🛑 #تندرو_ها چه شکلی هستند؟
🛑 فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت پزشکیان و یکی دیگر از تربیت یافتگان دانشگاه های غربی (HERIOT WATT UNIVERSITY ) در آخرین موضع خود اعلام کرد بخشی از جامعه ایران #تند_رو هستند و باید صدای آنها را شنید.
🛑 پس بیایید #تندرو_ها را بشناسیم.
🛑 آیا هیچگاه از خودتان پرسیده اید که آیا شما که هم اکنون در حال خواندن این سطور هستید جزو #تندرو_ها یا جزو #میانه_رو_ها هستید؟
🛑 به این نوع کلمات مانند تندرو و میانه رو #برچست_سیاسی گفته می شود. این برچسب های سیاسی ساخته و پرداخته استعمارگران و کارگزاران آنها بوده است و معمولا در عملیات های روانی علیه مخالفین کاربرد داشته است.
🛑 نهایتا #تندرو_ها چه شکلی اند؟ آیا ریش داشتن، یا کراوات زدن، یا نوع لباس، یا میزان ثروت، یا سبک زندگی، یا نوع مواضع سیاسی نشان دهنده تندرو بودن است؟
🛑 به زبان ساده هر کسی که مواضع امثال خانم فاطمه مهاجرانی را قبول داشته باشد می شود #میانه_رو و هر کسی که انتقاد یا مخالفتی با مواضع ایشان یا جناح ایشان داشته باشد می شود #تندرو.
🛑 یعنی حتی ممکن است یک نفر یا یک حزب سیاسی برخی زمانها میانه رو باشد( یعنی تا زمانی که از مواضع امثال خانم فاطمه مهاجرانی و هم حزبی های ایشان حمایت کند) و در زمان دیگری به یک باره تندرو شود ( یعنی زمانی که مواضع خانم فاطمه مهاجرانی یا هم حزبی های ایشان نقدی داشته باشد).
🛑 این برچسب های سیاسی همانطور که اشاره شد بخشی از سیاست های چماق و هویج مستکبران است.
🛑 یعنی تا زمانی که موافق آنها هستی میانه رو و معمولی هستی و زمانی که به هر دلیلی حتی دفاع از حق و حقوق خود با آنها مخالفت کنی می شوی تندرو
🛑 به عبارت دیگر می توان نتیجه گرفت که این بخشی از جامعه ایران که خانم فاطمه مهاجرانی تندرو خواند در زمانی ممکن است ۱۰ درصد جامعه ایران و در زمانی دیگر ۹۰ درصد جامعه ایران باشند.
🛑 بستگی دارد که چه تعداد از افراد جامعه با نظر خانم فاطمه مهاجرانی و هم حزبی های ایشان مخالف باشند.
🛑 سوال دیگر این که چطور سخنگوی دولت به خود اجازه می دهد از این برچسب علیه مردم استفاده کند؟
🛑 خیلی ساده است. چون چند دهه است که همین جناح خود را #اصلاح_طلب نامیده است و هیچکسی از این جناح نخواسته است که یک مانیفست بدهند که در این چند دهه که با این شعار به قدرت رسیدند چه چیزی را اصلاح کردند؟
🛑 اساسا #اصلاح_طلبان با هیچ مانیفستی به میدان سیاست نیامدند. فقط یک اسم (برچسب) بود.
🛑 مشخص نبود اصلاح طلبان چه چیزی را می خواهند اصلاح کنند و هیچگاه گزارشی به مردم ندادند که آیا به چه میزان در چه دوره هایی به اهداف خود رسیدند.
🛑 آنچه جامعه به طور کلی در ذهن خود می پروراند این است که احساس می کند اصلاح طلبان قطعا در این چند دهه وضع اقتصادی خود را اصلاح کردند ولی چرا وضع اقتصادی ملت به طور کلی خراب شد، علت این را خیلی نمی دانند.
https://eitaa.com/Iran_Current_History
voice.ogg
24.73M
🛑 وضعیت حزب الله از نظر تسلیحاتی
🛑 تحلیلگر: کریم جعفری
https://eitaa.com/Iran_Current_History
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 تصاویر هوایی از حضور پرشور مردم اصفهان در تشییع پیکر سردار شهید حاج عباس نیلفروشان
https://eitaa.com/Iran_Current_History
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 افشاگری فرزند نجم الدین اربکان علیه اردوغان
🛑 علاوه بر ادامه صادرات نفت جمهوری آذربایجان از خاک ترکیه، تجارت ما همچنان به شکل مخفیانه با اسرائیل ادامه دارد و فقط در آمار به جای اسرائیل اسم فلسطین ثبت میشود...
https://eitaa.com/Iran_Current_History
🛑 آیا روزنامه هم میهن برای ماشین ترور اسراییل گرا میدهد؟
https://eitaa.com/Iran_Current_History
🛑 آیا حقوق بین الملل هم "حقوق" است؟
🛑 دو دیدگاه در مورد حقوق بین الملل وجود دارد. دیدگاه اول این که حقوق بین الملل هم مانند حقوق خصوصی نوعی از حقوق با همه مشخصات حقوق خصوصی است.
🛑 در حقوق خصوصی قوانینی وجود دارد و مردم و اعضای یک ملت موظف به رعایت این قوانین هستند. اگر هم کسی از این قوانین تخطی کند به دادگاه ارجاع و پس از محاکمه مجازات می شود. و البته می گویند حقوق بین الملل هم همینطور است.
🛑 در این دیدگاه استدلال می شود که دادگاه لاحه (دادگاه بین المللی دادگستری) مثل دادگاههای داخلی حکم صادر می کند و کشور ها باید اجرا کنند.
🛑 دیدگاه دوم می گوید حقوق بین الملل اگرچه شباهت هایی به حقوق خصوصی دارد اما به تمام معنا حقوق نیست.
🛑 مخالفین حقوق بین الملل می گویند اولا رای های دیوان بین المللی دادگستری یا دادگاه لاحه برای کشورها لازم الاجرا نیست و فقط به صورت داوطلبانه بین کشورها ممکن است اجرا شود.
🛑 البته در برخی حالت ها هم ممکن است یک کشور مجبور به اجرای احکام دادگاه لاحه باشد. به شرطی که قدرتهای بزرگتری از آن رای حمایت کنند و از یک کشور ضعیف بخواهند آن احکام را اجرا کند.
🛑 مخالفین حقوق بین الملل با استناد به حق وتو پنج قدرت عضو شورای امنیت سازمان ملل معتقدند بر اساس ضرب المثلی که در انگلیسی وجود دارد Might is Right به معنای "حق با قدرتمند است " با تمام تشابهی که حقوق بین الملل به حقوق خصوصی دارد اما نوعی تئوریزه کردن نظم حاکم بر جهان بر اساس منافع قدرتمندان است.
https://eitaa.com/Iran_Current_History
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 تعریف وفاق از دیدگاه یک اصلاح طلب
🛑 احمد زیدآبادی: وفاق یعنی من با کسی دعوا ندارم.
🛑 وفاق ملی هم دور از دسترس است.
https://eitaa.com/Iran_Current_History
🛑 #دولت_توییتری و #قدرت_میلیتاری
🛑 چهار شعاری که آمریکا را به قدرت اول جهان مبدل کرد چیست؟
🛑 شعارهای آمریکا و خصوصا ارتش آمریکا چیست؟
🛑 Might is Right.
یعنی حق با قدرت است. یعنی حق با قدرتمندان است. یعنی دولتی و مردمی حق دارند عادی و معمولی زندگی کنند که قدرت داشته باشند. یعنی برو قوی شو اگر راحت جهان طلبی که در نظام طبیعت ضعیف پایمال است.
🛑 If You Want Peace, Prepare for War.
یعنی اگر خواهان صلح و آرامش هستی همیشه آماده جنگ باش. یعنی اگر آمادگی برای جنگ نداشته باشی صلحی هم در کار نیست. یعنی با شعار صلح و آرامش به صلح و آرامش نمی رسی به جنگ می رسی، و با شعار جنگ به صلح و آرامش می رسی.
🛑 Hunt or Be Hunted.
یعنی یا شکار کن یا شکار می شوی. یعنی اگر شکار نکنی شکار می شوی. یعنی مردم روی زمین دو دسته هستند یا شکارچی هستند یا شکار. یعنی آنها که هشیار و قدرتمند هستند می مانند و آنان که بی خیال، بی طرف و بی تفاوت هستند به بدترین شکل شکار می شوند.
🛑 Weakness Invites Aggression.
یعنی ضعف باعث تهاجم دشمنان می شود. یعنی دشمنان تو را رصد می کنند و در لحظه ای حمله می کنند که تو در ضعیف ترین زمان خود هستی. یعنی اگر دشمنان به تو چنگ و دندان نشان دادند بدان که در آن لحظه یک نقطه آسیب پذیر داری. یعنی پیام ضعف تو برای دشمنانت، آمادگی برای حمله به تو است که تو را شکار کنند.
🛑 البته در آمریکا، هم دستگاه اجرایی و هم ارتش و میلیتاری به این شعارها معتقدند. در آمریکا همیشه وزیر خارجه یک کهنه سرباز بوده است. یعنی کسی که معنای واقتی قدرت را می داند. به همین علت وزیر خارجه آمریکا می داند که فقط به اندازه ای می تواند در جهان حرف بزند که میلیتاری و ارتش این کشور حرف برای گفتن داشته باشد.
🛑 حال اگر این خط کش ها را در مورد ایران بکار ببریم به چه نتایجی می رسیم؟
🛑 چرا در حالی که ایران از نظر نظامی پس از افشاریان به بالاترین سطح قدرت نظامی خود رسیده است ولی دشمنان ایران در این زمان خاص برای ایرانیان چنگ و دندان نشان می دهند؟ مگر ضعیف شده ایم؟
🛑 به یاد نداریم آمریکا که بیشترین دشمنی ها را با ایران کرده است صراحتا سیاست تجزیه ایران را اعلام کند، پس چرا برای اولین مرتبه اتحادیه اروپا در راستای تجزیه ایران بیانیه صادر کرد؟
🛑 چون درست است که ایران در حال حاضر به بالاترین قدرت نظامی و میلیتاری خود رسیده است ولی یک دولت توییتری در ایران سر کار است.
🛑 چون دو رکن نظام با دو صدا صحبت می کنند. چون رهبری معتقد است که غرب و آمریکا دشمن ایران و ایرانی است، ولی بالاترین مقام دستگاه اجرایی کشور یعنی رییس جمهور آمریکا را #برادر می نامد.
🛑 در این دولت توییتری حتی بیانیه اعتراضی وزیر خارجه به موضع اروپا برای تجزیه ایران، اول در توییتر انتشار می باید و بعد سایت وزارت خارجه و خبرگزاری ها به نقل از توییتر یا شبکه ایکس موضع وزیر خارجه را منعکس می کنند.
🛑 یعنی باید شک کنیم که وزیر خارجه در این سفرهای مارکوپولویی چه پیامی به طرفهای خارجی داده است. یعنی اگر در این سفرها پیام اقتدار منتقل شده بود چنین موضعی از اتحادیه اروپا در نمی آمد. یعنی اساسا وقتی تو به حضور دیگران می روی تو طرف ضعیف تری هستی، حال هر چه به زبان بیاوری فرقی نمی کند.
🛑 چه کسی این پیام ضعف را از ایران به جهان صادر کرده است؟
🛑 کسی که با تخصص حقوق بین الملل، ایران را در تله برجام انداخت و در حالی که رشته اش حقوق بین الملل بود، بندهایی از برجام را نخوانده، به مجلس آورد و یک تعهدی که حتی ورژن فارسی نداشت در مجلس شورای اسلامی به تصویب رساند. فردی که هیچ تخصص روابط بین الملل ندارد ولی فرد شماره یک برجام بود. فردی که هیچ فهم درستی از دیپلماسی ندارد. فردی که شاکله ذهنی اش در غرب ریخته شده است و اکنون عملا سکان دستگاه اجرایی کشور را در دست دارد. یعنی جواد ظریف.
🛑 چرا در این زمان حساس مجلس ساکت است؟ چرا آقای پزشکیان لایحه ای به مجلس می فرستد که حضور این فرد را در دولت قانونی کند؟ قطعا چون قبل از ارسال این لایحه رایزنی های لازم را با مجلس کرده است و می داند که مانند رای فله ای به هیات دولت این لایحه نیز در مجلس رای می آورد.
🛑 در این شرایط باز نگاهها متوجه یک نفر می شود. همان کسی که شرایط و نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ را در مقابل بهت مردم دگرگون کرد.
🛑 بنا بر این مردم باید هشیار باشند. بی خیالی مردم، عدم مشارکت سیاسی، یاوه گویی در فضای مجازی و هم صدا شدن با کسانی که قصد نابودی، تجزیه و شکار ایران را دارند ایران را به لیبی دیگری مبدل خواهد ساخت.
🛑 مردم دوباره باید این سوال را از خود بپرسند: آیا قدرت میلیتاری با دولت توییتری می تواند از جایگاه و مرزهای ایران اسلامی دفاع کند؟
https://eitaa.com/Iran_Current_History