تنهامسیرآرامش 💞
📿 قرائت «دعای هفتم #صحیفه_سجادیه » 🗓 روز سیزدهم 🌷 @IslamLifeStyles
- ناشناس.mp3
7.76M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛
#صوتی
🔸آقای تدینی
🌷 @IslamlifeStyles
#استاد_شهید_مطهری
🚨امروز بچه سقط كردن حكم آب خوردن را پیدا كرده ... می گویند «ما نمی توانیم بچه زیاد را بزرگ كنیم» یا «كشور تحمل نفوس خیلی زیاد را ندارد» ... قرآن راجع به عرب جاهلیت می گوید: وَ إِذَا اَلْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ. بِأَیِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ . فرقی نمی كند، سقط جنین هم یك عمل جاهلیت است. ما خیال كرده ایم فقط عرب جاهلیت كار جاهلیت می كرده؛ این هم #جاهلیت_قرن_بیستم است.
❌جاهلیت چهارده قرن پیش روی این حساب كه من بچه ام را چگونه نان بدهم او را می كشت كه قرآن فرمود: وَ لا تَقْتُلُوا أَوْلادَكُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَ إِیّاكُمْ، و گاهی روی این خیال جاهلانه كه دختر مایه ننگ است، دختر را می كشت ... امروز هم روی این خیال جاهلانه كه اگر بچه زیاد داشته باشیم مردم خیال می كنند، ما اُمُّل هستیم، [بچه را سقط می كنند.]
📌اگر به اینها بگویید: «امّل یعنی چه؟ امّل را تفسیر كن! » می گویند: «شیكها بچه زیاد ندارند» . فقط روی یك خیال و یك وهم و توهّم و یك حماقت كه شیكها و متجددها و فرنگیها بچه شان كم است، می گویند ما هم باید بچه مان كم باشد.
❌عرب جاهلیت می گفت «دختر ننگ است» این می گوید «بچه زیاد پسرش هم ننگ است» . هیچ فرقی نمی كند، او می گفت «تنها دختر ننگ است» این می گوید «بچه از دو سه تا كه بیشتر شد، هم پسرش ننگ است و هم دخترش» .
⚠️قرآن هم می گوید: وَ إِذَا اَلْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ. بِأَیِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ . خیال كرده اید كه قضیه گذشت؟! از شما سؤال خواهد شد كه: بچه را كشتی؟! چه گناهی كرده بود این بچه؟! معصوم بود، شما معصومی را كشتید.
📚 آشنایی با قرآن - جلد ۱۴
#جنایت_سقط_جنین
▪️به بچه های شهید محمد بلباسی خبر بدین بابا داره برمیگرده....😭
🌷 @IslamlifeStyles
🌷 به نظرم خدا دیده که غربگراهای شیاد دوباره زندگی مردم رو سخت کردند و نزدیک هست که خیلی ها توی امتحانات سقوط کنند، فرشته های خودش رو فرستاده تا امتحانات رو برای مومنین آسون کنه...
💕 فضای کشور دوباره حال و هوای شهدایی گرفته...
معلومه قراره اتفاقات بزرگی به نفع جبهه حق رقم بخوره...
☢️ در مورد کرونا هراسی هم این نکته رو میخواستم همه ادمین های انقلابی دقت داشته باشند که از نقد ستاد کرونا هیچ ترسی نداشته باشند.
اعضای ستاد کرونا واقعا معصوم نیستند و با نقد منصفانه ان شالله میشه اثرگذار هم بود.
❇️ ما سعی میکنیم زیاد بحث کرونا رو در کانال مطرح نکنیم و این موضوع رو به کانال های تخصصی طبی میسپاریم.
🔶 ولی این خط افشاگری علیه کرونا هراسی رو باید همه عزیزان دنبال کنند تا کم کم ماهیت این فتنه بزرگ صهیونیست ها در جهان روشن بشه و نتونن به اهداف پلیدشون برسند.
🌷 @IslamlifeStyles
🔶 عزیزانی که در طرح همیاری زعفران شرکت کردند برای اطلاعات بیشتر وارد لینک زیر بشن:
https://eitaa.com/ghzaferan
🌺 ان شالله اساتید تنهامسیری در این طرح حضور خواهند داشت
🔶 خیلی از عزیزان در مورد گرانی های اخیر و عاقبت این دولت بی کفایت میپرسند.
☢️ چند تا نکته در این زمینه قابل توجه هست:
✅ اول اینکه انسان مومن باید بدونه همیشه در حال #امتحان هست و هیچ وقت اتفاقات دنیا واقعی نیست.
👈🏼 بنابراین مطمئن باشید که کار از دست خدا در نرفته و همه چیز روی حساب و کتاب داره پیش میره.
❇️ نکته بعد اینکه خداوند متعال طوری تاریخ رو چیده که هر روز جبهه حق قوی تر شده و جبهه باطل ضعیف تر میشه.
شما الان وضعیت قدرت جبهه حق رو نسبت به صدر اسلام بسنجید.
قطعا ما خیلی قدرتمند تر شدیم.
🇮🇷 @IslamlifeStyles