور کردم. جالب بود که بعد از زمان کمی بروشوری رنگی در اختیارم گذاشتند. متن صحبت های سخنران از روی برگه ای خوانده می شد که دقیقا ترجمه آن در برگه ها به زبان فارسی هم بود. بعدا متوجه شدم که این فرقه در تمام جهان در روزهای یک شنبه و در تمام کلیساهایشان یک حرف زده می شود و از قبل به زبان های مختلف ترجمه می شود، و در پایگاه اینترنتی شان قرار داده می شود. telegram.me/bayeganitabligh/6329
#پی_نوشت:
🔸گروه مذکور، فرقه شاهدان یهوه Jehovah's Witnesses است که اعتقاد دارند نسخه سالمتری از Bible را پیروی می کنند.
🔸شاهدان یَهُوَه، مردمی از صدها فرهنگ و زبان مختلف با پیشینههای گوناگون هستند که اهداف مشترکی در زندگیشان، آنها را متحد ساختهاست. هدف اصلی آنها ستایش یَهُوَه خدا، خدای کتاب مقدّس و آفریدگار عالم است. به علاوه، آنها نهایت سعی خود را میکنند که در زندگیشان عیسی مسیح را سرمشق قرار دهند و مسیحی خوانده میشوند زیرا پیرو راه عیسی هستند. هر یک از 'شاهدان یَهُوَه ' داوطلبانه وقت صرف میکنند تا مردم را با کلام خدا و پادشاهی او آشنا کنند و خبر خوش را بشارت دهند. آنها شاهد یَهُوَه خوانده میشوند، زیرا در مورد یَهُوَه خدا با مردم صحبت میکنند.
🔸این فرقه تفاوت خود را با دیگر شاخههای مسیحیت در موارد زیر میدانند:
به تثلیث عقیده ندارند.
به روح فنا ناپذیر اعتقاد ندارند.
معتقد به رستاخیز به معنی بازگشت مردگان به زمینی که به بهشت تبدیل خواهد شد هستند.
اعتقادی به سرنوشت محتوم ندارند.
طبقه روحانی ندارند.
از بکار بردن مجسمه، صلیب و مانند آن دوری میکنند. (این سازهها را بت میدانند)
معتقد به پایان قریبالوقوع دنیای کنونی هستند. (ویکیپدیا)
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل |#برزیل
@IntMob
✳️ برای مبلغ بودن باید جهادی بود؛ مُبلّغی از جنس مردم
🔹فعالیت های جهادی شیخ رُدریگو به همراه مبلغان بین الملل در مناطق محروم سائوپائولو، برزیل.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی |#کانادا
@IntMob
✳️ قرآن را یک بار بخوانیم.
🔹نزدیک ماه رمضان چهار سال پیش با دوست عزیزی به یک کتابفروشی ایرانی در شمال ونکوور رفته بودیم. لا به لای کتاب ها در قفسه های زیرین، یک قرآن عتیقه ی نسخه خطی پیدا کردم.
🔹 مشغول ورق زدن بودم که صاحب مغازه که پیرمردی با کراوات سبز و کفش های اسپرت بود آمد نزدیک و اززیر عینک قطورش نگاهی تیز به من کرد و به حالت طعنه گفت که "کتاب های مفید بخوان! این کتاب پُر است از دست و پا قطع کردن.".. لبخندی زدم.. پرسیدم که همه اش را خواندید؟ .. گفت که "همه اش همین است. قتل. مجازات...".. گفتم بسم الله.. امتحان کنیم؟ گفت باشه!..
🔹قرآن را باز کردم.. سوره ی لیل آمد.. شروع کردم به خواندن.. واللیل اذا یغشی.. قسم به شب هنگامی که پرده اش همه جا را فرا می گیرد.. والنهار اذا تجلی.. و قسم به روز هنگامی که تجلی کند.. و ما خلق الذکر و الآنثی.. و قسم به کسی که مرد و زن را آفرید.. ان سعیکم لشتی .. گفتم این آیات را ببین.. دست کم این ملودی هیجان انگیز کلمات را نگاه کن.. اینها بی نظیر نیست؟ ..
🔹دیدم که آهسته گریه می کند.. منقلب شده بود.. بیشتر از آنکه من فکرش را کنم.. کلمات را بیش از من میفهمید... گفت تا آخر سوره بخوان.. سوره که تمام شد صورتش غرق اشک شده بود..
.
🔹این روزها فرصت خوبی است برای خواندن کتابی که تاریخ بشریت را برای همیشه متحول کرده است. حداقل برای یک بار. اسلام اقلیمی را بگذاریم کنار. خیال کنیم تازه متولد شده ایم. قرآن را یک بار. از اول تا آخر بخوانیم..
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی |#نامیبیا
@IntMob
✳️ تاثیرگذارترین روش برای تبلیغ اسلام در یک کشور غیرمسلمان
🔹حجت الاسلام صبوری، مبلغ دینی، نامیبیا
تعداد جوانان در مسجد قبا بر خلاف مساجد دیگر کم است البته توانستهایم چند نفر از جوانان مسیحی را به مسجد جذب کنیم و با کمک آن ها ماهانه همایش بین ادیان را برگزار می کنیم که در آن دانشجویان مسیحی، خاخام یهودی و کشیش مسیحی شرکت می کنند و ثمرات خوبی داشته است.
تلاش می کنیم این همایشها در دانشگاه ویندهوک برگزار شده و از تلویزیون جهت پخش آن استفاده کنیم؛ همچنین سعی می کنیم تبلیغ اسلام را در مدارس نامیبیا انجام دهیم و هدف مبارزه با بی دینی و جدای از بحث اسلام دعوت مردم به خدا است.
وظیفه مبلغان این است که خود به سمت جوانان بروند و ما در این راستا به یکی از مدارس ویندهوک رفته و طی برنامهای اسلام را معرفی کردیم اما امیدواریم به دانشگاهها نیز راه پیدا کرده و در آنجا اسلام را معرفی کنیم که هماهنگیها در این راستا با یکی از دانشگاهها صورت گرفته است و قرار است برخی دورهها را در این دانشگاه برگزار کنیم.
@IntMob
متاسفانه مسلمانان در نامیبیا متحد نیستند. ۴ مسجد فعال در ویندهوک وجود دارد که دو مسجد تحت حمایت یکی از کشورهای اسلامی است که علیه شیعیان تبلیغ می کنند و علیرغم اینکه ما برای همکاری اعلام آمادگی کردهایم، نه تنها تمایلی به همکاری نداشته بلکه مانع آمدن مسلمانان به تنها مسجد شیعی ویندهوک می شوند لذا از این جهت اتحادی در میان مسلمانان نامیبیا نیست.
در مسجد قبا که به گفته بعضیها اولین مسجد در نامیبیا بوده و تنها مسجد اهل بیت (ع) در این کشور است، هم شیعیان حضور دارند و هم اهل سنت که اکثریت حضار مخصوصا روزهای جمعه از اهل سنت هستند و خیلی وقتها برای اطعام نیازمندان، برادران اهل سنت کمک میکنند و این نکته مهمی است و ما همانند امامان جماعت پیشین تلاش کردیم که این اتحاد حفظ شود در عین حال که مکتب اهل بیت و پیام آن ها را تبلیغ میکنیم اما حرفی که منافات با اتحاد باشد در اینجا مطرح نمیشود.
حضور ما در اینجا با مشکلاتی روبرو بود، در سابقهای نزدیک به ۳۰ سال تاسیس مسجد قبا برای نخستین بار این مشکلات پیش آمده بود که توضیح نمیدهم اما پس از چند ماه توانستیم مشکلات را حل کنیم و مسلمانانی که مسجد را ترک کرده بودند، به مسجد بازگشتند. برخی از مشکلات مرتفع شد اما کمبود امکانات همچنان باقی مانده است.
@IntMob
در ماه مبارک رمضان یکی از قاریان مصری را دعوت کردیم و کلاس آموزش قرآن برگزار کردیم. یکی از برنامه های مسجد راه اندازی کلاس روخوانی و حفظ قرآن در آینده نزدیک است.
برنامه دیگر مسجد ادامه فعالیت در زمینه تالیفات قرآنی است و اکنون تالیفات قبلی در موقعیت های مختلف در اختیار علاقمندان قرار داده می شود.
در سفر تبلیغی به نیوزیلند، استارت تالیف کتاب زده شد و تاکنون ۱۰ کتاب به زبان انگلیسی و ۲ کتاب به زبان فارسی از جمله زندگی پیامبر اسلام (س)، بهترین پند و تفکر در مورد کلام خدا تالیف شده است که عمده آن ها در مورد بحثهای قرآنی است.
تعداد مسلمانان در هر کشور اهمیت دارد مثلا در یک کشور چندین جوان مسلمان یافت میشود که در امر تبلیغ همکاری میکنند و دورههای قبلی ما چنین امکانی را داشتیم و در ویندهوک ۴۰ جوان مسلمان اعلام همکاری کردند که برای آن ها دورههایی جهت آموزش تبلیغ برگزار کردیم تا در نقاط مختلف بتوانند پاسخگوی سوالات و شبهات در مورد اسلام بوده و گاهی حتی دعوت به اسلام کنند.
@IntMob
مهم ترین روش، روش عملی است چون خیلی وقتها امکان سخنرانی وجود ندارد و مبلغ باید خود سراغ مخاطب رفته و همانند یک طبیب عمل کند.
تولید محتوا بر اساس نیاز مخاطب و منطقه تبلیغ بسیار حائز اهمیت است و محتوای کتبی، صوتی و تصویری، حضور در دانشگاه، حضور در مناطق محروم حتی گاهی بیمارستانها، یتیم خانهها، تلاش برای حضور در رادیو، تلویزیون، شناخت مخاطبین و منطقه و تربیت نیرو از اولین کارهایی است که یک مبلغ باید انجام دهد. telegram.me/bayeganitabligh/3421
یکی از شبهاتی که در ویندهوک وجود داشت، این اتهام به شیعیان بود که شیعیان با قرآن سر و کار ندارند و بیشتر با ادعیه سر و کار دارند لذا ما خطبههای نماز جمعه مسجد قبا را به نوعی تفسیر آیات قرآن قرار داده و فعلا موضوع تقوا در قرآن را انتخاب کردهایم و هر هفته این موضوع را مطرح می کنیم تا به این شبهه پاسخ دهیم.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی |#استرالیا
@IntMob
✳️ تبریک ماه مبارک رمضان در فروشگاههای استرالیا
✳️ This is how Australia Welcomes Ramadan 🙂 Lovely Ramadan decorations at the local Coles supermarket store.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خاطرات_بین_المللی | #ویندهوک
@IntMob
✳️ ویدئو کنفرانس حجت الاسلام صبوری در مورد جلوگیری از خشونت مردان علیه زنان به خصوص در دوران قرنطینه
🔹این کنفرانس توسط موسسه روبان سفید 🎀 در نامیبیا برگزار شد.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی | #آمریکا
@IntMob
✳️ فعالیت فرهنگی_مذهبی بین الملل؛
🔹از حضور پر رنگ NGOهای یهودی، مسیحی و مسلمان تا حضور بی رنگ NGOهای ایرانی!
این چند روز ابتدایی ماه رمضان تقریبا هر شبش را مهمان ان جی اوهای مسلمان و مسیحی و یهودی بوده ام. گویی ماه رمضان را بهترین محمل جهت نشاندن روحانیون مذاهب در کنار هم یافته اند.
۸:۲۰ دقیقه اذان است، از ۸:۰۵ افطار میکنند و معمولا همگی جهت نتورکینگ و رفیق یابی از ساعت هفت سر میزها ایستاده، مشغول معرفی خود و حوزه های کاری شان هستند.
ان جی اوهایی که با کمکهای مالی سنگین شرکتهای خصوصی و بعضا دولتی، از آموزش گرفته تا بهداشت را در جای جای جهان متولی شده اند.
برخی شان از سفارتخانه های کشور متبوعشان، همتعداد دفاترشان در جهان بیشتر است و هم بودجه شان و هم نفوذشان.
این یکی نامش مسلم ریلیف است. ان جی اویی که مدعی تلاش جهت جلوگیری از نسل کشی در رواندا و میانمار و مسلمانان در چین است. میگوید: بله مسلمانان در چین وضعیتشان به مراتب بدتر از هر کشور دیگریست که فکرش را بکنید، حتی میانمار.
سید اذان میگویی؟
-البته که میگویم. اشهد ان علیا ولی الله...
-سید چرا انقد اذانتان طولانیست؟!
پ.ن: تابحال سازمان مردم نهاد ایرانی ای را ندیده ام که حتی یک نماینده در سازمان ملل در این شهر داشته باشد، چه برسد به دفتر و فعالیت.
سید محسن روحانی
لینک عکس: https://eitaa.com/IntMob/37
🔸#پی_نوشت:
ارگان های متولی فرهنگ در چه افکاری به سر می برند و آیا اصلاً برنامه ای برای حضور در مجامع فرهنگی مذهبی بین المللی دارند؟!
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی | #برزیل
@IntMob
✳️ خاطره حجت الاسلام رحیمی، مبلغ اعزامی برزیل از گفتگو با یک مشروب فروش
🔹خیابان مسجدی که در آن نماز جماعت میخونم پر از مشروب فروشیه،
یه بار یکیشون گیر داد گفت: شراب بخر
گفتم: حرامه
گفت: چرا؟
گفتم: فرق انسان با موجودات دیگه در چیه؟
گفت: عقل
گفتم: وقتی مست میشی عقلت زائل میشه و هر چی که این فرق را از بین ببره حرامه.
ساکت شد.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی | #سوئد
@IntMob
✳️ تجربه یک دانشجوی مسلمان از سوئد
🔹به عنوان یک شیعه در سوئد احساس تنهایی میکنم.
🔸در سوئد انجمنی زیر نظر جمهوری اسلامی ایران فعالیت های فرهنگی می کند! کافیست به سایت آن مراجعه کنید تا عمق فاجعه را متوجه شوید!
تازه به کشور سوئد وارد شده بودم و منتظر تجربه های جدید و اتفاقات نو بودم. از سرمای هوای سوئد و برخوردهای سرد مردم خیلی شنیده بودم ولی با دید مثبت شروع کردم و سعی کردم پیش قضاوت نداشته باشم.
اولین بار که از خوابگاه دانشگاه بیرون رفتم، چشمم به عدهای دختر و پسر عرب افتاد و مطلبی که توجه من را به خودش جلب کرد بیحجابی یکی از خانم ها بود که کم کم این موضوع را در ذهنم ساخت که باید منتظر دیدن اسلام ویرایش شده بود؛ هرچند علت نداشتن حجاب می توانست مسلمان نبودن فرد هم باشد.
بعد از گذشت مدتی فهمیدم که ارتباط منسجمی بین شیعیان وجود ندارد و انگار تمایلی برای صحبت کردن در مورد دین اسلام و به خصوص شیعه وجود ندارد. مهاجر بودن و ترس از دیپورت شدن می توانست دلیل اصلی بیتحرکی شیعیانی باشد که اغلب از افغانستان به آنجا مهاجرت کرده بودند و تمایلی به برگشت به کشورشان نداشتند. قرار گرفتن در چارچوب پادشاهی کشور سوئد هم انگار تاثیر خودش را روی برخوردهایشان داشت و به نظر می آمد که تیزی و برندگی اسلام واقعی را از آنها گرفته بود.
عدم وجود مسجد ویژه شیعیان، خودش را خوب نشون میداد و اکثر این مساجد توسط عربستان ساخته شده بودند تا اسلام سلفی را گسترش دهند. در نماز جماعت ها، اقلیت بودن شیعه به چشم می آمد و سردی در برخورد با شیعیان دیده می شد.
@IntMob
نماز خواندن شیعه ها اکثرا بصورت فرادی بود و همبستگی بینشان دیده نمی شد. برای مثال، نزدیک رستوران دانشگاه ساختمانی بود که در طبقه سومش یک نمازخونه کوچک تعبیه شده بود. نماز جماعت غیر شیعی ظهرها برگزار میشد و تعداد کمی مهر هم در قفسه کتاب های قرآن و دینی بود. البته گاهی هم این مهرها ناپدید شد!
بچه های دانشجو (گاهاً دانشجوی دکتری از ایران) به صورت فرادی نماز میخواندند. بعد از مدتی تصمیم گرفتیم که ما هم یک نماز جماعت کوچک راه بیندازیم که البته اوایل سه نفر بیشتر نبودیم و گاهی هم بعضی از برادران اهل تسنن به امام جماعت شیعه اقتدا می کردند ولی متاسفانه به تدریج به دلیل تداخل زمانی با بقیه کارها (بخوانید عدم توجه به ارزش نماز جماعت) نماز جماعت کمرنگ شد. بعد از آن تصمیم گرفتیم که نماز را حداقل اول وقت و با برادران اهل تسنن به جماعت بخوانیم.
از آنجایی که رفتن به سوئد مقارن با ماه رمضان شده بود، دنبال پیدا کردن انجمن های شیعی بودم. اسم یکی از این انجمن ها را از دوستم که قبلا سوئد بود پرسیدم. قبل از رفتن اینترنت را گشتم تا سایت و برنامه های این انجمن را که زیر نظر جمهوری اسلامی ایران فعالیت می کرد ببینم ولی با یک سایت تقریبا بدون استفاده روبرو شدم.
در ماه رمضان با این انجمن تماس گرفتیم تا در جلسات مذهبی شرکت کنیم. خانمی اعلام کردند که ساعت شش عصر جلسه ختم قرآن برگزار می شود و ما هم فاصله یک ساعته از خانه تا محل برگزاری را با قطار برقی رفتیم تا در این جلسه شرکت کنیم.
با کلی گشتن یک تابلوی کوچیک در بالای یک ساختمان قدیمی که درب ورودی چوبی داشت به چشم ما آشنا آمد و وقتی نزدیک رفتیم دیدیم آدرس را درست آمدهایم اما با کمال تعجب آن ساختمان بیشتر به یک متروکه شبیه بود! دوباره تماس گرفتیم و اینبار آقایی گوشی را برداشت و گفت جلسه تمام شده و فقط دو روز در هفته هم برگزار خواهد شد! جا خوردم! فهمیدم که فعالیتهای شیعیان در سوئد بسیار کمرنگ و ناامید کننده است!
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
اوایل که اومدم برزیل، رفتم پسرمو در مدرسه ثبتنام کنم معلمشون وقتی فهمید مسلمون هستیم پرسید: پسرتون خطرناک نیست؟ از برخوردش خیلی تعجب کردم، چون همین تفکر رو هم به دانش آموزان منتقل میکنه، با رایزنی های زیادی تقریبا ۹۰ معلم به مسجد دعوت کردم, جلسه ای که برای یک ساعت ونیم برنامه ریزی شده بود ۴ ساعت طول کشید، سوالاتی که در مورد اسلام داشتن خیلی جالب بود یه نمونه: چرا وقتی مرد مسلمان میمیره باید زنش هم همراهش زنده دفن بشه ؟
به خاطر این جلسه فشار زیادی روی آموزش و پرورش وارد شد که مجبور شدن یه جلسه با حضور ۳۰۰ معلم با سخنرانی رهبران همه ادیان برگزارشد، جالب اینجا بود برای آن جلسه هم منو دعوت کردن.
خاطره تبلیغی حجت الاسلام علی رحیمی؛ مبلغ اعزامی به برزیل
#خاطرات_تبلیغی | #اسلام_در_برزیل | #اسلام_مسیحیت
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_تبلیغی | #ایتالیا
@IntMob
✳️ خاطره ای از دانشگاه پالرمو
🔹حجت الاسلام دکتر علیاکبر بدیعی؛ مبلغ بین الملل
📝اردیبهشت سال ۹۶ به دعوت #دانشگاه_پالرمو_ایتالیا جهت یک ترم تدریس #شیعه_شناسی به ایتالیا سفر کردم.
هفته اولِ ورود به دانشگاه بود که پروفسور دانیال یا به تلفظ ایتالیایی ها "دنیلو" تماس گرفتند و گفتند:
پروفسور پلی تری ریاست دانشکده «literature &philosophy» به افتخار ورود شما، شب شنبه در منزل شخصی شان شامی ترتیب داده اند و اساتید دانشکده هم حضور خواهند داشت.
💎 #پروفسور_پلی_تری انسان بسیار خونگرم و با محبتی است. چند سالی دمشق زندگی کرده و عربی بخوبی صحبت می کند. علاقه ایشان به اسلام هم ناشی از زندگی ایشان در دمشق و چندین سفر به کشورهای آسیایی از جمله مصر و ایران است.
💎خانه ویلایی ایشان در حومه شهر بزرگ، توریستی و ساحلی پالرمو، در نزدیکی قله کوهی است که مشرف به دریاست.
مثل همه مردمِ شهر پالرمو با محبت است. به گرمی استقبال کرد و بنده را به حاضرین معرفی کردند. خواهر شان که از اساتید رشته معماری است نیز حضور داشتند.
به رسم خودشان دو نوع غذا آماده کرده بودند. طبق معمول و مرسومِ همه رستوران های ایتالیا، ابتدا ماکارونی یا پستا سرو کردند و بعد از حدود نیم ساعت main dish یا همان غذای اصلی روی میز قرار گرفت.
مرغ بریان با کمی مخلفات بود. بشقاب مرا برداشتند تا غذا سرو کنند.گفتم ببخشید! نمی تونم بخورم!؟
چرا؟ گفتم ما مسلمانان از گوشتی که #ذبح_حلال شده استفاده می کنیم. ..
گفت؛ آخه من خیال می کردم شما فقط گوشت خوک نمیخورید لذا بخاطر شما مرغ گرفتم تا...
💎از سفری که به ایران داشته می گفت..پروفسور دانیال با شور خاصی از کویر بین تهران و قم تعریف می کرد! بنده های خدا در قاره سبز زندگی کرده اند. بجز آب و درخت و سبزه زار چیزی ندیده اند. کویر برایشان خیلی زیباست. یکجوری از کویر قم تعریف می کرد انگار که رفته ساحل قناری!
@IntMob
💎در دست #پروفسور_فدریکو انگشتری با عقیق قرمز دیدم. تعجب کردم. پرسیدم؛ شما؟ انگشتر؟
گفت هدیه همسرم پروفسور ماریا از سفری است که به ایران داشتند. انگشتر از دستشان بیرون آورد و داد به من. دیدم روی نگین انگشتر حکاکی شده؛ #علی_مع_الحق... گفتم معنای این جمله میدانید؟ گفت بله کمی عربی میدانم...یعنی علی بر حق است.
باز فرصتی شد تا از #امیرالمومنین بگویم...البته مهمان ها از اساتید رشته شرق شناسی هستند و با تاریخ اسلام آشنا هستند.
💎بعد از شام و موقع رفتن، چشمم به دیوار اتاق افتاد. تصویری کوچک و قاب گرفته از #سیدمقاومت #سیدحسن_نصرالله بود!
گفتم جناب پروفسور ظاهرا به سیاست علاقه دارند؟
گفت؛ چرا؟
گفتم از این تصویر سید حسن معلومه...
خیر. من به ایشان علاقه خاصی دارم نه به سیاست.
چرا؟
گفت؛ " اعتقاد دارم در #جهان_عرب تنها یک مرد هست و آنهم ایشان است". " انسان شجاعی است. افتخار جهان عرب است".
خیلی خوشحال شدم. علاقه ام به ایشان بیشتر شد و از درون احساس افتخار می کردم.
گفت حتی پرچم #حزب_الله هم دارم.
پرچم حزب الله؟
بله. بطرف میز رفت و پرچم بزرگ حزب الله از کشو میز بیرون کشید و باز کرد. من هم فرصت را مغتنم شمرده و با خوشحالی و افتخار از ایشان عکس گرفتم.
💎به یاد این آیه شریفه افتادم که؛ "إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا"
همانا آنان که به خدا ایمان آوردند و نیکوکار شدند خدای رحمان آنان را در نظر مردم عزیز، و محبّت آنان را به دلها میاندازد.
آری؛ هنوز در جهان کم نیستند انسان های با وجدانی که در پشت ابر سیاه بمباران تبلیغاتی #صهیونیزم_جهانی، حقیقت را می بینند. و در دفاع از حقیقت و عدالت نه شرمنده اند و نه مصلحت اندیشی می کنند.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل
#اقتضائات_فرهنگی
#مخاطب_شناسی
@IntMob
✳️ داستان مسلمان شدن یکى از مسیحیان ثروتمند لبنان توسط علامه جبل عاملی ره
علامه بزرگ سیّد شرف الدّین جبل عاملى صاحب کتاب «المراجعات» مى گوید: یکى از مسیحیان ثروتمند لبنان نزدم آمد و گفت: مى خواهم مسلمان شوم، وظیفه ام چیست؟
گفتم: دو رکعت نماز صبح بخوان و سه رکعت نماز مغرب.
گفت: مسلمانان هفده رکعت نماز مى خوانند!
گفتم: مسلمانى آنها یک مقدار قوى شده است، از این رو پیامبر اسلام براى تازه مسلمانان، بنابر نقل تواریخ، دو رکعت نماز صبح و سه رکعت نماز مغرب مى خواندند، اکنون که شما مسلمان شده اید، همین اعمال را انجام بدهید کافى است.
کم کم این شخص تازه مسلمان، قوى شد، و به مساجد مى رفت و مانند سایر مسلمانان، نمازهاى پنجگانه را به جا مى آورد.
تا اینکه ماه رمضان فرارسید، ایشان سراسیمه نزد من آمد و گفت: آیا من هم باید روزه بگیرم؟
@Allah4all
گفتم: خیر، روزه مربوط به کهنه مسلمان ها است، مسلمانان صدر اسلام، پس از مدّت طولانى که از بعثت پیامبر گذشت، به روزه گرفتن مأمور شدند.
گفت: مى خواهم روزه بگیرم.
گفتم: هر اندازه که آمادگى دارى روزه بگیر.
همین روش باعث گردید که در سال دوّم، تمام ماه رمضان را روزه گرفت، و اکنون او از مسلمانان نیرومند لبنان است، نماز شبش ترک نمى شود، و مهمترین بودجه ها و کمبودهاى مالى جنوب لبنان (مرکز شیعه نشین) را او تأمین مى کند. https://telegram.me/bayeganitabligh/662
آرى هنگامى که پیامبر (ص) معاذبن جبل را براى ارشاد مردم، به یمن فرستاد به او فرمود: یا معاذ بشر و لاتنفر، یسر و لاتعسر. (2)
«اى معاذ! با بشارت و چهره شاد و گشاد با مردم روبرو شو، (و کارى را که موجب فرار مردم از اسلام گردد انجام نده) آسان بگیر و سخت نگیر»
منبع:
۱- مجله حوزه، شماره ۳۹، ص ۴۸ و ۴۹٫
۲- سیره ابن هشام، ج ۴، ص ۲۳۷
🔹#پی_نوشت:
یکی از نکات بسیار مهم در تبلیغ و معرفی اسلام، شناسایی مخاطب، نیازها، ویژگی ها و اقتضائات فرهنگی، مسائل و دغدغه های اوست. تا زمانی که مبلغ به موارد مذکور اشراف کامل نداشته باشد در تبلیغ خود به صورت کامل موفقیتی نخواهد داشت.
باید درد را شناخت تا بتوان درمان متناسب با آن را از منظر دین ارائه نمود، بدون شناسایی درد و مسئله، مخاطب رغبت چندانی به همراهی نخواهد داشت؛ چه این که می بیند مطالب شما نیاز او نیست و نیاز او برطرف نگردیده است لذا قبل از هر چیزی مخاطب را درست بشناسیم.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی | #آمربکا
@IntMob
✳️ خاطرات یک دانشجوی محجبه در آمریکا
🔹قسمت اول: ورود به آمریکا
🔸سارا بور بور/ دانشجوی دکترای علوم کامپیوتر، شهر ماینز کلورادو
يادمه پنج سال پيش كه می خواستم وارد آمريكا بشم خيلی استرس داشتم كه چگونه با ظاهرم برخورد خواهد شد. چون حجاب داشتم میترسيدم رفتار خوبی از طرف جامعه با حجابم نشه و اينكه آیا ظاهر متفاوتم باعث طرد من خواهد شد يا نه؟
من در ايران چادری بودم. قبل از ورود به آمریکا با يكی از دوستان كه چندين سال خارج از كشور زندگی كرده بود مشورت كردم. دوستم گفت به چادر كه اصلا فكر نكن. چون اينجا باعث میشه بیشتر به چشم بیای كه خودش بر خلاف فلسفه حجاب هست، ولی میتونی با مانتو و روسری باشی. من از ٧ سالگی همه جا چادر سر كرده بودم، و خیلی برام سخت بود که چادر رو کنار بزارم. برای همين سعی كردم كلی مانتو و روسری تهيه كنم. هنوز هم كه هنوزه يكی از سفارشهای عمده من از ایران همين چیزهاست!
البته پوشیدن مانتو هم کمک زیادی نکرد. هنوز هم حس عدم امنيت شديدی داشتم، و اينكه آدم متفاوتی هستم خيلی اذيتم میكرد. سعی کردم بجای عینک از لنز رنگی استفاده کنم كه كمی از اين تفاوت كاهش بدم، حداقل از لحاظ ظاهری.
حدود پنج سال پیش، در اواخر ماه مبارك رمضان وارد آمریكا شديم. خدا رو شکر بلافاصله یکی از دوستانمون ما رو با مسجد دنور آشنا كرد و حتی همون شب ورودمون به دنور آمریکا هم برامون از افطاریِ مسجد آورد. در پرانتز بگم كه اينجا مساجد فقط پنجشنبهها و مناسبتهای ویژه و بخشی از ماه رمضان مراسم دارند، ولی هر وقت برنامه باشه شام هم هست.
يادمه شام شب اول كباب بود و پذیراییشون از ما بعد از یک سفر طولانی حسابی بهمون چسبيد. برای روز عيد فطر هم يک مراسم عالی با صبحانهی مفصل ترتيب داده بودند. تا اينجا همه چيز بهشت بود. تا اينكه گفتن برای ناهار روز عید بريم یکی از دریاچههای دنور. ما هم خوشحال همراهشون رفتيم. وقتی وارد محوطه شديم ديدم برخی خانمهای آمریکایی با پوششی نامناسب مشغول گرفتن حمام آفتاب هستند! اين اولين صحنهای بود كه واقعا حالت بدی رو در من ايجاد كرد تا جاييكه با دوستمون كلی بحث كردم كه چرا ما رو اينجا آوردين، وقتی که میدونستيد محيطش مناسب نیست...
البته باز هم داخل پرانتز بگم وضعيت پوشش در آمريكا به مراتب از اروپا بهتره. حداقل در ايتاليا كه من تجربهاش رو دارم، سطح شهر و مترو مملو از عكسهای زنان برهنه برای تبلیغ كالاست، كه من چنين چيزی رو در امريكا نديدم (به استثنای سواحل فلوريدا). و اينكه رفتارهای جنسی زننده در معرض عموم، در اروپا به مراتب بيشتر از آمريكا در سطح شهر ديده میشه. مثلا در بخشهایی از اروپا، در مترو يا در خيابان رفتارهای زننده جنسی رو به وفور مشاهده میکنید، ولی اکثر شهرهای آمريكا واقعا از اين لحاظ وضعیت خیلی بهتری دارند.
ادامه دارد...
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی | #فرانسه
@IntMob
✳️ برخی دختران جوان در ایران از پوشش نیم بندشان ناراحتند و دختران فرانسوی روز به روز میل بیشتری به پوشش دارند.
🔹یادمان باشد غرب، راهِ رفته است ...
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی | #آمریکا
@IntMob
✳️ گفتگویی با جوان ملحدِ عضو یک خانوادهی مدرن!
🔷 #مرد_یخی ❄️
🔹بخش ۲ از ۲
(احتمالا برای همین به عنوان راننده اوبر کار میکند چون کار موسیقی درآمد کافی ندارد. در صنعت موسیقی عمدهی افراد به امید مشهور شدن و درآمد نجومی در آینده کار میکنند. در حالی که درصد بسیار کوچکی ستاره میشوند و عمدهی افراد باید با شغل دوم نیازهای مالی را تامین کنند.)
مرد یخی: چقدر آدمهایی که مثل خودت بچهدار شدهاند دیدهای؟
آستین: نمیتوانم بگویم یک امر عادی است و زیاد میبینم. اما در گذر زمان به دلایلی که گفتم در حال ازدیاد است.
مرد یخی: پدر و مادرت هنوز با هم زندگی میکنند؟
آستین: نه، با وجود این که هر دو کاتولیک هستند، از هم طلاق گرفتهاند (در مذهب کاتولیک، مشابه اسلام طلاق ناپسند است و حتی طلاق از نظر شرعی تعریف نشده است! از نظر تاریخی هم، یکی از دلائل رواج زندگیهای بدون ازدواج در غرب، به خاطر سخت بودن جدا شدن زوجها به دلیل ریشهی مسیحی این جوامع است. آستین هم احتمالا در یک خانوادهی مشکلدار بزرگ شده است و برای همین دوران کودکی خوبی نداشته.)
مرد یخی: پس در یک خانوادهی مذهبی بزرگ شدهای؟
آستین: بله، پدر و مادر، من را کاتولیک بزرگ کردند و حتی من مدرسهی کاتولیک رفتم. البته الان ملحد (atheist) هستم.
مرد یخی: چطور شد مسیحیت را ترک کردی؟
آستین: داستان تحولات دینی من جالب است. من حدود ۱۶-۱۷ سالگی دچار تردیدهای عمیق در مورد مسیحیت کاتولیک گشتم و بیدین شدم. اما یک دوست پروتستان داشتم که اصرار کرد با هم کتاب مقدس را بخوانیم. حرفش را قبول کردم و بعد از ۷-۸ ماه مطالعه یک روز که از خواب بیدار شدم احساس کردم توسط مسیح نجات داده شدم و یک پروتستان معتقد شدم. در جلسات کلیسا شرکت میکردم و تا جایی که میتوانستم کمک میکردم. اما در همین حین به مطالعات علمی علاقمند شدم و هر چه بیشتر مطالعه کردم دیدم ادعاهای مسیحیت و کتاب مقدس غیر عقلی است. از سویی در مدرسهمان یک پسر تاجیکستانی هم بود که مسلمان بود و من را دعوت کرد قرآن بخوانیم. وقتی قرآن را خواندم متوجه شدم مسیحیت قلابیترین دین است اما اسلام را هم قانعکننده نیافتم. به شکل کمتر در مورد ادیان شرقی مثل هندوئیسم و بودیسم هم مطالعه کردم. اما هیچ یک قانعکننده نبودند. برای همین ملحد شدم.
مرد یخی: وقتی که مسیحی معتقد بودی بچهدار شدی؟
آستین: نه، بعدتر وقتی ملحد شدم.
مرد یخی: وقتی مسیحی معتقد بودی، به صحت مسیحت اطمینان داشتی؟
آستین: بله، کاملا! اتفاقا بعضی دوستان مسیحی میگویند ایمان من حقیقی نبوده وگرنه کسی که توسط مسیح نجات داده شده باشد، ملحد نمیشود. اما من صادقانه به مسیح باور داشتم و در یک رابطهی عاطفی عمیق با او بودم. چیزی که من را به الحاد رساند، مطالعات علمی و تعقل بود.
مرد یخی: دانشگاه هم رفتهای؟
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
آستین: نه!
مرد یخی: ببین من دانشجوی دکتری مهندسی هستم. بعید میدانم آشنایی من با علم تجربی و همین طور فلسفه از تو کمتر باشد. دین و دینداری همیشه دغدغهی من هم بوده است. با این سابقه، توصیه میکنم از نتیجهگیری خودت مطمئن نباش. علیالخصوص که خودت میگویی روزی به صحت مسیحیت اطمینان داشتی و نظرت تغییر کرد. شاید در آینده نظرت در مورد الحاد هم تغییر کرد.
آستین: پس باید آدم باهوشی باشی! راستش، من با ایدهی ایمان به خدا مشکلی ندارم. حتی هنوز میگویم خدا زیباست. منظور من از خدا، نظم طبیعت و شگفتیهای آسمان است. مشکل من با ادیان است. من با مطالعات علمی-سیاسی به این نتیجه رسیدم که ادیان ساختارمند همگی قلابی هستند و در جهان مدرن جایی ندارند. ادیان ساختارمند ساختهی قدرتمندان در طول تاریخ برای کنترل توده ها هستند. انسانهای متفکر امروزی چنین ساختارهایی را قبول نخواهند کرد.
مرد یخی: باز میگویم این قدر صریح و قاطع نتیجهگیری نکن. خیلی از متفکران بزرگ همین امروز هم متدین هستند. درست است خیلی از متفکرین و دانشمندان هم ملحد هستند. این فقط نشان میدهد ایمان دینی مسالهای نیست که بشود به سادگی در مورد آن نتیجهگیری کرد.
آستین: خانهات آنجاست؟
مرد یخی: بله، تقریبا رسیدیم.
آستین: از بحثی که داشتیم لذت بردم. ممنونم. اینستاگرام داری تا در ارتباط باشیم؟
مرد یخی: نه!
آستین: چرا؟
مرد یخی: یک تصمیم شخصی است. از شبکههای اجتماعی برای دوستیابی استفاده نمیکنم. از سوی دیگر، مطمئن نیستم حریم خصوصی حفظ بشود.
آستین: تو بهتر از من باید پشت پرده شبکههای اجتماعی را بدانی! گودبای.
مرد یخی: ممنون. پیاده میشوم. خداحافظ.
پ.ن.: نظر شما در مورد چنین دیدی به خانواده چیست؟ آیا می پسندید در آینده در جامعه ایران شاهد تکرار تجربه غرب باشیم؟
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی | #آلمان
@IntMob
✳️ #شبهای_قدر در #هامبورگ و کودکان بیدار!!
🔹در بروشورهای موسسات جهانگردی آلمانی، #مرکز_اسلامی_هامبورگ به عنوان یکی از مکان های دیدنی شهر هامبورگ معرفی شده است.
🔹مرکز اسلامی هامبورگ با معماری زیبای #ایرانی اسلامی (عکس پایین👇) در کنار دریاچه زیبای #آلستر، محل بازدید برای بسیاری از آلمانی ها و #توریست ها در آلمان به شمار می رود.
🔹شب های قدر در این مرکز، #شیعیان و ایرانی های بسیاری جمع می شوند و مراسم مخصوص این شب ها را در کنار همدیگر برگزار می کنند. مراسم ساعت حدود هشت و نیم عصر (در حالی که خورشید وسط آسمان می درخشد!) شروع می شود و در دو ساعتی که تا #افطار باقی مانده، بسیاری از دعاها خوانده می شود، چون بعد از اذان و نماز و یک افطار مختصر، ساعت یازده شب است، و زمان زیادی نمی ماند برای انجام اعمال شب های قدر. در این شب های کوتاه، دعای #جوشن_کبیر را معمولا در سه قسمت در سه شب می خوانند. مراسم شب های قدر در مرکز اسلامی هامبورگ، با اقامه نماز صبح در ساعت ۱:۲۰ بامداد تمام می شود. https://telegram.me/bayeganitabligh/374
🔹کودکان در آلمان ساعت هفت الی هشت شب (که در سه چهار ماه سال عملا روز است و خورشید وسط آسمان!!) می خوابند.
🔹صبح زود بسیاری از #کودکان را می بینی که همراه والدینشان، سرحال و شاداب در حال دوچرخه سواری یا اسکوتر سواری به #مهدکودک یا #مدرسه می روند.
🔹در حالی که معمولا احساسات آلمانی ها را در چهره شان به راحتی نمی شود دید، و در حالی که معمولا به کار دیگرانی که نمیشناسند کاری ندارند، شب های قدر که ساعت دوازده و نیم یا یک نیمه شب با کودک چهارساله ام سوار #اتوبوس می شدم تا به خانه برگردم، تعجب و نگاه خیره بسیاری از آلمانی ها را کاملا احساس می کردم. یک بار هم یکی شان با نگاهی که حس بد تحقیر به من می داد، پرسید، "چطور کودکت را تا این وقت شب #بیدار نگه داشته ای؟ به نظر مسافر هم نیستی!" به او گفتم که این مساله مربوط به دین و مذهب ماست، ما معتقدیم در این شب، تقدیرها نوشته می شود، و توصیه شده ایم به زیاد دعا کردن در این شب. برای همین ظهر کودکم را زودتر از مهدکودک برداشته ام تا استراحت کند و شب بتوانیم در مراسم مذهبی مان شرکت کنیم... برایش خیلی جالب بود و شنیدم که گفت: "نباید زود قضاوت کرد...".
** حال خوب و بهترین مقدرات را برای شما و کشور عزیزمان #ایران آرزو می کنیم.
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#خاطرات_بین_المللی | #آلمان
@IntMob
✳️ تکه های الماس در گفتگو با توبیاس
یا
🔹دانشجویان یهودی چگونه هویت مذهبی خود را حفظ میکنند.
🔸 بخش 1 از 3
وقتی قطار از سیاتل به سمت نیوجرسی راه افتاد، رو به توبیاس کردم و این ترانه را برایش خواندم که:
يا شوفير دوس دوس! [ای راننده حواست به بنزین باشد]
الله يبعتلك عاروس [که خدا برایت همسری برگزیند]
دیدم که سریعا مطلب را گرفت و شروع به خندیدن کرد؛ چه اینکه این ترانه را کودکان غزه در کوچه پس کوچههای رفح و خانیونس میخوانند.
لذا ادامه دادم:
بیضا شقرا من طرطوس [سفیدروی و زرد موی اهل شهر طرطوس]
ما بتاكل إلا مگدوس [تا همواره برایت مگدوس بپزد!]
بیشتر خندید که یعنی ترانه اطفال غزه؟! یعنی تو هم بله؟!
@IntMob
توبیاس ذهابیان دانشجوی دکترای مطالعات خاورمیانه در دانشگاه واشنگتن آمریکاست. لیسانس و فوق لیسانسش را در دانشگاه تل آویو به پایان رسانده و این قدر قوی کار کرده بوده که توانسته در یکی از دانشگاه های برتر جهان در مطالعات خاورمیانه، به عنوان دانشجوی دکترا پذیرفته شود. وی هفت سال قبل دکترای خود را در واشنگتن شروع کرده بود و امسال دفاع میکرد. بعد از آن هم قصد داشت در اسرائیل و یا امریکا استاد دانشگاه شود و سالهای آینده عمرش را درباره الهیات اسلامی و روابط مسلمانان و یهودیان به تحقیق بپردازد. telegram.me/bayeganitabligh/580
توبیاس چهرهاش به یهودیان مزراحی میماند و فامیلیاش کاملا فارسی و ایرانی بود. اما خود میگفت که اصالتا از یهود عراق است که خانوادهاش به اسرائیل مهاجرت کردهاند. و شما میدانید که یهود عراق بسیار موثرتر در جامعه عراق بودهاند تا یهود ایران در جامعه ایران. در ضمن عباراتی از زبان فارسی را هم میفهمید که خود میگفت در دانشگاه واشنگتن آموخته. به هر صورت من نهایتاً مطمئن نشدم که او از یهود کدام سرزمین است؟ و نام فامیلش چرا فارسی است؟ این بود که با او جانب احتیاط را داشتم؛ چه این که صادق مصدق فرمودهاند که ”التقیه دینی و دین آبائی“.
🔺 #توجه: اسامی افراد و مکان ها تغییر داده شده است.
ادامه دارد ...
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob
#تبلیغ_بین_الملل |#ایتالیا
@IntMob
✳️ نشست آشنایی با اسلام در دانشگاه پالرمو ایتالیا
🔹با حضور مبلغ بین الملل حجتالاسلام علی اکبر بدیعی
🔺بدون عرضه معارف اسلامی، قضاوت ها مبتنی بر پیش فرض های ناشی از تخریب ها، هجمه ها و اسلام هراسی های گسترده رسانه های غربی خواهد بود.
برای قضاوت صحیح در مورد اسلام باید با حضور جدی آکادمیک در مراکز علمی غرب، به صورت مستقیم سخن ناب اسلام را به مخاطبان رساند.
کارهای زیادی مانده است که حوزه باید انجام داده و عقب ماندگی فعلی را جبران نماید.
نخبگان حوزوی بسم الله ...
💯 مبلغان بدون مرز
@IntMob