🔷🔸 ببینید یه طرف بحث مربوط به اینه که خانم ها برای زدن هوای نفسشون از دستورات شوهر به عنوان کسی که بر اون ها ولایت داره اطاعت کنند
اما از یه طرف دیگه قضیه، خود آقایون هم باید در خانواده تمرین ولی بودن کنند.
✅ در حقیقت همونطور که خانم باید به درستی از شوهرش اطاعت کنه، اون مرد هم باید به درستی ولایت رو بر خانمش اعمال کنه
💢 و این درست اعمال کردن ولایت کار ساده ای نیست!
اتفاقا در مواردی واقعا سخت تر از کار خانم هاست.
❇️ یک امام چقدر باید خوب باشه تا بتونه بر مردم ولایت داشته باشه؟
خییییییلی!
💥👈🏼 همونطور هم یک مرد باید بی نهایت خوب باشه و سعی کنه شبیه به امام معصوم عمل کنه تا بتونه ولایت خودش رو به درستی اعمال کنه.
💕🌷 یعنی همونطور که یک امام نسبت به امت خودش بسیار مهربان هست، یک مرد توی خونه باید فوق العاده با همسر و فرزندانش مهربان باشه.❤️
❇️ همونطور که یک امام دلسوز امتش هست، مرد خانه باید دلسوز اهل خانه باشه... باید مایه امنیت و آرامش خانواده باشه...
🌺 یک مرد باید انقدر زن و بچه خودش رو دوست داشته باشه که حاضر باشه جانش رو هم برای اون ها فدا کنه...
باید توی خونه طوری عمل کنه که ذره ای دل زن و فرزندش نرنجه... ذره ای بهشون سخت نگذره و اذیت نشن.
و اگه یه مردی بخواد اینجوری زندگی کنه باید کوهی از مبارزه با نفس ها رو داشته باشه.
❇️🔺 حالا که خداوند به زن دستور داده که ولایت شوهرش رو بپذیره، به مرد هم دستور داده که مثل یک امام با خانواده خودش رفتار کنه.
🔷علاوه بر اینها مسئولیت های اجتماعی مردها هم هست و خیلی از موارد مثل جهاد با مال و جان و آبرو و... رو هم باید انجام بدن.
خب شما بفرمایید کار یک خانم سخت تره یا یک آقا در خانواده؟☺️
🔶🔹 به نظر بنده هر کدومشون سختی های مخصوص به خودشون رو دارند و در هر حال هر کسی باید عمیقا مراقب رفتار خودش باشه و مسئولیت کارهای خودش رو بپذیره.
ان شالله که خداوند به همه ما توفیق بندگی عالمانه و خالصانه و عاشقانه رو عنایت بفرماید... 🌹🌹🌹
تنهامسیرآرامش 💞
🔶 رابطه صحیح زن و شوهر بخش اول 🔺 احساس مالکیت یا امانت؟ دکتر حمید #حبشی 🔹@IslamlifeStyles
ابتدای مباحث خانواده 👆🏼👆🏼👆🏼
سلام و عرض ادب محضر شما تنهامسیریهای عزیز
صبح جمعتون بخیر و خوشی باشه 🌹😌
حالتون خوبه؟
الحمد لله
🔶 یکی دو تا نکته کوتاه رو تقدیم میکنم ان شالله که دقت بفرمایید.
🔷 یکی از خانم ها میفرمودند که من همیشه از خدا میخواستم یه همسر با ایمان و مومن و مهربان و .... بهم بده ولی الان همسری دارم که هیچ کدوم از این موارد رو نداره و از نظر اعتقادی مشکل داره و نماز نمیخونه و ....
آخه چرا خدا اون چیزی که ازش میخواستم رو بهم نداد! 😥
عرضم خدمت شما که ما قبلا در مباحث تنهامسیری گفتیم که موثرترین عامل در مقدرات انسان موضوع امتحان هست.
🔶 در واقع ما آدم ها یه وظایف و عکس العمل هایی نسبت به پروردگار داریم که باید طبق برنامه تقوا جلو بریم
👈🏼👈🏼 از اون طرف قضیه هم خداوند متعال با ما رفتاری داره با نام #امتحان.
✅🔶 یعنی خداوند با ما آدم ها همیشه با زبان امتحان صحبت میکنه. هر اتفاقی در عالم هستی برای ما امتحان هست. هر امتحانی قراره بخشی از ایرادهای وجودی ما رو برطرف کنه.
✔️در موضوع ازدواج هم دقیقا همین موضوع هست و خداوند همیشه برای انسان فردی رو جلو میاره که "بیشترین رشد رو میتونه به اون انسان بده".
یعنی مثلا شما یه ایرادهایی در روح خودتون دارید که این ایرادها فقط با یه همسر غرغرو اصلاح میشه. اون هی غر بزنه و شما به زیبایی تحمل کنید و بزرگتر بشید.
🔷 💢 حالا خداوند مهربان و حکیم اگه بیاد یه همسر خیلی مهربون و خوب به شما بده در واقع خلاف جهت رشد شما عمل کرده و خداوند اینطور نیست.
✅ بنابراین شما هر کاری کنید و تمام دنیا رو هم زیر و رو کنید آخرش خدا به شما همسری میده که موجب رشد شما بشه.
🔶 حالا ممکنه اون همسر آدم خوبی باشه یا آدم بد. خوش اخلاق باشه یا بداخلاق، مومن باشه یا بی دین باشه. سالم باشه یا معتاد.
✅ اونش دیگه بستگی به دستگاه امتحان الهی داره که چه خروجی رو در اختیار شما بذاره.
اگه خداوند به شما یه همسری داده که ایرادات و اشکالات گفتاری و رفتاری داره این موضوع نباید شما رو اذیت کنه.
🚫 نباید فکر کنید که خداوند شما رو دوست نداشته. نباید بذارید شیطان توی فکر شما بندازه که خدا شما رو میخواسته اذیت کنه!