eitaa logo
دفاع از حق
100 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
5.4هزار ویدیو
12 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تجمع مردمی
بسیار مهم و فوری؛ 🔴 لزوم اقدام عاجل و قاطع قلب مقاومت 🔻 تجمع مردمی-دانشجویی مطالبه انتقام شجاعانه در مقابله با جنایات اخیر رژیم هار صهیونیستی 🗓 سه شنبه ۳ مهر، ساعت ۱۶ 📌 مقابل دفتر شورای عالی امنیت ملی 🔖 به پویش مطالبه‌گری قانون حجاب با برچسب زیر بپیوندید 💯 #️⃣ ✅ #️⃣ ✅ 📎 https://virasty.com/Tajamo_Mardomi 🔎 🔔 کانال 🔔 📎 https://eitaa.com/joinchat/1155990417C1aa1d3a464 🔎
✅حملات حزب الله در چند ساعت گذشته✊ 🔺اصابت موشک‌های حزب‌الله به الجلیل 🔺اصابت موشک حزب‌الله به حیفا 🔺اصابت ۳ موشک حزب‌‌الله به کریات شمونه 🔺اصابت موشک‌های مقاومت لبنان به مرج بن عمار و العفوله 🔺آسمان شهر العفولة بعد از حملات موشکی از لبنان 🔺 ناتوانی گنبد آهنین در رهگیری موشک‌های حزب‌الله 🔴مقاومت اسلامی لبنان از حمله موشکی خود با استفاده از موشک‌های فادی ۲ به کارخانه تولید مواد منفجره در منطقه زخرون در عمق ۶۰ کیلومتری سرزمین‌های اشغالی خبر داد. 🔴مقاومت اسلامی لبنان پایگاه و فرودگاه نظامی «رمات دیوید» را با موشک فادی ۲ هدف قرار داده. 🔴حزب‌الله لبنان اعلام کرد که رزمندگان مقاومت اسلامی امروز سه‌شنبه انبارهای لجستیکی لشگر ۱۴۶ رژیم صهیونیستی را در پایگاه نظامی «نفتالی» هدف حملات موشکی قرار داده است. در بیانیه حزب‌الله لبنان آمده است که این حمله در راستای حمایت از مردم فلسطین در نوار غزه و دفاع از لبنان و مردم آن انجام شده است. 🔴حزب‌الله لبنان از حمله موشکی خود با استفاده از موشک‌های فادی ۱ به پایگاه عاموس ( پایگاه اصلی حمل و نقل و لجستیک ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین‌های اشغالی) خبر داد 🔴حزب‌الله لبنان فرودگاه نظامی مجدو در غرب العفوله را برای سومین بار متوالی با موشک فادی ۲ هدف قرار داده 🔴چند ساعت قبل دستکم ۲۰ موشک از جنوب لبنان به فلسطین اشغالی شلیک شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻آخرین تحولات منطقه 🔺یورش گسترده نظامیان صهیونیست به شهرک الیامون در غرب شهر جنین واقع در کرانه باختری خبرگزاری فلسطینی شهاب از درگیری‌های شدید ومستمر رزمندگان فلسطینی با نیروهای اشغالگر در این شهرک خبر داد سرایا القدس -گردان جنین اعلام کرد که رزمندگان فلسطینی به مقابله با نیروهای اشغالگر در این شهرک پرداختند. 🔴گردان‌های القسام شاخه نظامی مقاومت اسلامی فلسطین حماس در بیانیه‌ای از شهادت حسین محمود النادر ملقب به (ابوصالح) در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان خبر داد 🔴منابع محلی لبنان از حملات هوایی جنگنده‌های صهیونیستی به شهرک «معروب» در جنوب لبنان خبر دادند. 🔴خبرنگار الجزیره از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ارتفاقات شهرک «قصرنبا» در البقاع واقع در شرق لبنان خبر داد 🔴بمباران شهر غازیه در جنوب لبنان توسط صهیونیستهای جنایتکار 🔴مقاومت اسلامی عراق از حمله پهپادی به هدفی در جولان اشغالی خبر داد ‌🔴تصمیم مقاومت عراق برای نبرد مستقیم با صهیونیست‌ها العربی الجدید: گروه‌های مقاومت عراق توافق کردند درصورت هرگونه عملیات زمینی احتمالی ارتش اشغالگر در جنوب لبنان، مستقیما برای حمایت از حزب‌الله وارد نبردها شوند. این گروه‌ها توافق کردند که از حزب‌الله در رویارویی با اشغالگران از لحاظ تسلیحاتی و نیروی انسانی حمایت کنند و همزمان حملات پهپادی و موشکی از داخل اراضی عراق و سوریه به سمت اهدافی در فلسطین اشغالی به شکل فزاینده ادامه یابد. طبق توافق حاصله میان گروه‌های مقاومت عراق دامنه درگیری‌ها پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه را هم شامل خواهد شد.
هدایت شده از آگاه باش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ببینید این مردک پزشکیان جاهل چی گفته!😡 🎥انتشار صوت سخنان احمقانه یا خائنانه پزشکیان/ تکذیبیه عراقچی دروغگو، دروغ بود؟ 🔺سخنان جنجالی پزشکیان احمق در رابطه با کنار گذاشتن سلاح،شب گذشته خیلی زود به تیتر اول رسانه‌های دنیا تبدیل شد درحالی که عراقچی دروغگو با گفت‌وگو با رسانه‌های داخلی این خبر را تکذیب و حالا صوتی منتشر شده که صحت خبر رسانه‌های خارجی را تایید می‌کند 🔺پزشکیان در این صوت می‌گوید: ❌ما آماده‌ایم تمام سلاح‌های خود را کنار بگذاریم، به شرط آنکه اسرائیل هم همین کار را بکند و یک به منطقه بیاید و امنیت را تامین کند‼️😡 ✍نیاز به خوندن تاریخ اسلام و داستان ابوموسی اشعری نیست یه جاهلی هم چند سال قبل میگفت دنیا دنیای موشک نیست و دنیای گفتمان هست و ما حاضریم موشک هایمان را کنار بگذاریم این جماعت حداقل فهم را از واقعیت های دنیای امرور ندارن ❌احتمالا تا چند ساعت دیگه،میان میگن همه این جملات با رهبری هماهنگ شده!! 🔴این سخنان از سه جهت غلط است 1⃣این سخنان به معنای آن است که اگر اسراییل سلاحش را زمین بگذارد، می‌تواند با همین وضعیت ادامه حیات دهد! این یعنی مشروعیت بخشی، آیا چنین چیزی درست است؟ 2⃣کدام سازمان بین المللی؟ این سازمانها همه زیر نظر صهیونیست و آمریکا هستن! این سازمان ها تا الان چیکار کردن؟ 3⃣فرض که با حقه بازی صهیونیست ها سلاح خودشان را کنار زدن! ایران هم سلاح خودش را کنار زد! بعد آمریکا و صهیونیست و حامیانشان با روش های دیگه جنایات را ادامه میدهند و برای آنها کاری ندارد و کسی جلوی آنها را نمی گیرد! ❓حماقت یا خیانت🤔