eitaa logo
دفاع از حق
99 دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
5.3هزار ویدیو
12 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
⁉️ادعای صهیونیست‌های جنایتکار درباره بازداشت ۷ نفر به اتهام جاسوسی برای ایران دادستانی رژیم اشغالگر اسرائیل اعلام کرد که نیروهای امنیتی این رژیم ۷ اسرائیلی ساکن حیفا را به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر کرده‌اند. این افراد متهم به عکس‌برداری از مراکز حیاتی، حساس، نظامی و زیرساختی رژیم نامشروع اسرائیل و ارسال اطلاعات آن برای ایران شده‌اند و قرار است تا جمعه برای آن‌ها کیفرخواست صادر شود. دادستانی رژیم خبیث اسرائیل مدعی شده این مظنون‌ها که از جمهوری آذربایجان وارد رژیم اشغالگر اسرائیل شده‌اند، بیش از ۲ سال برای ایران بیش از ۶۰۰ عملیات جمع‌آوری اطلاعات انجام داده‌اند که اطلاعات پایگاه‌های هوایی و پایگاه تیپ گولانی رژیم جنایتکار اسرائیل هم جزوی از آن بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️جنگ بهت چطوری گذشت؟چطور بود؟ 😔وحشتناک!وحشتناک...😭 ان شاءالله با شفاعت حضرت رقیه سلام الله علیها این بندگان خدا از دست جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستی نجات پیدا کنند🤲
هدایت شده از حرف مردم
3⃣قابل توجه ❤️به نیت فرج و سلامتی اقا عجل الله تعالی فرجه الشریف 🌼☘💐بخوانید دعای و اقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و همچنین دعای ✅بسم الله 💐یاعلی
🔴آخرین تحولات منطقه 💢لحظاتی پیش حملات شدید و گسترده حزب الله لبنان به عمق اراضی اشغالی 🔴همچنین روزنامه رژیم نامشروع صهیونیستی مدعی شد که یک گروه هکری ایرانی با نفوذ به ایمیل چند تن از مقامات فعلی و سابق رژیم اشغالگر صهیونیستی، اطلاعات آن‌ها را هک کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رژیم جنایتکار حرام زاده صهیونیستی طبقه فوقانی بیمارستان اندونزی در شمال نوار غزه را به آتش کشید
🔻تاکتیک جدید گردان‌های قسام در نبرد زمینی با دشمن یک کارشناس مسائل نظامی با اشاره به حضور فرمانده تیپ ۴۰۱ رژیم اشغالگر صهیونیستی در جبالیا و هلاکت وی، از تاکتیک جدید گردان‌های قسام در نبرد زمینی پرده برداشت. الدویری با اشاره به مهارت نیروهای قسام در مبارزات تاکید کرد که حتی نیروهای ویژه آمریکایی نیز نمی‌توانند با عناصر گردان جبالیا مبارزه کنند. مقاومت فلسطین در شرایط کنونی و برخلاف گذشته با استراتژی تمرکز زدایی در حال مبارزه است، به نحوی که گردان جبالیا به گروه‌ها و دسته‌های کوچک تقسیم شده که هر دسته شامل ۳ تا ۵ فرد مسلح است. حضور فرمانده تیپ رژیم صهیونیستی با مجموعه‌ای از افسران عملیاتی و اطلاعاتی در جبالیا نشان می‌دهد که ارژیم جنایتکار صهیونیستی بعد از گذشت ۱۷ روز از درگیری‌ها در این منطقه با بن بست مواجه شده است.
🔻 شروط عجیب تل‌آویو برای برقراری آتش‌بس در لبنان وبگاه آمریکایی آکسیوس به نقل از مسئولان این کشور اعلام کرد که رژیم جنایتکار صهیونیستی هفته گذشته سندی را در خصوص قید و شرط‌های این رژیم جهت رسیدن به راه حل دیپلماتیک برای پایان دادن به جنگ در لبنان ارائه کرده است. اکسیوس می‌نویسد که دفتر نتانیاهو این سند را قبل از سفر هوکشتاین فرستاده آمریکا به بیروت به کاخ سفید داده است. صهیونیست‌ها همچنین در این سند تضمینی می‌خواهند تا مطمئن شوند که حزب الله لبنان اقدام به تجهیز نیرو‌های خود نخواهد کرد! اجرای فعال این طرح از سوی رژیم نامشروع اسرائیل برای اطمینان از عدم تسلیح حزب الله و آزادی پرواز جنگنده‌های جنایتکار صهیونیستی در حریم هوایی لبنان از دیگر خواسته‌های تل آویو برای آتش بس است! شروط رژیم اشغالگر صهیونیستی در این طرح به اندازه‌ای عجیب و غیر قابل قبول است که وبگاه آمریکایی آکسیوس نوشت که به احتمال فراوان مسئولان لبنانی و حتی جامعه جهانی با این شرایط موافقت نخواهند کرد. یک مسئول آمریکایی در این رابطه گفت که شرایط رژیم اشغالگر تا حد زیادی ناقض تمامیت لبنان خواهد بود.
🔻زخمی شدن ۱۲۳ نظامی حرام زاده صهیونیستی در دو روز گذشته رژیم نامشروع صهیونیستی اعلام کرد از شامگاه شنبه تا به امروز ۱۲۳ نظامی اسرائیلی در دو جبهه لبنان و غزه زخمی شدند. رژیم اشغالگر صهیونیستی تاکید کرد که ۱۸ نفر از این نظامیان در نوار غزه زخمی شدند.
🔺 یک شهید در پی انفجار خودرو در دمشق رسانه های سوری؛ در این انفجار یک نفر به شهادت رسیده که تاکنون هویت وی مشخص نشده است. 🔴منابع سوری:در پی هدف قرار گرفتن خودرو در اطراف محل مراسم عزاداری شهادت یحیی السنوار در محله المزه، یک تن به شهادت رسیده است. 🔴خبرنگار المیادین: سرویس‌های امنیتی سوریه در محل انفجار خودرو در نزدیکی هتل «گلدن مزه» در پایتخت سوریه، یک حلقه امنیتی ایجاد کردند. 🔴نماینده جهاد اسلامی: هدف حمله دمشق «زیاد النخالة» نبوده است نماینده جهاد اسلامی در سوریه اعلام کرد که در حمله امروز رژیم‌ جنایتکار صهیونیستی در دمشق، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی و هیچ‌کدام از اعضای این جنبش هدف قرار نگرفته‌اند.