اطلاعیه جذب نیرو
جمعیت خیریه تولد دوباره به ۴ نفر نیروی جوان در حوزه های مددکاری اجتماعی یا علوم اجتماعی و... جهت اجرای پروژه های پایگاه های خدمات اجتماعی ، موبایل سنتر، ارائه خدمات به کودکان بازمانده از تحصیل، حمایت و آموزش زنان پناهنده افغان در تهران نیازمند است.
میزان حقوق بر اساس توانایی افراد است
اما حداقل حقوق و بیمه تامین اجتماعی و ضوابط قوانین کار رعایت خواهد شد.
شماره تماس ۴۴۲۶۹۶۵۶
ارسال رزومه به 09128446558
روابط عمومی انجمن مددکاران اجتماعی ایران
تسلیت
«هر گل که بیشتر به چمن می دهد صفا
گلچین روز کار امانش نمی دهد»
خانواده محترم عبدالعلی شمس
تحمل غم از دست دادن عزیزان بسیار دشوار است بویژه اگر آن عزیز « عبدالعلی شمس» باشد. اما باید پذیرفت که همانگونه که خداوند وعده داده است « بازگشت همه به سوی اوست».
جامعه مددکاری اجتماعی ایران انسانی را از دست داده است که نماد واقعی مددکار اجتماعی حرفه ای بود و تمام زندگی خود را وقف کمک به دیگران کرده بود.جامعه مددکاری اجتماعی ایران همیشه از ایشان به نیکی یاد خواهند کرد.چون به معنای واقعی مصداق این شعار سعدی شیراز است که:
«سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز
مرده آن است که نامش به نکویی نبرند»
از طرف هیات مدیره و اعضای انجمن، این مصیبت بزرگ را به شما و جامعه مددکاران اجتماعی ایران و همه دوستان ، یاران و بستگانش تسلیت گفته و برای آن فقید سعید غفران الهی و برای شما صبر جمیل از خداوند رحمان آرزو می کنم.
سید حسن موسوی چلک
رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران
«منفورترین مانع صلح»
سید حسن موسوی چلک
رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران
یکی از تلخ ترین خبر هایی که ممکن است هر فرد دارای خصلت انسانی بشنود خبر اعمال خشونت نسبت به دیگران است. بویژه اگر رفتار خشونت آمیز بصورت ترور باشد. خبر شهادت دکتراسماعیل هنیه در نیمه شب چهارشنبه از طریق ترور بود. ضمن تسلیت شهادت ایشان و محافظش لازم می داتم اشاره کنم که جهان در صورتی زیباترخواهد بود که صلح در جامعه رواج داشته باشد و همه ظرفیت ها از جمله تکنولوژی ها و فناوری های نوین و تجهیزات و... در جهت نهادینه کردن صلح و ترویج دگر دوستی مهربانی فارغ از مرز های جغرافیایی، تولید و به کار گرفته شوند در غیر این صورت می بایست شاهد جامعه ای باشیم که مجبور باشیم در آن جامعه با هراس و نگرانی زندگی کنیم.مددکاران اجتماعی که بخش عمده ایی از آنان وقت شان را برای کنترل وکاهش خشونت های مختلف به کار می گیرند و یا به ارایه خدمت به کسانی مشغول هستند که در سوانح وحوادث طبیعی و غیر طبیعی از قبیل جنگ و ترور و... آسیب می بینند بر این باور هستند که همزیستی مسالمت آمیز و شرافتمندانه ارزشمندترین و اصولی ترین نیازهای جامعه بشری در سراسر جهان است چرا که در سایه عملی شدن چنین باوری است که «به زیستن اجتماعی» که هدف غائی مددکاری اجتماعی است تحقق پیدا می کند. تاملی بر اعلامیه جهانی حقوق بشر نشان می دهد که در آن تاکید شده است که « بی گمان، تضمین صلح و امنیت در جهان - چه در داخل کشورها و چه در سطح بین المللی - با اجرای کامل این اعلامیه که به نوعی آرمان مشترک بشری است، میسر می شود». در همین اعلامیه این نگرانی تصریح شده است که »ناديده گرفتن و تحقير حقوق بشر به اقدامات وحشيانه ای انجاميده كه وجدان بشر را برآشفتهاند». تاملی بر وضعیت کنونی جامعه جهانی نشان می دهد که امروزه بیشس از از چیزی موضوع صلح جهاتنی می بایست سرلوحه سیاتسگذاری ها و برنامه ریزی ها قرار گیرد تا شاهد رفتار های این چنین خشونت آمیز نسبت به هیچ «نوع انسانی» در هیچ کجای این دنیا نباشیم.به همین دلیل باید فرهنگ صلح در جامعه ترویج شود چرا که « فرهنگ صلح با ترویج ارزش ها و اصول آزادی، عدالت، دگر پذیری، همبستگی، همکاری وتنوع فرهنگی» زمینه ایی فراهم می کند تا همه مردم در همه نقاط دنیا مروج فرهنگ صلح بوده و در این راه مشارکت کنند. ضمن این که شاهد پیشگیری و محو همه انواع خشونت نسبت به دیگر انسان ها هم خواهیم بود.
منبع: روزنامه آرمان ملی،شماره ۱۸۸۸/ ۱۱ مرداد ۱۴۰۳
کلیپی کوتاه از مراسم نکوداشت زنده یاد عبدالعلی شمس در همایش گرامی داشت روزهای ملی و جهانی مددکار اجتماعی در استان فارس.
دوستان عزیز
سلام و درود خدا بر شما. امروز به نمایندگی از شما در مراسم ختم زنده یاد عبدالعلی شمس در شیراز بودم و از طرف انجمن به خانواده ایشان تسلیت گفتم.
ارادت
آگهی استخدام مددکار اجتماعی
روز و ساعت کاری:
شنبه تا چهارشنبه، ساعت 8 الی 16:30
محل کار:
تهران ، جنت آباد، انجمن اتیسم ایران
سن:
۲۳ تا ۴۰ سال
نوع همکاری:
تمام وقت، قراردادی
جنسیت:
فرقی ندارد
مدرک و رشته تحصیلی:
✅ کارشناسی و کارشناسی ارشد مددکاری اجتماعی
حقوق دریافتی:
میزان حقوق بر اساس توانمندی افراد است
شرح شغل و وظایف:
📎ایجاد ارتباط موثر
📎 درک بالا از شرایط مددجویان و خانواده ها
📎صبوری، تمرکز، تعهد، عشق و علاقه به رشته تحصیلی مددکاری اجتماعی و آشنا و علاقمند به تحقیق
📎آشنایی با مبانی رشته های روانشناسی عمومی به جهت تلفیق در کار مددکاری اجتماعی
📎آشنایی با مبانی کامپیوتر و نرم افزارهای ICDL
📎ایجاد خلاقیت و نوآوری در برگزاری دوره های درمان فردی، گروهی و جامعه ای
📎روابط عمومی بالا جهت برقراری ارتباط با سایر ارگان ها و موسسات خدمات دهنده
⭕️از متقاضیان واجد شرایط خواهشمندیم روزمه های خود را به ایمیل زیر ارسال نمایید
Socialwork@irautism.org
«اجرای شفافیت به بهره گیری از ظرفیت خبرنگاران»
با سلام و درود خدا بر شما.
۱۷ مرداد «روز خبرنگار» را به شما و خانواده بزرگ این حوزه تبربک گفته و این مناسبت را بهانه می کنم هم برای تجدید ارادت و هم برای سپاسگزاری از تلاش های موثرتان. امیدوارم که بیش از پیش ظرفیت خبرنگاران علاوه بر اطلاع رسانی اخبار و اقدامات، در حوزه بسیار مهم پرسشگری و مطالبه گری در جهت پاسخگو کردن مسوولین در قبال مردم و وظایف قانونی شأن بیش از پیش و بدون هیچ پیش شرطی، به رسمیت شناخته شود . بر این باور هستم که اجرای «شفافیت» در جامعه از طریق خبرنگاران عزیز بهتر انجام خواهد شد. دعای مادر و پدر بدرقه زندگی تان باشد.
موسوی چلک رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران
"کلاف پیچیده آسیب های اجتماعی و چند توصیه به دولت چهاردهم"
دکتر عباسعلی یزدانی، عضو هیأت مدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران
isna.ir/xdRB8B 👈 لینک کوتاه خبر
*گزارش تصویری شماره ۲|یادمان زنده یاد استاد عبدالعلی شمس طلایه دار مددکاری اجتماعی استان فارس*
*یادمان زنده یاد عبدالعلی شمس با حضور استاندار فارس، نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه معزز شیراز،خانواده استاد شمس،اعضای خانه خیرین فارس،مدیر کل ، معاونین و کارکنان بهزیستی فارس و جمعی از مسئولین استانی برگزار گردید*
*پنج شنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۳*
*مسجد امام سجاد علیه السلام*
*روابط عمومی بهزیستی فارس*
*یادمان زنده یاد عبدالعلی شمس طلایه دارمددکاری اجتماعی استان فارس*
✅ دکتر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس ضمن حضور در مراسم یادمان زنده یاد عبدالعلی شمس طلایه دار مددکاری اجتماعی استان فارس اظهار داشت:
🔻 استاد شمس جز خیر و نیکی و دست گیری از افراد گرفتار هدف دیگری نداشت.
🔻آنچه که بنده شناختم دیدم و شاهد بودم ؛استاد هفته ای چند بار برای شناخت و بررسی بهتر آسیب های اجتماعی در سطح شهر حضور می یافت و موارد را بررسی وجهت رسیدگی انتقال می داد.
🔻استاد شمس فرد خوش فکری بود و در جلسات همواره صاحب ایده های جدید بود.
🔻بهر حال خواه ناخواه انتقال از این دنیا برای همه رخ خواهد داد و امید است که با عاقبت بخیری مسیر را طی کنیم وهرکس در خیر رساندن به مردم موفق تر است نزد خدای متعال جایگاه برتری دارد.
🔻یکی از مشکلات در جامعه فعلی الگوبرداری است واین موضوع که تعداد الگوها کم است؛افرادی مثل زنده یاد شمس باید به عنوان الگو معرفی شوند و ایده ها و سبک زندگی ایشان شناسانده و گسترش یابد.
▪️ دکتر محمدهادی ایمانیه در پایان گفت: ابتدا به خانواده ایشان و همچنین به خودم که همواره مورد لطف ایشان بودم تسلیت میگویم ،
امیدواریم خانه خیرین همچنان پرقدرت به این مسیر ادامه دهد و با گسترش عملکرد موجبات شادی روح استاد شمس را فراهم کند.
*پنج شنبه ۱۸ مردادماه ۱۴۰۳*
*مسجد امام سجاد علیه السلام*
*روابط عمومی بهزیستی فارس*
*یادمان زنده یاد عبدالعلی شمس طلایه دار مددکاری اجتماعی استان فارس*
✅محمدرضا هوشیار مدیر کل بهزیستی فارس در مراسم یادمان زنده یاد عبدالعلی شمس باعرض تسلیت و تعزیت به خانواده استاد و همه کسانی که ایشان را می شناختند اظهار داشت:
🔸این یادمان جهت ایجاد فرصتی برای تقدیر از مردی است که تمام وجود خودش را وقف ایتام نیازمندان و محرومین کرد.
🔸استاد شمس مرد بزرگ و نیکوکاری بود و خوشا بحال بندگانی که نیکی کنند و برای آخرت خود توشه برگیرند.
🔸استاد عبدالعلی شمس سال ۱۳۵۷ از دانشکده مددکاری فارغ التحصیل شد و ریاست مرکز رفاه خانواده تهران را عهده دار گردید.
🔸از سال ۶۳ به بهزیستی فارس منتقل شد و ریاست مجتمع فتح المبین را پذیرفت و به تدریس و انتقال تجارب و دانش مددکاری اجتماعی به همکاران بهزیستی فارس به عنوان اولین فارغالتحصیل این رشته پرداخت.
🔸از سال ۶۷ تا ۸۲ و زمان بازنشستگی به عنوان معاون امور اجتماعی بهزیستی فارس خدمت نمود.
🔸و پس از بازنشستگی نیز عضو کمیسیون عالی نظارت و ماده ۲۶ بهزیستی فارس بود.
🔸ریاست خانه خیرین، مسئول انجمن مددکاران فارس و .. بخشی از سوابق ارزنده استاد است.
🔸ایشان مددکاری اجتماعی را نه یک حرفه بلکه به عنوان منش و شخصیت خویش قرار داده بود و تا روزهای پایانی عمر مددکار اجتماعی بود.
🔸عشق به همنوع و حس همدردی قوی در ایشان وجود داشت،منظم، وقت شناس، اهل مطالعه و اولین فردی بود که در جلسات حضور می یافت.
🔸در جلسات گوش شنوا بود، متفکرانه موارد را بررسی می کرد و جامعه نگر پاسخ می داد.
🔸به فکر شهرت و نام نبود و بی منت خدمت می کرد.
🔸تعصب سازمانی ویژگی بی نظیر ایشان بود و حتی بعد از بازنشستگی باعشق به امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام ، در اکرام جامعه هدف الگو بود.
▪️مدیر کل بهزیستی فارس در پایان ضمن آرزوی علو درجات و هم نشینی با اهل بیت علیهم السلام؛اظهار داشت:کمال واقعی زمانی است که انسان به نیکی می رسد و نیکی در وجودش نهادینه می شود و چه نیکی از این برتر که خدمت در وجود استاد شمس نهادینه شد.
*پنج شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳*
*مسجد امام سجاد علیه السلام*
*روابط عمومی بهزیستی فارس*