🔴 مگر آقای پناهیان چه گفت که اینقدر مورد حمله قرار گرفت؟
🛑 در حاشیه حمله بی امان برخی مدعیان انقلابی گری به حجت الاسلام علیرضا پناهیان
🔹از عصر سالروز شهادت حضرت امام رضا علیه السلام تا امروز، در پی سخنرانی حجت الاسلام #علیرضا_پناهیان در هیات جامعه الحسین علیه السلام در مشهد مقدس، جریانی رسانه ای با برش زدن قطعه ای کمتر از ۲ دقیقه از این سخنرانی، به حمله سنگین پرداخته و به زعم خودشان برای نقد سخنان ایشان که ایجاد دوقطبی در جامعه را مضر دانسته اند، دوقطبی پناهیان و غیرپناهیان راه انداخته اند.
✅ علیرضا پناهیان، به روال این سالهای جاری، تلاش عده ای برای تحریک استعداد جامعه برای ورود به بحران دوقطبی و جریان های دوقطبی ساز را مورد نقد قرار داده و عمدتا، برگرفته از منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی است که ضروری ست، بیانات رهبر انقلاب را در این خصوص مطالعه نمائیم
✅ و اما تیتروار تذکر چند نکته لازم است:
1⃣ لزوم داشتن انصاف در نقد و مطالعه ی پیشینه ی افراد و جریان ها
2⃣ بسیاری تعمدا فقط نقد رویکرد روزنامه کیهان را شنیدند و نخواستند نام روزنامه اطلاعات و در واقع اشاره ی عام ایشان به تمامی جریان های رسانه ای مکتوب و غیرمکتوب را ببینند و ادعا کردند که پناهیان گفته که روزنامه کیهان باید تعطیل شود!!
3⃣ فیلم دوم که کمتر دیده شده، پزشکیان و قالیباف را نشان می دهد؛ که عده ای حضور همین دو نفر در مراسم هیات بزرگ و نامدار مشهد مقدس را نقد کردند. به هر حال این دوستان ببخشند که پزشکیان، اولین فرد اجرایی کشور و قالیباف نیز رئیس مجلس شورای اسلامی و اتفاقا مشهدی است.
4⃣ طبق اطلاعیه مراسم، حمید علیمی (مداح پرحاشیه) جزو برنامه رسمی مراسم نبوده و البته باید مراقبت می کردند که او سرزده در مراسم نخواند ولی وقتی آمد آیا کسی حق دارد او را از جلسه بیرون کند یا در کنار مداحان اصلی با زور و دعوا مانع از میکروفون گرفتن او شود؟
اصلا این عزیزان مناسبات مجالس و هیئت های مذهبی را متوجه هستند؟
5⃣ مدعی شدند پناهیان چرا از دولت شهید رئیسی حمایت نکرده!
تنها یک جستجوی ساده در اینترنت، این جوک قرن را خنثی خواهد کرد.
6⃣ عده ای گویا وظیفه دارند که حجت الاسلام پناهیان را از زمان حمایت از قالیباف هر چند وقت یکبار، مورد تفقد و نقد شدید قرار دهند.
آخرین مورد حملات بابت حمایت حجت الاسلام پناهیان از قالیباف بود و قبل از آن، برنامه تلویزیونی ماه رمضان.
و همینطور بروید تا فتنه ۸۸ که عماروار کف صحنه ی روشنگری ابعاد عظیم فتنه بود و باز آنجا نیز عده ای نخودی و ساده لوح به نام حزب اللهی گری، دشمن روبرو را نمی دیدند و گوشه ی خانه نشسته بودند و ایشان را که در میدان بود می کوبیدند.
🔹 نمی خواهیم نام ببریم از برخی سخنرانان و وعاظ مشهور، اما ما مگر چند نفر مانند حجت الاسلام علیرضا پناهیان داریم که از زمانی که طلبه ای نوجوان در محلات بود تا رزمنده ای در دفاع مقدس و بعد سخنرانی با حرف هایی نو در دهه هفتاد برای جوانان و سپس کنشگری اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و دینی که عمار وار (روی این عنوان تاکید فراوان دارم) در تمامی بزنگاه های جمهوری اسلامی ایران و انقلاب جهانی اسلام، وارد عرصه ی روشنگری و تبیین گری شده باشد و جامعه بزرگ مخاطبان خویش را و بالطبع بخش بزرگی از مردم را هدایت کرده باشد.
البته این به معنای ندیدن ضعف های ایشان در ایام کرونا و تایید مطلق او نیست.
✅ پناهیان همان کسی است که توانایی ایجاد موج های گسترده ای نظیر تکریم عیدغدیر و توسعه ی معنوی پیاده روی حماسه ی اربعین حسینی و شناساندن شهید ابراهیم هادی به جامعه جوانان و بسیاری از طرح های نوین فرهنگی در جامعه را دارد.
🔹کدام سخنران و واعظ دینی را سراغ دارید که با پهنه ی وسیعی از فعالیت ها مواجه باشد و یک تنه و به دور از عافیت طلبی دل به امواج خروشان فتنه بزند؟!
🔹چرا عده ای خام اندیش و خوش خیال و حاسد و کافر نعمت، قدرناشناسانه و بعضا نادانسته، در پازل دشمن بازی می کنند و چهره های فعال انقلابی و دینی را تخریب کرده و آنان را مجبور به مصلحت اندیشی در فعالیت و اتخاذ مواضع سیاسی و رفته رفته به خاموشی و عزلت می کشانند.
یعنی دقیقا همان هدفی که بی بی سی ها و اینترنشنال ها به دنبال آن هستند.
🔹عجیب است که پناهیان ها را، هم رسانه های انگلیسی و وهابی و بهایی و عبری در این موارد می کوبند و هم برخی نیروهای به اصطلاح دوآتشه ی انقلابی.
آیا لازم نیست در کنش سیاسی خود کمی تأمل کنیم و معیارهای رهبر معظم انقلاب را به جای شاخ های بدنام ایتا سرلوحه موضع گیری های خود قرار دهیم؟
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب شهدا زنده را چهکسی باید بدهد ؟!
❌ فحاشی ممنوع ❌
🔰 امیرالمومنین علیه السلام در خطبه 206 نهج البلاغه یارانشان را از #فحاشی به یاران معاویه نهی کردند
💠چرا در پیام ها و متن های یک عده که خود را انقلابی می دانند،فحش های رکیک و الفاظ تند نسبت به مخالفین و مسئولین می بینیم؟
اگر توان #انتقاد درست داری ،بسم الله
وگرنه ،سکوت بهتر از فحاشی است.
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
🔴 از افراط و تفریط بایستی پرهیز کرد
🔻 مقام معظم رهبری میفرمایند: "درست است که جوان طلبهی انقلابی اهل عمل است، اهل فعالیت است، اهل تسویف و امروز به فردا انداختن کار نیست، اما باید مراقب باشد؛ نبادا حرکت انقلابی جوری باشد که بتوانند تهمت افراطی گری به او بزنند. از افراط و تفریط بایستی پرهیز کرد. جوانهای انقلابی بدانند؛ همان طور که کنارهگیری و سکوت و بیتفاوتی ضربه میزند، زیادهروی هم ضربه میزند؛ مراقب باشید زیادهروی نشود... انقلابی باید #بصیر باشد، باید #بینا باشد، باید #پیچیدگیهای_شرائط_زمانه را درک کند. مسئله اینجور ساده نیست که یکی را رد کنیم، یکی را اثبات کنیم، یکی را قبول کنیم؛ اینجوری نمیشود...در صحنه بمانید؛ اما دقت کنید و مواظب باشید رفتار بعضی از کسانی که به نظر شما جای اعتراض دارد، شما را عصبانی نکند، شما را از کوره در نبرد. رفتار منطقی و عقلائی یک چیز لازمی است..."
🔴 کدام مسیر منطبق بر عقلانیت و منطقِ انقلابی هست؟!
🔻 فرض کنید نتیجه یک انتخابات ریاست جمهوری که یک شخصیت انقلابی کاندیدا شده و یک شخصیت اصلاح طلب به نفع اصلاح طلبان ختم شده است. کاندیدای پیروز نیز دو ویژگی خاص دارد:
1- هیچ برنامه مشخصی برای مدیریت کشور ندارد لذا برای مدیریت 4 ساله خود بر امور اجرایی کشور وابسطه به طرح و ایده و برنامه افراد پیرامون خود هست.
2- از نظر جایگاهِ سیاسی، یک شخصیت برجسته و کاریزماتیک نیست لذا شخصیت های برجستهِ سیاسی که پیرامونش هستند او را به سمت اهداف و برنامه های خود مدیریت میکنند.
🔹 حال در مقابل شخصیت انقلابی دو مسیر متصور است که الزاما باید یکی از آن دو را انتخاب کند:
1️⃣ ایستادن در موضع تقابل، نقد و مخالف خوانی
🔻 در این مسیر انتخابی اتفاقات ذیل رقم خواهد خورد:
1- به صفر رسیدن اثرگذاری شخصیت انقلابی در تصمیم سازی ها و تصمیم گیریهای دولت جدید
2- به حداقل رسیدن استفاده از ظرفیتِ مدیریتی جبهه انقلابی در دولت جدید
3- عدم بهره مندی کشور از برنامه ها، ایده ها و طرح های تیم شخصیت انقلابی در طول دولت جدید
4- احاطه شخصیت های شاخص اصلاح طلب و مدیریت کاندیدای پیروز در جهت اثرگذاری حداکثری بر تصمیمات دولت جدید
5- ورود حداکثری نیروهای افراطی و مسئله دار در بدنه دولت جدید و اعمال فشار بر حاکمیت در جهت تحمیل خواسته های نامشروع خود
6- هزینه های مکرر برای انقلاب، کشور و مردم در جهت تامین منافع دشمنان انقلاب و ایران
7- قوت گرفتن احتمال ایجاد فتنه و آشوب در کشور بر مبنای استراتژی فشار از پایین و چانه زنی از بالا
8- و ...
2️⃣ تعامل، همکاری و حمایت
🔻 در این مسیر انتخابی اتفاقات ذیل رقم خواهد خورد:
1- اثرگذاری بر تصمیم سازیها و تصمیم گیری های دولت جدید
2- استفاده از بخشی از ظرفیتِ مدیریتی جبهه انقلاب در دولت جدید در جهت رفع مشکلات کشور و مردم
3- اجرایی شدن بخشی از طرح و برنامه و ایده های تیم شخصیت انقلابی در طول جدید
4- شکستن حلقه انحصار اصلاحات از پیرامون کاندیدای پیروز و ایجاد یک توازن معقول پیرامون او
5- ورود بخشی از نیروهای انقلابی در سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی دولت
6- حذف بخشی از نیروهای افراطی و مسئله دارِ اصلاح طلب از سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی دولت
7- کاهش هزینه سازی برای کشور و مردم با اثرگذاری بر تصمیمات خاص و یا هدایت مسیرِ تصمیمی گیری به سمت حل مشکل و چالش
8- و ...
✅ حال، سوال مهم و اصلی این است:
1️⃣ مطالبه شما به عنوان یک نیروی وفادار به ولایت و انقلاب، انتخاب کدام مسیر توسط شخصیت انقلابی هست؟ تقابل یا تعامل؟
2️⃣ تامین منافع کشور و مردم در کدام مسیر متحقق میشود؟
3️⃣ دستور، توصیه، مطالبه، خواسته امام جامعه کدام مسیر است؟
4️⃣ کدام مسیر منطبق بر عقلانیت و منطقِ انقلابی هست؟!
✍️ سید احمد رضوی
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
کانال ایران قوی 🇮🇷(گروه بدر)
🔻 اینکه رهبری در مناسبتهای مختلف مسئولین و مردم را به تعامل و حمایت از دولت جدید دعوت میکنند...
🔻 اینکه میبینیم مسئولین مختلف بیت رهبری از حجازی و گلپایگانی و قمی گرفته تا برخی از نمایندگی های رهبری در دانشگاه و ... به دیدار پزشکیان میروند و جلسه میگذارند...
🔻 اینکه میبینیم فرماندهانِ ارشد سپاه و ارتش به دیدار پزشکیان میروند و با جلسه میگذارند...
🔻 و دهها شاهد و قرینه دیگر...
🔹گواه این است که انتخاب، مطالبه و دستور امام جامعه با دولت جدید تعامل، همکاری و حمایت است تا بتوانیم در ذیل این مسیر به اتفاقات ذکر شده برسیم که آنچه از شواهد و قرائن پیداست موفقیتهای قابل تامل و قبولی نیز کسب شده است.
✅ حال، سوال اساسی تر این است که:
🔻 چرا برخی اصرار به انتخاب مسیر اول ( تقابل، نقد، مطالبه و مخالف خوانی ) دارند؟! و تاکیدشان بر انتخاب این مسیر توسط دیگر شخصیت ها و نیروهای انقلابی هست؟!!! آیا انتخاب این مسیر برای آنان منافعی دارد که اینگونه مصر بر انتخاب آن هستند؟!!!!!!!
🔴 دقت کردین؟!!!!!!
🔹 همونایی که مدام توی سر ما میزدن که میریم اربعین و بعضا زباله کنار خیابون میندازیم و آبروی ایرانیها رو میبریم!!!! 3 روز رفتن شمال، شمال رو به گند کشیدن و تبدیل به یک زباله دونی بزرگ کردن و برگشتن خونه هاشون!!!!! ( اینا همینقدر با فرهنگ و باکلاسن )
پ.ن: البته من در طول مدتی که در عراق بودم خیلی کم زباله تجمیع شده در مسیر دیدم. عمدتا یا جمع آوری شده بود یا در حال جمع اوری بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جلال آل احمد مسئله غربزدگی را در دوران پهلوی مطرح کرد
🔹️بیانات رهبر انقلاب درباره دو گرایش غلط نسبت به غرب و اشاره به جهتگیری درست مرحوم جلال آل احمد در دوران حکومت پهلوی غربزده. ۱۳۹۸/۱/۱
🗓 سالروز درگذشت جلال آل احمد
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
بسیار مهم
مراقب این مشابه سازی "وفاق ملی" و "آشتی ملی" که خوارج به راه انداخته اند باشید این دو هیچ ربطی به هم ندارند
وفاق ملی را (بر خلاف ادعای سوپرافراطی ها) نه خاتمی که اولین بار شخص رهبری سال 77 مطرح کرد و پس از آن بارها و بارها آن را تبیین کرد
یک جریان نابکار سیاسی که روی بی سوادی هوادارانش حساب کرده این روزها به راه افتاده و میگوید: چون آشتی ملی و وفاق ملی شبیه هم هستند پس این ادامه ی همان است.
بعد ویدئویی از رهبری پخش میکنند که گفته بوده ما با اینها آشتی ملی نداریم.
آقایان شرافت دارید؟
واقعا شرافت دارید؟
واقعا رهبری ملاک است؟
اگر رهبری ملاک است، همان رهبری که از آشتی ملی بد گفت، همان رهبر تیتر هایی که در تصویر می بینید را درباره ی وفاق ملی گفته است.
اگر از بیعت با ایشان خارج شده اید و بودجهی موسسات شیطونبلایی شما و اساتید و سخنران های غیور و مجریان جان برکفتان به خطر افتاده که هیچ؛ ولی اگر اشتباه فهمیدهاید این تصویر برای شماست.
وفاق ملی را اولین بار شخص رهبری سالها قبل مطرح کرد.
بسیار مراقب باشید، جماعت سوپرافراطی فریبتان ندهند
📍 پروندهای دربارۀ تهمتها و تخریبها علیه محمدباقر قالیباف | پایگاه رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف بررسی میکند
📌 در چند ماه اخیر، بارها از محمدباقر قالیباف پرسیده شده که چرا نسبت به تهمتهایی که علیه خود و خانوادهات مطرح میشود، واکنشی نشان نمیدهی؟ آیا این سکوت نشانۀ بیاعتنایی به افکار عمومی نیست؟
📌 قالیباف در برابر این پرسش یک پاسخ روشن میدهد: «من نقد و انتقاد را به دل و جان میپذیرم. اما من دربرابر پروژهسازها و پروژهبگیران فقط یک راه داشتم و آن اینکه از قوۀ قضاییه بخواهم تکتک این اتهامات را بررسی کند؛ اگر من تخلف کرده بودم، با من برخورد شود و اگر آن پروژهبگیران با مقاصد سیاسی صرفاً لجنپراکنی کردهاند، با آنها برخورد شود».
📌 بنابراین، پایگاه اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف، در پروندۀ پیشِرو، احکام قضایی حول محور تهمتها و تخریبها علیه وی را بررسی میکند.
🔖 برای مطالعۀ هر کدام از مطالب این پرونده، بر روی تیترهای زیر کلیک کنید.
🔹 هلدینگ یاس و دروغهایی که قوۀ قضاییه باطلشان کرد
🔹 اتهامات بانکی و املاک نجومی: دروغهای جهانگیری در مناظرات انتخاباتی
🔹 سه سال گذشت و یاشار سلطانی مستندات خود را ارائه نکرد
🔹 ماجرای بههمآمیختن دروغ سیسمونی به سفر ترکیه
🔹 خرید ملک ترکیه: یک نقلقول کذب
🔹 نجفی شکایت کرد، اما خودش محکوم شد
🔹 اتهام دروغ بدهی ۵۲هزار میلیاردی
🔹 تحقیق و تفحص سیاسی و ناکامی قضایی شورای شهر
🔹 محکومیت نوباوه در ادعای دستکاری بیانیۀ نمایندگان توسط قالیباف
🔹 میرسلیم نهتنها برای ادعای رشوۀ ۶۵میلیاردی سندی نداشت، بلکه گفت منظورم رشوه نبود!
🔹 خیریۀ امام رضا؛ بررسی توسط نهادهای نظارتی و امنیتی و نتیجۀ قرار منع تعقیب
📌 لینک این پرونده
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
▫️ @Ghalibaf
🔗 Ghalibaf.ir
مداحی_آنلاین_گل_چادر_گلدارت_کریمی.mp3
3.47M
پر تب و تابه دل بیقرارم
اگه تو بری زهراجان کسی رو ندارم
گل چادر گلدارت
تب دستای تب دارت آتیشم زده
#محمود_کریمی
#یکشنبه_های_علوی_فاطمی
#التماس_دعا
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
کانال ایران قوی 🇮🇷(گروه بدر)
🔴 کدام مسیر منطبق بر عقلانیت و منطقِ انقلابی هست؟! 🔻 فرض کنید نتیجه یک انتخابات ریاست جمهوری که یک
🔴 حالا اینجا یک سوال پیش میاد، اونم اینکه خب حالا که قراره حمایت کنیم و تعامل داشته باشیم! یعنی دیگه باید همه اقدامات دولت جدید رو تایید کنیم؟ قبول کنیم؟ نقد نکنیم؟ مطالبه نکنیم؟ و ....
جواب این سوالات رو در کلام رهبری ببینیم
👇👇👇👇👇
🔴 چرا همیشه دولتها مورد حمایت رهبری هستند؟!
🔻 به این بیانات مقام معظم رهبری دقت داشته باشید:
🔹"بنده گاهی از دولت حمایت میکنم، دفاع میکنم؛ بعضی سعی میکنند برای این کار معنای نادرستی جعل و ابداع کنند. نه، من از دولتها #همیشه دفاع میکنم؛ منتها اگر دولتی بیشتر مورد تهاجم قرار گرفت و احساس کردم حملات غیر منصفانهای میشود، بیشتر دفاع میکنم. من طرفدار اِعمال انصافم؛ من میگویم باید منصف باشیم. رفتارها را نگاه کنیم؛ این ربطی به انتخابات ندارد، بحث انصاف و بیانصافی است. حمایت کردن از خدمتگزاران در کشور، #وظیفهای است که هم من دارم، هم همه دارند؛ این مربوط به اعلام موضع انتخاباتی نیست. " ۱۳۸۸/۰۱/۰۱
🔹"من این را صریحاً به ملّت عزیزمان عرض میکنم – قبلاً هم گفتم – من از همهی دولتها در دوران مسئولیّت خودم حمایت کردم؛ از این دولت هم حمایت میکنم. هرجا هم لازم باشد تذکّر میدهم؛ البتّه چک سفید امضا هم به کسی نمیدهم. نگاه میکنم به عملکردها و برحسب عملکردها قضاوت میکنم و به توفیق الهی و به کمک الهی، برحسب عملکردها هم عمل خواهم کرد."۱۳۹۴/۰۱/۰۱
🔹"طبیعت کار این است که همه [به دولت] کمک کنیم؛ من وظیفه ی خودم میدانم، همه ی دولتها را ما کمک کردیم، از همه ی دولتها حمایت کردیم... و حمایت خواهیم کرد، و مسئولین هم همینجور. البتّه حمایت بنده ی حقیر از دولتها به معنای این نیست که همه ی کارکرد آن دولتها را ما قبول داشته باشیم؛ نه، در دوره های مختلف، دولتهای گوناگونی بودند، از همه شان هم ما حمایت کردیم، به همه شان هم ایرادهایی داشتیم در زمینه های مختلف؛ اما آن ایرادها نباید موجب بشود که ما دولت را بیگانه ی از خودمان بدانیم و دست حمایت و کمکی که همه باید به سمت دولتها دراز کنند، این را انجام ندهیم... حمایت از دولت ، حمایت بی حساب و کتاب نیست؛ توقعاتی هم در مقابلش از دولت دارم." ۱۳۹۲/۰۶/۱۴
پ.ن: تقریبا در این سه فراز از بیانات رهبری در حمایت از دولتها میشه به پاسخ خیلی از ابهامات و سوالات پیرامون این موضوع رسید.
🔻 حمایت از دولتها، بی حساب و کتاب نیست. در جای خودش تذکرات هم داده میشه، نقد هم ارائه میشه، مطالبات هم مطرح میشه... اما در چارچوب مشخص و اثرگذاری حداکثری
3.2M
🔴 نکاتی پیرامون نقد و مطالبه از دولت و مسئولین در چهارچوب حمایت و تعامل با دولت
🎙 سید احمد رضوی
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
👇👇👇
🔻 به این بیانات رهبری دقت کنید؛ حضرت آقا در کنار اینکه میفرمایند: " شما از من گله نکنید که چرا حمایت میکنم؛ من #باید از مسؤولان قوا حمایت کنم" به انتقادها و اعتراض هاشون به دولتها نیز اشاره میکنند و حتی از تشر زدن در جلسات خصوصی نیز نام میبرند! "گاهی ما به بعضیها در جلسات خصوصی #تشر هم میزنیم" اما در کنار مجددا صحبت از حمایت میفرمایند: " اما حمایت معنوی عمومی را از هر سه قوّه #لازم میدانم؛ باز هم انشاءاللَّه حمایت خواهم کرد."
🔻خب، حالا این آقای ماست، امام ماست، مراد ماست و ما در تبعیت و بیعتش هستیم. پس طبیعتا باید از ایشون الگوبرداری کنیم و با اساس منش و مرام ایشون نسبت خودمون رو با دولتها و مسئولین تعریف و تنظیم کنیم.
🔻 اگه در بیعت و تبعیتِ #سید_علی هستیم پس تکلیفمون بر مبنای منش و مرام ایشون مشخصه اما اگه دلباخته و شیدای برخی کانال دار جویای نام و شهرت هستیم یا ذوبِ در فلان شخصیتِ سیاسی و بر اساس منش و مرام آنها میخواهیم فعالیت سیاسی داشته باشیم دیگه دم از ولایتِ سیدعلی نزدیم؛ بگیم ما ولایت فلان شخصیت یا بهمان کانال رو قبول داریم و ولایتمداریمون بر اساس شاخصهای ایشون هست.
🔴 قصه، قصه مجنون و شترش هست!😅
🔻 مجنون چند فرسخ دورتر از ليلي زندگی میکرد، هر روز شترش را سوار میشد تا به ديدار معشوق برود. طی راه از فكر ليلی بی طاقت ميشد و مهار شتر از دستش رها ميگشت. از قضا شترش ( ماده بود) کره ای داشت و هوش و حواسش پیش کره بود، همینکه مجنون مهار شتر را رها میکرد شتر به سمت منزل مجنون برمیگشت. مجنون و شتر هر کدامشان محبوب خود را ميطلبيدند كه در دو نقطه مخالف قرار داشتند.
هر روز همين بساط بود: مجنون به منزل ليلی عازم میشد، در راه از خود بیخود ميشد و شتر برمیگشت. مولانا میگوید:
▪️همچو مجنوناند و چون ناقهش يقين
▪️ميكشد آن پيش و، اين واپس به كين
▪️ميل مجنون پيش آن ليلی روان
▪️ميل ناقه پس پی كره دوان
▪️يك دم ار مجنون زخود غافل بدی
▪️ناقه گر ديدی و واپس آمدی
▪️عشق و سودا چونكه پربودش بدن
▪️می نبودش چاره از بی خود شدن
▪️آنك او باشد مراقب، عقل بود
▪️عقل را سودای ليلی در ربود
▪️ليك ناقه بی مراقب بود و چست
▪️چون بديدی او مهار خويش سست
▪️فهم كردی زو كه غافل گشت و دنگ
▪️رو سپس كردی به كره بی درنگ
▪️چون به خود بازآمدی ديدی زجا
▪️كو سپس رفته است بس فرسنگها
▪️در سه روزه ره بدين احوال ها
▪️ماند مجنون در تردد سال ها
▪️گفت ای ناقه چو هر دو عاشقيم
▪️ما دو ضد پس همره نالايقيم
▪️سرنگون خود را زاشتر درفكند
▪️گفت سوزيدم زغم، تا چند چند؟
🔹 حالا حکایت، حکایت ماهاست. هر کدوممون عاشق و مرید یکی هستیم که بعضا منش و مرام محبوب هر کدوممون با اون یکی دیگه در تضاد و مخالف هست. لذا یکی مون حمایت میکنه یکی مون مخالفت میکنه، یکی مون تکفیر میکنه یکی مون هم تقدیس!!!
🔹 اگه همه مون دل به دل یک معشوق بدیم و تحت ولایت یک ولی باشیم عملا این تضادها و بگومگوهامون هم تموم میشه😅
✅ به نظرتون جمع شدن زیر خیمه ولایتِ سیدعلی بهترین کار نیست؟ قطب نمای عقل و قلبمون رو به سمت سیدعلی تنظیم کنیم تا اختلافات و تضادهامون ختم به وحدت و همدلی و وفاق بشه
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷بازخوانی | ویژه به مناسب فرارسیدن فصل بازگشایی مدارس
🔹️ پاسخ رهبر انقلاب به نامه تولیدکنندگان نوشتافزار ایرانی
👈 این راه مبارک را با قوت ادامه دهید
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به نامه تولیدکنندگان نوشتافزار ایرانی، تلاش و همت آنان را مبارک دانسته و خواستار ادامه این مسیر شدند. جمعی از تولیدکنندگان نوشتافزار ایرانی در نامه خود، گزارشی از دستاوردهای جدید و موفقیتهای کسب شده سال گذشته در این عرصه را به رهبر انقلاب ارائه کرده بودند.
📝 متن پاسخ رهبر انقلاب اول تیرماه ۱۴۰۲ همزمان با نخستین گردهمایی فعالان صنعت نوشتافزار ایران (همنوشت) در محل برگزاری این همایش منتشر شد، به شرح زیر است:
✏️ بسمه تعالی
ـ با سلام رهآورد تلاش و همت شما در تهیهی نوشت افزار ایرانی، بار دیگر موجب خرسندی و سپاس از دستاندرکاران شد. راه مبارکی است، با قوت ادامه دهید، با توفیق الهی
سیّدعلی خامنهای
۴۰۱/۸/۱۲
🔹حضرت آیتالله خامنهای پیش از این هم در ۸ بهمن ۱۴۰۰ در پیام دیگری به آیین پاسداشت نوشتافزار ایرانی، تولید با کیفیت نوشتافزار را برای هر کشوری مایه افتخار توصیف کرده بودند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
تو مادری ترین پسر خانواده ای
نام تو را ادامه ی زهرا نوشته اند...
#دوشنبه_های_امام_حسنی💚
#کریم_بن_الکریم 💚
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_5976613048704569879.mp3
10.2M
موفقیت راهبرد سیاسی ایران در عراق
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
نگاه اروپایی ها به اعراب اینگونه است
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
چرا عملیات مسلحانه راننده اردنی اهمیت دارد ؟
#علیرضا_تقوی_نیا
1️⃣ مرز اردن ، امن ترین مرز زمینی برای صهیونیست ها بود که بخش قابل توجهی از نیازهای خود را از طریق آن تامین می کردند.
همچنین کریدوری که کشورهای خائن عربی (امارات و سعودی) ایجاد کرده بودند و بخشی از نیازهای اسرائیل را تامین می کردند ، از اردن می گذرد.
به صراحت می توان گفت عملیات امروز این نقطه قوت اسرائیل را تبدیل به یک معضل کرد و میتواند الهام بخش دیگر افراد باشد.
2️⃣ بیش از ۶۰ درصد جمعیت اردن فلسطینی هستند و آمادگی کامل دارند تا با اسرائیل مبارزه کنند و چالش جدید و خطرناکی برای صهیونیست ها باشند ؛ البته مواضع خائنانه پادشاهی انگلیس زاده هاشمی و قدرت بالای سرویس امنیتی آن ، تا حد زیادی باعث کنترل فلسطینی ها شده است ولی عملیات موفق امروز و بازتاب های آن نشان می دهد که جامعه اردن ( حتی غیر فلسطینی ها) به نقطه جوش رسیده است .
3️⃣ عامل عملیات امروز یک فلسطینی الاصل نبود بلکه یک فرد اردنی بود؛ در واقع می توان گفت عملیات شهادت طلبانه امروز نمادی از نارضایتی شدید و غیر قابل تحمل امت اسلام نسبت به جنایات صهیونیست هاست؛اسرائیلی ها باید بدانند اینگونه نخواهد بود که در پاسخ به ددمنشی های این رژیم تنها تظاهرات در سطح ملت های جهان و دنیای اسلام صورت بگیرد و ممکن است شرایطی به وجود بیاید که هیچ اسرائیلی در جهان دارای امنیت نباشد.
4️⃣ بعید است دولت اردن نقشی را که از سوی غرب (حمایت از بقای اسرائیل) بدو تفویض شده نادیده بگیرد و با مقاومت همراهی کند و به همین دلیل احتمال اصطکاک جامعه و حاکمیت در این پادشاهی وجود دارد.
5️⃣ این عملیات از طریق یک تپانچه کمری با کالیبر ۹ میلی متری صورت گرفت که عامل شهادت طلب در کامیون خود پنهان کرده بود.
سوال مهم اینست که با توجه به جو بسیار امنیتی و اشراف بالای دستگاه استخبارات اردن، چگونه این فرد به اسلحه دست پیدا کرده است ؟
📌 در پایان باید گفت شاید اردن جبهه ای جدید علیه صهیونیست ها شود اما نه به صورت نظامی، بلکه صرفا امنیتی.
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از مدیترانه تا دریای سرخ محوری علیه اسرائیل شکل گرفته است
علیرضا تقوی نیا در گفتگو با شبکه سحر افغانستان :
قسمت اول
🔸️تحلیلگران اسرائیلی از جنگ مرگ و زندگی خود صحبت می کنند
🔸️امروز اولویت اصلی جامعه اسرائیل آزادسازی اسرای خود است
🔸️ مخالفان نمی توانند نتانیاهو را از طریق قانونی از قدرت برکنار کنند
🔸️اسرائیل چیزی برای دلخوشی فلسطینیان باقی نگذاشته است
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی