عصر عاشورا و شهادت سالار شهیدان و آزادگان جهان امام حسین علیه السلام 🖤
امان از دل زینب و طفلان اهل بیت 😭
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ الحُسَینْ
#عاشورا #امام_حسین(ع)
📡Https://eitaa.com/Iran_30a30_57
هدایت شده از 30a30_57
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین
سلامی از عمق جان به پیکر مطهر بی سر،
سلام بر شاه کربلا، سلام بر شَه دین، سلام بر سَرور و سالار شهیدان و آزادیخواهان جهان، سلام به بدن ارباً اربا ارباب حسین بن علی علیه السلام
سلامٌ علیکم آقا جان😭
امان از دل زینب 😔
#محرم #امام_حسین #عاشورا
📡 https://eitaa.com/iran_30a30_57
هدایت شده از 30a30_57
🩺 گردشگری_سلامت
✅ معاون وزیر بهداشت: ایران در لبه علم پزشکی قرار دارد
معاونت بهداشت و درمان:
درمانی در دنیا وجود ندارد که ما نتوانیم انجام دهیم. سال گذشته ۱.۲ میلیون نفر برای گردشگری سلامت به ایران آمدند.
#ایران #علم #علم_ایرانی #پزشکی #دانشمندان_ایران #پیشرفتهای_۴۵_ساله #پیشرفت_های_۴۵_ساله #پیشرفت
#Medical_Tourist
ایرانْ سیاسی۵۷ 👇
📡 https://eitaa.com/iran_30a30_57
هدایت شده از 30a30_57
جایگاه دوم جهان در
«ساخت پروتز عصبی»
❇️ایران دومين كشور جهان در ساخت پروتز عصبی، پژوهشگران ايرانی امكان گام برداشتن افراد دچار ضايعات نخاعی و مغزی را فراهم کردند.
دكتر عباس عرفانيان اميدوار - دانشيار مهندسی پزشكی دانشگاه علم و صنعت ايران و مجری طرح - اظهار داشت كه سيستم ساخته شده در آزمايشگاه كنترل سيستم های عصبی - عضلانی گروه مهندسی پزشكی دانشگاه علم و صنعت ايران، بر روی افراد فلج كامل از ناحيه كمر به كار گرفته شده و اين افراد به خوبی قادر به بلند شدن از صندلی چرخدار، نشستن، ايستادن و گام برداشتن شدهاند.
وی افزود: پروتزهای عصبی در بيمارانی كه دچار اختلالات حركتی ناشی از CP, MS و ... هستند قابلیت استفاده دارد.
یادآور میشود ساخت این تکنولوژی تا کنون در دست آمریکا بوده است.
✅ما توانستیم
#پیشرفت_های_۴۵_ساله #پیشرفت
#ایران #جمهوری_اسلامی_ایران #پزشکی #علم_ایران #دانشبنیان #پروتز_عصبی #فلج #اختلال_حرکتی #امریکا
ایرانْ سیاسی۵۷ 👇
📡 https://eitaa.com/Iran_30a30_57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 نحوه استفاده از کارت ملی به جای کارت عابربانک با دستگاهای خودپرداز
#خودپرداز #کارت_ملی
👇👇
📡 https://eitaa.com/Iran_30a30_57
هدایت شده از عموفیدل 🔆
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرگ بهنگام «پرفسور ابومحمد عسکرخانی»!
ابومحمد عسگرخانی (زاده ۱۳۳۰ ـ درگذشته ۱۴۰۰) پژوهشگر، تحلیلگر رژیمهای بینالمللی و استاد علوم سیاسی و روابط بینالملل دانشگاه تهران بود. او بیشتر به دلیل نظریاتش در نقد مذاکرات هستهای، حمایت از برنامه هستهای ایران و ارایه دیدگاههایی در خصوص امنیت ملی مورد توجه رسانهها بود.
ابومحمد عسگرخانی از استادان برجسته دانشگاه تهران، بعد از اخذ دیپلم ریاضی وارد دانشگاه پارس تهران شد و در رشته کارشناسی ادبیات آمریکایی و انگلیسی به تحصیل پرداخت، سپس کارشناسی ارشد رشتۀ روابط بین الملل را از دانشگاه وبستر ایالت میزوری، سنت لوئیس دریافت کرد. این استاد فرهیخته در ۱۳۳۰ خورشیدی دکتری روابط بینالملل را از دانشگاه کوئینز کانادا دریافت کرد و حتی کاندید دکتری حقوق در دانشگاه گرونینگن، هلند شد.
سرانجام این استاد صاحب نام روابط بینالملل در ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ بر اثر ابتلا به بیماری کرونا دیده از جهان فروبست. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه شهید و فقید ایران در پیامی ضمن درگذشت این استاد فرهیخته نوشت: جناب آقای دکتر ابومحمد عسگرخانی در موضوع مذاکرات هسته ای نظراتی منحصر بفرد و با نگاه ویژه بر مقوله امنیت ملی کشور داشت. از ایشان آثار علمی فاخری بجا مانده است. اینجانب در دوره کارشناسی ارشد و دکتری روابط بین الملل افتخار آموختن از محضرشان را داشتم. ارتحال این استاد فرهیخته و خدوم را به جامعه علمی کشور، اساتید، کارکنان، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و خانواده معزز ایشان، صمیمانه تسلیت می گویم.
#عموفیدل🔻
💢@amoofidel
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🆘 اخطار شدید طرفداران پزشکیان به رئیس جمهور منتخب خودشان
توسط استاد دانشگاه تهران
♻️تازه دارن یواش یواش میفهمند به دولت روحانی رای دادن
👇👇
📡https://eitaa.com/Iran_30a30_57
❇️ رمزگشایی از رای ایرانیان خارج کشور
🔹جمعی از ایرانیان خارج از کشور به صورت مجازی با دکتر جلیلی دیدار کردند؛ این دیدار در حالی انجام شد که طبق اعلام نتایج دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری توسط وزارت کشور، دکتر جلیلی حائز اکثریت آرا ایرانیان خارج از کشور شده بود. در ادامه صحبت های دکتر و برخی از اظهارات شرکت کنندگان در این نشست را می خوانیم:
🔹پارسا باقرزاده، پستداک دانشگاه مکیل در رشته کاربرد هوش مصنوعی در سرطان: دانشگاه مکیل جزو اولین دانشگاههایی بود که به اعتراضات حمایت از فلسطین پیوست. من آذر به کشور بازمیگردم و علیرغم پیشنهادی که از دانشگاه ییل داشتم، با افتخار اعلام میکنم که به کشورم باز خواهم گشت.
🔹احمد جادری، دانشجوی دکتری سنتژوزف، رشته مهندسی کامپیوتر و مؤسس: بهنظر بنده در مناظرهای که بین دکتر جلیلی و دکتر پزشکیان انجام شد، حق و باطل مشخص بود؛
🔹حلیا دوطاقی پژوهشگر فوق دكترای حقوق و اقتصاد سیاسی دانشگاه ییل: ما باید تحریمکنندگان را پشیمان کنیم» که نکته بسیار مهمی است؛ اما سؤال این است که تا چه حد برای این موضوع سازوکار مشخص وجود دارد؟
🔹سارا لاریجانی، دانشجوی دکتری جغرافیای انسانی دانشگاه تریگر آلمان: رقیب دکتر جلیلی با سوءاستفاده از مسئله زنان و اهریمنسازی، جلوی مطرحشدن مباحث مهمی که ایشان در حوزه زنان انجام دادند را گرفت؛ باید این بازنماییها شکسته شود.
🔹طاها زینلی، دکتری اقتصاد سیاسی دانشگاه کاسل آلمان: در کارزار انتخاباتی دکتر جلیلی، شناخت درستی از شرایط ایران در منطقه، مناسبات جهانی و قدرت ایران وجود داشت. درک انتقادی دکتر جلیلی در نقد مذاکراتی که منجر به برجام شد، در اهمیت خنثیسازی تحریمها و حرکت بهسمت پشیمانسازی بلوک تحریمکننده، از ضرورت حمایت از مقاومت و درک ضرورت گسست از درک غربگرا و گسترش و تعمیق روابط با همسایگان و کشورهای معارض با نظام امپریالیستی مثل چین و روسیه باعث امیدواری ما بود. سیاستهای اقتصادی نئولیبرالی این فشار را تشدید میکند که هم از منظر امنیت ملی و هم از منظر عدالت اجتماعی نگرانکننده است. از برنامهها و حرفهای دکتر جلیلی مشخص بود که میخواستند در یک ریلگذاری دیگر حرکت کنند
🔹آزاده صفرچی، فوقدکتری میکروبیولوژی از سیدنی: در بحثهایی مثل کرسنت اطلاعرسانی نادرست به مخاطبان باعث گیجشدن آنها شد.
🔹لیلی کلهر، کارشناس ارشد مدیریت خدمات: زمان اغتشاشات زنزندگیآزادی من خیلی تهدید شدم اما بعد از گزارش به پلیس هیچ اقدامی انجام نشد
🔹سید حسینی، فعال رسانهای ایرانی در آمریکا: عجیب است که با مشخصشدن نتایج هم همچنان برخی طلبکارند که چرا دکتر جلیلی با رأی بیش از ۱۰ میلیونی بهنفع فردی که رأی کمتری آورده، انصراف نداده است.
🔹عسل اخوان، کارشناسی ارشد انسانشناسیِ رسانه از آلمان و فعال حوزه فلسطین: حمایت شما از مردم فلسطین در مناظرات بسیار ارزشمند بود. ما به شما رأی دادیم بهخاطر اعتمادی که به عدالتخواهی شما داشتیم.
🔹محسن فیروزی، دکتری علوم شناخت سیستمی از دانشگاه مونیخ آلمان: یکی از غمانگیزترین موضوعات در انتخابات امسال این بود که دکتر جلیلی بودهایی را داشتند که نمود نداشت و رقیب نبودهایی که داشت را خوب نشان میداد. یکی از مشکلات دیگر در انتخابات امسال بحث گفتمان «صدای بیصدایان» بود که توسط رقیب مصادره شد؛ درحالیکه اتفاقاً دکتر جلیلیای که فسادستیز است و یک ریال فساد در زندگی شخصیاش پیدا نمیشود باید صدای بیصدایان باشد.
🔹معصومه اسدی، فوقدکترای استاد آزمایشگاههای بایولوژی کالج نُوای آمریکا: ما افتخار میکنیم که دکتر جلیلی اخلاقمدارانه در انتخابات شرکت کرد و معیارهای خود را در حد رقبا پایین نیاورد. رأی من وقتی بهسمت دکتر جلیلی رفت که ایشان در مورد زنها همه زنها را دید و از زنان روستایی و زنان خانهدار صحبت کرد.
🔹رضا مُشرِف، وکیل ایرانی از برلین آلمان: هنگام برگزاری انتخابات در خارج از کشور هجمه عجیبی در مقابل سفارت وجود داشت و باعث ایجاد نگرانی برای ایرانیانی که خواهان شرکت در انتخابات بودند، شده بود.
این وکیل ایرانی همچنین درباره مشکلات ایرانیان در مهاجرت گفت: ای کاش میشد برای ایرانیانی که تمایل به مهاجرت دارند تبیین شود که چه چیزی در انتظارشان است و مقداری از غربزدگی و مدینه فاضلهای که برای ایرانیان ترسیم شده، فاصله بگیریم.
👇👇
📡https://eitaa.com/Iran_30a30_57
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎هماکنون؛ لحظه اهدای حکم تنفیذ توسط رهبر انقلاب در ابتدای مراسم
#ریاست_جمهوری
#تنفیذ_چهاردهم
۱۴۰۳/۵/۷
👇👇
📡https://eitaa.com/Iran_30a30_57
30a30_57
💎هماکنون؛ لحظه اهدای حکم تنفیذ توسط رهبر انقلاب در ابتدای مراسم #ریاست_جمهوری #تنفیذ_چهاردهم ۱۴۰۳/
📋 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی طی حکمی، با تنفیذ رأی ملت ایران در انتخابات، جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
🖥 رسانه KHAMENEI.IR تصویر این حکم با امضای رهبر انقلاب اسلامی را منتشر میکند.
بِسماللهالرحمنالرحیم
والحمدللّٰه رب العالمین و صلی الله علی محمّد و آله الطاهرین سیما بقیةالله فی العالمین
✍سپاس پروردگار دانا و توانا را که بار دیگر ایران اسلامی را سرافراز و چهرهی ملت عظیمالشأن را درخشان ساخت؛ آزمون سرنوشتساز انتخابات ریاست جمهوری به همّت مردم و مسئولان، در شرائطی دشوار، با آرامش و متانت به سرانجام رسید و شخصیت برگزیدهی ملت برای ادای مسئولیتی بزرگ آماده گشت.
✍چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، پس از دورهی ناتمامْماندهی رئیسجمهور فقید شهید، یکی از افتخارات ملت ایران، و نشانهی استقرار نظام پایدار اسلامی، و حاکی از عقلانیت و متانت فضای سیاسی کشور است. نگاه به برخی پدیدههای ناپسند در برخی از آزمونهای مشابه در برخی از مناطق جهان، نشاندهندهی برجستگی ایران و ایرانی است.
✍اکنون اینجانب با تشکر از همهی کسانی که در خلق این افتخار نقش آفریدهاند، به پیروی از ملت بزرگ، رأی آنان به شخصیت فرزانه، و صادق، و مردمی، و دانشمند جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم. و با دعا و آرزوی صمیمانه برای موفقیت ایشان، یادآوری میکنم که رأی ملت و تنفیذ اینجانب تا هر زمان که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب برقرار باشد، ادامه خواهد داشت.
والسلام علی عبادالله الصالحین
سید علی خامنهای
۷/مرداد/۱۴۰۳
#تنفیذ_چهاردهم
#ریاست_جمهوری
👇👇
📡https://eitaa.com/Iran_30a30_57
🏴
با نهایت تأسف و همدردی با برادران فلسطینی و جبهه مقاومت ؛
ایران از صمیم قلب به شما تسلیت می گوید. ما رسم انسانیت حلالیت را پیشه کرده ایم. شرمنده ی شما شدیم.
ایرانی مهمان نواز است. خواهید دید انتقام خون مهمان گرانقدر برادر شهید اسماعیل هنیه عزیز را با اقتدار خواهیم گرفت.
این شهادت را به حضرت ولیعصر ارواحنا فدا، رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده محترم شهید هنیه، جبهه مقاومت، جامعه اسلامی و انسانی تسلیت و تعزیت عرض می کنیم.
رضی الله
#شهید_هنیه
#ایران #جمهوری_اسلامی_ایران #شهیدمهمان #اسماعیل_هنیه
👇👇
📡 https://eitaa.com/iran_30a30_57
30a30_57
🏴 با نهایت تأسف و همدردی با برادران فلسطینی و جبهه مقاومت ؛ ایران از صمیم قلب به شما تسلیت می گوید.
📸 تصویری از اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر مجاهد بزرگ فلسطینی شهید اسماعیل هنیه و محافظ ایشان. ۱۴۰۳/۵/۱۱
#خونخواهی_هنیه_عزیز
👇👇
📡https://eitaa.com/iran_30a30_57